KERESÉS search-close

énb

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "énb"

Szakács lett az ÉNB sztárja


szerző:
2018.10.24. 10:35
Szakács lett az ÉNB sztárja

Szakács szakvizsgát tett az Éjjel-Nappal Budapest Rolandját alakító Nébald Olivér, akit tavaly ősszel az RTL Klub Konyhafőnök VIP műsorában láthattak főzni a nézők.

Újra modell lett ÉNB Laura


szerző:
2018.08.16. 10:12
Újra modell lett ÉNB Laura

Korábban modelkedett Milánóban, nemrégiben Nánási Pál fotózta, most pedig ismét kamerák elé állt az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Laura.

Tamás és Szofi esküvői előkészületein teljes káosz uralkodott

Az esküvő előtt pár nappal Szofi és Tamás is problémás helyzetbe keveredtek. Joe megpróbálta megbeszélni Tamarával a korábbi csókjukat.

ÉNB Bence jótékony meglepetéssel bizonyította szerelmét

Az Éjjel-Nappal Budapest fiatal szereplője jótékonykodással egybekötött ajándékkal lepte meg párját.

Szavazz! Szerinted ki a legszexibb csaj az Éjjel-Nappal Budapest szereplői közül?

Az ÉNB szereplőiről a sztárfotós Nánási Pál készített szívdöglesztő képeket. Szerintetek ki a legdögösebb a sorozat gyöngyörű lányai közül?

Szavazz! Szerinted ki a legszexibb pasi az Éjjel-Nappal Budapest szereplői közül?

Az ÉNB szereplőiről a sztárfotós Nánási Pál készített szívdöglesztő képeket. Szerintetek ki a legszexibb a sorozat macsói közül?

Meztelenül fotózták ÉNB Karolát

A legbevállalósabb női főszereplő az Éjjel-Nappal Budapest c. sorozatban Karola, hiszen a szőke szépség meztelenül állt modellt Nánási Pál kamerája előtt.

ÉNB Joe és Laura is ledobták a ruháikat!

Az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplője, Joe, és a sorozat fiatal szépsége, Laura is megmutatták testüket Nánási Pál fotóin.

Szinte profi modellként vetkőztek az ÉNB sztárjai

Nem okozott gondot a vetkőzés Nánási Pál kamerája előtt az Éjjel-Nappal Budapest két főszereplőjének, Evellinnek és Marcinak, hiszen korábban már mindketten modellkedtek.

Újabb két ÉNB szereplő vetkőzött le

Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat újabb két szereplőjéről készített szexi képeket a sztárfotós, Nánási Pál.

Milán Lilinek: „Vagy megteszed te, vagy én mondom el Karesznak, hogy övé a gyerek!”

Lili féltékenykedni kezdett Dani titkos programjai miatt, de kiderült, hogy a fiú közös lakást nézett maguknak. Amikor azonban a lakóhajón eufórikus hangulatban Lili elújságolta Mesinek a lakással kapcsolatos terveiket Danival, nem tudta megakadályozni, hogy Milán előtt ki ne derüljön a gyerekkel kapcsolatos hazugsága. Milán teljesen kiakadt, Lili világa pedig összeomlott, amikor rájött, hogy nem titkolhatja tovább Karesz, és ezáltal Dani előtt sem az igazságot.

Újabb szuperszexi képek jelentek meg az Éjjel-Nappal Budapest szereplőiről

Ezúttal Szofi és Tamás dobták le magukról ruháikat egy fotózás apropójából.

Kvíz! Tudd meg, te ki lennél az Éjjel-Nappal Budapest szereplői közül!

Vajon olyan kőkemény, de melegszívű vagy mint Joe, esetleg bolondos, mint Lali, vagy éppen furfangos és temperamentumos, mint Evelin? Most megtudhatod, hogy kire hasonlítasz legjobban az ÉNB szereplői közül!

Lilit utolérték a hazugságai

Roland kiengesztelte Annát. Orsi és Marci újra együtt töltötték a napot. Lili hirtelen felbukkanó nagymamája szorult helyzetbe hozta a lányt.

