KERESÉS search-close

Barbi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Barbi"

Barbi Joe-nak: „Nem fogom hagyni, hogy feladd…”

Barbi megpróbált lelket önteni a hitehagyott Joe-ba…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe elszökött a tárgyalása elől?

Joe újra összetalálkozott Barbival. Erikának szembe kellett néznie a múltjával. Mesi meglepő ajánlatot kapott.

Joe és Barbi találkozása váratlan fordulatot vett

Joe Barbinál keresett vígaszt, a nő azonban váratlanul reagált Joe híreire….

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Milán: „Megint eltelt egy év, és még mindig egy csődtömeg vagyok…”

Joe találkozott Barbival. Kareszék megpróbálták felvidítani Milánt a születésnapján.

Az ÉNB egykori szereplője megmutatta kisbabáját

Egy éve számolt be arról a Fókusz, hogy megszületett az Éjjel-Nappal Budapest Barbijának kislánya. Lilien két hónapos volt akkor, és anyukája először mutatta meg őt a nyilvánosságnak. A csupa mosoly kislány 2500 grammal és 49 cm-rel született.

Joe váratlan levelet kapott Barbitól

Reggel Joe levelet kapott az ex-feleségétől, Barbitól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci és Bence új lehetőséget adnának Teónak?

Lilit egyre jobban kétségbe ejtette az anyaság. Joe Tamarának öntötte ki a szívét. Teó úgy döntött, rendbe teszi az életét.

Idézd fel te is az 5 éves Éjjel-Nappal Budapest öt legemlékezetesebb szerelmét!

A napokban öt éves Éjjel-Nappal Budapestnek mindig is szerves részét képezte a szereplők szerelmi élete, ezért visszatekintettünk a sorozat legemlékezetesebb kapcsolataira. Nektek ki volt a kedvenc párosotok?

Fogadd örökbe Barbit!


szerző:
2018.03.13. 08:14
Fogadd örökbe Barbit!

A másfél éves tacsi keveréket október elején vette gondozásba a Vigyél Haza Alapítvány. Elgázoltan, sokkos állapotban, medence töréssel került az Illatos úti menhelyre. Barbinak azonnali műtétre volt szüksége, de szerencsére mostanra már teljesen meggyógult és gazdit keres.

Heti szőrös: Barbi szerető gazdit keres!

Barbi egy barátságos, nyugodt keverék kutyus, aki kedveli a társaságot, és nem szeret egyedül lenni. Csípőproblémái miatt nem ajánlott számára a lépcsőzés. Nézd meg a videót, és ismerd meg jobban Barbit!

Szavazz! Melyik szigetlakóra hasonlítasz?

Ha nézted a 2017-es Survivort, biztosan volt legalább egy olyan karakter, akivel azonosulni tudtál. Ki az, akinek a játéka leginkább megfogott? Melyik szigetlakó hasonlít rád a leginkább?

Hogyvolt: A Survivor összes kulisszatitkára fény derült!

Október 18-án este élőben jelentkezett be Sixx, az index.hu és a hogyvolt.blog.hu újságírója Facebookon a Survivor öt játékosával, Klaudiával, Anitával, Iliásszal, Barbival és Szandival, valamint a műsor kreatív producerével, Rubin Kristóffal. A beszélgetés során többek között az is kiderült, hogyan szépítkeztek a lányok, mi az, amit csak a műsor megtekintésekor tudtak meg, mikor volt a mélypontjuk, valamint a kreatív producer is elárult egy-két kulisszatitkot, például, hogy kiben csalódtak a legnagyobbat – pozitív és negatív értelemben – a műsor készítői, és min mentek keresztül, amikor Barbit megmarta egy kígyó.

Exkluzív interjú Szandival és Barbival!

A második elődöntőt követően Barbinak és Szandinak kellett elbúcsúzni a játéktól. A két lányt egészen a szállodai szobájukig kísértük, ahol meglestük, hogy mit szólnak, amikor meglátják magukat a tükörben, és kifaggattuk őket az elmúlt 42 nap tapasztalatairól.

