KERESÉS search-close

4. évad

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "4. évad"

Elindult A Tanár 4. évadának forgatása

A Tanár című sorozatnak eddig 3 évada készült el. A sikersorozat pedig folytatódik, Nagy Ervin nemrég egy fényképpel tudatta közösségi oldalának követőivel, hogy elindult a 4. évad forgatása. A sorozat, amit nagyon sokan szeretnek. Talán azért, mert többek között mai fiatalokról mesél, néha viccesen, néha pedig komolyan, de mindenképpen olyan témákat érintve, amelyek rengeteg embert foglalkoztatnak.

Mit keresnek a pajkaszegi közmunkások Budapesten?

A pajkaszegi közmunkások Budapesten! A mi kis falunk csapata most először forgatott a fővárosban, több helyszínen is. Otthon hagyták a jól ismert ruháikat, zakót húztak és így vágtak bele a nagy kalandba. Matyi, Baki és Szifon eleinte kicsit elveszettnek érezték magukat a fővárosban, rácsodálkoztak a nagy nyüzsgésre. A kora reggeli forgatagban idővel egyre többen ismerték fel a színészeket, többen messziről szóltak oda nekik. Az alkotók A mi kis falunk negyedik évadában minden korábbinál többet forgattak a jól ismert falun túl.

A legemlékezetesebb pillanatok Pajkaszeg életéből

A mi kis falunk idei évadának szombati záróepizódja előtt most visszatekintünk a legjobbakra. A pap csókjától, a fura jósnőn át a közmunkások világsztárságáig.

HIVATALOS! Forog a Drága örökösök 4. évada!

Alig kezdődött el a 3. évad, máris egy örömhírrel szolgálhatunk!

Január 11-én visszatér A mi kis falunk!

A mi kis falunk negyedik évadának folytatásával érkezik az RTL Klub sikersorozata!

Nézd meg az összes merényletet: így főztek a séfek a versenyzőkkel a Konyhafőnök VIP 4-ben!

A Konyhafőnök VIP – Terítéken a sztárok évadában óriási fordulat várt a séfekre: bármikor beállíthatták egymást főzni a versenyzők közé, sőt Zé is megtréfálhatta ezzel őket. Most összegyűjtöttük nektek az összes ilyen pillanatukat!

Görgényi Fruzsi már évek óta készül a Konyhafőnökre

Bár a Barátok közt színésznőjét kislányként nem igazán érdekelte a konyha világa, egy nagy szerelem gyökerestül megváltoztatta a gasztronómia iránti szeretetét. Mára már a főzés is egy hatalmas szerelem az életében.

Varga Győző: „Nem főzök sokat, de nagyon szeretek enni”

Az énekes imádja a hasát, és bár állítása szerint nem igazán mozog otthon a konyhában, a Konyhafőnökre igyekezett lelkiismeretesen felkészülni.

Kammerer Zoltán szívesen elvinné a séfeket kajakozni

Mivel a sporoló a mai napig keményen edz, nem tudott annyit készülni, mint szeretett volna. Meg is fordult a fejében a nagy kérdés: vajon fordított esetben hogyan teljesítene Sárközi Ákos és Rácz Jenő a kajakban?

Gesztesi Máté főzéssel és receptekkel álmodik

A színész annyira belelovallta magát a Konyhafőnökre való felkészülésbe, hogy már alvás közben sem tud másra „gondolni”.

Cooky: „Sok-sok pofont fogunk kapni a séfektől”

A műsorvezető már most tisztában van vele, hogy hatalmas stresszel jár majd a verseny. Nem is véletlen ez, hiszen eddig nem sűrűn főzött időre, pláne nem két Michelin-csillagos séfnek!

Császár Előd: „Két Michelin-csillagos séftől csak itt lehet tanulni!”

Előd egy neves étteremben készült fel a megmérettetésre, és alig várja, hogy még több tudást szippantson magába Sárközi Ákostól és Rácz Jenőtől!

