KERESÉS search-close

DNS-teszt

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "DNS-teszt"

Most fény derült az igazságra: Marci a kislány édesapja?

Emlékeztek még Etelkáék történetére? A nő szerint lányunokájának nem a fia az édesapja, hiszen a teherbeesés ideje alatt Marci börtönben ült. Most azonban Anikó utánajárt a dolgoknak… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szilveszter gazda nem hitte el, hogy apa lett!

Alig tudta elhinni a hírt – csak egy DNS-teszt után sikerült neki, ami bebizonyította: övé a kisfiú. Történt ugyanis, hogy egy hónappal ezelőtt egy Katalin nevű hölgy azt állította, fiának, Áronnak ő az apja. Szilvesztert váratlanul érte a bejelentés, és követelte az apasági vizsgálatot, aminek eredménye most megérkezett, miszerint 99 százalék a valószínűsége annak, hogy övé a gyermek.

A teljes adást ITT nézheti meg!

19 év után kattant a bilincs a gyilkoson

A férfi egy idős házaspárt ölt meg még 1995. május 20-án. A nyomozók akkor nem akadtak a nyomára, így két évvel később megszüntették a nyomozást. Már majdnem elévült a brutális bűncselekmény, amikor mégis letartóztatták a férfit.

A szerelem rabjai 12-03-28

A szerelem rabjai, 99. rész - Paz felkeresi Juant, hogy elbúcsúzzanak. Carlos meggyőzi Victoriát, hogy ne utazzon el. Paz megtudja Juantól, hogy Alejandro kórházban van, rögtön bemegy hozzá. Alejandro azt szeretné, ha Nicolas lenne a testőre. Paz félbeszakítja Alicia és Santiago esküvőjét, mert azt akarja, hogy előbb tartsák meg a hagyatéki tárgyalást, hogy Alicia ne tehesse rá a kezét az anyja vagyonára. A DNS-teszt bizonyítja, hogy Mia Alejandro lánya. Carolina elmondja Paznak, hogy Santiago akarta megölni Alejandrót. Barbara meghívja magukhoz vacsorára Inest, hogy béküljön ki Nicolasszal

A szerelem rabjai 12-03-12

A szerelem rabjai, 89. rész - Victoria elmegy Carloshoz és ott találja Isabellát törölközőbe csavarva. Úgy csinál, mint ha nem érdekelné őt. Pasculli bemutatja anyjának Ginót. Alejandro Carolinánál találja Tangót és féltékeny lesz és kirúgja a férfit. DNS-tesztet akar csináltatni. Alicia igent mond Santiagónak. Tatiana megkérdezi az apját, hogy szerelmes-e valakibe, és a férfi bevallja, hogy igen.

A szerelem rabjai 12-03-09

A szerelem rabjai, 88. rész - Gino nagyon boldog, mert Pasculli mesél az anyjának a kapcsolatukról és lehet, hogy bemutatja neki. Alicia majdnem elmondja Victoriának, hogy ki neki Tatiana. Carolina szakít Alejandróval és belemegy a DNS-tesztbe. Tatiana kertészetének nyitásán Juan és Paz arról beszélgetnek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, mert szeretik egymást. Ezt Tatu is meghallja és szomorú lesz.

A szerelem rabjai 12-03-08

A szerelem rabjai, 87. rész - Barbara rányit Pazra és Juanra. Paz beszél vele, de a lány nagyon mérges. Victoria szerelmet vall Carlosnak. Tango arra kéri Carolinát, hogy csináltasson DNS-tesztet, mert lehet, hogy ő az apja. Santiago elmondja Victoriának, hogy a nevére veszi Gabrielát. Victoria nem mondja el senkinek. Paz és Tatiana beszélgetnek, de a lány azt mondja neki, hogy Paz csak a főnöke lesz és semmi más.

A szerelem rabjai 12-03-07

A szerelem rabjai, 86. rész - Alejandro beleegyezik, hogy Elma segítsen Carolinának a gyerekkel. Tango azt gyanítja, hogy ő Mia apja, ezért DNS-tesztet akar végeztetni. Alicia és Santiago számon kéri Inestől, miért mondta el Victoriának, hogy Gabriela az ő lányuk. Az olasz producer el van ájulva Paztól, amiért Juan féltékeny.

Mónika – A kibeszélőshow 10-05-26

Fogadd el, csak egy DNS-teszttel bizonyíthatsz!

Mónika – A kibeszélőshow 10-05-13

Mónika – A kibeszélőshow: Rajtam már csak egy DNS-teszt segíthet!

Még él a rettegett terrorista

Nem Noordin Mohammed Topot ölték meg a rendőrök a hétvégi tűzharcban Indonéziában.

Gyerekeit követeli Jacko exfelesége

Deborah Rowe azt állítja, ő a vérszerinti anyja a popsztár két idősebb gyerekének, sajtóhírek szerint viszont csak béranya volt.

Mégsem lett apa a 13 éves fiú

A fiú azután lett médiaszenzáció, hogy kiderült, tőle szült gyereket 15 éves barátnője.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való