Barbit megmarta egy kígyó!


szerző:
2017.10.12. 20:05
Barbit megmarta egy kígyó!

A második elődöntőt követően Barbit hordágyon vitték el, ugyanis megmarta őt egy kígyó! Ha kíváncsi vagy, hogy mi történt Barbival a marást követően, nézd meg exkluzív videónkat!

Eldőlt, hogy kivel megy a döntőbe Iliász!

Véget ért a második elődöntő! Szandi, Feri és Barbi a végsőkig küzdöttek, azonban közülük csak egy győzedelmeskedhetett. Sokáig úgy tűnt, hogy Szandinak sikerül a leggyorsabban eltalálnia a három célpontot, azonban végül Feri fordított az álláson.

A második elődöntőn Feri győzedelmeskedett, így Barbinak és Szandinak kellett elbúcsúznia a játéktól és a 20 millió forintos nyereménytől. A lányok így foglalták össze, hogy miről szól a Survivor!

Barbinál eltört a mécses...


szerző:
2017.10.11. 20:05
Barbinál eltört a mécses...

Barbi a többiekkel ellentétben egy cseppet sem örült Iliász visszatérésének, ő ugyanis biztosra vette, hogy benne lesz a TOP 3-ban. Iliász érkezése azonban egy újabb kihívás elé állította...

Drámai véget ért az első elődöntő

Lezajlott az első elődöntő, a Dőlés. Feri, Szandi, Iliász és Barbi a végsőkig küzdöttek, azonban csak egyikőjük győzhetett. A legtovább talpon maradó játékos pedig egyből a döntőbe jutott!

Ez volt a Survivor eddigi legmeghatóbb pillanata!

Szandihoz az anyukája, Ferihez a legjobb barátja, Sanyi, Barbihoz pedig a férje, István érkezett. Mivel Iliász csak nemrég tért vissza a Holtak szigetéről, ezért ő nem részesült a meglepetésben.

Barbi és a párja újra összeházasodnak!

Barbit óriási meglepetés érte, amikor meglátta a tengerparton felé közeledő férjét, Istvánt. A házasok 10 éve esküdtek meg, és most kiderült, hogy hamarosan újra egybekelenek!

Hihetetlen változások: előtte-utána fotók a Survivor játékosairól!

Hatalmas szakállak, vastagodó szemöldökök, napbarnított bőr. Nézd meg, hogy mennyit változtak a szigetlakók több mint egy hónap alatt, amit egy lakatlan szigeten töltöttek el, távol a civilizációtól!

Felejhetetlen tuk-tukozós, piacolós élményben volt része a szigetlakóknak!

Tuk-tuk, levágott bivalyfej, légyzavarászó ventilátor. Ez csak néhány érdekesség Szandi, Barbi és Feri kiruccanásából, ami egy örök élmény marad mindhármuk számára. Mivel a játékosoknak vendégül kell majd látniuk valaki(ke)t, ezért egy óriási zsákot pakoltam meg a frissen vásárolt árukkal!

A TOP 3 mit sem sejtve főzőcskézett, amikor a háttérben megjelent valaki...

Vajon mit fog szólni Barbi, Feri és Szandi, amikor észreveszik, hogy ki érkezett a szigetre?

Feri olyan dolgot tudott meg Szandiról, amit álmában sem gondolt volna

Feri teljesen ledöbbent, amikor Barbi elmesélte neki, hogy mit tett Szandi. Feri számára egykor Szandi jelentette a biztos szövetségest, ez azonban már csak a múlt...

Összefogtak a lányok!


szerző:
2017.10.05. 20:05
Összefogtak a lányok!

Klau, Szandi és Barbi a fiúk ellen szövetkeztek, mert belátták, hogy csak így lehet esélyük a döntőbe jutni.

Szandi elásott kincset talált a lakatlan szigeten

Szandi nyerte az utolsó zsákmányszerzést, így ő kapta meg a kincsesládához vezető térképet és a ládát nyitó kulcsot. A kincsek felkutatásához Barbi segítségét kérte a lány, aki később úgy döntött, hogy nem árulja el a többieknek, hogy mit rejt a fa láda.

