KERESÉS search-close

étterem

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "étterem"

Sokakat felbosszantottak az árak a Miniszterelnökség új menzáján

Orbán Viktor és kollégái új, budai várbeli munkahelyét milliárdokból újították fel. A karmelita kolostor nagyon szép épület, és az átlaghoz képest jól fizetett alkalmazottak dolgoznak benne. De nem csak dolgoznak, esznek is: a múlt héten derült ki, hogy a menzán egy elegáns étterem, a Gundel főz, és az árak meglehetősen alacsonyak. A somlói rekordolcsó, csak 260 forint, és a menü sem drága, 900 forint a két fogás. De hogy jöttek ki ezek az árak? És miért bosszantottak fel rengeteg embert?

Titokban tesztelt éttermeket a sztárséf

A világ egyik legjobb séfje tesztelt titokban magyar éttermeket az elmúlt napokban. Utoljára ma kóstolt bele egy fővárosi étterem menüjébe az olasz Enrico Crippa. Híradónk ott lehetett, amikor a séf felfedte magát. Kiderült: álnéven jelentkezett be, és még a szállodai szobáját sem a saját nevére foglalta. Azt is elárulta, hogy mi tetszett neki a legjobban.

Felrobbant egy japán étterem

Felrobbant egy kétszintes étterem Japán északi részén. Több mint 40-en megsérültek, de egyikük sincs életveszélyben. A robbanás okát még vizsgálják, de úgy tűnik, hogy gázszivárgás miatt semmisült meg az épület.

Visszafoglalta az általa üzemeltetett éttermet

Visszafoglalta az általa üzemeltetett éttermet az a vállalkozó, akivel egy elszámolási vita miatt szerződést bontott a vendéglátóhely tulajdonosa, az ELMŰ. Hadnagy Csaba több mint egy éven át működtette az egyik fővárosi sporttelepen található éttermet, aztán szerződést bontottak vele és a hely üzemeltetését másra bízták. A bíróság azonban másodfokon a vállalkozónak adott igazat, így kedden este a munkatársaival elbarikádozta magát az étteremben. Az ELMŰ perre megy, mert az üzemeltető szerintük nem tartotta be a szerződését.

SZABÁLYTALANSÁGOK: Egy budapesti étteremnél

A nyitott kuka mellett tárolták fedetlenül a krumplipürét, de ugyanitt voltak az ételmaradékok is, számos szabálytalanságot találtak az ellenőrök egy budapesti étteremnél.

Áramütés érte a szerelőt egy étteremben, de óriási szerencséje volt

Óriási szerencséje volt a férfinak, akit szerelés közben ért áramütés egy győri étteremben. Leállt a keringése és a légzése is, de egy kardiológus épp ott ebédelt. Az orvos azonnal megkezdte az újraélesztést és megmentette a 35 éves családapát. A balesetet szenvedett férfi azt mondta, még most sem tudja elhinni, hogy percekig halott volt.

Nem fogod elhinni, hogyan készült ez a kép Istenes Bencéről!

Istenes Bence motoros szelfijének születése nem ment egyszerűen... Kulisszavideónkból kiderül, hány órát motorozott a Survivor műsorvezetője a tökéletes fotóért!

Ünnepi menüt kínál Hitler születésnapjának évfordulójára

Ünnepi születésnapi menü Hitler születésének évfordulóján, német birodalmi zászló, és SS-tábornokokról elnevezett likőrök - ilyen és ehhez hasonló ajánlatokkal várja vendégeit a tulajdonosa által Németország legnemzetibbnek nevezett étterme. Azt azonban tagadja, hogy náci lenne, és gondosan vigyáz arra, hogy törvény szerint semmi kifogásolni valót ne találhassanak termékei elnevezésében.

Párbeszéd: Túl olcsó a bérleti díj!

