KERESÉS search-close

A túlélők viadala

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "A túlélők viadala"

Survivor Alexandrát lassítás nélkül ütötték el

A Survivor játékosa zöld lámpánál, zebrán ment át, amikor jobb oldalról beleszaladt egy autó. Az ütést a táskája tompította, de így is megsérült.

Dávid szerint ezt kell tenni, ha be akarsz kerülni a Survivorbe

A Reggeli vendége volt a 2018-as Survivor győztese, Tömböly Dávid, aki ha tehetné, már jövőre visszamenne a szigetre. Dávid elmondta, szerinte hogyan kell érkeznie a castingra annak, aki a következő évad szereplője szeretne lenni.

Elképesztően cuki ajándékot kaptak a Survivor játékosai a rajongóktól!

Facebookon alakult egy csoport, ahol a Survivor rajongók tartják egymással a kapcsolatot. A Fecsegők ezúttal igazán meglepték Robit és Gábort, mert egy hihetetlenül szuper ajándékot kaptak a srácok Eszterrel és Benivel együtt.

Dávidnak a személyisége is megváltozott a Survivor alatt

A Survivor győztese céllal érkezett A túlélők viadalába, végig az lebegett a szeme előtt, hogy első akar lenni. Ugyanakkor annyi fordulat és kiszámíthatatlanság volt a játékban, hogy ő sem tudta, mi lesz a vége.

Survivor Kibeszélő (6. rész) - Heves indulatok, nosztalgikus pillanatok és jó tanácsok a következő túlélőknek

A Survivor Kibeszélő hatodik, egyben utolsó részében Gábor, Alexandra, Dávid, Fanni, Tamás és Robi voltak a vendégek, a beszélgetést pedig a Survivor két főszerkesztője, Katona Andor és Oláh Ákos moderálták. Ki mit csinálna másképpen, ha újrakezdhetné a játékot? Milyen volt visszanézniük a tévében a szigeten töltött napokat? Sikerült-e rendezniük a nézeteltéréseket? Mit tanácsolnak a 2019-es Survivor jelentkezőinek? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz, ha megnézed a kibeszélő műsor évadzáró részét!

Dávid a 2018-as Survivor győztese!

Dávid és Fanni is 5-5 szavazatot kapott a Fináléban, azonban mivel Dávid nyerte a Párbajt, ezért elvehette Robi szavazatát Fannitól, ezzel megnyerve a 2018-as Survivort.

Így búcsúzott Fanni és Dávid a szigettől!

Elérkezett az utolsó nap, Fanni és Dávid pedig méltóképpen elbúcsúzott a szigettől, ahol az elmúlt 42 napot töltötték.

Vera tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban!

Mi volt Fanni és Dávid célja, amikor belevágtak a Survivorbe? Milyen kettejük kapcsolata? Többek között ezek a kérdések is megválaszolásra kerültek, valamint Vera is tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban.

Egy végső párbajon csapott össze Fanni és Dávid!

A finalistáknak egy kötél segítségével kellett egyensúlyban tartaniuk az asztalt és a ráhelyezett fahasábokat. A Párbaj győztese elvehette az egyik "zsűritag" szavazatát.

Ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri a finalistákról!

Mit gondolnak a már kiesett játékosok a túlélő fogalmáról? És vajon milyen véleménnyel vannak a két finalistáról? A videóból minden kiderül!

Fanni: „Nem magamnak akarok bizonyítani, hanem szeretnék segíteni az otthoniaknak!”

Fanni elérzékenyült a Finálé előtt, mert nagyon szerette volna megnyerni a 20 millió forintot, hogy segíteni tudjon nehéz helyzetben lévő családján.

Így alakultak a szavazatok a Survivor Fináléján!

Nóri, Eszter, Alexandra és Emese Fannira, míg Tamás, Jérémy, Gábor, Beni és Vera Dávidra szavazott a Fináléban.

A korábban kiesett játékosok szavazták meg, hogy ki legyen a győztes!

Beni, Nóri, Tomi, Jérémy, Emese, Eszter, Gábor, Alexandra, Robi és Vera döntött a Finálén, hogy Fanni vagy Dávid legyen a 2018-as Survivor győztese.

Ez történt a Survivor Fináléja után a kulisszák mögött!