Szerelmétől kapott levelet Barbi


szerző:
2017.10.02. 11:00
Szerelmétől kapott levelet Barbi

Barbinak a szerelme üzent otthonról. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Hoppá! Fény derült Szandi titkára...

Iliász és Barbi biztosak benne, hogy Szandinál van a védettségi amulett, és azt is sejtik, hogy merre találják a rejtekhelyét. Így mindketten az amulett nyomába erednek, azonban Szandi bánatára egészen másra bukkannak...

Barbi:

A Törzsi Tanács váratlan fordulattal ért véget, a szavazategyenlőséget követő párbajon Klaudia bebizonyította, hogy továbbra is helye van a játékban. Barbi terve így dugába dőlt, dupla szavazatot értő amulett ide vagy oda...

Barbi előnyt kovácsolt a vereségéből

A legutóbbi védettségi játékon Barbi esett ki először, azonban ezt cseppet sem bánta, főleg miután Bence felajánlott neki két lehetőséget is. Vajon a kincsesládához vezető térkép vagy a dupla szavazatot érő amulett az értékesebb?

Joe: „Nem fogom hagyni, hogy a múltam utolérje a jövőmet…”

Egy véletlen folytán Joe egykori anyósa Ildikó, és Tamara anyja Gyöngyi, összefutottak az albérletben. Ildikó mindennek elmondta Joe-t, aminek hatására a férfi barátnője bepánikolt, és a fodrászatban kért segítséget Alexáéktól.

Iliászék megelégelték Barbi kavarását

Miután Iliász és Barbi megbeszélték, hogy milyen taktika szerint haladnak tovább, a lány megosztotta tervüket Klaudiával és Benedekkel. Iliász persze egyből kiszúrta, hogy Barbara miben sántikál és ellene fordult.

Joe kikészült, amikor megkapta a válási papírjait

Reggel Tamara már izgatottan várta a Joe-val közös wellnessezést, de egy hirtelen jövő hívás miatt a férfinak be kellett sietnie a műhelybe. Munka közben ráadásul egykori anyósa is megjelent a válási papírokkal, és kiosztotta Joe-t, aki ezek után magába fordult és még Tamarát is elküldte.

Gábor rögtönzött versennyel dobja fel Joe kedvét

Zoé és Gábor egyre idegesebbek Joe rosszkedvétől, ezért a férfi egy kis versennyel próbálja jobb kedvre deríteni. Végül nagyon jól érzik magukat rollerezés közben, Joe pedig végre ellazul egy kicsit.

Joe: „Ebbe beleőrülök”

Joe még mindig nem dolgozta fel a Barbival való szakítását, ezért legjobb barátja megpróbálta kizökkenteni őt a depresszióból.

Joe:

Amikor Joe megérkezik a műhelybe, Barbi szíve majd megszakad, de végleg lezárja a kapcsolatukat. Joe összetörik, de elengedi szerelmét, abban bízva, hogy idővel majd visszatalál hozzá.

Előző rész (2017. augusztus 11.)

Barbi szíve majd megszakad, de szakít a Joe-val. Bécy házassági ajánlatot tesz neki, amit Kíra boldogan el is fogad. Szilvinek elfogy a türelme, és ivászatba kezd új lakótársa, Andor társaságában.

Barbi:

Barbi végre rászánta magát, hogy beszéljen Joe-val, ezért elment a műhelybe, és könnyek közt vetett véget a házasságának...

Következő rész (2017. augusztus 11.)

Barbi szíve majd megszakad, de szakít a Joe-val. Bécy házassági ajánlatot tesz neki, amit Kíra boldogan el is fogad. Szilvinek elfogy a türelme, és ivászatba kezd új lakótársa, Andor társaságában.

Joe: „Végtelen fájdalmat érzek...”

Joe és Barbi kirándulni mennek, ahol a férfi megpróbálja megbeszélni a kapcsolatuk jövőjét. Mikor Barbi bejelentette, hogy már nem akar a férjével együtt maradni, Joe rosszul lett és kórházba kellett őt szállítani.

