A siker egyik titka az önbizalom. De vajon mi fán terem a magabiztosság? Apró Anna, Cinthya Dictator, Solti Berni és Simon Kornél elárulják!

Sztárok árulják el, hogy mi a magabiztosságuk titka!

Apró Anna a Cápák között egyik befektetőjeként megmutatta, hogy nőként is lehet valaki magabiztos az üzleti életben. A kockázati tőkebefektető szerint egy tárgyalás során teljesen mindegy, hogy valaki nő vagy férfi, a felkészültség az, ami igazán számít. De hogy honnan ez a magabiztosság? Anna szerint az önbizalom idővel kialakul, amikor az ember már bizonyított magának az életben.

„Én mindig is úgy terveztem, hogy az eszemből szeretnék megélni. A magabiztosságot pedig fel tudja szedni az ember útközben is.”

 

Cinthya Dictatort legtöbbször a külseje miatt bántották az utóbbi időben, azonban a fotóművész igyekszik nem foglalkozni ezekkel a rosszindulatú, negatív hozzászólásokkal. Nyolc hónapja rátalált a szerelem Molnár Tomi szeméjében, és azóta szemmel láthatóan ragyog.

„Most vagyok a leginkább egyensúlyban önmagammal és a világgal!”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) on

 

Solti Berni önbizalmát saját bevallása szerint a férje, Solti Ádám tette helyre:

„Annyi visszaigazolást kaptam tőle, hogy most már megtanultam elfogadni önmagamat és a hibáimat.”

 

Simon Kornél színész olykor rendezőként is kipróbálja magát. Arról, hogy egy rendező miként tud magabiztosan fellépni a színészek előtt, így nyilatkozott:

„Ha az ember tudja, hogy mit szeretne látni, legalább nagyvonalakban, akkor sokkal határozottabban tudja irányítani a többieket.”


A Reggeli beszélgetésből még több minden kiderül arról, hogyan sajátítható el az önbizalom!