KERESÉS search-close

új csatorna

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "új csatorna"

RTL Gold: az összes RTL sikerműsor egy csatornán!

Egy évvel ezelőtt mutattuk be azokat a mindenre elszánt hölgyeket, akik Budafok utcáján tüntettek. Bár a jelenet képzeletbeli volt, de egy nagyon is valós igény állt mögötte. De mit követeltek vissza? Több Balázst, Dr Tóth-ot, Mónikát, a Legyen Ön is Milliomost, a Széfet... és még lehetett volna sorolni. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója nem szeretett volna ellenállni a közakaratnak, és ezt a számtalan sikerműsort egyetlen egy csatornán helyezte: az RTL Goldra!

Első napján kilőtt az RTL Gold


szerző:
2017.07.04. 11:37
Első napján kilőtt az RTL Gold

Július 3-án, hétfőn indította útjára az RTL Magyarország az RTL Gold nevű adóját. A hazai televíziós piacon egyedülálló műsorstruktúrával induló csatorna már az első napján kiváló nézettséget hozott. Az új húzóműsor a Nádai Anikó nevével fémjelzett Anikó Show, amelynek első adása 3,4 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmi célcsoportban, úgy, hogy a csatorna technikai lefedettsége jelenleg 56 százalék felett van.

Aranyba borult az RTL - Elindult az RTL Gold!

A nézők két hete láthatják az RTL Klub új tévécsatornájának promóját. A rövid videóban mindenre elszánt hölgyek tüntetnek egy olyan csatornáért, ahol viszontláthatják kedvenceiket, de július 3-tól már nem kell várniuk, hiszen elindult az RTL Gold!

Indul az RTL Spike!


szerző:
2016.11.30. 19:00
Indul az RTL Spike!

December 1-jén egy új csatornát köszönthetünk. Debütál az RTL Spike, ami az RTL Magyarország és a Viacom közös projektje. A vadonatúj tévéadó rengeteg országos premierrel jelentkezik. Lesz akció, népszerű realityk, világhírű sorozatok és saját gyártású műsorok is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való