KERESÉS search-close

Dóri

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dóri"

A félmeztelen nő és a Pap akciójától szétesett a gyóntatófülke!

Igaz, hogy nem direkt (vagy mégis...?), de Dóri a tavas akciója után ismét lemeztelenítette magát a Pap előtt!

Mit keres Dóri a pap ágyában?

A pap egy takarón osztozott Dórival... Oda a cölibátus? Vajon mit szólnak majd a hívők, ha megtudják, hogy Pajkaszeg papja ágyba bújt egy nővel? Szombaton este 20 órakor kiderül! Kapcsolj az RTL Klubra A mi kis falunk következő részéért!

Dóri vágya teljesült: kinyalták a bográcsát!

Bár a falu háziasszonyai mindent megtettek, hogy az ő főztjük legyen a befutó a versenyen, mégis az újonc Dóri nyert, aki magához csábította Pajkaszeg éhes férfi szájait.

Egyszerre négy férfi vizsgálja Dórit és az ő kebleit...

Annak érdekében, hogy a járvány további terjedését megakadályozzák, a falu összes lakója Pajkaszeg állatorvosa elé vonul, köztük a fitneszkirálynő Dóri is. A lenge öltözetű lány pedig mint mindig, most is megbabonázza a férfiakat... Vajon túléli a betegséget a bombázó? A mi kis falunk harmadik részéből kiderül! Kapcsolj szombaton 20 órakor az RTL Klubra!

Dóri:

Dóri azért jött az Anikó Show-ba, hogy rendezze a viszonyát gyerekkori legjobb barátnőjével. Dóri és Panni együtt nőttek fel, viszont az elmúlt öt évben eltávolodtak egymástól, és már nem olyan a barátságuk, mint régen. Dórit sokszor bosszantja Panni viselkedése, az első szó, ami eszébe jut barátnőjéról, az önző. Dóri nem kertelt, és kerek-perec megmondta a véleményét a mit sem sejtő Panninak, aki nem mindennel értett egyet.

Farm: Cintia megrázó részleteket árult el édesanyjáról

Pont egy évvel ezelőtt a Farm nézői egy családi drámával szembesülhettek. Kiderült, Cintia gyorsan bizalmába fogadta Dórit, aki pedig nagyon kíváncsi volt a lány családjára is. Cintia őszintén mesélni kezdett szüleiről, és arról is, hogy hol volt éppen az édesanyja.

Horváth Gyöngyi az X-Faktor élő show-ján!

Dóri már az X-Faktor stúdiójában van, hogy folyamatosan tudósítson az első élő show eseményeiről. Az aulába lépésekor egy ismerős arcba botlott...

Villa történelem: Ez történt a ValóVilág7-ben!

A ValóVilág7 2014. novemberében indult. Az első három beköltöző Dani, Fanni és Dóri volt, őket Vikcsu és Laci követte, végül pedig Dennis költözött be hatodikként a luxus börtönbe.

Kitől tart Cintia a Farmon?


szerző:
2016.05.25. 20:00
Kitől tart Cintia a Farmon?

Egy napot tölthetett Dóri mentoráltjával, aki már a beköltözés előtt is szimpatikus volt neki. Hosszasan beszélgettek, de a hazautazása előtt elmesélte, milyen lánynak ismerte meg Cintiát.

Jól állt Dóri kezében a tőgy


szerző:
2016.05.24. 20:00
Jól állt Dóri kezében a tőgy

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője érkezett Cintiához a Farmra. Természetesen ő sem üres kézzel jött mentoráltjához, de a többi játékossal is gyorsan összebarátkozott.

Ezek voltak a hét nagy szabadulásai!

Az elmúlt napokban több felszabadító pillanatot élhettünk át. A Barátok közt egyik szereplője újra felbukkant a Mátyás király téren, a Farmot - rendhagyó módon - ezúttal két játékosnak is el kellett hagynia. Kulka János pedig végre megmenekült a kórház 'fogságából'!