Roland gátlástalanul megalázta Annát

Anna megosztotta Rolanddal titkos vágyát. Orsinak muszáj volt együtt dolgoznia Marcival. Regi búcsút vett a barátaitól.

Dani: „A baba a legjobb dolog, ami az életemmel történhetett…”

Lili a fellegekben járt, miután Dani őt választotta. Ayse kiállt a kapcsolatáért családjával szemben. Lali egy férjes nővel kezdett ki a faluban.

Tamásnál betelt a pohár: kidobta Szofit

Tamás meglepő dolgot talált Márk lakásán. Milán levélben akart Ayse-nak üzenni. Lili rosszul lett.

Joe Lalinak: „Tűnjetek el, gyűlöllek benneteket!”

Lali bajba keveredett a faluban. Roland és Bori egy sérült kisállatról gondoskodtak. Levente felfedte az igazi arcát Laurának.

Eljött a kiköltözés napja

A lakóknak el kellett hagyniuk az albérletet. Anna új munkát kapott. Ayse váratlan helyről kapott segítséget.

Ayse utazása hazugság volt?

Az albérlet lakói búcsúbulit akartak szervezni Joe-nak. Bori, Anna és Lili vásárolni mentek. Milán gyanakodni kezdett arra, hogy Ayse mégse utazott el.

Roland Annának: „Ha kilépsz azon az ajtón, örökké boldogtalan leszel…”

Anna úgy döntött, hogy hazamegy Muronyba Sanyával. Roland megpróbálta lebeszélni, de nem sikerült meggyőznie a lányt a maradásról. Anna azonban a Muronyba vezető úton rájött, hogy nem bírja ki Sanya mellett, mivel ismét elnyomva érezte magát. Szakított a fiúval, és mivel nem tudta, mitévő legyen, visszatért a Bécy-házba.

Gábor sztriptízes lányokkal dobta fel Regi és Lali estélyét

Reginának elege volt az állandó veszekedésből az albérletben, ezért szórakoztató szabadnapot tartott Lalival. Miközben a várost járták, bementek egy hamburgereshez, ahol legnagyobb meglepetésükre Szaki volt a tulaj. Miután Gábor is megjelent, ismét összeállt a régi banda, és együtt buliztak egész este.

Joe: „Csütörtökre ennek a lakásnak üresnek kell lennie…”

Orsi megpróbálta maradásra bírni Joe-t. Anna elindult Sanyával Muronyba. Regina és Lali pihenőnapot tartottak.

Előző rész (2018. április 23.)

Orsi megpróbálta maradásra bírni Joe-t. Anna elindult Sanyával Muronyba. Regina és Lali pihenőnapot tartottak.

Következő rész (2018. április 23.)

Orsi megpróbálta maradásra bírni Joe-t. Anna elindult Sanyával Muronyba. Regina és Lali pihenőnapot tartottak.

Regina visszatérése észhez térítheti Joe-t?

Reggel megérkezett Lali titkosfegyvere az albérletbe. Regina volt az, aki azért tért vissza, hogy maradásra bírja Joe-t. Regi azonban meglepődött, az albérlet és Joe sem volt a régi már. A fodrászat ügyeivel is hamar képbe került, Tamarát hamar megkedvelte, Teó azonban nem tett rá túl jó benyomást. Regina újra bíztatni kezdte Joe-t, hogy küzdjön álmai asszonyáért, mert még nincs minden elveszve.

Regina visszatért, hogy maradásra bírja Joe-t!

Milán megpróbálta kivívni Ayse testvéreinek a tiszteletét. Anna lebukott Bori előtt. Megérkezett Lali titkosfegyvere, Regina.

Így ünnepeltek a szereplők az Éjjel-Nappal Budapest 5. szülinapja alkalmából!

A sorozat szereplői alkalomhoz illően ünnepelték meg a fél évtizedes kort, valamint arról is meséltek, hogy milyen volt számukra az elmúlt öt év.

5 éves az Éjjel-Nappal Budapest!

A születésnap alkalmából, Joe, Lali és Gábor, a sorozat tősgyökeres szereplői meséltek az elmúlt évekről.

