KERESÉS search-close

Aurelio

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Aurelio"

Aurélió ostorlábakkal hódítana

Aurélió egy diszkóban ismerkedett meg szerelmével, Nikivel. Egy gond van csak, a lánynak van már kapcsolata. Vajon a srác így is megszerezheti magának kiszemeltjét?

Egy újabb botrány Aurelio körül!

A ValóVilág hatodik szériájának nyertese négy évvel ezelőtt a Fókusznak reagált az őt ért vádakra. Elmesélte, milyen balhéba keveredett, mi is történt vele valójában, illetve hogyan emlékszik vissza az „éttermes” balhéra.

Akár 15 év börtönbüntetést is kaphat Aurelio?

„Nem gondolom, hogy én egy börtöntöltelék lennék!” – így nyilatkozott másfél éve Aurelio a Fókusznak, amikor 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte a bajai bíróság drogbirtoklás miatt. Az ítélet végrehajtását két évre felfüggesztették, azaz próbaidőre küldték a ValóVilág egykori szereplőjét. Most azonban lehet, hogy még ennél is komolyabbra fordulnak a dolgok...

Fegyverrel elkövetett emberrablással gyanúsítják Aureliót

A rendőrség gyanúja szerint társaival elrabolt egy férfit, aki egy bajai szórakozóhelyen ellopta a pénzét. Tettéért a ValóVilág egykori szereplője akár rács mögé is kerülhet. Aurelio ügyvédje szerint nem úgy történt az eset, ahogyan azt a hatóságok állítják.

ValóVilág: Négy évvel ezelőtt Aurelio mindent vitt!

„Van életem, van életem” – ezt kiabálta a valóságshow hatodik szériájának nyertese, mikor megtudta, hogy ő lett a győztes...

Győzike&Aurelio: számodra mit jelent a celebség?

Mitől celeb egy celeb, és miért degradáló ez a kifejezés? Vagy csak rosszul használjuk magát a szót? Aurelio és Győzike tagadhatatlanul a hazai celebvilág krémjébe tartozik – ezáltal igazi szakértői a témának. Épp ezért kérte meg őket a Story Extra stábja, hogy segítsenek megérteni a szó mögötti rejtett tartalmat!

 

Ezek voltak a legnagyobb színpadi bakik!

A Fókusz stábja pont egy évvel ezelőtt összeszedte azokat a legnagyobb koncerti bakikat, amikor világsztárok esnek-kelnek koncert közben. És persze bemutattuk a magyar hírességek is, akik szintén átélték, amit nem kellett volna, milliók előtt fogtak padlót: van, aki alatt beszakadt a színpad és akad, aki a kórházat sem úszta meg.

#liftszelfi Aurelio módra

Aurelio szelfikhez és tükrökhöz fűződő viszonyáról már többször tettünk említést a Story Extrában, de a ValóVilág egykori nyertese mindig szolgáltat muníciót a témához.

Aurelio és az olasz életérzés


szerző:
2018.04.09. 09:56
Aurelio és az olasz életérzés

Ha már olasz hetet tartunk a Reggeliben, ki más mesélhetne a dolca vita életérzésről, mint az igazi és megismételhetetlen olasz csődör, Aurelio.

Nádai Anikó és Aurelio külön utakon folytatja?

Napok óta megy a találgatás: vajon mi lehet a sztárpárral? A műsorvezető most úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Ilyen egy nap Aurelióval a konyhában!

Egy évvel ezelőtt állapítottuk meg, hogy alig van olyan műsorunk, amelyikben fel ne tűnt volna a nagyszájú VV győztes. Ha pedig már így alakult, kihasználtuk ezt, és mindenhova követtük, hogy azt is lássuk, ami nem került az adásokba. A "Hagyjál főzni!" forgatásán kezdtünk…

Aurelio, a szelfi-bajnok


szerző:
2018.03.13. 16:50
Aurelio, a szelfi-bajnok

Ha egyszer tartanának szelfi-tanfolyamot, Aurelio biztosan az oktatók között foglalna helyet. Instagramján a tökélyre fejlesztette a műfajt, és ezzel lájkok ezreit szokta besöpörni. Legutóbb azt mutatta meg, hogy a liftesszelfi sem csak a hölgyek előjoga...

