KERESÉS search-close

Dominika

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dominika"

Titokban házasodott meg L.L. Junior

Az énekes és szerelme úgy kötötték össze életüket, hogy arról még a családjuk és közeli barátaik se tudtak.

Cikis jelenetet filmeztek a polgármesterről

Kellemetlen videó került nyilvánosságra az egyik dominikai város polgármesteréről. Verekedésbe keveredett egy nővel a strandon, majd miután a nő paprikasprayvel megfutamította, a polgármester egy méretes kókuszdiót akart hozzávágni, de a strandolók szétválasztották őket. A vitát amúgy egy vitatott helyen leszúrt napernyő okozta.

Isabel: „Végre bizonyíthatom, hogy nem a pénzéért vagyok Bécy-vel…”

Isabel úgy döntött, a kezébe veszi a házassága szervezését…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Fluor Tomi meztelenül festeget a tengerparton?

A Wellhello tagjai egy kis időre búcsút intettek az itthoni fagyoknak, és melegebb tájak felé vették az irányt. Kíváncsi vagy, merre vitte a lábuk a zenészeket?

Hoppá! Attila eljött szakítani, mégis őt dobták ki?

Attila azért jött el a műsorba, hogy ultimátumot adjon kedvesének. Miután Dominika bejött a stúdióba, rajtuk volt a sor, hogy rendezzék konfliktusukat. Kiderült, hogy Attilának nem tetszik, hogy Dominika minden reggel hisztizik a pillája miatt, a lánynak pedig abból van elege, hogy Atti állandóan számítógépezik. Miután a szerelmesek mindent egymás fejéhez vágtak, Anikó megkérdezte, hogy tizes skálán mennyire szeretik egymást, a válaszon pedig mindketten meglepődtek...

Attila:

Attila és Dominika egy focimeccsen ismerték meg egymást egy évvel ezelőtt, és rögtön szerelembe estek. Attila szerint barátnője mostanában túl agresszív és féltékeny, és most azért jött el a műsorba, hogy ezt neki is elmondja, és megkérje, változtasson a viselkedésén. Dominikának is volt néhány keresetlen szava párjához, ugyanis szerinte Attila sem szent...

Aurelio:

Aurelio és Dominika nagyon jól érezték magukat az Anikó #show-ban. Au bevallotta, hogy izgult a felvétel előtt, de nagyon jól érezte magát a vadonatúj talk show-ban. Dominika megmutatta Aurelios tetoválását, a lány pedig bevallotta, hogy titkon remélte, hogy szerelme egyszer meghozza ezt a döntést.

Lánykérés helyett tetoválás: Aurelio komoly döntésre szánta el magát!

Aurelio régóta töri a fejét azon, hogy mivel fejezze ki párja iránti szerelmét, de most eldöntötte: felvarratja Dominika monogramját a kezére. A valóságshow-hős azért jött el az Anikó Show-ba, hogy ezt elmondja kedvesének, és megértesse vele, neki ő a legfontosabb ember az életébe!

Aurelio:

Aureliónak már egy év kilenc hónapja tart a kapcsolata Dominikával, és a VV6 győztese állítja: ő az első olyan lány, akiről tudja, mikor van a születésnapja. Aurelio Facebookon nézte ki "áldozatát", és már az első randin nagyon megfogta Dominika külseje és személyisége.

Dominika megkönnyezte Aurelio vallomását

Aurelio már régóta töri a fejét azon, hogy mivel fejezze ki párja iránti szerelmét, most pedig komoly döntésre szánta el magát. Au eldöntötte, hogy mivel mostanában nem viselkedik túl jól, feltetováltatja a kezére Dominika monogramját, hogy ezzel bizonyítsa, mennyire szereti a lányt. Dominika elpityeredett Aurelio bejelentésén, és bevallotta, hogy neki ez nagyon sokat jelent.

Nem fogod elhinni, kibe szeretett bele VV Ati...

