KERESÉS search-close

Celeb vagyok ments ki innen!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Celeb vagyok ments ki innen!"

Fördős Zé: „Én ezt a nagy családot szeretem, az egész RTL Klubot!”

Nap mint nap találkozhatunk Zével az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Fördős Zéről!

Szabó Zsófi: „A legjobban azt szeretem a munkámban, hogy önmagam lehetek”

Nap mint nap találkozhatunk Zsófival az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Szabó Zsófiról!

Kabát Peti kívánsága kiverte a biztosítékot Győzőnél!

Hogy mi volt a vágya az egykori focistának? Nem fogjátok elhinni...
 

Sírva hallgatták szeretteiket a celebek

Egy éve történt: a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben mindenki zokogott, Budapesten és Dél-Afrikában. A Celeb vagyok 2017-es szériájában 18 nap után érkeztek először videóüzenetek a hozzátartozóktól.

Celebek mondják: megbánások és kulisszatitkok

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábjának meséltek azok a hírességek, akik visszatértek a Celeb vagyok, ments ki innen! játékból. Volt, aki sok mindent megbánt, de akadt olyan celeb is, aki önvizsgálatként tekintett a játékra. Így élte meg a dzsungeltúrát Anger Zsolt, Herczeg Zoli.

Kitört a háború a celebek között!

Egy évvel ezelőtt félidejéhez érkezett a Celeb vagyok, ments ki innen! Valakinek el kellett hagynia a dzsungelt, ahol egyre élesedett a küzdelem. Addig nagy volt a szeretet és az összetartás a táborban, de bátran kijelenthettük: ennek vége.

A Celeb vagyok, ments ki innen kulisszái mögött jártunk

Egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy közel 200 ember dolgozott éjjel-nappal azért, hogy a nézők minden este felhőtlenül szórakozzanak. Például azon, ahogy a celebek könyékig turkálnak a trágyában.

Hírességek nehéz helyzetben, avagy Celeb vagyok, ments ki innen!

A Celeb vagyok, ments ki! innen tavalyi évadában Köllő Babettnek és Pumped Gabónak nem volt könnyű dolga az egyik bátorságpróbánál: Babett nem úszta meg szárazon, ugyanis Gabó, vagy, ahogy Ramóna nevezte, Babónak köszönhetően bogarakba, gusztustalan folyadékokba mártották, és a végén extraként némi tollat is kapott a színésznő.

Puskás Peti Afrikába költözött!

Puskás Peti először négy évvel ezelőtt járt abban a dzsungelben, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! című show-t forgatták. Az énekes akkor még versenyzőként vett részt a megmérettetésen, tavaly azonban fordult a kocka.

Újra indul a dzsungel-show!

Majdnem egy teljes napnyi utazás után egy évvel ezelőtt celebjeink megérkeztek Dél-Afrikába. Az időjárás máris meglepte őket, a dzsungel pedig még messze volt tőlük. Ahogy négy évvel ezelőtt, tavaly is össze kellett szedniük magukat a celebeknek, hogy eljussanak a táborhelyükre.

Elindult a Celeb vagyok, ments ki innen!

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy Kiss Ramóna már birtokba is vette a dzsungelt. Az X-Faktor és a Reggeli műsorvezetése után nagy álma vált valóra azzal, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatával dolgozhatott. Nézd vissza, mit mesélt Rami a stábnak!

Egy sűrű napot töltöttünk együtt Kabát Petivel!

El tudják képzelni Kabát Péter napi 8 órát, egy irodában ücsörögni laptopja mögött? Szerencsére nincs is rá szükség. Mert bár a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelharcosa végérvényesen leszámolt futball karrierjével és rendes munkahely után nézett, ám azt is amolyan Kabátosan csinálja: így bizony még sziesztázni is szakít időt délutánonként…

Celeb vagyok: újra az RTL Klubon!

Pont egy évvel ezelőtt adtuk közzé a jó hírt, hogy újra indul a Celeb vagyok, ments ki innen! Felkerestünk egykori résztvevőket, hogy adjanak tanácsot a leendő újaknak! A műsor egyébként tévétörténelmet írt, volt olyan, hogy szinte mindenki nézte a dzsungelben vergődő magyar hírességeket. 

