KERESÉS search-close

Attila

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Attila"

Attila visszatért – A levegő is megfagyott a díszvacsorán!

Icuka meglepetésvendége szó szerint meglepő volt... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Attila sminkelése már ciki a legjobb barátjának

Laci és Attila együtt nőttek fel egy nevelő intézetben, és Laci már akkor tudta, hogy barátja más, mint a többiek. Mégis, nemrég kiakadt Attila sminkelése miatt. A teljes adásból kiderül, megoldódik-e a feszültség a barátok között!

 Munka közben vesztette el a lábát a magyar sportbíró!

Attila hét éve szolgált sportbíróként a Hungaroringen, amikor egy német túraautó nem tudott megállni és nekicsúszott. A baleset utána fél lábát amputálni kellett! A Fókusz stábja ott volt a férfival akkor is, amikor tíz hónap után ismét munkába állt a Hungaroringen.

Zsarolás! Hatalmas összeghez jutott a Drága örökösök szereplője!

Hoppá-hoppá: úgy tűnik Kristóf nem hagyja annyiban azt a múltkorit, és végre a sarkára áll! Na de mit szól vajon mindehhez Attila...?

Gergő vissza akarja kapni keresztszüleit

Judit és Attila fontos részei voltak Gergő gyerekkorának, azonban egyik napról a másikra eltűntek az életéből. A fiú sosem tudta meg édesanyjától, hogy mi történt. Keresztszüleivel most végre újra találkozhatott, és mindent megbeszéltek.

A VV5-ben minden a taktikázásról szólt

Attilának és Petinek köszönhetően a szereplők rafinált módon alakították a Villa-helyzeteket ebben a szériában, ráadásul az Arénában is megküzdöttek egymással, ahol már nem a duma, az erő is számított. És persze, az érzelmi hullámvasút sem maradt ki a buliból.

Bemutatjuk A Fal legújabb játékosait!

A Fal második adásában egy házaspár játszhat a 100 millió forintért! Nézd meg Attila és Bori bemutatkozó kisfilmjét!

A teljes adás ide kattintva nézhető vissza!
 

Döbbenetes fordulattal zárult A Fal második része!

Attila és Bori több mint 9 millió forintot gyűjtöttek össze a játék alatt. De az örömmámorra még várniuk kellett, ugyanis eljött a pillanat, mikor kiderült, Bori elfogadta-e a szerződésben szereplő összeget, vagy sem.

A teljes adás ide kattintva nézhető vissza!
 

Attila és Zsuzsa kapcsolatából hiányzik a bizalom...

Attila féltékeny típus, és zavarja őt, hogy a tőle 200 km-re élő párja nélküle jár bulizni. Zsuzsa viszont a tőle 15 évvel fiatalabb fiúval szemben bizalmatlan, mert Ati állítólag több tini lánynak is szokott félreérthető üzeneteket küldeni.

Attila vallomása:

Attila két hónappal ezelőtt ismerte meg Kittit, és azért jött a műsorba, hogy bevallja, elkezdett iránta érezni valamit. A fiú még Kitti kedvenc dalát is elénekelte, de a lány bevallotta, hogy ő nemcsak tőle, de senkitől nem szeretne semmit.

Attila dalban mondta el érzelmeit Kittinek

Attila elmesélte, hogy őt és Kittit az éneklés hozta össze, így magától értetődő volt, hogy a 18 éves fiú dalban mondta el, mit érez a lány iránt...

Attila számára a megcsalás csak egy hobbi

Attila és kedvese öt éve alkotnak egy párt, és van két közös gyermekük is. A férfi három évig hűséges volt, azonban az elmúlt két évben többször félrelépett. Attila azért jött a műsorba, hogy bevallja hűtlenségét, és megkérje Erzsike kezét.

Attila:

Attila, a szigorú test tulajdonosa vicces videókat tölt fel a Youtube-ra. A 37 éves férfinek 2500 feliratkozója van, és legnépszerűbb videóját már több mint egymillióan látták.

Józsi megkönnyezte öccse viszontlátását

Attila és bátyja, Józsi két év után az Anikó Show-ban találkoztak először. A testvérek elmondták, hogy bár nehéz gyerekkoruk volt, Józsi nevelt embert az öccséből. Attila arra kérte bátyját, hogy legyenek jobb testvérek, és Józsi szakítson rá több időt.

