2019-ben megújult zsűrivel indul útjára a tehetségkutató, a Válogató hét felvételei pedig már el is kezdődtek. Szerencsére, Rami és a mentorok most sem hagyták fotók nélkül a rajongókat.

A mentorok elfoglalták helyeiket, a nagyszínpad fényei felkapcsolódtak, az idei X-Faktor jelentkezői pedig izgatottan lépnek az álmokat ígérő deszkákra. Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci mellett idén ráadásul egy új női mentor ül majd, Dallos Bogi személyében, aki megígérte: nem fogja cenzúrázni magát. Ezt a tehetségkutató első hetén már bizonyíthatja is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🔥A P U🔥 (@byealexittvan) on

A forgatás közben, a kulisszák mögött is zajlik az élet. Miközben Alex és Peti szokásos fogmosásos rituáléikkal készültek rá a Válogatóra, a lányok a sminkben és a stylist szobában választották ki a tökéletes ruháikat.

Szerintetek is csodásan néznek majd ki a Válogatón?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dallos Bogi (@dallosbogi) on

Persze, Rami nem hagyta ki a buliból kisfiát sem, aki a forgatásokra is elkísérte őt. Noé pedig hamar Puskás Peti ölében kötött ki.

„Cimborák💛 #NoeBaba💙 #xfaktorBaby” – írta ki Rami a posztja mellé.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on

Várjátok már az idei X-Faktort? Addig is nézzétek meg, hogyan avatták be a fiúk Bogit, akivel együtt elevenítették fel az elmúlt évek legfelejthetetlenebb pillanatait!