KERESÉS search-close

Alexa

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Alexa"

 ALEXANDRA: „Néha perceken múlhat egy élet!”

A zebrán fékezés nélkül ütötték el a Survivor döntőjéig jutott Alexandrát, aki gipszelt lábbal, már túl az agyrázkódáson és a sokkon elmesélte a Fókusz stábjának mit élt át, amíg az esőben kiért hozzá a mentő. A teljes riportot ITT nézheti vissza!

Idézd fel te is az 5 éves Éjjel-Nappal Budapest öt legemlékezetesebb szerelmét!

A napokban öt éves Éjjel-Nappal Budapestnek mindig is szerves részét képezte a szereplők szerelmi élete, ezért visszatekintettünk a sorozat legemlékezetesebb kapcsolataira. Nektek ki volt a kedvenc párosotok?

Ezek voltak az Éjjel-Nappal Budapest elmúlt 5 évének legjobb pillanatai!

Drámai kitárulkozások, szenvedélyes szerelmek és vicces momentumok is bőven akadtak a sorozat elmúlt öt éve alatt, ezek legjavát gyűjtöttük most össze nektek!

Alexa mindig kimaxolja a karácsonyt

Alexának bizony mindig a december a legnyugisabb hónapja, pont ezért, ilyenkor minden a családról, a barátokról, az italozásról és természetesen a zabálásról szól. Persze, elárulta a tökéletes karácsony receptjét is!

Alexa: ˝Ez volt életem legeslegkeményebb és legeslegmenőbb élménye˝

A 17. nap kiesője elárulta, hogy ki az a három ember, akivel a jövőben is tartani fogja a kapcsolatot, és hogy számára mi volt a legnehezebb a dzsungelben.

Kincsvadászat:

Amíg Kabát supermaneset játszott, addig Alexa lakatokat nyitott ki, hogy megszerezzék a ládát a Kincsvadászaton. Vajon sikerült nekik?

Extra videó: Alexa megcsalta már a ˝vőlegényét˝?

Cicciolina kíváncsi volt, hogy Alexa volt-e már hűtlen párjával. Íme a válasz!

Találd ki, melyik slágereket énekli Serena állathangokon!

Alexa különös játékkal lepte meg Rolandot és Serenát. A lánynak különböző állathangokon kellett előadni a jól ismert slágereket, amelyeket Rolandnak kellett kitalálnia. Neked sikerült volna?

Útnak indultak a celebek: valaki a gépen jött rá, hogy miről a szól a műsor...

Ma kora délután útnak indultak a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzői, hogy Dél-Afrikában megküzdhessenek egymással, és persze saját félelmeikkel is.

Könnyek között beszélgetett Betti a kiesése után Alexával

A rapper lányt megviselte, hogy a finálé előtti utolsó adásban esett ki. A jövőre nézve azonban rengeteg terve van, ezeket pedig Alexával is megosztotta az X-Stageben.

Sosem találod ki, hogyan készült fel Gulyás Roland az eheti produkciójára!

Az énekes nem mindennapi módszerrel készült a ma esti élő show-ra, Alexának pedig azt is kifejtette, hogy mit jelent „majdnem srácnak” lenni, és hogy miért ódzkodik ettől a címtől.

Ezzel tölti Alexa az élő show előtti órákat

Korábban soha nem próbálta a műsorvezetést, mégis hamar belerázódott az élő adásokba. Hogy, hogyan telnek Alexa élő show előtti órái? Hogyan készül a feladataira, és mit tart a legnehezebbnek a munkájában? Kiderül a riportból!

Berta Dani, Alexa és a búcsú ˝snake dance˝

A 2017-es X-Faktor ötödik élő show-jában Berta Dani számára ért véget a verseny. A srác persze csalódott, amiért így alakultak a dolgok, de az biztos, hogy nem fogja feladni az éneklést. Sőt, a különös mozdulatokat sem: még egyszer, utoljára megmutatták Alexával, hogy milyen is az a kígyó tánc! 

Puskás Peti: „Számunkra ez egy közös kaland volt!”

