KERESÉS search-close

édesapa

97 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "édesapa"

ÖRÖMHÍR: Pribelszki Norbi apuka lesz?

A fiúra ismét rátalált a boldogság, ráadásul már össze is költözött szerelmével. Sőt, szülei példáját követve ő is szívesen lenne fiatal édesapa...

Koltai Róbert nehezen dolgozta fel édesapja elvesztését

A színművész, rendező az RTL Klub Reggeli című műsorban mesélt arról, hogyan tudta átvészelni a nehéz pillanatokat…

VV Ginu könnyek között mesélt édesapjáról

A lány Greghez hasonlóan teljesen kiakadt a Civilizáció Hetétől, ám most komolyabb vizekre evezett, és apukájáról is elmondta véleményét.

Az apuka felidézte a kalandos szülést

Az autópályán az anyósülésen szült egy asszony pénteken – a boldog apa most nyilatkozott Híradónknak. A kismama csütörtökön kora reggel kezdett vajúdni, de az M1-esen dugóba kerültek, ezért a mentőkkel a vonalban az apuka segítette világra kisfiát, Gergelyt. A baba és az édesanya is jól van, de még vizsgálják őket.
Az édesapával készült interjút ide kattintva nézheti meg hosszabban.

 

Beliczai Balázs: „Vigyáznom kell magamra, családapa vagyok”

A humorista az apaság örömeiről mesélt a nézőknek, amivel olykor rendesen meggyűlik a baja…

GYÁSZOLÓ APA: Mikor felvettem, tudtam, hogy nagy a baj

Egy 19 hónapos kisfiú halt meg Kisberényben, miután elütötte egy postás kocsi. A tragikus baleset csütörtökön délelőtt történt a Somogy megyei faluban. A család gazdálkodásból él, szegényes körülmények között laknak. Egyelőre azt sem tudják, hogy miből fogják eltemetni a fiúkat.

Al-Gharati Magyed: „A maszturbálás nagyon fontos”

Részlet a 22. évad első részéből:

A jemeni származású fiú nem is tagadja, mennyire hasonlít sebész édesapjára, akit gyakran meglátogat a kórházban. Sőt, egy alkalommal egy herevizsgálatnak is szemtanúja volt…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Nagy Alexandra édesapja emléke előtt tisztelgett produkciójával

Nagy Alexandra kezdetben úgy gondolta, hogy az édesapja elvesztése és ennek feldolgozása kizárólag csak rá tartozik, azonban rájött, hogy ha a közönséggel is megosztja az érzéseit, azzal az édesapja előtt is tiszteleg.

Szívszorító interjú a meggyilkolt kisgyerek apjával

A várpalotai brutális gyilkosságban meghalt kisfiú apukája mesélt nekünk érzéseiről. Felkavaró történet!  

Lakatos Márk egyszer még szeretne édesapa lenni

A mai Reggeliben sok szó esett az apaságról, éppen emiatt is tört ki Lukács Mikiből, hogy szerinte Márk jó apuka lenne. Vajon mit szólt ehhez műsorvezetőtársa?

Így alszanak együtt az Istenes fiúk

Lassan két hete már, hogy megszületett Istenes Bence második kisfia is. Már akkor mindenki elolvadt a picitől, de a család azóta még több képet megosztott Ádinról.

„Egész gyermekkoromban csak fájdalmat okozott”

Ricsi több mint tíz éve nem látta édesapját, Róbertet, akivel hosszú idő után ismét találkozhatott. A fiúnak rengeteg kérdése van apukájához, és reméli, válaszokat is kap majd rá.

Viszály a mostohaanyával


szerző:
2018.07.25. 18:00
Viszály a mostohaanyával

Anita mostohaanyja kijelentette, hogy nem hajlandó a lánnyal többé egy fedél alatt lakni, ráadásul Anita édesapja sem állt ki a saját gyermeke mellett. Az összetört lány minden este a régi családi fotókat nézegeti, és reméli, hogy ismét béke lesz a családban.

Szívszorító! Nelli nem tudta visszafojtani könnyeit…

Nelli édesapa között sosem volt meg az igazi apa-lánya kapcsolat, ráadásul a nő egész életében úgy érezte, mintha nem is lenne édesapja. Van még esély a békülésre?

Kilenc tehetség egyetlen családban, ők Gerendásék!

