KERESÉS search-close

őszinteség

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "őszinteség"

Zsuzsu:

A reggeli közben Adri és Zsuzsu rendesen kivesézték Rolit, aki ráadásul egy légkörben tartózkodott velük. Vajon a fiú valóban aludt vagy csak eljátszotta, és minden egyes szót hallott?

Hoppá! Greg kibeszélte Renit?

Már csak hatan maradtak a Villában, a feszültség pedig egyre intenzívebb. Akárcsak a taktikázás... Vajon ki kiben bízhat meg?

 

Szemtől szembe: ezt gondolják egymásról a villalakók

Az őszinteség ismét kiemelt szerepet kapott a Villában, és bizony komoly vádak is zúdultak egyesek fejére.

 

Adri elárulta, hogy Lacika miért nem érdemli meg a győzelmet!

A lány szerint egyáltalán nem fair dolog, hogy Lacika végig „a háttérben volt”, és nem mutatta meg igazán önmagát. Éppen ezért nem méltó a nyereményre sem…

A királynőnek nem lehet hazudni!

Adri fontos eseményre hívta össze a népét, ahol az őszinteség elsődleges szerepet játszott. Zsuzsu könnyek között öntötte ki érzelmeit, Lacika pedig "kinyílt, mint a tubarózsa".

Ütött az igazság órája a Villában!

A villalakóknak szemtől szembe kellett őszintén válaszolniuk az egymásnak feltett kérdésekre...

Adri kiöntötte a lelkét Gregnek

A lány elmondta véleményét a fiúnak, aki szerint Adri egy kicsit sem őszinte...

 

VV Vivi szerint a többiek csúnyán szemen köpték magukat

Bár többen azt állították, hogy sosem lenne szívük felhasználni a SZÁMŰZÉS JOGA szuperképességet, most mégis Vivin csattant az ostor. Vajon mi lehetett ennek az oka?

VV Vivi jól megmondta a véleményét Gregnek

A lány szerint a nézők egyre inkább meglátják, hogy Greg milyen is valójában. Éppen ezért szerinte egy nagyon izgalmas Párbajnak néznek elébe.

Greg lélekben már a Párbajra készül

A fiú nagyon úgy érzi, hogy vissza fog térni a Villába...

Kik vannak veszélyben a villalakók szerint?

Hamarosan elérkezik a Kihívás, a játékosok pedig elárulták, kiket tartanak a legnagyobb esélyesnek. Vajon kit hív ki Greg?

Ajajj! VV Vivi teljesen kifakadt villatársaira…

A 18 éves lány nem tudta visszafogni érzelmeit, és őszintén elmondta véleményét Reni, Zsuzsu és Greg hármasáról…

Hoppá! Roli megríkatta Lacikát

Az összes villalakó remekül érezte magát a buliban, ráadásul Roli ki is öntötte érzelmeit barátjának...

VV Hunor: „Hát ez nem egyszerű!”

A fiú szerint egyre nehezebb elviselni a többieket a Villa falai között, pláne az örökös taktikázások miatt. Na és mi a helyzet Reni, Zsuzsu és Greg szövetségével?

Zsuzsu talán sosem volt még ennyire őszinte...

Gondoltátok volna, hogy a lány a legjobb barátait tartja a legnagyobb ellenfeleinek? Na és szerintek ki számára a legjobb pasi a Villában?

A villalakók megkapták a magukét...szemtől szemben!

A karácsonyi vacsora közben a játékosok egy percig sem tétlenkedtek, és köntörfalazás nélkül elmondták, hogy mit gondolnak a társaikról.

VV Era: „Nagyon összetörnék, ha most kiesnék”

Megdöbbentő őszinteséggel ült kamera elé VV Era és vallott félelmeiről. Vlog videójában a korábbi tettei mögött megbúvó lelki okairól könnyek közt mesélt.

Adri csak testileg vonzódik Hunorhoz?

Adri most őszintén elmondta véleményét a negatív nézői kommentekről, és bizony többek között Hunorról is...

Ez volt Reni és Csoki utolsó éjszakája?

