KERESÉS search-close

Drága örökösök

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Drága örökösök"

Szláven fegyvert fogott Olgára!

Olga szerelmet vallott Szlávennek, de ami ezután jött, arra cseppet sem számított. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

AKCIÓ! Tibi angyala is veszélybe került Vali kiszabadításánál

Többen is fegyverrel érkeztek, hogy kiszabadítsák Valit az ellenség karmai közül. Csakhogy náluk is volt pisztoly. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Vali kiszabadul a fogságból? (10.30.)

Lali nehéz döntés elé néz. A Szappanosok családi kupaktanácsot tartanak. Közben nagy a forgalom Babapusztán: Szláven, Marosi ügyvédnő és Tibi küldöttei is megérkeznek, hogy végére járjanak a dolgoknak.

Szappanos Kata visszatért Ökörapátiba!

Vali eltűnése felkavarta az állóvizet Ökörapátiban. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Tibi összetört! Vajon visszakapja Valit?

A mindig keménynek látszó Tibi teljesen magába roskadt, mikor megtudta, mi történik a feleségével. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

EXKLUZÍV! Novák Angéla a Drága örökösökben!

Új angyali segítő bukkan fel Szappanos Tibi mellett, Zsocáéknak pedig rögtön felcsillan a szeme. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Szláven újra fegyveres bevetésre készül (10.29.)

Tibi egyre jobban aggódik Valiért, akivel Mónikának sikerül felvenni a kapcsolatot, de nincsenek jó hírei. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Stefi szerelmi bánata Anikó titkát is kibuktatta

A lóversenyen kiéleződött a feszültség Lali és Dani között, és az is kiderült, kiért dobog a szőke szépség szíve - hiába. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

EXKLUZÍV! Renátó lövöldözésre készül?!

Renátó különleges feladatot kap Dani főnöktől, de vajon miért kell ehhez pisztoly? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Stefi háborút robbant ki Lali és Dani között? (10.28.)

Marosi ügyvédnő slamasztikába kerül egy régi megállapodás miatt, eközben a falusiakat a lóverseny tartja lázban. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Subicz nem adja a székét Attilának!

Subicz fülébe jutott, hogy Horváth Attila vissza akarja szerezni a polgármesteri posztot. És ez rendkívüli módon feldühítette őt. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Szláven darázsfészekbe nyúlt Szappanos Zsuzsa felkutatásával?

Szappanos Tibi Szerbiába küldte Valit és Szlávent, hogy megkeressék és hazavigyék a Szappanos-testvérek édesanyját, Zsuzsát. De hiba csúszott a gépezetbe... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Valit csapdába csalják? (10.27.)

Vali és Szláven küldetése váratlan fordulatot vesz. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Tibi beájulna... Szláven és Vali?!

Tibi Szerbiába küldi Valit, egy fontos küldetést kell teljesítenie. Vali viszont ragaszkodik hozzá, hogy Szlávennek kell elkísérnie. Vajon miért? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Icuka megizzasztotta a sokat látott alezredest!

Benedek alezredesnek akadt egy kis gondja a DNS-mintákkal, ezért a mintavétel helyszínén, a panzióban kell folytatnia a nyomozást. Csakhogy Icukát sodorta az útjába a véletlen... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

EXKLUZÍV! Icuka miatt nem lesz Rambo Subiczból?

Subicz új módszert akar bevetni az izmai növeléséhez. Vajon miért kell mindehhez Icuka? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Így érkeztek haza Renátóék Amerikából!

Volt nagy öröme Dodi bácsinak! A teljes adást megtaláljátok az RTL Moston, ide kattintva >>>

Szláven döntött, hogy segít-e Tibiéknek!

Zsóka betoppanására viszont senki sem számított... A teljes adást megtaláljátok az RTL Moston, ide kattintva >>>

Előzetes: Tibinek olyan helyről jön a segítség, ahonnan nem várta! (10.22.)

