KERESÉS search-close

Berényi András

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Berényi András"

R. Kárpáti Péter: „Berényi Andrásnak csúfos halála volt!”

Hat évvel ezelőtt döntöttek úgy a Barátok közt készítői, hogy a jóságos építészmérnök karakterét kiírják a sorozatból. A színész élete akkor hatalmas fordulatot vett, és olyan mélypontra került, mint még soha.

Sosem látott bosszúhadjárat a Mátyás király téren

Három éve történt, hogy Berényi András özvegye, Zsuzsa úgy dönt, nem folytatja így tovább, ugyanis megboldogult férjének az alapítványi pénzalapja már pedig őt illeti. Mikor Nóra meghallja Zsuzsa tervét, egyszerűen nem jut szóhoz, hitetlenkedve hallgatja végig.

Láttad már sírni Berényi Miklóst?

Öt éve történt, pontosan ezen a napon, hogy a Berényi Kft. cégvezetője nem bírta visszatartani a sírást, mikor halott testvérére, Andrásra gondolt. Az emlékek nemcsak András hiánya miatt voltak fájók, hanem azért is, mert a testvérének haláláért Miklós volt a felelős.

Egy újabb súlyos tragédia történt a Berényi családban!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon nyomozók csöngettek be az özvegy Berényi Júliához. A fiatal nő teljesen összetörve nyitott ajtót, ugyanis előtte nem sokkal történt a tragédia, András lezuhant egy tetőről és azonnal meghalt. A rendőrök viszont egy újabb ténnyel álltak elő, kiderült, András halála nem véletlen baleset volt.

Ez volt Juli egyik legmegrázóbb pillanata a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Illés Júliának nagyon nehéz időszaka volt, ugyanis a lánya, Vanda már megállíthatatlanul gurult lefele a lejtőn, és a drognak már egyáltalán nem tudott ellenállni. Juli egyik reggel úgy dönt, nem bírja tovább, és ki fogja tenni otthonról a lányát.

Kínos botrány a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon a Rózsában egy igen különleges esemény volt. Berényi András és Illés Júlia esküvői fogadását tartották éppen, mikor András ex-neje, Zsuzsa tűnt fel. A szőkeség úgy érezte, hangot kell adnia csalódottságának, és fájdalmának, a szomorú ténynek, hogy András mást választott. A drámának végül Claudia vetett véget.

Következő rész: (2017. szeptember 22.)

Anett sokkoló ultimátumot ad Ábelnek. Luca csalódik Milánban, és Ádámnál talál vigaszt. Bandi bosszút áll Miklóson András halála miatt.

Szavazzatok! Jól döntött Berényi Miklós?

Bandi megtudta az igazságot, hogy apja halála nem véletlen volt, és a szörnyű tragédiáért bizony Berényi Miklós a felelős.

Barátok közt: Romantika és nosztalgia!

A Mátyás király tér egyik kedvenc párja, Berényi András és Illés Juli hat évvel ezelőtt, pont ezen a napon keveredett bele életük egyik legnagyobb „slamasztikájába”. Nem kellett más hozzá, csak egy hatalmas sártenger, némi humorérzék is egy kis szenvedély.

Berényi Bandi


szerző:
2017.03.10. 21:30
Berényi Júlia: „Én vagyok a felelős a férjem haláláért”

Pontosan három évvel ezelőtt történt, hogy a Mátyás király tér lakóit egy súlyos veszteség érte. Berényi András egy véletlen tévedésnek lett az áldozata, és egy szörnyű balesetben meghalt. Felesége, Juli nem tudott mit kezdeni a lelkiismeret-furdalással, ugyanis mielőtt elveszítette volna férjét, megcsalta, és nem akárkivel, a testvérével, Attilával. Berényi Juli nem látott más kiutat, feladta magát a rendőrségnek.

Szörnyű titokra derül fény a Barátok köztben – VIDEÓ!

Valószínű mindenki emlékszik még Berényi András tragikus balesetére, és a halálára. Az azt követő időszak szörnyű lehetett Berényi Júliának, ugyanis megtudta, a férje úgy hunyt el, hogy tisztában volt azzal, hogy megcsalta a testvérével, Attilával. A megrázó pillanatokat most visszanézhetitek!

Ez a Barátok közt egyik legdrámaibb halála! – Berényi András lezuhant a tetőről!

