KERESÉS search-close

Adásrészletek

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Adásrészletek"

Így ünnepelte Csősz Bogi férjével tizedik házassági évfordulójukat

Nem aprózta el 10. házassági évfordulójának megünneplését Csősz Bogi és férje, Burak Tali, akik egy nagyszabású, 100 fős bulit rendeztek a jeles nap tiszteletére.

Törőcsik Franciska elárulta, mire számíthatunk A mi kis falunk ötödik évadában

Szeptember 19-én elstartolt az ország egyik kedvenc sorozatának, A mi kis falunknak az 5. évada, amely ismét sok felejthetetlen pillanatot és izgalmat ígér a nézőknek. A sorozatról, színészetről és az oda vezető útról beszélgettünk Törőcsik Franciskával!

Nagy Sándor így viseli a koronavírus-járvány okozta bizonytalanságot

Bizonytalanság jellemzi Nagy Sándor mindennapjait, akitől megszokhattuk, hogy egyszerre számtalan darabban látható. Azonban most hozzá kellett szoknia ahhoz, hogy a nézőtéren maszkos emberek ülnek vele szemben és a próbák sem a megszokott módon történnek.

Három premierrel tér vissza Ullmann Mónika

Ullmann Mónika sokoldalúsága kétségtelen: csodálatos édesanya és színésznő. Ráadásul sokan nem is tudják róla, hogy milyen ügyes ezermester. A színésznőt az SZFE körüli intézkedésekről is kérdeztük!

A koronavírus-járvány miatt október 5-ig leáll a Miskolci Nemzeti Színház

Fájdalmas döntést kellett meghoznia a Miskolci Nemzeti Színháznak. Szeptember 23-án a színház minden munkatársán elvégezték a PCR tesztet, amelynek eredménye több munkatársuknál is pozitív eredményt mutatott. Ennek következményeképpen október 5-ig minden előadásukat el kellett halasztaniuk.

Gianni elárulta, miért adtak két keresztnevet Zitával közös gyermeküknek

Zita és Gianni Annoni első közös gyermeke augusztus 28-án jött világra. A kis Gianfranco Mátétól édesapja teljesen el van olvadva és minden szülői feladatban próbálja kivenni a maga részét.

Várkonyi András gyászol: testvérét és édesapját is elvesztette idén

Várkonyi András nagyon nehéz időszakon van túl, átélte azt, amit egy szülőnek sosem szabadna, ráadásul pár hete elvesztette az édesapját is, az év elején pedig a testvérét is.

20 éve nyert olimpiai bajnoki címet a férfi vízilabda-válogatott

Már 20 éve annak, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott 2000. október elsején olimpiai bajnoki címet nyert Sydney-ben. Akkor még nem tudták, de akkor kezdődött a nagy menetelés, amelynek zsinórban 3 olimpiai arany lett a vége. Märcz Tamással és Székely Bulcsúval nosztalgiázunk egy kicsit.

2023 végére állhat vissza a légiforgalom?!

A koronavírus-járvány óriási kihívást jelent a légiközlekedési ipar számára; Európa legforgalmasabb repülőterei kivétel nélkül 70-90% körüli forgalomkiesést regisztráltak a járvány kitörése óta.

Otthoni praktikák: így járuljunk hozzá gyermekünk mozgásfejlődéséhez

Sok szülő rémálma, hogy gyermeke nem megfelelően fejlődik, esetleg lemarad a többi társához képest. De vajon mit kell figyelnünk egy pár hónapos kisbabán? Major Nikolett, szakgyógytornásszal beszélgetünk.

Lacinak döntenie kell: a szabadságot választja, vagy Adélt

Gergő nem tud megbocsátani Lacinak, de Adél miatt feljelenteni sem akarja, emiatt ultimátumot ad a kisboltosnak.

Dudás Miki közellenség lett a Villában?

Szinte az összes párost letaglózota Miki viselkedése, a fiúk pedig kérdőre is vonták az olimpiai kajakozót. Miki persze nem hagyta magát…  

„Beletapostak a lelkünkbe”

Dudás Miki teljesen kiakadt a Miss Pusztazámor pontozásán, hiszen szerinte a többiek a szépség helyett inkább taktika alapján szavaztak…

Szerelmes vallomások: ezt te sem bírod ki könnyek nélkül!

A fiúk írtak kortesbeszédet kedveseiknek a Miss Pusztazámor szépségversenyen. A lányoknál gyorsan eltörött a mécses, miközben felolvasták szerelmük leveleit.

SZEXI: a lányok fürdőruhában is megmutatták bájaikat

Elindult a küzdelem a Pusztazámor Szépe címért, ahol a csajok igazi szépségkirálynőkként vonultak végig a kifutón…

Philip élő adásban nyalta arcon Livit!

Miközben Livi éppen egy live videóban mutatta meg a lakást a követőinek, beugrott a képbe Philip, akin nem volt más, mint egy alsógatya és Livi köntöse...

Újabb életjelet adott magáról a Szappanos-testvérek édesanyja!

Krisztián édesanyjának, Marikának a történetei kulcsfontosságúak voltak a Zsuzsa utáni nyomozásban és most megint hozott valamit, ami segíthet a Szappanos-testvéreknek megtalálni az édesanyjukat. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Miért nem lehetnek együtt a szerelmesek, akik még nem családtagok?