Aurelio szakított a párjával!

Három évvel ezelőtt a BeleValó műsorvezetője azt mesélte, hogy nincs túl jó passzban. Kiderült, Zsófival épp akkor szakítottak, és mint mondta, akármennyire is hiányzott neki a lány, nem akarta elkapkodni a dolgot. Szeretett volna néhány napig egyedül lenni, hogy megemészthesse a dolgokat.

A Villa készen áll, indulhat a ValóVilág?

Ennek már négy éve, ugyanis 2014-ben indult el a ValóVilág hatodik szériája, és pont ezen a napon mutatta be a Fókusz azt a felvételt, melyből kiderült, ki lesz az első hat játékos az aktuális szériában. Az első beköltözők között tolmácsot, modellt és világsztár hasonmást is találtunk. Nézd vissza te is!

Beindult a VV6, elszabadult az Aurelio-láz

Buli és érzelmi hullámvasút – ezek jellemezték leginkább ezt az évadot, na és persze Aurelio. A győztesről nemcsak azt tudtuk meg, hogy mennyire tud helikopterezni vagy éppen csókolózni, de a könnyeit sem rejtegette a kamerák elől.

Nádai Anikó és Aurelio bevallották: együtt vannak!

Sokakat meglephettek a bejelentésükkel, azonban a páros ezzel nem foglalkozik. Most először meséltek a kapcsolatukról és a sorsfordító helyzetről, ami összehozta őket.

Egy baleset hozta össze Anikót és Aureliót!

Anikó és Aurelio ismerték egymást, és tudtak a másikról, de igazából akkor figyeltek fel a másikra, amikor együtt kezdtek el dolgozni az Anikó Show-ban. Sőt, egy baleset kellett ahhoz, hogy átszakadjon az a bizonyos gát.

Nádai Anikó és Aurelio már hetek óta egy párt alkot!

Nádai Anikó és Aurelio szerelembe esett egymással, már hetek óta egy párt alkotnak. Bár már évek óta ismerik egymást, a közös munka és egy szerencsétlen baleset hozta őket. Az Anikó #show-ban dolgoztak mindketten, mikor Anikó telefont kapott: édesanyja autóbalesetet szenvedett.

ANIKÓ&AURELIO: Összejöttek!


szerző:
2017.12.07. 15:15
ANIKÓ&AURELIO: Összejöttek!

Nádai Anikó és Aurelio egy pár lettek! A két egykori ValóVilág szereplő, bár ugyanabból a városból származik, a műsor előtt nem ismerték egymást. Az Anikó show-ban munkatársak is lettek, de a kollegális viszonyból egy baleset miatt lett végül szerelem.

Nem fogod elhinni, hogy mivel lepte meg Aurelio a dzsungelbe készülő Pumped Gabót!

Hamarosan kezdetét veszi a Celeb vagyok, ments ki innen! A dzsungelre Aurelio készítette fel Pumped Gabót, aki egy nem mindennapi ajándékot kapott barátjától!

Bódi Sylvi: „Aurelio és Laci együtt túl sok”

A Celeb vagyok, ments ki innen! véghajrájában Zsófi volt az egyik, akinek távoznia kellett. Az Afrikában maradt celebeknek viszont megoszlott a véleményük arról, hogy ennek most örülni kell, vagy sem. Gáspár Laci mindazonáltal szívesen tisztázott volna még Zsófival pár dolgot.

Aureliónak szembesülnie kellett saját hibáival

Három évvel ezelőtt, a dzsungelben a játékosoknak egy döntést kellett hozniuk arról, hogy ki az a celeb, aki legkevésbé hasznos az afrikai „társadalomban”. Végül Aurelióra esett a választás, akit társai száműztek a táborból.

Mi a közös Aurelióban és Bódi Sylviben?

Három évvel ezelőtt mind a két celeb részese lehetett a dzsungelkalandnak, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. A Kincsvadászatra Sylvinek és Aureliónak kellett mennie, ahol nem az erejüket kellett használniuk, hanem az eszüket.

Aurelio kipróbálhatta, mennyire bátor!

