Kezdetét vette a nyári szünet, a munkahelyeken pedig elindultak a szabadságolások, de a Válótársak stábja pihenés helyett munkával tölti a forró nyári napokat. Javában zajlik a harmadik évad forgatása, a színészek pedig azt ígérik, hogy akik eddig szerették a sorozatot, azok az új szériában sem fognak csalódni!

A Story Extra stábja a Válótársak forgatásán faggatta a színészeket az új évadról.

 

 

„Fordulatokban gazdag lesz, és egy kicsit talán sötétebb, mint amilyen az eddigi volt…” - nyilatkozta Lengyel Tamás.

„A karaktereknek hasonló történeteik vannak, megint nagyon vicces lesz, de lesznek benne szívfacsaró részek is…” - mondta Stohl András.

„Én azt érzem, hogy hasonlóan fordulatos lesz, és a három srác az továbbra is kicsit hülye lesz…”- tette hozzá Scherer Péter.

 

KATTINTS  a képre, és nézd meg a Válótársak 3. évadának forgatásán készült képeket!

VÁLÓTÁRSAK 3. ÉVAD: Fordulatokban gazdag lesz, és egy kicsit talán sötétebb...

 

A harmadik évad tehát a jól megszokott színészgárdával, a szokásos színvonalon készül. A három főszereplő, Lengyel Tamás, Stohl András és Scherer Péter a számos egyéb elfoglaltság mellett nappalaikat és sokszor éjszakáikat is a forgatással töltik.

„A forgatás egyharmadánál tartunk, - azt hiszem legalábbis - úgyhogy nagyon sok van még hátra…Nagyon feszített a munkatempó, ez 12 óra forgatást jelent minden áldott nap, és ezalatt olyan 8-10 percnyi hasznos anyagot veszünk fel…”- mondta a sorozat Sáfár Bálintja.
 

Talán Stohl Andrásnak van a legnehezebb dolga, hiszen reggel hatkor rádiós műsorvezetőként indítja a napot, és ébreszti az országot. A színész onnan rohan tovább, hogy Sáfár Bálint bőrébe bújjon, de hogy színházi és szinkron elfoglaltságaira, na meg a magánéletére mikor jut ideje, elképzelni sem tudjuk…

 

VÁLÓTÁRSAK 3. ÉVAD: Fordulatokban gazdag lesz, és egy kicsit talán sötétebb...
 

 

Lengyel Tamásnak sem jut ideje pihenni a nyáron, hiszen amikor végez a Válótársak forgatásával, A mi kis falunk új évadát készíti majd, és onnan színházi próbákra rohan.

A Jászai Mari-díjas színész –saját bevallása szerint – ugyan már fáradt, de látja a fényt az alagút végén.

„Most előállt egy furcsa változás az életemben, mert szabadúszó leszek a jövő évadtól, úgyhogy a pihenést október 14. után tervezem…”

 

VÁLÓTÁRSAK 3. ÉVAD: Fordulatokban gazdag lesz, és egy kicsit talán sötétebb...
 

 

Scherer Péter azonban elképzelhetetlennek tartja, hogy ne töltsön néhány napot a családjával a tengerparton, éppen ezért kialkudott magának egy hetet, amikor szeretteivel egy aprócska görög szigeten piheni majd ki az egész éves hajtást.

„Bérelünk motort, vagy autót, vagy is-is, hát mondanám, hogy biciklizünk, de ott annyira meleg van és magasak a hegyek, hogy a bringa annyira nem jó…”

 

VÁLÓTÁRSAK 3. ÉVAD: Fordulatokban gazdag lesz, és egy kicsit talán sötétebb...
 

 

Bár a főszereplők titkokat nem árulhattak el az új évadról, annyit megosztottak velünk, hogy Bálint, Dávid és Joci személyisége a történések hatására kisebb változáson mennek keresztül. Ezek azonban szerethetőbbé, és szimpatikusabbá teszik a karaktereket a nézők számára!

De vajon mi történik a karakterekkel, és hogyan alakul a fiúk sorsa?

„Egyre nagyobb lúzerek vagyunk, egyre kevésbé jönnek össze a dolgok…”

 

 

„Joci visszafogottsága és gátlásossága az megmarad, de egyszerűen a körülmények arra késztetik őt, hogy küzdjön a gyerekeiért…”

 

 

„Dávid tovább próbálkozik kapcsolatra szert tenni, valami normálisra, és fel-felvillan a fény az alagút végén, de inkább csak úgy módjával…” 

 

Fotók: Facebook