KERESÉS search-close

Agila

90 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Agila"

Elképesztően cuki ajándékot kaptak a Survivor játékosai a rajongóktól!

Facebookon alakult egy csoport, ahol a Survivor rajongók tartják egymással a kapcsolatot. A Fecsegők ezúttal igazán meglepték Robit és Gábort, mert egy hihetetlenül szuper ajándékot kaptak a srácok Eszterrel és Benivel együtt.

Újabb szigetlakó adta fel a játékot!

Úgy tűnik, hogy Balázs nem csak hirtelen felindulásból mondta, hogy feladja a játékot: közvetlenül egy egyesülés előtt végleg búcsút intett a társainak.

Váratlan fordulat: visszatért egy játékos az Agila törzsbe!

Balázs feladta a játékot, azonban az Agila létszáma változatlan maradt. Mindenkit meglepett, amikor a bokorból egyszercsak előlépett ...

Ezt látnod kell! Tomi és Jérémy hajókázása mókásan ért véget

Amíg Nóri és Eszter megdézsmálták a sült banánokat, Tamás és Jérémy hajója bemondta az unalmast.

Fölényes győzelmet aratott az egyik törzs a védettségi játékon

Az a csapat győzedelmeskedett, amelyik több pontot szerzett a párbajok során. Az egyik törzs technikája azonban sokkal jobbnak bizonyult a másiknál.

Balázs: „Nem fogok nekimenni egy olyan játéknak, amit már igazából elvesztettem”

Balázs napok óta őrlődött, mire meghozta a döntést, hogy feladja a játékot. Nóri azonban roppant mérges volt magára, mert nem gondolta volna, hogy ennyire féleismerte Balázst.

„Át lett vágva a fejem!” - Nóri teljesen kiakadt Balázsra

A lányoknak rosszul esett, hogy Balázs úgy osztotta meg a törzzsel, hogy feladja a játékot, hogy ők ott sem voltak. Ebből aztán egy hatalmas vita kerekedett az Agilában!

Balázs: „Meguntam, úgyhogy hazamegyek!”

Balázs addig szeret játszani, amíg élvezi és ameddig önmaga tud lenni, azonban beismerte, hogy képtelen küzdeni egy olyan csapatért, ami tele van számára idegen emberekkel.

Megtört a Gagamba? Az Agila legalábbis így látja!

Az Agila szerint a Gagambát megviseli a Szegény Sziget, és megroppantak, ami szemmel látható a csapaton a játékok alkalmával.

Balázs a változás útjára lépett?

Úgy tűnik, hatott a többiek fejmosása Balázsnál, mert azóta úgy együttműködik a srác, mint a kisangyal.

Orvosi segítségre szorult az Agila játékosa!

Balázs nem fogyasztott elég folyadékot, ezért kiszáradás közeli állapotba került és elájult. Az Agila játékosát ezért bevitték a klinikára, hogy kivizsgálják és hidratálják.

Balázs a könnyeivel küszködve olvasta el szerelme levelét

Balázs visszatért a klinikáról, majd miután elmesélte a többieknek, hogy min ment keresztül, félrevonult, hogy a párjától a születésnapjára kapott levelet olvasgatva merítsen erőt a játékhoz.

Balázs: „Ez egy második lehetőség, és szeretnék bizonyítani!”

Amint Balázs meghallotta, hogy a következő játékra csak egy fiú és egy lány mehet, azonnal jelentkezett, mert be szerette volna bizonyítani a többieknek, hogy fontos tagja a törzsnek.

Kitty csúnyán beégett a zsákmányszerzésen

Az Agilából Balázs és Fanni, míg a Gagambából Beni és Kitty küzdöttek meg a hagymáért, olajért és erős paprikáért. A sárga csapat azonban csúnyán leszerepelt...

Balázs életveszélyes állapotba kerül?

Az Agila törzs tagja azonnali orvosi segítségre szorul: sem járni, sem beszélni nem tud. Részletek a ma esti adásban! Survivor - A túlélők viadala 19 órától az RTL Klubon!

Ördögi ajánlat: Fanni és Eszter ellenáll az ínycsiklandó kísértésnek?

Fanni és Eszter nem mindnenapi ajánlatot kapott Istenes Bencétől: elfogyasztják a hotdogot, hamburgert és pizzát, amit a műsorvezető felkínált nekik, vagy hazaviszik a burgonyát a csapatuknak?