A Celeb vagyok, ments ki! című műsorban a valóságshow-győztes is helyet kapott. Az egyik adásban kiderült, hogy a nézők Aureliót szeretnék vinni egy jó kis bátorságpróbára. És mit szólt ehhez a fiatal fiú? Nézzétek meg!

Meztelenség: tabu vagy természetes?

Az újságok címlapján, a kamerák előtt, a strandon, vagy éppen otthon, a négy fal között. Van, aki bátran közszemlére tesz mindent, de olyan is van, aki szégyenlős. Aureliót például már mindenféle szögből láthattuk, rá mindent lehet mondani, de, hogy gátlásos lenne – na azt nem. De mi a helyzet a gyerekekkel?

A teljes adást ITT nézheti meg!

Mi a közös Aurelióban és Katus Attilában?

Aurelio és Katus Attila is az interneten találta meg párját, és megtudtuk, mire kell figyelni ahhoz, hogy egy ilyen kapcsolat tartós legyen.

Story Extra 2017-09-28


szerző:
2017.09.28. 16:55
Exkluzív partyval ünnepelte 20. születésnapját az RTL Klub!

20 éves az RTL! Mi is ott voltunk az exkluzív szülinapi buliban. Az év legnagyobb partyján több száz híresség ünnepelte a csatorna két évtizedét, és mindenki mesélt a kezdetekről és a legérdekesebb élményeikről.

Dominika váratlan üzenete Aureliónak

Dominika és Aurelio már több mint két éve alkotnak egy párt. Sok megpróbáltatáson mentek már keresztül. Alig pár hónapja voltak együtt, amikor a fiú ellen eljárást indítottak kábítószer birtoklás gyanúja miatt. Nem sokkal később elveszítette szeretett édesapját is. Dominika mindvégig mellette volt, ám úgy tűnik, ez nem volt elég.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Kiteljesedett Aurelio szerelme?

Valószínűleg nem sokan fogadtak volna rá, hogy végül egymásra talál a ValóVilág legzűrösebb szerelmi viszonyának két főhőse. Ugye emlékeznek még? Miután Aurelio végighelikopterezte az összes nőnemű villalakót, valójában Zsófiért dobogott a szíve. Aztán megnyerte a játékot, és mindenki azt hitte, alsó hangon tíz év őrült agglegényélet következik. Ehhez képest három évvel ezelőtt elég gyorsan Zsófi lett a lakótársa.

Így nyaralt Aurelio és szerelme!

Három évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a ValóVilág 6 győztese, Aurelio és szerelme, Zsófi milyen állapotban tért haza Ibizáról, ahol egy romantikus hetet töltöttek együtt. Mondanunk sem kell, a nyaralásuk óriási veszekedéssel indult.

Kozma Dominik belopta magát a szívünkbe

Kozma Dominikot a vizes vb meglepetéseként is emlegetik, jogosan! Nem csak az országos csúcs vagy a bezsebelt érmei miatt. A huszonhat éves sportoló laza stílusával és vicces interjú beszólásaival azonnal a közönség kedvence lett. De például sokan azt sem tudják róla, hogy Aurelio az egyik legjobb barátja.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Szabad vagy sem: szabadtéri szex!

Látják? Nem látják? Na, látják! Egy olyan dolog nyomába eredtünk két évvel ezelőtt, amit nem mindig látunk, de mégis létezik. Bizony, ez a szabadtéri szex, melyet a Fókusz stábja egy éjjellátó kamerával próbálta felmérni a sötét budapesti éjszakában.

Aurelio kifakadt: „elegem van a hazugságból”

A ValóVilág fenegyereke véget vetett a pletykahadnak, és elárulta nekünk, hogy valóban jön-e a trónörökös...

Aurelio gyerekvállaláson töri a fejét?

A pletykák szerint Aurelio a gyerekvállaláson töri fejét - ez azonban túlzás. Hogy hogyan áll most a babaprojekt kedvesével, Dominikával együtt mesélték el a Story Extra stábjának.

Aureliót örökre szerelméhez köti új tetoválása!

