KERESÉS search-close

összefoglaló

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "összefoglaló"

A legfontosabb, hogy megvédjék a munkahelyeket

Több mint 80 ezer kisvállalkozásnak nem kell befizetnie az adót a koronavírus járvány miatt. A többi között a KATÁS fodrászoknak, gázszerelőknek és fitneszedzőknek.

Összefoglaltuk a 2010-es évek legfontosabb történéseit

Most, hogy átléptünk a ’20-as évekbe, itt az ideje összegezni: mit adtak nekünk a ’10-es évek?

Balhék és sérülések – ez történt eddig a középdöntőben!

A séfek és csapataik óriásit meneteltek a középdöntő első hetében, ahol három fős csapatokban harcoltak a pontokért. Egy valakinek azonban távoznia kellett. Összegyűjtöttük a legfontosabb pillanatokat.

Rácz Jenő velük küzd tovább a középdöntőben!

Véget ért az első elődöntő hét, ahol a séf megkezdte 12 versenyzője kiképzését. Idézd fel velünk, hogyan alakult ki a piros csapat top 6-os mezőnye.

Összefoglaló: ez történt a Házasodna a gazda 8. részében

Vasárnap 18:50-kor a kilencedik résszel ér véget a Házasodna a gazda második évada. Addig is íme egy kis összefoglaló az eddig történtekről!

Összefoglaló: ez történt a Házasodna a gazda 7. részében

Vasárnap 18:50-kor a nyolcadik résszel folytatódik a Házasodna a gazda. Addig is íme egy kis összefoglaló az eddig történtekről!

e-mánia 4. rész - ESL Pro League kiemelt pillanatok 3 percben!

e-mánia a hét minden napján az RTL+-on!

e-mánia 3. rész - ESL Pro League kiemelt pillanatok 3 percben!

Nem akármilyen meglepő jeleneteknek lehettünk szemtanúi az e-mánia második adásában!

e-mánia 2. rész - ESL Pro League kiemelt pillanatok 3 percben!

A Counter-Strike: Global Offensive-ben sosincs megállás!

ÖSSZEFOGLALÓ: e-sport kerekasztal 1. rész - 3 percben!

Mit jelent pontosan az e-sport kifejezés? Mi az a Counter-Strike: Global Offensive? Ki nyerte az ESL One New York 2019-et? Többek között ezekre a kérdésekre is fény derült az e-mánia első adásából!

Összefoglaló: ez történt a Házasodna a gazda 6. részében!

Vasárnap 18:50-kor a hetedik résszel folytatódik a Házasodna a gazda. Addig is íme egy kis összefoglaló az eddig történtekről!

Összefoglaló: Ez történt a Házasodna a gazda 2. részében!

Vasárnap este 18:50-kor a 3. résszel folytatódik a Házasodna a gazda! Addig is íme egy kis összefoglaló, hogy mi történt eddig!

Összefoglaló: ez történt a Házasodna a gazda 1. részében!

Vasárnap este 18:50-kor folytatódik a Házasodna a gazda! Addig is íme egy kis összefoglaló az eddig történtekről!

Íme a Drága örökösök első évadának legjobb pillanatai!

Ma este az első évad utolsó részét láthatjátok 19:55-től az RTL Klub-on, de addig is itt egy kis gyorstalpaló az eddigi történésekből!

Ez történt idén januárban

Januárban tüntettek a tanárok, a diákok és az önkormányzati tisztségviselők. Bezárták a szcientológusok budapesti székházát és tenisztörténelmet írt Babos Tímea.

Madonna 60 éve: sikerek és botrányok

Sokaknak meglepő, de csütörtökön töltötte be a pop királynője a hatodik x-et. Összefoglalonkból kiderül, hogy milyen szálak fűzik az énekesnőt Budapesthez, illetve az is, hogy miért övezik a díva klipjeit mindig a legnagyobb botrányok.

Nyári Dia elárulta, hogy jövőre egy régi-új szereplő tér vissza a sorozatba!