A szerelem nem turizmus! A járvány miatt szétszakított szerelmespárok egyre több országban írnak petíciót kormányuknak, hogy tegyen különbséget a turisták és párkapcsolatban élők között. A Magyarországon élő Ákos és orosz barátnője fél évig nem találkozott egymással a szabályozások miatt. A lány végül Törökországba kapott vízumot, de onnan a fiúnak kellett hamarabb hazajönnie a magyar határzár miatt. Miért nem lehetnek együtt a szerelmesek, akik még nem családtagok?

David Beckham méhész és farmer lett

A koronavírus miatt a Beckham család vidékre költözött, a farmer életet pedig – úgy tűnik – nagyon élvezik. Főleg az egykori focista, aki pásztorbotra és gumicsizmára cserélte az öltönyt és a makkos cipőt, beleszagolt a friss vidéki levegőbe, és úgy döntött, kiképzi magát méhésznek is.

Focimeccsen kérte meg szerelme kezét egy sérülést színlelő játékos

Ritkán van a magyar focinak romantikája, néhány napja azonban – igaz, hogy felvidéken – de mégis újra megcsillant ebből valami. A Felsőszemeréd – Garamszőlős szlovák heted osztályú focimeccsen már az első percben ápolást kért a hazaiak egyik játékosa egy előre megbeszélt szabálytalanság után. Majd ahogy az lenni szokott, a csapat gyúrója beszaladt a pályára a sérült játékoshoz. A színészkedő focista azonban egyszer csak felpattant és térde ereszkedett barátnője előtt, akit erre az egy meccsre kértek fel masszőrnek. Később kiderült, ez is a terv része volt.

Mikor készül el az első koronavírus-vakcina?

Három hét kórházi ápolás után hazamehetett az Edda billentyűse. Gömöry Zsolt kilenc kilót fogyott, még mindig gyenge, de otthon lábadozhat. Liptai Claudia koronavírustesztje újra negatív, már nem kell karanténban lennie. Viszont még mindig gyakran fáj a feje és még nem érzi úgy az ízeket és a szagokat sem, ahogy a betegség előtt. Vajon mikor térhet vissza az életünk a régi kerékvágásba és mikor készül el az első koronavírus-vakcina?

Pankrátorok, de nem ezért nevet velük a fél világ

Két hónap alatt sztárok lettek, Amerika legnépszerűbb showjában is szerepeltek. A kanadai ikerpár egy könnyű netes kvízjátékban egyetlen kérdésre sem tudta a helyes választ. A legviccesebb mégis az volt, amikor a világ leghíresebb festményéről, a Mona Lisáról nem tudták, hogy ki festette, sőt a helyes választ, da Vinci nevét sem tudták kimondani. Persze a valóságban nem műveletlenek, csak úgy gondolták, hogy mókamesterként megpróbálják megnevettetni az embereket.
A Vörös ikrek, életük első magyar nyelvű interjúját a Fókusznak adták.

Fluor Tomi július óta 13 kilótól szabadult meg kőkemény diétával

Fluor Tomi az elmaradt koncertszezon ellenére az év nyertesének érzi magát. Július óta 13 kilótól szabadult meg kőkemény diétával, amire saját bevallása szerint nem lett volna ideje, ha nem áll le az egész világ. Tomi 190 cm magas, ehhez most 87 kiló, ami elég jó aránynak számít. A súlyával már nagyjából elégedett, de mivel szigorú diétával adta le a felesleges kilókat, most az izomépítés a cél.

Megható: 76 év után vehette át édesapja gyűrűjét a Hadtörténeti Múzeumban

76 év után visszakerült egy második világháborús ejtőernyős katona aranygyűrűje a családjához. Az „Esztike 1942” felirattal ellátott gyűrűt Sülysáp mellett találták meg egy hadisírban, majd az internet segítségével felkutatták a katona ma is élő lányát, Joli nénit.

Elfajult vita az amerikai elnökjelöltek között

Befognád már, ember?! Ez csak egy volt a sok beszólás közül az amerikai elnökjelöltek kedd esti első tévés vitáján. A republikánus Donald Trump es demokratapárti kihívója, Joe Biden káoszba torkollott ütközetében a két résztevő programja nem derült ki. Ehelyett egymást szapulták, a moderátor pedig képtelen volt normális mederbe terelni minden idők legdurvább elnökjelölti vitáját.

Városliget: átírta a szabályokat a kormány

Hiába nem akarja Budapest vezetése, hogy beépítsék a Városligetet, a kormány egy kedd esti rendelettel lehetővé tett újabb nagyszabású építkezéseket a területen. Pedig Orbán Viktor tavaly azt ígérte: ha a főváros nem akarja a Liget-beruházást, akkor nem lesz. A főváros szerint a miniszterelnök megszegte a szavát. A kormány azt ígérte: betartják a szavukat és nem kezdenek új építkezésbe.

Hónapokat várnak a járadékra a munkanélküliek

Hónapokat kell várniuk a friss munkanélkülieknek az álláskeresési járadékra. Az RTL Híradónak két álláskereső is erről beszélt. Egyikük nyolcvan napja adta be a kérelmét, de még semmi választ nem kapott. A Fővárosi Kormányhivatal szerint a koronavírus-járvány miatt előfordulhat, hogy 60 napnál is hosszabb ideig tart a kérelmek elbírálása.