Négy éve már annak, hogy a Berényi család és a Mátyás király tér egyik legkedvesebb embere veszítette el az életét. Ebben is Berényi Miklós keze volt, ugyanis eredetileg Attilát szerette volna eltenni láb alól, csakhogy András jelent meg az adott helyen a testvérének kiadva magát. Ez lett sajnos a veszte, ugyanis támadói a tetőre kergették fel, ahonnan már nem jött le élve.

Óriási botrány a Barátok köztben!

A féltékenység nagy úr, ha támad a zöld szemű szörnyeget, akkor nincs mit tenni. Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Berényi Zsuzsa olyan nagy botrányt csapott a Mátyás király téren udvarán, hogy Claudiának kellett elrángatnia onnan András volt feleségét.

Berényi Attila feladna mindent?

Fel, igen! Négy évvel ezelőtt ugyanis a férfi beállított Juli lakásába mégpedig azzal a hírrel, hogy új állást kapott. Ez még nem lenne szokatlan, de az már igen, hogy az új meló Berlinben lenne, és akkor Attilának költöznie kéne. Természetesen a romantikus alkatú férfi nem egyedül gondolta a költözést.

Bunyó a Mátyás király tér gangján!

Nem ez volt az első és nem is az utolsó, hogy tettlegességig fajuljon egy-egy vita a Barátok köztben. Öt évvel ezelőtt történt, hogy Juli és Zsuzsa úgy összevesztek a készülő esküvő miatt, hogy a nagy hajtépés után Juli majdnem betörte András ex-feleségének az orrát.

Juli végre elárulta féltve őrzött titkát

Ezen a napon, öt évvel ezelőtt az izgatott családanya elárulhatta végre kisfiának, hogy az apukája, vagyis András megkérte a kezét. Júlia sosem látott örömben és boldogságban úszott akkor.

Előző rész (2016. február 2.)

Hogyan reagál Zsolt Krisztián tervére? Mit kezd Ágnes az András halálával kapcsolatos információkkal? Hogy érinti Vilmost, hogy Tóbiás pénzt fogadott el a jógaórákért?

Előző rész (2016. február 1.)

Hogyan reagál Zsolt Krisztián tervére? Mit kezd Ágnes az András halálával kapcsolatos információkkal? Hogy érinti Vilmost, hogy Tóbiás pénzt fogadott el a jógaórákért?

Ez történt a héten (2015. 17. hét)

Enikő ismét akcióba lendül, hogy Krisztiánt a közelében tartsa. Zsuzsa meg akarja szerezni az András Alapítványba tett pénzt. Péter és Hanna megrázó kalandba keveredik az utcán, miközben egy üres telket néznek meg, ahol Péter egy streetfood udvart szeretne nyitni. Gizi hátborzongató jóslata nem csak Zsuzsát döbbenti meg. Ádám és Aliz mindent megtesz, hogy visszaszerezze Ágnestől Ádám kliens könyvét, még tisztességtelen eszközöket is képesek bevetni. Ágnes azonban nem adja könnyen a noteszt. Zsolt regisztrál egy társkereső oldalon.

Fókusz 13-01-02


szerző:
2013.01.02. 20:40
Fókusz 13-01-02

Fókusz: Különös szilveszter - X-faktoros videonapló. Hogyan bulizott Csobot Adél, Kocsis Tibor és Muri Enikő? Babadömping - Összegyűjtöttük 2012 legcukibb csecsemőit és legszexibb kismamáit. Mellbedobással - Molnár Anikó ismét elégedetlen volt magával, elkísértük egy plasztikai sebészhez.

Mi lesz Berényi András sorsa?


szerző:
2013.01.02. 19:00
Mi lesz Berényi András sorsa?

A tavalyi év utolsó Barátok közt epizódja megdöbbentő véget ért. A folytatáson az elmúlt két hétben izgulhattak a nézők. Az izgalmas jelenetek forgatásán a Fókusz is jelen lehetett.

Barátok közt 12-12-21 6321-6322. rész

Barátok közt: Miért keresi annyira Balázs társaságát Miklós? Zsolt és Zsófi közelebb kerülnek egymáshoz. De meddig? Andrást összetévesztik Attilával. Mi lesz ebből?

Nem várt fordulattal búcsúzik a 2012-es évtől a Barátok közt

Szezonzáró adásához érkezett a Barátok közt, az eddigi évekből kiindulva izgatottan várhatjuk, hogy milyen fordulattal megy téli szünetre a népszerű sorozat.

Barátok közt 12-12-20 6319-6320. rész

Barátok közt: Újra összemelegedik Szabi és Olívia? Miklós újabb bosszút tervez Attila ellen. Zsófi elveszti az utolsó reményt Zsolttal. Tényleg vége?