A fiatal színészeknek kifejezetten jól telt a 2017-es év, ugyanis a Barátok köztön kívül egy közös színdarabban is együtt játszhattak, emellett külön-külön is mérföldkőhöz értek a magánéletükben. Dia és Peti elárulta, mi fog történni Petivel és Hannával jövőre, és egy óriási titokba is beavattak minket.

Ez történ decemberben


szerző:
2017.12.31. 18:23
Ez történ decemberben

Elkezdődött a bicskei gyermekotthon volt igazgatójának büntetőpere, Borbély Alexandrát választották Európa legjobb színésznőjének, és sajnos ez a hónap sem múlt el búcsúzás nélkül. Meghalt Fábián Juli énekesnő.

Ez történt novemberben

Harry herceg eljegyezte kedvesét. A zaklatással vádolt színházi rendezőt, Kerényi Miklós Gábort elbocsátotta az Operettszínház, elindult az e-recept és újraválasztotta a Fidesz, tisztújító kongresszusán Orbán Viktort. Sokaktól kellett búcsúzni is.

Ez történt októberben

Lemondott a miniszterelnök jelöltségről Botka László, elindult a legújabb Nemzeti Konzultáció, és döntött a Kúria arról, hogy nem lehet titkolni a TAO-pénzeket. Csak néhány meghatározó esemény októberből. Ekkor indult a #metoo kampány is, amelyben világszerte rengeteg nő és férfi vállalta nyilvánosan, hogy szexuálisan zaklatták. Ez történt idén októberben.

2017 legnagyobb pillanatai!


szerző:
2017.12.22. 16:15
2017 legnagyobb pillanatai!

Az év végi, utolsó összeállításunkban a legnagyobb pillanatokat gyűjtöttük össze egy csokorba.

 

Ez történt februárban

Folytatjuk az év legfontosabb eseményeinek felidézését. Az orosz elnök újra Magyarországra jött, kirobbant a metróbotrány, visszavonta Budapest az olimpiai pályázatot. Ezek voltak a legfontosabb hírek februárban.

Ez történt decemberben


szerző:
2016.12.31. 18:28
Ez történt decemberben

10 ezer forint értékű Erzsébet utalvány a nyugdíjasoknak a kormánytól, egy kamasz és két kisgyerek halála fertőző agyhártyagyulladás miatt. Kamionos merénylő a berlini karácsonyi vásárban és több híresség halála. Ez történt idén decemberben.

2016 krónikája


szerző:
2016.12.30. 19:20
2016 krónikája

A 2016-os évről mindent elmondhatunk, csak azt nem, hogy unalmas volt. Váratlan meglepetések, botrányok, kozmikus felhördülések követték egymást. Nemcsak nemzetközi szinten, hanem hazai szinten is.

 

Ez történt augusztusban

15 Olimpiai érem, ebből nyolc arany, hat a két legeredményesebb sportolótól, Kozák Danutától és Hosszú Katinkától. Így kezdődött az augusztus, és a sportolók később sem lazsáltak. A magyar paralimpiai küldöttség is 18 éremmel tért haza Rióból. Augusztus közepén vette kezdetét a kormány betelepítési kvóta ellenes népszavazási kampánya.

Barátok közt: Ez történt az 51. héten

Aliz beleegyezik Rudi tervébe. Ádám egyre komolyabb áldozatokat hoz a nyomozás kedvéért, ami akár Zsófival való kapcsolatát is veszélyeztetheti. Tóbiás megvalósíthatja tervét, de túl komolyan veszi a feladatát. Juli meghozza a döntést a kapcsolatáról. Attila majdnem tönkreteszi a Szilviával alakuló kapcsolatát. Gigi döntésre jut a vízprojekt sorsát illetően. Ágnes próbálja megmenteni Lizát Ludwigtól, és egyáltalán nem válogat az eszközökben. Olyat tesz, ami az egész életére kihathat.