Tivadar munkát adott Márknak a fodrászatban

Tivadarnak az az ötlete támadt, hogy vegyék fel Márkot állandó DJnek a fodrászatba. Szofi bizonytalan volt, mert félt Tamás reakciójától, de közben nagyon szeretett volna segíteni Márkon. Később Tamás kikelt magából, amiért Szofi Márk miatt veszélyezteti a kapcsolatukat, de aztán később belátta, hogy meg kell bíznia a menyasszonyában.

Joe: „Ez a döntés egy korszak végét jelenti…”

Lali megpróbálta lebeszélni Joe-t al albérlet eladásáról. Márknak állást ajánlottak a fodrászatban. Dani bizonyíthatott tanárként.

Orsi Tamarának: „A te hibád, hogy Joe elköltözik ebből a városból!”

Lali egyszerűen képtelen volt megérteni, hogy Joe valóban el akarja hagyni az albérletet és Budapestet, ezért arra biztatta a lakótársait, hogy lépjenek közbe. Mikor Joe minden érzelmes könyörgés dacára is kitartott döntése mellett, Lali kétségbeesett eszközökhöz folyamodott. El akarta lopni Joe-tól az albérlet adásvételi szerződését, hogy így akadályozza meg az eladást. Mikor a papírok átkutatásánál kezébe akadt egy régi fénykép az ős-albérletről, hirtelen támad egy ötlete. Van valaki, aki talán le tudná beszélni Joe-t...

Ezek voltak az Éjjel-Nappal Budapest elmúlt 5 évének legjobb pillanatai!

Drámai kitárulkozások, szenvedélyes szerelmek és vicces momentumok is bőven akadtak a sorozat elmúlt öt éve alatt, ezek legjavát gyűjtöttük most össze nektek!

Anna: „Roland csak egy buta, naiv kislánynak tart…”

Anna kipróbálta magát a klubban. Tamara békülni próbált Joe-val. Milán meglepetéssel dobta fel Ayse-t.

Anna válaszúthoz érkezett budapesti életében

Evelin pizsamapartit tartott. Megjelent Anna édesanyja. Marci nem akart visszamenni az iskolába.

Bécy kutyája szabotálta gazdája randiját!

Mikor Bori rajtakapta Bécy-t azon, hogy a táncoslányokat kukkolja, leteremtette őt, hogy ideje egy tisztességes nőt találnia maga mellé. Bécy ezután ismerkedett meg Nórával, aki azonban teljesen kikészült Bécy hiperaktív kutyájától. Bécy ezért felhívott egy kutyamegőrzőt, pechére azonban az ügynökség épp Evelint küldte ki, aki rendesen megizzasztotta az apját, mielőtt elvitte volna Rocky-t, a kutyát.

Tamás Szofinak: „Márk és Teó szétakarnak szakítani minket!”

Tamás kémkedni kezdett. Roland megpályázott egy új álláslehetőséget. Bécy randira ment.

Ayse Milánnak: „Ha most hazamegyek, akkor soha többet nem láthatlak…”

Ayse és Milán úgy döntöttek, hogy ideje elmélyíteni a kapcsolatukat: szerettek volna lefeküdni egymással. Nagy nehezen találtak egy helyet, ahol nyugodtan kettesben lehettek, az idillt azonban megtörte Karesz figyelmeztető SMS-e, miszerint Ayse bátyjai a nyomukban vannak!

Roland megmutatta Annának Budapest legszebb arcát

Anna ismét meginogott, és úgy érezte, nincs helye Budapesten. Roland felkarolta és bíztatta a lányt, hogy ne hagyja el a nagyvárost, ennek hatására pedig a remény újra felébredt Annában.

Ayse és Milán kapcsolata új szintre lépett

Annát kétségek gyötörték. Szofi bajba került. Ayse és Milán előrébb akartak lépni a kapcsolatukban.

Tamás Teónak: „Bármikor kivághatlak otthonról is, és a munkádból is…”

Márk és Szofi lebuktak. Lali Gábornak adta ki magát egy randi érdekében. Anna elveszett Budapesten.