Gerendás Péternek 9 gyermeke van, és mindegyikük életében nagyon fontos szerepet tölt be a zene. Hamarosan még egy családi koncerten is fellépnek. De milyen lehet ennyi apróságot és karrierjüket segíteni?

Anikó kétszer is elvesztette édesapját

Anikót kisbaba korában hagyta el édesapja, akit egészen 16 éves koráig nem is látott. Azonban az első találkozás után újra megszakadt a kapcsolatuk. Nem érti, Sándor miért hagyta megint magára.

A Barátok közt színésznője 5 év után újra láthatja az édesapját!

Görgényi Fruzsinára idén különleges nyaralás vár, ugyanis fél évtized után meglátogatja Cipruson élő édesapját.

Meghan Markle édesapja nem bírja tovább

Meghan Markle édesapja egy amerikai lapban azt mondta: mivel lánya az esküvő óta nem áll szóba vele, felkerekedik és maga utazik Angliába. Már képtelen elviselni, hogy nem tud lányáról semmit, ezért próbálkozik személyesen.

 

„Apának sem szólítom őt”

Erika férje fél éve költözött el a családjától az új barátnőjéhez, Hajnalkához, és alig tartja a kapcsolatot saját gyermekeivel. Erika arra gyanakodik, hogy Hajnalka a ludas a dologban…

Harc a mostohaanyával


szerző:
2018.07.05. 18:00
Harc a mostohaanyával

Zsolti az édesapjával, Zsolttal szeretné rendbe hozni a kapcsolatát, akivel közel két éve nem beszélt már. Apa és fia akkor távolodtak el egymástól, mikor Zsoltnak új nő lett az életében, aki hallani sem szeretne mostohafiáról…

„Aki egyszer elárult, az másodjára is meg fogja tenni”

Miki szülei három évesen váltak el egymástól, miután apukájának szeretője lett. A húsz éves fiúnak a mai napig sincs jó kapcsolata édesapjával, és kérdései is vannak hozzá...

Hiányzik a kisfiam


szerző:
2018.06.28. 18:00
Hiányzik a kisfiam

András és Zsuzsa kapcsolata „mesébe illő volt”, de a veszekedések végül szakításhoz vezettek. A fiatal apuka legnagyobb bánata, hogy nem láthatja mindennap három éves kisfiát.

Súlyos betegséggel küzd Johnny Depp fia?

Múltkor írtunk róla, hogy a színészről sokkoló képek jelentek meg a közösségi médiában, most viszont újabb rossz hír érkezett a családról.

Miért dobtál el magadtól?


szerző:
2018.06.22. 18:00
Miért dobtál el magadtól?

Mikor Feri szülei elváltak egymástól, a fiút a testvéreivel együtt az apukájához ítélték. Ám a családfő intézetbe adta őt. De miért csak Ferit?

Peller Anna az édesapját kereste Lukács Mikiben?

Sokan mondják, hogy a nők olyan férfit választanak, aki hasonlít az apukájukra. Ez tényleg így lenne? Peller Annáék kapcsolatán keresztül elemeztük ki ezt a kérdést.

„Légy részese az életemnek”

Gergő az apukájával, Miklóssal szeretne kibékülni, ám nem lesz ez olyan egyszerű, hiszen a férfi szerint a fia nem tud bánni a pénzzel, ráadásul nagyon felelőtlen is.

Apa, én vagyok a fiad!


szerző:
2018.06.01. 18:00
Apa, én vagyok a fiad!

Dávidot az anyukája egyedül nevelte fel, hiszen édesapja, Attila csecsemőként elhagyta őket. Bár a fiú próbálta felkeresni apukáját, sosem járt sikerrel. Sőt, Dávid abban sem biztos, hogy Attila felismeri őt.

A kaszinó fogságában


szerző:
2018.05.31. 18:00
A kaszinó fogságában

Gábornak elege van a vejéből, Dávidból, aki szinte az összes pénzét elherdálja. Az apuka egyre inkább dühösebb, hiszen ő maga is támogatja anyagilag a fiatalokat. Van kiút a szenvedélyből?

„Szeretnék vele kibékülni”

Gabriella körülbelül tíz éve nem beszél az édesapjával, Jánossal, és hiába is próbálja keresni, alig kap választ. A lánynak meggyőződése, hogy János egyáltalán nem kíváncsi rájuk, főleg mióta új párja lett.