A fiatalok a Sufniban öntötték ki egymásnak érzelmeiket. Vajon mi lesz Renivel, ha Csoki soha többet nem tér vissza a Villába?

Ginu és Csoki rendesen megkapták a magukét

A villalakók őszintén elmondták véleményüket a két párbajozóról. Szemtől szemben, köntörfalazás nélkül...

VV Roli:

A fiú szerint a Villában nagyon gyorsan születnek a szövetségek, és nem igazán lehet előre tervezni. Most mindenkiről őszintén elmondta a véleményét...

 

Az őszinteség fontos!

A BeleValóVilág házigazdája mindenkit óva int a hazugságtól, és bizony kérdőre is vonta Erát emiatt.

VV Roli:

Úgy tűnik, a szauna szinte tökéletes helyszín a mély beszélgetésekre. Míg Adri és Roli négyszemközt vitatták meg az erőviszonyokat, Csoki szerelmi kálváriája is folytatódott. 

Válságban van Beckhamék házassága?

Az ex-sztárfocista meglepő őszinteséggel nyilatkozott a feleségéről, a szerelmükről és az elmúlt évek nehézségeiről.

Kérdezz-felelek: meglepő válaszok születtek a Bayani őszinteségi játékán!

Az egyesülést követő bulin mindenkinek őszintén kellett válaszolnia a többiek által feltett kérdésekre. A meglepő válaszokért nézd meg a videót!

Sebestyén Balázs már előző életében ismerte a gyermekeit?

A híres műsorvezető, Müller Péter és Lippai Mariann mesélt Peller Mariannak többek között a reinkarnációról, az újrakezdésről, a sorsról, az életfeladatról, a felébredésről és a hitbéli dolgokról. Az izgalmas beszélgetésen pedig a Story Extra is részt vett. 

Kiderült, hogy mit gondolnak a többiek kapcsolatáról a párok!

A párok körbeülték az asztalt és kendőzetlenül egymás szemébe mondták a véleményüket. Vajon mit gondolnak a többiek Viviék, Laciék, Ádámék és Tomiék szerelméről?

Gábor Laurának: „Életemben nem láttam ilyen szép nőt, mint te…”

Miután Gábor segített a sérült Laurán, meghitt beszélgetés alakult ki kettejük között…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Beyoncé: „Szeretlek titeket!”

A popsztár most ünnepelte 37. születésnapját és ennek apropójaként egy szívhez szóló posztot tett ki a közösségi oldalára.

Veiszer Alinda: „Ezt kikérem magamnak!”

Alindának nagyon rosszul esett, hogy Ági és Csaba szerint ők őszintétlenek Palival. A párja és Sánta Laci ugyan próbálták meggyőzni őt arról, hogy nem úgy értette Csaba azt, amit mondott, de Alinda szerint az őszintétlen kifejezésnek kizárólag egyetlen jelentése van.

„Akkor legyél rám dühös, hogy őszinte vagyok...”

Dobó Ági és a párja a páros kihívást követően mérlegelték, hogy kiktől számíthatnak szavazatra a kiszavazás során, azonban nem tudták szó nélkül hagyni, hogy kinek a hibája, hogy veszélyzónába kerültek.

Melyik pár a leginkább nem őszinte a játékostársaival?

Vajon hogyan gondolkodtak a párok? Kit tartanak a legőszintétlenebb párosnak a villában?

Két anyai sors a Barátok köztben!

Ennyire talán még sosem veszett össze Balogh Nóra és Fekete Aliz, mint hat évvel ezelőtt ezen a napon. Luca anyukája egyszerűen neki esett Nórinak - gyermeknevelésből kioktatván az ügyvédnőt - aminek az lett az eredménye, hogy egy normális, tisztázó beszélgetés helyett egy hatalmas vita alakult ki a két anya között.

Cinthya Dictator: ˝Elvonási tüneteim voltak˝

A Kifőzde mai vendége hihetetlen őszinteséggel éli életét. Cinthya elárulta, hogy egy igazán nagy mérföldkőhöz érkezett, ahol szintén ezt a szemléletet képviseli.

Miklós vonzódik Julihoz?