Az önkormányzatnál megszokott bérleti díj felét 4 ezer helyett, havi 2 ezer forintot fizet a Zsidai család cége négyzetméterenként, azután a két étterem után, amit a Nemzeti Bank alapítványának új oktatási központjában bérelnek a Budai Várban.

Zavarják a lakókat az éttermek

2 millió forintot fizet havonta a Zsidai család cége azért, hogy éttermet és bisztrót üzemeltethessen a Magyar Nemzeti Bank alapítványának új oktatási központjában a Budai Várban - tudta meg az RTL Híradó.

Miért utaztak Gianniék titokban Rómába?

Gianni és Debreczeni Zita szeretik bejárni a világot, amikor csak lehetőségük van rá. Nemrég azonban okkal mentek Olaszországba, és csak most – pár hónap után –árulhatták el az okát.

Különleges díjat kapott Gianni


szerző:
2018.07.10. 08:56
Különleges díjat kapott Gianni

Hatalmas megtiszteltetés érte Gianniékat: a világ legjobb olasz éttermei közé választották az éttermét! Az olasz szakmai zsűri 2 éves tesztelő munkával választotta ki a világ legjobb 70 helyét. Ebben a sikerben természetesen sok mindenkinek volt része, többek között Rosario Simeoli séfnek is. Gianni ma leleplezte a sikerük titkát!

Egy újabb botrány Aurelio körül!

A ValóVilág hatodik szériájának nyertese négy évvel ezelőtt a Fókusznak reagált az őt ért vádakra. Elmesélte, milyen balhéba keveredett, mi is történt vele valójában, illetve hogyan emlékszik vissza az „éttermes” balhéra.

Szex csak négy fal között?


szerző:
2018.05.11. 18:00
Szex csak négy fal között?

Péter imádja az extrém helyeket, így attól sem riad vissza, hogy a szabadban, a vonaton vagy épp egy étteremben tegye magáévá párját, Marit. A nő viszont hallani sem akar az ilyesféle kalandokról…

Sárközi Ákos szándékosan tesztelte a versenyzőket!

Gyorsan elkaptuk a Séfet miután letelt az idejük, hogy meséljen egy picit a rohanós szimultán főzésről. Elárulta, hogy direkt olyan ételt talált ki a döntősöknek, hogy kihívást állítson eléjük. Rugalmasságra volt szükségük, hogy helyt álljanak mellette a konyhában.

Lili csőbe húzta Pirost?


szerző:
2018.03.28. 20:30
Lili csőbe húzta Pirost?

Piros gyanútlanul sétált bele Lili csapdájába. Vagy lehet, hogy ez csak egy szerencsétlen véletlen?

A teljes adásért kattints IDE!

Megvan Lili pontos terve!


szerző:
2018.03.27. 20:30
Megvan Lili pontos terve!

Több ötlet is felmerült, de nem ment át mind Piros "szűrőjén". Végül azonban úgy tűnik, megtalálták azt a megoldást, ami mindkettőjüknek megfelel.

A teljes adásért kattints IDE!

Lehel: ˝Égessél mást!˝


szerző:
2018.03.22. 20:30
Lehel:  ˝Égessél mást!˝

Már úgy tűnt, hogy minden összejön Lehelnek, ám a vacsora mégsem úgy sikerült, ahogy azt ő elképzelte.

A teljes adásért kattints IDE!

Máltai sztárséffel ment síelni Kovács Dóri

A Havazin műsorvezetője, Kovács Dóra ezúttal Marvin Gaucival kelt útra, hogy meghódítsák a svájci hegycsúcsokat. Ám mielőtt belevágtak volna a kalandba, a máltai sztárséf megvendégelte a lányt.

Eltűnt Hien telefonja!


szerző:
2018.01.27. 18:00
Eltűnt Hien telefonja!

A Trip to the moon csapata egy vietnámi étteremben vacsorázott, Hien azonban ott felejtette a telefonját. A lány hiába ment vissza a helyre, valaki zsebre tette a készüléket és kisétált vele.