Hiányzik az apukám


szerző:
2018.05.21. 18:00
Hiányzik az apukám

Zsolti az édesapjával, Zsolttal szeretné rendezni a viszonyát, akivel sosem alakult ki az az igazi apa-fia kapcsolat. Bár a fiú ajándékokat mindig kapott Zsolttól, „pont a lényeget nem kapta meg.”

Vivi visszakapja apukáját?


szerző:
2018.05.03. 18:00
Vivi visszakapja apukáját?

Vivinek éveket kellett ismételnie az iskolában, hiszen annyira megviselte a szülei válása. Mióta édesapja elköltözött, hiába próbálta keresni, nem nagyon járt sikerrel. Most viszont ismét találkoztak!

Arnold: „Legyél végre az apánk!”

A fiatal fiú 12 éves volt, mikor a szülei elváltak, és a testvéreivel együtt szinte apa nélkül nőttek fel. Arnold mindennél jobban szeretné, ha végre édesapja, Gábor komolyan venné őt, és nem csak háromévente találkoznának.

Ki a baba apukája?


szerző:
2018.04.19. 18:00
Ki a baba apukája?

Miután Alex és Szandi szakítottak, a lány már más karjai között találta meg a boldogságot, viszont a fiatalok egy ideig még együtt töltöttek pár éjszakát. Szandi hamarosan teherbe esett, és bár ő maga kizártnak tartja, hogy Alex lenne a gyerek édesapja, a fiú másképpen vélekedik erről.     

Péter: „Valahol a nagyvilágban van egy apám…”

Péter és édesapja, János között sosem volt igazi apa-fia kapcsolat, ráadásul 2008-ban találkoztak utoljára. A fiú most egy szívhez szóló dallal készült Jánosnak.

Al-Gharati Magyed édesapja nem ismer határokat!

Részlet a 21. évad második részéből:

A jemeni származású fiú STOP SOROS feliratú pólóban állt színpadra, így a bevándorlás és a rasszizmus mellett sem ment el szó nélkül. A humorista édesapjáról is mesélt, aki állítása szerint egy nagyon jó humorú ember. Ti sem fogjátok elhinni, miket tett meg a családjáért!

A teljes adást itt tudod megnézni!

Nagypapa Húsvétra


szerző:
2018.04.02. 18:00
Nagypapa Húsvétra

Klaudia és édesapja, Csaba évek óta nem találkoztak egymással, ráadásul a férfi kisunokájával, Diuskával sem tartotta a kapcsolatot. Most egy valódi nyuszival lepte meg a kislányt.

Vajon az apa hajlandó a DNS tesztre?

Zsolt apa nélkül nőtt fel, és nemrég vette fel a kapcsolatot édesapjával az interneten. Bár már találkoztak személyesen, Zsigmond letagadta az apaságot. Zsolt most azért érkezett, hogy rávegye a férfit a DNS tesztre.  

Vajon mit fog szólni az apuka?


szerző:
2018.03.27. 18:00
Vajon mit fog szólni az apuka?

Petra hatalmas vallomással készül édesapjának, Ferencnek, hiszen fel szeretné fedni előtte félve őrzött titkát: már nemcsak tervezi a mellnagyobbító műtétet, hanem konkrét időpontja is van. Sőt, két héten belül!

Timi: „Fogadd el a kislányomat!”

Timi és Károly 1 éve vannak együtt, és a lány úgy érzi, hogy párja féltékeny az előző kapcsolatából született kislányára. Bár Timi nagyon jól tudja, hogy hamar fel tudja kapni a vizet, most úgy érzi, ezt nem hagyhatja annyiban.

Egészséges szenvedély?


szerző:
2018.02.23. 18:00
Egészséges szenvedély?

Laci apukája feliratos golyóstollakat gyűjt, és közel tizenötezer darab van már a birtokában, ráadásul olyannyira lelkes, hogy sokszor észre sem veszi, hogy órákon át rendezgeti a gyűjteményét. De vajon mit szól hozzá Laci?

Csaba: „Ez az, amikor az embert a sírás kerülgeti”

Csaba mindössze 5 éves volt, mikor édesapja, István elhagyta a családját. Az elkeseredett férfi csak nagy ritkán találkozik édesapjával, de sosem kapott választ fájdalmas kérdéseire. Vajon most fény derül a titokra?

A vak apuka segítséget kapott!


szerző:
2018.01.15. 08:15
A vak apuka segítséget kapott!

