KERESÉS search-close

Dammak Jázmin

33 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dammak Jázmin"

A zsűri egyhangú döntést hozott a kiesésről

A versenyben még sosem volt ilyen, de a zsűri minden tagja egyetértett abban, hogy melyik versenyzőnek kell távoznia a versenyből és Sárközi Ákos csapatából.

Nádai Anikó visszavágott Soma beszólásáért!

Ha valaki egyszer beszól a műsorvezetőnek, akkor jobb lesz, ha meghúzza magát. Anikó azonnal tudta, hogy kinek adja oda a második feladat legnehezebb alapanyagát!

Jöjjenek most a Sárközi Ákos csajkoszorú legjobb gyerekkori történetei!

Lopták a nyers tésztát, addig ették a csülök pörit, ameddig csak bírták és folyton a konyhában leskelődtek? Igen! Most elhoztuk nektek a Sárközi csapat legemlékezetesebb lányos-gyerekkori emlékeit!

A Konyhafőnök VIP: Mit ígér a séfnek Sárközi Ákos csapata?

Ezen a héten Sárközi Ákos csapata küzdhet meg a Konyhafőnök VIP-a séfek csatájában a középdöntőbe jutásért! De mit szóltak a kiválasztott sztárok, hogy bekerülhettek a Michelin-csillagos séf csapatába, mire számítanak, és mi az, amit biztosan megígérnek mesterüknek?

Sárközi Ákos: „Nekem kellenek a tüzes csajok”

Sárközi Ákos persze nemcsak tüzes csajokat talált a csapatába, de még Zé is rábeszélte egy versenyzőre, akárcsak Rácz Jenőt. Vajon jól tették, hogy bíztak zsűritársukban?

Ők szerezték meg az utolsó helyeket Sárközi Ákos csapatában!

A Válogató utolsó napján eldőlt, hogy kik kaparinthatják meg az utolsó négy kötényt. Jázmin, Dénes, Csocsesz és Béla elmesélték, milyen érzés volt bekerülni Ákos csapatába.

Sárközi Ákos felismerte, amit Rácz Jenő nem!

Ákos a második főzés után már biztosan tudta, hogy Cicciolina az az ember, aki zsűritársának mindenképpen kell a csapatába... de mit szólt ehhez Jenő?

Liba vagy hattyú? Csirke vagy kacsa? A versenyzők nem tudták

A második feladatban különböző szárnyasok vártak a versenyzőkre, a sorsukról pedig a boríték döntött. Egy gond maradt csak hátra: ki kellett találniuk, melyik állat az övék.

Öten kaptak egy második esélyt - vajon bent maradnak?

Az első kóstolás után Zé és a két séf úgy döntöttek, nem mindenki győzte meg őket annyira, hogy kiválasszák őket a csapataikba. Nekik egy második főzésen is villantaniuk kell.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő kíméletlenül osztották a tanácsokat

A két Michelin-csillagos séf főzés közben folyamatosan monitorozta a versenyzők munkáját, és nem egyszer közbe kellett szólniuk... Kemény tanácsokat osztogattak nekik.

Fördős Zé megkezdte a versenyzők paráztatását!

Szép sorban érkeztek a hírességek a Konyhafőnök konyhájába. De vajon tudják, mi vár rájuk? Fördős Zé beugrott hozzájuk még a séfek előtt, hogy egy kicsit felmérje a terepet.

Hogyan teljesítenek a szép nők a konyhában?

A Konyhafőnök VIP első két évadában okoztak meglepetéseket a dekoratív sztárok, idén is több szépségéről híres hölgy száll versenybe A séfek csatájában.

Dammak Jázminról sokan hiszik, hogy nem tud főzni

Az egykori szépségkirálynő gyakran sürgölődik a konyhában, de teljesen másképp főz otthon, mint ahogy majd a versenyben várják tőle.

Dammak Jázmin


szerző:
2018.11.03. 07:00
Dammak Jázmin

Az egykori szépségkirálynő gyakran sürgölődik a konyhában, de teljesen másképp főz otthon, mint ahogy majd a versenyben várják tőle.

Idén előbb támad az allergia


szerző:
2014.04.15. 17:30
Idén előbb támad az allergia

Becslések szerint 400 millió ember allergiás ma a világon, Magyarországon pedig a betegek száma mára jóval túllépte a 2 milliót. Ráadásul a korai tavasz miatt a panaszok is hamarabb jelentkeznek.

2013 a sztárbabák éve volt!


szerző:
2013.12.30. 13:48
2013 a sztárbabák éve volt!

Még csak öt hónapja, hogy az egész világ az ő érkezéséért drukkolt, a kis György születésével máris a brit, és persze a világ történelemkönyveit is átírta. Kate és Vilmos herceg kisfia mellett, világsztárok, művészek sportolók és persze itthoni hírességek lettek szülővé.

2013, a szépségek babavárásának éve!

Pár nappal ezelőtt adott életet kisfiának Dammak Jázmin, a 2008-as Miss Universe Hungary, Polgár Kriszta egykori Miss Earth Hungary pedig júliusra várja kisbabáját. Most pedig Dobó Ági, a 2010-es Miss World Hungary jelentette be, hogy gyarapodik a család!

Megszületett Dammak Jázmin kisfia

Olimpiai bajnok vízilabdázónk nem lehetett ott a kisfia születésénél, hiszen a válogatott tagjaként jelenleg éppen a cseljabinszki Világligán küzd a magyar csapat sikeréért. Az egykori szépségkirálynőt telefonon faggattuk a kis Zalánról.

Reflektor 13-06-12


szerző:
2013.06.12. 23:55
Reflektor 13-06-12

Reflektor: ByeAlex balett-táncosként is kipróbálja magát. Oláh Gergőnek elege van az anyósülésből. Megszületett Dammak Jázmin kisfia.

