KERESÉS search-close

öngyilkosság

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "öngyilkosság"

Nem tudta feldolgozni, hogy saját kollégáját gázolta halálra

Évekig is eltarthat, amíg egy mozdonyvezető lelkileg fel tud dolgozni egy halálos balesetet - ezt mondta az RTL Híradó által megkérdezett pszichológus. Néhány napja holtan találták azt a masinisztát, akit januárban eltűntként kerestek. Kiderült, a nagykanizsai férfi öngyilkos lett, mert képtelen volt feldolgozni egy októberi balesetet, amikor saját kollégáját gázolta halálra.

Meztelen királylány: egy műalkotás, ami még ma is számtalan kérdést vet fel

Molnár Csilla az első magyar, modern szépségkirálynő volt, akire csupán 16 évesen szakadt rá az óriási ismertség és ezzel együtt rengeteg olyan lelki teher, amelyekkel nem tudott megbirkózni és végül fiatalon öngyilkos lett. A verseny után meztelenül készült róla egy szobor, amit szinte sosem látni, most viszont megmutatták és ezzel új értelmet nyert a fiatal lány tragédiája.

Emlékezzünk együtt a Linkin Park énekesére!

A zenekar frontemberére, Chesterre emlékeztek a bandatagok az egy évvel ezelőtti videójukban, a One more light-ban. Koncert alatti és turnézás közbeni, soha nem látott felvételek is előkerültek a tragikus hirtelenségben elhunyt énekesről. A dal éppen arról szól, hogy valakit elveszítünk, és hogyan tudjuk mindezt feldolgozni, a világsztár halálával pedig új értelmet nyert az egész dal.

Marci öngyilkossággal fenyegette Bencét

Hosszas keresés után Bence megtalálta Marcit, amint épp egy tetőről készült leugrani…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci Bencének: „Szakítasz Orsival, vagy leugrom a tetőről…”

Bence és Orsi Marci után kutattak. Lali Bécy-től kért munkát. Dani és Lili útjai újra és újra keresztezték egymást.

Megható emlékezés: egy éve hunyt el Chester Bennington

A Linkin Park énekese egy éve ment el, amit a mai napig nem bír feldolgozni a családja, a zenésztársai és a világ.

Beatrix köddé vált


szerző:
2018.06.14. 18:00
Beatrix köddé vált

Mikor Marianna lánya, Beatrix egyik napról a másikra felköltözött Budapestre, az édesanya szíve teljesen összetört, ráadásul el sem tudta érni a lányát.  Sőt, öngyilkosságot is megkísérelt…

15 évig ápolta anyját, végül megölte

Megrázó történet következik. SMS-ben szólt a lányának, hogy megölte az anyját, és saját magával is végez. A családi tragédia még februárban történt a Bács-Kiskun megyei Foktőn. Egy 64 éves nő végzett magatehetetlen 92 éves anyjával, akit 15 évig ápolt. Ezután öngyilkos akart lenni, de a rendőrök időben rátalálták. Az asszony szabadlábon védekezhet.

 

Unokájával ugrott vonat elé

Megrázó történet! Döbbenetes családi tragédia Heves megyében. Unokájával együtt vetette magát vonat elé egy asszony Hortnál. A 49 éves nagymama és a 4 éves kisfiú azonnal meghalt. Az asszony több mint két kilométert biciklizett a gyerekkel a sínekhez. A faluban azt beszélik, hogy az asszony és lánya nem volt jóban egymással, a család rossz anyagi körülmények között élt.

Ha bárki úgy érzi, segítségre lenne szüksége, ingyenesen hívhatja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített telefonszámokat: a 116-123-at, vagy a 06-80-820-111-et.

 

„Három hete nem ittam”


szerző:
2018.05.17. 18:00
„Három hete nem ittam”

Miután Róbert elvesztette szerelmét, az alkohol fogságába esett, és egyszer az életének is véget próbált vetni. Nővére, Dorottya azonban mindenben támogatta őt, és munkát is próbált szerezni neki, ám szenvedélye mindig erősebbnek bizonyult. Most viszont nagy híre van Dorottyának, hiszen lassan egy teljes hónapja nem ivott egy kortyot sem!