Aurelio az Anikó Showban vallotta be szerelmének, hogy milyen meglepetéssel készül, a Story Extra stábja pedig elkísérte őt a megvalósításra. Mutatjuk, mit varratott magára a valóságshow-hős!

Így bizonyítja szerelmét Aurelio

Aurelio nemrég nagy bejelentést tett Nádai Anikó talkshow-jában: vadonatúj tetoválást csináltat szerelme jeléül. Dominikával már 2 éve alkotnak egy párt, és Aurelio még soha nem volt ennyire szerelmes - ezt pedig szerette volna valamivel bebizonyítani. Természetesen ott voltunk a nagy bejelentésnél és akkor is, amikor kiválasztotta a mintát.

Aurelio:

Aurelio és Dominika nagyon jól érezték magukat az Anikó #show-ban. Au bevallotta, hogy izgult a felvétel előtt, de nagyon jól érezte magát a vadonatúj talk show-ban. Dominika megmutatta Aurelios tetoválását, a lány pedig bevallotta, hogy titkon remélte, hogy szerelme egyszer meghozza ezt a döntést.

Lánykérés helyett tetoválás: Aurelio komoly döntésre szánta el magát!

Aurelio régóta töri a fejét azon, hogy mivel fejezze ki párja iránti szerelmét, de most eldöntötte: felvarratja Dominika monogramját a kezére. A valóságshow-hős azért jött el az Anikó Show-ba, hogy ezt elmondja kedvesének, és megértesse vele, neki ő a legfontosabb ember az életébe!

Aurelio:

Aureliónak már egy év kilenc hónapja tart a kapcsolata Dominikával, és a VV6 győztese állítja: ő az első olyan lány, akiről tudja, mikor van a születésnapja. Aurelio Facebookon nézte ki "áldozatát", és már az első randin nagyon megfogta Dominika külseje és személyisége.

Dominika megkönnyezte Aurelio vallomását

Aurelio már régóta töri a fejét azon, hogy mivel fejezze ki párja iránti szerelmét, most pedig komoly döntésre szánta el magát. Au eldöntötte, hogy mivel mostanában nem viselkedik túl jól, feltetováltatja a kezére Dominika monogramját, hogy ezzel bizonyítsa, mennyire szereti a lányt. Dominika elpityeredett Aurelio bejelentésén, és bevallotta, hogy neki ez nagyon sokat jelent.

6. rész (előzetes) - Szerelmes vagyok egy valóságshow hősbe!

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

Milyen edzésformában hiszel?


szerző:
2017.06.29. 18:00
Milyen edzésformában hiszel?

Napestig sorolhatnánk azokat az edzés fajtákat, amelyeket akár csak a Story Extra nézőivel megosztottak a sztárok az utóbbi másfél évben. Ezúttal azokat kérdeztük, akik minden bizonnyal a legjobban értenek hozzá: az izompacsirták és a bombacsajok mondják el, ők mely sportokra esküsznek.

Aurelio: „egymilliárd forinttal mit kezdenék?”

Nemcsak a ValóVilág fenegyerekét kérdeztük meg erről, hanem Sebestyén Ágit, Róka Adriennét és VV Somát is.

Mit kezdenél egymilliárd forinttal?

A legtöbben azt mondják, adakoznának, ha rengeteg pénzhez, mondjuk egymilliárd forinthoz jutnának. Vajon sztárjaink mire költenének egy ekkora vagyont? Luxusnyaralásra, korlátlan adakozásra vagy jótékony célra? Minden kiderül az interjúból!

 

Neked mi a küldetésed?


szerző:
2017.06.16. 18:00
Neked mi a küldetésed?

Sztárjainkat a hét utolsó napján arról faggattuk ki, hogy mi a küldetésük. Pumped Gabo például mindenkinek ingyen szolit szeretne, de azért születtek még érdekes válaszok.

A celebek tudják, hogy mi a boldogság titka!

Pumped Gabo, Aurelio, Sebestyén Ági és VV Soma meséltek a boldogság forrásáról. Valóban a pénz az elsődleges oka az örömünknek?

Mi a boldogság titka?


szerző:
2017.06.15. 18:00
Mi a boldogság titka?