Attilát felesége sem tántorítja el a sanzonkirálynő Gyöngyikétől

Attila az X-Faktorban szeretett bele Gyöngyibe, aki azonnal levette őt a lábáról a hangjával. A férfi azóta rendszeresen üzenetekkel bombázza az énekesnőt, és egy cseppet sem érdekli, hogy mit szól mindehhez a felesége, Ági. Elérkezett a nagy találkozás pillanata!

Hoppá! Attila eljött szakítani, mégis őt dobták ki?

Attila azért jött el a műsorba, hogy ultimátumot adjon kedvesének. Miután Dominika bejött a stúdióba, rajtuk volt a sor, hogy rendezzék konfliktusukat. Kiderült, hogy Attilának nem tetszik, hogy Dominika minden reggel hisztizik a pillája miatt, a lánynak pedig abból van elege, hogy Atti állandóan számítógépezik. Miután a szerelmesek mindent egymás fejéhez vágtak, Anikó megkérdezte, hogy tizes skálán mennyire szeretik egymást, a válaszon pedig mindketten meglepődtek...

Attila:

Attila és Dominika egy focimeccsen ismerték meg egymást egy évvel ezelőtt, és rögtön szerelembe estek. Attila szerint barátnője mostanában túl agresszív és féltékeny, és most azért jött el a műsorba, hogy ezt neki is elmondja, és megkérje, változtasson a viselkedésén. Dominikának is volt néhány keresetlen szava párjához, ugyanis szerinte Attila sem szent...

Attila új cicivel lepte meg szerelmét, de még van, amit átszabatna rajta

Patrícia azért csináltatta meg a melleit, hogy még jobban tetsszen szerelmének, Attila ugyanis imádja a plasztikázott lányokat, és szeretné belőle is kihozni az igazi cicamacát. A lányt négy hónappal ezelőtt műtötték, és nem tagadja, hogy a műtét utáni időszak nagyon nehéz volt. Bár Patrícia elégedett a külsejével, Attila kedvéért feltöltetné a száját, és a fenekét is kerekebbre műttetné, ugyanis ő mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy megfeleljen a szerelmének. De vajon Patrícia mit változtatna meg Attilán?

 

 

 

 Luna elhagyja Lalit és az országot is

Miután a lány váratlanul megjelent az albérletben, hogy elköszönjön: magától visszamegy Ecuadorba! Lali megpróbálja lebeszélni erről, azonban később kénytelen rájönni, hogy Luna nem egyedül utazik haza…

Attila megtudja, hogy a történtek miatt Júlia elvetélt

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 11-i epizódjaiból!

Attila dühében nekiesik Miklósnak

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 10-i epizódjaiból!

Júlia mindent elmond Attilának a terhességéről

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 7-i epizódjaiból!

Lali: „Nem leszek ló helyett szamár.”

Amikor Luna a szeme láttára kibékül volt barátjával, Attilával, Lali féltékenységében felbontja az egyezségüket.

Júlia és Attila szeretkeznek az új ágyban

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 29-i epizódjaiból!

ValóVilág kvíz - Lássuk, mennyire vagy képben! (3. hét, hétfő)

Augusztus 27-én indul a ValóVilág powered by Big Brother, ezért arra gondoltunk, hogy - kvízek formájában - veletek együtt elevenítjük fel az előző ValóVilág szériák legnagyobb pillanatait! Íme egy ValóVilág kvíz, amihez minden tudásodra szükség van!

Attila közli Júliával, hogy mostantól semmi köze a terveihez

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 22-i epizódjaiból!

Júlia és Attila megtalálja Stellát, aki nem akar visszamenni a nevelőszüleihez

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 18-i epizódjaiból!

Júlia hosszú idő után először hagyja, hogy Attila megölelje

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 11-i epizódjaiból!

Júlia elárulja Attilának, hogy tud Nóráról

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 14-i epizódjaiból!

Utoljára búcsúzunk: Ég veled, Attila!

Hihetetlenül brutális és tisztességes Párbajban maradt alul Cintiával szemben Attila. Emlékezzünk vissza közösen a farmer játékban töltött pillanataira!

