A tehetségkutató nyolcévados történelmében még soha sem fordult elő olyan, ami most. Egy váratlan hír hidegzuhanyként érte a műsor egész stábját, a szereplőket, a mentorokat, a versenyzőket és magát Zámbó Krisztiánt is.

Múlt héten derült ki, hogy kik azok a tehetségek, akik a Mentrorházból egyenesen az élő show-ig meneteltek. A sikerhez vezető út azonban valóban kemény lesz, hiszen minden héten egy kész produkciót kell majd a versenyzőknek színpadra vinniük.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by X-Faktor (@xfaktorhun) on

ByeAlex csapatából a Ricky and the Drunken Sailors is komolyan vette a feladatot, és már több hete készültek egy olyan dallal, akinek az előadója előtt fejet hajtanak. Zámbó Jimmy a Még nem veszíthetek című slágerét szerették volna előadni, azonban egy váratlan esemény mindent felborított.

Jimmy özvegye és a dal egyik szerzője úgy vélték, hogy a fiúk zenei stílusa nem egyeztethető össze a Király dalának szellemiségével, így nem engedélyezték a dalt, és a zenekar nem adhatja elő az X-Faktor élő adásában.

Hogy mit szólt ehhez Zámbó Krisztián, valamint maga a zenekar, és a fiúk mentora, ByeAlex, az a Fókusz Plusz viójából kiderül!