Ez történt márciusban


szerző:
2016.12.22. 18:44
Ez történt márciusban

Nem telt nyugodtan a március: terrortámadás volt Brüsszelben, Magyarországon pedig egymásnak estek az ellentüntetők és a kormányt támogatók március 15-én. De tüntettek a taxisok, a környezetvédők pedig saját testükkel akadályozták meg, hogy kivágják Budapesten a Városliget fáit.

Szenvedve nyert a Manchester United

Hiába várták a szurkolók, a jó teljesítménnyel ezúttal is adós maradt a Manchester United az Európa Ligában. José Mourinho csapata egy kabaréba illő találattal 1-0-ra nyert a Zorja Luhnaszk ellen. A győztes gólt Zlatan Ibrahimovic szerezte.

Videóval borzolja a kedélyeket a Barátok közt sztárja

Aki még esetleg nem tudná, Csórics Balázsnak nem csak a színészethez van tehetsége. Hogy mire is gondolunk? Ezt neked is látnod kell!

Ez történt a 17. héten


szerző:
2016.04.28. 22:00
Ez történt a 17. héten

Zsolt és Rudi elhatározzák, hogy megkeresik Krisztiánt. Bözsi kézremegése fokozódik. Júliát a börtönben főnöknek választják a rabok, amihez egy különleges ajándékot is kap. Amikor Péter és Máté meglátogatják, ijesztő meglepetésben lesz részük. Zsolt megbántja Tóbiást, majd kárpótlásul beszáll az apasegítő rendszerbe. Tóbiásék fittrandit szerveznek, hogy növeljék az edzőterem bevételét. Hanna Rókussal, Natasa Ádámmal kerül párba. Gizella megrendíti László önbizalmát, aki úgy akar kompenzálni, hogy megpróbálja elkapni a kisbolt fosztogatóját. Emíliát meglátogatja az anyja, aki meg akarja ismerni a lánya udvarlóját. Miklós terve következő fázisaként egy uzsorást mutat be a cégtársainak. Ágnes és Nóra attól fél, hogy ha nem fogadják el az uzsorás ajánlatát, a másik lehetőség a csőd.

Csórics Balázs újra összefoglal - Barátok közt

A mostani heti összefoglaló kicsit másképp alakult, mint ahogy azt megszokhattuk. Figyeljetek nagyon, mert rengeteg fontos információ hangzik el Balázs előrejelzésében.

Csórics Balázs dalban üzen a rajongóinak

Köszönjük Balázsnak az újabb zenei összefoglalót. Hiányozna, ha nem így indulna a hét. Persze, mint mindig, most is van egy kis csavar az előadásban.

„Ez a hét is tartogat néhány csattanót, mit az élet produkál” – Csórics Balázs produkciója következik

Ha hétfő, akkor Csórics Balázs, ha Csórics Balázs, akkor heti összefoglaló, ha heti összefoglaló, akkor izgalom, és zene a Barátok közt háza táján. Hallgassátok a zenés heti hírmondót!

Ez történt a héten (7.hét)

Zsófi és Tóbiás folyton veszekednek, és az egyik ilyen veszekedés megdöbbentő eredményhez vezet. Péter mindent elmond a rendőröknek, amit tud, a kérdés csak az, hogy ez mire lesz elég. Hanna pártfogásába vesz egy hajléktalan lányt, Lilit. Krisztián nagy árat fizet a tetteiért. Vilmos megkapja az örökségét, ami nem kis meglepetést okoz. Aliznak komoly gondja akad a bisztróban, míg Gizi új munkát kap. Miklós úgy véli, hogy Nórának sürgősen segítségre lenne szüksége.

Itt a heti híréneklő! Ne maradjatok le róla!

Balázs gyönyörűen összefoglalja a heti történéseket, a zenei alapról már nem is beszélve. Hallgassátok csak!

Ez történt a héten (6. hét)

A történtekkel kapcsolatban mindenki gyanús a másik számára, és megkezdődik az egymásra mutogatás. Gizella részegen komoly anyagi következményekkel járó hibát vét. Tóbiásnak és Zsófinak is ugyanaz a kiszemeltje. Krisztián veszélyes játékba kezd, azért hogy Zsoltot kihozza a börtönből, és még Rudi abból a bajból is ki kell másznia, amibe Rudi miatt került. Júlia, hatalmas áldozatot hoz. A Berényi testvérek mindent megtesznek, hogy terhelő, de még leplezett titkokat találjanak Ludwig múltjában.