Cintia zöld kendővel pecsételte meg a sorsát

Fördős Zé utoljára érkezett négyszemközti beszélgetésre a Farmra. Ezúttal Cintiát hívta ki magával a pajtába, akinek konkrét és határozott elképzelései voltak az utolsó Párbaj alakulásáról.

Gergő őrjöngve pityergett?


szerző:
2016.05.28. 21:10
Gergő őrjöngve pityergett?

Ismét elszabadultak az indulatok a tanyán, ugyanis Attila a többszöri felszólítás ellenére sem hagyott fel rossz szokásával. Gergő besokallt, ezért ingerülten kiosztotta farmertársát, aki azt állítja, hogy Kongó gazdája a vita hevében egy könnycseppet is elmorzsolt.

Brutális lett a Farm utolsó Párbaja


szerző:
2016.05.28. 21:10
Brutális lett a Farm utolsó Párbaja

Ahogy az lenni szokott, az összecsapás előtt Fördős Zé ismertette a feladatokat. Cintia és Attila a Farm legbrutálisabb Párbaján mérhette össze tudását...

Hihetetlen, hogy mit tett Attila a Párbajon Cintiával!

Az elmúlt hetekben elmérgesedett a helyzet Cintia és Attila között, így nem véletlen, hogy az utolsó Párbaj pont az övéké lett. A farmerek bármit megtettek volna a győzelemért, viszont erre senki sem számított...

Így fogadták a farmerek a győztes párbajozót

A harmadik döntős habár biztos volt magában, mégis alig hitte el, hogy sikerült legyőznie ellenfelét az utolsó Párbajon. Visszatérése után pedig az is hamar kiderült, mit szóltak hozzá az otthon maradt társai.

Rendhagyó búcsú a Farmon


szerző:
2016.05.28. 21:10
Rendhagyó búcsú a Farmon

Attila a 'csata' után nem társaihoz tért vissza, hogy elbúcsúzzon tőlük, hanem állataihoz. Egyesével megszeretgette őket, majd szedte a sátorfáját és kisétált a sokat jelentő kapun...

Attiláé lett a Farm?


szerző:
2016.05.28. 21:10
Attiláé lett a Farm?

Fördős Zé várta a Párbaj kiesőjét a kerítésen túl. Attila beavatta a műsorvezetőt abba a megtisztulási folyamatba, amit a Farmnak köszönhet.

Gábor rosszul lett az utolsó Kiválasztáson

Fördős Zé vezényletével túl vannak a farmerek az utolsó kalapáláson. Gyorsan, és szinte zökkenőmentesen zajlott a Kiválasztás, leszámítva, mikor a műsorvezető észrevette Gábor rosszullétét...

A farmerek teljesen kiakadtak Attila miatt

A Kiválasztás eredménye nagyon feldühítette a farmereket, pontosabban inkább Attila gyávasága, amit a jelölésére alapoztak a többiek.

Váratlan fordulat! Ő lesz a biztos párbajozó...

A farm történelmének ez az első ilyen végkimenetelű Kiválasztása. Az aktuális Heti Gazda társait is meglepte visszavonhatatlan döntésével.

Cintiával bújt ágyba Attila


szerző:
2016.05.27. 20:00
Cintiával bújt ágyba Attila

A Kiválasztás és a piros kendő felkötése után Attila teljesen kivetkőzött magából. A farmerek alig hittek a szemüknek és a fülüknek, amikor társuk feltűnt a színen.

Nem lehet tudni, hogy mi történt Attilával

Cintiát még az ágyban lepte meg Attila, majd folyton a nyomában volt, hogy meggyőzze arról, amire megvilágosodása közben jutott. A lány alig akarta elhinni, hogy mire készül Attila, ezért a fiúknak is elmesélte a hallottakat.

Szilveszter gazda most járt utoljára a Farmon, és ezúttal sem érkezett üres kézzel. Névre szóló ajándékokat és kabalákat is hozott a farmereknek, amik biztos, hogy örök emlék lesz majd a számukra.

Celeb mentorokkal a Farm győzelemért!

A játék utolsó hetében már csak négy farmer küzd a 20 millió forintos fődíjért, ezért ilyenkor minden támogatás számít. Lássuk, hogyan töltődött fel Cintia, Attila, Gábor és Gergő!

Asztalon táncolós bulit csinált Bunyós Pityu

Fergeteges volt a hangulat a tanyán. A farmlakók már régóta egy igazi karaoke buliról álmodoztak, most megkapták...

