KERESÉS search-close

90-es évek

26 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "90-es évek"

Kevés szívtipró őrizte meg vonzerejét a 90-es évek után

Tavaly ezen a napon járt utána a Fókusz: Axl Rose, Edward Furlong a Terminátor ifjú reménysége, Czene Attila... ők kicsit másképp festenek, mint amikor kiplakátolták velük a szobájukat a fiatal lányok. De vannak, akik megőrizték sármjukat.

30+-osok a színpadon: újjáéledtek a 90-es évek hip-hop slágerei

A bőségzavara után a 30+-osok megtalálták a stílusukat: újra elmerültek a 90-es években, csak most a hip-hop világában. Ti is kértek egy puszikát?

Milyen etikett szabályokat kell betartani egy fesztiválon?

Amikor több tízezer ember egy héten át bulizik együtt egy fesztiválon, akkor fontos tudni, hogy mik az együttélés legfontosabb sarokkövei. Melyek a legfontosabb etikett szabályok, amelyeket a fesztiválozóknak be kellene tartaniuk? A ’90-es évek ikonjai következnek.

Mi volt a 90-es évek varázsa?


szerző:
2017.07.17. 17:55
Mi volt a 90-es évek varázsa?

Sokan kívülről énekeltük és sokan még ma is ezeket dúdoljuk az utcán. Ámokfutók, V-Tech, Első Emelet, a 90-es évek topslágereinek előadói, akiket arról kérdeztünk, hogy mi volt a 90-es évek varázsa?

Mit adott nekünk a 90-es évek?

Jóbarátok, Egy rém rendes család és egy csomó magyar sorozat. Ez csak néhány azok közül, amelyeket a 90-es évek adott nekünk. De, mit jelentett sztárjainknak ez a korszak? Nem féltünk kutakodni a múltban.

Mit adtak a világnak a 90-es évek sztárzenészei

Olyan slágereket köszönhetünk nekik, mint az Állj, vagy lövök, a Meghalok egy csókodért vagy a Vétkezz velem. A 90-es évek toplistás dalai, melyeket sokan kívülről fújtak. De mit gondolnak a 90-es évek magyar sztárzenészei, mit adtak a világnak?

Milyenek voltak a kilencvenes évek a hírességek szemével?

Mindenkinek más maradt igazán emlékezetes a 90-es évekből. De milyen volt az akkori sztároknak? Mit gondoltak ezekről az évekről akkor és mit gondolnak róla most, húsz évvel később? A 90-es éveket idéző riportsorozatunk első részéből ez is kiderül.

90-es évek sztárjai kontra mai fiatalok - mit tudtak jobban?

Ki tudja jobban? A 90-es évek sztárjait arra kértük, hasonlítsák magukat a mai fiatalsághoz. Mi az, amit ők jobban tudtak fiatalon, mint a mostaniak. Esetleg olyan dolog is van, amiben ők voltak a jobbak? A nap kérdése következik.

Story Extra 2017-07-10


szerző:
2017.07.10. 17:25
Hogyan kell ismerkedni a fesztiválokon?

Nem csak a zene és a kulturális programok miatt népszerűek a fesztiválok a fiatalok körében, hanem azért is, mert kevés ideálisabb helyszín létezik ismerkedésre. A 90-es évek legendáit arról kérdeztük: ők hogy csinálták ezt egykor - esetleg még most is…?

Emlékszel rájuk: a 90-es évek magyar hírességeire?

Holdjáró, kazettás magnó, videolejátszó, Coco Jambo? Ciki, vagy nem ciki? Beszéljenek maguk a sztárok!

Vissza a múltba: Kozsó a 90-es évek sikereiről mesélt

Mr. Rick és Kozsó a 90-es évekről beszéltek, ugyanis ezekben az években mindketten slágergyárosnak számítottak. Kozsóék szeretnek visszaemlékezni a 90-es évek hangulatára, a sok koncertre és arra, hogy mennyien rajongtak értük.

 

Mennyit változtak a divatfotók a 90-es évek óta?

Rábaközi Andrea a 90-es évek egyik leghíresebb modellje. Az egykori fotómodellel és Borzi Vivien fotóssal arról beszélgettünk, hogy mennyit változott a modell szakma, és mik a mostani trendek.