Brigi hátat fordított Gergőnek


szerző:
2016.05.19. 19:55
Brigi hátat fordított Gergőnek

Levelet hozott a postás! A farmereknek egyesével el kellett mondaniuk, hogy kit várnak vissza a 9. Párbajról, és miért. A jelenleg biztonságban lévő játékosok szinte egy emberként Dóri mögé álltak, csak éppen Brigi választásával megtörte a sort...

Attila masszázst kért Gergő párjától

Miután Brigi szembe ment a nép akaratával, elvonult a piros kendős játékossal a fák árnyékában megbújó padhoz. Attila feszegetni kezdte a háromgyermekes anyuka és a Farmon kialakult kapcsolatának határait...

Nádai Anikó feltépte a sebeket


szerző:
2016.05.19. 19:55
Nádai Anikó feltépte a sebeket

A mostanra felgyorsult játék elérkezett a 9. Párbajhoz, de előtte még Nádai Anikó arról faggatta a farmereket, hogy ki kinek szurkol, vagyis kit várnak vissza a tanyára. Így újra kibukott Brigi választása, aminek következtében a farmerlegények egymásnak feszültek a nagy megmérettetés előtt.

Állatokkal küzdöttek egymás ellen a párbajozók

Nádai Anikó ismertette a feladatsort Dórival és Attilával, ami a győztes felet egy lépéssel közelebb hozta a 20 millió forintos nyereményhez. Lássuk, min kellett keresztül menniük a farmereknek!

A mélybe ugrottak a farmerek a győzelemért

Attila és Dóri küzdelme, a múlt heti Párbajhoz hasonlóan, szorosan zajlott. Pörgés, forgás, mélybe ugrás, gödörből kimászás - így kezdődött, majd egy feldíszített májusfával ért véget a Farm kilencedik megmérettetése.

Nádai Anikó vígasztalta a könnyeivel küszködő Dórit

Attila győzelme egyenes út volt Dóri számára a kerítésen túlra. A zöld kendős párbajozó még visszatérhetett, hogy összecsomagoljon, majd a kapun kilépve a műsorvezető várta...

Eljött a búcsú ideje: Ég veled, Dóri!

Dóri szerves része volt a Farm életének, de most alul maradt Attilával szemben egy szoros küzdelemben. A farmer egyáltalán nem bánta, hogy így alakultak az események, ugyanis a szíve már régóta hazahúzott.

Gábor megjósolta a szerelmesek jövőjét?

Szinte nem telik el nap Brigi és Gergő veszekedése nélkül. A farmerek már nagyon ki vannak hegyezve ezekre az összezördülésekre, Gábor pedig azt is elárulta, hogyan képzeli el a párost a Farmon túl...
 

Meglepetés! Őt hívta ki párbajozni Attila

A játék hamarosan véget ér, ezért mostanra jócskán felgyorsultak az események. Még alig ócsúdtak fel a farmerek a legutóbbi Párbajból, máris itt a következő. Nádai Anikó átadta a zöld kendőt a kihivó félnek, hogy azzal jelölje meg ellenfelét.

Gergő miatt vesztette el Brigi a játékot?

Habár a hős szerelmes segíteni szeretett volna párjának, rosszul sült el a közeledése. Brigi teljesen kiakadt Gergőre, aki nem győzőtt magyarázkodni a történtek után.

Ez lenne Dóri bosszúja Brigi ellen?


szerző:
2016.05.17. 19:55
Ez lenne Dóri bosszúja Brigi ellen?

Mikor kiderült, hogy Brigi nem őszinte a farmerrel, úgy tűnt, Dóri visszavágóra készül. Most pedig nyíltan vállalta szándékát, hogy ne a kilencedik Kiválasztáson szembesüljön "áldozata" a neve alá kalapált jelel.

Brigi undorítónak tartja Dóri húzását

Nem bírta magában tartani a bizalmas információt, szinte azonnal kibeszélte Dórit Cintiának, aki teljesen egyetértett a hőzöngő farmerrel. Mi lesz a Farmon, ha már a lányok sem tartanak össze?

Négy esélyese lett a Farm 9. Párbajának!

Egyre feszültebbek a játékosok, hiszen már nincs sok hátra, és hamarosan kiderül, kié lesz a 20 millió foint. Habár rövid az idő, addig még sok küzdelem vár rájuk.

