KERESÉS search-close

#comingout

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "#comingout"

Bence és Laca között már az első pillanatban forrott a levegő

Bence még csak 19 éves, és már óvodás kora óta tisztába van azzal, hogy meleg. A fiú még sosem volt szerelmes, és most azért jött el a műsorba, hogy találkozzon kiszemeltjével. Bence és Laca még sosem találkoztak, de most az Anikó Show-ban lehetőségük nyílt megismerni egymást.

Bence bevállalósságának hála Laca igent mondott az első randira!

Miután Laca és Bence átestek az első találkozáson, és kiderült, hogy egyiküknek sincs párja, ráadásul a kémia is működik köztük, elkezdték szervezni az első randijukat. Lehet, hogy Laca lesz az első férfi Bence életében, akit hazavisz, és bemutat a szüleinek?

Anikó anyakönyvvezetőnek állt, és ő is igent mondott!

Pali és István kiegészítik egymást, és nagyon boldog párkapcsolatban élnek. Van két macskájuk is, Kókusz és Szörnyi, és még azt is tudják, mikor van az évfordulójuk. Mikor István elővette a jegygyűrűt, Pali nem is gondolkodott, és felhúzta kedvese ujjára.

Tíria vallomása:

Tíria bevallotta Juditnak, hogy úgy érzi, fel tudná vállalni a kapcsolatát egy lánnyal is. Az anyuka nagyon pozitívan reagált lánya coming out-jára, és megnyugtatta, hogyha Tíria kitart biszexualitása mellett, ő akkor sem fordul el tőle.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való