Sztárpasik ˝nemváltoztatás után˝

Régóta és sokakat foglalkoztat a gondolat, hogy mit tennének, ha egy napra a másik nem csapatához tartoznánk. Hazai sztárok árulták el, ők mit tennének, ha egy napra átváltozhatnának.

Wossala Rozinával egészült ki a Reggeli házigazda gárdája!

Wossala Rozina 2014-ben robbant be a köztudatba, amikor is a Konyhafőnök című magyar gasztro-realityben előkelő második helyen végzett. Két évvel később már a zsűri csapatát erősítette az azóta étteremtulajdonossá vált sztárséf. Mostantól pedig reggelente az RTL Klub képernyőjén találkozhatnak majd vele a csatorna nézői.

Emlékszel, mi történt Alexával és Klaudiával?

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, valamint a 2017-es Survivor ötödik túlélője is maradandó élményeket szerzett és nyújtott decemberben, a dzsungelben. Így ma, március 20-án, Klaudia és Alexa napján elevenítsük fel együtt ezeket a pillanatokat!

Együtt bulizott a celeb csapat


szerző:
2018.03.20. 16:50
Együtt bulizott a celeb csapat

Már három hónapja, hogy hazatértek a „Celeb vagyok ments ki innen!” versenyzői, de a dzsungelben kötött barátságok és szövetségek a mai napig kitartanak. Olyannyira, hogy a 12 celebből most 9 közösen töltött egy délutánt.

Újra összeálltak a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjai

Három hónappal ezelőtt három teljes hetet töltött együtt 12 celeb a Dél-afrikai dzsungelben. Szinte teljesen „idegenek” voltak egymás számára, de az a rengeteg megpróbáltatás, kihívás és kaland, amit közösen éltek át, összekovácsolta a csapatot.

Tóth Andi legyőzte félelmét!

Tóth Andi szembenézett legnagyobb félelmével! Bár a Celeb vagyok, ments ki innen forgatása alatt már sok félelmét legyőzte, ezúttal a tériszonnyal kellett megküzdenie. Ráadásul komfortzónájából kimozdítva síelni vittük, ahol azt is elárulta, hogy kinek a véleménye számít neki leginkább.

 

Cicciolina bugyi nélkül ragadott fakanalat

A színésznő „csecse ruhában” tündökölt a Kifőzdében, ráadásul a Celeb vagyok, ments ki innen! élményeiről és az olasz polgármesteri választásról is mesélt.

Isten éltessen, Lakatos Márk!


szerző:
2018.01.15. 11:29
Isten éltessen, Lakatos Márk!

Nagy nap a mai, hiszen kedvenc stylistunk ma ünnepli 41. születésnapját! Szerencsére az RTL Klub képernyőjén is láthattuk őt tavaly, ahol igen mozgalmas évet tudhatott maga mögött.

Kabát Peti a tenger hullámai közt lovagolt!

Bár szerencsére a zimankós mínuszok még nem érkeztek meg, a magyar sztárok már most úgy döntöttek, hogy inkább melegebb éghajlaton vészelik át a hideget. Lássuk, ki hol telel!

Tenya újra bepróbálkozott Tóth Andinál?

A Celeb vagyok, ments ki innen! szerelmi vallomása óta újabb adok-kapok alakult ki Andi és Tenya között. Az üzengetést és az újabb találkozót egy közös musical esélye pattintotta ki.

TENYA ÉS TÓTH ANDI: Jobb az őszinteség!

Pintér Tibornak, azaz Tenyának és Tóth Andinak viharosan indult a kapcsolata a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása alatt. A két híresség az afrikai kaland óta nem is találkozott egymással. Tenya úgy gondolta, hogy egy virágcsokorral kér bocsánatot Anditól, ráadásul a lányt egy nem mindennapi szerepre is felkérte.

Tenya kiakadt Tóth Andira?


szerző:
2018.01.11. 09:06
Tenya kiakadt Tóth Andira?