A ValóVilág powered by Big Brother játékosai, Ati és Dávid a Villában szoros barátságot kötöttek. Bár egyik fiú sem jutott el a Fináléig, úgy tűnik, hogy a való életben is jó viszonyt ápolnak, ráadásul Atira rátalált a szerelem is.

Dávidhoz vendég érkezett: a húga a nyakába ugrott!

Dávidhoz három nő áll a legközelebb: az édesanyja és a két húga. Dominika bátyja nyakába ugrott amikor megérkezett, és elmesélte neki, mennyire büszke rá mindenki odakint. Ráadásként még Vivit is rávette, hogy énekeljen.

Dávid húga lepaktált az ellenséggel?

Lóri egy videót készített arról, hogy Lóri testvére, Roland hazavitte Dávid húgát, Dominikát. Vajon ez egy új szerelem kezdete?

Dávid húga bekérdezett Dinánál

Miután a vasárnapi Párbajt és a Villa-helyzetet kielemezték Aurelióval, Dominika Dinától is kérdezett: szerinte Lóri megváltozott, és nem támad hátba senkit a jövőben?

Dávid húga, Dominika Aurelióval elemezte ki a Villa-viszonyokat

A Párbaj előestéjén Aurelio Dávid húgával beszélgetett egy kicsit az elmúlt időszak eseményeiről, Dávid kendő levételéről, Lóri zsarolásáról és a közelgő összecsapás esélyeiről.

Nem jut pénz a kislány kezelésére

Nem adják fel, de elfogyott a pénze annak a debreceni családnak, akiknek kislánya három éve teljesen lebénult gyógyszertúladagolás miatt. A most kilenc éves Dominika speciális kezelése a szülők szerint hasznos, de alkalmanként 200 ezer forintba kerül, amit már nem tudnak fizetni. Édesanyja azt mondja, a kislány már mozogni és beszélni sem tud, mégis minden napot úgy kezdenek, hogy küzdeni fognak, és Dominika meggyógyul.

Ismét börtönben az apa, aki Dominikára szöktette kisfiát

Börtönbe került Fetter András. A férfi korábban is sokat szerepelt a médiában, ő volt ugyanis az édesapa, aki Dominikára szökött kisfiával több, mint egy évig senki nem tudta pontosan hol tartózkodnak. Miután hazatért, megpróbálta egyenesbe hozni az életét, és kisfiát is szerette volna visszaszerezni, de a sors közbeszólt, ugyanis egy korábbi ügyben elítélték, amíg nem tartózkodott Magyarországon, így most a banki csalás miatt vették őrizetbe. Az ügy részleteiről, most Fetter András ügyvédjét, dr. Lichy Józsefet kérdeztük.

Börtönben az apa, nyugodtabb a család

Letartóztatták és börtönbe vitték Bandika apját. Ő az, aki egy láthatásról elvitte kisfiát. Két évig bujkált vele, édesanyja kétségbeesetten kereste, végül a gyerek Dominikáról került elő. Most mégsem ezért csukták le a férfit, hanem egy banki csalás miatt.

BANDIKA: Nem kell már félelemben élni minden nap

Bandika édesanyja az RTL Híradó stábjától tudta meg, hogy volt férje börtönbe került. Az asszony, mióta fiát hazahozta Dominikáról, attól rettegett, hogy az apa újra megpróbálja elrabolni a gyereket. De ennek most szerinte vége. Eszter arról is beszélt, hogy érzi magát most Bandika, és hogy visszavágyik-e Dominikára a kisfia.
 

Aurelio bemutatja új szerelmét, Dominikát

Aki keres, az talál – vallja Aurelio, aki az elmúlt hónapokat aktív kutatómunkával töltötte. Új szerelmét, Dominikát a fotói alapján választotta ki, de mint mondja, a 21 éves szépségben azóta sem csalódott. A ValóVilág 6 győztese úgy érzi, Dominikának köszönhetően hosszú idő után végre újra boldog.