Nem engedték be a színművészetis diákok az új kancellárt

Nem engedték be a színművészetis diákok az egyetem épületébe az újonnan kinevezett kancellárt. A katonai múlttal rendelkező Szarka Gábor kedden szeretett volna bemenni az épületbe, de a diákok sorfalat álltak előtte, így végül távozott. A hallgatók közölték: mivel a kormány által kinevezett kuratóriumot nem ismerik el, így az általa kinevezett kancellárt sem. Szarka Gábor kérdésünkre annyit írt, holnaptól áll hívatalba, addig türelmet kért.

Európai Bizottság: baj van a jogállamisággal

A korrupciót, valamint a média és a bíróságok helyzetét is kritizálja az Európai Bizottság Magyarországgal foglalkozó jogállamisági jelentése, amit most először készítettek el. A dokumentum szerdai bemutatásakor Vera Jourová, a bizottság alelnöke azt mondta, minden tagállam kötelezettséget vállalt az Európai Unió alapértékeinek betartására. Varga Judit igazságügyi miniszter úgy reagált: a jelentés abszurd és valótlan.

Elfogták a szökött rabot

Elfogták azt a rabot, aki a tárgyalásáról szaladt el az Egyesült Államokban. A szökéséről biztonsági kamerák is készítettek felvételeket. Az üldözés közben egy rendőr megsérült, miután rá akart ugrani a menekülőre, de elvétette a mozdulatot.

Posta: előbb rendeljék meg a karácsonyi ajándékokat

Aki külföldről akar karácsonyi ajándékot rendelni, annak érdemes már most megtennie - erre figyelmeztet a Magyar Posta. A járvány miatt ugyanis kiszámíthatatlanná vált a szállítási idő, a csomagok sokszor a magyar határig sem jutnak el, mert útközben elakadnak. A távol-keleti országokból, például Kínából több hónapba is telhet, mire valaki megkapja a rendelt csomagját.

Nem megfelelő a tesztelés

Rusvai Miklós szerint nem megfelelő a tesztelés és a kontaktkutatás, ezért juthatott arra a következtetésre az operatív törzs, hogy mindenki csak egy embernek adja tovább a fertőzést. Az úgynevezett reprodukciós ráta javulásáról kedden beszélt Müller Cecília.

Szakadékhoz vezet a betonút

10 méter mély szakadékba vezet egy aszfaltos út a neszmélyi szőlőhegyen, és erre semmi sem figyelmezteti az autósokat - ez látszik azon a videón, amit eddig már majdnem 20 ezren osztottak meg az interneten. Neszmély polgármestere azt mondja, a szakadék 10 éve keletkezett, de az odatett útakadályokat újra és újra elbontják az illegális szemétlerakók. Most ismét kihelyezték a betontömböket.

Látványos: árokban landolt az autójával

Megcsúszott a kocsija vizes úton, és több méter mély árokba zuhant a 48-as főúton egy férfi Debrecennél. Az autó eleje és hátulja fennakadt a lefelé szűkülő árokfalon, az autó kerekei nem értek le az aljára. Mentő vitte kórházba, úgy tudjuk eltört a lába.

Agresszív sofőröket szűrtek ki

Több tucat szabálytalan autóst büntettek meg Siófoknál. Civil rendőrautókat is bevetett a Somogy megyei rendőrség az ellenőrzésen, amivel az agresszív sofőröket, és a gyorshajtókat akarták kiszűrni. Az ellenőrzések egész évben folytatódnak a megye útjain.

Bezáratták a reggelizőt

Kosz mindenhol, mosatlanul felhasznált zöldségek, nem megfelelően tárolt alapanyagok. Ez a látvány fogadta az élelmiszerbiztonsági ellenőröket egy budapesti reggeliző és hamburgerező helyen két hete. Az üzletet az ellenőrzés után azonnal bezárták. Több százezres birságra számíthatnak. Azóta egyébként kitakarítottak, a hiányosságokat pótolták, így újra kinyithatott az étterem.

11 év börtönbüntetésre ítélték a bátai gyilkost

Azért ölte meg baltával barátját, mert nem tudta feldolgozni, hogy befogadta korábbi barátnőjét. A rendőrök csak egy hét múlva találták meg az áldozatot a ház udvarán lévő pincében, szőnyegek és törmelékdarabok alatt. A férfi fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Csaknem negyven határsértő rohamozta meg a röszkei határkerítést

Csaknem negyven határsértő rohamozta meg a röszkei határkerítést nem sokkal éjfél után. Létrákkal próbáltak meg átjutni Magyarországra, a velük szemben fellépő rendőrökre és a térfigyelő kamerákra kőzáport zúdítottak. Az összecsapásban két szolgálati autó és egy kamera rongálódott meg. Három szír férfi átjutott a határon, őket elfogták és előállították.

4 év fogház első fokon a Dózsa György úti baleset egyik okozójának

4 év fogházat kapott és örökre eltiltották a vezetéstől a Dózsa György úti baleset egyik okozóját. A másik vádlottat 1 év 10 hónapra ítélték, de az ő büntetését felfüggesztették. A bíróság szerint mindkét sofőr hibázott a baleset előtt. A Dózsa György úton 2017 tavaszán ütközött össze két autó. A balesetben ketten haltak meg, mindketten az egyik kocsi utasai voltak. Az ítélet nem jogerős.

Ki mozgatja a szálakat a Nyerő Párosban? Ki vagy mi miatt lesz egyre több konfliktus?