Fókusz 12-12-20


szerző:
2012.12.20. 20:45
Fókusz 12-12-20

Fókusz: Szép volt Gergő! - Őrjöngő tömeg és boldog család fogadta Oláh Gergőt Karancslapujtőn. A településen megállt az élet. Különös kapcsolatok - Schell Judit és Rudolf Péter furcsa szerelmi kalandja. Sztárdömping a filmbemutatón. Rajonganak értük - Lépten-nyomon megállítják őket. De mit tervez a jövőben Antal Timi és Csobot Adél?

Hová vezet Berényi András ámokfutása?

Mi lesz a folytatása az elmúlt napok meglepő eseményeinek?

Barátok közt 12-12-19 6317-6318. rész

Barátok közt: Aliz útját állja Szabi boldogságának vagy óriási ballépéstől óvja meg? Zsófi beletörődik, hogy a válás elkerülhetetlen. Miklós megelégeli a vesztes szerepet. Attila újabb erkölcsi próba elé kényszerül.

Barátok közt 12-12-18 6315-6316. rész

Barátok közt: Hogy boldogul Aliz az új helyzetben? Sikerül-e Lucának jegyet nyernie? Zsófi igyekszik lenyűgözni Zsoltot.

Barátok közt 12-12-17 6313-6314. rész

Barátok közt: Júlia beletapos András lelkébe. Linda megköveti Gizellát. Lucának szorult helyzetében támad egy ötlete. Miért nem akarja látni Géza Alizt?

Barátok közt 12-12-14 6311-6312. rész

Barátok közt: Vajon sikerül-e Gizellának kibékíteni Lászlót? Vajon megtudja-e Linda és Balázs Júlia titkát? Vajon közbelép-e Miklós, amikor meghallja, hogy mire készül Nóra?

Barátok közt 12-12-13 6309-6310. rész

Barátok közt: Linda megtudja, hogy Péter és Hanna titkol előle valamit. Nóra érzelmi hullámvasúton találja magát. László szíve újfent megszakad.

Barátok közt 12-12-11 6305-6306. rész

Barátok közt: Aliz úgy érzi, az egész világ ellene esküdött össze. Zsófi új tervet kovácsol. Linda húzása kikészíti Zsoltot.

Barátok közt 12-12-10 6303-6304. rész

Barátok közt: Megmenthető még Péter és András kapcsolata? Ádámot Vilmos raportra hívja. Linda rájön édesanyja szomorú titkára. Zsófi karnyújtásnyira kerül a Miklós fölötti győzelemhez.

Barátok közt 12-12-07 6301-6302. rész

Barátok közt: Kinga és Ádám végre összejönnek. Beválik Zsófi terve? András és Péter kellemetlen helyzetbe kerülnek.

Barátok közt 12-12-06 6299-6300. rész

Barátok közt: Kinga és Ádám szerelme nem zökkenőmentes. Péter vesztesnek érzi magát. Visszaszerezheti Zsófi még Zsoltot valahogy?

Barátok közt 12-12-05 6297-6298. rész

Barátok közt: Zsolt elkezd Zsófi szabályai szerint játszani. Vajon sikerül Ádámnak lelket önteni Kingába? Claudia több nem várt dologgal szembesül.

Barátok közt 12-12-04 6295-6296. rész

Barátok közt: Vilmos újra egyedül marad. András és Júlia ismét közelednek egymáshoz. Zsófi kirúgja Kingát.

Barátok közt 12-12-03 6293-6294. rész

Barátok közt: László vissza tudja szerezni Gabit? Meg tudja-e akadályozni Miklós a gyilkosságot? Meddig maradhat titok Vilmos hazugsága?

Barátok közt 12-11-30 6291-6292. epizód

Barátok közt: Kinél marad László unokája? Meg tudja Vilmos győzni Bözsit arról, hogy nem szenilis? Miklós gyilkos bosszút forral.

Barátok közt 12-11-29 6289-6290. epizód

Barátok közt: Kinek árulja el Miklós az Attila és Júlia közti viszonyt? Vilmos rizikós játékot játszik. Gizellának nagyon rossz napja van. Veszélybe kerül László boldogsága.

Barátok közt 12-11-28 6287-6288. epizód

Barátok közt: Ervin meglepetést okoz Hannának és Péternek. Vilmos rájön, hogyan tudna közelebb kerülni Bözsihez. Miklós elmondja Nórának, hogy Attilának és Júliának viszonya van?