Bandika kálváriája Dominikától Budapestig – másfél éve követjük a történetét

Bandikát két éven át nem látta az édesanyja. Nem ő akarta így, a kisfiút az apja vitte magával egy láthatásról, és hosszú időre eltűntek. Bandika aztán egy egzotikus karib-tengeri szigeten tűnt fel apjával, akit egyébként már régóta keres a magyar rendőrség. És innen, Dominikáról került haza édesanyjához. Moskovics Judit már másfél éve követi nyomon Eszter és Bandika történetét. És végre az egymásra találásukat is megmutathatja.

Házon kívül 2015-09-02


szerző:
2015.09.02. 23:25
Házon kívül 2015-09-02

Pár tízezres számlákat sem fizet már a KLIK. Sok vállalkozó mondja, hogy ha iskolákba kellene szállítaniuk, inkább lemondanak az üzletről, mert attól félnek, sose jutnak a pénzükhöz. Hogy teheti meg az ország legnagyobb munkáltatója, hogy több milliárdos adósságot halmozott fel? - Bandika útja a dominikai árvaháztól Budapestig. Másfél éve követjük nyomon a kisfiú történetét, akit két éven át rejtegetett az apja, az anyja pedig sokáig hiába kereste. Hogyan éli meg egy kisfiú a távollétet az otthonától és az édesanyjától?

Anyaotthonban rejtőzne Bandika édesanyja

Elképzelhető, hogy anyaotthonba költözik Bandikával édesanyja, hogy volt férje biztosan ne vihesse el még egyszer kisfiát. Ezt Híradónknak nyilatkozta, miután 5 nappal ezelőtt jogerős lett a végzés: szabadlábon védekezhet az apa, aki 2 évvel ezelőtt egy láthatás után eltűnt a gyerekkel.

Szabadon engedték Bandika apját


szerző:
2015.07.31. 18:00
Szabadon engedték Bandika apját

A férfit az Interpol segítségével találták meg Belgiumban, miután két évig rejtegette kisfiát volt felesége elől Dominikán. A férfi a döntés után nyilatkozott, hogy mit mondott, kiderül riportunkból.

Előzetes: Szabadon engedték Bandika apját

A férfit az Interpol segítségével találták meg Belgiumban, miután két évig rejtegette kisfiát volt felesége elől Dominikán. A férfi a döntés után nyilatkozott. Hogy megbánta-e amit tett, kiderül 18:00-kor az RTL Híradóból.

Elfogták az apát, aki Dominikán rejtegette fiát

Az RTL Híradó információi szerint elfogták és kedden Magyarországra hozták a rendőrök azt az apát, aki két éven át rejtegette kisfiát volt felesége elől Dominikán. Bandikát az Interpol segítségével találták meg néhány hete. Hogy hogy reagált a kisfiú édesanyja, kiderül riportunkból.

50 millióra perlik a brutális gyilkost

Ötvenmillió forintra perli be a család a gyilkost, aki brutális kegyetlenséggel megölte 16 éves hallássérült lányukat két évvel ezelőtt. Dominika apja az RTL Híradónknak azt mondta, nem akarta perelni a férfit, de felháborította, hogy a gyilkos perli az államot a rossz börtönkörülmények miatt, és akár tízmillió forintot is megítélhetnek neki.

Újra itthon a magyar kisfiú!


szerző:
2015.06.30. 18:23
Újra itthon a magyar kisfiú!

A Dominikára szöktetett 7 éves kisfiúval kedd délelőtt szállt le édesanyja a Liszt Ferenc reptéren. Az anya 2 év után egy dominikai gyermekotthonból kapta vissza Bandikát a külügyminisztérium segítségével. Azután került oda, hogy az Interpol 1 hónappal ezelőtt rátalált apjával együtt. A férfi ellen most is elfogatóparancs van érvényben.