A Survivor Fináléján az online stáb kamerái tovább forogtak, így meglesheted, mi történt a kulisszák mögött, miután Dávid megnyerte a 2018-as túlélő show-t!

Elindult a jelentkezés a 2019-es Survivorbe!

Ha úgy érzed, hogy elég kemény, kitartó és ravasz vagy ahhoz, hogy végigcsináld minden idők legkeményebb valóságshow-ját, ahol csak magadra számíthatsz, méghozzá úgy, hogy megküzdesz a természet kegyetlenségeivel és a játékostársaiddal, akkor jelentkezz!

2019-ben újra Survivor!


szerző:
2018.11.09. 19:00
2019-ben újra Survivor!

Ha úgy érzed, hogy elég kemény, kitartó és ravasz vagy ahhoz, hogy végigcsináld minden idők legkeményebb valóságshow-ját, ahol csak magadra számíthatsz, méghozzá úgy, hogy megküzdesz a természet kegyetlenségeivel és a játékostársaiddal, akkor jelentkezz!

Alexandra 6 kilót hízott, míg mások éheztek

Érdekes történetekkel érkezett a Reggelibe a Survivor legutóbbi 2 kiesője, Tomi és Alexandra, aki szerint Gáborral sokszor úgy viselkedtek a szigeten, mint a rossz házasok.

Így emlékszik vissza Alexandra és Tomi a szigeten töltött 41 napra!

A második elődöntőt Fanni nyerte, így Alexandrának és Tamásnak kellett elbúcsúznia a játéktól egy nappal a Finálé előtt. Exkluzív interjúnkól kiderül, hogy mi mindent adott nekik a Survivor!

Fanni győzelmi pillanata, ami egyben a Fináléba jutását is jelentette

A második elődöntő végén Fanninak sikerült behoznia a lemaradását Tomival szemben, sőt át is vette a vezetést, és ő gyújtotta meg elsőként a fáklyájával a torony tetejét.

Drámai pillanatok: Az egyik játékos az utolsó előtti napon feladta a játékot!

A második elődöntő közben adta fel a játékot a legjobb négy közé jutott szigetlakó.

Istenes Bence újabb meglepetést tartogatott a szigetlakók számára!

Istenes Bence bejelentette, hogy a családtagok még nem mennek haza, ők is ott lesznek az első elődöntőn. A szigetlakók öröme felbecsülhetetlen volt!

Egy rossz mozdulaton múlt, hogy ki kerül az első elődöntőből a Fináléba!

A játékosoknak az első elődöntőn egy emelvényen állva egy kötél segítségével egy kézzel kellett megtartaniuk egy gerendát. Aki a legtovább bírta, automatikusan a Fináléba került.

Őt tartja a legnagyobb ellenfelének Dávid!

Vajon Fannival, Alexandrával vagy Tamással mérkőzne meg Dávid a legszívesebben a pénteki Fináléban?

Így búcsúzott a Survivortől Szandi és Tomi!

A második elődöntő után Alexandrának és Tamásnak kellett elhagynia a szigetet. A játék során szerzett élményeikről és tapasztalataikról a videóban mesélnek.

Az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy ki nyeri a második elődöntőt!

A második elődöntő során egy hihetetlenül bonyolult pályán kellett átjutniuk a játékosoknak. Az egyik szigetlakó fel is adta a küzdelmet, azonban még így sem volt egyértelmű, hogy kinek sikerül előbb meggyújtania a fáklyát.

Első elődöntő: ezen a játékon múlik, hogy ki az, aki biztosan finalista!

Istenes Bence bemutatta az első elődöntő egyszerűnek tűnő, ám mégis piszok nehéz feladatát. Ha kíváncsi vagy, hogy ki az, aki biztosan ott lesz a Fináléban, kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Járd végig a második elődöntő helyszínét Istenes Bencével!

Istenes Bence bemutatja a második elődöntő összetett pályáját! Ezen kell majd átjutniuk a játékosoknak, ha szeretnének a Fináléba jutni! Kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra, és kiderül, hogy kik küzdenek meg egymással a pénteki Fináléban!

Exkluzív jelenet: A családtagok megkóstolták, hogy mit ittak és ettek eddig a szigetlakók!