Ez történt a héten (5.hét)

Aliz Rudi vádjai alapján Krisztiánnak támad. Vajon Rudi eléri a célját? Nóra magánnyomozásba kezd a történtekkel kapcsolatban. Gizella továbbra is iszik, és ennek hatására számos meggondolatlanságot, tesz, amit László meglehetősen rosszul visel. Péter fájdalmas tényekkel szembesül legújabb barátnőjével kapcsolatban. Kiderül, hogy milyen szerepe van a gyertyatartónak az eseményekben, így van, aki máris bajba kerül. Ludwig Nórának támad, mert sokkolja a kártyán látható név, amikor Nóra új névjegyeket készíttet magának.

Parádés mérkőzés után vonul téli szünetre az Európa-liga az RTLII-n

A Sporting-Besiktas Európa-liga-mérkőzésen a továbbjutás volt a tét. Ez érződött is a csapatok teljesítményén az első félidőben, a második játékrész viszont kárpótolta a szurkolókat a laposabb első negyvenöt percért. Hiába vezettek a vendégek, végül a portugál együttes várhatja a tavaszi folytatást.

Szívproblémák, amit orvos nem gyógyíthat... III. rész

Elérkezett a csütörtök, itt az ideje Válótársazni! A mai rész is tele lesz intrikával, izgalommal és kalanddal. Dávid szívbetegre aggódja magát, Bálint farkasszemet néz maffiózó apósával, Jocó pedig járja a korházakat felpörgött barátnője után. Vigyáz, kész távkapcsolót hegyezd az RTL-re.

Terrorcselekmények, melyek megrázták Európát

A párizsi támadássorozat már a sokadik a halálos áldozatot követelő idei terrorcselekmények sorában. Bemutatjuk 2015 és az elmúlt évek legfontosabb, legnagyobb hatású merényleteit.

Újra gólváltás az RTLII-n, igazságosnak tűnik a döntetlen

A szakértők mellett a fogadóirodák is háromesélyes mérkőzést vártak az AS Monaco – Tottenham Hotspur találkozótól. Az előzetes gondolatokat a csapatok a pályán igazolták. Mindkét együttes eldönthette volna az összecsapást, ám egyik sem tette, a vége így igazságosnak mondható döntetlen lett.

1perc és nyersz! Heti összefoglaló!

Örömmámor, félsikerek, nagy játékok és őszinte könnyek. Ez történt az 1 perc és nyersz! múltheti adásában. 

Sixx, az Index és a comment:com bloggere megnézte a Szelfit, és most elmondja a véleményét a legutóbbi hét epizódjairól. Kiderül, hogy szelfizni sokkal nehezebb, és fárasztóbb, mint gondolnánk - Sixxnek például a válla akarta feladni videózás közben. Persze nem csak a fizikai erőfeszítés az egyetlen, amit díjazott a szereplőkben! 

A gyermekkor vége


szerző:
2015.06.09. 23:00
A gyermekkor vége

Van, aki a múltjával próbál szembenézni, van, aki a jövőjét próbálja építeni, és van, aki nem tudja, hogy mit kezdjen a jelennel. A Szelfi második epizódja.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Finálé 15-03-01

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Finálé: A három Párbajozó, Dóri, Dennis és Robin csatájából végül az került ki győztesen, aki leginkább hű tudott maradni önmagához.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-28

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: A két nagy rivális csapott össze a VV7 utolsó Párbaján. Laci és Dennis között már azóta érett ez az összecsapás, amióta megromlott a viszonyuk. De itt is csak egy nyerhetett, egyikük számára karnyújtásnyira a cél előtt, véget ért a ValóVilág.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-27

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Lejárt az ellenszenvek szavatossága. Hetek óta mást se láttunk, hallottunk, mint Dennis és Dóri vitáit, illetve Robin és Laci kakaskodását. Mindenki egy Párbajon akarta bizonyítani a saját igazát. Most úgy tűnik, hogy bár mindenki feszült, mégis békesség honol a Villa falain belül, de ki tudja meddig?