Bár tavaly Petinek a fináléban is volt két versenyzője, idén már az utolsó mentoráltját, Danit is elveszítette. De vajon ennek ellenére elengedi a fiú kezét? Meddig tart egy jó mentor feladata? Peti őszintén "vallott" a kérdésről.

Ezt hallanod kell: Radics Gigi frizurájának kulisszatitkai!

Az X-Faktor női mentora mindent megtett annak érdekében, hogy elképesztő hajkoronával érkezzen az ötödik élő show-ba, hiszen közel 8 órán keresztül készült a remekmű. Bár Gigi elégedett a végeredménnyel, alig várja, hogy megszabaduljon a masszív hajzuhatagtól…

Tóth Betti:

Alexa a sminkszobában látogatta meg Bettit, aki bár tartott attól, hogy a trónemelés balul sülhet el, szerencsére nem történt semmi baj. És vajon miért döntött ByeAlex mentoráltja a hajvágás mellett? Betti ezt is elárulta!

Alexa búcsút vett barátaitól

Alexa az utolsó napját a barátaival töltötte. Joe egy hatalmas bulit csapott neki, amin a lány minden barátja részt vett. Bécy még utoljára megpróbálta marasztalni Alexát, de rá kellett jönnie, hogy hiába próbálkozik.

Alexa búcsúzik!


szerző:
2017.11.07. 22:05
Alexa búcsúzik!

Lalit lejáratták új ápolói. Lili hazugsággal csalta magához közelebb Danit. Alexa érzelmes búcsút vett barátaitól.

Alexa búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapesttől

Négy év után búcsúzik Alexa az Éjjel-Nappal Budapesttől. A sorozat egyik legcsinosabb szereplője zenei karrierjére szeretne jobban koncentrálni, de a képernyőről nem tűnik el teljesen.

ALEXA:

Kevesen gondolnák, hogy Alexának először nehezen ment a beilleszkedés az Éjjel-Nappal Budapestbe, persze a lány azóta már mindenkit megszeretet és igaz barátokat is szerzett az évek alatt. A Fókusz riportere Bécyt és Gábort faggatta arról, hogy nekik miért fog hiányozni Alexa.

Újabb szereplő távozik az Éjjel-Nappal Budapestből

Alexa több mint négy éve, az Éjjel-Nappal Budapesttel együtt beköltözött a nappalinkba. Végigkövethettük az életét: vitáit, énekesi karrierjét, szerelembe eséseit és csalódásait. De mindez most véget ér.

Story Extra 2017-11-07


szerző:
2017.11.07. 15:45
Lívia kiesése után mesélt érzéseiről Alexának

A 2017-es X-Faktor negyedik élő show-jában Puskás Peti mentoráltjainak kellett párbajozniuk egymással. Lívia nagyon boldog, hogy idáig eljutott, de egyáltalán nem bánja, hogy számára most véget ért a verseny.

Puskás Peti: „El kellett engednem Líviát”

Peti bevallotta, hogy bár szomorú Lívia kiesése miatt, mégis tudja jól, hogy mentoráltja így lesz igazán boldog, hiszen végre visszatérhet a családjához. A mentornak így már csak egyetlen versenyzője, Dani maradt, akivel nagy tervei vannak.

Serena: ˝Nagyon király, és egyben nagyon vicces dolgot fogunk csinálni...˝

A negyedik élő show-ban Serena Bettivel duettezett az X-Faktor színpadán. A lányok ezt egyáltalán nem bánták, sőt kifejezetten élvezték a közös munkát. Az olasz származású lány azt is elárulta, milyen érzés számára, hogy édesanyja és nagymamája Budapestre költözött miatta.

Végleg csődbe megy a fodrászat?

Tamás nem igazán pártolta Szofi tervét egy rendezvényről, amit a fodrászatban szeretett volna megtartani. Az esemény nagyon sikeres volt, egészen addig, míg este el nem ment az áram. Ekkor Szofi bevallotta Tamarának és Alexának, hogy már nincs pénze fizetni a villanyszámlákat, ezért megígérte, segítséget kér Tamástól. Este azonban meglepte őt a fiú, és így már nem akart Tomitól pénzt kérni, problémáját csak Teónak mondta el.