Kabát és Gabo kényeztette a hölgyeket a dzsungelben

Egzotikus gasztrokalandban volt részük a celebeknek. Míg a csajok falatoztak, a srácok lesték a kívánságaikat. De persze ha Gabo és Kabát egymásra talalál, ott mindig történik valami extra...

Eljegyzés a Trip to the moonban!

A zenészek egy eljegyzés szemtanúi lehettek, és egy rögtönzött énekléssel kívántak sok boldogságot a párnak.

Kitessékelték a Trip to the moon szereplőit egy étteremből

Mivel Mórocz Tomiék taxira költötték a csapat összes pénzét, ezért nem tudták kifizetni az éttermi számlát. Mondanunk sem kell, hogy az étterem tulajdonosa hogy kikelt magából...

XXI. század 2017-10-10


szerző:
2017.10.10. 23:30
Gergő és Anita egy hotelszobában töltötte az éjszakát...

Gergő a Survivorben ünnepelte 22. születésnapját, ezért egy kis meglepetés várt rá és Anitára. A szerelmesek egy éjszakát tölthettek el egy szállodában, ahol mennyei vacsora és két külön szoba várt rájuk, azonban a fiatalok hamar megbeszélték, hogy együtt "alszanak"...

A könnyek mellett éttermi tányérok is landoltak a zsűri pulton

A második feladatban különféle halakat pecáztak maguknak a versenyzők, azonban nem ment minden zökkenőmentesen. Miközben Buda a könnyeivel küzdött, Dani lenyűgözte a zsűrit a tálalásával.

Megtiltották a mobilozást az étteremben

Betiltotta a mobiltelefon használatát egy étterem Dél-Franciaországban. A tulajdonos szeretné, ha a készülékek bámulása helyett vendégei többet beszélgetnének, és így jobb lenne a hangulat. Ha valaki nem tartja be a szabályt, az először sárga lapot kap, másodszorra azonban kivezetik.

Fókusz 2017-08-25


szerző:
2017.08.25. 19:00
Erre figyelj, ha ételallergiásként étteremben eszel!

Három évvel az eset után mesélték el egy brit tévés producer szülei, hogyan kapott lányuk súlyos anafilaxiás sokkot egy budapesti étteremben. A nő olyan súlyos agykárosodást szenvedett, hogy azóta sem tud beszélni, csak igennel és nemmel képes reagálni az elmondottakra. De vajon ki a hibás?

Nehéz kiszűrni a mogyorót a konyháról

Kötelező tájékoztatni a vendégeket minden étteremben az összetevőkről, ám még legkorszerűbb, legsterilebb konyhában is előfordulhat, hogy allergén hozzávaló kerül az ételbe - ezt mondta Sárközi Ákos séf Híradónknak. 3 évvel ezelőtt egy brit tévé producere kapott allergiás sokkot attól, hogy mogyorót tartalmazó ételt evett egy budapesti étteremben. A nő azóta mozgásképtelen és beszélni sem tud.

Megbukott a menzák 7%-a...


szerző:
2017.08.09. 07:40
Megbukott a menzák 7%-a...

Az elmúlt hetekben a NÉBIH munkatársai a közétkeztetésben és az ételek házhozszállításában érdekelt főző- és tálalókonyhákat vizsgálták. Az eredményt tegnap publikálták. Eszerint a vizsgált konyhák 7%-a elégtelen, 17%-a elégséges, 39%-a közepes, 30
%-a jó, és szintén 7%-a jeles minősítést kapott. A vizsgálat szempontjairól és az akció céljáról a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának vezetője, Zoltai Anna mesélt.

Megmérgezték, így csalták ki tőle az éttermét

DJ Karmatronik a Fókusz riporterének beszélt arról, hogy 300 millió forintos kár érte. Azt mondta: el kellett menekülnie Magyarországról, mert halálosan megfenyegették. Állítása szerint volt éttermét most az a férfi vezeti, aki nemrég kabriójával halálos baleset résztvevője volt. Ő viszont azt mondja: neki nincs köze az ügyhöz. A rendőrök csalás és sikkasztás miatt nyomoznak, ismeretlen tettes ellen.