Fanni és Eszter úgy hazudtak a társaiknak, mint a vízfolyás!

Mivel Eszter és Fanni elfogyasztották a hamburgereket és a pizzaszeleteket, ezért egy fedősztorival kellett előállniuk, hogy ne derüljön ki a törzstársaik számára, hogy előtérbe helyezték magukat a közösséggel szemben.

Teljesen kiakadtak az Agila játékosai, amikor a Gazdag Szigetre értek!

Az Agila játékosai nem hittek a szemüknek, amikor elfoglalták új szigetüket: a Gagamba szemmel láthatóan pazarolta az ételt, és ez egy kicsit sem volt szimpatikus a liláknak...

Rendhagyó védettségi játék: Könnyíteni kellett a feladaton, annyira rosszul teljesítettek a játékosok

Istenes Bence többször azt hitte, hogy óvodában játszó gyerekeket lát a védettségi játékon, annyira gyengén teljesítettek a törzsek...

Balázs kihúzta a gyufát a társainál...

Balázs sziesztázott, amíg a többiek keményen dolgoztak a szigeten. Nóri ezután úgy gondolta, hogy tisztázni kéne a helyzetet a sráccal, aki kerek perec kijelentette, hogy nem hajlandó alkalmazkodi a társaihoz.

Így telt a törzsek első éjszakája az új szigeten!

Az Agila a Gazdag Szigeten, míg a Gagamba a Szegény Szigeten ébredt a 14. napon. Éjszakai élményeikért nézd meg a videót!

Balázs: „Őszintén nem érzem azt, hogy egyáltalán számba venne a törzs...”

A lilák rákérdeztek Balázsnál, hogy mi a problémája, mert úgy látják, hogy teljesen kiközösíti saját magát a törzsből. Ha kíváncsi vagy a folytatásra, kapcsolj este 19 órakor az RTL Klubra, mert új résszel folytatódik a Survivor - A túlélők viadala!

Így toltak ki egymással a törzsek a szigetcsere előtt!

A kezdeti öröm után az Agila csúf tervet eszelt ki a Gagamba ellen, de a sárgák sem tétlenkedtek a költözés előtt...

Balázs nem értékeli, hogy bent maradt a törzsben?

A Törzsi Tanács után tábortűz körül gyűlt össze az Agila törzs, hogy megbeszéljék az este történéseit. Balázs úgy gondolja, hogy ha Robi nem taktikázza túl magát előző nap, akkor ő már biztosan nem lenne a szigeten.

Kajakóma a Survivorben? Az egyik törzs 12 nap után átélhette!

16 darab rántott csirkecomb okozta a kajakómát a lila csapatban, akik amint felfalták a húsokat, kidőltek és mély álomba szenderültek.

Nóri: „Én nagyon sok mindent bírok, de ez már egy picit sok volt...”

Az Agila reggele "totális katasztrófa" volt, ugyanis egész éjjel szakadt az eső, és minden ruhájuk elázott. A legrosszabbul Nóri viselte a körülményeket, aki sírva félrevonult a többiektől.

Meggyűlt a törzsek baja a matematikával

Miután kemény munkával az összes kockát megszerezték a játékosok, úgy kellett elhelyezniük a számokat, hogy a függőleges, a vízszintes és az átlós sorok összege is 15 legyen. Nézd meg a videót, és kiderül, hogy ezúttal melyik csapat bizonyult jobbnak!

Kiderült, hogy melyik törzs a kitartóbb!

A játékosoknak egy falapot kellett a magasban tartaniuk, a zsákmány pedig ezúttal egy szappan volt. Több mint egy órás küzdelem után eldőlt, hogy melyik csapat hajthatja tisztán és illatosan álomra a fejét.

Survivor: Robi feladta a küzdelmet

A Survivor játék ma fordulópontjához ér, a két törzs szigetet cserél. Így a szegények megtapasztalhatják a gazdag sziget előnyeit, a Gagambások pedig kipróbálhatják, milyen viszontagságos körülmények közt éltek eddig az Agilások.

Az Agila megtréfálja a Gagambát!