A cégtulajdonos jól érezte, hogy kolléganője szinte menekül előle, de mikor kiderült, hogy miért, még a szeme sem rebbent…

Galla Miklós legyőzte a halálos kórt

Az ismert művész ritkán ad interjút, de tavaly ezen a napon adott. Visszahúzódó embernek mondható, de azon az interjún mégis élete legnehezebb időszakáról mesélt a Fókusz kamerájának Galla Miklós, aki daganatos betegségéből gyógyult meg.

Dalma:

Dávid és Dalma vacsorája Tamara miatt kissé érdekesre sikerült, azonban a doktornő mindenképp el akart mondani valamit Dávidnak. Az autóban végül bevallotta, hogy nem Dáviddal van a baj, ugyanis nemcsak őt, de senkit nem talál vonzónak, mert aszexuális.

Vége! Kornél elviszi igazi otthonába Pirost

A félreértésekkel teli és a se veled, se nélküled kapcsolat után az álruhás gondnok végre rászánta magát, hogy megmutassa Pirosnak igazi arcát. A lányt teljesen lesokkolta az igazság...

A teljes adásért kattints IDE!

Egyre súlyosabb Lady Gaga betegsége!

Az énekesnő már az európai turnéját is lemondta…

Az X-Faktor egykori versenyzője felnőtt filmekben szerepelt!

Négy évvel ezelőtt Krasznai Tünde egy hétig gondolkozott azon, hogy mitévő legyen, végül úgy döntött, nyílt lapokkal játszik. Tudta, akár csak egy 10 másodperces szereplés is elég ahhoz, hogy fény derüljön múltjára. Felnőtt filmekben szerepelt és ezt mindenki előtt felvállalja. Pénzre volt szüksége és ezt a pénzkereseti forrást választotta.

Bécy:

Kíra ismét visszautasítja Milánt, de a srác nem adja fel és össze-vissza kezd el beszélni, amit végül Bécy is meghall. Bécy számára világossá válik, hogy Kíra és Milán valóban lefeküdtek egymással, és lefújja az esküvőt!

Zoé:

Joe belátja, hogy a saját keserűségét Zoén vezette le, és később bocsánatot kér a lánytól, de a beszélgetésük során a lány belátja, hogy neki is be kell tartania néhány szabályt, ha fontos neki a férfi barátsága.

Tamás:

Miután Móni, Balázs és Ilonka egymásra találtak, megérkezett Móni öccse, Tamás. A fiú azért jött az Anikó Show-ba, hogy bevallja, ő más, mint a többi srác. Tominak az a legnagyobb vágya, hogy nővé operáltassa magát, de testvére ebben nem szeretné támogatni. 

Gyula szeretné, ha barátja olyan lenne, mint régen!

Gyula és Szilveszter már hat éve barátok, és Szilveszternek a tánc a mindene. Gyula szerint Magyarországon nem lehet megélni a táncból, és nevetségesnek tartja, hogy Szilveszter nem a jövője megalapozásán dolgozik, hanem álmokat dédelget.

Tomi: „Nem úgy fogok rád nézni, mint egy rossz emlékre!

Dani és Tomi karácsonykor jöttek össze, és a fiatalok pár nap után összeköltöztek. Dani, Dani exe és Tomi hármasban éltek együtt Pécsett, aztán három hónap után Tomi és Dani Pestre költöztek. A fiatalok kapcsolata azóta véget ért, ugyanis Tomi többször félrelépett, de Dani szeretné tudni, miért jutottak el idáig.

Milán alaposan beolvas Kírának

Miután Kíra csúnyán megalázza Milánt Bécy előtt, a srác felkeresi Kírát a hotelben, és kertelés nélkül elmondja neki a véleményét. Kíra mélységesen megbántódik, és lekever egy pofont Milánnak.

Csabi:

Csabi azért jött az Anikó Show-ba, hogy végleg lezárja kapcsolatát egy lánnyal. A srác egyszerre több vasat tart a tűzben, de a leghosszabb kapcsolata csak négy hónapig tartott. Csabi úgy érzi, hogy most megtalálta azt a lányt, akivel valami komolyabb is kialakulhatna, de úgy döntött, hogy mielőtt jobban belebonyolódik, tisztázza kapcsolatát Bettivel, és megkéri, legyenek csak barátok.