Előző rész (2017. augusztus 10.)

A Bécy klub munkatársai reggel a munkahelyi bulit tervezik, de Bori tüntetőleg kizárja Evelint és Rolandot. Kíra hálája jeléül lefekszik Milánnal. Barbi reggel látogatóba érkezik az albérletbe, ahonnan kirándulni indulnak Joe-val.

Itt a vége Joe és Barbi házasságának?

Joe és Barbi közös programot szerveznek, ahol a férfi rákérdez a kapcsolatuk jövőjére. Barbi válasza annyira feldúlja őt, hogy Joe-t végül kórházba kell szállítani.

Következő rész (2017. augusztus 10.)

A Bécy klub munkatársai reggel a munkahelyi bulit tervezik, de Bori tüntetőleg kizárja Evelint és Rolandot. Kíra hálája jeléül lefekszik Milánnal. Barbi reggel látogatóba érkezik az albérletbe, ahonnan kirándulni indulnak Joe-val.

Joe: „Hova jutott a házasságunk?”

Mikor Joe és Barbi végre találkoznak, a lány kikerül minden kérdést, ami a kapcsolatukra irányul. Végül a lány ledöbbenti Joe-t amikor kijelenti, inkább az anyjánál alszik és nem nála.

Előző rész (2017. augusztus 09.)

Joe reggel nagyon várja Barbi érkezését. Karola megbocsát Borinak. Karesz észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást.

Következő rész (2017. augusztus 09.)

Joe reggel nagyon várja Barbi érkezését. Karola megbocsát Borinak. Karesz észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást.

Pauláék megtalálják Barbi tökéletes utódját!

Az utolsó utáni pillanatban betoppant a fodrászatba Tamara, és rögtön felajánlotta, hogy próbamunkaként megcsinálja Ildikó haját. Tamara levette a lábáról Alexát és Paulát, és felvették a lányt a szalonba.

Előző rész (2017. július 31.)

Karesznek nagyon jó kedve van, mióta pénteken megcsókolta Mesit. Reggel Gábor újra bepróbálkozik Zoénál. Alexa és Paula megtalálják Barbi utódját.

Joe: “Barbi nemcsak fizikailag van távol tőlem, hanem lelkileg is.”

Az esti videochat alkalmával Joe kiönti a szívét Barbinak, de a lány nem igazán veszi zokon férje bánatát.

Gábor eperrel és pezsgővel hódít

Gábor romantikus meglepetést szervez Zoénak a műhelyben, és észre sem veszi, mekkora fájdalmat okoz ezzel Joe-nak.

Joe: „Elmentél, itt hagytál, pokolian érzem magam!”

Joe minden egyes gondolata Barbi körül forog, és hiába bonyolódott össze Zoéval, sehogy sem tudja elfelejteni feleségét.

Előző rész (2017. július 28.)

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Karesz már alig várja a nyomozós rendezvényt, amire meghívta Mesit. Ildikó erőszakosan győzködi Paulát, hogy neki kellene betölteni Barbi megüresedett helyét.

Következő rész (2017. július 28.)

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Karesz már alig várja a nyomozós rendezvényt, amire meghívta Mesit. Ildikó erőszakosan győzködi Paulát, hogy neki kellene betölteni Barbi megüresedett helyét.

Joe: „Ne tedd ezt velem, kérlek!”

Barbi megdöbbentő lépésre szánja el magát, és felkészül arra, hogy tudassa Joe-val fájdalmas döntését.

Előző rész (2017. július 24.)

Gréti kétségbe van esve, mert Dani egész hétvégén nem jelentkezett. Joe és Zoé megbeszélik, hogy a pénteki csók csak egy részeg kisiklás volt. Karesz szilárdan eltökéli, hogy falhoz állítja Hajnit.

Előző rész (2017. július 21.)

Gréti egy szexi ajándékkal szeretné elcsábítani Danit. Barbi magán kívül van az aggodalomtól, mert Joe az éjjel nem ment haza. Evelin meg akarja akadályozni, hogy Andor tovább játszadozzon Majával.