A napokban arról cikkeztek, hogy Pintér Tibornak elege lett Tóth Andiból, miután Andi itt a Reggeliben elmondta véleményét arról a lehetőségről, melyet - a hírek szerint - Tenya már felajánlott neki.

Hamarosan jön Alexa legújabb dala!

Alexa januárja zenével telik, hamarosan elkészül vadonatúj dala, hiszen folyamatosan zenélnek a zenekarával. De hogy mi lesz a banda neve? Még ők sem tudják, várják az ötleteket. Emellett persze a mongol hagyományok, édesanyja és párja, Bence is szóba kerültek.

Köllő Babett már kislányként színésznő akart lenni

Köllő Babett, 26 évvel ezelőtt. Nyolcadikos volt, amikor élete első főszerepe után a bonyhádi tévében éppen Barabás Évi kérdezte az iskolai színjátszásról. Megmutatjuk a különleges felvételt a luxusfeleségként feltűnt és a Celeb vagyok-ban ismertté vált sztárról!

Kabát Peti: labdarúgó vagy egy igazi showman?

Peti nem számított rá, hogy megnyeri a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyét. Azóta viszont nem volt ideje visszanézni a részeket, hiszen párjával meghódították Jamaicát. Most azonban felidézték Ramiékkal a legdurvább dzsungel-pillanatait.

Tenya a lovaival él együtt

A "Celeb vagyok ments ki innen" 40-es macsóját Zámbó Jimmy indította el a zenés pályán. Ezt Pintér Tibor mesélte el nekünk, amikor otthonában fogadta a Fókuszt. Ez is elég meglepő információ volt, ahogy az is, hogy Tenya -szó szerint- a lovaival él együtt.

TENYA: Hivatástudat és fiatal lányok

Pintér Tibor őszintén mesélt a Fókusznak hivatásáról, a színészetről, celebségéről és arról, mit szeret a fiatal lányokban.

Tóth Andi egy újabb videóval lepte meg rajongóit!

Az énekesnő ismét bebizonyította, hogy egyszerűen bármit, bármikor és bárhogyan el tud énekelni!

Kiss Ramóna szereti a négy fal között tölteni az év utolsó napját

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője tinikorában még bulival köszöntötte az újévet, azonban most már inkább otthon szereti ünnepelni a szilvesztert. Nézd meg, hogy mit gondol Kiss Ramóna az év utolsó napját övező felhajtásról és az újévi fogadalmakról!

„Puszi-puszi Cicciolina!”


szerző:
2017.12.28. 17:00
„Puszi-puszi Cicciolina!”

Gondoljon bárki bármit, Cicciolina nagyon is odavan a családjáért, pont ezért most nem a mászkáláson lesz a hangsúly az ünnepek alatt. Egy megható karácsonyozást tervez a szeretteivel. Sőt, azt is megsúgta, kivel dísziti majd fel a fájukat.

Pintér Tiboréknál együtt pulzál majd az egész család

A kétszeresen elvált apuka, Tenya az ünnepek alatt folyamatos mozgásban lesz, hiszen mindegyik családjával ünnepel majd. Nem csoda ez a lelkesedés, hiszen a színész elmondta: számára kifejezetten fontosak azok a karácsonyi hagyományok, melyeket a szüleitől látott gyerekként, és eltökélt szándéka ezeket tovább is adni. De milyen meglepetésekkel készül még a szeretteinek?

Klaudia családja mindig bulival zárja a szentestét

A Survivor versenyzője is imádja a nyugis, szerettetteljes hangulatot, ami minden évben kialakul a fa körül, azonban náluk a legtöbbször kettéválik az ünneplés. A visszafogott ebéd vagy vacsi után a keménymagé lesz a terep, és jöhet a parti!

Alexa mindig kimaxolja a karácsonyt

Alexának bizony mindig a december a legnyugisabb hónapja, pont ezért, ilyenkor minden a családról, a barátokról, az italozásról és természetesen a zabálásról szól. Persze, elárulta a tökéletes karácsony receptjét is!

