KERESÉS search-close

Dezső

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dezső"

Dezső zülléssével elmarta maga mellől édesapját?

Dezső 17 évesen intézetbe került, majd úgy döntött, megkeresi apukáját. Hozzá is költözött, azonban egy idő után megint elromlott minden. Édesapjának ugyanis elege lett a zülléseiből.

Váó! Ati megtanult tyúkul?

Ati az udvaron egy pillanatra megállt, és valami nagyon fontos dolgot közölt Dezsővel és Kázmérral. Vajon mit mondhatott nekik?

Mici és Krisztián táncolni tanítják a tyúkokat

A tyúkok is tudnak táncolni, ráadásul nem is akármilyen zenére! Krisztiánnak azonban meggyűlik a baja az egyik állattal...

Dávid megfenyegette Kázmért

Krisztián és Mici mindent megtettek annak érdekében, hogy Kázmér is megtanuljon lépcsőzni. Mivel a szép szó nem hatott a jószágra, Dávid egy új módszerrel próbálkozott...

Harci lázban ég a szumós család


szerző:
2010.11.16. 20:01
Harci lázban ég a szumós család

Nagy test, nagy élvezet, nagy pofon és nagy világbajnoki aranyérem. Dezsőéknél minden hatalmas. Az étvágy és a harci kedv is megvan ahhoz, hogy a szumó sport magyarországi úttörőiként maradandót alkossanak.

Reggeli 10-11-16


szerző:
2010.11.16. 09:05
Reggeli 10-11-16

Reggeli: Álomfejtéssel kezdtük a Reggelit: szakértőkkel elemeztük, miért fontos, hogy emlékezzünk arra mit álmodtunk. Eljött hozzánk Garas Dezső is, aki „álom” szerepéről mesélt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való