Hidegzuhannyal állt bosszút Attila Cintián

A lány nem bírt magával. Először Gáborral húzott újat, majd Attila is közéjük keveredett. Cintia először csak fröcskölte a farmert, aki nem aprózta el a revanst.

Így küzdené be magát Attila a döntőbe!

Gáborral vitatta meg a végjátékkal kapcsolatos tervét. Egyértelműen kiderült, hogy egy jól átgondolt, és régóta fontolgatott lépésről volt szó...

Gábor túl durván törte Attila fején a tojásait?

Ada vezetésével versengtek egymás ellen a farmerek. A vesztes csapat - aki ezúttal Gábor és Attila volt - megkapta a büntető feladatot, amit az izmos játékos talán túlságosan is komolyan vett.

Attila széttrollkodta a Felelsz vagy mersz? játékot

Cintia vendége, Dóri szeretett volna játszani a farmerekkel, hogy jobban megismerje őket, illetve ők is egymást. A srácoknak tetszett az ötlet, ennek ellenére ez a megmozdulás is feszültséggel ért véget.

Gábor: "Ezek kan méhek!"


szerző:
2016.05.25. 20:00
Gábor:

Új feladatot kaptak a farmerlegények, méghozzá mézet kellett készíteniük. A végeredmény kiváló lett, ám a kivitelezés nem ment zökkenőmentesen...

"Jaj, de kívánlak!"


szerző:
2016.05.25. 20:00

A harmadik napon Attilára került a sor, hogy vendéget fogadjon a tanyán. Hozzá szerelme érkezhetett, akitől teljesen beindult a farmer.

Egy napig Bunyós Pityu garantálja a jó hangulatot a Farmon

Attilát nem más fogja felkészíteni a hétvégi megmérettetésekre, mint Bunyós Pityu. A farmerek örültek az érkezésének, hiszen már akkor is biztosak lehettek benne, hogy nagy buli lesz a tanyán az ő jóvoltából.

Gábor egy tehénnel, Attila egy fával, Gergő pedig egy kutyával beszélte meg lelki problémáit a tanyán. Az eredmény pedig majdnem minden esetben ugyanaz volt.

Attila nekiment Cintia vendégének


szerző:
2016.05.24. 20:00
Attila nekiment Cintia vendégének

Gábor után ma Cintia volt a soros, aki vendéget fogathatott a tanyán. A lányhoz rég nem látott édesapja érkezett, aki nagyon gyorsan felkerült Attila céltáblájára.

Jól állt Dóri kezében a tőgy


szerző:
2016.05.24. 20:00
Jól állt Dóri kezében a tőgy

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője érkezett Cintiához a Farmra. Természetesen ő sem üres kézzel jött mentoráltjához, de a többi játékossal is gyorsan összebarátkozott.

Megható üzenetet kaptak a farmerek


szerző:
2016.05.23. 20:00
Megható üzenetet kaptak a farmerek

Brigi végrendeletet küldött az egykori lakótársainak. Levelében minden farmernek szánt egy-két sort, ami mélyen érintette a játékosokat. Üzenetéből az is kiderült, hogy ki lett az utolsó Heti Gazda.

Ilyen egy állati futam a Farmon!


szerző:
2016.05.23. 20:00
Ilyen egy állati futam a Farmon!

Szilveszter gazda nemcsak hozott, de vitt is. A farmereknek búcsút kellett venniük a tanya állati lakóitól, amit egy őrült hajsza előzött meg, ugyanis minden egyes jövevényt nekik kellett becserkészniük.

Finálé: Döntsd el, melyik parasztból legyen király!

Van egy erdő, benne nagy ház, abban néhány farmer tanyáz. Régebben még sokan ’vótak’, a gyengék majd éhen ’hótak’. Harcoltak, balhéztak, éheztek, mostanára minden munkával végeztek. Csak egy meló maradt, de az magukra vár: döntsék el, melyik parasztból legyen király! Vasárnap finálé, telefon a kézbe! 19:55 – ezt véssék észbe!

Rossz hírt kellett közölnie Attilának

A taktikázások váratlan helyzeteket szültek a Farmon. Brigi hiába szállt szembe Gergővel azért, hogy Attila őt ne hívja ki párbajozni - ha esetleg ez volt a szándéka -, pártfogoltja különös bejelentést tett a zöld kendőt illetően. 