Újabb kaland a Farmon: disznóvágás várt ma reggel a játékosokra! Attila a szokásához híven ezerrel pörgött, és utasítgatta a farmereket, amit már egyre kevésbé tűrnek a társai. Dóri viszont rendkívül elégedett volt a böllérrel...

Sanya végrendelete meglepte a farmereket?

Gábor már a Párbaj előtt pedzegette, hogy neki mindenképpen nyert ügye van, bárki is térjen vissza győztesként a nyolcadik megmérettetésről. Sanya levele megérkezett, Cintia pedig felolvasta, viszont a benne rejlő végrendelkezés - ami a Heti Gazda személyét illeti - nem aratott osztatlan sikert...

Állati üldözés a tanyán


szerző:
2016.05.16. 19:55
Állati üldözés a tanyán

Nem volt könnyű dolguk a farmereknek, ugyanis ahány jószág, annyi fele szaladt: kismalacok, disznók, kacsák, kakasok, lámák és még sokan mások...

Attila a láma-harc után Dórin köszörülte a nyelvét

A farmer feladta a küzdelmet és Kongót hívta segítségül, amiről persze a kutya gazdája semmit sem tudott. Dóri közbeavatkozott, azonnal hívta Gergőt, amiből újabb vita kerekedett a tanyán. Természetesen Brigi is beszállt a csetepatéba.

Vajon mit tervez Dóri a kétszínű Brigi ellen?

Gábor óva intette Dórit Brigivel kapcsolatban, ugyanis Attila mindent kitálalt a mai vitával kapcsolatban. Úgy tűnik, egyre szövevényesebb az ármánykodás a Farmon...

Farmlandia miatt hőzöngtek a farmerek

Brigin volt a sor, hogy írjon és felolvasson a társainak. A mese eleje még mindenkinek tetszett, a közepénél elvesztették a fonalat, a vége pedig kiverte a biztosítékot néhány farmernél. Kattints IDE - ezt érdemes meghallgatni!

Ilyen állapotban még soha nem láthattuk Gergőt!

Eddig Brigi volt az, aki nem ismerte a mértéket, most viszont végre Gergő is el tudta engedni magát. Úgy tűnik, Gábor a kedvére valót hozott bortúrájáról, Dóri azonban egyáltalán nem örült annak, amit látott és hallott...

Ostorcsapással küldte haza Sanyát Attila

A brutális küzdelem után már-már könnyes szemekkel búcsúzott Sanya a farmerektől és Fördős Zétől. Habár magányosnak érezte magát a Farmon, mégis 'állati' élményekkel tért haza a nyolcadik Párbaj kiesője.

Elszabadultak az indulatok a Párbaj után

Habár győztesként térhetett vissza a tanyára Attila, mégis tele van feszültségekkel, ami hangos csapkodások közepette tört a felszínre. Dóri megelégelte, de már lehet, hogy megbánta, ugyanis ezután ő került a célkeresztbe...

Különös véget ért a Farm!


szerző:
2016.05.13. 19:55
Különös véget ért a Farm!

Egy Farm és hét farmer - ez Gábor saját történetének címe, amit fel is olvasott társainak esti meseként az emeleten. A szerzemény végén az is kiderült, hogy számára milyen lenne a játék tökéletes befejezése. A teljes videóért kattints IDE!

Gergő a sarkára állt Brigivel szemben

Habár romantikus délelőttön vannak túl, az egyetértés ezúttal is elmaradt. Brigi teljesen kiakadt azon, hogy Gergő otthonaként tekint a Farmra, pedig ő alig akart visszajönni a piknik után. A farmerek újabb találgatásokba bocsátkoztak az újabb incidens hallatán.

Paplan alá menekült a zokogó farmer


szerző:
2016.05.13. 19:55
Paplan alá menekült a zokogó farmer

Nem bírta tovább a feszültséget Brigi. Valószínűleg nagy hatással volt rá az átmeneti szabadság, mert amikor visszatértek a kerítésen belülre, egyből kiakadt. Ráadásul Gergővel egyáltalán nincsenek egy állásponton...