Következő rész (2017. július 21.)

Gréti egy szexi ajándékkal szeretné elcsábítani Danit. Barbi magán kívül van az aggodalomtól, mert Joe az éjjel nem ment haza. Evelin meg akarja akadályozni, hogy Andor tovább játszadozzon Majával.

Barbi:

Barbi a rádióban gátlások nélkül kitálal mindent, ami a szívét nyomja. Joe megalázottságában éktelen haragra gerjed, kőkeményen kiosztja Barbit, és szó nélkül lelép.

Előző rész (2017. július 20.)

Dani reggel bocsánatot kér Grétitől a tegnapi viselkedése miatt. Evelin rádöbben, mennyire magányos, és aklubban pont Andrással jön össze. Barbi megtáltosodik a felvétel során, és gátlások nélkül kitálal mindent, ami a szívét nyomja.

Joe éktelen haragra gerjed, és lelép otthonról

A kezdeti lámpaláz után Barbi megtáltosodott a felvétel során, és amikor egy betelefonáló lány a magánéleti problémáiról kezdett beszélni, Barbi gátlások nélkül kitálalt mindent, ami a szívét nyomja...

Következő rész (2017. július 20.)

Dani reggel bocsánatot kér Grétitől a tegnapi viselkedése miatt. Evelin rádöbben, mennyire magányos, és aklubban pont Andrással jön össze. Barbi megtáltosodik a felvétel során, és gátlások nélkül kitálal mindent, ami a szívét nyomja.

Joe:

Mikor Joe tudomást szerez a történtekről, mindenkit kioszt, szerinte ugyanis senkinek nincs joga kritizálni Barbit, vagy a házasságukat. Barbi nagyon elérzékenyül férje szavain, és azon, mennyire kiáll mellette Joe.

Előző rész (2017. július 18.)

Barbi majdnem elájul, mikor felhívják a rádiótól, és felajánlják neki egy műsor vezetését. Gréti biztos benne, hogy Dani titkol valamit előle. Karesz és Milán újra megjelennek Mesinél és Hajninál.

Joe szembemegy Gáborékkal, és kiáll Barbi mellett!

Barbi majdnem elájult, mikor felhívták a rádiótól, és felajánlották neki egy műsor vezetését...

Következő rész (2017. július 18.)

Barbi majdnem elájul, mikor felhívják a rádiótól, és felajánlják neki egy műsor vezetését. Gréti biztos benne, hogy Dani titkol valamit előle. Karesz és Milán újra megjelennek Mesinél és Hajninál.

 

Kristóf:

Miután Kristóf bejelentette a lakóknak, hogy Hamburgba költözik, elhívta őket egy bárba, hogy megünnepeljék Krisi nagy lehetőségét. Amikor Alexa és Kristóf kettesben maradtak, a srác bocsánatot kért a viselkedéséért, és csókkal búcsúzott el a lánytól.

Joe egy meghitt pillanatban majdnem megcsókolja Zoét

Joe, hogy picit megnyugodjon, elmegy Zoéval futni. Egy meghitt pillanatban Joe majdnem enged a csábításnak, és hajszál híján megcsókolja Zoét, ám végül meghátrál...

Előző rész (2017. július 11.)

Gréti és Evelin kicsit újra egymásnak feszülnek. Joe és Zoé túl közel kerülnek egymáshoz. Karesz visszajön Spanyolországból.

Zoé visszautasítja Joe közeledését

Barbi abban a hitben, hogy mindenki másnál kreatívabb és tehetségesebb, úgy döntött, hogy egy kismama blogot indít...

Előző rész (2017. július 05.)

Barbi úgy dönt, hogy szeretné erősíteni a Joe-val és a leendő babával való kapcsolatot azzal, hogy együtt mennek el a védőnőhöz. Rolandot egyre inkább idegesíti Gréti és Dani turbékolása. Krisztián kibékül Karolával és még a régi állást is felajánlja neki a szalonban.

Joe Barbi helyett Zoéval tölti a napot

Bár Joe a srácokkal akart motorozni menni, Barbi megkérte, hogy inkább kísérje el a védőnőhöz, és a férfi rögtön igent mondott...