Viktor, a vak apuka körülbelül két hónappal ezelőtt járt a Reggeliben a kislányával, Kittivel. Az édesapa akkor elmondta, hogy napi 4 órát kell utaznia azért, hogy Kittit el tudja juttatni az óvodába. Most azonban egy örömhírrel érkezett hozzánk!

Dávid Kornél ismét édesapa lett


szerző:
2018.01.09. 08:02
Dávid Kornél ismét édesapa lett

Kornél eljutott az NBA-be, ahol eddig még nem játszott más magyar kosaras. Azóta sem került messze a kosárlabda világától, most is egy NBA csapatnál dolgozik, játékosmegfigyelőként. Fél éve viszont ismét új szerep van az életében: megszületett kisfia, Dalton Barnabás.

Szilveszter gazda nekünk mutatta meg először kisfiát

Szeptemberben még tagadta, hogy gyereke született, Szilveszter Gazda az apasági teszt után már boldogan fogadta stábunkat otthonában! A Kis Kornél a nagymama szerint előbb nem hasonlított az apukájára, de most már le sem lehetne tagadni!

Klaudia életében először látja édesapját

Krisztián 15 évesen lett édesapa, de a párja szülei sehogy sem tudták elfogadni a fiút, így végül nagy ritkán láthatta csak gyermekét, Klaudiát. A férfi felnőttként a Facebookon vette fel a kapcsolatot lányával, de a személyes találkozásra nem került még sor. Egészen ez idáig…

Hova tűntek a nővérek?


szerző:
2017.12.08. 18:00
Hova tűntek a nővérek?

Szandra apa nélkül nőtt fel, és csak 20 éves korában kereste fel édesapját. Ekkor tudta meg, hogy van két féltestvére is, akikkel meg is ismerkedett, de az idő múltával megszakadt közöttük a kapcsolat. Mi lehetett ennek az oka?

Íme a várva várt nagy találkozás

Barbi alig találkozott édesapjával a 23 év alatt, és most apukája nevelt fiával, Zolival szeretne megismerkedni, mert ő volt az egyetlen édesapja családjából, aki szeretett volna találkozni a lánnyal. Most elérkezett az idő, hogy megismerjék egymást…

Krisztián messze esett a fájától?

Krisztián mindössze néhány hónapos volt, amikor a szülei elváltak, így csecsemőkora óta egyszer sem találkozott édesapjával. A férfi most 34 éves, és a nagy találkozás alkalmával minden kérdésére választ szeretne kapni...

Viktor harcba száll a fiáért


szerző:
2017.11.27. 18:00
Viktor harcba száll a fiáért

Viktor az ex feleségét, Anitát szeretné számon kérni, aki miatt a 16 éves fiuk egyre inkább eltávolodik a férfitől.  Anita ugyanis sehogy sem hagyja, hogy apja és fia találkozzanak egymással, így kizárólag „Messenger-kapcsolat” van közöttük. Viktor viszont úgy érzi, fia szívesen találkozna vele, hiszen ő is keresni szokta apukáját.

Apa vagy sem?


szerző:
2017.11.21. 18:00
Apa vagy sem?

Péter most azért érkezett Anikóhoz, hogy lerázza exét, Esztert. A férfi előző kapcsolatából egy kislány is született, viszont Péter egyáltalán nem biztos benne, hogy valóban ő a vérszerinti apja. Hosszú vívódás után reméli, hogy végre-valahára fény derül a titokra…

Dobó Ági szívszorító titkot árult el a múltjáról

A szépségkirályő most először mesélt a nyilvánosság előtt megrázó családi problémáiról. Bár a Story Extrával kivételt tett, életének ez a része továbbra is tabu marad. Mutatjuk!

A fiú, aki apa nélkül nőtt fel

Jocó az édesapjával, Józseffel szeretné rendezni viharos kapcsolatát. A fiú az egy kezén meg tudja számolni, hányszor találkozott a 22 év alatt apjával, aki 18. születésnapja alkalmából egy kocsival lepte meg fiát, de Jocó ezt azon nyomban visszautasította, ugyanis a mai napig nem érti, hogy édesapja miért hagyta el őt. A fiú reméli, hogy ezúttal választ kap megválaszolatlan kérdéseire.

