KERESÉS search-close

Bonivárt család

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bonivárt család"

Hagyjál főzni! Ez történt a 6. héten

Azt Istenes Bence sem tagadja, hogy az otthoni kosztnál nincs jobb, és a hétköznapok igazi sztárséfjei az édesanyák. Ebben a műsorban azonban nem ők főznek, hanem a gyerekeik, az anyukák pedig a konyhapult mellől dirigálnak.

Bence fűszer-tesztnek vetette alá Bonivártékat

Bence fűszer-teszttel készült Fanniéknak, mivel a keddi adásban nem igazán használtak fűszereket. Ági aztán meg is nyalta a fűszereket, de ez sem segített sokat a helyzeten.

Fanni Áginak: „Ne gyere be!”

Fanni hiába kérte Ágit, hogy ne menjen be a konyhába, az utolsó 5 percben berontott, és megízlelte a mártást. Bence aztán megkóstolta a húst is, és közölte a rossz hírt Bonivártékkal, hogy az bizony nyers maradt.

Fanni jó modorra tanítaná a férfiakat

Fanni jó modorra tanítaná a férfiakat, ugyanis nem szereti, ha a fiúk nem udvarolnak. A lány annyira belemerült a témába, hogy a tészta vize kifutott, és a főzőlapot elárasztotta a víz.

Ági jobban tudja mit csinál Fanni, mint ő maga

Fanni hiába mondta, hogy a tészta vizébe tett sót, Ági meg volt győződve arról, hogy lánya még nem sózta meg a tésztát. Anya és lánya ezen is összevesztek, Mimiék pedig attól tartottak, hogy Fanni megeszi az anyukáját.

Tejszínes, kukoricás csirkemell spagettivel

A spagettin nem volt szósz, az elemek nem értek össze benne, a kukorica pedig Pierre szerint nem igazán a tésztába való, ami egyébként teljesen meztelen maradt.

Eredményhirdetés: Horváth család vs. Bonivárt család

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A tőkehalcsíkok sörtésztában hasábburgonyával és tartártmártással vagy pedig a csirkemell mandulás meggyszószban burgonyapürével? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.

Ági spontán edzést tartott Istenes Bencének

Kati és Fanni annyira jól álltak a főzéssel, hogy az anyuka rögtönzött body rock edzést tartott Istenes Bencének.

Fanni főzés közben nyers krumplit rágcsált

Fanni megnyugtatta anyukáját, hogy kész lesz a krumplipüré, és evett kedvenc csemegéjéből, a nyers burgonyából. A meggyszósz kikeverésénél aztán anya és lánya összetűzésbe keveredett, de végül megoldódtak a problémák.

Fanni szerint anyukája egy pszichopata

Bence megjegyezte Áginak, hogy nagyon keményen dirigál, de hamar kiderült az is, hogy az anyuka az edzéseken is ilyen szigorú, ugyanis szerinte az emberek azért járnak edzésre, hogy „kinyírják magukat.”

Csirkemell mandulás meggyszószban burgonyapürével

A csirkemell és a krumplipüré ízetlenre sikerült, és bár nagyon egészséges étel, Pierre jobban örült volna, ha beízesítik.

Istenes Bencét lekaratézta Kati

Kati body rock bemutató helyett megmutatta Bencének a legújabb őrületet, a KamiBo-t, ami nem más, mint a karate és a box keveréke.

Bonivárt család


szerző:
2016.05.10. 20:30
Bonivárt család

Ági két gyerekes anyuka, aki épp olyan fiatalos mint lánya, Fanni. Fanni bártenderként mindenkit megtanít a jómodorra, bár ha tehetné legszívesebben krumpliföldön dolgozna, mert a krumpli nyersen a mindene. Az örökmozgó anyuka élete a sport és a mozgás, jelenleg body rock edzőként dolgozik. Ági szeret és tud is főzni, Fanni viszont ha izgul, akkor leblokkol és szinte mindent elront.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való