KERESÉS search-close

énektanár

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "énektanár"

Énektanárok reménységei, a mentorok mumusai

Kisiskolás produkciók, sorozatos nemek - ilyen reakciókat váltott ki Gyuris Rita, Varasteanu Andreea Lavinia és Tomsics Dalma a mentorokból.

Megvan az énektanár, aki ideküldi a versenyzőket?

Ferencz Mari büszkén vállalta hivatását a mentorok előtt, és a színfalak mögött is, ahol már előre névjegykártyát osztogatott az X-Faktor reménységeinek. Peti fejében pedig egy igazi összeesküvés-elmélet is összeállt...

VÉGRE! Megvan, hogy mi a közös Rolandban és tánctanárában

A fiúról már kiderült, hogy egyelőre még nem a parkett ördöge, de akkor vajon mégis miben hasonlít az X-Faktor tánctanárára? Mutatjuk!

Radics Gigi különleges ajándékkal lepte meg Rolandot

Az X-Faktor női mentora mindent megtett azért, hogy mentoráltja ne érezze magát egyedül a színpadon. Gigi és az X-Faktor egyik énektanára, Orsi Roland vokalistái lettek, aki úgy megörült az ötletnek, hogy még a "szeretetgombócot" sem hagyhatta ki...

Attila és Zsuzsa kapcsolatából hiányzik a bizalom...

Attila féltékeny típus, és zavarja őt, hogy a tőle 200 km-re élő párja nélküle jár bulizni. Zsuzsa viszont a tőle 15 évvel fiatalabb fiúval szemben bizalmatlan, mert Ati állítólag több tini lánynak is szokott félreérthető üzeneteket küldeni.

A gyerekek énektanárai meséltek egy kicsit a közös duettekről

Kiss Kamilka és Molnár Tomi is fellépett a vasárnapi műsorban. Kamilka Larával, Tomi pedig Petrával adott elő egy duettet. Hogy milyen érzés volt a tanítványaikkal a színpadon állni? Erről meséltek nekünk!

Alexa befürdött az énektanárával

Alexa felkeres egy énektanárt, akit Flóra ajánlott neki, azonban az énekóra nem nyeri el a lány tetszését, a férfi pedig egyre őrültebb dolgokat kér tőle..

Kiss Kamilka: „Művészként, zenészként élek és alkotok”

Kamilka a gyerekek egyik énektanára, akinek meglehetősen nagy tapasztalata van ezen a téren, hiszen több helyen is tanít apróságokat és emellett énekesnőként is megéli a benne rejlő kreativiást.

Molnár Tamás: „Szeretem a kihívásokat”

A zenész először meglepődött, amikor felkérték a Kicsi Óriások egyik énektanárának, azonban folyamatosan keresi a számára új helyzeteket, ezért boldogan igent mondott.

A nagy vita hevében Laci már Edinában is ellenséget lát

Megünnepelték a vizsgát, elbúcsúztatták a tanárokat, megkezdődhetett a szokásos, szolid bulika, ahol Fanni megint nekiszaladt a Dani-Edina-Laci csapatnak, és megint elküldték egymást melegebb éghajlatra.

Portré 13-06-02


szerző:
2013.06.03. 00:20
Portré 13-06-02

Portré: A Portréban azzal az énekesnővel beszélget Barabás Évi, akinek nagyon sokáig meg sem fordult a fejében, hogy valaha is énekesnő lesz, lehet. Ő a gyémánthangú Fábián Juli.

Fókusz 12-11-09


szerző:
2012.11.09. 20:50
Fókusz 12-11-09

Fókusz: Sikergyárosok - Ki felel Zámbó Krisztián, Csobot Adél, vagy Oláh Gergő torkáért? Az énektanárok állandó készültségben pszichológusok is! Letaglózva - Gáspár Győző most fogta fel: akár börtönbe is juthat. Az interjú alatt Beával is összeveszett. Vigyázat, Tankcsapda!- A zenekar klippremiert ígért, végül élő koncertet is adott. A meglepetés sokkolta a szemtanúkat!

Az X-Faktorosok láthatatlan mentorai

A bájos Orsi, a humor nagyágyúja, László, a mosolygós másik Orsi és a mindig zongorázó Gyula. A négy énektanár, akik szinte már apukái, anyukái, barátai, ellenségei, pszichológusai és edzői is egyben az X-Faktor döntőseinek.

Fókusz 11-11-29


szerző:
2011.11.29. 20:20
Fókusz 11-11-29

Fókusz: Akik az X-Faktor versenyzőiről azt is tudják, amit azok nem is sejtettek magukról. Kinek mi van a torkában, még mekkora meglepetésekre lehet képes Muri Enikő vagy Kováts Vera? Miért szakítottak? Tóth Gabi megtöri csendfogadalmát a Fókuszban véget vet a találgatásoknak! Kiderül, mi igaz a futótűzként terjedő pletykákból, hogy két és fél év után egy harmadik miatt szakított volna szerelmével!

Zséda fél évig Marilyn Monroe-ként élt

Az énekesnőnek nem jött egyből a siker a Cotton Club Singersből való kiválás után, de talált más megélhetést.

Budapesten villantott az extravagáns énektanár

Berregésr, hümmögés, vagy direkt fejhangon éneklés. Brett Manning-nél, a világhírű énektanárnál egyik sem zavarbaejtő.

Éliás Jr. készíti fel Geszti mentoráltjait

A zenész énektanárként segíti a versenyzőket, családapaként pedig tudja, milyen nehéz most Dorkának.

„Brüüü és gugugu”


szerző:
2010.09.17. 20:55
„Brüüü és gugugu”

Budapestre jön a világ egyik leghíresebb énektanára, aki világsztárok hangképzését segíti különleges módszerével.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való