Így fogadták az Agilában, hogy hamarosan szigetet cserél a két törzs! Kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra, mert új résszel folytatódik a Survivor - A túlélők viadala!

Robi: „Ha újrakezdhetném, máshogy csinálnám!”

Robi a kiesése után bevallotta, hogy másképp játszaná a játékot, ha újrakezdhetné, és azt is elárulta, hogy haragszik-e Tamásra, amiért rá szavazott.

A lányok dilemmája az Agilában: Balázsra vagy Robira szavazzanak?

Hiába próbálták Jérémyt és Tamást is bevonni a lányok a taktikai megbeszélésbe, a srácoknak konkrét elképzelése volt az esti Törzsi Tanácsot illetően.

Robi: „Rosszul vagyok ezektől az emberektől!”

Jérémy azon van, hogy megmentse Robit a kiszavazástól, Robi azonban biztos benne, hogy mindenki más rá fogja tenni a voksát.

Ajaj! Balázs megtudta, hogy a többiek átkutatták a cuccait

Robi tiszta vizet öntött a pohárba, és beköpte társait Balázs előtt: az új szigetlakó megtudta, hogy a többiek belenéztek a táskájába. Balázs reakciójáért nézd meg a videót!

Nóri és Robi egymásnak feszültek a Törzsi Tanács előtt

Nóri nem tudta magában tartani, hogy mit gondol Robiról, de a srác sem kertelt Nórival kapcsolatban.

Óriási vita kerekedett Robi és Balázs taktikai megbeszéléséből

Robi félrehívta Balázst, hogy elmondja neki, veszélyben van, mert mindenki rá akar szavazni a közelgő Törzsi Tanácson. A taktikai megbeszélés azonban csak konfliktust generált a két srác között.

Robi: „Ha Nóri megtett mindent, akkor ő egy ügyetlen nő...”

Egyedül Robi volt csalódott a védettségi játék után, mert szerinte Nóri miatt bukták el a játékot, és erről próbálta meggyőzni a srácokat is.

Balázs kinyomozta, hogy Robi igazat mondott-e neki

Balázs rákérdezett Tominál, hogy valóban őt szeretné-e kiszavazni a Törzsi Tanácson. Vajon igazat mondott Robi az új szigetlakónak, vagy Tamásnak egészen mások a tervei?

Robi több kárt csinált, mint hasznot a taktikázásával

Tomit váratlanul érte, hogy Robi a háta mögött kikotyogta a tervét Balázsnak. Tamás szerint túl korán kezdte a kavarást Robi, és ez akár a kieséséhez is vezethet majd.

Balázs: „Megpróbálok mindenkit Robi ellen fordítani!”

Balázs szerint Robi túltaktikázta magát, ezért azt a cél tűzte ki maga elé az új szigetlakó, hogy mindenkit ellene fordít. Úgy tűnik, hogy Nórinál már sikerrel járt Balázs!

A védettségi játék végeredménye csak másodperceken múlott...

Az Agila vizes edénye jóval hamarabb megtelt, mint a Gagambáé, a sárgáknak mégis sikerült behozniuk a lemaradást, és csupán néhány másodperc döntött arról, hogy kihez kerül a védettségi totem.

Keményebb, mint valaha: Eszti nem bírta tovább, és feladta a Survivort

Az idei Survivor tele van meglepetésekkel. Sokkal keményebb, taktikusabb, és fordulatosabb, mint a tavalyi játék. Kedd este két új túlélő költözhetett be- egy az Agila, egy pedig a Gagamba törzsbe. Balázs és Emese más-más személyiségek és ennek megfelelően máshogy is taktikáznak. Eszti viszont lelkileg teljesen kikészült, tegnap feladta a játékot és önként távozott a szigetről.

Balázs elárulta, hogy van-e védettségi amulettje!

Robi rákérdezett Balázsnál, hogy van-e védettségi amulettje, a többiek pedig feszülten figyelték az új szigetlakó reakcióját.

Tomi: „Balázs nem szálka a szememben, hanem gerenda!”

Balázs az első napokban nem szeretne a törzs élére állni és utasításokat adni a többieknek, mert fél, hogy ezzel ellenszenvet váltana ki a többiekből. A srácok azonban már így sem kedvelik őt...

Hoppá! Az egyik játékos máris feladta a küzdelmet...