Így élte meg Lívia a párbajt...

A 2017-es X-Faktor harmadik élő show-jában Viola és Lívia párbajozott egymással. Alexa, az X-Stage háziasszonya a győztes féllel beszélgetett a kulisszák mögött.

Férjhez megy az X-Faktor kiesője?

Erdős Viola egyáltalán nem csalódott, hiszen minden álma teljesült azzal, hogy a mai élő show-ban állva tapsolták meg a produkcióját, közben érezte az emberek szeretetét. Emellett azt is elárulta, hogy mi vár rá hamarosan...

Vajon milyen meglepetéssel készül még Kiss Ramóna?

Az X-Faktor háziasszonya minden héten valami extravagáns belépővel készül, de vajon énekhangját is megcsillogtatja majd újra, vagy beéri a táncos produkciókkal?

Így vélekedik Serena az őt ért kritikákról

A fiatal énekesnő megfogadta a mentorok múlt heti tanácsait, és a felkészülésre szánt egy hetét maximálisan kihasználta, hogy még tovább fejlődhessen.

Gulyás Roland számára még

Az énekes ma egy bensőséges dallal készült, Alexa pedig megpróbálta kifaggatni őt, hogy vajon Roland hogyan képzeli el álmai szerelmét.

Berta Dani félreértette Alexa kérését?

Dani ezúttal újabb extravagáns hangszerre cseréli le az előző produkciójának szexi táncoslányait. Az X-Stage háziasszonyát pedig annyira megihlette az énekes barkácstudása, hogy egy kis szívességre is megpróbálta rávenni őt.

Bereznay Dani magánéletéről mesélt Alexának

Bár az énekes családi élete kissé komplikált, úgy érzi, hogy a felkészülésére ez nincs közvetlen hatással.

Erdős Viola minden haragját kiadja magából legújabb produkciójában

Az énekesnő Alexának mesélt arról, hogy miként élte meg a múlt heti párbajt, és állítása szerint, a mai fellépés során minden energiáját és dühét felhasználja majd a jobb teljesítmény érdekében.

Alexa ˝kiprovokálta˝ Lívia szexi énjét

Az operadalaival brillírozó énekesnő ezúttal egy új oldalát mutatta meg, Alexa pedig kifaggatta őt arról, hogy vajon a mindennapokban is beveti-e alkalomadtán nőies báját...

Megdöbbentő dolgot árult el Ricco és Claudia Alexának

Produkciójuk előtt beszélgettek Alexával, akit teljesen váratlanul ért az énekesnő története. Ráadásul az X-Stage háziasszonya egy meghökkentő fogadalmat is kapott Riccótól.

 

Gáspár Laci szerint a mentortársai nem döntöttek igazságosan

A London Kids és Erdős Viola párbaja után a mentorok döntése alapján a zenekarnak kellett elbúcsúznia a versenytől, amit Gáspár Laci igazságtalanságnak tart, mert szerinte ByeAlex mentoráltjának egyáltalán nincsen jó hangja. Nézd meg Alexa exkluzív interjúját az elkeseredett mentorral!

London Kids: Bár kiestek, nem hagyják abba a közös zenélést!

A London Kids az X-Faktor második élő show-jában is párbajozni kényszerült, ám ezúttal a mentorok úgy döntöttek, hogy őket küldik haza. A zenekar két tagjával Alexa beszélgetett a kiesést követően, és a srácok elárulták, hogy a műsor csak egy ugródeszka volt számukra, most pedig "irány a csúcs"!

Lívia egy új oldalát mutatja meg a második élő show-ban!

Abaházi Nagy Lívia azt már megmutatta, hogy kiváló operaénekesnő, ezúttal azonban bebizonyítja, hogy mást is tud énekelni! Ha kíváncsi vagy, hogyan készült Lívia a második élő show-ra, nézd meg Alexa interjúját vele!

ByeAlex nem csak szakmailag, lelkileg is támaszt nyújt mentoráltjainak

ByeAlex úgy tekint a mentoráltjaira, mint a kishúgaira, épp ezért igyekszik a nehéz pillanatokban is támaszt nyújtani számukra. Így készültek Alexék a második élő show-ra!