A mai adásból kiderül, hogy mi mindent csináltak még a játékosok hozzátartozói a szigeten a látogatásuk során. Kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Törtek-zúztak a Survivor játékosai a versenypályán

A Reggeli stúdiójában felépített Mini Hungaroringen Robi és Gábor is megmérettette magát. A versenyzés nem volt zökkenőmentes.

Gábor elmondta, miért nem játszott szimpatikusan a Survivorben

A Reggeli vendége volt a Survivorből legutóbb kiesett Robi és Gábor. Lukács Miki és Lakatos Márk kényes kérdéseket is feltett a fiúknak.

Kiderült, hogy ki kerül a döntőbe a Holtak Szigetéről!

Véget ért a játék a Holtak Szigetén. Az utolsó párbajon a játékosoknak a mellkasuk előtt kellett kitartaniuk egy vasrudat két markolat segítségével. A videóból kiderül, hogy Vera, Robi, Dávid vagy Gábor bírta a legtovább!

Nem fogod elhinni, hogy hány kilót fogyott Robi, Gábor és Vera!

A Holtak Szigete utolsó párbaján kiesett Gábor, Vera és Robi együtt hagyták el a szigetet, és egyből egy orvosi kivizsgálásra mentek, ahol kiderült, hogy hány kilót dobtak le a Survivor kezdete óta. További érdekességekért a három játékosról nézd meg exkluzív videónkat!

A szigetlakók kiszabadultak az éhezés fogságából!

A Bayani törzsben maradt legjobb három játékos egy exkluzív grillvacsorán vehetett részt, hogy méltóképpen megünnepelhessék, hogy eddig eljutottak. Arról, hogy mi kerül a grillrácsra, nekik kellett gondoskodni, ezért ellátogattak egy helyi piacra.

A játékosok elárulták, hogy kit várnak vissza a Holtak Szigetéről!

Kiderült, hogy kitől tart a legjobban Fanni, Alexandra és Tamás, és hogy kit látnának szívesen a negyedik helyen maguk mellett.

Óriási balhé robbant ki, miután visszatért a párbaj győztese a Holtak Szigetéről!

Miután megérkezett Dávid is a hajóra, véget ért a jó hangulat. Ha kíváncsi vagy, hogy mi generálta a vitát a legjobb négy játékos között, nézd meg a videót!

Ez volt a 2018-as Survivor legmeghatóbb pillanata!

A megható pillanatok garantáltan könnyet csalnak a szemedbe! Fannit a nővére, Alexandrát az öccse, Tomit pedig az édesanyja látogatta meg.

Istenes Bence is próbára tette magát a Holtak végső párbajfeladatában!

Verának, Robinak, Gábornak és Dávidnak egy vasrudat kell majd a levegőben tartaniuk két markolat segítségével. A feladatot a Survivor műsorvezetője, Istenes Bence is kipróbálta! A Holtak utolsó összecsapásáért kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Exkluzív jelenet: Egy kis időre visszatérhetnek a játékosok a civilizációba!

Tomi, Szandi és Fanni már biztosan ott lesznek a döntőben. Ezt egy grillvacsorával ünnepelhetik meg, ám előbb meg kell vásárolniuk a hozzávalókat a piacon! Részletek a ma esti adásban 19 órától az RTL Klubon!

Jérémy életének legjobb tapasztalatává vált a Survivor

A túlélők viadalának legutóbb kiesett játékosa a foci miatt érkezett Magyarországra. Pályafutása nem úgy alakult, ahogy szerette volna, más dolgokban viszont olyan sikerélményeket ért el, amivel nagyon elégedett. 

Drámai párbajon csapott össze Tomi és Robi!

Tomi és Robi is 2-2 szavazatot kapott a Törzsi Tanácson, ezért egy párbaj döntött arról, hogy melyiküknek kell a Holtak Szigetére távoznia.

Ott voltunk, amikor Jérémy felhívta a szerelmét!

A Holtak Szigetéről legutóbb távozó játékos kameránk előtt hívta fel telefonon a barátnőjét. Ha kíváncsi vagy a srác gondolataira a kiesésével kapcsolatban, nézd meg exkluzív videónkat!

Dávid és Gábor balhéjától volt hangos a Holtak Szigete!

A Holtak Szigetén elindult az esélylatolgatás, azonban Gábor támadásnak fogta fel Vera és Dávid kérdéseit.