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-02-26

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás: Rögtönzött vízicsata, visszanyaló fagyi, büntetéshullám, csöpögős, negédes métely, ufók. Mindez az Összefoglalóban, és megvan az utolsó Kihívott is.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-25

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Robint eltalálta Ámor nyila. „Anett annyira eszméletlenül jól csókol, annyira mézédes és puha a szája” - vallja az újdonsült szerelmes fiú, aki állítása szerint átélte egyik legszebb pillanatát a Villában. A csókolózást a többiek az ajtó mögött figyelték, fülelték. És végre olyan is történt, amire már hosszú hetek óta nem, vagy csak alig volt példa: jóízűeket nevettek magukon, egymáson.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-02-24

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Öt lakóval bővült a Villa, Attila a pálinka mellett kutyáját és a humorát is hozta, Izáról gyorsan kiderült, hogy újra szingli, Szandika lecsapott Robin ágyára, Anett pedig begyűjtötte az első bókokat. Az élet nem állt meg, a zöld kendő is ismét gazdára lelt.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-23

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Záporoztak a könnyek a TOP 5 utolsó bulijában. A Párbaj előtti utolsó partyban patakokban folytak a könnyek. Robin kezdte, majd Laci folytatta, és szolidaritásból Dóri is beállt a sorba. De Fanni sem volt rest az egereket itatni.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-22

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj: Lacit a bosszúszomj vitte vissza az előző Párbajról, de estére már ez csak egy fűszer volt ahhoz a célhoz, hogy megnyerje a játékot, magért és Edináért is. A ValóVilágok történetének legizgalmasabb, leghangosabb és legaktívabb Párbaján a résztvevők hihetetlen küzdelemről tettek tanúbizonyságot.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-21

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Ha nem lett volna elég a popiszuri, csótányok, kígyók, patkányok és varangyok lepték el a Villát. A játékosok irtóztak, küzdöttek, és persze egymásnak is ugrottak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-20

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A Villa édibédije bár számított a kék kendőre, arra nem gondolt, hogy csupán egyetlen ember áll majd ki mellette. A „hamis emberek” ugyan nem hiányoztak neki, de azon nehezen tudta túltenni magát, hogy hátba támadták.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-02-19

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás: A kiválasztott nem okozott nagy meglepetést, a Kihíváson arra az emberre tette a kék kendőt, aki ellen a három hónap alatt már annyi érvet felhalmozott, hogy szinte biztos a Párbaj-győzelmében.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-18

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az emu, az őslakos, a hódító és a börtönviselt. Ők a szereplői az ausztrál civilizáció megteremtésének. Legalábbis a villalakók így mutatták be a kontinens történetét. Aki azt hiszi, hogy csak móka és kacagás volt a Villában, az nagyot téved: a sérelemkeréknél dúltak az indulatok, pörögtek a nyelvek, röpködtek a verbális pofonok.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-02-17

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Edina utolsó levele jócskán felborzolta a kedélyeket és ezáltal a villabéli viszonyokat is. Úgy tűnik, Dóri és Fanni barátsága végleg felbomlott, és már attól sem riadnak vissza, hogy egymást vigyék Párbajra. A Villában nemcsak a kontinensek csatája kezdődött meg, hanem a taktikázás is. Már most a kiválasztó tábla elé járultak, és a zöld kendő újabb gazdára talált.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-16

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A ValóVilágok történetének legdrámaibb Párbajáról Laci térhetett vissza, de ennyire keserűen még senki sem fogadta a győzelmet. A facér zokogva érkezett meg és a sírás nemhogy abba maradt volna, még Robinra is átragadt.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-15