Így alakult a 10. kalapálás - Kiválasztás

Elérkeztünk a tizedik Kiválasztáshoz, ami azt jelenti, hogy habár a farmerek száma csökkent, a feszültség csak növekedett. De felkerültek a jelek, így Gábornak kelle döntenie a biztos párbajozóról.

Fördős Zé állította le az eldurvult vitát

Szét kellett ültetni Attilát és Gergőt, mert félő volt, hogy tettlegességig fajul a kakaskodásuk. Szerencsére a műsorvezető még időben közbelépett...

Kisállatok születtek a Farmon!


szerző:
2016.05.21. 21:25
Kisállatok születtek a Farmon!

Újabb jövevények érkeztek a tanyára, ám őket ezúttal nem Szilveszter gazda hozta a farmereknek. Cintia teljesen elolvadt a csöppségektől. Ezt érdemes megnézni!

Ez a tizedik piros kendő


szerző:
2016.05.21. 21:25
Ez a tizedik piros kendő

A sok-sok agyalásnak meg lett az eredménye. Gábor taktikai szempontok alapján döntött, majd felkötötte a biztos Párbajt jelentő kendőt Attila karjára.

Gergő egyedül folytatja...


szerző:
2016.05.21. 21:25
Gergő egyedül folytatja...

A farmert nagyon meglepte, hogy párja mit tett Attilával a háta mögött. Brigi már hiába próbálta megbeszélni szerelmével a helyzetet, ő hajthatatlan volt.

Lorenzo alattomosan támadt a farmerekre

Cintia ismét Csula bá közelébe merészkedett, miközben Attila jónak tűnő tanácsokkal látta el az állatot illetően. Lorenzo mind a két farmernek megmutatta, hogy hol a helyük.

Fördős Zé Attila kezébe adta a döntést

Eljött a 10. Kihívás ideje, amit szokás szerint a műsorvezető látogatása előzött meg. Attila határozott ítéletethirdetése nem volt meglepő, mégis kíméletlenül érte zöld kendős ellenfelét.

Csak a Farmon szerzett tapasztalatokkal lehet a fődíj közelébe férkőzni

Olyan összetett feladatsort kaptak a tizedik alkalommal párbajozó farmerek, amik nagy része már ismerős lehetett számukra az elmúlt hónapokban szerzett élményeikből és tapasztalataikból.

Attila 'lecsapta' Brigit a Párbajon


szerző:
2016.05.21. 21:25
Attila 'lecsapta' Brigit a Párbajon

Már nagyon közel a cél, de ismét egy farmerrel kevesebb küzdhet a 20 millió forintos nyereményért. Így alakult Attila és Brigi Párbaja...
 

Cintia szexi táncát élvezhették a farmerlegények

Ha buli, akkor jöhet a felejtés. Cintia és Attila kapcsolata nem volt túl felhőtlen az utóbbi időben, most mégis jól érezték magukat egymás társaságában.

Csula bá csapdába csalta a farmereket

Cintia és Brigi arra készültek, hogy megtisztítsák az alpakákat, ám Lorenzo, más néven Csula bá, a köpködő láma kihasználta a farmerek gyanútlanságát. A lányokat sarokba szorította, a fiúknak pedig megmutatta, hogy ki az úr a háznál.

Gyilkosság! Gyászolnak a farmerek


szerző:
2016.05.20. 19:55
Gyilkosság! Gyászolnak a farmerek

Malac fürdetést terveztek mára a farmerek, de sajnos szerencsétlenül alakultak az események. Két csöppség kiszökött, de már csak egy térhetett vissza kistestvéreihez.

Cintia soha nem látott indulatot váltott ki Attilából

Gábor szerette volna, ha békés módon megbánnák eddigi hibáikat a farmerek és bocsánatot kérnének egymástól. Ez jó ötletnek tűnt, és az elején még nem is lett volna ezzel probléma, ám sajnos elszabadult a pokol, amikor Attilára és Cintiára került a sor.

Ez a szerkezet tett védetté két farmert is!

Már megszokhattuk, hogy ha Párbaj előtt állnak a játékosok, akkor újabb védettségi játék előzi meg a nagy összecsapást. Fördős Zé ismertette a feladatot, ami már akkor is elég izgalmasnak ígérkezett...