Előzetes: Bandika újra itthon


szerző:
2015.06.30. 17:00
Előzetes: Bandika újra itthon

A Dominikára szöktetett 7 éves kisfiúval kedd délelőtt szállt le édesanyja a Liszt Ferenc reptéren. 2 év után egy dominikai gyermekotthonból kapta vissza kisfiát a külügyminisztérium segítségével. Azután került oda, hogy az Interpol 1 hónappal ezelőtt rátalált apjával együtt. A férfi ellen most is elfogatóparancs van érvényben, de a 2 ország között nincs kiadatás.

Dominikán találták meg a két éve eltűnt kisfiút

Dominikán találta meg a rendőrség azt a gyermeket, akit két évvel ezelőtt édesapja rabolt el édesanyjától. Hogy mi vár a férfira, esetleg egyből feladja-e magát, erről beszélgettünk ügyvédjével, dr. Lichy Józseffel.

Érkezik hozzánk a Hungary’s Got Talent két műsorvezetője

Sebestyén Balázs és Dombóvári István elmondja, hogy megy a közös munka. Dominikán került elő az a kisfiú, akit két éve az apja rabolt el. Hogy milyen büntetés várhat a férfira, kiderül. Az álmodással kapcsolatos tévhiteknek is utána járunk, de Stohl András is érkezik holnap reggel, aki elárulja, mennyit dolgozik idén nyáron.

Két év után nemsokára újra láthatja kisfiát

Néhány nap, és akár utazhat is Dominikára gyerekéért az anyuka, akinek kisfiát apja 2 éve rejtegeti előle. Úgy tudjuk, hogy a kinti hatósági ügyintézés napokon belül lezárul, és az Igazságügyi Minisztérium megkapja az erről szóló határozatot. A 7 éves kisfiú 12 napja van egy dominikai gyermekotthonban, amióta az Interpol megtalálta édesapjával együtt. Az Emberi Erőforrások államtitkára híradónknak azt mondta, minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a kisfiú minél gyorsabban hazakerüljön.


 

Két év után külföldön találták meg Bandikát

A Dominikai Köztársaságban, az Interpol segítségével találták meg Bandikát, azt a 7 éves kisfiút, akit apja 2 éve rejteget az anyja elől. Információink szerint néhány hét, és a gyerek hazakerülhet, de addig is egy dominikai gyerekotthonban várja, hogy véget érjen a kiadatással kapcsolatos ügyintézés. Édesanyja az RTL Híradónak azt mondta, hogy a kisfiú jól van, 2 év után először szerdán hallotta újra a hangját, telefonon.

BANDIKA: „5 nap és jövök!”


szerző:
2015.06.05. 16:45
BANDIKA: „5 nap és jövök!”

Bandika most 7 éves. 3 hete volt a születésnapja. Bandika jól van, iskolába jár Dominikán, spanyol nyelven tanul, és szeretik osztálytársai. Anyja azonban minderről semmit sem tudott. 2 éve látta utoljára kisfiát a Vörösmarty téren. Ide hozta apjának láthatásra, aki többé nem hozta vissza Bandikát. Hiába ítélte neki a bíróság jogerősen a kisfiút, volt férje 2 éve azt sem árulta el, hogy hova vitte a gyereket. Amikor bő 1 évvel ezelőtt a Házon kívülnek nyilatkozott, már tudta, hogy férje útlevelet csináltatott a gyereknek, aláhamisítva az anyja aláírását.
 

Előzetes: Dominikán találták meg a 7 éves Bandikát

Apja két éve rejtegeti édesanyja elől a kisfiút. Két év után szerda este újra tudott beszélni Bandikával édesanyja. Hogy mit mondott neki a fiú, megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.

Kolera már Dominikában is


szerző:
2010.11.17. 09:55
Kolera már Dominikában is

Átterjedt a kolerajárvány a Haitivel szomszédos Dominikai Köztársaságra is.

Dominikába menekülnek a sebesültek

Több busz is vitt sérülteket a 280 kilométerre fekvő dominikai kórházba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való