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Minden idők legkülönösebb Párbaja. Soha ilyen még nem volt a ValóVilágok történetében: egy szerelmes párnak kellett megküzdenie egymással. Nem volt kiabálás, szócsata, erőfitogtatás; inkább az érzelmeké és a könnyeké volt a főszerep.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-14

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Megint sikerült alaposan kinyalni a buli száját. Hiába a néhány napja tett fogadalmak, hogy soha többet nem isznak: a vodka és a pálinka centjei hamar gazdákra találtak. A producerek az egész éjjelt a Villában töltötték, de alvás helyett inkább az aggódás jutott nekik.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-13

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis tökéletesen rappelt, Laci kicsit nyűglődött, Fanninak pedig egyértelműen Zsu lett a múzsája. Felénekelték a Villa-dalt a játékosok, ha volt hangjuk, ha nem.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-12

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A szerelmes párbajozóknak családtagjaik üzentek, aminek a két játékos annyira nem örült, hiszen mindketten alapos fejmosást kaptak. Bevallották, hogy ugyan mindketten nyerni akarnak, de nem mindenáron.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-11

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis és Fanni szerelme újabb drámai fordulaton esett át, ami lehet, hogy komolyabb lesz, mint eddig bármikor? A vitatkozások mellett a párbajozók is neki kezdtek a lehetetlen stratégiaépítésbe. Sőt, a villalakók a végére még a dalszövegírásba is belekóstolhattak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-10

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Nagy ellentétek mellett nehéz a választás, a villalakóknak mégis döntenie kellett ki mögé állnak majd a Párbajon. A nehéz döntéseket a lila kendő-búcsúztatása is beárnyékolta kicsit, de ami ezután következett, mindenkit feldobott: kezdetét vette a Zenehét!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-09

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A vasárnapi Kiválasztás váratlan fordulata után Edina és Laci sokkos állapotba került. Mindenkit hibáztatták a történtekért, de leginkább Robint, akitől ez szerintük különösen gerinctelen húzás volt.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-02-08

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás: Párbaj-para és végeláthatatlan tanakodás övezte a villalakók életét. Mindenki Edina és Laci büntetése miatt vacillált, és persze a nagy kérdésen: dobálják a facérra az összes jelet? A Villa-félelmeken Tündérfalvi Fanni BVV-boldogsága azért lazított egy csöppet.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-07

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Dennis szokás szerint összebújtak, amire Laci és Edina azzal kontrázott rá, hogy elbújtak a kamerák elől a szaunában. Meg is lett a szabályszegés eredménye: egyikük mindenképpen párbajozni fog jövő vasárnap.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-06

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az Edina show alatt az érzelmeké volt a főszerep: Dani érkezése és Dennis vallomása felbolygatta a Villát. Ezután már a humor került a fókuszba: a villalakók először egymást árusították ki, később pedig már a hírek tengerére eveztek.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-05

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Nagy balhékkal indult és kezdődött minden: először Dóri és Dennis marakodtak, majd Fanni is kiborult, csak ő a popitakaró miatt. Eközben Robin nővé alakult Edináéknak köszönhetően, Zsu pedig meglepetésként újra kiborította a villalakókat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-04

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Exkluzív: Megjelent a Dendórfan és a Frászkarika legfrissebb száma! Miután a villalakók megtanulták, hogy káromkodásmentesen és választékosan kell beszélni, megalapították saját újságjaikat. A szerkesztőségekben lázas munka folyt: írták a vezércikkeket, készítették a paparazzi fotókat, és közben vérig sértették társaikat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-03

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Csicska vagy, mert nem szeretsz! - A villalányok elérték a mélypontjukat, és kifordultak magukból: kőkeményen osztották a villapasikat, akik dermedten álltak, és hallgatták a szebbnél szebb jelzőket, amiket szerelmeiktől kaptak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-02

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Van, akinek szexszel indult Villa-béli kapcsolata és abból lett szerelem, másoknál viszont az érzelmek csaptak át testiségbe. Egy biztos a Villa TOP 6-os bulijában volt mire koccintani!

