A ValóVilág egykori győztese immár két éve él boldog párkapcsolatban. Párja, Dominika viszont nem érzi annyira felhőtlennek a viszonyukat, mint Aurelio, ezért ultimátumot adott barátjának.

VV Aurelio barátnőjének elege lett!

Nem olyan régen, még gyermekvállalásról cikkeztek VV Aurelio és szerelme, Dominika kapcsán, majd a pár letisztázta, bár nagyon szeretik egymást, úgy érzik, várnak még pár évet, mielőtt ilyen felelősséget vállalnának magukra.

Ettől függetlenül, nagyon szeretik egymást, és Aurélionak igazán komoly tervei vannak a közös jövőjüket illetően, olyannyira, hogy a fiú még azt is elhatározta az Anikó Show kamerái előtt, hogy magára tetováltatja szerelme nevét.

Boldogságuk azonban nem annyira töretlen, Dominikának ugyanis, egyre inkább elege van abból, hogy barátja képtelen megkomolyodni. Az éjszakai kimaradások, és az, hogy Aurelio sokszor elérhetetlen telefonon is, megnehezíti a lány életét, ráadásul olyannyira, hogy egy mostani összeveszésük után beszélni sem voltak hajlandóak egymással.

Dominika ezután a Fókusz kamerái előtt vallott érzéseiről, és kiemelte, hogy bár nagyon szereti Aureliót, ha a fiú nem képes megváltozni, és őt is komolyabban venni, szakítás lesz a kapcsolatuk vége.

Aurelio életében először költözött össze egy lánnyal, szóval nem túl rutinos még az efféle problémák kezelésében, de Dominika olyan nehéz helyzetekben is végig ott állt mellette, mint édesapja elvesztése, vagy a fiú rendőrségi drogügylete, ezért a lány reménykedik benne, hogy barátja képes lesz megváltozni.

Forrás: Fókusz, Instagram