Házi őrizetben az a férfi, aki rátámadt egy rendőrre

Nem küldik rács mögé: házi őrizetbe kerül a férfi, aki rátámadt egy rendőrre Tiszajenőn, még vasárnap. Egy vasúti átjárón megállt a kocsijával – az ügyészség szerint öngyilkos akart lenni. Egyik rokona és egy rendőr próbálta lebeszélni, de a férfi rájuk támadt. Végül a rendőr háromszor lőtte combon, mire sikerült megfékezni a tomboló férfit.

Mihrünissa kiontotta saját életét!

Miután elveszítette szerelmét, Musztafát és gyermekét a fiatal szultána, úgy döntött, bosszút áll. Mihrünissa nem bírta tovább a szörnyű fájdalmat, a reménytelenséget, a magányt: elvágta saját torkát Hürrem előtt, hogy lássa a Valide, mit is tett egy ártatlan családdal.

 Dwayne Johnson megmentette édesanyját az öngyilkosságtól

Súlyosan zaklatott, nehézségekkel teli tinédzser éveiről vallott Dwayne Johnson egy interjúban. A mindig mosolygós Szikla szegénységben nőtt fel, édesanyja pedig súlyos depresszióval küzdött évekig. Egyszer a színész - még gyerekként - maga mentette meg az öngyilkosságtól.  

 

Megölte gyerekét, majd magát is

Családi tragédia Lengyeltótiban. Megölte hat hónapos kisbabáját aztán magával is végzett egy nő.  A helyiek szerint korábban depressziós volt, és bár úgy tűnt felépült belőle, nem tartják kizártnak, hogy ez vezetett a tragédiához.

 

Béla tagadja Gábor öngyilkosságát

Piros mindent megtesz azért, hogy megmentse mostohaapját a börtöntől, ezért kénytelen volt bevallani Angélának, hogy mi történt Gáborral valójában. A nagy szembesítéskor váratlan fordulattal kellett szembesülniük a lányoknak.

Lelki egészség - luxus vagy alapjog?

Világjárványként terjed a depresszió és a szorongás. Magyarországon is többszázezer regisztrált beteg él. De közülük csak minden ötödik jut hozzá a leghatékonyabb gyógymódhoz, a pszichoterápiás kezeléshez. De mi történik a többiekkel?

Felejthetetlen emlékesttel búcsúzott a Linkin Park Chester Benningtontól

A több mint háromórás koncerten az elhunyt énekes barátai, kollégái és szerettei léptek fel.

Magyarországon a 4. legmagányosabbak a fiatalok!

A kutatási eredmények alapján a 18 és 34 év közötti korosztály gyakrabban érzi magát magányosnak, mint az 55 év felettiek. Sz. Látó Judit, mentálhigiéniás szakember mesél az okokról és a lehetséges megoldásokról.

Fegyverrel végzett volt feleségével

Fegyverrel végzett volt feleségével a várföldi férfi, aki ezután öngyilkos lett. A tragédia hétfőn történt a Zala megyei faluban, ahol azt beszélik, a férfinak volt fegyvertartási engedélye. A pár korábban elvált, de a nő rendszeresen látogatta volt férjét. A helyiek továbbra is úgy sejtik, féltékenység áll a tragédia hátterében.

Megölte feleségét és magát is

Féltékenységből ölhette meg volt feleségét, majd magával is végzett reggel egy férfi a Zala megyei Várföldén. A falubeliek szerint a középkorú pár viszonya négy éve romlott meg, akkor a nő el is költözött egy másik faluba, az édesanyjához. Egy éve elváltak, de az asszony néhány hónapja visszament a volt férjéhez. A helyiek azt mondják, jól menő közös vállalkozásuk is volt. A rendőrség gyilkosság miatt nyomoz.

VIDEÓ: halála előtti utolsó felvételen még mosolyog a Linkin Park énekese

Chester Benningtonról készült videót az özvegye tette közzé…

Depressziós tinédzsereknek segítenek

Díjat kaptak, amiért évek óta azon dolgoznak, hogy depressziótól szenvedő, öngyilkos gondolatokkal küzdő tinédzsereknek nyújtsanak segítséget. Molnár Szilvia és Incze Zsóka, akiket múlt héten a Házon kívül című műsorból már ismerhetnek a nézők, egy sokáig ismeretlen terepen, a Facebookon igyekeznek elérni az érintetteket. A statisztikai hivatal adatai szerint bár évről évre csökken az öngyilkosságok száma, tavaly így is 25 fiatal halt meg.