Következő rész (2017. július 05.)

Barbi úgy dönt, hogy szeretné erősíteni a Joe-val és a leendő babával való kapcsolatot azzal, hogy együtt mennek el a védőnőhöz. Rolandot egyre inkább idegesíti Gréti és Dani turbékolása. Krisztián kibékül Karolával és még a régi állást is felajánlja neki a szalonban.

Zoé:

Amikor Zoé - Barbi szeme láttára - az ingyen italok kedvéért szemérmetlenül kihasznál egy kedves fickót, alaposan beolvas a lánynak. Később az albérletben újabb támadást indít a lány ellen, míg az négyszemközt be nem olvas neki, és közli vele, hogy Barbi betegesen bizonytalan önmagában.

 

Előző rész (2017. június 29.)

Barbi továbbra is ellenségesen viszonyul Zoéhoz. Karola és Szilárd ellátogatnak a régi gyermekotthonukhoz. Emma egy szupermarketben véletlenül találkozik Lindával.

Barbi és Zoé békülése kudarcot vall

Bár Barbi továbbra is ellenségesen viszonyult Zoéhoz, úgy tett, mintha minden rendben lenne köztük...

Joe:

Lali teljesen ledöbben, amikor Barbi bejelenti, hogy elköltözik. Először Barbit próbálja maradásra bírni, később pedig Joe-val lelkizik. Joe végül elmegy Barbihoz, ahol szerelmet vall neki és ráveszi, hogy költözzön haza.

Következő rész (2017. június 29.)

Barbi továbbra is ellenségesen viszonyul Zoéhoz. Karola és Szilárd ellátogatnak a régi gyermekotthonukhoz. Emma egy szupermarketben véletlenül találkozik Lindával.

Előző rész (2017. június 28.)

Amikor Joe levegőnek nézi Barbit, a lány teljesen kiakad, és elköltözik. Grétinek nincs szíve bevallani Daninak, hogy újra ő lesz a klub hivatalos fotósa. Gábornak sikerül rábeszélnie Zoét egy randira.

Következő rész (2017. június 28.)

Amikor Joe levegőnek nézi Barbit, a lány teljesen kiakad, és elköltözik. Grétinek nincs szíve bevallani Daninak, hogy újra ő lesz a klub hivatalos fotósa. Gábornak sikerül rábeszélnie Zoét egy randira. 

Barbi kiönti a szívét Lalinak

Mikor Barbi este megkéri Lalit, hogy kezdjen valamit a rendetlen Rozival, Laller kiakad, és szemrehányást tesz Barbinak. Mikor a lány őszintén beszél az érzéseiről, Lali megsajnálja, és megöleli Barbit.

Előző rész (2017. június 27.)

Barbi és Joe reggel kettesben maradnak a lakásban. Roland megkéri Bécyt, hogy adja vissza Grétinek a fotós állását. Milán még mindig szerelmi bánattól szenved.

 

Barbi Lali vállán sírja ki a bánatát

Mikor Barbi reggel rosszul lett, Joe nagyon megijedt, és rögtön bevitte a kórházba. A vizsgálatok után kiderült, hogy a baba jól van, de Joe nem tudta kezelni, hogy a nővérke azt hiszi, ő a gyerek apja...

Következő rész (2017. június 27.)

Barbi és Joe reggel kettesben maradnak a lakásban. Roland megkéri Bécyt, hogy adja vissza Grétinek a fotós állását. Milán még mindig szerelmi bánattól szenved.

Barbi:

Joe este leül beszélgetni Barbival, de dönteni még mindig nem tud. Barbi megígéri a férjének, hogy türelmesen fog várni, Joe pedig megkéri a többieket, hogy fogadják el a történteket.

Előző rész (2017. június 26.)

Maja és Evelin rájönnek, hogy mindketten Ivánért vannak oda. Reggel Joe-nak felajánlja az új lakótársuk, Zoé, hogy menjenek együtt futni. Milán kétségbe van esve, mert már három napja nem hallott Hajniról.