Az Agila törzs játékosa nem bírta tovább, ezért úgy döntött, hogy végleg búcsút vesz társaitól és a Survivortől.

Ezt nem fogod elhinni! Tovább folytatják a bénázást az Agila fiú játékosai

A lányok szakadtak a röhögéstől, annyit szerencsétlenkedtek a lila csapat fiúi ásóval a kezükben.

Hiába bizonyított Balázs, nem akarják befogadni a törzsbe...

Balázs és Eszter egy hatalmas hallal tértek vissza a játékból, azonban még ez sem volt elég a srácoknak ahhoz, hogy elismerjék Balázs teljesítményét, és befogadják őt a törzsbe.

„Megjött Balázs, és egyből minden összeállt!”

Balázs érkezése óta van hol aludnia az Agilának, és sült hallal csillapították éhségüket, azonban Jérémy szerint ennek semmi köze az új sráchoz, nem az ő érdeme a fejlődésük.

Rosszullétig hajtották magukat a játékosok

Dávid és Balázs hatalmasat küzdött, és úszás közben azzal sem törődtek, hogy begörcsölt a lábuk vagy ájulás közeli állapotba kerültek. A játék végén azonban mindketten elterültek a parton.

Jérémy adott egy pofont Bencének, és ráadásul még büszke is rá!

Az Agila törzs a Törzsi Tanács után összeült, hogy megbeszéljék, ki miért tette Bencére a voksát. Tamás pedig megosztotta a többiekkel az érzéseit, amit a srác elvesztése és utolsó szavai váltottak ki belőle.

Robi annyira nem kedveli az egyik lányt a törzsből, hogy már ránézni sem bír...

Robi őszintén megnyílt Tamásnak, és elárulta, hogy melyik csajt tartja a legnagyobb ellenségének.

Fanni titokban lepaktált a srácokkal?

Fanni titokban szövetségre lépett Jérémyvel és Robival, de vajon a srácok is így gondolják ezt?

Eszti: „Most már jó lenne ide egy normális férfi, aki férfi!”

Balázs szerint a srácok úgy viselkedtek, mint egy falka, akik védik a területüket, a lányok azonban Balázsban látják az igazi férfit, aki gatyába rázza a törzsüket.

Nóri: „Rohadtul nem örülök neki, hogy itt van ez a srác!”

Míg Fanni megpróbált közelebb kerülni Balázshoz, Nóri és Eszter kibeszélték az új srácot, akit ugyanúgy magukhoz akarnak édesgetni, mint Bencét, aztán hátba támadni, ha Törzsi Tanácsra kerül a sor.

Balázs már az első napon beszólt Robinak!

Robinak egyáltalán nem szimpatikus az új játékos, főleg azok után, hogy beszólt neki a tűzgyújtással kapcsolatban...

A csajok megint hülyét csináltak a srácokból az Agilában

Nóri, Eszti, Eszter és Fanni egy csepp kókuszvizet sem hagytak a srácoknak, és azt kamuzták nekik, hogy romlott volt a kókusz.

Átkutatták Balázs táskáját a társai

Amint Balázs eltávolodott a tábortól, a törzstársai kinyitották a táskáját, és átkutatták, hátha van nála védettségi amulett.
 

„Vissza a feladóhoz!” - A zsákmányszerzés nyereményét a hátuk közepére sem kívánták a játékosok

Amikor a szigetlakók megtudták, hogy a zsákmányszerzésen egy-egy új játékosért küzdenek, lelankadt a lelkesedésük.

Kiderült, hogy melyik törzsbe kerültek az új szigetlakók!

Mivel az Agila nyerte a zsákmánszerzést, így ők dönthettek, hogy Emesét vagy Balázst szeretnék befogadni a törzsükbe.

Jérémy annyira nem bírja elviselni a társait, hogy egyszerre négyet is hazaküldene közülük

Jérémyt a legutóbbi védettségi játék dühítette fel: szerinte van négy olyan ember a törzsben, akinek semmi keresnivalója a szigeten.

Jérémy ellen szövetkezett Bence és Fanni

Fanni és Bence félrevonultak, hogy megbeszélhessék, melyikük kit tart a legnagyobb veszélyforrásnak a törzsön belül.

