KERESÉS search-close

Árpi

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Árpi"

Vanda üvöltve osztotta ki a szemtelen szülőket

A mindig türelmes és jókedvű tanárnő úgy kiosztotta az okoskodó szülőket, hogy szinte mindenkinek tátva maradt a szája – kivéve Árpinak, persze. 

„Csináld, amit mondok!” – Árpi kisütötte Laci agyát

Még szerencse, hogy a mai világban akár telefonos segítséggel szerelhetjük meg a szendvicssütőnket, csak azért legyünk óvatosak, ne úgy, mint László.

Hevér Gábor: „Árpi egy nagyon kedves, de együgyű apuka”

Árpi még a karanténban is tökéletesen feltalálja magát, sosem unatkozik, hiszen nagylányával, Rozikával elindította a #Árpádtévét, amivel jól bejáratott tanácsokat osztogathat a lakásukban rekedt nézőinek.  

Segítség! Itthon vagyok! – „Rozika, mi az, hogy error?”

Április 19-én 19:15-kor indul az RTL Klub vadonatúj sitcom sorozata. A „Segítség! Itthon vagyok!” olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új egészségügyi helyzet. Kattints ide és még többet megtudhatsz!

#Árpádtévé – Ha nincs otthon maszkotok, nem kell beszarni!

Mit csináljon az ember azzal a sok szabadidővel a karanténban – Árpád tudja, Árpádnak mindenre van megoldása.

Az első részt ITT tudod megnézni!

Aradi Balázs rajongójával improvizált egy jelenetet

A színész nagy rajongójának, Árpinak minden vágya, hogy egyszer színész vagy műsorvezető lehessen. Balázs épp emiatt izgalmas kihívást talált ki a fiúnak. Kíváncsi vagy Árpi történetére? Nézd meg itt a teljes adást!

Zsuzsa vissza akarja kapni kislánya édesapját

Árpi hónapok óta nem látogatta lányát, és azt sem hiszi el, hogy az övé. Exe, Zsuzsa kérdőre vonta: miért nem akar gyermekük apja lenni? A teljes adásból kiderül!

Árpi szeretné, ha Pisti alias Zsóka mama visszavenne a tempóból!

Árpi cikinek tartja barátja internetes produkcióit, és azért jött el a műsorba, hogy ezt neki is elmondja. Pisti, alias Zsóka mama és Árpi már tíz éve barátok, de a férfi szerint barátja produkciói egyáltalán nem viccesek.

Így rázza egy seprűvel Pisti alias Zsóka mama!

Pisti alias Zsóka mama otthonkában, seprűvel a kezében, twistelve robbant be a stúdióba. A mama rögtönzött produkciója alatt Pisti végig fogta a fejét, Anikó pedig kissé zavarba jött Pisti közelségétől.

Nick Árpi drámai búcsúja


szerző:
2010.06.29. 19:53
Nick Árpi drámai búcsúja

A világ egyik legerősebb embere, akit külföldön csak Mr. Állkapocsként emlegetnek, kameránk előtt kísérelte meg negyedik világrekordját. Nick Árpi túlságosan is veszélyes mutatvánnyal fejezte be karrierjét.

Reggeli 10-06-15


szerző:
2010.06.15. 07:51
Reggeli 10-06-15

A magyar száguldó cirkusz kedden ünnepli 24. születésnapját, ennek kapcsán exkluzív felvételeket is láthatnak. Csikó Szabit arról faggattuk, hogy igaz-e a hír, miszerint szakított kedvesével. Marót Viki pedig megmutatta a kisbabájáról készült első ultrahangos képet.

Zámbó Edina elsőként jelentkezett a szépségválogatóra

Bomba meglepetés! A Királynő választásra nem akárki jelentkezett elsőként! Zámbó Jimmy unokahúga nem törődve a családi hagyományokkal nem a hangjával, hanem a szépségével szeretné meghódítani az országot.

Árpi bácsi éles kaszák közt biciklizik

A 70 éves csodabogár nagyon szereti a nőket, de nem annyira, hogy együtt éljen velük.

Milliókért küzdenek a celebek


szerző:
2009.10.15. 09:01
Milliókért küzdenek a celebek

Általános izgalom lett úrrá a hírességeken, mielőtt szembenéztek Fábry Sándorral.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való