Dóri és Cintia megszökött a Farmról

A fodrászkodás után ismét kényeztetést kaptak a lányok. Dóri Cintiát csábította magával a tengerre, ahol nem csak a szabadságot ízlelgethették...

Élménybeszámoló és panaszáradat


szerző:
2016.05.12. 19:55
Élménybeszámoló és panaszáradat

A tényleges Heti Gazda visszatért, így a jogok is visszaszálltak rá Attiláról. Ennek az otthon maradt farmerek valószínűleg szívből örültek a történtek után. A lányok tengeri kalandjukról áradoztak, majd a fiúk beavatták őket azokba a részletekbe, amikből ma kimaradtak.

Dóri rosszul lett a versenyen!


szerző:
2016.05.11. 19:55
Dóri rosszul lett a versenyen!

Fördős Zé egy nagyszerű lehetőséggel érkezett a tanyára. Ezúttal nem az éhezés volt a legnagyobb bajuk a farmereknek, éppen ellenkezőleg: a műsorvezető egy-egy tál gombócot hozott, és aki a legtöbbet tudta elfogyasztani, az valami különlegeset kapott cserébe.

Nádai Anikó ismét lőporos hordókra ültette a farmereket?

Eljött a nyolcadik Kiválasztás, ami a legutóbbiakhoz hasonlóan, szintén feszült hangulatban telt. A farmerlegények gondoskodtak az izgalmakról, ráadásul volt, akinek nem várt fordulatot hozott a 'kalapálás'.

Hallgatózás közben esett le az álluk a lányoknak

Habár nem illik, ők mégis megtették. Így rá kellett döbbenniük, hogy a Farmon már senki sem az, akinek tűnik?

Rengeteg pénzbe került a farmerek kiszabadulása

A szabályzat egyértelműen kimondja, hogy a kerítés átlépése azonnali kizárással jár, ezért a játékosok kétszer is meggondolják a határok feszegetését. Most viszont Szilveszter gazda legális lehetőségeket biztosított a farmereknek...

Nem bírtak a megvadult tehenekkel a farmerek

Megmagyarázhatatlan jelenség kerítette hatalmába a teheneket a tanyán - legalábbis Gábor egyáltalán nem talált szavakat a történtekre. Turnerke elrántotta Gergőt, de a kis borjú anyukája, és Tejcsi is elszabadult. Még szerencse, hogy rájuk nem vonatkozik a kerítésen kívüli tilalom.

Cintia és Dóri felejthetetlen kényeztetést kapott

A Heti Gazda kifizette, majd megosztotta szolgáltatását farmertársával, így nemcsak saját magának, hanem Dórinak is csodás perceket okozott.

Cintia szerelmet vallott Briginek?


szerző:
2016.05.10. 19:55
Cintia szerelmet vallott Briginek?

A Heti Gazda komoly feladatot kapott: mesét kellett írnia, majd felolvasnia a farmereknek. Cintia főszereplőit saját magáról és Brigiről mintázta. Vajon mi volt ezzel a célja? Ide kattintva hallgasd meg a teljes történetet!

Dóri őszintén közeledik Gergőhöz?

Az utóbbi napokban szárnyra kaptak bizonyos találgatások, miszerint Dóri nem örül a szerelmeseknek, ugyanis inkább magának szeretné Gergőt. Az biztos, hogy közel állnak egymáshoz, ugyanis Brigi párja mindig vele beszéli meg problémáit.

Attila manipulálni próbálja Dórit?


szerző:
2016.05.09. 19:55
Attila manipulálni próbálja Dórit?

A mindenlében kanál Attila taktikát váltott - már nem csak Briginek ecsetelte elméletét Gergővel kapcsolatban. A jól irányzott szavak vajon célba értek? Az biztos, hogy Dóri nem tudta visszatartani könnyeit.

Meglepetés és döbbenet - ezt okozta Dia végrendelete

Az utolsó kieső levele nem várt fordulatot hozott a Farmon. Dia azt rebesgette, hogy Dórit teszi meg Heti Gazdának, Cintia viszont azt állította, ő  nem tudott semmit távozó barátnője szándékairól.