Az apa az Anikó Show-ban szembesült lánya titkos munkájával

Gabi táncosként tevékenykedett, de egy idő után „egyre jobban kibővült a repertoárja”, így jelenleg webkamerán szórakoztatja az éppen odaklikkelő férfinézőket, akik kiéhezve lesik az erotikus táncot lejtő Gabit. Bár a lány családjában mindenki tisztában van Gabi foglalkozásával, édesapja ezidáig nem tudott róla…

Egy egyedülálló apa megható története

Zsolt egyedül neveli a kislányát, aki mindennap felteszi neki a kérdést, hogy neki miért nincsen anyukája. A kétségbeesett férfi mindent megtenne kislánya boldogságáért, így eljött az idő, hogy kérdőre vonja gyermeke édesanyját, Henriettát.

A fiú, aki feljelentette saját édesapját

Roland és testvérei évekig nézték tehetetlenül, ahogy édesapjuk, János fizikailag bántalmazta anyukájukat. Viszont ahogy Roland felcseperedett, gondolt egyet, és a rendőrséghez fordult segítségért, akik elvitték Jánost. A fiú ma sem bánta meg tettét, ennek ellenére nagyon szeretné, ha képesek lennének rendezni viszonyukat édesapjukkal.

Gábor az édesapjárt harcol


szerző:
2017.10.30. 18:00
Gábor az édesapjárt harcol

Gábor az édesapját, Tibort szeretné visszaszerezni, akivel évek óta annyira megromlott a kapcsolata, hogy csak nagy ritkán találkoznak egymással. A fiú a mai napig nem kapott egyenes választ arra, hogy szülei miért váltak el, és édesapja új családjával sem jön ki igazán. Tibor és élettársa, Vera viszont azzal vádolják Gábort, hogy ő a hibás, amiért nem keresi őket, ráadásul már a bizalmukat is eljátszotta…

Ne ítélkezz a külső alapján!

Dávid és édesapja viharos kapcsolata évek óta keseríti meg a fiú életét, ami leginkább Dávid extrém külseje miatt alakult ki közöttük. A fiú rendezni szeretné vitákkal teli viszonyukat, ráadásul egy nagy titkot is be szeretne vallani édesapjának…

Vajon mit szól Tibor a lánya másságához?

Fruzsina édesapjával, Tiborral él együtt, és bár nagyon szoros a kapcsolatuk, sosem vallotta be neki a másságát. Most eljött az idő, hogy Fruzsi tiszta vizet öntsön a pohárba, és elárulja Tibornak a legféltettebb titkát…

Farm Vikinek 500 köbcentit hoz a Jézuska

Vivinek egy diéta miatt „lementek a cicijei”, ezért a mellnagyobbítás mellett döntött, amit édesapja nem nézett valami jó szemmel. A kisebb családi balhé ellenére a lány most újabb műtétre adja a fejét. 500 köbcentis melleket szeretne, és reméli, hogy Karácsonyig összegyűlik rá a pénze. Vivi elhatározta, hogy beavatja édesapját a tervébe.

Mit szólt hozzá Pataky Attila, hogy átírták a dalát?

János ősidők óta imádja az Edda zenekart, és Bence fiával is megszerettette „mélytartalmú” zenéjüket. Mikor Bence kisgyerek volt, Pataky Attila kinézte őt a közönség soraiból, felhívta magához a színpadra, és úgy megtetszett neki a gyerkőc produkciója, hogy még turnézni is elhívta az akkor még 5 éves Bencét. A fiú azóta már „szép nagy sráccá” cseperedett, és egy kis meglepetéssel készült a legendás énekesnek…

Így mesélt Anger Zsolt elveszített édesapjáról

A beszélgetés közben Zsolt egyszercsak egy követ hozott elő, hogy megmutathassa, honnan is származott édesapja. Kettejük kapcsolatáról és édesapja haláláról is mesélt Gergőnek.

A köddé vált apuka visszatér hamvaiból

Evelin helyre szeretné hozni az évek óta tartó rossz kapcsolatát az édesapjával, Károllyal. A lány azt hiszi, hogy nem fontos apukájának, és úgy érzi, hogy öccsét mindig is jobban szerették nála. Apa és lánya évek óta nem beszélnek egymással, de Evelin mégis szeretné, ha rendeznék zűrös viszonyukat, és ezentúl Károly rendszeres részese lenne unokája életében.

Anikó: „Lehet, hogy ő az egyetlen élő rokonod, de felejtsd el!”

Erika és kislánya édesapjánál keresett menedéket, de a férfi egyik napról a másikra kitette őket az utcára. Arra hivatkozott, hogy túl fiatal ő még nagypapának, és amúgy sem kedveli a gyerekeket. Erikában egy világ omlott össze, de ennek ellenére mégis szeretné rendezni kapcsolatát édesapjával. Reméli, hogy József megváltozott az évek során, és most már nagypapaként is számíthat majd rá.