Tamás lebuktatta Szofit és Márkot

A Márkkal töltött nap után, Szofi hazudott Tamásnak. Tamás később bement a fodrászatba, ott azonban Tivadar elszólta magát, és Tamás számára kiderült, hogy nem is voltak Szofival bulizni. Tomi ezután rajtakapta menyasszonyát és Márkot, amint az utcán búcsúzkodtak. Joe és Gábor buzdítása után Tamás elment Márkhoz, hogy helyre tegye őt, azonban gyorsan rá kellett jönnie, hogy süket fülekre talált Márknál.

Lali görényei megették a szexi szomszéd papagáját?

Amikor Lali Gábor lakásában maradt egyedül, barátjának kiadva magát, randit beszélt meg a szexi szomszéddal. Kati eredetileg elveszett papagáját kereste, akit aztán Lali meg is talált: a görényei kapták el. Lali a vécébe rejtette a tetemet, de az esti randin Kati lebuktatta őt, és teljesen kiakadt.

Sanya telefonja elbizonytalanította Annát a felköltözésről

Rolandot megdöbbentette Anna kérése, hogy vigye őt magával Budapestre. A lány teljesen el volt ájulva a fővárostól, Roli pedig beköltöztette Őt a házba. Annában akkor jelentek meg a kétely első jelei, mikor Sanya felhívta őt.

Karesz Milánnak: „Szánalmas vagy, nincs mit megbeszéljünk…”

Milán és Ayse mozizni mentek, ami miatt a fiú lemondta a Kareszékkal megbeszélt leltározást. Karesz és Guszti azonban váratlanul megjelentek a moziban, Milán pedig lebukott, és magára haragította barátait.

Teó: „Ha minden jól megy, akkor a lúzer Tamás nemsokára kirepül az életünkből…”

Roland felvitte Annát Budapestre. Szofi és Márk közös programra mentek. Milán és Ayse szorult helyzetbe kerültek.

Bori elcsábult Sanyának?

Roland még mindig nem tette túl magát az apjával való vitán, feszültségét pedig továbbra is Bori vezette le. Egy újabb balhét követően, úgy döntött, megmutatja régi osztálytársainak, hogy Ő már nem ugyanaz az ember, aki volt. Eközben Bori is a kezébe vette a dolgokat, és találkozott Sanyával.

Evelin hazugsággal diadalmaskodott Gábor és Lali fölött

Evelin reggel berágott, amikor Lali megint macsó dumákkal hergelte. Amikor el akart menni Laurával egy castingra, kiderült, hogy Laura kocsija defektet kapott. Evelin megvesztegette Marcit, hogy cserélje ki a kereket, majd élvezte, hogy diadalt aratott az eközben rajtuk szórakozó Lali és Gábor felett.

Ayse és Milán titokban folytatják a kapcsolatukat?

Miután többször is átbeszélték a dolgot, Ayse és Milán titkos kapcsolatba kezdtek. Milánnak ez eleinte nem okozott gondot, amikor azonban hazudnia kellett Karesznak a dologról, lelkiismeretfurdalása lett.

Roland visszavágott végre gyermekkori riválisának

Roland úgy döntött ideje bizonyítania. Evelin újra szembekerült Gáborral. Ayse és Milán szenvedtek egymás nélkül.

Következő rész (2018. április 06.)

Roland felvitte Annát Budapestre. Szofi és Márk közös programra mentek. Milán és Ayse szorult helyzetbe kerültek.

Előző rész (2018. április 05.)

Roland úgy döntött ideje bizonyítania. Evelin újra szembekerült Gáborral. Ayse és Milán szenvedtek egymás nélkül.

Következő rész (2018. április 05.)

Roland úgy döntött ideje bizonyítania. Evelin újra szembekerült Gáborral. Ayse és Milán szenvedtek egymás nélkül.