Ismét távoznia kellett valakinek a Holtak Szigetéről!

A Holtak Szigetén sor került az utolsó előtti párbajra. Jérémy, Gábor és Vera közül egyvalaki számára végleg véget ért a játék.

Döntetlen eredmény született a Törzsi Tanácson!

Alexandra és Tamás Robira, míg Fanni és Robi Tomira szavaztak, így párbajjal zárult a Törzsi Tanács.

Tomi már csak Alexandrára számíthat?

Miután Robi elmondta az igazat Tominak, az átejtett srác félrevonult Szandival, és egy óriási szívességet kért tőle.

Így reagált Tomi, amikor megtudta az igazat Robiról!

Robinak a Törzsi Tanács óta kattogott az agya, hogy beszéljen-e Tomival. A srác úgy érezte, hogy be kell vallania Tamásnak, hogy korábban ellene szövetkezett Fannival.

Fanni: „Ez egy vicc, hogy Robi kitálalt...”

Robi elmondta a lányoknak, hogy mindent bevallott Tominak az előző Törzsi Tanáccsal kapcsolatban. A lányok reakciójáért nézd meg a videót!

Exkluzív jelenet: Robi vallomása Tominak

A mai adásból kiderül, hogy mit árul el Robi Tominak! Kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Mi történhetett? Robi sírásban tört ki a védettségi játék után!

Az utolsó védettségi játék után Robi nem bírta visszatartani a könnyeit. A srác úgy érzi, hogy 30 évesen még semmit nem tett le az asztalra, és bízik benne, hogy egyszer a családja igazán büszke lehet rá.

Nóri: „Ez egy nagyon méltó lezárása volt ennek a versenynek!”

Ha kíváncsi vagy, hogyan értékelte a játékát Nóri, nézd meg exkluzív videónkat, ami közvetlenül a kiesése után készült!

Az utolsó védettségi játéknak minden eddiginél nagyobb tétje volt

A Bayani utolsó védettségi játéka egy sorsdöntő csata. A győztes ugyanis nem csak saját magát védheti meg a nyaklánccal, hanem még egy társát, azonban nem a Bayani törzsből, hanem a Holtak Szigetén.

Robi: „Olyan lelkiismeret-furdalásom van...”

A Törzsi Tanács után Robi és Fanni alig találták a szavakat, annyira meglepte őket, ami a kiszavazáskor történt. Alexandra Robira rakott szavazata azonban nem gerjesztett komolyabb konfliktust a Bayaniban, mert a srác pontosan tudta, hogy Szandi vissza tudna vágni a birtokában lévő információkkal.

Tomi és Robi egymás vállán sírtak!

Míg Fanni tartotta magát, Tomi és Robi elérzékenyültek a védettségi játékról visszatérve. Tomi megkérte Robit, hogy ne vegye figyelembe a következő Törzsi Tanácson, hogy neki adta az amulettjét, Robin pedig egyre inkább eluralkodott a lelkiismeret-furdalás.

Gábor szerint Dávid teljesen feladta a játékot

Gábor nem éppen ilyen fogadtatásra számított Dávidtól a Holtak Szigetén, ezért félrehívta a srácot, hogy megbeszéljék a történteket.

Gábor nem tette zsebre, amit a Holtak Szigetén kapott az érkezésekor

„Fulladnál bele a vízbe! Ugyanott vagy, mint mi, csak mi emberek maradtunk. Az emberek 80%-a semmibe nem vesz, Gábor!” - Vera és Nóri ehhez hasonló szavakkal illették Gábort a Holtak Szigetén.

Szandi megmentette a Holtak Szigetének egyik játékosát a Párbajtól!

A Holtak Párbaján a vesztesnek végleg távoznia kell a játékból, a győztes pedig védettséget élvez a következő Párbajon. Azonban Alexandra érkezése plusz egy csavart vitt a történetbe!

Ezt látnod kell! Istenes Bence elárulta, hogy mi lesz az utolsó védettségi játék rendhagyó nyereménye!

Nézd meg közelebbről az utolsó védettségi játék helyszínét, ahol Istenes Bence azt is elárulja a játék részletein túl, hogy mi lesz a győztes nyeremény! Kapcsolj ma este 19 órakor az RTL Klubra, ha kíváncsi vagy, hogy ki nyeri a játékot!