Era örülne, ha Zsófi visszavenne az edzésből

Zsófi és Erika már 23 éve barátnők. A lányok elmesélték, hogyan lettek barátok, és kiderült, hogy bár nagyon jóban vannak, többször összevesztek már az edzésen. A beszélgetésük során kibújt a szög a zsákból, és Era elmondta barátnőjének, hogy szerinte túlzásba viszi az edzést.

Félix: „akkor most már szent a béke?”

Emília vajon belátja, hogy túl szigorú volt kedveséhez?

Előző rész (2017. augusztus 14.)

Milyen megoldás jutott eszébe Nórának Bandi ügyében? Emília megkapja Félixtől az őszinteséget. Vajon beveszi Sári Krisztián és Tóbiás látványos szakítását? Elárulja-e Ludwig, hol van Liza?

Milán:

Milán mindent megtesz, hogy elterelje a figyelmét, de semmi sem segít és végül Bécy elé áll és elárulja, hogy lefeküdt Kírával, azonban Bécy Milán egy szavát sem hiszi el és kineveti a fiút.

Következő rész (2017. augusztus 14.)

Milyen megoldás jutott eszébe Nórának Bandi ügyében? Emília megkapja Félixtől az őszinteséget. Vajon beveszi Sári Krisztián és Tóbiás látványos szakítását? Elárulja-e Ludwig, hol van Liza?

Csilla vallomása:

Gábor nemcsak Móni miatt érkezett a műsorba. A férfi szeretne bocsánatot kérni az édesanyjától is, akire - saját elmondása szerint - sokszor szégyent hozott. Gábor elnézést kért a viselkedéséért, de Csilla bevallotta, hogy bármit tesz, képtelen rá haragudni, hiszen a gyermeke.

Következő rész (2017. július 31.)

Vajon hogyan reagál Ágnes Ludwig zsarolására? Miért költözött haza Hanna ilyen hirtelen? Hogy alakul Vilmos békítő akciója? Az őszintesége bajba sodorja Pirost.

Árpi szeretné, ha Pisti alias Zsóka mama visszavenne a tempóból!

Árpi cikinek tartja barátja internetes produkcióit, és azért jött el a műsorba, hogy ezt neki is elmondja. Pisti, alias Zsóka mama és Árpi már tíz éve barátok, de a férfi szerint barátja produkciói egyáltalán nem viccesek.

Milánt sokkolja Hajni vallomása

Milán az utolsó pillanatban Hajni helyett Karesz mellett dönt, mert a testvére mindennél fontosabb neki. Hajni kiborul és megmutatja valódi arcát, Milán pedig nagyon elszomorodik, mikor világossá válik számára, hogy Hajni egész idő alatt csak játszott vele.

Gábor:

Gábor nem tűri, hogy az anyja mondja meg neki, hogy mit kell tennie, de később Joe előtt elismeri, hogy Marikának igaza van: ő tényleg szerelmes Zoéba.

Dani kiönti a szívét Evinek, és megcsókolja

A titkos találkán Dani képtelen kordában tartani az érzéseit, és megcsókolja Evelint, aki felháborodva húzódik el az elcsüggedt fiútól.

Bence bevállalósságának hála Laca igent mondott az első randira!

Miután Laca és Bence átestek az első találkozáson, és kiderült, hogy egyiküknek sincs párja, ráadásul a kémia is működik köztük, elkezdték szervezni az első randijukat. Lehet, hogy Laca lesz az első férfi Bence életében, akit hazavisz, és bemutat a szüleinek?

Tíria már négy éve tudja, hogy biszexuális!

Tíria azért jött az Anikó Show-ba, hogy rendezze kapcsolatát az édesanyjával, és őszintén bevallja neki másságát. A lány egy hónapja él párkapcsolatban, bár kedvese már félrelépett. A megcsalás után abban maradtak párjával, Janival, hogy Tíria kavarhat lányokkal, ha épp ahhoz van kedve, ugyanis a lány biszexuális. De vajon mit szól Judit lánya vallomásához?