Gáspár Laci szerint szüksége volt a London Kids-nek a párbajra

Gáspár Laci szerint mentoráltjai a második élő show-t sokkal komolyabban vették, főleg a London Kids, hiszen megviselte őket, hogy ilyen közel kerültek a kieséshez. Nézd meg Alexa exkluzív interjúját a zenekarok mentorával!

Gulyás Roland: „Mindennap ezt akarom átélni…”

Roland még mindig rácsodálkozik arra, hogy mibe is csöppent, talán ez is segít neki abban, hogy a jó kedvét és a hidegvérét adásról adásra megőrizze.

Bereznay Dani egyre otthonosabban érzi magát az X-Faktorban

Bár a fiatal énekes az utolsó pillanatban csöppent az élő show mezőnyébe, kezd egyre magabiztosabbá válni, és teljes gőzzel azon dolgozik, hogy behozza lemaradását.

Erdős Viola hatásos produkcióval készült

Az extravagáns énekesnő azt tervezi, hogy meglepi ma a nézőket egy az eddigi produkcióitól eltérő dallal. Vajon sikerül neki?

Direkt a párbajra hajtott a London Kids?

A fiúk kicsit sem szeppentek meg a múlt heti párbaj után, sőt, Alexa kifejezetten jó kedvükben találta ma őket.

Alexa is távozik az Éjjel-Nappal Budapestből

Maja után, a műsor másik régi szereplője is búcsút mond a népszerű napi sorozatnak.

Serena és a magyar nyelvtörők...

Alexa próbára tette Serenát, aki egész jól vette a magyar nyelv akadályait. Sőt, az olasz származású lányt sem kellett félteni: frappáns "revansot" vett az X-Stage háziasszonyán.

Az albérlet lakói megható búcsúbulit csaptak Alexának

Alexa eleinte félt elmondani a többieknek, hogy Amerikába utazik. Amikor aztán mégiscsak kirobbant belőle, a lányok egyből támogatni kezdték ők, de Joe, Lali és Gábor veszélyes ötletnek tartották. Később összefutott Bécy-vel, aki szerelmet vallott neki azért, hogy ott tartsa a lányt, de Alexa egyértelművé tette, hogy köztük mindennek vége. Este az albérlet lakói végül mind Alexa mellé álltak, és egy hatalmas bulival ünnepelték meg a sikerét.

Alexa könnyek között búcsúzott az albérlettől

Lili mindenáron felakarta szedni Danit. Szofi megpróbálta közelebb hozni egymáshoz Teót és Tamást. Alexa felfedte barátainak a jövőre vonatkozó terveit.

Szupergirls az X-Faktor színpadán!

A hétvégén Európa-bajnoki címet szereztt a Szupergirls. Alexa most velük beszélgetett a backstage-ben a próba után, ugyanis ők is feltűnnek szombaton az X-Faktor színpadán a London Kids mellett.

Alexa: „Megyek Amerikába…”

Hilda felkereste Alexát, hogy emlékeztesse őt, a Katalinnal kötött együttműködésére. Miután a hangstúdió menedzsere rászállt Alexára, a lány elsírta magát Hilda előtt, aki egy rövid időre szintén megnyílt a lánynak, és felajánlotta neki, hogy menjen ki az Egyesült Államokba, mivel ott vannak kapcsolatai, amik segítségével befuthatna. Kis habozás után Alexa elfogadta az ajánlatot.

Hilda Alexának: „Én hiszek benned…”

Hilda elkezdte Alexa énekesi karrierjét ápolni. Teó kimondta a véleményét Tamásról. Lili új munkát kapott.

Milyen hatással volt a párbaj a London Kids-re?

Alexa a zenekar próbája után beszélgetett a srácokkal. Többek között arra is kíváncsi volt, hogy milyen hatással volt az első élő show az eheti készülésükre.

Bár Hegedűs Péter kiesett, nem fogja abbahagyni az éneklést!