Így küzdöttek a farmerlegények a kék kendőért

Attila, Gábor és Gergő most megmutathatta ország-világ előtt, hogy ki a legerősebb hármójuk közül. Itt már nem volt mellébeszélés, az eredmények magukért beszéltek.

Brigi hátat fordított Gergőnek


szerző:
2016.05.19. 19:55
Brigi hátat fordított Gergőnek

Levelet hozott a postás! A farmereknek egyesével el kellett mondaniuk, hogy kit várnak vissza a 9. Párbajról, és miért. A jelenleg biztonságban lévő játékosok szinte egy emberként Dóri mögé álltak, csak éppen Brigi választásával megtörte a sort...

Attila masszázst kért Gergő párjától

Miután Brigi szembe ment a nép akaratával, elvonult a piros kendős játékossal a fák árnyékában megbújó padhoz. Attila feszegetni kezdte a háromgyermekes anyuka és a Farmon kialakult kapcsolatának határait...

Nádai Anikó feltépte a sebeket


szerző:
2016.05.19. 19:55
Nádai Anikó feltépte a sebeket

A mostanra felgyorsult játék elérkezett a 9. Párbajhoz, de előtte még Nádai Anikó arról faggatta a farmereket, hogy ki kinek szurkol, vagyis kit várnak vissza a tanyára. Így újra kibukott Brigi választása, aminek következtében a farmerlegények egymásnak feszültek a nagy megmérettetés előtt.

Állatokkal küzdöttek egymás ellen a párbajozók

Nádai Anikó ismertette a feladatsort Dórival és Attilával, ami a győztes felet egy lépéssel közelebb hozta a 20 millió forintos nyereményhez. Lássuk, min kellett keresztül menniük a farmereknek!

A mélybe ugrottak a farmerek a győzelemért

Attila és Dóri küzdelme, a múlt heti Párbajhoz hasonlóan, szorosan zajlott. Pörgés, forgás, mélybe ugrás, gödörből kimászás - így kezdődött, majd egy feldíszített májusfával ért véget a Farm kilencedik megmérettetése.

Nádai Anikó vígasztalta a könnyeivel küszködő Dórit

Attila győzelme egyenes út volt Dóri számára a kerítésen túlra. A zöld kendős párbajozó még visszatérhetett, hogy összecsomagoljon, majd a kapun kilépve a műsorvezető várta...

Gergő úgy őrjöngött Brigivel, mint talán még soha!

A hős szerelmes férfi nem tudja túltenni magát Brigi döntésén és hozzáállásán. A háromgyermekes anyuka viszont egyáltalán nem érti, hogy párja miért van így felháborodva, sőt szerinte nem is vele van a probléma...

Agyalásra 'kényszerítették' a Farm egyetlen Gáborát

Ezúttal rajta volt a sor, hogy felkösse a sorsdöntő piros kendőt. Döntésének meg is lett az eredménye...

Meglepetés! Őt hívta ki párbajozni Attila

A játék hamarosan véget ér, ezért mostanra jócskán felgyorsultak az események. Még alig ócsúdtak fel a farmerek a legutóbbi Párbajból, máris itt a következő. Nádai Anikó átadta a zöld kendőt a kihivó félnek, hogy azzal jelölje meg ellenfelét.

Íme a kilencedik biztos párbajozó!


szerző:
2016.05.18. 19:55
Íme a kilencedik biztos párbajozó!

Hosszas fontolgatás és tanácskozás után megszületett a döntés. A jelenlegi Heti Gazda, Gábor átadta a piros kendőt!

Gergő nem bánja, ha Attila Brigit viszi párbajozni

Attila hihetetlen taktikai játszmákba kezdett. Először Attilát és Brigit szerette volna összeugrasztani a piros kendővel kapott hatalmával. Vajon sikerül neki?

Köpködésig fajult Cintia és Attila vitája

Attila rendesen próbára teszi a farmerek idegeit. Cintia szeretett volna segíteni társának, de kudarcba fulladt a kísérlet...

Malaccsörte: Attila és Hurrikán hajba kapott

Már nem csak a farmerekkel háborúzik Attila. Ezúttal a túlpörgött Hurrikán akasztotta ki, amiért a szegény kismalac jól meg is kapta a magáét.

