A Konyhafőnök zsűritagja nemcsak arról híres, hogy folyton pörög, beutazza a világot és közben új recepteken agyal, de arról is, hogy szereti megcsodálni a női nemet.

a Reggeliben vendégeskedett, ahol azonnal lelassult a gyönyörű Kocsis Korinna közelében. Több sem kellett ezek után Wossala Rozinának és Papp Gergőnek: kifaggatták, vajon tényleg igazak-e a pletykák, hogy szeret csajozni.

Ezt a zsűritag nem cáfolta, persze azzal már nem igazán értett egyet, hogy a külföldi útjain látná a legtöbb gyönyörű nőt. Sokkal inkább igaz – a jelenleg szingli – Zére, hogy a magyar lányokat tartja a legszebbnek.

 

A post shared by Korinna Kocsis (@realkorinnakocsis) on

„Szép nők mindenhol vannak a világban, meg ahhoz nem is kell utazni, elég csak körbe nézni a stúdióban!” – bókolt Zé Rozinának és Barabás Évinek.


És ha már az utazásnál tartunk, nem mehetünk el mellette, hogy Zé olyannyira nyakába vette a világot, hogy a dalmáciai útja után – ahol „Felzabálta” az egész tengerpartot – Madridba és Párizsba is ellátogatott, sőt azóta már a magyar tenger legjobb ételeit is felkutatta a Street Kitchen csapatával.

Persze, a gasztro-kalandozások mellett arra is szakít időt, hogy legújabb hobbijának éljen: patagóniai „zarándoklata” óta teljesen rákattant a magányos túrákra. Hétvégente például most már rendszeresen átugrik Ausztriába egy kis hegymászásra.

Kíváncsiak vagytok, hogyan csapta a szelet Korinnának? És arra, milyen volt újra kettesben forgatnia öccsével, Petivel? Akkor nézzétek meg itt a beszélgetést a Reggeli műsorából!