Puskás Peti mentoráltja, Hegedűs Péter csalódottan mesélt Alexának az első élő show után, hiszen minden vágya az volt, hogy legalább a második élő show-ig eljusson, de megígérte az X-Stage műsorvezetőjének, hogy nem hagyja abba a zenélést!

Puskás Peti igazságtalannak érzi Hegedűs Péter kiesését

Puskás Peti szerint az előadóművészet nem csak arról szól, hogy valaki jól tud énekelni, és pont ezért sajnálja, hogy Péternek kellett búcsút vennie az X-Faktortól. A mentor szerint Violin P volt a legösszeszedettebb és legenergikusabb az első élő show-ban, és hiányozni fog neki a műsor üde színfoltja.

A London Kids magabiztosabb volt a párbajon, mint a produkciójuknál

Alexa az első élő show után a London Kids énekesével, Ádámmal beszélgetett, aki szerint, bár most párbajoztak, egyáltalán nem gyenge a csapatuk, maximum a többiek erősebbek náluk. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan élte meg a párbajt a zenekar énekese, nézd meg az X-Stage extra videóját!

Miről szól Tóth Gabi új dala? Alexa kiderítette!

Az X-Stage műsorvezetője számára Tóth Gabi egy igazi példakép, és teljesen el volt varázsolva az énekesnő extra produkciójától. Alexa kifaggatta Gabit, hogy miről szól pontosan az Ízedre vágyom című dal!

Berta Dani alig várta, hogy egy hatalmasat bulizhasson

Pétert és Danit az öltözőben faggatta Alexa, és meglepődve tapasztalta, hogy Dani egy cseppet sem izgult, sőt, már alig várta, hogy egy hatalmasat bulizhasson az X-Faktor színpadán!

Alexa egy óriási öleléssel biztatta Rolandot az élő show előtt

Gulyás Roland úgy érezte a színpadra lépés előtt, hogy nincs miért izgulnia, hiszen amennyire csak tudott, felkészült. De azért egy támogató ölelés neki is jól esett az X-Stage műsorvezetőjétől.

Viola:

Erdős Viola az első élő show előtt 99,9%-ig volt biztos magában, és saját bevallása szerint egyáltalán nem izgult. Mi a titka? Minden alkalommal úgy áll a színpadra, mintha az csak egy próba lenne.

Mézes Norbi most nem izgult, de ez nincs mindig így

Mézes Norbi teljes nyugalommal várta az első élő show-t, de bevallotta, hogy nagyon is izgulós típus. Nézd meg Alexa exkluzív interjúját a fiúval a színpadra lépés előtt!

Puskás Peti magabiztosan vágott bele az első élő show-ba

A 25 év felettiek mentora nagyon elégedett a három versenyzőjével, mert szorgalmasak és lelkesek. Ha még több érdekességre vagy kíváncsi, nézd meg, miről beszélgetett még Alexa és Puskás Peti!

Alexa máris összebarátkozott a versenyzőkkel

A sajtótájékoztatón az X-Faktor műsorvezetője jelentette be, hogy ismét egy hölggyel bővül a tehetségkutató csapata. Alexa lelkesen vetette bele magát az X-Stage háziasszonyának szerepébe.

ALEXA: "Nem vagyok műsorvezető!"


szerző:
2017.10.11. 18:28
ALEXA:

Az X-Faktor szerda délelőtti sajtótájékoztatón Ramóna bemutatta a tehetségkutató Facebookos háttérműsorának, az X-Stage-nek a házigazdáját is, aki nem más, mint az Éjjel- Nappal Budapest szereplője, Alexa. Hogy, mire számíthatnak tőle az X-Faktor követői? Azt ő maga árulta el a Fókusz stábjának!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Joe Gábornak: „Legyél már férfi, miért egy lánnyal emberkedsz?”

Zoé tovább küzdött Gáborért. Szofi, Tamara és Alexa közös tervet eszeltek ki. Dani és Roland csajozási versenyben vettek részt.