Lilu elvállalta élete egyik legnagyobb szerepét!

A műsorvezető büszkébb és boldogabb már nem is lehetne…

Csabi: „Már nem érzem azt, hogy a barátom”

Csabi aggódik barátja kaszinófüggősége miatt: állítása szerint Zoli „az utolsó öt forintját is elkölti”. Úgy érzi, tönkrement a barátságuk, és mindent megtenne azért, hogy jó útra terelje őt.

Mennyire fontos az apa a gyerekek életében?

Most vasárnap volt Apák napja! Azt tudjuk, hogy mennyire fontos az édesanya a gyermek életében, de legalább annyira fontos az Édesapa is! Tibi és Angéla Hajas Lászlóval, Németh Kristóffal és Lázár Gergely pszichológussal beszélgettek erről a jeles napról és a férfiak szerepéről a gyerekek életében.

10 éve harcol a gyerekeiért

Tíz éve harcol három gyermekéért, most Mongóliába költözött miattuk egy budapesti édesapa. A férfi mongol felesége napra pontosan 10 évvel ezelőtt Ulánbátorba vitte az akkor még óvodás és kisiskolás gyerekeket. Az elmúlt egy évtizedben az apa minden jogi lehetőséget kimerített, és egyetlen magyar hatóság sem tudott segíteni neki. Úgy döntött, ha máshogy nem láthatja gyerekeit, Ulánbátorba költözik.

Szabó Zsófi: „Három éve, hogy elmentél, édes drága Apucikám”

Három évvel ezelőtt óriási veszteség érte a gyönyörű műsorvezetőt, mikor a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész édesapja elhunyt. Azóta nincs olyan nap, hogy ne gondolna rá

Magára hagyták beteg fiával

Richárd és Ricsike torokszorító története következik. Richárd fiatalon lett apa. Kisfia, Ricsi születése után a baba állapotát látva az orvosok mindössze két évet jósoltak neki. Richárd azóta ápolóvá, szinte orvossá képezte már magát, kisfia lassan négy éves. Kettejük életét az könnyítené meg, ha az édesapa a kórház közelében tudna egy albérletben lakni.

Elrabolta a kislányát

Saját kislányát rabolta el annak anyjától egy férfi és élettársa Egerszalókon. A rendőrség emberrablás miatt nyomoz a pár ellen, akik a hónap elején több napon át tartották maguknál a két éves gyereket. Az apa azzal zsarolta az anyát, hogy csak akkor adja vissza a gyereket, ha a nő prostituáltként dolgozik neki külföldön. Az anya szólt a rendőröknek, a nyomozók videóra vették, amikor visszakapta a kislányát.

Verte és terrorizálta a gyerekeit az apa

Rendszeresen verte és terrorizálta gyermekeit a gyanú szerint egy apa a Pest megyei Farmoson. Ha a két gyerek sírt, felhangosította a tévét, hogy a szomszédok ne hallják, mi történik náluk. Az utcában lakók azonban értesítették a gyámhivatalt. A férfi ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indult nyomozás. Az ügyészség a napokban vádat emelt. Börtönbüntetést kérnek az apára.

Utcára kerülhet a gyerekeivel

Kislányaival kerülhet utcára egy nyíregyházi apa, aki egyedül neveli a gyerekeket. Hamarosan ugyanis költözniük kell onnan, ahol átmenetileg meghúzhatják magukat, miután két éve leégett a lakásuk. A férfi egy munkahelyi baleset miatt rokkantnyugdíjas lett, azóta alig kap munkát. Havi 80 ezer forintból próbálnak megélni.

Megszületett Kiss Ádám kisslánya! – Itt az első kép!

Tényleg „történelmi pillanatokat élünk”, hiszen a foci-láz kellős közepén sorra érkeznek a babák is. Szerdán Vastag Tomi örülhetett kisfiának, Samunak, most pedig a Showder Klub sztárja szolgált örömhírrel.

Mit gondol Gergő édesapja Brigiről?


szerző:
2016.05.26. 20:00
Mit gondol Gergő édesapja Brigiről?

A farmer volt az utolsó, aki vendéget fogadhatott a tanyán. Hozzá édesapja érkezett, akinek több dologról is kikérte a véleményét. Ám valószínűleg nem azt a választ kapta, amire számított...