Habzsi-dőzsi kipukkadásig


szerző:
2016.05.09. 19:55
Habzsi-dőzsi kipukkadásig

A helyi csárdából érkezett az ebéd a tanyára. A farmerek szinte azt sem tudták, hogy mi az elég, amikor valami igazán változatos ízt kóstolhattak az elmúlt hetek után.

Ennyit kerestek a héten a farmerek!


szerző:
2016.05.07. 21:35
Ennyit kerestek a héten a farmerek!

A diótörés, a váza, pohár és nyúlketrec készítés eredménye végre megérkezett a Farmra. Szilveszter gazda pengőre pontosan kiszámolta, hogy kinek mennyi jár. Lássuk!

Attila vajon mit akar Brigitől?


szerző:
2016.05.07. 21:35
Attila vajon mit akar Brigitől?

Nem hagyja annyiban, folyamatosan duruzsol Brigi fülébe Dóriról, ugyanis Attila meg van győződve arról, hogy a tyúkanyó szerepet vállaló játékosnak hátsó szándékai vannak Gergővel.

Felkerült a zöld kendő, jöhet a nagy összecsapás!

Végig követhettük Attila agyalását arra vonatkozóan, hogy kivel szeretné összemérni erejét. Most végre kiderült, és megnyugodhatunk, ugyanis a sportszerű verseny garantált.

Így készül egy amazon az összecsapásra!

Dóri segített lelkileg és testileg is Diának a felkészülésben. A lány kifejezett kérése volt, hogy látszódjon a haja alatt viselt tetoválása.

Ilyen bátorítás járnak mindenkinek


szerző:
2016.05.07. 21:35
Ilyen bátorítás járnak mindenkinek

Dia kicsit bátortalannak tűnt a Párbaj előtt, de Attilával ellentétben, neki négy fő erősítette szurkolótáborát. Érdekes, hogy mivel próbálták lelkesíteni a lányt!

Dia másik pasit keres Briginek?


szerző:
2016.05.07. 21:35
Dia másik pasit keres Briginek?

Miután megtárgyalták, hogy mi szerepeljen a végrendeletben, Dia azt is megsúgta Briginek, hogy ha kiment, keres neki egy másik pasit Gergő helyett. Vajon ehhez mit szól majd a hős szerelmes?

20 év múlva 20 millióval gazdagabban?

A farmerek egyesével mesélhettek saját jövőképükről, hogy hol tartanának majd két évtizeddel később, ha ők nyernék meg a sok-sok millió forintot. Több érdekes agyszüleményre is fény derült; az egyik Diáé volt, amiből egyértelműen megtudhattuk, hogy minden társán segítene nyereményéből.

Brigi lebukott - Nem tervez közös jövőt Gergővel?

Egy kedves feladatból csúnya bukás lett? A farmerekben már többször felmerült, hogy Brigi csak kihasználja Gergőt, míg tart a játék. Most pedig alá is támasztotta ezt az elméletet.

Dóri tényleg Gergőre vágyik?


szerző:
2016.05.06. 19:55
Dóri tényleg Gergőre vágyik?

Attila elültette a bogarat Brigi fülébe, aki egyébként tisztában van vele, hogy párja lelkileg sokkal közelebb áll Dórihoz. Vajon tényleg igaz ez a felvetés?

Szerelmi háromszög miatt féltékeny Gergő

Nem tudta nem észrevenni Attila közeledését Brigi felé. Természetesen szóvá tette párjának, akinek szintén volt fegyver a tarsolyában, amivel próbálta visszaverni a támadást.

Ajándékokkal lepték meg egymást a farmerek

Mindenki szorgosan készítette saját két kezével a kis meglepetéseket, hogy este az asztalnál átadhassa szabadon választott farmerének. Most nézzük a keserédes pillanatokat!

Megható pillanatokat éltek át együtt a játékosok

A kreatív és kitartó munka meghozta gyümölcsét. Az asztalnál ülve átadhatták a szívvel-lélekkel készített ajándékokat. Azonban ha Cintia nem gondolt volna mindenkire, többen is meglepetés nélkül maradtak volna.