A Nyerő Párosban mostanra hihetetlenül felpörögtek az események. Nem csak a játékok, a játékosok is kemények. Alig egy hét alatt számos konfliktust láthattunk, és elindult a taktikázás is. Amellett, hogy megmutatjuk ezeket, repüljünk kicsit vissza térben és időben, hogy megnézzük: a még bent maradt játékosok, hogyan tekintettek a villalét elébe, mielőtt még bármit is tudtak volna a feladatokról vagy lakótársaikról.

Most volt az első IFBB magyar kupa a karantén óta, és mi ott voltunk!

Az ország legkidolgozottabb testű emberei a hétvégén megmutatták az összes izmukat. A koronavírus-járvány miatt hónapokig nem tartottak testépítő és fitnesz versenyeket, most volt az első IFBB magyar kupa a karantén óta. Ilyet sem láttunk még, a lebarnítózott testek és alig fedett popsik mellé dukált a maszk is, hiszen nagyon odafigyeltek a szabályok betartására.

Fekete Linda 15 éves volt, mikor hazaköltöztek Brazíliából

Fekete Linda most fodrásznak tanul, a korlátozások alatt szobalányként dolgozott. Sokan úgy ismerik, mint a Drága örökösök kocsmárosnőjét. Szinkron ellenőrként is dolgozott már, hiszen anyanyelvi szinten beszél portugálul és oroszul. Vasárnap este ő lesz a Portré vendége.

Szinkron ellenőrként is dolgozott már, és ő a legnézettebb napi sorozat kocsmárosnője

A legnézettebb napi sorozat, a Drága örökösök kocsmárosnője. Prosti és feleség a Hello Again című előadásban, amit az egyik színházi portál az évad legjobb előadásai közé választott. Volt és van saját együttese is, több mint húsz éve énekel ugyanis latin formációkban. Színésznőként természetesen szinkronizál, kevésbe természetes, vagy megszokott, hogy szinkron ellenőrként is dolgozott már, hiszen anyanyelvi szinten beszél portugálul és oroszul. Akik ismerik, csodálattal regélik, hogy képes hajnali háromkor is edzeni, ha máskor nem ér rá. Fekete Linda a Portréban.

Két éves kényszerpihenő után Baji Balázs már a tokiói olimpiára készül

Közel kétéves kényszerpihenő után az idei szezonban tért vissza Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó, aki már gőzerővel Tokióra készül! A térde jelesre vizsgázott – nagyon élvezte, hogy újra futhatott és nem hátráltatta a térde, de azt mondja, a sebességén még dolgoznia kell.

Aranyosi Péternek kalandos út vezetett el a sikerig

Aranyosi Péter, a humor nagyágyúja, akinél mondhatni elég kalandos út vezetett el a sikerig. Valaki, aki tanárnak indul, majd vendéglátást kezd tanulni, sőt szakács szeretne lenni,  aztán Fábry Sándor asszisztense lesz. Sőt a siker kapujában még reluxa ügynökösködik a fellépései mellett, abból hogyan lesz befutott sztár humorista?

Köböl Anita vlogolni kezdett, hogy a hozzá hasonló egyedülálló szülőknek segíthessen

Egy baba érkezése még akkor sem egyszerű feladat, ha a két szülő egyaránt nagyon várja. Köböl Anita műsorvezető viszont volt olyan bátor, hogy egyedül is neki mert vágni ennek a hosszú, talán néha ijesztő, de csodálatos útnak. Kislánya, Léna Janka 3 hetes. Anita Youtube csatornát indított, aminek a célja, hogy egyedülálló szülőknek segítséget nyújtson.

Akár hathetes picivel, online is kipróbálhatják a baba-mama jógát

Jógázni nagyon sok felnőtt jár, de talán kevesen tudják, hogy van már lehetőség arra is, hogy az anyukák együtt jógázzanak akár a 6 hetes gyermekükkel. Dévényi Nóra jógaoktató a  baba-mama jóga jótékony hatásairól beszélt.

Cakó Kingát az év divattervezőjének, Pataki Lilit az év lakberendezőjének választották

Az egyik legismertebb női lap idén is díjazta a legsikeresebb hölgyeket. A Women Of The Year díjak plusz értéke, hogy az olvasók szavazatai alapján kerülnek kiosztásra. 2020-ban Cakó Kinga az év divattervezője, Pataki Lili pedig az év lakberendezője lett.

30 éves lett az Irigy Hónaljmirigy, de az ünneplést jövő nyárra halasztották

Sipos Tomi életében az idei év egy hullámvasút, az Irigy Hónaljmirigy 30 éves lett, de a koronavírus járvány miatt nem tudtak ünnepelni, ezzel szemben a szóló karrierje felfelé ível, és ha még ez nem lenne elég a kislánya idén kezdte az első osztályt!

Nem kell félni a matektól: így lehet a kudarcokat sikerélményre cserélni

A matek nem történelem - nem lehet könyvből megtanulni, kell, aki elmagyarázza. Sokan lemaradnak, amit ha nem pótolnak, a továbbiakban csak még nehezebb dolguk lesz. Erre lehet megoldás, a Matek Oázis számítógépes program, ami lehetőséget ad arra, hogy egyéni tempóban haladhasson bárki. Matek nélkül lehet ugyan élni, de azoknak, akiknek ez a tárgy jól megy, sokkal több a lehetőségük a továbbtanuláskor és a jól fizető állásoknál.