Robi rájött, hogyan tud tükröt csinálni a szigeten

Robi tükröt készített a lakatlan szigeten, ráadásul olyan tükröt, ami a jövőt is megmutatja!

Váratlan meglepetés érte az Agila törzset a Törzsi Tanács után

A Törzsi Tanácsot követően Istenes Bence megajándékozta az Agila törzset, akik először azt hitték, hogy negatív meglepetés fogja érni őket.

Az Agila nagy ho-ho-horgászai ezúttal tengerisünre vadásztak

Robi, Bence, Tamás és Jérémy a fejükbe vették, hogy tengerisünt fognak a tengerből, hátha azzal sikerül jóllakniuk. A vadászat pillanataiért nézd meg a videót!

Nóri és Jérémy átverték a társaikat!

Nóri és Jérémy a játék után a táborba való visszaérkezésükkör megpróbálták átverni a többieket, és eljátszani, hogy csalódottak az előnyért folytatott küzdelem eredménye miatt.

Hihetetlenül szoros küzdelem döntött a védettségi totem sorsáról

Bár az Agila előnnyel indult a védettségi játékon, az utolsó feladatig a Gagamba vezetett, azonban a játék végére az Agila is erőre kapott, és másodperceken múlt, hogy melyik csapat zsebeli be a védettséget.

Jérémy: „Egy játék közben soha nem szabad pihenni!”

Jérémy szerint többen azt hangoztatták a védettségi játékon, hogy pihennének, Robi szerint pedig még össze kell szoknia a csapatnak ahhoz, hogy összehangoltan tudjanak küzdeni.

Survivor képkeret a Facebookon: mutasd meg az ismerőseidnek, hogy az Agilának vagy a Gagambának szurkolsz!

Ha nyomon követed a Survivor - A túlélők viadalát, és van kedvenc törzsed, változtasd meg a profilképedet Facebookon, és tudasd mindenkivel, hogy a Gagambának vagy az Agilának szurkolsz!

Robi szerint ő az agy a törzsben, a többiek csak …

Hiába találtak halászhálót a Szegény Szigeten a lilák, ha nem tudják, hogyan kell halat fogni vele. Úgy tűnik, Robi az egyetlen, aki konyít valamit a dologhoz.

Jérémy: „A szaros gatyámat sem akarom odaadni ezeknek a kutyáknak!”

A játékot követően Jérémy kiakadt a törzsére, mert látta, hogy sokan csak megvonták a vállukat a játék után, de nem voltak elkeseredve a vereségtől. Robi szerint sokkal jobban át kellett volna gondolni a stratégiát, de úgy érezte, hogy süket fülekre talál felvetésével.

A női ész felülkerekedett a férfi erőn!

Nóri rávilágított a fiúknál arra, hogy nem lehet mindent erőből megoldani, néha gondolkozni is kell. Így történt, hogy Nóri ötletéből kiindulva sikerrel zárult a kókuszvadászat.

Eszti feladja a játékot?


szerző:
2018.09.27. 20:01
Eszti feladja a játékot?

Eszti nem bírja lelkileg a játékot, ezért azon is elgondolkozott, hogy feladja. Nóri és Eszter próbáltak lelket önteni a lányba, aki a könnyeivel küszködve mesélt érzéseiről törzstársainak.

Robinak elege van a törzséből!


szerző:
2018.09.27. 20:01
Robinak elege van a törzséből!

Robi Esztinek fakadt ki, mert úgy érzi, hogy hiába az a sok erőfeszítés, amit a többiekért tesz, senki nem becsüli meg őt, és nem adnak a véleményére.

A Gagamba taktikája jött be a zsákmányszerzésen

A zsákmányszerzésen az a csapat győzedelmeskedett, akinek tovább a levegőben maradt a kókuszokkal teli kosara. Az izgalmas pillanatokért nézd meg a videót!

Jérémy: „A lányok hülyének néznek minket”

Míg a srácok két órán keresztül keményen dolgoztak, hogy legyen hol aludniuk, a lányok fürdőzéssel ütötték el az időt, ahelyett, hogy fadarabokat és köveket pakoltak volna. Csoda, hogy kiakadtak a fiúk?