Vivi: “Olyan volt, mintha egy börtönben lettem volna!”

Édesanyja halála után Vivi a barátjához költözött, de mivel nem találta a közös hangot Tomi családjával, a fiú szakított vele. Ráadásul azt vágta a lány fejéhez, hogy az édesanyja miatta halt meg. Vivi jelenleg Tomi legjobb barátjánál, Viktornál lakik, és felmerül a kérdés: talán van köztük valami?

Fókusz 2017-07-21


szerző:
2017.07.21. 19:00
Gyász! Így búcsúztak hírességeink a Linkin Park frontemberétől!

Chester Benningtont helyi idő szerint csütörtök reggel találták holtan Los Angeles-i otthonában. A híres zenész sokak kedvence volt, így nem csoda, hogy rengetegen megemlékeztek róla.

Büntetés: öngyilkosságba kergette barátját a tinilány

Bűnösnek nyilvánította egy amerikai bíróság azt a 20 éves lányt, aki sms-ekkel és a Facebookon küldött üzenetekkel öngyilkosságra beszélte rá barátját. Három éve, az akkor tizennyolc éves fiú szén-monoxiddal végzett magával, autójában. Ítélet később lesz, a lány akár húsz  év börtönt is kaphat.
 

Karola megmenti Bori életét

Amikor Bori rajtakapja Rolandot az egyéjszakás kalandjával, már tényleg semmi értelmét sem látja az életének. Hirtelen felindulásból bevesz egy egész doboz altatót, és Karola bátor közreavatkozásának hála Bori megússza a dolgot.

Előző rész (2017. június 13.)

Barbi tegnap este óta folyamatosan émelyeg és rosszul van. Bori rajtakapja Rolandot az egyéjszakás kalandjával. Reggel Linda meglátogatja Emmát.

Karola és Gréti képtelenek megbocsátani Borinak

Bori az előző este után teljesen szétzuhanva érkezett a házba. Bár a lány újra bocsánatot kért Karoláéktól, ők nem voltak hajlandóak békülni, és újra az értésére adták, hogy takarodjon el a házból...

58. rész - A házvezetőnő az állását kockáztatja munkaadója lányáért

Amikor egyik nap takarítás közben Magda egy doboz altatót talál Franciska szobájában, nagyon megdöbben, ráadásul később felfedezi, hogy a lány az interneten öngyilkosságról beszélget másokkal. Ám Magda hiába osztja meg aggodalmait Franciska szigorú szüleivel, azok nem veszik komolyan a nő félelmeit...

Kiderül, hogy Evelin nem gyógyszerezte be magát

Gréti legyőzte a kételyeit és összejött Danival. Amikor később intimebb helyzetbe keveredtek, Dani egy vészjelző sms-t kapott Evelintől, és rémülten Simonék lakásába rohant...

Következő rész (2017. április 05.)

Botond megtudja, hogy az apja már nem él. Liza úgy dönt, Sáriékkal együtt Spanyolországba megy. Kiderül, hogy Evelin csak megjátszotta az öngyilkossági kísérletet.

Evelin begyógyszerezi magát Dani miatt

Evelin vészjósló sms-e után Simonék lakásához rohan, és sokkolja a látvány: Evelin félájultan fekszik az ágyán.

Öngyilkosság: ítélkezés helyett...

Nem mindenkinek egyforma érték a saját élete. Egy közszereplő öngyilkossági kísérlete miatt megint téma lett, hogy milyen keveset tudunk azokról az embertársainkról, akik fontolgatják, hogy eldobják az életüket. Sokszor észre sem vesszük, ha valaki a környezetünkben esetleg öngyilkosságra készül, ha mégis észrevesszük, nem nagyon tudunk mit kezdeni vele, nem tudjuk, mit mondjunk, mit ne mondjunk neki, hogyan segíthetnénk. Nem köztudott, hogy minden befejezett, tehát halálos öngyilkosságra 19-20 kísérlet jut. Szakértők szerint az öngyilkosság megelőzhető. Akkor miért nem sikerül mindig megelőzni?