"Engem még nem köptek le"


szerző:
2016.05.17. 19:55

A farmerek az elmúlt napokban már-már rettegésben élnek a tanyán, ugyanis eléggé kiszámíthatatlan vendégek költöztek be hozzájuk. Cintia úgy érzi - és minden bizonnyal jogosoan -, hogy ő még a szerencsések közé tartozik.

Gergő miatt vesztette el Brigi a játékot?

Habár a hős szerelmes segíteni szeretett volna párjának, rosszul sült el a közeledése. Brigi teljesen kiakadt Gergőre, aki nem győzőtt magyarázkodni a történtek után.

Négy esélyese lett a Farm 9. Párbajának!

Egyre feszültebbek a játékosok, hiszen már nincs sok hátra, és hamarosan kiderül, kié lesz a 20 millió foint. Habár rövid az idő, addig még sok küzdelem vár rájuk.

Újabb kaland a Farmon: disznóvágás várt ma reggel a játékosokra! Attila a szokásához híven ezerrel pörgött, és utasítgatta a farmereket, amit már egyre kevésbé tűrnek a társai. Dóri viszont rendkívül elégedett volt a böllérrel...

Sanya végrendelete meglepte a farmereket?

Gábor már a Párbaj előtt pedzegette, hogy neki mindenképpen nyert ügye van, bárki is térjen vissza győztesként a nyolcadik megmérettetésről. Sanya levele megérkezett, Cintia pedig felolvasta, viszont a benne rejlő végrendelkezés - ami a Heti Gazda személyét illeti - nem aratott osztatlan sikert...

Állati üldözés a tanyán


szerző:
2016.05.16. 19:55
Állati üldözés a tanyán

Nem volt könnyű dolguk a farmereknek, ugyanis ahány jószág, annyi fele szaladt: kismalacok, disznók, kacsák, kakasok, lámák és még sokan mások...

Attila a láma-harc után Dórin köszörülte a nyelvét

A farmer feladta a küzdelmet és Kongót hívta segítségül, amiről persze a kutya gazdája semmit sem tudott. Dóri közbeavatkozott, azonnal hívta Gergőt, amiből újabb vita kerekedett a tanyán. Természetesen Brigi is beszállt a csetepatéba.

Vajon mit tervez Dóri a kétszínű Brigi ellen?

Gábor óva intette Dórit Brigivel kapcsolatban, ugyanis Attila mindent kitálalt a mai vitával kapcsolatban. Úgy tűnik, egyre szövevényesebb az ármánykodás a Farmon...

Sanya nem egyezett bele a Párbajba


szerző:
2016.05.14. 21:30
Sanya nem egyezett bele a Párbajba

A napokban üzenetet kapott Attila egy álomfejtőn keresztül, állítólag elhunyt édesapjának szellemétől. A tanács egy szövetség szétbombázásáról szólt, amit a farmer meg is fogadott, de a jó viszony megőrzése érdekében engedélyt kért - hiába...

Fördős Zé is Attila átverésének áldozata lett?

A műsorvezető ismét megérkezett a biztos párbajozóhoz, hogy megbeszéljék a piros kendős játékos terveit. Fördős Zé azon gondolkodott, vajon Attila csak egy nagy átverésre készül? Kiderült...

Gábor a nyolcadik Párbaj nyertese?


szerző:
2016.05.14. 21:30
Gábor a nyolcadik Párbaj nyertese?

A Farm izmos lakóját egyáltalán nem zavarja az események alakulása. Úgy van vele, ő mindenképp csak nyerhet a nyolcadik Párbaj végén. De miért is?

Farmlandia miatt hőzöngtek a farmerek

Brigin volt a sor, hogy írjon és felolvasson a társainak. A mese eleje még mindenkinek tetszett, a közepénél elvesztették a fonalat, a vége pedig kiverte a biztosítékot néhány farmernél. Kattints IDE - ezt érdemes meghallgatni!

Ilyen állapotban még soha nem láthattuk Gergőt!

Eddig Brigi volt az, aki nem ismerte a mértéket, most viszont végre Gergő is el tudta engedni magát. Úgy tűnik, Gábor a kedvére valót hozott bortúrájáról, Dóri azonban egyáltalán nem örült annak, amit látott és hallott...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való