Exkluzív jelenet: Gábor fogadtatása a Holtak Szigetén

Az exkluzív jelenetből kiderül, hogyan fogadták Gábort a Holtak Szigetén! További részletek este 19 órakor az RTL Klubon!

Méth Gergő: Beni zseniálisan játszott

A Survivor legutóbb kiesett játékosa a legstabilabb személyiség volt a szigeten, sosem gyengült el, a többiek úgy gondolták, nyaralt a verseny alatt. A túlélők viadalának szakértője szerint Beninek sikerült kívül helyeznie magát az eseményeken, ettől volt kiváló játékos. 

Survivor Kibeszélő (5. rész) - „Mindenki egyenértékű játékos, nem hiszünk a férfi és női különbségekben!”

A Survivor Kibeszélő ötödik részének vendégei Emese, Beni és Rubin Kristóf, a műsor kreatív producere voltak. Varga Attila Sixx a kérdéseivel ismét rengeteg kulisszatitokról rántotta le a leplet!

Beni: „Semmi tüske, semmi harag nincs bennem!”

Benivel közvetlenül a kiesése után készítettünk interjút, amiből kiderül, hogyan értékeli a játékát, és hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Nem fogod elhinni, hogyan használta fel Tamás az amulettjét!

Mindenki nagy meglepetésére Tamás átruházta a védettségi amulettjét, ezzel keresztül húzva a többiek számításait.

Óriási fordulat a Törzsi Tanácson!

Az eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből.

Újabb játékos búcsúzott a Holtak Szigetétől!

A Holtak Szigetén lévő játékosoknak 20 pontot kellett összegyűjteniük a maláj labda segítségével a továbbjutáshoz. Egy valaki azonban végleg búcsút vett a Survivortől.

Fanni és Robi elvégeztetné a piszkos munkát a többiekkel, így megszabadulva Tomitól!

Robi és Fanni szeretnék, ha Tomi lenne a következő, aki elhagyja a szigetet, azonban azt semmiképpen sem szeretnék, hogy ez kiderüljön, ezért megpróbálják úgy alakítani a szálakat, hogy más elintézze helyettük a piszkos munkát.

Így vették palira Tomit a többiek!

Amint Gábor eltűnt egy kis időre, beindult a látszat szövetkezés ellene. Tomi azonban mit sem sejtett a valós tervekről...

Hihetetlenül vicces módon próbáltak rákot fogni a játékosok!

A Bayani törzs rákászni indult, azonban a vadászat után rendezett díszlakoma aligha lakatta jól őket.

Alexandra: „Robi személye megingatja a Fanniba vetett bizalmamat!”

Fanni beavatta Alexandrát is a tervbe, azonban Szandinak egyáltalán nem tetszett, hogy Robi rá akart szavazni, és ez megingatta a hármas szövetséget.

Szandi visszatért régi szövetségeséhez?

Gábor nem is örülhetett volna jobban annak, ahogy Robi és Fanni eltaktikázták magukat, ugyanis ezzel visszaszerezte Szandit maga mellé.

Alexandra beköpte a többieket Tominál!

A Törzsi Tanács előtt mindenki izgatott volt, mert nem volt egyértelmű az este kimenetele. Szandi azonban még gyorsan egyeztetett Tomival.

Istenes Bence elképesztő magasságból vetette a mélybe magát!

Oda sem bírunk nézni, annyira elképesztően veszélyes Istenes Bence mutatványa! Te meg merted volna csinálni?

Robi: „Tomi túl veszélyes ránk nézve!”

Tomi óriásit csalódott Dávidban, amikor megtudta, hogy csak manipulálta őt. Gábor Alexandrára akadt ki a Törzsi Tanács után, Robi pedig Tomitól tart.

Kizárólag egy ember örült Dávidnak a Holtak Szigetén!

Dávid fogadtatása nem volt felhőtlen: Vera ugyanis nagyon haragszik a srácra. Jérémy azonban örült, hogy megismerhette Dávidot, mert végre valakivel félre tud vonulni beszélgetni a Holtak Szigetén.

Aki ellenállt a kísértésnek, dupla szavazatot érő amulettet kapott!