Barátok közt 12-11-27 6285-6286. epizód

Barátok közt: Bözsi félreérti Vilmos közeledését. Miklós rájön Attila és Júlia titkára. Ervin egy pszichopata?

Barátok közt 12-11-26 6283-6284. epizód

Barátok közt: Hogy oldja meg László a hibáját? Szabi nem engedi, hogy elszakítsák Lucától. Fény derül Júlia és Attila titkos viszonyára?

Barátok közt 12-11-23 6281-6282. epizód

Barátok közt: Júlia és Attila „elbúcsúznak” egymástól. Vajon hazaköltözik-e Bözsi? László egy nagy hibát követ el.

Barátok közt 12-11-22 6279-6280. epizód

Barátok közt: Miklós új végrendeletet készít. Beteljesül Kinga és Ádám szerelme? Enged Júlia Attila csábításának?

Barátok közt 12-11-20 6275-6276. epizód

Barátok közt: Mi lesz Csaba babájával? Vilmos hogy fog reagálni Géza és Aliz eljegyzésére? Hanna bosszút áll Balázson.

Barátok közt 12-11-19 6273-6274. epizód

Barátok közt: Zsófi szilárd elhatározásra jut. Vajon tiszta-e Géza szándéka Alizzal? László nem várt meglepetésben részesül.

Barátok közt 12-11-16 6271-6272. epizód

Barátok közt: Megbocsát-e Zsolt Zsófinak? Kitart-e Gizella az elhatározása mellett? Alizt nagy meglepetés éri.

Barátok közt 12-11-15 6269-6270. epizód

Barátok közt: Vajon megkerül Luca? Gizella újra az üveghez nyúl. Miklós célt ér Zsoltnál.

Barátok közt 12-11-14 6267-6268. epizód

Barátok közt: Megbocsát-e Zsolt Zsófinak? Gizit kellemetlen meglepetés éri a sztriptíz-bárban. Hová tűnt Luca?

Barátok közt 12-11-13 6265-6266. epizód

Barátok közt: Vilmos akcióba lendül Gézáért. Gizella új állást kap. Claudia meg tudja menteni Zsófit?

Barátok közt 12-11-12 6263-6264. epizód

Barátok közt: Péter új kocsija megosztja az embereket. Kinga és Zsófi nagy vitába keverednek. Megtalálja-e Aliz Géza eldugott pénzét?

Barátok közt 12-11-09 6261-6262. epizód

Barátok közt: Miklós tényleg mindig nyer? Teljesen egyedül marad Ádám? Ki tudja megoldani Júlia problémáját?

Barátok közt 12-11-08 6259-6260. epizód

Barátok közt: Aliz megtudja, ki adta fel Gézát a rendőröknek. Megőrzi-e Péter Júlia titkát? Ki képes megmenteni az új Berényi céget?

Barátok közt 12-11-07 6257-6258. epizód

Barátok közt: Van még jövője Zsófi és Zsolt házasságának? Timi megszégyenül Nóra miatt egy barátnője előtt. Ki dobta fel Gézát a rendőröknek?

Barátok közt 12-11-06 6255-6256. epizód

Barátok közt: Balázs és Péter közt fokozódik a feszültség. Zsolt összeomlik. Elmondja Aliz Gézának, hogy a rendőrök figyelik?

Barátok közt 12-11-05 6253-6254. epizód

Barátok közt: Géza a nagy dobásra készül. Linda tényleg megnyugodhat? Zsolt bosszút áll Miklóson.

Barátok közt 12-10-31 6251-6252. epizód

Barátok közt: Figyelmezteti Aliz Gézát? Vajon milyen bosszút tervez a felbőszült Zsolt? Lászlónak elege lesz Gizellából.

Barátok közt 12-10-30 6249-6250. epizód

Barátok közt: Zsófi kap egy másik ajánlatot Miklóstól. Elfogadja? Aliz belekeveredik Géza fortélyos dolgaiba. A Berényi Fivérek cégindító bulija felejthetetlen.

Barátok közt 12-10-29 6247-6248. epizód

Barátok közt: Vajon terhes-e Zsófi? Kinga döbbenetes felfedezést tesz. Vajon kibékül-e végre Attila és Miklós?

Barátok közt 12-10-26 6245-6246. epizód

Barátok közt: Sikerül Hannának mindenkit boldoggá tenni? Attila kap egy utolsó esélyt. Kiderül Zsófi titka? Géza szorult helyzetbe kerül a drogok miatt.