Roland az apjának: „Legyél már férfi egyszer az életben…”

Bori nagy nehezen rávette Rolandot, hogy találkozzon az apjával. Mikor Mihály új felesége Roland füle hallatára lehordta a férfit, Roland minden korábbi frusztrációja felszínre tört, és végleg leszámolt apjával. Később a kocsmában Sanya provokálta a szüleivel kapcsolatban, mire Roland kis híján megverte régi riválisát. Bori elrángatta onnan, és el akarta vinni a panzióba, de Roland teljesen elvesztette a fejét, és Borin töltötte ki a mérgét.

Teó Joe-nak: „Tartsd magad távol a barátnőmtől…”

Reggel Joe bocsánatot akart kérni Tamarától az előző napi veszekedésért, de szörnyű meglepetés várta. Amikor megtudta, hogy Tamara tegnap összejött Teóval, teljesen összetört. Tamarát lelkifurdalás gyötörte, amiért nem tudta személyesen elmondani neki a hírt. Teónak eközben tele a hócipője a Joe témával, és azt követelte, hogy Joe végleg tűnjön el Tamara életéből.

Dani tanári pályára léphet?

Roland újra találkozott az apjával. Joe megtudta, hogy Tamara és Teó összejöttek. Dani új munkát keresett.

Előző rész (2018. április 04.)

Roland újra találkozott az apjával. Joe megtudta, hogy Tamara és Teó összejöttek. Dani új munkát keresett.

Roland újra szembekerült egykori riválisával

Roland kicsípte magát az osztálytalálkozóra, útközben azonban kétségek kezdték gyötörni. Félt attól, hogy újra találkozzon az apjával. A faluba érve Roland élvezte, hogy előadhatta a nagyvárosi menő csávót. Régi riválisa, Sanya kihívta őt egy versenyre, így Rolandnak megadatott a lehetőség, hogy bizonyítson azok előtt, akik egykor nevettek rajta.

Tamara döntött: mégis ad egy esélyt Teónak

Tamarát meghatotta, amikor Teó részegen bevallotta neki, hogy még egy nő miatt sem készült ki annyira, mint őmiatta. Nem sokkal ezután viszont Joe bukkant fel, Tamarát fogva tartotta a szobájában, és addig nem akarta elengedni, amíg az nem hajlandó szóba állni vele. Teó végül kimentette a lányt, és egy közösen töltött nap után félve, de megcsókolta a férfit. Úgy érezte, talán mégis ad neki egy esélyt.

Orsi teljesen kikelt magából féltékenységében

Az albérlet lakói úgy döntöttek, elmennek kicsit kikapcsolódni egy fürdőbe, ahol aztán Orsi féltékeny lett, amiért Marci elkezdte Evelint masszírozni. Orsi jelenetet rendezett, és féltékenyen elrohant, majd este Evelin kérdőre vonta Orsit. A lány belátta, hogy durván túlreagálta a dolgot, és elnézést kért Marcitól. A fiú ismét megerősítette abban, hogy csak Orsi kell neki, és türelmesen vár mindennel, amíg a lány úgy akarja.

Rolandból újra előtörtek gyermekkori félelmei az osztálytalálkozón

Bori és Roland megérkeztek az osztálytalálkozóra. Teó és Tamara kapcsolata tovább bonyolódott. Orsi féltékeny lett Evelinre.

Következő rész (2018. április 04.)

Roland újra találkozott az apjával. Joe megtudta, hogy Tamara és Teó összejöttek. Dani új munkát keresett.

Előző rész (2018. április 03.)

Bori és Roland megérkeztek az osztálytalálkozóra. Teó és Tamara kapcsolata tovább bonyolódott. Orsi féltékeny lett Evelinre.

Roland még sosem nyílt meg úgy Bori előtt, mint most

Amikor Roland és Bori visszatértek a nyaralásukból Rolandot egy osztálytalálkozóra szóló meghívó várta, amit a szülőfalujában, Muronyban tartanak jövő héten. Miközben Borinak rögtön kedve támadt megismerni Roland szülőfaluját, Roland elzárkózott az ötlettől, hogy elmenjen. Bori megpróbálja kideríteni, hogy Rolandnak mi baja. Roland kívülálló volt, mivel az anyja a falu rossz lányának számított, és az apjáról azt híreszteltek, hogy egy anyámasszony katonája. Roland megnyílt érzelmileg Bori előtt és könnyek között bevallotta, hogy a gyerekkora tényleg szörnyű volt a számára és csúnyán zaklatták őt.