Gergő vakon megbízott Dóriban


szerző:
2016.05.05. 19:55
Gergő vakon megbízott Dóriban

A Heti Gazda nem tehetett mást, mint hogy szó nélkül azt teszi, amit Dóri mond neki. Mostanában szorosabb lett a kapcsolatuk, így nem is csoda, ha kétségek nélkül ad a szavára.

Brigi megcsillogtatta választékos szókincsét

A lányok diótörésbe fogtak a verandán, ahova egy jól ismert hivatlan vendég érkezett tereferére. Brigi azonban nem látta szívesen, megválogatott szavakkal tessékelte haza az illetőt.
 

Új szabályok szerint játszanak tovább a farmerek!

Levelet hozott a postás - méghozzá nem is akármilyet! Módosultak a szabályok, amik már az eheti Párbajra is kihatással lehetnek.

Beteljesített ígéretek a hetedik Kiválasztáson?

Az elmúlt napokban Dia és Attila is a jelekért kampányot. A lány úgy gondolta, ezzel felmérheti azt is, hogy ki az, aki támogatja őt. Ha a feltételezése helytálló, akkor most ez is kiderüt...

Szegény nyuszik!


szerző:
2016.05.04. 19:55
Szegény nyuszik!

Tapsifüles otthonokat gyártanak a farmerek. Megy a fűrészelés és a kopácsolás, hogy minél több ládikát tudjanak készíteni a leendő tulajdonosoknak. Dóri erőfeszítéseinek azonban eléggé kegyetlen eredménye lett.

Attila tényleg megmutatja?


szerző:
2016.05.03. 19:55
Attila tényleg megmutatja?

Sokat láttunk már, de nem eleget. Attiláét még nem csodálhattuk meg, ezért most valami nagy dologra készül...

Dia így akarja megalázni farmertársát

Attila bosszút forral büntetése miatt. Első kiszemeltje Dia, pedig nem egyedül, hanem össznépi szavazással döntöttek bűnösségéről. Arra azonban valószínűleg nem számít, hogy az előző Heti Gazda is forgat valamit a fejében.

Dórinak sikerült lebeszélnie Gergőt a szerelemről?

Úgy tűnik, a hős szerelmes kicsit elbizonytalanodott szíve választottját illetően. Dóritól kért tanácsot, aki egyelőre nem tudta mire vélni a beszélgetés alakulását, majd töredelmesen bevallotta neki véleményét, és elárulta a korábban megszerzett információkat.

Nem várt fordulat! Megvan az új közellenség?

A farmerek kezdenek átlátni a szitán? Taktikázást és önző érdekeket véltek felfedezni egyik társuk játékában. Ha bebizonyosodik, hogy igazuk van, ennek még akár csúnya vége is lehet.

Gergő így tervezi a közös életet Brigivel

A farmer nem csak a játék idejére tervez szerelmével. Komolyan fontolgatja, hogyan fogadtassa el Brigi gyermekeivel kapcsolatukat. Már azt is tudja, ki fog neki segíteni ebben.

Kíméletlenül őszinte napok következnek a Farmon!

Attilának remek ötlete támadt. Habár eddig nem vette figyelembe a kéréseket és az utasításokat, most az ő fejéből pattant ki, hogy tartsák tiszteletben egymás munkáját. Emellett pedig az 'őszinteség őrének' szerepét is magára vállalta.

Mindenkit sokkolt Brigi és Norbi csókcsatája

A héten nagyobb felháborodást keltett az intim viszony bejelentése, mint az, hogy kit nevezett ki Heti Gazdának a távozó farmer. Brigit leszámítva mindenkit sokkolt a hír, bár az ő első reakciója ennyi volt: "Nem!"

Hatalmas verseny indult a Farmon!


szerző:
2016.05.02. 19:55
Hatalmas verseny indult a Farmon!

A héten a közös kasszának búcsút inthetnek a farmerek, ugyanis mostantól a saját zsebüket tömhetik csak. Az eddigi napi feladatok mellé három pénzkereseti lehetőséget kaptak Szilveszter gazdától. Lássuk, hogyan teljesítenek a versenyzők!