Egyszer fent, egyszer lent. Mindenkinek vannak nehezebb pillanatai az életben, és mindenkit más és más derít jobb kedvre. A Story Extra stábja azt kérdezte Pumped Gabótól, Sebestyén Ágitól, VV Somától és Aureliótól, hogy szerintük mi lehet a boldogság titka?

Celeb pasik a nagy mellekről


szerző:
2017.06.06. 18:00
Celeb pasik a nagy mellekről

Vajon mennyire fontos a celeb pasiknak a női mell? Egyes férfiak szerint a külső megfog, a belső értékek megtartanak. A hölgyek dekoltázsa pedig egyértelműen magára vonzza a pasik figyelmét. Mi a véleménye erről Pumped Gabónak vagy Aurelionak?

Újra indul a Celeb vagyok, ments ki innen!

Hamarosan a dzsungelben találhatja majd magát pár szerencsés a sztárok közül, hiszen újra indul a Celeb vagyok, ments ki innen! Vajon kikre várnak majd a nem mindennapi körülmények és izgalmas kalandok? Tippelgetni már lehet, de addig is az előző széria sztárjait faggattuk, nekik milyen élményt adott a műsor!

Vajon kik küzdenek meg  a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik szériájában?

Az RTL Magyarország vezérigazgatója a nyár első napján jelentette be, hogy hamarosan visszatér a képernyőre a csatorna nagysikerű dzsungel realityje. Így idén újabb hírességekért izgulhatunk, akik a szemünk láttára küzdenek majd meg  az elemekkel.

AURELIO: Így lettem férfi!


szerző:
2017.06.01. 17:00
AURELIO: Így lettem férfi!

Aurelio elmesélte, mi volt a legjobb, és mi a legrosszabb élménye a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban.

Aggódunk érte!


szerző:
2017.05.22. 17:25
Aggódunk érte!

Aurelio annyira szereti a Juventus focicsapatát, hogy az már szinte káros az egészségre. A hétvégén kedvencei olasz bajnokok lettek, ezért természetesen posztolt Instagramjára a jómadár: ez alkalommal is vagy egy percig kiabált a felvételen teli torokból. 

Story Extra 2017-05-22


szerző:
2017.05.22. 16:55
Bajba került Aurelio? – VIDEÓ!

Bizonyára még sokan emlékeznek a valóságshow-hős „éttermi balhéjára”! Három évvel ezelőtt Aurelio a Fókusznak mesélte el, hogy mi is történt valójában, és bőszen reagált az őket ért vádakra.

Aurelio szurkolása


szerző:
2017.05.12. 17:28
Aurelio szurkolása

Aurelio Instagram-videójában szokás szerint ordítva élteti a Bl-ben továbbjutó Juventust, egy kicsit beszól az esélyes Reálnak  - és hát énekelve ugrál. Utóbbi szinte természetes nála, bele sem merünk gondolni, milyen hangulatba kerül Aurelio a döntő napján.

 

ValóVilág: „A pénzért bármit megtennék”

A ValóVilág 6 nyertese nem volt más, mint Aurelio. A fiatal fiú egy csapásra milliomossá vált, sőt autótulajdonossá is. A győztes elmesélte a Fókusz riporterének, hogy mi hiányzott legjobban a Villából, illetve azt is megsúgta, hogy mit tervez majd az édesapjával.

Aurelio:

A sokszor pityergő Aurelio Caversaccio Facebook-oldalán vallott arról, miért fontos neki május 11-e, és mi történt pontosan három évvel ezelőtt.

Óriási színpadi bakik


szerző:
2017.05.09. 17:30
Óriási színpadi bakik

A Fókusz stábja összeszedte azokat a legnagyobb koncerti bakikat, amikor világsztárok esnek-kelnek koncert közben. És persze jönnek a magyar hírességek is, akik szintén átélték, amit nem kellett volna, milliók előtt fogtak padlót. A legnagyobb specialista Stohl András, de már Aurelio is triplázott. Van, aki alatt beszakadt a színpad és akad, aki a kórházat sem úszta meg.