Rendőrautóban végezte Jacob Tremblay

A szoba sztárja már jó ideje meghódította a szívünket, és valószínűleg nem csak mi vagyunk így ezzel. Végig cukiskodta a díjátadókat, mindenkivel szelfizett, akit csak ért, és most jóképű édesapja dugta be a rács mögé.

Vanessa Hudgens órákkal a fellépése előtt veszítette el édesapját

Greg Hudgens hónapok óta küzdött a rákkal, végül vasárnap hajnalban adta fel a küzdelmet. A tragédia napján, este Vanessának már fel kellett lépnie: egy amerikai, élő showműsorban alakította a Grease című musical egyik főszereplőjét, Rizzót.

Lázár rokonai 750 millióért vettek földet

Hétszázötvenmillió forintért vettek földeket Csongrád megyében Lázár János rokonai. A miniszterelnökséget vezető miniszter édesapja, nagybátyja, unokatestvére és a vele együtt élő férfi összesen több mint 500 hektár állami tulajdonú földre licitált. Lázár János szerint családja minden előírást betartva, hitelt vesz fel, hogy visszavásárolhassa azokat a földeket, amelyeket korábban elvettek tőlük a kommunizmusban. A Demokratikus Koalíció elszámoltatná Lázár rokonait arról, honnan van hétszázötven milliójuk a földvásárlásra.

Négy éve rabolta el édesanyja a kis Ildikót apukájától

Szeptemberben már járt nálunk az a kétségbeesett édesapa, Andrea Tonello és ügyvédje, akitől már lassan 4 éve elvitte édesanyja kislányát, azóta is minden erejével azon van, hogy újra láthassa. Az ügy azóta több fordulatot is vett, az édesanya irreális elvárásokkal állt elő és nem hajlandó biztosítani a kis Ildikó láthatását az édesapa számára. Az ügyben, tegnap Olaszországban is zajlott egy tárgyalás, ahol a láthatásról döntött a bíróság. A legfrissebb eredményekről most Győrbiró Dorottyát, Andra ügyvédjét kérdeztük, a vonalban pedig itt volt velünk Andrea Tonello!

Aurelio édesapját gyászolja

Aurelio talán élete legszörnyűbb időszakát éli most. Elveszítette édesapját, egyetlen támaszát, azt az embert, akit mindennél jobban szeretett.

Ludwig érkezése gyökerese megváltoztatja a Mátyás király tér lakóinak mindennapjait

Róbert kínos helyzetbe kerül azzal, hogy apja, Ludwig betoppan újra az életébe.

Az apák nem maradhatnak a gyerekük mellett

Nem aludhat bent a beteg gyerekkel az apja a Bethesda Gyermekkórházban. A kórház főigazgatója a többi betegre és a anyákra hivatkozik közleményében. Ezt más kórházakban átszervezéssel oldják meg, a betegjogi szakértő szerint jogsértő, ha éjszakára kitiltják az apát a gyereke mellől.

TRAGÉDIA: Visszamentünk az édesapával a gázolás helyszínére

Tóth Istvánék alig néhány méterre laknak attól a helytől, ahol szombaton elütötték a két kislányt. A rendőrség akkor azt mondta, hogy megállás nélkül bicikliztek ki az őket elgázoló kocsi elé. Az édesapa szerint kislányai tudták, hogy veszélyes a kereszteződés, ezért nem is hiszi el, hogy fékezés nélkül hajtottak volna az autó alá. Azt mondja, az egyik szemtanú is ezt mesélte.

Megtörten adott interjút Marian Cozma édesapja

Petre Cozma, Marian édesapja a napokban egy román TV-nek adott interjúban azt nyilatkozta, hogy végső elkeseredésében eljön Magyarországra és kárt tesz magában, hogy végre komolyan vegyék. A 211 millió forintnyi, neki ítélt kártérítést nem kapta meg.  Az édesapát Bukarestben értük utol. Telefonon mesélt az elmúlt évek eseményeiről.

Ne csak mutogasd, állj ki a f@rkadért!

Egyre jobban távolodik el egymástól a két csapat: külön helyiségekben megy a sutyorgás, taktikázás. A konklúzió pedig mindkét oldalon ugyanaz: mindenki a másik hátsójában van.

Laci felhasználta az Edinától kapott szuperképességet

A facér fiú telefonon beszélhetett édesapjával, és könnyekig hatódott szavaitól. Részletek az esti Összefoglalóban!

