Seprenyi Laszló nehéz időszakon van túl, és most még egy fontos döntés előtt áll…

A sorozat Bartha Krisztiánja már öt éve színesíti a Mátyás király tér lakóinak a mindennapjait. A karaktert alakító Laci úgy érzi, a nézők most kezdik igazán megismerni Krisztiánt, aki valóban kezd megkomolyodni, és érett, felelősségteljes férfivá válni.

 

Bemehetünk már? :) @nagy_alexandra_official

A post shared by László Seprenyi (@splaci) on

László a mai napi élvezi a forgatások perceit, és a stúdióban eltöltött időt, ugyanis a Barátok közt csapata biztospont a férfi életében, és ha szükséges, akkor a legnehezebb percekben is mellette állnak a kollégái. Sajnos az elmúlt hónapokban Lacinak szüksége is volt a támogatásra, mert a nyár végén egy szomorú életúthoz értek párjával: úgy döntöttek, külön folytatják, és szakítanak.

„Személyiségünkből fakadóan voltak problémák, voltak apró gondok, amiket nem tudtunk megoldani. Ez elhatalmasodott és nyilván a nagy dolgokban, meg amikor döntést kellett hozni, hogy merre, merre megyünk tovább együtt, akkor nem tudtunk” - árulta el a szakítás okát Laci.
 

A színész végül Budapestről hazaköltözött édesanyjához Szolnokra, és jelenleg ingázik a két város között. Egyelőre Laci még élvezi az otthonlét minden percét, de hamarosan döntenie kell, hogy hol kezdjen új életet.

 

Anyával hajóztunk egyet a Balcsin :)

A post shared by László Seprenyi (@splaci) on

Seprenyi Lászlóval készült teljes interjút itt tudjátok megnézni! Kattints a videóra!

forrás/képek: Story Extra, Instagram