Joe-t minden szerette elhagyta

Miután fény derült Joe és Zoé csókjára, Gábor elfordult mindkettőjüktől és átköltözött anyjához. A kétségbeesett Joe megpróbálta megbeszélni Gabival a történteket, de barátja elhajtotta őt. Joe ezután Tamarához ment, hogy megmagyarázza a történteket, de a lány szakított vele. Végül még Lali is úgy döntött, hogy inkább átköltözik Gáborhoz, ráadásul Joe Alexát és Zoét is elüldözte magától.

Alexa: „Le kell mondanom az álmaimról, mert senki nem támogat!”

Alexa izgatottan várta a találkozást új zenei producerével, és bár Bécy-nek nem volt túl szimpatikus a férfi, Alexát hamar lenyűgözte. Péternek köszönhetően azonban egyre kínosabb helyzetekbe keveredett a lány, ennek pedig az lett a vége, hogy kiborult és Bécy-nek sírta el a bánatát.

Előző rész (2017. szeptember 28.)

Gábort választás elé állította Totót. Bori meglepetés partit szervezett Karola szülinapjára. Alexa zenei karrierje beindult.

Totó költözésre kényszerült

Gábor választás elé állította Zoét. Bori meglepetés partit szervezett Karola szülinapjára. Alexa zenei karrierje beindult.

Következő rész (2017. szeptember 28.)

Gábor választás elé állítja Totót. Bori meglepetés partit szervez Karola szülinapjára. Alexa zenei karrierje beindul.

Előző rész (2017. szeptember 27.)

Zoé ultimátumot adott Totónak. Milán belevetette magát az új munkájába. Alexa megpróbálta elindítani énekesnői karrierjét.

Alexa új támogatót talált zenei karrierjéhez

Zoé ultimátumot adott Totónak. Milán belevetette magát az új munkájába. Alexa megpróbálta elindítani énekesnői karrierjét.

Joe Ildikóról: „Nem lesz jobb, hogyha börtönbe juttatom…”

Az albérlet lakói megdöbbenéssel fogadták a hírt, hogy Ildikó gyújtotta fel a műhelyt. Joe azonban nem akarta feljelenteni őt, mert mégiscsak az anyósa, akkor is, ha már válófélben vannak Barbival. Ettől függetlenül, azért úgy döntött, megleckézteti az idős asszonyt, és megijesztette őt azzal, hogy följelenti. Mindeközben, a balszerencsés történések árnyékában Joe és Tamara kapcsolata megerősödött, ezért Joe megkérte barátnőjét, hogy költözzön hozzá.

Joe végre maga mögött tudhatja balszerencséjét?

Joe móresre tanította Ildikót. Dani és Roland megpróbáltak békét kötni. Milán új állásajánlatot kapott.

Tamara és Alexa faképnél hagyták Szofit

Szofi beismerte Tamásnak, hogy az utóbbi időben veszteséges volt a fodrászat. Tomi úgy döntött, megpróbál segíteni a lánynak, és ajánlott neki pár intézkedést, amivel javíthat az üzleten. Szofi megfogadta a tanácsokat, de amikor keményen próbált fellépni Alexával és Tamarával szemben, ők nehezen fogadták főnökük döntését, és nem voltak hajlandóak elkezdeni dolgozni aznap.

Maja: „Nem akartam megbántani Győzőt, és mégis sikerült…”

Dani és Roland összemérték az erejüket. Tamás segített nyereségesebbé tenni a fodrászszalont. Győző és Maja kisfilmet forgattak.

Joe: „Most mit csináltam rosszul?”

Joe meglepetés medencés partit szervez Tamarának, aki viszont kényelmetlenül érzi magát a bulin, mert titkolja, hogy lefeküdtek Joe-val. Mikor pedig még Zoéra is féltékeny lesz a lány, inkább otthagyja a saját születésnapi buliját.

Tamás új életet kezdett Paula nélkül

Tamás átköltözött az albérletből a Bécy házba, ahol Szilárd támogatásának hála eldöntötte, hogy ideje új életet kezdenie. A nap végére ráadásul még egy randi is kilátásba került számára.

Előző rész (2017. szeptember 05.)

Evelint furdalja a lelkiismeret, mert drogot rejtett el Daninál. Zoé reggel fájó szívvel elköltözik az albérletből Totóval együtt. Alexa helyett Lali áll a színpadra, és nagy sikert arat Alexa Bang Bang című dalával.