Bocsánatot kért a politikus

Kár, hogy túlélte – így reagált Kakuk Zoltán salgótarjáni fideszes politikus arra a hírre, hogy Sándor Mária, a fekete ruhás nővér öngyilkosságot kísérelt meg. A politikus az RTL Híradónak nyilatkozott elsőként. Azt mondta, bocsánatot kér Sándor Máriától. Véleményét viszont fenntartja és nem mond le, hiába követeli ezt az MSZP. Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott nem árulta el, hogy visszahívják-e pozíciójából a politikust.

Dani összeomlik Dorka öngyilkossági kísérlete miatt

Evi jókedvűen próbálja felvidítani Danit, és megcsókolja a fiút – ám ekkor betoppan Dani barátnője, Dorka. Dani sokkot kap: a legrosszabbtól tart és nem is alaptalanul.

Előző rész (2017. február 01.)

Dani barátnője, Dorka öngyilkosságot kísérel meg. Dia szakít Balázzsal, és rástartol Gáborra. Paja csapdába csalja Borit, hogy megleckéztesse.

Dani:

Evelin reggel észrevette, hogy Dani a klubban töltötte az éjszakát, és megpróbálta felvidítani a srácot. Dorka pont akkor toppant be a klubba, amikor Evi megcsókolta a fiút, Dani pedig sokkot kapott, és Dorka után rohant, nehogy kárt tegyen magában...

Következő rész (2017. február 01.)

Dani barátnője, Dorka öngyilkosságot kísérel meg. Dia szakít Balázzsal, és rástartol Gáborra. Paja csapdába csalja Borit, hogy megleckéztesse.

Dani:

Evelin elment Dorkához, Dani barátnőjéhez, és bevallotta neki, hogy lefeküdt Danival. A lány teljesen kifordult magából és bezárkózott a WC-be, Evelint pedig sokkolta Dani vallomása a lányról...

Minden, amit eddig tudni lehet George Michael haláláról

A 2016-os évhez rengeteg legenda halála köthető. Ebben az évben hunyt el David Bowie, Prince, Leonard Cohen és december 25-én George Michael is. Összegyűjtöttünk mindent, amit eddig tudunk az énekes halálával kapcsolatban!

Vizsgálják a rabok halálát

Vizsgálat indult, hogyan végezhetett magával a balástyai rém és a családirtó gyilkos a szegedi csillag börtönben. A két férfit egy speciális körletben tartották fogva, ahol nem csak nappal, hanem éjjel is rendszeresen ellenőrzik a rabokat. A balástyai férfi 6 nő meggyilkolását vallotta be, társa pedig 2005-ben végzett a nagymamájával, 2008-ban pedig saját családjával. Mindketten tényleges életfogytiglant kaptak.

Egyre több a szexuális zsarolás

Egyre több a szexuális zsarolás az interneten Nagy-Britanniában. Sokan - főleg a fiatalok - ugyanis meggondolatlanul kitárulkoznak a közösségi oldalakon, nem is sejtve, hogy a privátnak szánt felvételekkel meg lehet őket zsarolni. A szigetországban már többen öngyilkosok lettek szégyenükben.

Fia verhette halálra az idős nőt

Családi tragédia Barabáson. Fia verhetett halálra bottal egy 81 éves asszonyt. A gyilkosság gyanúsítottja a 60 éves férfi, aki öngyilkos lett a történtek után.  A szomszédok azt mondták, nagyon szerette az édesanyját, évek óta egyedül gondozta, de nagyon zárkózottan éltek. Holttesteiket csak napokkal a tragédia után találta meg az újságkihordó, aki nyilatkozott Híradónknak.

TRAGIKUS: Megölte anyját, majd magával is végzett

Végzett anyjával, majd öngyilkos lett egy középkorú férfi Szabolcsban. A holttestekre az újságkihordó férfi talált rá hétfő délben, ő értesítette a rendőröket, akik azonnal nyomozni kezdtek.

Karesz öngyilkos akar lenni!

Sári és Milán pánikba esnek, és mindenáron meg akarják akadályozni, hogy Karesz öngyilkos legyen! Versenyfutás kezdődik az idővel, hogy még időben megtalálják…

Aggódunk a színészért – Mi lett Jim Carrey-vel?

A világ kedvenc komikusa olyan mélyponton van, mint talán még soha. Egyre növekvő szakálla és rejtőzködő életmódja nem jelent túl jót. 