„Ez nem mehet így tovább” - Érik a botrány az Agilában a fiúk és a lányok között

Bár a lila csapat nő tagjai gyűjtöttek köveket az alvóhelyükhöz, a táborig már nem tudták elhozni őket, mert túl nehezek voltak, ráadásul a tűzgyújtás sem jött össze nekik, ami az ebéd elkészültét is akadályozta. Tamás, Jérémy, Bence és Robi teljesen kiakadtak a csajokra!

Hihetetlen! Robi most nem égett le!

Robi a nagyító segítségével pillanatok alatt tüzet varázsolt az Agila törzs táborába, törzstársai nagy meglepetésére.

„Táborunk még mindig nincs...” -  Harmadik napja nagy a fejetlenség az Agilában

A lilák a hajóroncsból próbáltak alvóhelyet építeni maguknak, a közelgő vihar pedig még sürgette is őket, azonban a végeredmény nem éppen olyan lett, mint amit elképzeltek.

Feleslegesen fárasztották le magukat az Agila törzs férfi tagjai a védettségi játék előtt

Jérémy és Tamás hiába próbálták leszedni a fáról a kókuszokat, nem jártak sikerrel, ellenben jól lefáradtak, ami nem jött jól nekik a védettségi játék előtt.

Nóri: „Ezzel revansot vettem Verán”

Az Agila törzs feltöltődve tért vissza a védettségi játékról, amit Nórinak köszönhetően nyertek meg. Nóri úgy érezte, hogy szüksége volt erre a győzelemre azután, hogy Vera egyszer legyőzte őt.

Van remény? Meglepő dologra bukkant az Agila törzs a Szegény Szigeten

Hogyan lehetséges, hogy a lányok nem vették észre, amikor körbejárták a szigetüket, hogy egy hatalmas hajóroncs van a tengerparton? Ráadásul nem is akármit rejtett magában ez a hajóroncs!

Vera és Nóri férfiakat megszégyenítő küzdelme döntött a védettségi totem sorsáról

Az a csapat nyerhette el a védettségi totemet, amelyik tovább bírt a folyamatosan emelkedő éken maradni. A védettségi játékot végül Nóri és Vera küzdelme döntötte el, akik teljes erejükből harcoltak törzsükért.

Így telt az Agila törzs első éjszakája a szabad ég alatt

Senki sem tudta rendesen kipihenni magát az első éjszaka az Agila törzsben. Mert bár gyönyörű csillagos égbolt tárult a szigetlakók szeme elé, a homok nem bizonyult túl kényelmesnek, ráadásul a lányok elfoglalták a legjobb helyeket Jérémy és Robi nagy bánatára.

Közös vagy egyéni vécé? Ez gerjesztette az első konfliktust az Agila törzsben

Robi számára az volt az egyik legfontosabb kérdés a szigetre érkezésükkor, hogy ki hol fog vécézni. Nóri és Jérémy teljesen elzárkóztak a közös vécé gondolatától, elvetve Robi felvetését.

Mindössze két darab láda várt az Agila törzsre a Szegény Szigeten

Az Agila törzs a Szegény Szigetet foglalta el, miután vereséget szenvedtek az első megmérettetésen. Kiderült, hogy a Szegény Sziget nem véletlenül kapta ezt a nevet...

A váratlan fordulat sokkolta Tamást és Gábort!

Tamás hiába szerzett két pontot is a Gagamba törzsnek, az első játékot követően helyet kellett cserélnie Gáborral.

Sárban kúszva küzdöttek a törzsek a Gazdag Szigetért

Egyik törzs sem szeretett volna a Szegény Szigetre kerülni, így mindent megtettek, hogy ők szerezzék meg a legtöbb pontot, ezzel elnyerve a Gazdag Szigetet.

Megalakult az Agila és a Gagamba törzs

Vajon kik kerültek az Agila, és kik a Gagamba törzsbe? A videóból kiderül!

Szövetségre léptek a lányok, kezdhetnek aggódni a lila csapat fiú tagjai

Eszti, Fanni, Nóri és Eszter szövetségre léptek: megbeszélték, hogy ha Törzsi Tanácsra kerül a sor, összefognak, hogy megszabaduljanak a fiúktól.

Elkeseredésükben még egy sáskát is felfalnának az Agila törzs tagjai

A Szegény Szigeten mindösssze egy sáskát találtak a szigetlakók, akik fontolóra vették, hogy jobb híján elfogyasztják a rovart.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való