Barátok közt 12-10-25 6243-6244. epizód

Barátok közt: Mit választ Olívia, Szabit vagy a küldetését? Hanna világa kezd összeomlani. Lehet, hogy Zsófi terhes?

Barátok közt 12-10-24 6241-6242. epizód

Barátok közt: Hanna két tűz közé kerül. Claudia újra csalódást okoz Hannának. Mire készül Olívia?

Barátok közt 12-10-19 6239-6240. epizód

Barátok közt: Aliz kitart Géza mellett? Meddig maradhat Miklós titka biztonságban? Balázs sikere nagy árral jár.

Barátok közt 12-10-18 6237-6238. epizód

Barátok közt: Nóra és Attila újra tudja-e kezdeni Párizsban? Géza veszélyezteti kapcsolatát Alizzal. Zsófi végre talál valami kompromittálót Miklósról.

Barátok közt 12-10-17 6235-6236. epizód

Barátok közt: Linda kiüti magát. Szabi végre révbe ér? András igyekezete rossz véget ér.

Barátok közt 12-10-16 6233-6234. epizód

Barátok közt: Attila és Nóra úgy döntenek, újrakezdik. Linda kényszeríti magát, hogy továbblépjen családi konfliktusain. Szabi talán végre révbe ér.

Barátok közt 12-10-15 6231-6232. epizód

Barátok közt: Attila nem várt helyről kap tanácsot Nórával kapcsolatban. Vajon mi Olívia igazi szándéka Szabival? Linda akaratán kívül nagyon megbántja Gizellát.

Barátok közt 12-10-12 6229-6230. epizód

Barátok közt: Szabi megint elszúrja? Géza csillaga gyorsan emelkedik. Van még remény Nóra és Attila számára?

Barátok közt 12-10-11 6227-6228. epizód

Barátok közt: Vilmos és Gizella véglegesen szakítanak. Szabi végre szerelemre lel? Ki nyomoz Géza után?

Barátok közt 12-10-10 6225-6226. epizód

Barátok közt: Alex meglepi Júliát. Miklósnak van egy fontos bejelentése. Gizella másnál keres vigaszt Vilmos elutasítása miatt.

Barátok közt 12-10-09 6223-6224. epizód

Barátok közt: Géza kissé szokatlan módon kötelezi el magát Aliz mellett. Alex nagy bejelentést tesz. Zsófi úgy dönt, ezentúl ő lesz a titkárnők gyöngye.

Barátok közt 12-10-08 6221-6222. epizód

Barátok közt: Géza és Aliz kapcsolata új szintre emelkedik. László és Zsolt összeakasztják a bajszukat. Júlia életét összekavarja egy újabb csók.

Barátok közt 12-10-05 6219-6220. epizód

Barátok közt: Aliz nem azt kapja Gézától, amit várt. Péterben gyanú támad Alexszel kapcsolatban. Zsófi nem akar „gyenge nő” lenni.

Barátok közt 12-10-04 6217-6218. epizód

Barátok közt: Aliznak csalódnia kell a szerelmében. Vajon Gizella és Vilmos újra tudják kezdeni? Júlia váratlan látogatót kap.

Barátok közt 12-10-03 6215-6216. epizód

Barátok közt: Kinga nem csalódik Ádámban. Gizella ultimátumot ad Vilmosnak. Júlia kétségbeesett döntést hoz, de lehet, hogy már túl későn.

Barátok közt 12-10-02 6213-6214. epizód

Barátok közt: Kiderül Júlia titka? Vilmos nem hagyja elrontani az estéjét. Lilla meghökkentő ajánlatot tesz Kingának és Ádámnak.

Barátok közt 12-10-01 6211-6212. epizód

Barátok közt: Ádám nagyon dühös Zsoltra. Timi túléli a zuhanást? Sikerül-e elszökni Attilának és Júliának?

Barátok közt 12-09-28 6209-6210. epizód

Barátok közt: Linda nehéz döntést hoz. Claudia hazatérése fatális következményekkel jár. Vajon ki akadályozhatja meg, hogy Júlia és Attila végre egymáséi lehessenek?

Barátok közt 12-09-27 6207-6208. epizód

Barátok közt: Júlia és Attila eltökéltek a tervük mellett. Megbirkózik-e László az egyedülléttel? Zsolt világa összeomlani látszik.