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-02-01

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Malac-Maci távozott, helyette Dr. Gyúrós jóvoltából beköszöntött a KSZ-időszak, vagyis a kondi-szoli mánia. Persze akadt pánik bőven, hiszen a feszítő verseny győztesei lettek a gépek urai, amit Fanni eléggé nehezen viselt el.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-31

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A nagy partit még nagyobb érzelmek követték: száguldoztak a szerelmi vallomások és a búslakodó elvonulások. Persze a parti-éneklés sem maradhatott ki a bulizásból. Mindezt pedig Dr. Gyúrós fejelte meg egy jó kis lélekboncolgatással.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-30

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis és Dani már ma összecsapott. Elkezdődött a viadal: a stratégiai megbeszélés után meg is ütközött egymással a két Párbajozó. Hiába marta a chili az ő fejüket, Edina érezte magát a legkellemetlenebbül, aki megint két fiú közé keveredett.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-29

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A Kihívás után kezdetét vette a szokásos kampányidőszak. Mindenkinek állást kellett foglalnia, hogy kit akar támogatni. Bár a döntés a többségnek egyértelmű volt, Robin mégis faramuci helyzetben találta magát.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-01-28

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dennis sokat vívódott, végül eldöntötte, hogy kit hív ki. Nem könnyítette meg a dolgát, hiszen elég kemény ellenfelet választott magának. De nem csak Kihívás volt ma, parázs vitából és szerelmes szenvedésből sem volt hiány.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-27

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Laci már egyre nehezebben bír szót érteni a másikkal, egy apró kézmozdulat, egy rossz szó is elég ahhoz, hogy bepöccenjenek. A facér száműzte az édibédit, aki Edina fogkeféjén állt bosszút. A többiek figyelmét elvonta a nagy rejtély: vajon mit fürkésznek a fürkészek?

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-26

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Villafamília: A komisz nem hagyja nyugton mutterékat. Meghitt családi kör; apu facér, anyu tűzrőlpattant, a kölök meg komisz. Dennis büntetésből gyámság alá került: nem dönthet egyedül, és nem is maradhat felügyelet nélkül. Lehet, hogy a szülőknek ez nagyobb büntetés, és a végén a nyúl viszi a vadászpuskát?

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kiválasztás 15-01-25

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A Villalakók számot adtak tudásukról, volt, aki brillírozott, és meg is kapta jutalmát, de volt olyan is, aki sajnos elhasalt a számonkérésen.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-24

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Szétoltották egymást a villalakók, majd magyarórán szóba jött a szerelem és a szellemi kielégülés, ami okozott némi meglepetést. Olyan szituban láthattuk Fannit, amiben még sosem!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-23

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Edina hosszas vívódás után úgy döntött, nem áll ellen a szerelemnek, elfogadja és boldog tőle, de az érzelmek nem mehetnek a játék rovására. Közben a Fanni-Dóri fronton is zajlottak az események, az édibédi sírva kötött ki barátnője nyakában.

Ez történt a héten (2015. 4. hét)

Ágnes meg akarja szerezni a Berényi céget, de váratlanul megtudja, hogy férjének köszönhetően komoly viharfelhők gyülekeznek a feje felett. Bözsi és Vilmos véletlenül olyan, anyaghoz jutnak, ami mosolyt csal az arcukra.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-22

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Ötször öt, az harmincöt! Dennis állítja: nem hülye ő a matekhoz, csak nem figyel oda. A lányoknál a bukfencezés a mumus, ám Fanni mégis lelkesedik a tesióráért, legfőképp a tanárnőért, akinek jól megfogdosta a mellét és a fenekét.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-21

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Tapival kezdődött, nyögéssel folytatódott és nagy lepedőharccal végződött Edina és Laci privát romantikázása. A légyott mellett az Iskola hét is beindult: pörgött a tudástár, és a tesi óra is megmozgatta a villa-testeket.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-20

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A villalakók először a romantika hullámain eveztek: randiztak, bókolgattak és el is csöppentek néha. Utána pedig jöhetett az igazi harc, az Iskola hét előtti szintfelmérő kérdéseivel.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-19