Húha! Solti Ádám polippal „áll bosszút” felesége kieséséért

Egy picit sem véletlen, hogy a színész a tengeri állatot hozza el bemutatkozó ételként, hiszen Berni anno emiatt vérzett el a versenyben. 

Gajdos Tamásnak óriási megtiszteltetés a Konyhafőnök!

A műsorvezető alig várja, hogy a két Michelin-csillagos séftől kapjon kritikát, na és persze tanulási lehetőséget is.

Cserpes Laura: „A konyhában sohasem kritizáltak”

Az énekesnő szerettei nagyon szurkolnak Laurának, hiszen imádják a főztjét. Vajon a séfek is hasonló állásponton lesznek?

VV Leó 15 év után tér vissza az RTL Klub képernyőjére!

Az egykori villalakó most a konyhában bizonyíthatja be tehetségét, és minden vágya, hogy megtanulja a fine dining minden csínját-bínját.

Domokos Laci hat évesen már palacsintát sütött!

A Barátok közt színésze gyerekkora óta otthonosan mozog a konyhában, most pedig alig várja, hogy megmutathassa tehetségét a séfeknek. Vajon milyen tippeket adott neki kolléganője, Mérai Kata?

Róka Adri nagyon reméli, hogy nem hoz szégyent Kabát Petire

Mivel a focista a Konyhafőnök VIP3-ban hetedik helyezést ért el, Adri kötelességének érzi, hogy felkösse a gatyáját. Nem is meglepő, hogy az elmúlt hónapok csakis a főzésről szóltak neki.

Verebes Linda elárulta, melyik séfet választaná!

A színésznő hatalmas lehetőségnek tartja a Konyhafőnök versenyét, most pedig azt is megtudhattuk tőle, hogy Sárközi Ákoshoz vagy Rácz Jenőhöz húz jobban a szíve. 

Kiss Péter Balázs: „Néha kicsit franciának adtam ki magam”

A színész az elmúlt időben fejest ugrott a gasztronómia világába, és megpróbált maximálisan felkészülni a Konyhafőnök versenyére. 

Molnár Andi teljesen lesokkolta a családját

A táncosnő környezete alig hitte el, hogy Andi megmérkőzik a Konyhafőnök versenyében, hiszen eddig nem állt nagy konyhatündér hírében…

Delhusa Gjon szerint meg fognak lepődni a rajongói

A zenész imádja a mediterrán ételeket, és mindig megpróbál érdekes fűszerekkel főzni. Szinte biztos benne, hogy a követői el fogják tátani a szájukat...

Sipos Tomi: „A séf olyan, mint egy konyhai rocksztár”

Tomi mindent megtett, hogy nyerhessen: séfekkel készült és gyakorolt, amennyit csak tudott. Attól azonban tart egy kicsit, hogy Sárközi Ákos és Rácz Jenő jelenlétében is felszabadult tud maradni.

Kiss András: „Az Éjjel-Nappal Budapest rajongói meg fognak lepődni”

Andris szeret főzni és enni, azonban nem hiszi, hogy fel lehet készülni egy ilyen versenyre. Mindent megtesz, hogy az alap tudását kamatoztathassa, amivel reméli, hogy a győzelemig is eljuthat.

Sztarenki Dóri a felkészülés alatt kezdett el igazán vonzódni a főzéshez

A színésznőnek nem sok ideje van a főzésre, azonban bízik benne, hogy a verseny megváltoztatja majd ezt. Pláne nagy erre az esély azután, hogy már a felkészülést is nagyon élvezte.

Nagy Bogi aludni sem tud az izgalomtól!

A fiatal énekesnő a szüleinek szeretne bizonyítani a versenyben, főleg, hogy édesapja segített neki felkészülni a Konyhafőnökre. Emellett azonban óriási izgalom tombol benne a zsűri miatt.