Karesz elrabolta Milánt, hogy végre észhez térítse

Milán úgy döntött tovább küzd Ayse-ért, és felkereste a lányt, hogy egy meglepetés előadással újra elnyerje a szívét. Később újra felkereste a lányt, de ekkor felbukkantak a lány erőszakos testvérei. Ayse megrémült, hogy agyonverik Milánt, és úgy próbálta megmenteni, hogy látványosan durván visszautasította a fiút, hogy a testvéreinek ne legyen oka bántani őt. Milán ettől totálisan kikészült, este pedig Guszti és Karesz próbáltak lelket önteni belé.

Roland felfedte fájdalmas múltját Bori előtt

Roland váratlan meghívásban részesült. Szofi Tamara lelkére beszélt. Milán romantikus gesztussal lepte meg Ayse-t.

Joe romantikus kirohanása elgyengítette Tamara szívét

Tamara nagy nehezen adott egy esélyt a Teóval való barátságának, de a közösen eltöltött napon, a férfi részegen megcsókolta Tamarát. Tami részegen hazaindult, de megállította két rendőr. A járőrök haza akarták kísérni Őt, mire Tamara az albérletbe vitette magát. Joe gondját viselte az ittas lánynak, mire Tamara elérzékenyült és megcsókolta Joe-t.

Danit veszélyes sérülésekkel szállították kórházba!

Tamara lerészegedett. Dani új lakást keresett. Lalinál megjelent a testvére.

Ayse testvérei megfenyegették Milánt

Milán a fejébe vette, hogy Ő és Ayse szökjenek meg Budapestről. A lány SMS-ben küldte el neki, hogy hol találkozzanak, ám Ayse helyett a testvérei jelentek meg, akik Ayse mobiljával azért csalogatták oda Milánt, hogy végérvényesen beleverjék, hogy tartsa magát távol a húguktól. Milánt az utolsó pillanatban mentették meg a barátai.

Marci Tamarának: „Apám miattad költözik, ahhoz a bűnöző féreghez!”

Teó úgy döntött, hogy Márkhoz költözik Tamara miatt. Marci erre Tamara szemére hányta a viselkedését, a lány pedig visszakozott, és megpróbálta Teót újra megfogni azzal, hogy nyílt bepillantást engedett az érzelmi világába. Este Teó döntésre jutott: nem adja fel a harcot Tamaráért!

Ayse Milánnak: „A szüleim azt mondták, válasszak: Ők, vagy Te…”

Teó elhatározta, hogy elköltözik. Milán tovább harcot Ayse-ért. Gábor és Laura tovább civakodtak.

Joe teljesen kikelt magából, amikor Gábor szidni kezdte Tamarát

Joe mindenáron Tamarával akart beszélni, mert nem képtelen volt elfogadni, hogy a lány visszautasította. De Gábor és Lali lebeszélték róla, hogy elhamarkodottan cselekedjen, és meglepetésből szerveztek neki egy fiús napot. Bár nagyon jól érezték magukat, estére mégis előtörtek Joe-ból az érzelmek.

Nihat végleg eltiltotta Milánt Ayse-tól

Milán már nem bírta a titkolózást, ezért, hogy kicsit kiengesztelje, Ayse meglepte őt egy randival. Az apja azonban azonnal hazarendelte Ayse-t. Mikor Milán csalódottan hazavitte a barátnőjét, a lány tiltakozása dacára megcsókolta az ajtóban. Nihat meglátta őket, és nekitámadt a fiúnak. Ayse hiába vette a védelmébe barátját, Nihat hajthatatlan volt, kirúgta Milánt és eltiltotta őket egymástól.

Következő rész (2018. március 27.)

Teó úgy döntött elköltözik. Milán tovább harcolt Ayse-ért. Gábor és Laura tovább civakodtak.