Herczeg Zoli már nagyon várja, hogy saját családja legyen

A stylist békés-nyugodt, szűkkörű karácsonyt tervez idén is: szüleivel, bátyjával és annak családjával ülnek majd együtt a fa alatt. Persze, azt ő is bevallotta, hogy már nagyon vágyik rá, hogy kibővüljön egy kicsit a családja.

Tóth Andi most először tölti egyedül a karácsonyt

Az énekesnő „szingli csajosan” megy neki az ünnepeknek: a lazítás, a filmezés és a főzés kiemelt helyen szerepelnek a listáján, de egy baráti bulizás is benne lehet a pakliban. Hogy mit imád a legjobban a karácsonyban? Elárulta!

Lukács Miki: „Együtt fogunk sütni-főzni!”

Végre beköszönt az ünnepi nyugalom és a béke – ez az, amit Miki a legjobban vár idén karácsonykor, ráadásul most több időt is együtt tölthet a családjával, aminek minden pillanatát kihasználják majd.

Köllő Babett újra rátalált a karácsony lényegére

A színésznő régóta kereste már azt a karácsonyt, amit gyerekkorában annyira szeretett, és a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt végre meglelte. De mi hiányzott eddig?

Vajon a dzsungelkirály Kabát Peti hol ünnepli a karácsonyt?

Petiéknél két dolog biztos az idei ünnepekkel kapcsolatban: párja, Adri végre ott lesz mellette, illetve egy jól betervezett nyaralást is beiktatnak a hideg napokra. Hogy kinek a családjánál lesznek szenteste? Ez még a jövő zenéje.

Lukács Miki az utolsó pillanatra hagyta a karácsonyi vásárlást

Lukács Miki a dzsungelben töltötte idén a karácsony előtti időszakot, így kénytelen volt minden ajándékot az utolsó pillanatban beszerezni, azonban az előző évek tapasztalatai alapján a Celeb vagyok, ments ki innen! nélkül is december 23-ra hagyta volna a bevásárlást. Ha kíváncsi vagy, hogyan telnek az ünnepek Peller Annánál és Lukács Mikikénél, nézd meg extra videónkat!

Megkérték Wossala Rozina kezét?

Az afrikai reptéren óriási meglepetés érte Rozinát, ami – higgyétek el – mindannyiótok szívét megmelengeti majd. Ráadásul hiába ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen!, úgy tűnik, a három döntőst nem lehet elválasztani egymástól.

Puskás Peti: „Kemény menet volt”

A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői már vendégeskedtek a Reggeliben, most pedig Puskás Peti is ellátogatott a stúdióba, ahol örömmel mesélt élete első műsorvezetéséről, és azt is elárulta, kik voltak kedvenc celebei.

2008-ban jött a celeb-bumm és a Celeb vagyok, ments ki innen!

Hírességek nomád körülmények között, egy dzsungel közepén, kevés élelemmel. A durva helyzeteket pedig nemcsak fizikailag, de lelkileg is ki kellett állnia a celebeknek. Sőt… néha még a társaikat is!

Fókusz 2017-12-19


szerző:
2017.12.19. 17:20
Jönnek a valóságshow-k!

A Fókusz munkatársai egy éven át készítették az RTL elmúlt 20 évére emlékező adássorozatukat: hétfőn a showműsorokkal kezdődött a nosztalgiázás, kedden a valóságshow-k lesznek soron. A Survivor, a ValóVilág, illetve a Celeb vagyok kulisszatitkai mellett megmutatjuk, melyik volt az a showműsor, ahol Sebestyén Balázs nem műsorvezető, hanem - először és utoljára - játékos volt.

Hoppá! Lukács Miki zsiráf, Pumped Gabó pedig szurikáta lett!

Bár vasárnap véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen!, mégsem maradunk celebek nélkül, hiszen Berzsán Eszter, grafikus lenyűgöző rajzokkal illusztrálta a műsor sztárjait. Nézd meg te is, hogyan fest a zebra Cicciolina, vagy a gepárd Alexa!
 

