A gyönyörű műsorvezető fantasztikus pillanatokat osztott meg közösségi oldalán. Egy olyan különleges helyen járt, ahol lelke is megnyugvásra talált.

Szabó Zsófi: „Életem legcsodálatosabb utazásán”

Három évvel ezelőtt Szabó Zsófi nagyon nehéz időszakon ment át. Elveszítette ugyanis szeretett édesapját. A Story Extra műsorvezetőjét nagyon megviselték a történtek, lelkileg teljesen összeomlott. A családja természetesen támogatta, ahogy csak tudta, de úgy döntött, el kell utaznia egy kis időre. Ekkor jött az ötlet: Norvégiát, a fjordok országát tűzte ki úticélként.

Szabó Zsófi: „Életem legcsodálatosabb utazásán”
 


Zsófi utazásának csúcspontja az égig érő szikla, azaz a Prédikálószék nevű kilátópont volt, ahol a perem szélén ülve 600 méteres mélység tátongott a talpa alatt.


A gyönyörű műsorvezető erre a csodálatos emlékre gondolt vissza, és osztott meg fényképeket közösségi oldalán.

Zsófi egyébként imádja a kalandokat, ezért is vett részt annó a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, mely hamarosan újra indul, így ismét a dzsungelben találhatja majd magát pár szerencsés a sztárok közül. Zsófi, Molnár Andi és Puskás Peti a Reggeliben nosztalgiáztak,
élményeikről meséltek, és elárulták, hogy bár odakint az élet nem fenékig tejfel, mégis boldogok, hogy megjárták a dzsungelt!

Részletekért kattints a videóra!

Képek: Facebook