A koronavírusos diákok kiközösítése ugyanolyan veszélyes lehet, mint a fizikai bántalmazás

Új zaklatás jelent meg az iskolákban, kiközösítik azt, aki elkapta a vírust. A fertőzött diákok kiközösítése ugyanolyan veszélyes lehet, mint a fizikai bántalmazás. Vida Ágnes gyermekpszicholgóus szerint, ebben nagy szerepe van a szülőknek, fontos lenne a covidról is beszélgetni a gyermekkel.

EXKLUZÍV! Árpa Attila a Drága örökösökben!

Anikó, Sanyi és Misi kétségbeesetten keresik a gyerekeiket, az útjuk egy németországi szállodába vezet. De sajnos semmilyen nyelven nem beszélnek. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Miért érdemes fiúknak is beadatni a HPV elleni védőoltást?

Sokan a HPV elleni vakcinát a méhnyakrák elleni vakcinaként ismerik, talán elsőre érthetetlennek gondolják, miért is kellene ezt a fiúknak is megkapniuk. A közhiedelemmel ellentétben a HPV nem csak a nőket érinti és nem csak méhnyakrákot okozhat. Évente 4-500 nő hal bele méhnyakrákba és kb. ugyanennyi férfi veszti életét más, HPV-vel kapcsolatba hozható daganat miatt. 

Biztonságos, ha csak a tünetek alapján, teszt nélkül nyilvánítanak valakit koronavírus-fertőzöttnek?

Szeptember 21-től új eljárásrend lépett érvénybe, miszerint a háziorvos teszt nélkül is koronavírus fertőzöttnek nyilváníthatja a gyanús tünetekkel rendelkező betegeket. Mennyire biztonságos ez a ráolvasásos technika, erről beszélt Dr. Komáromi Zoltán háziorvos.

Családok, akik március óta hiába várják, hogy munkát vagy segítséget kapjanak

A hétgyerekes kézműves család elkezdte eladogatni, amije van, hogy legyen némi pénzük. A volt szállodai igazgató egyelőre hiába keres munkát, mert amihez ért, arra nincs most szükség, és talán túl idős is. Az idegenvezető pedig napközis tanárnak állt, de amit így keres, az még a rezsire se elég. Százezrek vannak hasonló helyzetben március óta, és százezrek várják, hogy munkát vagy valamiféle segítséget kapjanak az államtól. És addig hogy élnek túl?

Éjszakai őrjárat a lányok védelmében

Tipikus helyzet a tömegközlekedési eszközökön, hogy ha valakit egy ember vagy egy társaság zaklatni kezd, akkor az ott lévők többsége elfordítja a fejét. Fél, vagy egyszerűen csak nem akar segíteni. Persze vannak kivételek, ahogy az a pár fiatal srác is, akik egyfajta őrjáratot szerveztek a budapesti éjszakában, hogy megpróbálják megvédeni a zaklatásnak kitett fiatal lányokat. Persze a törvényesség keretein belül.

Adél: „Azt szeretném, hogy Laci kísérjen az oltárhoz!”

Gergő nagyon szerette volna elmondani a párjának, hogy mit tudott meg Laciról, de az utolsó pillanatban meggondolta magát...

Dudás Miki elszabadult - túlságosan is...

Bár a pasibuli egy ártatlan grillezéssel indult, az olimpiai kajakozó végül mindenkinél kicsapta a biztosítékot a viselkedésével…

Váratlan fordulat: „Mindenkiben megfagyott a vér”

Mivel a mai játékon Máté és Kíra teljesítettek a legjobban, egy meglepetéskártyát húzhattak maguknak. Az összes játékosnak leesett az álla, mikor a színész felolvasta a levelet…

VICCES: A lányok törtek-zúztak vásárlás közben

A csajok bekötött szemmel tapogatóztak Balázs csalafinta boltjában, miközben a fiúk üvöltve irányították őket...

„A rothadó almáktól meg kell szabadulni!”

Rácz Jenő szerint az erősebb pároknak össze kell fogniuk azok ellen, akik rossz hatással vannak a környezetükre… A feszültség egyre inkább fokozódik a Villában! 

Szex közben rontottak rá Belláékra a lakóautón?

Épp, amikor Bella és Milán intim hangulatba kerültek volna, egy idegen rontott rájuk a lakóautón...

Subicz drogügybe keveredett?

Mónika hiába figyelmeztette a polgármestert, újra bajba keverte magát, méghozzá elég nagyba. Mihez kezd most Subicz? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

A pilóták utolsó szavai: miért hozzák nyilvánosságra?

Voltak, akik káromkodtak, mások elbúcsúztak a szeretteiktől. Sokan sikítanak, vagy egyszerűen csak bejelentik a rádióban, hogy ennyi volt, itt a vég. A repülőgép szerencsétlenségek okait gyakran évekig kutatják. A fekete doboz a pilóták utolsó szavait is őrzi, de miért hozzák ezeket nyilvánosságra?

Új szabályok: tovább tarthat egy esküvő akár éjfélnél is?

A járvány megfékezése érdekében hozott kormányrendelet szerint szeptember 21-től este 11-kor be kell zárni a vendéglátóhelyeket, és lagzikat is csak eddig lehet tartani. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége másként értelmezi a jogszabályt, a Fókuszban máris kiderül, szerintük mely esetekben tarthat tovább egy lakodalom éjfélnél is.

Meztelen takarítás szolgáltatást kínál egy angol cég: mutatjuk, mennyiért?