A Párbaj előtt mindenki az esélyeket latolgatta

Mielőtt elérkezett volna a nagy ütközet, a farmerek elmerültek a jövő lehetőségeiben és azt találgatták, hogy hogyan is alakulhatna a legjobban az életük. Megkezdődött a csapatválasztás!

Farmerlegények a ház asszonyainak szolgálatában

A legutóbbi végrendelet értelmében a lányoknak jutott egy teljes pihenőnap, amikor a férfiak nemcsak a házkörüli munkákat végzik el, hanem reggelivel is kedveskednek a gyengébbik nem képviselőinek. Természetesen volt, akinél ez háborgást eredményezett, ami mintha át is csapott volna egyfajta munkakerülésbe.

Romantikus teadélután a Farmon


szerző:
2016.04.29. 19:55
Romantikus teadélután a Farmon

Élni tudni kell! A lányok forró tea és édes sütemények mellett lazítottak a teraszon, ahonnan jól láthatták, ahogy a fiúk bőszen serénykednek a földeken.
 

Cuki és veszélyes váratlan vendég


szerző:
2016.04.29. 19:55
Cuki és veszélyes váratlan vendég

Attila fedezte fel a reggeli ellenőrző körútján, hogy egy idegen ólálkodik a csirkék birtokán. A farmerek mind a csodájára jártak, majd Kongó egy hirtelen mozdulattal rárontott a kis jövevényre.

Paprikás krumpli gazdagon snidlinges uborka salátával

Pierre azt hitte, hogy csak viccelődnek vele, ugyanis a krumpli nyers maradt és szaftja sem volt az ételnek. Az ítész szerint Kati és Dóri ételének köze sincs a paprikás krumplihoz.

Eredményhirdetés: Bak család vs. Kati és Dóri

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A Bence féle tortilla vagy pedig a paprikás krumpli gazdagon snidlinges uborka salátával? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.

Bence féle tortilla


szerző:
2016.04.28. 20:50
Dórit idegesíti az anyósa hangja

Dóri a debreceni karikázása közben kijelentette, hogy idegesíti őt Kati hangja. Később kiderült, hogy ha nincs a kerítőnőt játszó Kati, Dóri valószínűleg sosem jön össze a fiával.

Istenes Bence: „Imádom a szendvicset a konyhában”

Amikor a főzés elején elhangzik a varázslatos 3 szó: „elkészülni, kötény, rajt ” Istenes Bence jön és segít a játékosoknak felkötni a főzőkötényt, ami a versenyzőknek nagy segítség, a műsorvezetőnek pedig annál nagyobb élmény.

Kati és Dóri


szerző:
2016.04.28. 20:00
Kati és Dóri

Katit a barátai a magyar Samantha Ewing-nak hívják, ugyanis saját benzinkutat üzemeltet. A vállalkozásában és a konyhában egyaránt sikert sikerre halmoz. Bár a rizzsel hadilábon áll, a főztjét folyton dicsérik. Elmondása szerint ő az álom anyós. Dóri fogászati asszisztensként dolgozik, ha főz elöljáróban jelzi, hogy mindenki dicsérje meg, különben sértődés lesz és többet nem készít semmit.

EXTRA: Katinak beletört a nyelve a mondandójába

Bár az adásból kimaradt, de mi megosztjuk önökkel Kati riportszobás élményét. Ki mondta, hogy egyszerű egy kamerába elmondani azt, ami a konyhában történt?

Szakadó trikók varázsolták el a lányokat

Íme a végeredmény, amiért a fiúk olyan sokat dolgoztak! A lányok tátott szájjal bámulták a műsort, aminek elengedhetetlen eleme volt a vetkőzés, az öltánc pedig már csak hab volt a tortán.

Ilyen Kiválasztás még nem volt a Farm történelmében

Immáron hatodik alkalommal szögelték fel a korongokat a farmerek. A Kiválasztás folyamata a megszokott módon zajlott, ám a végeredmény rendhagyó lett. Dia két társa közül választja majd ki azt, akire felköti a piros kendőt.
 

Gábor szerint minden nőnek büdös a lába

Elérkezett az idő, hogy a végrendeletben leírtak valóra váljanak. Gábor volt a 'ceremóniamester', aki szórakoztatta a lányokat, míg a fiúk kényeztető kezei között ültek.

