KERESÉS search-close

össztűz

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "össztűz"

Össztűz a Sargentini-jelentésre

A kormány új tájékoztatási kampánya mellett már Nagykőrös önkormányzata is határozatban ítélte el a Sargentini-jelentést. Véleményük szerint a "kommunista hangvételű aljamunka" a holland képviselő által összeállított jelentés. Ugyanakkor az Európai Parlament elnöke is felemelte a hangját - ám ő a Sargentinit és az MSZP-s EP-képviselőt, Ujhelyi Istvánt ért támadásokat ítélte el.

Össztűz a kampányvideóra


szerző:
2018.05.26. 18:36
Össztűz a kampányvideóra

Abortuszellenes, Magyarország pusztulásával fenyegető videóüzenettel ösztönözné gyerekvállalásra a magyar fiatalokat egy civil szervezet. A Hozz világra még egy magyart mozgalom szerint, aki harminc fölött még a szüleivel lakik, vagy külföldre vándorol, hogy munkát vállaljon, feláldozza a nemzetet a kényelme oltárán.

 

Mi a helyzet Szíriában? Putyin most már Amerikával is egyeztet

400 ezer halott, 6 millió menekülő ember- óriási számok ezek egy 23 milliós országban. Márpedig Szíriában messze még a háború vége. Van olyan város, amelyet 50 egymástól független fegyveres csoport tart rettegésben. És ha ez nem lenne elég: az elmúlt 24 órában minden eddiginél több orosz bomba hullott a vérben úszó csatatérre.

Ellenzéki össztűz Orbán szavaira

A miniszterelnök a kisebbik kormánypárt ünnepségén azt mondta, egy liberális demokrácia sem a rezsicsökkentésre, sem a bankok elszámoltatására nem lett volna képes. Majd hozzátette le akar számolni a politikai korrektséggel is.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való