623 ezer forintos számla két levesért és egy üveg borért

13 embert tartóztattak le egy belvárosi étteremben túlszámlázás miatt szombat éjjel. A Váci utcai vendéglő dolgozóit azzal gyanusítják, hogy rendszeresen több száz ezres számlát állítottak ki külföldieknek. A nyomozás addatai szerint volt, hogy 623 ezer forintot kértek el két levesért és egy üveg borért. A tulajdonos és a 12 alkalmazottja ellen csalás gyanúja miatt indítanak eljárást.  

Fegyvert rántott a balhés vendég

Fegyvert rántott egy férfi vasárnap este egy fővárosi török büfében. A támadó egyesek szerint azt kiabálta, indul Londonba embert ölni. A XI. kerületi üzlet egyik alkalmazottja elkergette, a rendőrök a térfigyelő kamerák képei alapján keresték. A fegyveres támadó hétfőn reggel besétált a budaörsi rendőrségre és feladta magát.

 

UNDORÍTÓ: Egérürülék és penészes húsok egy étteremben

A melegkonyhás tevékenység felfüggesztését rendelte el a NÉBIH ellenőrzése után egy budafoki étteremben, ahol még döglött egeret is találtak a raktárban. A budapesti étterem jó néhány ponton megsértette az előírásokat. Raktárában több éve lejárt és egérrágta alapanyagokat is találtak az ellenőrök.

Peller Annáék párkapcsolati tanácsokkal látták el Pumpedéket

A Gyertek át! adása után Peller Anna, Lukács Miki, Sebestyén Ági és Pumped Gabo beültek egy étterembe, hogy átbeszéljék, kivel mi történt a Nyerő Páros óta, és hogy a Reggeli műsorvezetői tanácsokat adjanak a fasírtban lévő fiataloknak.

Újra együtt a Nyerő Páros játékosai!

A Gyertek át! után Peller Annáékkal mentek étterembe Gabóék, ahol kitárgyalták kapcsolatukat, és megbeszélték a problémáikat. A Reggeli műsorvezetői pedig próbálták tanácsokkal ellátni a fiatalokat...

Sebestyén Ági udvarlója már az első randin hazudik a lánynak

Pumped Gabo mindent elkövet, hogy kiengesztelje szerelmét, azonban egy kis félreértés történik! Ági randira megy Dominikkal, aki ezt kihasználva visszaél a helyzettel...

Ervin máris a saját éttermét tervezi?

A színész bevallotta: sírni tudna a fáradtságtól, nem számított rá, hogy ekkora lesz a hajtás. Azonban azt már most érzi, hogy a gasztronómia területén óriásit fejlődött. Vajon ezt kihasználja majd?

"A séfek is sztárok lettek!"


szerző:
2017.04.07. 01:20

A vendéglátás jelentős mértékben járul hozzá Magyarország GDP-jéhez. A foglalkoztatást tekintve pedig több mint 130 ezer embernek ad munkát. Az utóbbi években a gasztrotematikák a  médiában is hódító útra indultak. A lap és televíziós piacon  sorra jelentek meg az ilyen jellegű műsorok és kiadványok.

38. rész - A nő tudni akarja, hogy kinek áll érdekében romba döntenie a családját?!

Szántó Tamara és férje, Márton átmenetileg kénytelenek bezárni a lacikonyhás büféjüket, mert valaki névtelenül feljelentést tett az ÁNTSZ-nél ellenük, és egy patkányt is találnak a konyhájukban...