Cintia pisilt a röhögéstől


szerző:
2016.04.27. 19:55
Cintia pisilt a röhögéstől

Gábor rendkívül jó munkát végzett, mint kozmetika tulajdonos, hiszen a lányok teljes mértékben meg voltak elégedve vele. Nemcsak szépülhettek és relaxálhattak, de a szórakozás is garantálva volt.
 

Attila élvezte Dóri kényeztetését


szerző:
2016.04.27. 19:55
Attila élvezte Dóri kényeztetését

Heni azt hitte, rosszat tesz ezzel a srácoknak, de azzal nem számolt, hogy lesz olyan, aki kifejezetten élvezni fogja ezeket a feladatokat is. Attila már-már imádta Dóri kényeztetését.

Döntött a Farm bíróság Cintia-ügyben!

Megkondult a harang, elindult a per. Összegyűlt a farmtársadalom, hogy meghozzák az ítéletet Cintia állandó álomkórjával kapcsolatban. A döntés végleges!

Köpönyegforgató közös pancsi?


szerző:
2016.04.27. 19:55
Köpönyegforgató közös pancsi?

Úgy tűnik, Brigi mégis inkább Cintia pártját fogja? Vagy esetleg mind a két oldalra játszik? Mindenesetre Dóri és Dia furcsálják ezt a hozzáállást.

Kisorsolták a kényeztető felelősöket

Minden lány húzott egy papírt Dia zsebéből, amin annak a fiúnak a neve szerepelt, aki talpmasszázsban részesíti majd a sorsoló delikvenst. Az biztos, hogy érdekesen alakultak a összeállított párosok.

Gábor alig bírta idegekkel a tombolát

A cetlis nyereményjáték nélkül egyszerűen nincs falunap, így a farmerek sem hagyhatták ki. Az izgalmakat viszont nem mindenki viselte jól, de szerencsére nagy volt az öröm a nyerőszámok kihúzása után.

Dia féltékeny lett Brigi és Cintia 'kapcsolatára'

Az, ami az este még jó ötletnek tűnt, másnap nem biztos, hogy tényleg az is marad. Briginek fájhatott a feje az elmúlt órák történései miatt, ráadásul Dia is neheztel egy kicsit Gergő párjára Cintia miatt.

„Olyan voltál, mint egy féktelen, nimfomán hülye”

Brigi nem tette zsebre azt, amit másnap kapott esti hajladozásai miatt. Úgy tűnt, mindenki véleményét megkérdezte, hogy legalább egy valakit találjon, aki nem ítéli el tettei miatt. Nem Dóri volt az erre megfelelő személy...

Heni bosszútállna végrendeletével


szerző:
2016.04.23. 21:35
Heni bosszútállna végrendeletével

A lányok összedugták a fejüket, és megtervezték, mi álljon Heni végrendeletében, ha ő marad alul Sanyával szemben a Párbajon. Kellemes büntetésekre számíthatnak a fiúk, a gyengébbik nem képviselői pedig kiváltságos helyzetekre.

Elválás és búcsú a Farmon


szerző:
2016.04.22. 19:55
Elválás és búcsú a Farmon

Szilveszter gazda ezúttal nem hozott, hanem vitt. Újabb szomorú búcsúra került sor a tanyán, így nem is csoda, hogy érzékenyebb hangulatba kerültek a farmerek.

Felcsaptak a lángok a konyhában


szerző:
2016.04.22. 19:55
Felcsaptak a lángok a konyhában

Sanya szívességet kért Dóritól: egy szív alakú tortát szeretett volna, amivel a kamerán keresztül felköszöntheti nagyobbik fiát, Dominikot, aki most lett 16 éves. A sürgés-forgás azonban váratlan fordulatot vett...

Titkos gyűlést szervezet Norbi az éj leple alatt

Mielőtt Norbi letette volna voksát az e heti párbajozóra, gyors kupaktanácsot szervezett a háztól távol. A 'bizottságba' Brigi, Gergő és Dóri tartozott, akikkel komoly tervet kezdtek szövögetni, de lebuktak...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való