A zsákmányszerzés győztese egy dupla szavazatot érő amulettel lett gazdagabb, valamint részt vehetett egyik társával egy hangulatos pikniken. A kísértés azonban óriási volt, és nem kevés kitartásra és önuralomra volt szükség a győzelemhez!

Fanni: „Szandinak megfelelési kényszere van!”

Robi, Fanni és Tomi értetlenül álltak Szandra döntése előtt, vagyis hogy Gábort vitte magával a piknikre.

Gábor újra behálózza Szandit?


szerző:
2018.11.01. 20:07
Gábor újra behálózza Szandit?

Szandi Gábort vitte magával piknikezni a zsákmányszerzést követően. Vajon van mitől tartania a többieknek?

A csajok lenyomták a srácokat a védettségi játékon!

Tamás, Robi és Gábor is kiesett a játékból, így a végén Alexandra és Fanni között dőlt el, hogy ki szerzi meg a védettségi nyakláncot. Azonban egyetlen apró hiba végzetesnek bizonyult!

Gábor bepróbálkozott Robinál!


szerző:
2018.11.01. 20:07
Gábor bepróbálkozott Robinál!

Gábor szerint Robival ketten végigvihetik a játékot, ezért megpróbált újra szövetségre lépni a sráccal.

Less be Istenes Bencével a mai védettségi játék kulisszái mögé!

Istenes Bence bemutatta a következő védettségi játékot. Bár elmondva pofonegyszerűnek tűnik, az esti adásból kiderül, hogyan teljesítenek a játékosok!

Hihetetlen! Így manipulálta Dávid Tomit!

Dávid egy családtól kapott levéllel manipulálta Tomit, hátha sikerül ezzel maga mellé állítania a srácot.

Gábor szemrebbenés nélkül a társai szemébe hazudott

Gábor nem árulta el az igazságot a ládában található levelekről. A srác azt adagolta be a törzs tagjainak, hogy a kávé + cukor és a családjától kapott levél közül kellett választania.

Tomi könnyek közt olvasta el édesanyja megható levelét

Tamás kézhez vehette a családjától kapott levelet, amit sírva olvasott el az egyik fa tövébe kucorodva. A videóból kiderül, hogy mi állt a levélben!

Egymásnak feszültek a Holtak Szigete játékosai!

Nóri és Vera értetlenül álltak a legutóbbi zsákmányszerzés előtt: Beni hol velük, hol ellenük játszott, Jérémy pedig nem vette figyelembe, hogy két nővel száll szembe egy erőnléti feladatban.

Bejött Dávidék taktikája: szavazategyenlőség alakult ki a Törzsi Tanácson!

A Törzsi Tanácson ismét szavazategyenlőség alakult ki: Dávid és Alexandra is 3-3 szavazatot kapott társaitól.

Az eddigi legbrutálisabb párbaj zajlott Alexandra és Dávid között!

Alexandra és Dávid ugyanannyi szavazatot kapott a Törzsi Tanácson, ezért párbajozniuk kellett, hogy eldőljön, ki maradhat a Bayani törzs tagja. A párbaj során egy kést kellett kitartaniuk, azonban a karjuk nem zárhatott be kisebb szöget a testükkel, mint 90 fok.
 

Hatalmas balhé a Holtak Szigetén!

Nóri, Vera, Jérémy és Beni összebalhéztak a Holtak Szigetén a zsákmányszerzés miatt. Részletek 19 órakor az RTL Klubon!

Istenes Bence a ringben!


szerző:
2018.10.31. 08:00
Istenes Bence a ringben!

Istenes Bence körülbelül két éve kezdett el bokszolni, azonban az utóbbi időben nem hódolt a szenvedélyének. A Survivor forgatása során mégis jutott ideje a küzdősportra.

Gábor kérése kiverte a biztosítékot Dávidnál

Gábor arra kérte Dávidot, hogy hagyja őt győzni a védettségi játékon, mert veszélyben érzi magát.

Egy másodpercen múlt, hogy kihez kerül a védettségi nyaklánc

Újra a védettséget jelképező nyakláncért küzdöttek a játékosok. Az győzött, aki hamarabb kijutott a vízből a pallókon keresztül.

Ezek Dávid utolsó kapálózásai?

A védettségi játék után óriási taktikázás vette kezdetét. Dávid veszélyben érzi magát, mert szerinte Gábor után ő a következő kiszemelt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való