Barbi:

Mikor a lakók elmennek bulizni, hogy megünnepeljék Zoé beköltözését, Barbi figyelmezteti a lányt, hogy Joe az övé, és jobb, ha megtartja vele a három lépés távolságot.

Zoé beköltözik az albérletbe

Amikor Lali reggel visszatért Ibizáról, Gábor megkérte, hogy szavazzon igennel Zoé beköltözését illetően. Lali így is tett, azonban az új lakó érkezésének nem mindenki örült...

Következő rész (2017. június 23.)

Roland reggel tudomást szerez arról, hogy Gréti és Dani ki akarnak vándorolni. Evelin és Iván lefekszenek egymással. Lali visszatér Ibizáról.

Barbi:

Ildikó elmegy Barbival a nőgyógyászhoz, ahol az ultrahangon Barbi meglát egy gombostűfejnyi pontot, és elolvad a gyönyörűségtől. Ildikó és Barbi a parkban meghatottan elhatározzák, hogy akárhogy is alakulnak a  dolgok, felnevelik a gyereket.

Előző rész (2017. június 19.)

Milán bevallja, hogy ő Hajniba, Karesz pedig Mesibe szerelmes. Barbi az ultrahangon meglátja a kisbabáját. Karola kénytelen szembenézni a múltjával, és alkoholba fojtja bánatát.

Következő rész (2017. június 19.)

Milán bevallja, hogy ő Hajniba, Karesz pedig Mesibe szerelmes. Barbi az ultrahangon meglátja a kisbabáját. Karola kénytelen szembenézni a múltjával, és alkoholba fojtja bánatát.

Előző rész (2017. június 16.)

Mesi és Hajni reggel bejelentik a fiúknak, hogy el akarnak költözni. Simon elkíséri a húgát a műteremlakásba, ahol Evelin felismeri Ivánt, a szobrászt. Gábor és Barbi összevesznek a lakó-válogató miatt.

Következő rész (2017. június 16.)

Mesi és Hajni reggel bejelentik a fiúknak, hogy el akarnak költözni. Simon elkíséri a húgát a műteremlakásba, ahol Evelin felismeri Ivánt, a szobrászt. Gábor és Barbi összevesznek a lakó-válogató miatt.

Joe Barbinak:

Joe felhúzza magát és elmegy a bárba, ahol Barbi teherbe esett, de a faggatózása túlságosan agresszív lesz, ezért a biztonságiak kidobják a bárból. Joe dühében odarendeli Barbit, aki nem tud semmilyen fogódzót adni, ezért Joe megfenyegeti...

Joe elköltözik otthonról, hogy ne lássa Barbit

Joe másnaposan ébredt a haverjánál, Barnánál, aki miután megtudta, mi történt, arra biztatta Joet, hogy járjon utána kivel csalta meg Barbi és verje szét a férfi pofáját... 

Következő rész (2017. június 15.)

Roland elhatározta, hogy nem fog kikészülni Gréti miatt. Joe összepakolja a cuccait és elköltözik otthonról. Milán és Karesz arra jutnak, hogy egymást segítve próbálják meghódítani a lányokat.

 

Barbi bevallja Joe-nak, hogy egy idegen férfitól vár gyereket

Amikor Joe ebédelni hívja Barbit, a lány elhatározza, hogy előáll a vallomással. Az étteremben jó ideig nem mer előjönni vele, és amikor végre elmondja az igazat, Joe rettentően kiborul, és dühében otthagyja Barbit

Előző rész (2017. június 14.)

Barbi még mindig nem tudja, hogyan mondja el Joe-nak, hogy félrelépett és teherbe esett. Roland és Gréti Lábodiék irodája előtt hajba kapnak. Milán azon gondolkozik, hogy elhagyja a lakóhajót.

Joe kiborul, amikor Barbi előáll az igazsággal

Amikor Joe ebédelni hívta Barbit, a lány elhatározta, hogy előáll a vallomással. Az étteremben összeszedte minden bátorságát, és elmondta az igazat Joe-nak, aki dühében otthagyta Barbit...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való