Barátok közt 12-09-26 6205-6206. epizód

Barátok közt: Júliát gyötri a bűntudat Attila miatt. Lászlót egy küldemény az elvesztett boldogságra emlékezteti. Ki tud-e szállni Zsolt és Géza a piszkos üzletből?

Barátok közt 12-09-25 6203-6204. epizód

Barátok közt: Aliz új „segítséget” kap a boltban. Vajon Zsolt képes lesz-e kiszállni az üzletből? Attila szakít Nórával.

Barátok közt 12-09-24 6201-6202. epizód

Barátok közt: Attila válaszút elé állítja Júliát. Bandi megdöbbentő bejelentést tesz. Meddig megy el Zsolt, hogy megtartsa Lindát?

Barátok közt 12-09-21 6199-6200. epizód

Barátok közt: Aliz hadat üzen Gizinek. Bandi szembesíti Lindát az igazsággal. Attila és Júlia végre egymásé lehetnek?

Barátok közt 12-09-20 6197-6198. epizód

Barátok közt: Megtudja-e András az igazságot? Sikerül-e Péternek megbékítenie Lindát? Aliz és Gizi párharca elmérgesedik.

Barátok közt 12-09-19 6195-6196. epizód

Barátok közt: Sikerül-e Miklós és Nóra összeesküvése? Tovább gyűrűzik a selyemfiú-botrány. Nóra kompromittáló helyzetben találja Miklóst.

Barátok közt 12-09-18 6193-6194. epizód

Barátok közt: Miklós furcsa módját választja, hogy András mellé álljon. Nóra régi-új barátra talál. Géza megtudja a titkot Ádám múltjáról.

Barátok közt 12-09-17 6191-6192. epizód

Barátok közt: Linda bizalma meginog? Hogyan szerezhetne András bizonyságot? Nóra állásinterjúja nem indul túl jól.

Barátok közt 12-09-14 6189-6190. epizód

Barátok közt: Kinek fog Linda hinni: Zsoltnak vagy Péternek? Claudia dilemmáját Balázs oldja meg. Egy üzenet a múltból mindent felforgat.

Barátok közt 12-09-13 6187-6188. epizód

Barátok közt: Szabi élete végre teljes lesz? Zsófi és Miklós új csatába kezdenek. Péter szembeszáll Zsolttal a mostohatestvéréért.

Barátok közt 12-09-12 6185-6186. epizód

Barátok közt: Nóra álláskeresése nem jár sikerrel. Péter aggasztó felfedezést tesz Bandival kapcsolatban. Lehet, hogy Szabit erősebb szálak fűzik egyéjszakás kalandjához, mint gondolná?

Barátok közt 12-09-11 6183-6184. epizód

Barátok közt: Zsófi enged Miklós követelésének? Szabi megdöbbentő felfedezést tesz magával kapcsolatban. Bandi és Péter veszekedése súlyos következményekkel jár.

Barátok közt 12-09-10 6181-6182. epizód

Barátok közt: Megáll-e Bandi a lejtőn? Lassan kiderül, ki milyen szerepet töltött be a Berényi Kft. tönkretételében. Miklós hátba támadja Zsófit.

Barátok közt 12-09-07 6179-6180. epizód

Barátok közt: Zsolt boldog, hogy Zsófi felmond Miklósnál, de vajon meddig tart az öröme? Júlia titka kiderül. Vajon ki menti meg a családi vállalkozást?

Barátok közt 12-09-06 6177-6178. epizód

Barátok közt: Júlia egyre közelebb kerül Bandi titkához. Meg tudja Nóra menteni a Berényi Kft-t? Miklós végzetes hibát követ el.

Barátok közt 12-09-05 6175-6176. epizód

Barátok közt: Meg tudja-e akadályozni Aliz, hogy megjelenjenek Luca képei? Júlia kémkedik Bandi után. Megnyeri a Berényi Kft a tendert?

Barátok közt 12-09-04 6173-6174. epizód

Barátok közt: Gabi meglepő döntést hoz. Hogyan tudja Aliz megmenteni a lányát? Júlia csapdába csalja Bandit.

Barátok közt 12-09-03 6171-6172. epizód

Barátok közt: Vajon tényleg rossz anya Aliz? Júlia megdöbbentő felfedezést tesz. A gyermekotthonban tett látogatás nem várt fordulatot vesz.

Barátok közt 12-08-31 6169-6170. epizód

Barátok közt: Aliz veszélybe sodorja a kislányokat? Teó körül elfogy a levegő. Attila döntő elhatározásra jut.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való