Tibi egy bizalmas feladattal keresi meg Szlávent, ami valaki másnak is felkelti az érdeklődését. Stefi bajba kerül, de vajon ki siet a segítségére? Laura trükkös eszközökkel próbálja előmozdítani Kristóf válását. A nagy kalandok után azt is megtudjuk, üres kézzel térnek-e haza Renátóék?

Nem hiszed el, mit tett Tibi Valival!

Tud ez a Tibi, ha akar! Magának valamit... Még több Drága örökösök epizódot az RTL Moston találsz, ide kattintva >>>

Vilmos rájött, ki lopta el a szobrot!

Ezt nem láttuk jönni... A vádlit, meg a vallomást sem! A Drága örökösök epizódjait megtalálod az RTL Moston, ide kattintva >>>

Exkluzív jelenet: Mit keres Icuka a kocsmában?!

Szegény Icukát majdnem félreértették Zsocáék... A teljes adást már megtalálod az RTL Most+-on, ide kattintva >>>

Tibi felfedte a titkát Dodi bácsi előtt!

Szóval Tibi ezért küldözgeti Dodi bácsi fiait egyik helyről a másikra... A teljes adást megtaláljátok az RTL Moston, ide kattintva >>>

Attilából újra polgármester lesz?!

Valamit valamiért... A teljes adás megtalálod az RTL Moston, ide kattintva >>>

Lehet, hogy van még egy örökös aki részesülhetne a Szappanos örökségből?

Vajon ki lehet a rejtélyes illető? A teljes epizódot megtaláljátok az RTL Moston, ide kattintva >>>

Ökörapáti Rockpárbaj - A Kárászi Ördögök!

A Kárászi Ördögök nem kímélték az ökörapátiakat!

Ökörapáti Rockpárbaj - Subicz és bandája!

Subicz és Bandája bemutatja: Mennyország Tourist! 

Ilyen rocksztár lenne Németh Kristóf?

Az ökörapáti rockpárbaj győztese... nem biztos hogy Subicz lesz, ha így folytatja... Drága örökösök 20 órától az RTL Klubon, és már most az RTL Most+-on!

Előzetes: Gömöri András Máté visszatér! (10.19.)

Renátóék egy titokzatos levelet próbálnak lenyomozni. Mónika a kezébe veszi fia kétes ügyeit, miközben Tamás váratlan ismerősbe botlik. Benedek alezredes megdöbbentő információk birtokába juthat, de vajon mihez kezd velük?

Előzetes: Rockpárbaj Ökörapátiban! (10.16.)

Ibolya tárgyalásán végre kiderülhet, ki a valódi bűnös. Subicz rockpárbajra készül a kocsmában, szerencsére az Ökörapátiak nem hagyják egyedül. Mindeközben ismét felbukkan a faluban a Szarajevói szűz, de vajon ki lesz az a szemfüles, aki megszerzi magának?

Milyen lesz a rockbandák összecsapása Ökörapátiban?

Nagy lesz a jövés-menés Ökörapátiban, mert a polgármester, Mónikával karöltve ismét tervet szőtt: a hangszerek már felhangolva, mindkét banda készen áll az összecsapásra.

Exkluzív részlet - Vilmos, a rocker?!

Ökörapátiban rockpárbaj lesz, na de ki zenéljen? Úgy tűnik Vilmosnak ehhez is van tehetsége... Drága örökösök 20 órától az RTL Klubon, illetve már most az RTL Most+-on!

Fény derült az ellenőrnő nagy titkára!

Mindenre gondoltunk volna, kivéve erre... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Stefit hidegzuhanyként érte Dani vallomása

Dani tiszta vizet öntött a pohárba, ám Stefi nem erre számított... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

 

A Drága örökösök Renatóját rendőrök vitték el!