Kabát Peti lett a dzsungelkirály

A szórakoztató kisiparos nyerte el a nézők szimpátiáját, Kabát Péter lett a dzsungel királya, ő ülhetett fel a trónra. Rozina könnyedén vette tudomásul, hogy a Konyhafőnök után most itt is az ezüst jutott neki. Megmutatjuk Gabot, hogyan reagált a végeredményre, mi történt a kihirdetés után.

Fókusz 2017-12-18


szerző:
2017.12.18. 17:20
A celebek legemlékezetesebb pillanatai

Dzsungelkirállyá avatták Kabát Petit. Vasárnap este egy hónapnyi küzdelem után ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen. Összegyűjtöttük a műsor legemlékezetesebb pillanatait, és azt is megtudhatják, hogy Peti mit tervez jövő nyárra!

Story Extra 2017-12-18


szerző:
2017.12.18. 15:40
EXKLUZÍV: Kabát első telefonbeszélgetése Adrival a győzelme után

Ahogy kiszabadult a dzsungelből, azonnal felhívta szerelmét a szállodából. Kíváncsi volt, hogy hogy vannak az otthoniak, majd egy gyors élménybeszámolót is tartott Adrinak. 

Ez lesz Kabát Peti első dolga, ha hazaér...

Kabát büszke arra, hogy részt vehetett ebben a csapatban, illetve azokra a dolgokra is, amiket megtanult és megtapasztalt az elmúlt három hét alatt. 

Pumped Gabo reméli, hogy máshogy fogja élni az életét ezután

A 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen harmadik helyezettje úgy érzi, mintha nyert volna. Az biztos, hogy rengeteget tanult 11 társától, ami - saját bevallása szerint - hatással lesz az életére a jövőben.

Wossala Rozina: ˝Embert próbáló volt ez a 3 hét!˝

A finálé után kameránknak mesélt Rozina arról, hogy milyen érzés a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen! ezüstérmesének lenni, hogy mi hiányzott neki a legjobban, és hogy hogyan élte meg az elmúlt három hetet.

Szent a béke Koholák Alexa és Halász Klaudia között?

Újabb három celeb, Köllő Babett, Koholák Alexa és Halász Klaudia tért haza Magyarországra a tegnapi napon, hiszen végre ők is kiszabadultak a dzsungel fogságából. Bár Klaudia és Alexa kapcsolata nem indult könnyen virágzásnak, a lányok ma már elsimították a múltbeli összetűzéseket. Na és mi a helyzet Gabóval?

EXTRA: Kulisszatitkok Puskás Petitől

Három hét, azaz 21 nap a dzsungelben - így élte meg a dél-afrikai kalandot Puskás Peti, a Celeb vagyok, ments ki innen! házigazdája.

Kabát Péter a dzsungel királya!

A nézők szavazatai alapján Kabát Péter lett a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik évadának győztese.

Rami: ˝Néha irigyeltem, hogy nem én vagyok az, aki elszenvedi a játékot˝

Most kiderül, hogyan élte meg a Celeb vagyok, ments ki innen! műrvezetője a dzsungelrealityt az elmúlt három hétben.

Kabát Peti a dzsungel királya!

A 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen! győztese nem más, mint az aranylábú focista, Kabát. 

Ezek voltak Wossala Rozina legjobb pillanatai!

Lehetetlen küldetésnek tűnt számára nagyon sokszor, hogy főzzön az éhes celebekre, hiszen korlátozottak voltak a lehetőségei. Íme az összeállítás!

Ezek voltak Kabát Peti legjobb pillanatai!

Megtanulta, mi az az ánusz, milyen íze van a zsiráf vaginának, és hogy mit jelent az ambivalens. De lássuk, hogy mi volt még!

Otthon is számíthat majd egymásra a TOP3?

A celebek romantikus vacsorával ünnepelték meg hármasban az utolsó éjszakájukat a dzsungelben. Gabo szerint, ő 10 évet öregedett, Rozina pedig úgy érzi, a két fiút bármikor felhívhatja, ha szüksége lenne rájuk. 

Pumped Gabo a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen! 3. helyezettje

A 21 napos dzsungelreality fináléjáig Rozina, Kabát és Gabo jutott el. Nézd meg a "bronzérmes" legjobb pillanatait!