Judit párja azért emelt kezet Tíriára, hogy megmentse őt!

Judit tiszta vizet öntött a pohárba, és elmesélte, mi történt Tíria és a nő exe között. Kiderült, hogy Tíria nevelőapja azért emelt kezet a lányra, hogy megóvja őt, ugyanis Tíria nagyon rossz társaságba került, és rengeteg probléma volt vele. De vajon tényleg ez volt a legjobb megoldás?  

Joe:

Mikor Joe tudomást szerez a történtekről, mindenkit kioszt, szerinte ugyanis senkinek nincs joga kritizálni Barbit, vagy a házasságukat. Barbi nagyon elérzékenyül férje szavain, és azon, mennyire kiáll mellette Joe.

János elmesélte Anikónak, kikkel és hol csalta meg a feleségét

János őszintén bevallotta Anikónak, hogy négyszer megcsalta már a feleségét, de ő csak egyről tud. A talk show háziasszonya kíváncsi volt a másik három történetre, János pedig nem szégyenlősködött, és mesélni kezdett. Volt egy hölgy, akit egy bajai szórakozóhelyen ismert meg, volt egy fiatal lány, akivel a kukoricás szélén enyelgett, és akadt olyan is, akivel csak a csókig jutott.

Tamara:

Az Anikó #show felvétele után Tamarának lehetősége nyílt, hogy üzenjen a fiainak.

Fábián komolyan gondolja Virginiával, de a lány még az exét szereti

Fábián és Virginia Facebookon ismerkedtek meg, és bár először csak testi kapcsolatnak indult, Fábiánnak ma már komoly érzései vannak a lány iránt. Kapcsolatuk még csak pár hónapja tart, és bár Fábián azt állítja, hogy szereti a lányt, más csajoknak is csapja a szelet. A fiú azért jött el az Anikó #show-ba, hogy elmondja neki, vele szeretne élni, de Virginia határozott választ adott...

Vége! Emília döntött!


szerző:
2017.06.29. 21:40
Vége! Emília döntött!

Úgy tűnik, nincs tovább: egy újabb szakítást élhettünk át a Mátyás király téren.

Barbi Lali vállán sírja ki a bánatát

Mikor Barbi reggel rosszul lett, Joe nagyon megijedt, és rögtön bevitte a kórházba. A vizsgálatok után kiderült, hogy a baba jól van, de Joe nem tudta kezelni, hogy a nővérke azt hiszi, ő a gyerek apja...

Hajni bevallja Mesinek, hogy csókolózott Milánnal

Karesz feladja a reményt arra, hogy összejöjjön Mesivel, és néhány napra Spanyolországba utazik Sárihoz. Amíg Karesz meghozza ezt a döntést, Mesi és Hajni lelkizni kezdenek, és kiderül, hogy Hajni és Milán már csókolóztak egymással...

Karesz:

 Milán annyira fel van dobva, hogy elszólja magát, és Hajni rájön, hogy Milán volt nála péntek este. Milánnak nincs más választása, mindent feltesz egy lapra, bevallja, hogy ő Hajniba, Karesz pedig Mesibe szerelmes. 

Győző színt vall:

Karesz elpanaszolja Győzőnek, hogy milyen nehéz helyzetbe került. Amikor Milán is nekiáll panaszkodni, Győzőnek elege lesz, és tiszta vizet önt a pohárba: elmondja, hogy a két barát egymás barátnőjére vetett szemet.

Előző rész (2017. május 19.)

Vajon egymásra talál Péter és Natasa? Rudi rájön, hogy nem elégedett az életével. Kristóf őszinte akar lenni húgával, hogy megszerezze az örökségét, de vajon sikerül? Félix végre megkéri Emília kezét.

Következő rész (2017. május 19.)

Vajon egymásra talál Péter és Natasa? Rudi rájön, hogy nem elégedett az életével. Kristóf őszinte akar lenni húgával, hogy megszerezze az örökségét, de vajon sikerül? Félix végre megkéri Emília kezét.

Hoppá! Félix nagy dologra készül!