Egy fiút akart megmenteni az eltűnt kislány

Egy tizenéves fiúval ment el otthonról az a tizenegy éves kislány, akit egy napon át kerestek Egerben. Úgy tudjuk, miután megtalálták, a kislány azt mondta, az öngyilkosságtól akarta megmenteni a fiút, akivel egy fotómegosztó közösségi oldalon ismerkedett meg hetekkel ezelőtt.

Franciska öngyilkos lesz Gábor miatt?

Franciska öngyilkossággal fenyegetőzve felhívja Gábort, ezért Lalival a lakásába rohannak, és azonnal mentőt hívnak a már eszméletlen lányhoz.

Két holttest volt az égő autóban

Két elszenesedett holttestet találtak egy autóban Budapesten! A tűzoltókat hajnali egy órakor hívták egy autótűzhöz. Mire kiértek, a kocsi teljesen kiégett. Kiderült, hogy két ember maradványai vannak benne. Úgy tudjuk, egy volt tűzoltó végzett barátnőjével, majd magára gyújtotta az autót és így lett öngyilkos.

Megölte élettársát, magával is végezni akart

Megölte volt élettársát, majd öngyilkosságot próbált meg elkövetni az a férfi, akire reggel találtak rá eszméletlen állapotban a rendőrök Pusztaföldvár mellett. Az asszony az orosházi kórházban dolgozott ápolóként, ott ismerkedett meg néhány éve a beteghordóként akkor ott dolgozó gyanúsítottal. A nő néhány hónapja szakított vele, de a férfi folyamatosan zaklatta, végül kedden este megölte.

Lelőtte feleségét, majd kiugrott az ablakon

Lelőtte feleségét, majd magával is végzett egy 77 éves férfi Tatabányán. Úgy tudjuk mindketten súlyos betegek voltak. A férj gondozta az asszonyt és a helyiek szerint, amikor megtudta, hogy halálos beteg, kétségbeesett. Attól tartott, hogy nem tudja ellátni Parkinson kóros feleségét. Hajnalban, fiuk vadászpuskájával lelőtte, majd kiugrott a harmadik emeleti ablakon. Mindketten meghaltak. A Híradónknak nyilatkozó pszichológus szerint a férfi így próbálta megvédeni feleségét.

Öngyilkos lett Jim Carrey barátnője

 A 28 éves sminkes szeptember 24-én kétségbeesett üzenetet tett közzé mikroblogján, gyakorlatilag elbúcsúzott az élettől. A Los Angeles-i rendőrök helyi idő szerint hétfő este találtak rá holttestére egy bejelentés alapján. A nő állítólag túladagolta magát. Jim Carrey és partnere  2012-ben jöttek össze, többször is szakítottak, idén május óta voltak újra együtt.

Rendőrök lőtték agyon az öngyilkossággal fenyegetőző kerekesszékes férfit

A delaware-i járőröket öngyilkossági kísérlethez riasztották, azonban ahelyett, hogy megakadályozták volna a szörnyűséget, ők lőtték le a deréktól lefelé béna férfit. A helyi fekete közösség felháborodott az eljárás miatt. Vigyázat, brutális felvételek!

A gyilkos tévés mindenütt rasszizmust látott

Egyre bizarrabb és megrázóbb dolgok kerülnek napfényre a két amerikai tévést meggyilkoló férfiről.  A férfi a leghétköznapibb kifejezéseket is burkolt rasszizmusnak hitte, macskaürülékkel dobálta ellenségnek vélt szomszédjait, valamint a magáról készült fotókkal tapétázta ki hűtőszekrényét. 

Megölte apját és magával is végzett

Agyonlőtte apját, majd magával is végzett egy 34 éves férfi vasárnap reggel a Bács-Kiskun megyei Bócsa mellett. Az apa holttestét a környéken lakók találták meg egy autóban, amit az 54 –es út mellé parkoltak le. Ezután kutatták át az áldozat tanyáját, ahol rábukkantak fiára. A család libatenyésztéssel foglalkozott. A rendőrség még vizsgálja, hogy miért történt a tragédia.

Megölte 6 és 12 éves kisfiát, majd magával is végzett

A holttestekre egyik ismerősük talált rá, ő hívta a rendőrséget. Az apa búcsúlevelet hagyott, amelyben bocsánatot kér tetteiért. Úgy tudjuk, hogy az apa és az anya egy ideje nem éltek együtt, mert a viszonyuk megromlott. Megrázó történet!