Anyák napjára készülünk a szombati Fókusz Pluszban

Anyák napjára készülünk a szombati Fókusz Pluszban Wossala Rozinával és édesanyjával. De, Aurélió is elmondja hogyan bírta és értékelte édesanyja irányítását és szeretetét. Mitől jó igazán egy anya? 

AURELIO:

Aurélióéknál elég furcsa az anya-fia kapcsolat. Aurelio már kiskorában magabiztos és öntudatos gyermek volt. Ez nem kevés problémát okozott a nevelésében. Ám elmondása szerint bármilyen konfliktusa is volt édesanyjával, mindig megbízott benne és sohasem hazudott neki.

Sokkoló videót tett közzé Pumbed Gabo!

A srác közös programot szervezett VV Somával és Aurélióval. Szerintetek mit csináltak együtt? Nem hiszitek, el mi történt!

AURELIO: És az ő főzési tudománya

Csütörtökön Aurelio akkora hátast dobott a Hagyjál főzni adásában, hogy kész csoda, hogy felállt. Az esést látva nehéz elhinni, hogy a főzések előtt valaki titokban nem vakszolja fel a konyha kövét. De mi a főzési tudományáról kérdeztük.

Eljött az ikerpárok ideje a Hagyjál főzni-ben!

A Hagyjál főzni! című műsorban az ikerpárok ideje jött el. Nem lehet egyszerű mutatvány egyszerre két gyereket irányítani a konyhában, főleg nem akkor, ha csúszós a talaj. Tegnap Aurelio akkora hátast dobott, hogy kész csoda, hogy felállt. Az esést látva nehéz elhinni, hogy a főzések előtt valaki titokban nem vakszolja fel a konyha kövét.

Pumped Gabo, Soma és Aurelio meccset néztek

Pumped Gabo, Soma és Aurelio a héten együtt nézett meccset... és bizony eléggé elszabadultak az indulatok. Aurélió akkor sem fogja magát focinézés közben, ha vendégei vannak: saját- és Gabo instagram-videójából látszik, hogy végigüvöltötte a fontos momentumokat. Az izompacsirta viszont a nyugalom mintaképe volt: csak mosolygott az egészen.  

Aurelio és Márta megmutatták, milyen az olasz temperamentum

Aurelio a főzés alatt nagyon feszült volt, többször káromkodott, csapkodott, sőt néha földhöz is vágta a konyhai eszközöket. Márta és fia többször egymásnak feszültek és kiabáltak egymással, de a főzés végén Aurelio bocsánatot kért, és puszit nyomott anyukája arcára.

Edit kiakadt azon, hogy Aurelio a fenekét bámulja

Edit megkérdezte Autól, miért nézi őt, és rájött, hogy a fenekét bámulja. Az anyuka aztán megfordította a kötényét, de Aurelio nem bánta, ugyanis szerinte a kötény még jobban kihozza a popsija formáját.

Aurelio:

A konyhában kijött Aurelio igazi énje, és a történtek után úgy érzi, többet nem szeretne főzni. Aurelio elárulta, min húzta fel magát, és azt is, hogy az eséstől kicsit fáj a dereka.

Aurelio Editnek:

Au kijelentette, hogy bár a sushit nem szereti, de Stifler mamáját és a hamburgert igen. Edit közben megpróbálta instruálni Rebust, de a lány nem hallgatott rá, Aurelio pedig megjegyezte, hogy sajnos nem is hasonlít.

Aurelio szerint a sushi kínai étel

Bár Rebeka megpucolta a rákokat, nem mosta meg, Márta pedig megjegyezte, hogy ennyire béna nem lehet. Bence aztán megkérdezte Aureliotól, hogy tudja-e, hol eszik a sushit, a szájhős pedig benyögte, hogy Kínába.

Caversaccioék újra felforgatják a Hagyjál főzni konyháját!

Ma este ismét felforgatja a Hagyjál főzni konyháját a Caversaccio család. Az évad egyik legszórakoztatóbb párosaként ismét bizonyíthatják, hogy van helyük a gasztronómia állócsillagai között. Aurelio önbizalma egy cseppet sem csorbult a legutóbbi vereség után: a páros ma este is nyerni indul a stúdióba.

Aurelio elárulta, mekkora Szacsurelio!