Gábor: „Tamara miatt teljesen elfogom veszíteni a barátomat…”

Tamara megmutatta, mennyire megváltozott. Lali és Gábor megpróbálták elterelni Joe figyelmét a szerelmi bánatáról. Milán és Ayse lebuktak.

Előző rész (2018. március 26.)

Tamara megmutatta, mennyire megváltozott. Lali és Gábor megpróbálták elterelni Joe figyelmét a szerelmi bánatáról. Milán és Ayse lebuktak.

Evi és Laura meleg társkereső hirdetéssel álltak bosszút Gáboron

Egy veszekedés után, Gábor óriásplakátot készíttetett magáról és kitette azt a Laura munkahelyére vezető úton, hogy mindig a lány szeme előtt legyen. Laura először nagyon felhúzta magát, de Evelinnel aztán kegyetlenül visszavágtak. Átalakították a plakátot, így az most már egy társkereső hirdetés volt melegek számára, rajta Gábor telefonszámával.

Tamara Joe és Teó reményeit is eloszlatta

A 43. szülinapját követően, Joe elindult Tamarához, mert a lány aznap érkezett haza. Azonban csak Teót találta meg, a két férfi pedig rögtön egymásnak esett. Amikor Tami is megérkezett, úgy döntött, hogy egyiküket sem akarja.

Orsi Marcinak: „Az volt az életem legjobb döntése, hogy nem feküdtem le veled…”

Mikor Marci reggel megint a szexszel jött, Orsi besokallt, és kiosztotta a fiút. Evelin segítségével azonban később rájött, hogy szerelmes a fiúba, és Marci is belé. Orsi ezért már hajlott a békülésre, ám ekkor megtudta, hogy haverjai előtt Marci azzal dicsekszik, hogy lefeküdtek egymással.

Előző rész (2018. március 23.)

Tamara hazatért. Gábort megszívatták. Orsi kiosztotta Marcit.

Gábort meleg társkereső hirdetésekkel kezdték zaklatni

Tamara hazatért. Gábort megszívatták. Orsi kiosztotta Marcit.

Karesz megpróbálta összehozni Danit és Lilit?

Milánék meglátogatták Lilit új otthonában, eközben pedig Karesz és Dani jobban megismerték egymást. Lili hirtelen pánikba esett, amikor Milántól megtudta, hogy Karesz magával vitte a terhességi kiskönyvét a boltba. A lány majd belehalt a félelembe, hogy kiderülhet a hazugsága az apa személyével kapcsolatban, ráadásul esélye sincs ezt megakadályozni.

Előző rész (2018. március 22.)

Karesz és Dani jobban megismerték egymást. Orsi felvállalta az érzéseit. Szofi rátalált az összevert Márkra.

Roland Borinak: „Utazom Ibizára…”

Roland elmondta Borinak, hogy még ma Ibizára utazik, mire Bori kiakadt, és jelenetet rendezett, amiért a barátja magára hagyja őt. Roland nem találta a személyi igazolványát, és azt feltételezte, Bori lopta el az okmányt, hogy ő ne tudjon elutazni.

Előző rész (2018. március 21.)

Lili visszaköltözött Danihoz. Orsi elutazott barátaival. Roland utazni készült.

Marci Orsinak: „Most kell döntened: szeretnéd, hogy veled legyek?”

Lili visszaköltözött Danihoz. Orsi elutazott barátaival. Roland utazni készült.

Dani Lilinek: „Barátként melletted állok, de Mi nem vagyunk egy pár…”

Mikor Lili reggel rosszul lett, nemcsak a babáért aggódott, hanem azért is, hogy kiderül-e a hazugsága. Szerencsére Dani nem gyanakodott, és a baba is jól volt. Lili lelkesedésében megint túl nagy nyomást helyezett Danira, majd bűntudatosan visszavett, de aztán egy megindító gesztussal tovább manipulálta a fiút azért, hogy minél jobban magához kösse.