Szulejmán - 127. rész


szerző:
2015.06.10. 21:20
Szulejmán - 127. rész

Az uralkodó szeme megakad a szép Firuzén, akit Hürrem mentett meg az útonállóktól. Táncával eléri, hogy az övé legyen a lila kendő, ami hamarosan eljut a szultána fülébe. Hatidzse és Afife asszony biztosak benne, Hürrem mindent elkövet majd, hogy megtudja, melyik lány tetszett meg a szultánnak, és hogy megvédjék, különleges szolgálatra osztják be. Nigar kétségbeesésében megpróbál végezni magával. Iszkender cselebi titokban értesíti a szultánt Ibrahim nagyszabású tervéről, amivel veszélyeztetheti a hatalmát.

Fejbe lőtte magát Sawyer Sweeten

A Szeretünk Raymond sztárja csütörtökön lett öngyilkos szülei otthonában. A fiatal színész munkatársai könnyek között nyilatkoztak az esetről.

Újabb részletek a Germanwings járatáról: szándékosság állhat a háttérben?

Az eddig ismeretlen okokról és legfrissebb hírekről, valamint arról, hogy milyen gyakran szükséges pszichológiai vizsgálaton átesnie a pilótáknak Márványi Péter szakújságíróval beszélgettünk. 

Megölte barátnőjét, majd magával is végzett

Kettős gyilkosság Budapesten. Feltehetően megölte barátnőjét majd magával is végzett egy férfi a XV. kerületben. A nőt több késszúrással ölték meg, a férfi kiugrott a hatodik emeleti lakás ablakán és szörnyethalt. Hogy mi állhat a tragédia hátterében, egyelőre senki sem tudja.

Tragédia Érsekvadkerten


szerző:
2015.02.27. 18:11
Tragédia Érsekvadkerten

Megölte 25 éves feleségét, majd öngyilkos lett egy 23 éves férfi a Nógrád megyei falu közelében. A rendőröket a házaspár rokonai értesítették arról, hogy a fiatal pár eltűnt, autójukkal mentek el otthonról.

Testvére szerint családcentrikus volt a gyilkos apa

Telefonon beszéltünk azzal a fiatal anyával, aki szombaton elveszítette gyermekét és volt élettársát. Napok óta az ő és gyermeke közösségi oldalról letöltött képeivel vannak tele az újságok, híroldalak. Ezért hívott fel minket. A férfi nővérét is sikerült elérnünk. O. György testvére több információt is megosztott velünk levélben.

Öngyilkos akart lenni Charlie Sheen volt barátnője

Rossi valószínűleg az októberben történt szakítás miatt próbált meg véget vetni az életének.

Áfacsalás: Krimibe illő körülmények

Megrendezett öngyilkosság, hónapokon át tartó bujkálás, váratlanul előkerült titkos napló. Krimibe illő körülmények között derült fény egy milliárdos áfacsaló hálózatra. A bűnszervezet módszereire ráismert az áfacsalási botrányt kirobbantó Horváth András is. A volt adóellenőr elmondta: a térségben több számlázási láncot is felderített.
 

Vigasztalhatatlan anyai szív


szerző:
2014.11.17. 14:41
Vigasztalhatatlan anyai szív

Egy év telt el fia, Szabolcs halála óta. Anna ennyi idő után érezte úgy, hogy képes beszélni élete nagy tragédiájáról. A férfi a 29. születésnapját ünnepelte, majd fényes nappal egy budapesti hotel ötödik emeleti apartmanjából meztelenül kizuhant az úttestre. Tavaly novemberben a Fókusz is beszámolt a tragédiáról.
 

Megtámadta a Fókusz riporterét Welsz Tamás apja

Egy Amerikában kivégzésekhez használt szerrel, nátrium-pentotállal végzett magával Welsz Tamás. Riporterünk megkereste Welsz édesapját az ügyben, de ő szó nélkül festékkel fújta le kollégánkat.

Idén májusban szabadulhat a skálás gyilkos

Tóth Tamás fiát 1992. november 8-án ölték meg társával együtt. Gyilkosai a hírhedt Donászi Aladár és Bene László voltak. Utóbbi idén májusban szabadulhat, 20 év börtön után.

Terror az iskolában, mit tehetünk ellene?