Dammak Jázmin már a hatodik hónapban van

A szépségkirálynőt eddig nem láthattuk bababoltban, nem volt rá szüksége. Most viszont változott a helyzet: gyermeket hord a szíve alatt. Amikor megtudta a jó hírt, egy apró babaholmival jelezte a kedvesének, hamarosan hárman lesznek.

Fókusz 13-01-28


szerző:
2013.01.28. 20:55
Fókusz 13-01-28

Fókusz: Új táncrend - Vége a találgatásnak, kiderül, hogy kik ropják majd a Szombat Esti Láz parkettjén. Bemutatkozik az új zsűri is. Váratlan bejelentés - Gyermeket vár az egykori szépségkirálynő. Bár tervezték a babát, Dammak Jázmin mégis meglepődött. Éjjel-nappal - Új sikersorozat a láthatáron, bemutatjuk a jövő budapesti sorozatsztárjait.

Cuppanó puszik és heves csókcsaták a sztárok szemével

Az első csók élménye mindenki számára meghatározó: ruhák, illatok, fények. Persze nem mindenütt van ez így, akadnak olyan kultúrák, ahol a szájra puszinak semmi értelme, ők talán csak nevetnek a mi kínos, vagy éppen romantikus történeteinken.

Fókusz 12-08-03


szerző:
2012.08.03. 20:05
Fókusz 12-08-03

Fókusz: A bajnok nyomában - Otthonáig kísértük Szilágyi Áront, ahol lovashintó és ünneplő tömeg fogadta. Megható pillanatok közvetlen közelről. Felejthetetlen - Hogyan sikerült és kivel csattant el az első csók? Hírességek idézik fel életük egyik legizgalmasabb történetét. Olimpiai láz - Hogyan vélekednek Sebestyén Balázsék és az X-Faktor sztárjai a magyar olimpikonokról? És kulisszatitkok Londonból!

Reggeli - Csak csajok 12-07-05

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-06-21


szerző:
2012.06.21. 20:55
Fókusz 12-06-21

Fókusz: Durvul a vita! - Dj-k támadják VV Seherezádét, aki nemrég lemezlovasnak állt. A lány most visszaszól kritikusainak. Ki a hibás? - A nőknek vagy a férfiaknak bocsátják meg inkább a félrelépést? Miről árulkodnak a szerelmi tragédiák? Landolt az óriás - Ott voltunk, amikor titokban megérkezett Bruce Willis filmjének hatalmas helikoptere. A monstrumban 180-an is elférnek.

Csábítás felsőfokon a fülledt nyári napokra

Divatbemutató trendi kollekciókból és ruhakommandó az utcán. Két egykori szépségkirálynőnk divattippjei csajoknak, az idei nyárra!

Fókusz 12-02-20


szerző:
2012.02.20. 20:15
Fókusz 12-02-20

Fókusz: A Párbaj után Vera számára is kiderült: erotikus múltján csámcsog az ország! De előkerült Attila testvére is! 2012 legdögösebb hajtrendjei, és azok bevállalós tulajdonosai Ördög Nórától Charlize Theron-ig. Összejött egymással az ország legszebb sportoló nője és férfija! De mikor találkoznak?

Fókusz 11-06-09


szerző:
2011.06.09. 20:40
Fókusz 11-06-09

Fókusz: Jerzy új utakon? A Való Világ második helyezettje a villát elhagyva legénylakásba költözött, és állítja örökre elfelejtette Gigit. Tizenhat évig bújkált a börtönbüntetés elől, Csaba a Fókuszban vállalva arcát, és megdöbbentő történetét, a nyilvánosság elé áll! A hátborzongató interjú után allergiás hírességek, István Dani, Dukai Regina, és Dammak Jázmin tünetei és praktikái.

Diadalt arattak az allergia fölött a sztárok

Ahogy teljes erőből beüt az allergiaszezon, tízezrek élete válik szinte elviselhetetlenné. A szépséges Dammak Jázmin és István Dani is szorongva próbál felkészülni az újabb és újabb tünetekre. Ők is képesek mindenféle praktikát kipróbálni, hogy jobban legyenek.

Fókusz 10-12-13


szerző:
2010.12.13. 20:40
Fókusz 10-12-13

Fókusz: Indulat-faktor - Veca könnyek között búcsúzott az X-Faktortól, Geszti szerint Keresztes Ildikó megmenthette volna. Házaspárbaj - Hamarosan egy szerelmespár is beköltözik a Villába. Nem féltik egymást és a kapcsolatukat? Jázmin a tengeren - Lebegett a Holt-tengeren és hastáncot is lejtett a volt szépségkirálynő. Exkluzív útinapló Jordániából!

Királynő szamárháton és a habok közt

Hastáncával is hódított a magyar királynő a sivatagban. Dammak Jázmin szépségével elvarázsolta Jordániát. Pedig nem restelt szamárhátra pattanni, és a Holt- tengerben is úgy pancsolt, mint egy tini. Elkísértük egzotikus útjára a többezer éves Petra romjai közé is.

Csak csajok 10-06-21


szerző:
2010.06.21. 09:56
Csak csajok 10-06-21

A héten sztárjaink férjei főznek a Csak csajokban, de nem akárhogy, hiszen kedveseik segítenek nekik, hogy valóban elboldoguljanak a konyhában. Az adás végén műsorvezetőink pontozzák a finomságokat.

Amivel a sztárok is küzdenek


szerző:
2009.04.29. 16:27
Amivel a sztárok is küzdenek

Az allergia nem kímél sem színészt, sem királynőt. Vajon hogyan harcolnak ellene?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való