Karola búcsút vett a barátaitól

Bori elszánta magát, hogy nagyon különleges napot fog eltölteni Karolával, mivel a barátnője másnap elutazik. Azonban Bori legnagyobb bosszúságára először semmi sem történt a tervek szerint. Bori pedig egyszerre örült és szomorkodott Karola búcsúbuliján, ahol Karola azzal lepte meg, hogy búcsúzóul készített neki egy tetoválást. Bori újra rádöbbent, hogy mindig is Karola lesz a legjobb barátnője.

Előző rész (2018. március 20.)

Lali új szerelmet, és új munkát talált. Lili rosszul lett. Bori búcsúnapot töltött Karolával.

Lali jótékonykodással csajozott be!

Reggel Lali még mindig nagyon maga alatt volt a tegnapi kudarcai miatt. Elment a fodrászatba azzal, hogy új külsőt szeretne, de Szofiék nem vették őt komolyan. A váratlanul felbukkanó fiatal lány, Kinga is hiába tetszett meg Lalinak, elutasította a fiú közeledését azzal, hogy épp dolgozik, és nem ér rá. Lali később az utcán megint találkozott Kingával, aki adományokat gyűjtött az SOS Gyermekfalvak javára. Lali segített neki, és a nap végére szép summát gyűjtenek össze. Estére Lali és Kinga összemelegedtek, a fiú pedig a fejébe vette, hogy ő is jelentkezni fog erre a munkára.

Mesi: „Nem tudom, meddig vagyok képes Karesz elől elhallgatni az igazságot…”

Lili nagyon felszabadult volt, amiért Dani vállalja vele a babát, amikor azonban Karesz is megtudta a hírt, és boldog volt tőle Lilinek bűntudata lett. Mesi azonban képtelen volt tovább asszisztálni a hazugsághoz Karesznél, amitől Lili pánikba esett, és végül egy érzelmi kitöréssel sikerült leállítania Mesit. Eközben Danit kétségek gyötörték, hogy felnőtt-e már az apasághoz.

Mesi Lilinek: „Karesznak joga van tudni, hogy ez az Ő gyereke!”

Mesi nem tudott tovább falazni Lilinek. Karola mindenáron beszélni akart Krisztiánnal. Lali izgatott volt a közelgő koncertje miatt.

Előző rész (2018. március 19.)

Mesi nem tudott tovább falazni Lilinek. Karola mindenáron beszélni akart Krisztiánnal. Lali izgatott volt a közelgő koncertje miatt.

Márk Teónak: „Oda ütök, ahol a legjobban fáj Tamásnak. Elcsábítom Szofit”

Teó meghívta Márkot sörözni, miközben abban bízott, hogy valahogy csak sikerül felbíztatnia a férfit, hogy ne adja fel Szofit. Ám véletlenül összefutottak Szofival, aki dühösen leszögezte, hogy soha többé nem akarja látni Márkot, és durván letolja bátyját is a próbálkozás miatt, hogy ne próbálja összehozni Márkkal.

Dani úgy döntött, megakadályozza Lili abortuszát

Amikor reggel a ház lakói tudomást szereztek Lili terhességéről, illetve az abortuszról, Danira még nagyobb nyomás helyeződött. Dani később Karolának öntötte ki a szívét, és közben rájött, hogy az abortusz összeegyeztethetetlen a lelkiismeretével, ezért az utolsó pillanatban megpróbálta megakadályozni a beavatkozást.

Tamás Márknak: „Ha még egyszer meglátlak, visszakerülsz a börtönbe”

Kiderült Lili terhessége. Teó újra találkozott Márkkal. Gábor elveszítette a fogadást.

Előző rész (2018. március 14.)

Kiderült Lili terhessége. Teó újra találkozott Márkkal. Gábor elveszítette a fogadást.

Joe megcsinálta! Több száz nőt tanított meg twerkelni

Eljött Joe nagy napja: ma 500 nőt kellett megtanítania twerkelni! Gábornak hála, aki ellazította Joe begörcsölt izmait, már semmi sem állt a rendezvény útjában, csak Joe zilált idegei, amit egy kis itallal próbált meg megnyugtatni. Az alkoholnak és a fájdalomcsillapítónak hála Joe annyira szétesett, hogy úgy tűnt, nem fog tudni fellépni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való