Az iskolai kiközösítés nem új keletű dolog, ám ennyi áldozatot még sosem szedett. Két héttel ezelőtt Székesfehérváron egy 17 éves fiú ugrott ki a harmadik emeletről az iskola belső aulájában. Krisztiánt társai folyamatosan zaklatták,valószínűleg ezért akart véget vetni az életének.

Szandi begyógyszerezte magát

Lehetett tudni, hogy baj van Szandival, de arra senki sem számított, hogy ekkora katasztrófa történhet. A lány öngyilkossági kísérlete lesújtja a többieket, s ennek hatására mindenki ráébred arra, hogy nem érdemes haragot tartani a másikkal.

Fókusz 13-11-27


szerző:
2013.11.27. 20:00
Fókusz 13-11-27

Fókusz: Megrázó vallomás - Gábor egyedüliként próbált segíteni a Rákóczi útra kizuhant férfin. Miközben felidézte a tragédiát, maga is összeroppant. Bunyó karácsonyig? - Nők is püfölték egymást a magyar pankrátorok legnagyobb ünnepén. Az állatok új királya - Hogy festenek a macskák macskanadrágban? Az új mémek már az egész világot megfertőzték.

Exkluzív: Tanulságos történet közönyről és emberségről

Megtörten mesél az az informatikus fiatalember a múlt szombati tragédiáról. Egy 29 éves férfi zuhant Budapesten a szálloda ötödik emeletéről a forgalmas Rákóczi útra. Gábor éppen egy buszon utazott, amikor észrevette, mi történt.

XXI. század 13-09-17


szerző:
2013.09.18. 00:15
XXI. század 13-09-17

XXI. század: Valóban az öngyilkosságtól mentette meg Móricz az utolsó szerelmét? A prostituált használta ki az öregedő férfit, vagy az író az árva lányt? Kicsoda a titokzatos fiú? Móricz Zsigmond utolsó fellángolásának gyümölcsei a XXI. században.

Forró nyomon - Best of 13-07-28

Forró nyomon - Best of: Bemutatunk egy megrázó családi történetet: egy létavértesi kislánynak évekig kellett tűrnie a családon belüli erőszakot, végül véget vetett életének. Aztán elmondjuk, mit tehetünk, ha a mellettünk lakó számunkra elviselhetetlen körülményeket teremt. Végül egy olyan férfi napját követjük végig, akit húsz éve tart fogságban a heroin és más kábítószerek.

Forró nyomon - Best of 13-06-16

Forró nyomon - Best of: Riporterünk a tervezett gyilkosság helyszínén szőnyegbe csavarta a boncmestert, aki készségesen játszotta a hulla szerepét. Aztán megszólal egy gyászoló édesanya, akinek 15 éves kislánya feltehetőleg a feldolgozatlan iskolai konfliktusok miatt felakasztotta magát, végül megmutatjuk, milyen áron kínálnak fiatal lányoknak albérletet.

Fókusz 13-01-18


szerző:
2013.01.18. 20:50
Fókusz 13-01-18

Fókusz: Találkozás - 10 év után újra együtt Magdi anyus és Kertész Géza. Csodabogarak - Jönnek a Dakar legfurább figurái! A kéz és láb nélküli pilóta, a legfiatalabb és a legidősebb versenyző. Terrorizálva - Gyerekek, akiket a neten szégyenítenek meg, és önmaguk ellen fordulnak. Megrendítő tragédiák.

Terror a világhálón


szerző:
2013.01.18. 19:00
Terror a világhálón

Gyerekek, akiket a közösségi oldalakon szégyenítenek meg, és akik hiába kérnek ugyanitt segítséget, magukra maradnak. Vannak, akik végső elkeseredésükben maguk ellen fordulnak, családjuk pedig csak későn veszi észre az árulkodó jeleket.

Összeomlottak a végzetes tréfa elkövetői

Első alkalommal adott interjút az a két rádiós műsorvezető, akik ártatlannak hitt átverésükkel egy brit nővér halálát okozták.

Fókusz 12-03-02


szerző:
2012.03.02. 20:45
Fókusz 12-03-02

Fókusz: Szembesítés - VV Attila megdöbbent az elmúlt 5 hónap hírein, amiből kimaradt. Legjobban a Viszkisre kíváncsi. Szépségek pénzért? - Hogyan látják a szépségkirálynők a szexmaffia-ügyet? Mit nyilatkozott korábban Répás Lajos? Bunda-botrány - Őrizetbe vették a fél csapatot, öngyilkos lett a REAC klubigazgatója. Mi állhat a háttérben?