Bátorságpróba: Kabát plexiszkafanderben állta az állatok támadását

Madárpókokat kapott a fejére, patkányokat és férgeket a lábára, kígyókat és csótányokat a karjaihoz. Kabát úgy érezte, ez volt az eddigi legnehezebb feladat a dzsungelben.

Bátorságpróba: Kabát és Gabo beletrollkodott Rozina játékába

Csípőspaprikákba kellett beleharapnia a gasztronautának, amit a két fiú nem tudott tétlenül nézni. A keménykedésnek - vagy ahogy Rami hívja, jaszkarizásnak - meg is lett az eredménye...

Bátorságpróba: Veszélyes állatok közé nyúlt be Gabo

Krokodilok, kígyók, csótányok, patkányok, madárpókok és kukacok álltak a celeb útjába a csillagvadászaton. Íme az eredmény!

Finálé vasárnap este 19:55-től!

A külföldön és hazánkban is egyaránt hatalmas népszerűségnek örvendő valóságshow immáron a harmadik évaddal jelentkezik az RTL Klubon. 2008. október 6-án jelentkezett be az RTL Klub élőben először a dzsungelből, majd heteken keresztül nézhettük, hogyan boldogulnak celebjeink a helyi állatok és növények között. Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában is elsöprő sikert aratott reality kalandjátékban ezúttal is híres emberek kerülnek olyan környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve kell majd kitartaniuk és túlélniük a megpróbáltatásokat. Küzdelmes, embert próbáló napjaikat a nézők mától mindennap nyomon követhetik az RTL Klub műsorán. Ismét kalandra, túlélésre és kitartásra hívja a dzsungel hazánk közismert személyiségeit. Ezúttal Anger Zsolt, Cicciolina, Halász Klaudia, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Koholák Alexandra, Köllő Babett, Lukács Miki, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Tóth Andi és Wossala Rozina vállalkoznak arra, hogy túléljenek az afrikai dzsungelben. A Kiss Ramóna és Puskás Peti műsorvezetésével látható dzsungelreality a hét minden napján az RTL Klubon.

Exkluzív: Kiss Ramóna így készül az ünnepekre!

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője idén rendhagyó módon hangolódik a karácsonyra, ugyanis majdnem egy hónapra Dél-Afrikába utazott, hogy ő legyen a dzsungelreality háziasszonya. 

Peti: ˝Kicsit már érzem, hogy megölelem a szeretteimet˝

Peti óriási szerencsének tartja azt, hogy visszatérhetett a dzsungelbe műsorvezetőként, de az is igaz, hogy az elmúlt három hétben előfordult az, hogy "megcsavarodott a szíve"...

EXTRA: Vőlegénye lepte meg Kiss Ramónát a dzsungelben

A műsorvezető kameránknak elárulta, hogy mire vágyik most a legjobban, hogyan élte meg az elmúlt három hetet, és hogy mi volt a legjobb élménye Dél-Afrikában.

EXTRA: Rami rosszul lett az utolsó Bátorságpróbán

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője csak egy óvatlan mozdulatot tett, és máris meglett a baj. Akkor ijedt meg igazán, amikor elkezdte érezni a zsibbadást...

Extra: Puskás Peti megmutatta, milyen egy igazi férfi

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője kameránknak elmesélte, milyen érzés volt számára a "példamutatás". Lelkesen és bátran vállalta be ezt az ugrást, de volt az a pillanat, amikor úgy érezte, talán elhamarkodta ezt a döntést...

Boldog szülinapot, Csacsi!

Különleges köszöntést kapott Puskás Peti a 33. születésnapjára Ramitól, a celebektől, és - nem utolsó sorban - Angélától.

Ki a legviccesebb, legérzékenyebb, és kiben csalódtak pozitívan a nézők?

A nézők ma három kérdésre is válaszolhattak a finalista celebekkel kapcsolatban. Íme az eredmény!

Báttya furcsa ˝harci˝ felkészítést kapott Tesótól

Kabát jobb keze a temető, bal keze a hullaház - legalábbis Gabo szerint, amit éppenséggel neki köszönhet, miután jól megedzette a táborban.