Lukács Miki szeretné túlszárnyalni Annát és Mariannt

Felesége és sogórnője is a Döntőig jutottak a Konyhafőnök VIP előző szériáiban, úgyhogy Miki nagyot szeretne villantani a versenyben. Vajon hogyan készült és mit szól a séfekhez?

Mihalik Enikő mindenkit fel akar hizlalni a környezetében

A népszerű modell kevés recepttel dolgozik, ezért szeretne minél többet megtanulni a verseny alatt. Pláne, hogy kiemelt célja, hogy a szerettein kamatoztathassa a tudását.

Gerendásy Gábor elárulta: teljes a hírzárlat az ÉNB szereplők között!

Gábor minden vágya, hogy megnyerje a versenyt és a 10 millió forintos főnyereményből edzőtáborba mehessen nagy fiával. De milyen volt a felkészülés? Mennyire cserélgettek recepteket az Éjjel-Nappal Budapestes kollégákkal?

Vasvári Vivien: „Szeretek főzni, de nem időre és RECEPTEKKEL!”

Vivi már 5-6 évesen ott szorgoskodott anyukája mellett, mióta pedig ő is anya lett, minden nap fakanalat ragad. Vajon hogy áll a verseny kihívásaihoz és a séfekhez? Elmesélte!

Oláh Gergőnek otthon meg kell küzdenie a konyháért

Felesége nem szereti, ha elfoglalja a konyhát, hiszen szerinte folyton rendetlenséget hagy maga után. Vajon tényleg így van? Gergő nem csak erről mesélt, de a főzés és az éneklés párosításáról is...

Gyuri és szerelme új szintekre lépnek A mi kis falunk új évadában!

Kíváncsi vagy, hogyan tört be Pajkaszegre a popkultúra? Kiderül az új évadból! A mi kis falunk augusztus 31-től minden szombaton az RTL Klubon!

Augusztus 31-től jön A mi kis falunk új évada!

Kíváncsi vagy, hogy Pajkaszegen mi kell a boldogsághoz? Kiderül az új évadból! A mi kis falunk augusztus 31-től minden szombaton az RTL Klubon!

Ekkor indul A mi kis falunk 4. évada!

Már nem kell sokat aludni, és újra visszatérhetünk Pajkaszegre!

Íme,  a Konyhafőnök új évadának első hat versenyzője!

Mindenki nagy tervekkel érkezett a Konyhafőnökbe, azonban közülük csak egyikük álma teljesülhet. Kriszti, Ottilia, Márk, Gábor, Zsolt és Pietro bizonyíthatnak először a megújult zsűri előtt.

Megújult zsűrivel ma este startol a Konyhafőnök

Három sikeres Konyhafőnök évad után a hobbiszakácsok idén is megmutathatják, hogy mire képesek a konyhában. Ma este indul a folytatás, de nem a megszokott zsűrivel. Fördős Zé két új társat kapott maga mellé, Wossala Rozinát a Konyhafőnök első szériájának ezüstérmesét illetve egy Michelin csillagos séfet, Sárközi Ákost.

Ma indul A Konyhafőnök negyedik évada az RTL Klubon!

Megújult zsűrivel, lélegzetelállító ételkülönlegességekkel, a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőkkel startol ma, azaz szeptember 26-án, 18:55-kor A Konyhafőnök.

Bolondozz te is úgy, mint a Konyhafőnök séfje!

Sárközi Ákos egy igazán vagány, Michelin-csillagos séf, aki azon túl, hogy él-hal a szakmájáért, egy igazán laza ember, és nem fél megmutatni humoros oldalát. Most is így volt ezzel!

Légy te a következő konyhafőnök!

Három ember álma már valóra vált! Te is úgy érzed, hogy otthonosan mozogsz a konyhában és szenvedélyed a főzés? Jelentkezz ide kattintva, hiszen újra jön az ország legnagyobb főzőshowja!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való