Rengetegen segítenek adományokkal

Rengetegen segítenék adományokkal az ikreivel egyedül maradt mágocsi édesapát. Az egyik közösségi oldalon gyűjtést is szerveztek a családnak.
 

Az újrakezdés mestere: Hoppárézimi

Emlékeznek Hoppárézimire? Zoltánt gyermekkorában majdnem halálra gázolta egy trabant. Kómába esett, lebénult, mindent újra kellett tanulnia. A férfi mára már 3 gyermekes boldog családapa.
 

Hoppárézimi: 14 év után újra kameráink előtt

Emlékeznek Hoppárézimire? Zoltánt gyermekkorában majdnem halálra gázolta egy trabant. Kómába esett, lebénult, mindent újra kellett tanulnia. A férfi mára már 3 gyermekes boldog családapa.
 

Szabó Zsófinak sikerült talpra állnia

Bár nehéz időszakon van túl, hisz az év első felében nemcsak az édesapját veszítette el, de egy évig tartó kapcsolatának is vége szakadt. Most azonban egyáltalán nem izgatja a pasi téma, hisz napokon belül beveti magát a dél-afrikai vadonba.
 

Fókusz 14-02-26


szerző:
2014.02.26. 19:55
Fókusz 14-02-26

Fókusz: Mi lesz most? - Ott voltunk, amikor Ádám, a favágó beköltözött a Villába. Vajon milyen érzésekkel ment be? Őszinte vallomás - Felnőttként ismerték meg egymást, most már szoros a kapcsolatuk. Alföldi Róbert édesapja először szólal meg a Fókuszban. Elnöki rezidencia - Bejutottunk Janukovics luxus birtokára és találkoztunk a magyar felkelőkkel. Exkluzív riport Kijevből.

Reflektor 12-11-07


szerző:
2012.11.07. 23:35
Reflektor 12-11-07

Reflektor: Máté Krisztina alig látja a férjét. A kétgyermekes anyuka élete az utóbbi időben teljesen megváltozott, amióta ugyanis a Forró nyomon című műsort vezeti, alig éri utol magát. L.L. Junior gyermeke januárban születik!

Reflektor 12-10-26


szerző:
2012.10.27. 00:50
Reflektor 12-10-26

Reflektor: Csisztu Zsuzsa nehezen viseli a második terhességét. Csobot Adélnak hiányzik az édesapja ölelése.

Fájó emlék: Csobot Adél először mesél elhunyt édesapjáról

Az X-Faktor versenyzője tragikus körülmények között, 9 évesen vesztette el édesapját. A teljesen egészséges férfi szívinfarktust kapott és a családtagok karjai között halt meg. Adél az utolsó pillanatokat is vele töltötte.

Fókusz 12-07-16


szerző:
2012.07.16. 20:05
Fókusz 12-07-16

Fókusz: Keresem az apámat - A férfi megtagadta őt, és elhagyta a családot. VV Veronika szívbemarkoló vallomása mindent megmagyaráz. „Megvan a tettes” - Bándy Kata édesanyja éjszaka közölte a hírt az országgal. A pécsi gyilkosság legfrissebb fejleményei. Négylábú szuperhősök - A világ legintelligensebb kutyáinak produkcióit milliók habzsolják az interneten, jönnek az újabb gyöngyszemek.

Fókusz 12-04-18


szerző:
2012.04.18. 20:50
Fókusz 12-04-18

Fókusz: Épül a színpad, a Csillag Születik döntősei felkészültek az élő show-ra. A sofőr kálváriája - Úgy tudta, kirúgták, amiért viccelődött az utasokkal. Forgatásunk közben derült ki, hogy megmenekült. Megbocsát a macsétásnak - De hogyan tudott továbblépni? A lányát gyászoló édesapa szívszorító vallomása.

Házon kívül 12-03-14


szerző:
2012.03.14. 22:55
Házon kívül 12-03-14

Házon kívül: Az édesapa egyedül maradt két kislány felnevelésével. - Egyre több helyen kérnek pénzt az országban az önkormányzati bölcsődékben. - Razziáznak a tűzoltók a társasházakban.

Gyilkosság áldozata lett az édesapa

Január közepén, munkahelyéről tűnt el a férfi, egyik pillanatról a másikra, kabátját, telefonját és pénztárcáját is hátrahagyva. Önkéntes és hivatásos keresőcsapatok is csatlakoztak a kutatáshoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való