Kincsvadászat: ˝Meg fogsz dögleni, te hájpacni!˝

Szumó birkózással mérte össze erejét Frank és Kabát. A küzdelem nem várt fordulatot vett - már kb. az első pillanatban...

EXTRA: Kabát Peti - Éjjel érkezem (Edda)

Rozinát, Babettet és Klaudiát nemcsak két kezével, de hangjával is kényeztette Kabát. Íme a teljes produkció!

Bátorságpróba: Rozina elájult, Gabo bepisilt bungee jumping közben

Átélhették a celebek a szabadesés élményét, ami mindenkire másképp hatott. A legjobban Kabát volt megijedve a feladattól, ráadásul neki kellett utoljára ugrani, így végig kellett néznie, hogy mi történt a társaival...

Kabát és Gabo kényeztette a hölgyeket a dzsungelben

Egzotikus gasztrokalandban volt részük a celebeknek. Míg a csajok falatoztak, a srácok lesték a kívánságaikat. De persze ha Gabo és Kabát egymásra talalál, ott mindig történik valami extra...

Sosem látott kihívással kell szembenézniük a celebeknek!

A külföldön és hazánkban is egyaránt hatalmas népszerűségnek örvendő valóságshow immáron a harmadik évaddal jelentkezik az RTL Klubon. 2008. október 6-án jelentkezett be az RTL Klub élőben először a dzsungelből, majd heteken keresztül nézhettük, hogyan boldogulnak celebjeink a helyi állatok és növények között. Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában is elsöprő sikert aratott reality kalandjátékban ezúttal is híres emberek kerülnek olyan környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve kell majd kitartaniuk és túlélniük a megpróbáltatásokat. Küzdelmes, embert próbáló napjaikat a nézők mától mindennap nyomon követhetik az RTL Klub műsorán. Ismét kalandra, túlélésre és kitartásra hívja a dzsungel hazánk közismert személyiségeit. Ezúttal Anger Zsolt, Cicciolina, Halász Klaudia, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Koholák Alexandra, Köllő Babett, Lukács Miki, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Tóth Andi és Wossala Rozina vállalkoznak arra, hogy túléljenek az afrikai dzsungelben. A Kiss Ramóna és Puskás Peti műsorvezetésével látható dzsungelreality a hét minden napján az RTL Klubon.

Klaudia kiesése után ezt az üzenetet küldte

A Survivor egyik túlélője 19 napot töltött a dzsungelben a celebekkel, ahol szintén bekerült a top4-be. Kiesése után elmesélte, hogy hogyan élte meg ezt a majdnem három hetet, majd üzenetet küldött rajongóinak.

Klaudia:

A lány épphogy lecsúszott a döntőről, de nem búcsúzott nehéz szívvel, mert olyan emberekkel találkozhatott, és olyan dolgokat próbálhatott ki az elmúlt hetekben, amiről nem is álmodott.

A lányok alaposan lecsutakolták Gabót!

Babett és Klaudia miközben a kecskéket fürdették, rájöttek arra, hogy a testépítő fiúnak sem ártana egy alapos csutakolás.

Rozina a szívére vette Puskás Peti beszólását

A lány elmesélte Gabónak, hogy egész életében keményen küzdött mindenért, és az elért sikereit egyedül csak saját magának köszönheti.

Klaudiának kellett ma este elhagyni a tábort!

Klaudiára szavaztak ma a legkevesebben, így miután a lány elhagyta a tábort, kialakult az idei dzsungelharc döntőseinek a névsora: Rozina, Peti és Gabo!

Ramin és Petin csúnya bosszút állhattak a celebek!

Eljött a dzsungellakók ideje, most visszaadhattak minden borzalmas pillanatot, amit a két műsorvezető okozott nekik. Annyi biztos, Rami és Peti nem úszták meg torta nélkül a találkozót...

A dzsungel konyhafőnöke Pumped Gabo és Kabát Peti?

A sikeres Kincsvadászatnak az eredménye az volt, hogy a táborlakók palancsitát süthettek maguknak. A fiúknak kellett összerakniuk a hozzávalókat, és nekik kellett kisütniük a strucctojásból készült tésztát.