Aurelio nem hagyta abba Edit ostromlását, és továbbra is Stifler mamájának szólította. Edit aztán megkérdezte, hány éves Au, és az anyuka konstatálta, hogy a fia lehetne.

Aurelio óriásit taknyolt főzés közben

Aurelio már a halak sózása közben megcsúszott, de amikor Rebus levette a melltartóját, hogy elterelje Au figyelmét, a szájhős baromi nagyot taknyolt, és úgy felhúzta magát, hogy dühében még a kezében lévő tálat is eldobta.

Pierre őszintén elmondta, hogyan főz Aurelio!

Vajda Pierre már alig várja, hogy a ma esti Hagyjál főzni!-ben újra kóstoljon. Az ételkritikus szerint egyébként a műsorban készült ételek nagyon egyformák, így szívesen látna bátrabban fűszerezett, házias ételeket. Megérkezett Aurelio is a stúdióba, aki ma este újra fakanalat ragad a Hagyjál főzni!-ben!

Íme Aurelio anyukája, a nyelvújító!

Aurelio anyukája, Márta annyira lámpalázas volt az adásfelvételek alatt, hogy bizonyos szavakban felcserélte a betűket . Így lett az oregánóból origánó, a pepperóniból peparóni, a parmezánból pedig parmazán.

Pumped Gabot 5 kérdéses tesztnek vetettük alá - Íme a végeredmény!

Aurelio után Pumped Gabo tudását teszteltük. Kíváncsiak voltunk, Gabo mennyire van otthon a gasztronómia világában, és ő is megpróbálta megválaszolni az 5 kérdésből álló villám-kvízt. Te tudtad volna a válaszokat?
 

Kiderítettük: vajon a méret a lényeg a hazai sztároknál?

Sokaknak volt már olyan élménye, hogy egy addig csak tv-ben vagy filmvásznon látott sztárt magasabbnak hittek. Michael Flatley például meglepően alacsony. Ezúttal nem hittünk a tv-nek és lemértük a celebeket.

Gáspár Laci húga belezúgott Istenes Bencébe?

A főzés vége fele kiderült, hogy Sziszónak egy szedőkanál volt a kedvenc játéka kiskorában. Már csak öt perc volt vissza, amikor Bence hasznos tanácsokkal látta el Sziszót, Laci pedig berohant kóstolni, és kiderült, hogy iszonyú sós az étel.

Aurelio bedurrantotta magát a főzés végére

Bár az étel elkészült, Aurelio hallani sem akart arról, hogy Bence megállítsa az órát, ugyanis Au a főzésre elegendő idő minden másodpercét felhasználta.

Gáspár Laci Aureliorol:

Aurelio annyira pörgött az utolsó pár percben, hogy leforrázta magát a szósszal, és Bencére is ráfröcskölte a paradicsomos trutyit. Márta már kezdett ideges lenni, de Aurelio nem zavartatta magát, és szexi csípőmozdulatokkal kevergette az All Arrabiatat.

Aurelio:

Mikor Aurelio megtudta, hogy az egyik jó barátját kell lefőznie, egyből elszállt a jó kedve. A főzés végén Au Laciéknak adta a szebb tányért, ugyanis szerinte a barátságnál nincs szentebb dolog.

Gáspár Laci:

Gáspár Laci nagyon kiakadt, hogy Caversaccioék nem akarnak salátát csinálni, és zöldség szeletelés helyett Pistával ízesítik a szószt. Végül Márta meggondolta magát, és Aurelio elkezdte felszelni a cikória salátát.
 

Hoppá! Márta biztonsági őrökkel figyeltette Aureliot

Bence faggatni kezdte Mártát, milyen volt Aurelio gyerekként. Kiderült, hogy Au nagyon rossz gyerek volt, és hobbiból gyűjtötte az intőket. Az anyuka bevallotta, hogy amikor Au tinédzser volt, az ismerőseivel figyeltette a gyereket, ugyanis fogalma sem volt, merre jár éppen.

Győzike: „Én nem a lomposomat pörgetem…”

Miért csapnak össze a BeleValóVilág powered by Big Brother műsorvezetői? Most minden kiderült. Győzi szerint ellenfele hisztis, nagyszájú, erőszakos, beszólogató és nem tiszteli a korát. Na de vajon mit gondol Aurelio fordítva?