Csoda: Szabadulás a perui reménytelenségből

3 év raboskodás és kínszenvedés után hazatért az első magyar drogcsempész. Károlyt a Fókuszban látta meg családja, sokáig azt sem tudták, mi történt vele. A férfi végül elnöki kegyelmet kapott.

Reflektor 12-01-03


szerző:
2012.01.04. 00:10
Reflektor 12-01-03

Reflektor: Gergely Róbert újra apa lesz? A népszerű színész-énekes néhány hét múlva tölti be az ötvennegyedik életévét, úgyhogy érthető, ha lassacskán feladja az agglegény életet.

Lajos László anyja tisztázta az érthetetlen tragédiát

Csézy volt élettársának édesanyja szerint fia nem tudta túltenni magát az őt ért veszteségeken. Üzleti ügyei már nem úgy alakultak, ahogyan korábban, és élete szerelme elköltözött tőle. László testvérei is először beszéltek a nyilvánosság előtt.

A többi lakót is veszélybe sodorta

Öngyilkossági szándék miatt ürítettek ki csütörtök késő este egy fővárosi panelházat.

Váratlan fordulat Van Gogh halála körül

Egy új életrajzi könyv szerint könnyen lehetséges, hogy Vincent Van Gogh nem lett öngyilkos, hanem egy véletlenül elsült fegyvernek vált áldozatává.

Szerelemféltésből megmérgezte a párját

Megölte barátját, majd a sértett halálát öngyilkosságnak akarta beállítani egy férfi Szolnokon.

Elvetette gyermeküket, ezért ölte meg

Előzetes letartóztatásba került csütörtök reggel az a pécsi férfi, aki felesége meggyilkolása után sósavat ivott.

Beszámíthatatlan a babáját megmérgező nő

A nő önmagával is végezni akart, miután megmérgezte 13 hónapos kisfiát. Mindketten életben maradtak. A nő kedden állt bíróság elé.

Tűzbe veszett szerelem


szerző:
2011.09.30. 18:30
Tűzbe veszett szerelem

Barátnője életét próbálta megmenteni az a fiú, akinek albérletére átterjedt a tűz Franciaországban. Kitti pár nappal később meghalt.

Hét emberrel végzett, majd lelőtte magát

Öngyilkossággal ért véget egy ámokfutás az Amerikai Grand Rapids városban. Egy 34 éves férfi hét embert ölt meg, köztük két gyereket.

Hemingwayt az FBI kergette a halálba?

A Nobel-díjas író közeli barátja és munkatársa az író halálának ötvenedik évfordulóján beszélt barátja félelmeiről.

Kommandósok állították meg az őrjöngőt

Rendőrök fékeztek meg egy otthonában dühöngő férfit vasárnap éjszaka Salgótarjánban.

Német tizenévesek gyújtották fel magukat

A 16 éves fiú a helyszínen életét vesztette, míg a 13 éves lányt súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.

Faképnél hagyott menyasszonyt mentett meg

Drámai mentőakciót rögzített mobiltelefonján egy szemtanú. Egy bánatos lány öngyilkossági kísérletét vette fel Kínában.

Életmentő chatelés a neten?


szerző:
2011.03.19. 16:21
Életmentő chatelés a neten?

Vélhetően megmentette egy fiatalember életét a chatpartnere. A férfi öngyilkossági szándékáról írt társának.

A kannibalizmust is fontolgatta az egyik bányász

Nem sokkal megmentésük előtt a mélyben rekedt chilei bányászokban a kannibalizmus és az öngyilkosság gondolata is felmerült.

Képzelt szexkaland miatt ölt


szerző:
2011.01.09. 17:58
Képzelt szexkaland miatt ölt

Három embert lelőtt, majd öngyilkos lett egy nyugdíjas férfi Olaszország északi részén.

Gyilkosság a börtönben szilveszter éjjelén

Megölte cellatársát, majd öngyilkosságot kísérelt meg két rab a váci fegyházban szilveszter éjjelén.

Ikerhalál Amerikában


szerző:
2010.11.19. 08:15
Ikerhalál Amerikában

Közös öngyilkosság áll a hétfői coloradói lövöldözés hátterében - közölte az amerikai állam rendőrsége.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való