Extra videó: Gabo igazán otthon érzi magát a dzsungelben

Rendkívül megfogyatkoztak a celebek, és mostanra kifejezetten családias légkör alakul ki a táborban. Ennek a meghitt pillanatnak pedig Gabo végül hangot is adott...

Kincsvadászat: Kiderült, ki a legkreatívabb celeb a dzsungelben!

Valóságos activity csatában vehetett részt az öt bent maradt versenyző. Azonban a helyzet nem volt ennyire egyszerű, mert nehezített körülményekkel is meg kellett küzdeniük a dzsungellakóknak, és megsúgjuk, hogy Frank volt az egyik...

Pumped Gabo a saját ürülékének csapdájába esett?

Már hetek óta tudjuk, hogy Gabo nem szereti a pottyantós wc-t, emiatt a természet lágy ölén szokott könnyített magán. Most eljött az ideje annak, hogy amit "szétszórt" a dzsungelben, azt most össze kellett szednie. De nem egyedül...

Bosszút álltak a celebek Ramin és Petin

A külföldön és hazánkban is egyaránt hatalmas népszerűségnek örvendő valóságshow immáron a harmadik évaddal jelentkezik az RTL Klubon. 2008. október 6-án jelentkezett be az RTL Klub élőben először a dzsungelből, majd heteken keresztül nézhettük, hogyan boldogulnak celebjeink a helyi állatok és növények között. Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában is elsöprő sikert aratott reality kalandjátékban ezúttal is híres emberek kerülnek olyan környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve kell majd kitartaniuk és túlélniük a megpróbáltatásokat. Küzdelmes, embert próbáló napjaikat a nézők mától mindennap nyomon követhetik az RTL Klub műsorán. Ismét kalandra, túlélésre és kitartásra hívja a dzsungel hazánk közismert személyiségeit. Ezúttal Anger Zsolt, Cicciolina, Halász Klaudia, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Koholák Alexandra, Köllő Babett, Lukács Miki, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Tóth Andi és Wossala Rozina vállalkoznak arra, hogy túléljenek az afrikai dzsungelben. A Kiss Ramóna és Puskás Peti műsorvezetésével látható dzsungelreality a hét minden napján az RTL Klubon.

Mindenki sírt a celebeknek szánt üzeneteken

Ebben az adásban mindenki zokogott, Budapesten és Dél-Afrikában. A Celeb vagyok idei szériájában 18 nap után érkeztek először video üzenetek a hozzátartozóktól.

Fókusz 2017-12-15


szerző:
2017.12.15. 17:20

Rohamosan fogynak a celebek


szerző:
2017.12.15. 16:10
Rohamosan fogynak a celebek

A nemrég kiesett Tóth Andi és Lukács Miki az utolsó pillanatig gondolkoztak, hogy bevállalják-e a harcot az elemekkel. Végül azonban, a strucc ánusz kóstoló, és a bogárzuhany ellenére is úgy érzik, jól döntöttek.

 

Miben tudsz a csapat segítségére lenni?

Mindenki ért valamihez. És van olyan dolog, amiben egy kicsit jobbak vagyunk, mint mások. Mi arra voltunk kíváncsiak, hogy celebjeink, miben tudnak a leginkább társaik segítségére lenni.

Story Extra 2017-12-15


szerző:
2017.12.15. 15:40
Babett:

Babett reméli, hogy soha nem fogja elfelejteni azokat a nehézségeket, amiket átélt a táborban, mert így igazán meg tudja majd becsülni azt, ami körülveszi őt. Nézd meg extra videónkat, ha kíváncsi vagy, hogy miben változott Babett, és mit tanult a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt!

Tóth Andi és Miki újra itthon!


szerző:
2017.12.15. 07:19
Tóth Andi és Miki újra itthon!

Miután a Celeb vagyok, ments ki innen! kiesői a nagy éhínség után „kifosztották” a Reggeli konyháját, lelkesen meséltek dzsungelbéli kalandjaikról. Na és mi volt pontosan Andi és Tenya között? Az énekesnő ezt is elárulta!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való