Hűtlen barátnője ihlette Aurelio produkcióját

Az egykori valóságshow-hős elárulta, mi a közös benne és Eros Ramazottiban, ami a biztos siker titka is egyben. Most egy másik oldalát is megismerhetjük a híres olasz helikopterpilótának… 

Aurelio: Più Che Puoi  (Eros Ramazzotti)

Habár a dal eredeti mondanivalója is szíven találta Aureliót, belőle egy sokkal mélyebb érzés tört elő.

Aurelio könnyekig hatódott saját produkciójától

Azt hihetnénk, hogy ex-barátnője miatt fakadt sírva Au a Playback Párbaj színpadán, de az igazság teljesen más. Gáspár Laci azt mondta, ő egyből tudta, mi okozta a srác könnyeit…

Aurelio öt jócsajjal csinálta a színpadon

Saját bevallása szerint ő pont olyan, mint az olaszok: két perc alatt szerelembe esik. Úgy gondolja, testhezálló feladat számára a Belga slágere, hiszen ő matróz, gyúrós és szerelő is egyben.

Aurelio: Szerelmes Vagyok (Belga)

Az egykori valóságshow-hős nem érte be egy dekoratív lánnyal a színpadon, inkább biztosra ment. Vajon a tehetsége és a lányok elegek lesznek ahhoz, hogy lenyomja Győzikét?

Győzike máshogy képzelte a végeredményt?

Aurelio és Győző két-két produkcióval próbálta meggyőzni a közönséget arról, hogy ki a jobb. A végeredményt Gáspár Laci hirdette ki, ám a helyezésekkel nem értett mindenki egyet…

Aurelio vs. Győzike: Ki a károly?

Ma este világsztárok állnak a Playback Párbaj színpadára. Eros Ramazzottit a méltán híres olasz helikopterpilóta, Lady Gagát José Armando hozza el nektek. Kíváncsi vagy rá, hogy hol tart a 21. század színpadművészete? Előtte inkább nézd meg Aurelio és Győzike csatáját péntek este 22:45-kor az RTL Klubon!

Robbanás veszély

Történelmi események, általános iskolai kötelező és ajánlott olvasmányok, idegen szavak és tömegkultúra tréfálta meg a sztárokat Balázs nappalijában. Aurelio asszociációja és Pákó szókimondósága igencsak megnevettette a vendégeket és a műsorvezetőt is.

Hirtelen halál

Aurelio Facebook bejegyzései, az R-GO dalok címei, Pákóról megjelent cikkek és álhírek okoztak fejtörést a játékban. Az biztos, hogy ezúttal is érdekes információkra derült fény...

Kihallgatás

Pákó, Aurelio, ÉNB Lali és Balázs is kénytelen volt szembenézni a vallatólámpa vakító fényével. A gyerekvállalástól, a buli "baleseten" át, a vemhés kecskén keresztül a balul elsült randiig minden terítékre került.

Ki vagyok én?

Húha! Ezúttal nemcsak a körülírással, hanem a híres személyek felismerésével is problémák adódtak Balázs nappalijában. Lássuk, hogy teljesítettek a csapatok!

Utolsó láncszem

Az évadzáró epizódban az "ö" betűs szavak hozták meg Zsuzsa számára az áhított nyereményt, na meg persze a sztárok is. Lássuk, mennyi pénzt gyűjtött Vadon Jani, Dombóvári István és Lukács Miki csapatkapitányuknak!

Ezt tette magával Aurelio az öltözőben, amikor rányitottak....

Komoly előkészületekkel vetette bele magát az egykori valóságshow-hős a nagy játszmába. Valószínűleg szerette volna titokban csinálni, ám ez most nem jött össze neki...

Hoppá! Aurelio látványos

Egy buliban történt az incidens, ahol Aurelio először észre se vette, hogy mi történt vele. Később a mosdóban döbbent rá tettére, majd igyekezett gyorsan elásni a bizonyítékot, ám most mégis fény derült titkára...

Aurelio


szerző:
2017.03.24. 22:40
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való