Az üzletember úgy érzi, megtalálta élete párját, és nem is akar tovább várni: meg akarja kérni Emília kezét!

Gáspár Laci:

Az X-Faktor mentora, Gáspár Laci elhagyta az országot, és meg sem állt egészen Dubajig...

Erőszak! Sosem látott őszinte és felkavaró interjú!

Őszinte és felkavaró volt az egész interjú. Így írta le a Takáts Zsuzsannával készített beszélgetés hangulatát a riporter, Papp Gergely. A 73 éves nő, akit Kiss László és két társa még fiatalon megerőszakolt, csak a Fókusz Plusznak nyilatkozott az 55 évvel ezelőtti bűncselekményről.

Robi nem őszinte Kingával?

A lány azzal vádolja férjét, hogy nem mond igazat, ezért meg is kérdezte tőle, hogy miért nem tud őszintén megnyilvánulni felé. Soós István úgy látja, Robi mattot kapott Kingától!

Ramóna:

Barbi viaskodik saját magával, és Joe tanácsa ellenére elmondja az igazat Ramónának. Rami rossz embereknek tartja Joe-t és Barbit, és nem akarja többé, hogy Míra velük nőjön fel. Joe kihajítja Ramónát, de Barbi ennek ellenére totális pánikba esik.

Geszti Pétert ilyen helyzetben még sosem láttuk!

Öt évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektor nézői egy igen őszinte riportot láthattak Petivel és feleségével. A Rapülők frontembere és párja meglepő nyíltsággal meséltek az életükről, a házasságukról a gyereknevelés nehézségeiről és arról, hogy Péter teljesen más arcát mutatja otthon, mint munka közben.

Emma megnyugszik, hogy Linda mindvégig őszinte volt vele

Emma elmegy a megadott címre, és padlót fog, amikor kiderül, hogy Linda állítólagos kifogásai igazak, ugyanis a lány rossz körülmények között, és rémes emberekkel lakik együtt.

Andresz Kati vallomása:

Kati elmondta, hogy világ életében hülye volt matekból, fizikából és kémiából, így volt, hogy középiskolában meg is bukott ezekből a tárgyakból. A főiskolán már nem volt ilyen problémája, és ott jól tanult, hiszen nem kellett ilyen felesleges tárgyakkal szórakoznia.

Gréti nem meri bevallani az igazat Evelinnek

Gréti eldönti, hogy este Simon elő születésnapi buliján elmondja az igazat Evelinnek, azonban nem alkalmas rá a pillanat, mert Evelin is pont akkor kér bocsánatot tőle az elviselhetetlen viselkedése miatt.

Gréti rájön, hogy nem hazudhat tovább Evelinnek

Evelin még mindig lógatt az orrát Dani miatt, Simon viszont arra biztatta, hogy vegye kézbe az életét. Evelin felkereste Danit, hogy bocsánatot kérjen tőle, és éppen hogy elkerülte Grétit, aki munka után beiktatott még Daninál egy kis pásztorórát...

Következő rész (2017. április 07.)

Gréti eldönti, hogy este Simon elő születésnapi buliján elmondja az igazat Evelinnek. Barbi és Ramóna meglátják, hogy Fece és Zsani csókolóznak. Mesi be kell, hogy vallja önmagának, hogy máris érez valamit Milán iránt.

Előző rész (2017. március 22.)

Gábor rájön, hogy Botond a testvérének gondolja őt. Dani elmondja Simonnak, miért szakított Evelinnel. Tamás és Paula belátják, hogy nem működhet a barátság közöttük.

Joe:

Joe elmondja végre, hogy mi az igazi problémája: retteg attól, hogy Barbi megint elhagyja, és nélküle kell élnie. A vallomás gyógyírként hat mindenféle nehézségre, mert Joe férfiassága is visszatérni látszik.

Előző rész (2017. február 17.)

Kareszék feljelentik Kevét. Gréti elhatározza, hogy elmondja Daninak, hogy mit érez iránta. Joe reggel végre visszatér a rehabilitációról

Gréti Roland karjaiba menekül

Gréti már nagyon unta, hogy Dani és Evelin nonstop együtt lógnak, és ennyire boldogok együtt. Karola azt tanácsolta neki, hogy legyen őszinte Danival, ezért megpróbálta elmondani neki, mit érez iránta valójában...