Következő rész (2017. szeptember 05.)

Evelint furdalja a lelkiismeret, mert drogot rejtett el Daninál. Zoé reggel fájó szívvel elköltözik az albérletből Totóval együtt. Alexa helyett Lali áll a színpadra, és nagy sikert arat Alexa Bang Bang című dalával.

Zoé összezavarodik, és megcsókolja Gábort

Amikor este Totó az összegyűlt lakók előtt megalázza a testvérét, amikor Zoé bemutatja az új fitneszvideóját, Gábor az, aki megvigasztalja a lányt, és Zoé meghatottan megcsókolja Gábort.

Tamara:

Reggel Tamara Joe szobájában ébredt, és megbeszélték, hogy titokban tartják, ami köztük történt...

Joe képtelen ellenállni Tamara vonzerejének

Lali reggel kitalálta, hogy menjenek el kirándulni egy kis faluba, ami a hegy tetején van, de útközben kifogyott az üzemanyag az autóból...

Tamara és Joe egymásra találnak Montenegróban

Miután Lali rábeszélte Tamarát, hogy tartson velük Montenegróba, Gábor, Joe, Alexa, Laller és Tamara nyaralni indultak...

Rengeteg pénzt nyert az ÉNB sztárja!

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője az összes megtakarított pénzét szerencsejátékba fektette, de Fortuna kegyes volt hozzá, és megsokszorozta vagyonát!

Lali:

Miután Lalika "véletlenül" megtalálja a kulcsot, Alexa odaér a dedikálással egybekötött fellépésére. Amikor Alexát a színpadon ünneplik, Lali felfurakodik mellé és bejelenti, hogy egy közös számmal készülnek.

Előző rész (2017. augusztus 25.)

Milán egy romantikus séta során egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Máté váratlanul meglátogatja Karolát a szalonban. Alexát reggel felhívják a stúdióból, hogy estére szerveztek neki egy kis dedikálást.

Alexa:

Alexát reggel azzal a jó hírrel hívták fel, hogy estére szerveztek neki egy dedikálással egybekötött fellépést...

Következő rész (2017. augusztus 25.)

Milán egy romantikus séta során egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Máté váratlanul meglátogatja Karolát a szalonban. Alexát reggel felhívják a stúdióból, hogy estére szerveztek neki egy kis dedikálást.

Joe és Tamara rögtön megtalálják a közös hangot

Az albérletben Tamara is szemtanúja lesz Gábor kiköltözésének, és mikor később Joe hazaviszi Tamarát, meghitt beszélgetésre kerül sor kettejük között: a lány bevallja, hogy a kolléganőitől hallotta már Barbi történetét, de Joe-t egyáltalán nem ilyennek képzelte el.

Joe megismerkedik Tamarával

Reggel kiderült, hogy a fodrászatban baj van a vízvezetékkel, és Joe felajánlotta, hogy autóval beviszi Alexát és Paulát...

Előző rész (2017. július 31.)

Karesznek nagyon jó kedve van, mióta pénteken megcsókolta Mesit. Reggel Gábor újra bepróbálkozik Zoénál. Alexa és Paula megtalálják Barbi utódját.

Paula és Alexa új munkatárssal zárják a napot

Paula egész nap az új jelölteket kereste, de nem találta meg Barbi utódját. Aztán az utolsó pillanatban beesett Tamara, aki mindenkit levett a lábáról...

Következő rész (2017. július 31.)

Karesznek nagyon jó kedve van, mióta pénteken megcsókolta Mesit. Reggel Gábor újra bepróbálkozik Zoénál. Alexa és Paula megtalálják Barbi utódját.

Kristóf:

Miután Kristóf bejelentette a lakóknak, hogy Hamburgba költözik, elhívta őket egy bárba, hogy megünnepeljék Krisi nagy lehetőségét. Amikor Alexa és Kristóf kettesben maradtak, a srác bocsánatot kért a viselkedéséért, és csókkal búcsúzott el a lánytól.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való