A 33 éves Nikki Belton modell és üzletasszony, olyan vállalatot alapított, ahol a hölgyek és urak lenge öltözékben, fehérneműben vagy anyaszült meztelenül végzik a portörölgetést, a porszívózást és a felmosást. A takarítók persze nem átlagos testalkatúak, ennek megfelelően az órabérük is közel 60 ezer forint.

Megdöntötték a kukában száguldás rekordját!

A kukában száguldás rekordját döntötte meg a brit Andy Jennings, aki 72km/h-val száguldozott végig egy reptér kifutópályáján. A 28 éves férfi a rekordkísérlet előtt alaposan felturbózta a szemetesét: motorral, váltóval, kormánnyal és bicikliüléssel is felszerelte, hogy biztosan sikeres legyen.

Hercegi párból reality-szereplő?

A The Sun című lap úgy tudja, hogy valóságshow készül majd a brit királyi családot elhagyó pár életéből. Állítólag három hónapig mindenhova kamerák kísérik majd Harry herceg és felesége, Meghan Markle lépteit.

Ilyen az élet a híres szülők árnyékában

Sokan úgy vélik, hatalmas szerencse híres családba születni, hiszen rengeteg pozitív hozadéka van. Viszont a hatalmas elvárás és a folyamatos figyelem egyáltalán nem könnyű, sőt.

Mit jelent Cserepes Ádámnak A Konyhafőnök második helyezése?

Otthon nem szeret főzni, A Konyhafőnökben a fináléig menetelt, de hogyan élte meg, hogy Armando lefőzte? Mit jelent számára a második hely? Meglátogattuk Cserepes Ádámot, aki az új családtagot is bemutatta a Fókusz stábjának.

Czutor Zoliék bevallották, hogy párterápiára jártak, sokan mégsem tartották őket nyíltnak

Nem titkolták és nem szégyellték elmondani, hogy egyedül nem tudták megoldani a házasságukban kialakult problémákat. Czutor Zoliék hiába osztották meg őszintén a többiekkel, hogy párterápiára is jártak, a Nyerő Páros versenyzői között volt, aki nem tartotta őket eléggé nyíltnak. De miért? Mit gondolnak ők utólag saját szereplésükről?

Előbb megmentette, aztán örökbefogadta a kiscicát a tűzoltó

Egy kútba esett macskához riasztották a püspökladányi tűzoltókat vasárnap. A kandúr egy PET palackba eresztette a karmait, így tudott a fennmaradni a vízen. A tűzoltók létrát vezettek le a kútba, de lemászniuk már nem kellett, a kandúr magától felmászott a létrafokokon.

Kormányzati és ellenzéki oldalról is bírálták a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét

Össztűz a testületi ülésen: kormányzati és ellenzéki oldalról is bírálták a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét, hegyvidéki önkormányzati képviselőt. A kormánypárti alpolgármester azért, mert nyilvánosságra hozott egy, a helyiek előtt nem ismert pályázati lehetőséget, egy MSZP-s képviselő pedig azért, mert Kovács Gergely a médiában bírálta a kerületi politikusokat. Kovács Gergely erre kutyapárti stílusban reagált.

Majdnem diplomáciai feszültség lett David Attenborough ajándékából

Majdnem diplomáciai feszültséget okozott Sir David Attenborough ajándéka a hétéves György hercegnek. A természetfilmes környezetvédő több mint 50 évvel ezelőtt Máltán talált egy őscápafogat, amit hétvégén az angol királynő dédunokájának adott. Az erről készült felvételeket látva, a mediterrán sziget kulturális minisztere azt mondta: a lelet Málta öröksége, ezért azt vissza kell adni, ám később meggondolta kijelentését.

Nem a rászorulókhoz jutottak az adományok, több tízmillió forint lehet a kár

Nem a rászorulókhoz jutottak az adományok ezért feljelentést tett a XXII. kerületi polgármester- erről a 24.hu írt. Az önkormányzat vizsgálóbizottsága megállapította, hogy a Család- és Gyermekjóléti Központban kiválogatták a szállítmányokat, és a legszebb darabokat az intézményvezető vitte haza. A bizottság vezetője az RTL Híradónak azt mondta: úgy számolnak, hogy több tízmillió forint lehet a kár. A kerület fideszes vezetése azt írta: az intézményvezetőt még a szocialista polgármester nevezte ki. 

Az Európai Bizottság alelnökének lemondását követelik

Egy szójátékban betegnek nevezte Orbán Viktor demokráciáját az Európai Bizottság alelnöke - Vera Jourová, a magyar miniszterelnök által sokszor hangoztatott illiberális demokráciát. Varga Judit igazságügyi miniszter szerint ez nem csak sértés, de nyílt támadás is Magyarország ellen, így az alelnöknek le kell mondania. A miniszterelnök pedig levélben kérte Vera Jourová leváltását az Európai Bizottság elnökétől. Az MSZP európai parlamenti képviselője szerint ez nem más, mint hiszti és elterelés.

Ezeken a pancser bűnözőkön még a rendőrök is nevetnek!

Ipari kamerák, bolti, vagy bankban elhelyezett biztonsági kamerák rögzítették, hogy kétbalkezes tolvajok hogyan estek bele a saját csapdájukba. Ezek után kijelenthetjük, hogy egy betörő, ha nem vigyáz tényleg bármibe és bárhová beszorulhat, esetleg fennakadhat valamin, vagy elütheti egy autó is rögtön a rablás után.

Hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják Fekete-Győr Andrást

Vádat emelt az ügyészség Fekete-Győr András Momentum-elnök ellen, amiért 2018 decemberében a túlóratörvény elleni tüntetésen füstbombát dobott a rendőrök közé. Az ügyészség őt, egy párttársát és még négy embert hivatalos személy elleni erőszakkal vádolja, felfüggesztett szabadságvesztést kérnek rájuk. Fekete-Győr András azt mondja, ő nem követett el bűncselekményt és szerinte az ügyészség a Fidesz politikai megrendelésére cselekszik.

Mini Magyarország Park: csak a minőségellenőr vállalta bűnösségét

Nem csaltak, ártatlanok - ezt mondták a mórahalmi Mini Magyarország megálmodói a bíróságon. Költségvetési csalással vádolják őket, az ügyészség szerint a beruházó és a vele szerződésben álló cégek elcsaltak fél milliárd forint európai uniós támogatást. Silány minőségben készítették a Magyarország legjellemzőbb épületeit bemutató makett parkot. Az előkészítő tárgyaláson csak a minőségellenőr vállalta bűnösségét. Azt mondta, főnöke utasítására csalt, hogy ne rúgják ki. 

A járvány miatt nincs munkájuk

Egy hétgyerekes kézműves család, egy luxusszálloda volt vezetője, és egy idegenvezető: néhányan a százezrek közül, akik a járvány miatt veszítették el az utóbbi hónapokban a megélhetésüket. A Házon kívül ma esti adásában azt mutatjuk meg, hogyan változott az életük az utóbbi hónapokban, és hogyan próbálnak túlélni.

Nyolc percig lehet a levegőben maradni a repülő öltözékkel

A hegyimentők is tesztelik azt a repülő öltözéket, amelyet egy kis cég fejlesztett ki Angliában. A Jet Suit ugyanis nagyon jól jönne arra is, hogy a mentősök hamar odaérjenek a bajbajutottakhoz. A ruha nem olcsó, vagy 140 millió forintba kerül, és csak 8 percig lehet vele a levegőben maradni.

Egymillió halálos áldozata van a koronavírus-járványnak

Már 1 millió halálos áldozata van világszerte a koronavírus járványnak. A mérföldkőhöz kilenc hónappal azután érkezett el a világ, hogy Kína először elismerte, hogy ismeretlen eredetű tüdőgyulladásos megbetegedések vannak Vuhan városában. Azóta már csaknem 33 és fél millióan fertőződtek meg az amerikai Johns Hopkins egyetem adatai szerint. Az Egészségügyi Világszervezet szerint ugyanakkor a fertőzöttek, és az elhunytak száma is magasabb lehet.

Vita a létszámhiányról

Nem tervezik a halasztható beavatkozások felfüggesztését a koronavírusos betegeket fogadó kórházakban - ezt válaszolta az RTL Híradó kérdésére az Országos Tisztifőorvos. Müller Cecília a Magyar Orvosi Kamara kérésére reagált, amelyben a fertőzötteket ellátó intézmények mentesítését kezdeményezték a létszámhiány miatt. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerint nincs létszámhiány.

Reptéri dolgozók is árulták a drogot Vecsésen

Reptéri dolgozók is árulták a drogot Vecsésen. Két társukkal együtt most őket is elfogták a rendőrök. A gyanú szerint a négy díler már majdnem egy éve kereskedett a kokainnal. Hogy a két rakodómunkás a repülőtéren is árulta-e a drogot, egyelőre nem tudni. Egyiküket letartóztatták, társa szabadlábon van. Akár évekre börtönbe kerülhetnek.

Újabb áldozata van a „bikának”

Újabb áldozatot szedett a bika néven ismertté vált drog. Hétfőn este egy 22 éves tarnazsadányi fiatal halt meg, miután feltehetően ezt a szert használta. Az áldozat édesapja azt mondta, a fia a halála előtt izzadt, remegett, majd görcsbe rándult. Az új drog megjelenéséről augusztusban számolt be a rendőrség. Tájékoztatásuk szerint szeptember végéig legalább 21 ember halálát okozta a szer.

Az egész család kórházba került szén-monoxid mérgezés miatt

Két kislányt és szüleiket kellett kórházba vinni szén-monoxid mérgezés miatt reggel Pécelről. Az anya arra ébredt, hogy nagyon fáj a feje, aztán kiderült, hogy mindannyian rosszul vannak. A fűtési szezon kezdetével a kazánok, konvektorok és kémények karbantartására figyelmeztet a katasztrófavédelem. Idén eddig hatan haltak meg szén-monoxid mérgezés miatt Magyarországon.

Fának csapódott, szörnyethalt a 28 éves sofőr

Fának csapódott kisteherautójával, szörnyethalt egy 28 éves budapesti férfi tegnap a 83-as főúton Győr-Moson-Sopron megyében. Valószínűleg gyorshajtás miatt csúszott meg egy kanyar után és szinte teljes sebességgel ütközött a fának. Éjjel az 54-es főúton, Kecskemét közelében is fának csapódott egy kocsi. Úgy tudjuk, hogy annak sofőrje ittas lehetett. Ketten ültek az autóban, egyikük súlyosan megsérült.

Súlyosabb büntetést kaphatnak, akiknek a hibájából meghalt a csurgói asszony

Súlyosabb büntetésre számíthatnak azok a kórházi alkalmazottak, akik hibájából meghalt egy csurgói asszony. A 42 éves családanya májusi műtétjén a gyanú szerint sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták ki a hasüregét. Úgy tudjuk, a rendőrség hamarosan átminősíti az esetet halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésre. Ezért 5 év börtön is járhat.

