KERESÉS search-close

Dius

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dius"

Joci:

Dius azért jött az Anikó #show-ba, hogy rendezze régóta húzódó viharos kapcsolatát a nála 21 évvel idősebb Jocival. A lány elmesélte, hogy Joci novemberben otthagyta a közös albérletben, mert a volt párja rosszul lett, és hat hónapig nem is költözött vissza hozzá.  Mivel a viszonyuk azóta sem rendeződött, Dius döntés elé állította kedvesét: vagy legyen kimondva, hogy vége, vagy építsék fel újra a kapcsolatukat!

Joci úgy szereti a 21 éves Diust, mint még soha senkit!

Joci állítja, hogy nagyon szereti Diust, de úgy érzi, hogy el kell telnie egy kis időnek, mert ha újra összeköltöznek, megölik egymást egy hét alatt. A férfival ellentétben Dius bevallotta, hogy az elmúlt hónapok alatt megváltoztak az érzelmei, és már nem érzi azt a szeretetet, amit régen...

 

Dius eleinte apaként tekintett 21 évvel idősebb párjára

A 21 éves Dius egy házibuliban ismerte meg Jocit és a férfi exét. Volt, hogy ő vigasztalta a férfi akkori kedvesét, mert a nő azt hitte, férje megcsalja. Diust nem Joci külseje fogta meg, hanem a dumája, ugyanis szerinte a 42 éves férfinek lehengerlő személyisége van. 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való