 

Mivel töltik napjaikat a 90-es évek sztárjai?

Trapéznadrág, kazettás magnó, diszkógömb és még sorolhatnánk a kellékeket, amelyek mind hozzájárultak a 90-es évek virágzó pop-kultúrájához. Kevés tinédzser akadt, akinek ne lógott volna a falán Britney Spears, a Backstreet Boys vagy épp a Spice Girls valamelyik posztere. Ne feledkezzünk meg a magyar zenekarokról sem, hiszen a popzene hazánkban is a reneszánszát élte. De mi lett velük? Mivel töltik ma napjaikat a 90-es évek magyar sztárjai? Utánajártunk!

Story Extra 2017-05-16


szerző:
2017.05.16. 16:55

Story Extra 2017-05-12


szerző:
2017.05.12. 16:55
Ott voltunk a hétvégi Rapülők dupla koncerten

A Rapülők a hétvégén kétszer is megtöltötte az Arénát. A kulisszák mögött jártunk. Sőt a színpadra lépés előtt perceknél is ott voltunk. Megkérdeztük a zenekar tagjait a fellépőket és a meglepetés vendégeket.

Nem bírják egymás nélkül!


szerző:
2016.09.20. 17:25
Nem bírják egymás nélkül!

A 2010-es évekre úgy tűnt, hogy leáldozóban a fiú- és lánycsapatok kora, de ez egyáltalán nincs így a Backstreet Boys esetében. A mai napig koncerteznek, reklámokra kérik fel őket, most pedig egy egyelőre titkos projekten dolgoznak Stan Lee-vel. A rengeteg, világhírűvé vált képregény megalkotásáért felelős Lee nem először dolgozik együtt a fiúkkal.

 A Dallas fenegyerekére, Jockey-ra emlékezünk!

Bizonyára mindenki emlékszik a 90-es évek egyik legsikeresebb amerikai sorozatára. Imádtuk a jófiú Bobby-t, és folyton kritizáltuk a szemtelenül pimasz és néha ördögi Jockey Ewingot. Sose gondoltuk volna, hogy folytatódni fog gyerekkorunk sorozata, pedig négy évvel ezelőtt ez megtörtént!

Fókusz 2016-05-31


szerző:
2016.05.31. 18:55
Már a ’90-es években is rajongtunk Manhattanért!

A fiúcsapatok akkoriban sorra alakultak, nem csak külföldön, hanem Magyarországon is. Felkerestük az egyik akkori magyar sikercsapat, a Manhattan néhány tagját, akikkel együtt idéztük fel a múltat, és átbeszéltük a jelent.

Ohh, azok a csodálatos kilencvenes évek

Szupermodellek, konzoljátékok, tini bandák és utólag ízléstelennek tűnő ruhák. Ezt adták a világnak a kilencvenes évek, amire sokan úgy tekintenek vissza, hogy cikinek tartják, de talán titkon mindannyian imádtuk azt a korszakot.

Fókusz 2016-05-26


szerző:
2016.05.26. 17:25
Kocsis Tibi neked is aha-élményt nyújt?

Igazi retroslágert idéz az X-Faktor győztesének vadonatúj klipje. A stílusos Másolt kazetták cím csak a kezdet. Ki ne idézné fel a 90-es évek emlékeit egy gameboy és egy Popcorn magazin láttán, vagy ha meghallja Michael Jackson hangját?

Ray Cokes a XXI. században


szerző:
2015.03.03. 23:15
Ray Cokes a XXI. században

A sztárműsorvezetők, rockzenészek és videoklipek évtizede. Elemi ösztönök és amerikai szépségek, kockás ingek és  technobulik - a popkultúra, melyen felnőttünk, a tüdőszínű öltönyök, ígéretek és káosz évtizedében – a  kilencvenes évek,  ami már történelem.

Milyen volt a kilencvenes évek gyerekként?

Rendszerváltás, rémes neonszínek, Reszkessetek betörők és beszélő játékok a vásznon. Úgy éreztük, mindent megkaphatunk és mindent kipróbálhatunk. Faltuk a filmeket, a zenét és számítógépen játszottunk. Kilencvenizmus, a 90-ben születettek életérzése.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való