Ételek, amelyeknek nemcsak az elfogyasztásához, hanem az elkészítéséhez is gyomor kell!

Bikahere, harcsagyomorpacal, uborkás nyalóka és rántott sertésfenéklyuk. A világ legbizarrabb ételeibe kóstolunk bele, amely szinte egy igazi gasztronómiai merénylet az átlag háziasszonyok ellen. Ősrégi és most újra trendi harapnivalók, amelyeknek nem csak az elfogyasztásához, hanem az elkészítéséhez is erős gyomor és idegzet kell. Mit mond ezekről a Fördős Zé és mit gondol a pszichológus?

Van, ahol engedik, máshol felfüggesztették a délutáni sportfoglalkozásokat az iskolákban

Van, ahol engedik, máshol felfüggesztették a délutáni sportfoglalkozásokat az iskolákban. A járvány miatt a kormány azt javasolja az iskoláknak, átmenetileg ne tartsanak délutáni edzéseket vagy szakköröket. Egy budapesti gimnázium igazgatója azt mondja, egy-egy ilyen foglalkozáson kevesebb diák van egy légtérben, mint előtte egész nap az osztálytermekben. A Pedagógusok Szakszervezete szerint az iskolák egy része a külsős edzők és a csapatok keveredése miatt döntött úgy, hogy felfüggeszti ezeket a foglalkozásokat.

Nagy dobásra készül Edvin Marton és ételstylist felesége, Marton Adri

Marton Adri folyton pörög, ételeket készít, oktat, gyereket nevel, nincs megállás. Így van ez náluk most is, igyekszik a jelenlegi helyzetből a lehető legjobbat kihozni. Hogy hogyan, arról magát Adrit kérdeztük!

EXKLUZÍV! Vilmos végre leveszi a terhet Icuka válláról?

Icuka még mindig forrong azon, milyen piszkot hagytak maguk után a szépségversenyre érkező lányok. De lehet, hogy újabb probléma dagad egyre nagyobbra a panzióban... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Czutor Zoliék többet kaptak a Nyerő Párostól, mint a párterápiától

A Nyerő Páros tegnap esti epizódjában láthattuk, ahogy sok küzdelem után végül Czutor Zolinak és párjának, Zsaninak kellett búcsúznia a játéktól. Hogy milyen élményekkel tértek haza, arról a zenészt és feleségét kérdeztük!

KLIPPREMIER! Tolvai Reni Jessica Rabbitként énekel arról, milyen két embert szeretni

Tolvai Reni elkészült a legújabb klipjével, az Angyal című dalhoz, amelyben a híres mesefigurát, Jessica Rabbitet idézi meg. Renivel beszélgettünk a dalról, de előtte belenéztünk a videóba!

Csonka András is elkapta a koronavírust, élő adásban mesélt arról, mennyire viseli meg a betegség

A mi szeretett Csonka Bandink nem tud kimozdulni otthonról, ezért Skype-on beszélgettünk vele. Ennek oka, hogy őt is elérte a koronavírus. Hogy hogyan érzi magát és mit tanácsolna a nézőinknek, arról Bandit kérdeztük.

Boldog baba rovat: Miért olyan gyakori az étel intolerancia a csecsemőknél?

Úgy tapasztalhatjuk, hogy egyre gyakoribb az ételallergia, az intolerancia és gyakran már egészen kicsi korban megnehezíti az életet. Hogy mit tegyünk, ha a gyermekünk nem jól reagál bizonyos ételekre, arról Dr. Tausz István gyermekorvost kérdeztük.

Rádiós gasztroműsorra készül Vágó Piros

A mai főzővendégünk a gasztronómia rajongója, úgyhogy valami nagyon finomat fog készíteni nekünk, de előtte kifaggatjuk mi történik mostanában vele. 

Így előzzük meg, hogy gerincferdülést okozzon az iskolatáska a gyerekünknek!

Nem kell megvárni, amíg fáj! Ez lehetne a kulcsmondata a következő témánknak, ugyanis Rajnay Kata és Pekk Zsanett gyógytornászokkal beszélgettünk arról, hogyan előzzük meg a gerincferdülést és egyéb fizikai betegségeket?

A belföldi pihenés a legbiztonságosabb, de ezekre a dolgokra itthon is figyelni kell!

Idén előtérbe került a belföldi turizmus, biztonsági okok miatt többen a hazai nyaralást választották. Azonban továbbra is fontos felhívni a figyelmet, hogy a magyar vendéglátóhelyek mindent megtesznek azért, hogy biztonságos maradjon a kikapcsolódás. Vendégünk a témában Solymosi Piroska, higiéniai szaktanácsadó volt.

Vidd haza Fánit!


szerző:
2020.09.29. 08:18
Vidd haza Fánit!

Fánit tulajdonosai egy pestkörnyéki, romos házban hagyták élelem és víz nélkül. Az elhanyagolt, egyéves nőstény kiskutyát állatbarátok kérésére vette gondozásába a Vigyél Haza Alapítvány. Fáni megkapta oltásait, a mikrochipet és átesett az ivartalanításon is. Most olyan gazdit keresünk neki, aki lakásban tartaná ezt a kedves, barátkozó kiskutyát. Ha szívesen lennél a gazdija, akkor jelentkezni az info@vigyelhaza.hu címen lehet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való