A séf és festőművész menyasszonya javában tervezgetik az esküvőjüket, de még a nagy nap előtt egy másik fontos lépésre szánták el magukat.

Új taggal bővült Sárközi Ákosék családja!

Sárközi Ákos többször is elmondta már, hogy 2018 egy igazán emlékezetes és fontos év marad az életében, hiszen nemcsak a szakmában ért el újabb sikereket, de megtalálta élete szerelmét is.

Ezek után októberben jött a nagy hír a lánykérésről, amit a Fókusz kamerája rögzített, így a romantikus pillanatot mi is megleshettük.

Az esküvő tervezgetése mellett – ami lehetséges, hogy éppen Tihanyban lesz, a séf egyik sejtelmes posztja alapján –, a szerelmesek úgy döntöttek, hogy már a nagy nap előtt tovább bővítik családjukat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Akos Sarkozi (@sarkozi_akos) on

„Negyedik gyermek :))))) éppen alszik!” – írta ki Ákos Insta-posztjában.


A kis boston terrier ráadásul már most levehette a lábáról a gazdikat: nemcsak Ákos lőtt róla képet, hanem menyasszonya is… aki máris megörökítette a kis cukiságot egy óriási festményen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Éva Szegedi Art 🎨 (@evaszegediart) on

Az most már egyre biztosabb, hogy a séf nem unatkozik a munka és a tervezgetés mellett, pláne, hogy javában készül a Konyhafőnök – A séfek csatája visszavágójára is!