Mayer Ottó:„Sajnos veled kapcsolatban én már nem hiszek az ilyen kis véletlenekben”

Juditnak eddig sikerült Miklóst átejtenie és az ártatlan, zavarodott nőt eljátszania. Fia már jobban át lát rajta, és úgy tűnik, nem is dől be a mesének. 

Milán Sáriék helyett Kevének hisz

Kevét megvádolják, hogy valamit beletett Sári italába, de Keve tagad, és sikerül meggyőznie Milánt az ártatlanságáról.

ByeAlex megint megmondta a frankót!

Decemberben véget ért a 2016-os X-Faktor, de a műsor kedvelőinek nincs okuk szomorkodni, ugyanis 2017-ben folytatódik a show!

Stella bevallja az igazat


szerző:
2017.01.09. 21:30
Stella bevallja az igazat

Stella nem tudja sokáig titkolni, hogy hazudott Gizinek és Lacinak. Szerencsére Gizella nagyon jól fogadja a helyzetet... 

Gizi: „A hazugság sohasem megoldás”

Gizi és Laci döbbenten tapasztalták, hogy nevelt lányuk, Stella a szemükbe hazudott. Hamar kiderült, nincs nagy baj, de a végeredmény nem más, mint az, hogy az őszinteség a legfontosabb.

Lali megtudta az igazságot Nikiékről

Lali és Gábor elhatározták, hogy jobb kedvre derítik Joe-t, és Nikit is beszervezték. Lali azonban nem bírt magával, és folyton azzal csipkelődött, hogy Niki reménytelenül szerelmes Gáborba. Ráadásul Niki anyja is megjelent, így a helyzet egyre kaotikusabbá vált…

Zsófi: „Soha többé ne hazudj nekem”

A fiatal anyuka nagyon dühös Ádámra a sok hazugság miatt, de legalább az kiderült, nem történt semmilyen tragédia, nem lépett félre a fotós. Viszont egy dolgot biztos nem fog elfelejteni Ádi, nem éri meg hazudni.

Sosem látott exkluzív interjú Sebestyén Balázzsal

A híres műsorvezetőről tudni lehet, nem sűrűn áll kamerák elé, főleg akkor nem, ha a magánéletével kapcsolatban kérdezik. A Fókusz stábjával kivételt tett Balázs, és négy évvel ezelőtt őszintén vallott gyermekéről, szerelméről és a hétköznapi dolgairól.

Gréti aggódik Nimródért, ezért Karola segítségét kéri

Amikor a lányok megpillantják a Nimród lakásában uralkodó káoszt, Karola megalázza Nimródot, aki szerinte egy vesztes. Mikor Nimród dühösen közli vele, hogy lehet, hogy elveszíti a fiát, Karolát szíven találja a dolog.

Vivi: „Tivy neked nagy a kukid?”

A két Villalakót nem kell félteni, ha az önmegtartóztatásról van szó. Pláne nem akkor, mikor mind a ketten beindultak. Az este végén Vivien könnyített is Tivyn…

Tivy a villalakók összes kérdését megválaszolta

Az őszinteség órája Tivyt sem kerülhette el, így bármit megkérdezhettek Tivytől a Villa lakói. Tivy ráadásul még arra is ígéretet tett, hogy visszajön a párbajról...

Gina nem jönne vissza Tivy ellen?

Nem maradt kérdés megválaszolatlan az őszinteség óráját követően. Hogy miért gondolja Gina, hogy nem jönne vissza Tivy ellen, és Krisztián után ki áll a legközelebb Micihez, kiderül a videóból!

Kristóf majdnem összeesik

A tűzoltó nehéz időszakon van túl. Tóbiással kemény csatát vívtak Zsófival, emellett az egyik bevetésén történt egy kis baj. Talán emiatt, nem lehet tudni miért, de mostanság Kristófot furcsa rosszullétek gyötrik. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való