Az ÁFA-csökkentés drágulást hozott

Lenyelték az ÁFA-csökkentést a vendéglősök. Nemhogy olcsóbbak lennének az éttermek, hanem 3%-kal drágultak, és már 2%-ot vesztettek is a forgalmukból. Mindez a statisztikai hivatal legfrissebb adataiból derül ki. A vendéglátók szövetsége a kötelező minimálbéremelésre, és a dráguló élelmiszerekre hivatkozik. A szocialisták azt mondják: a kormány hibája, hogy a fogyasztóknak nem jutott az adócsökkentésből. A Fidesz szerint azonban még korai következtetéseket levonni.

Több szervdonor egy étel miatt

Speciális menü leendő donoroknak. Elképesztő ötlettel állt elő egy dán séf. Koppenhágai éttermében az egyik ételt úgy készíti el, hogy felhívja a figyelmet az életmentő szervre váró betegekre. Akciója sikeres, már több mint ötszáz vendég jelentkezett donornak.

 

Lesz is meg nem is torkoskodás

Teljesen szervezetlen az idei Torkos Csütörtök. Miután kihátrált a program mögül a Magyar Turisztikai Ügynökség és még az esemény honlapja is megszűnt, az éttermek magánakciókba kezdtek. Így nem lehet tudni, hogy pontosan hol, mit, mennyiért lehet majd holnap enni-inni. Az interneten elterjedt egy térkép is a részt vevő éttermekről, csakhogy olyan vendéglátóhelyek is szerepelnek rajta, ahol nem lesz holnap torkos csütörtök.

Michelin-csillagos útszéli büfé

Kis francia bisztró kapott Michelin-csillagot, tévedésből. Az olcsó étkezdének ugyanaz a neve és a címe is, mint annak az étteremnek, amely valóban megkapta a legjobb éttermeknek járó csillagot. Csakhogy más-más francia városban vannak. A tévedéssel a kis bisztró jól járt, állandó a teltház.

Hodik Adrienn és a Natura Hill Zebegény

A zebegényi csoda fénysebességgel robbant be a köztudatba. Két év alatt a vendégház teltházzal, sőt gyakran várólistával üzemel, az étterembe pedig jó előre kell asztalt foglalni. Adriennék optimisták voltak, de azt maguk sem gondolták, hogy vállalkozásuk már az első évben nyereséges lesz, hogy a Gault & Millau a 20 legjobb vidéki étterem közé választja, hogy megkapják az év szállás díjat, vagy a kiemelkedő gasztronómiáért és környezetért járó Rozmaring-díjat. Persze Adrienn azt mondja, még sehol sem tartanak...

Story Extra 2017-01-12


szerző:
2017.01.12. 17:25
A csodás Hooters-es lányok ledobták a kötényt

Egy állásinterjún rendkívül fontos a megjelenés. Viszont van egy étterem, ahol a készségeken kívül a női domborulatokat is számba veszik. Ez az étterem a Hooters, ahol fiatal csinos lányok rohangálnak a vendégek között egyfolytában, de nem is akármilyen szerelésben.

Hogyan lejmol a boltban az angol királynő?

II. Erzsébet először járt szupermarketben! Ceglédi Zoltánnak rögtön az édesanyja jutott eszébe, Para-Kovács Imre pedig azon gondolkodott, mivel fizethetett az uralkodó?

Nem használhatják a Maffia nevet

Nem használhatja többé a La Mafia, azaz a maffia nevet egy spanyol étteremlánc, miután megtiltotta az Európai Unió védjegyekkel foglalkozó hivatala. A testülethez olasz európai parlamenti képviselők fordultak, akik szerint ízléstelen vonzóvá tenni egy bűnszervezetet, amely embereket gyilkol.

Trükkös tolvaj az étteremben

Elegáns tolvajokat keres a budapesti rendőrség. Divatos öltözékben mentek be egy étterembe, ahol vendégnek adták ki magukat. Míg egyikük figyelt, társa kilopta a mögötte ülő kabátzsebéből a pénzét, bankkártyáját és iratait. Mindezt végig rögzítette a biztonsági kamera, amelybe az egyik tolvaj kétszer is belenézett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való