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Szexhiány és Zsu gyötri a villalakókat. Szegény villalakók, mintha nem lenne elég, hogy kínozza őket a kiéhezettség, a rafinált a végrendeletében csúnyán odaszúrt nekik.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Párbaj 15-01-18

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Zsu letáncolta Laci arcát. Szó szerint! A két párbajozó, mielőtt kiment volna a stúdióba, egy riszaviadalon mutatta meg, ki táncol jobban. Zsu annyira belelendült, hogy Laci durcás orcája bánta.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-17

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Edina kacérkodása kollektív büntit hozott. Már megint Edina, már megint nem engedelmeskedett, és megint miatta kaptak büntetést a villalakók. Fanni mindeközben megismerkedett Maci kunkori farkával és Dennis szájával.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-16

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Közeledik a Párbaj, egyre feszültebb a hangulat a Villában. Edina hiába próbál szerelme kedvében járni, Laciban egyre inkább feléled a zöldszemű szörny. De nem csak a gerlepár veszekszik, Fanni és Dóri is egymásnak ugrottak.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-15

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Parahangulat a Villában. Fanni és Dennis a terhességtől, Zsu és Laci a kieséstől, Edina szerelme elvesztésétől, Dani meg a gyávaságtól fél.

ValóVilág 7 - Összefoglaló és Kihívás 15-01-14

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Izgalmas nap volt a Villában. Beköltözött az új Maci, Dani kihasználta a szuperképességét, Laci és Edina összeveszett, Zsuzsa pedig hosszas mérlegelés után kinézte következő Párbaj-ellenfelét.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-13

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Maci számára véget ért a játék, amit videóüzenetben közölt társaival. A hírt mindenki szomorúan vette tudomásul, Dennis sírt és bűntudatot érzett, Zsu elszégyellte magát, Dani pedig magyarázkodásra kényszerült.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-12

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Már a Dennisszel töltött kinti programok után, éjszaka is rosszul érezte magát, másnapra a fájdalmai már elviselhetetlenné váltak, így egyetlen megoldás maradt csupán: Macit kórházba vitték, ahol nem kapott túl jó híreket.

ValóVilág 7 - Kiválasztás 15-01-11

ValóVilág 7 - Kiválasztás: A Kiválasztás napján Maci rosszul lett, epegörcsökkel küzdött, ezért sürgősen el kellett hagynia a Villát. A villalakók ettől függetlenül kijelölték, kivel nem akarnak együtt élni, ám ezúttal két emberre nem lehetett jelet tenni. Hogy miért? Kiderül az adásból!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-10

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Az oroszlánkirálynő dolgát Edináék nem könnyítették meg, minden adandó alkalommal szembeszálltak vele. Ebből Zsunak elege lett, ezért a kancellárra hagyta az irányítást. Pánikra viszont semmi ok, a háttérből továbbra is ő keveri a kártyákat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-09

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A villalakók kellőképp megünnepelték a királyi menyegzőt. A nagy eseményre koccintottak párat, aminek meglett a hatása: a hegylakó és a tűzrőlpattant a sírásba kergette Fannit és Zsuzsát, de Dennisnél is kihúzták a gyufát.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-08

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A dzsungel hím állatai egyenként járulnak a királynő elé, hogy meggyőzzék, ők tuti nem lennének jó és hűséges társak. Egy, csak egyetlen állat marad a vidéken és a versenyben, aki parfümöt, verssorokat nem sajnálva indul az oroszlánt meghódító útjára.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-07

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A királynő csak kapkodja a fejét, alattvalói ugyanis lopnak, mint a szarkák. Volt sok huncut móka és kacagás, végül azonban a tolvaj elnyerte méltó büntetését.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-01-06

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Dzsungellé változott a Villa, a lakók pedig különböző állatok bőrébe bújhattak. Hiába került Dennis a hierarchia élére, Zsu pedig az aljára, a farkastörvények mindent megfordítottak, Zsu fejére korona került, Dennisből pedig csótány lett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való