Szegény Renátó... reméljük nem lesz baja! A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Subicz asztali üdvözlésénél nincs ma erősebb

Subiczban ezúttal sem csalódtunk! A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Attila visszatért – A levegő is megfagyott a díszvacsorán!

Icuka meglepetésvendége szó szerint meglepő volt... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Zsebtolvaj rabolta ki Amerikában a Drága örökösök szereplőit!

Renátóékat elég durván kizsebelték... Vajon mi történik még velük? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Ibolya Attila ellen tanúskodik? (10.13.)

Renátóék újra idegenben kalandoznak, Tibi helyettük is idegeskedik. Újrakezdődik Ibolya tárgyalása, de ezúttal vajon sikerül-e előrébb jutni az ügyben? Mihályék az állásukat próbálják megmenteni, a panzióban pedig nagy a készülődés az esti vacsorára, ahol nem várt vendégek is felbukkannak.

Szulák Andrea ismét feltűnik a Drága örökösökben!

Tibi angyalai megérkeztek! :D A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Hatalmas szerelmi bánata van a Drága örökösök Tomijának!

Szegény Tomika... reméljük kiheveri! A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Végre! Elcsattant a várva várt csók Mónika és Nándi között!

Mónika és Nándi ismét közös bevetésen vesz részt, az izgalmakkal teli helyzet pedig váratlan eseményhez vezet. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

EXKLUZÍV! Mi a közös Szappanos Tibiben és Kiszel Tündében?

Zsoca kellemetlen hírt hozott Tibinek... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Kulisszatitkok Xantus Barbara és Haagen Imre nagy átalakulásáról a Drága örökösökben

Nagyon izgalmas események történnek a Drága örökösök záró évadában. Attilát sikerült kihozni a börtönből, így próbálva szóra bírni a bíróságon Ibolyát. Amint azt a tegnapi adásban is láthattuk, Attila egy igazán látványos átalakításon is átesett. Hogy mekkora kihívás volt Xantus Barbarának és Haagen Imrének a börtönviselt karaktereik megformálása, azt a Reggeliben mesélték el!

Molnár Gusztáv kemény fogyókúrába kezdett!

A Drága örökösök Szlávenjét alakító színész elhatározta, hogy lead pár kilót, és egészséges életmódra vált. Hogy miért döntött úgy, hogy ezentúl jobban odafigyel az edzésre és az étkezésekre, azt Molnár Guszti maga mesélte el a Reggeliben.

Előzetes: Mónika és Nándi újra egymásra talál? (10.09.)

Mónika és Nándi újra közösen lépnek akcióba, de ennek nem mindenki örül a családból. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Nézd meg Attila átváltozását!

Attila kiszabadult a börtönből, Dia, Babika és egy stylist pedig kezelésbe vette, hogy minél jobb formában jelenhessen meg, ha újra találkozik Ildikóval, Józsi édesanyjával. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

EXKLUZÍV! Jaskó Bálint újra a Drága örökösökben!

Subicznak nagy ötlete támadt, ingyenes fogászati szűrést szervez a faluban. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Mire készül Jaskó Bálint Ökörapátiban? (10.08.)

Subicz csalival szeretné teljesíteni titkos megbízását. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Szabadlábra került a Drága örökösök Attilája

Józsi édesapjáról lekerült a bilincs, végre találkozhat Józsi édesanyjával, aki azóta is kitartóan szereti őt, hogy a thaiföldi börtönben ragadt. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

EXKLUZÍV! Icuka le akarja nyűgözni Vilmost?

Icukát teljesen lázba hozta a lehetőség, amit kapott Vilmostól. Óriási dobásra készül. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Minden nap egy Sztojka, a fogorvost távol tartja! (10.07.)

Subicznak fogorvos kell, de sürgősen! Szerencsére a Sztojka-család intézkedik. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Mónika megtalálta a szarajevói szűz szobrát?

Mónika rátalált a szoborra Jolikánál, de vajon tényleg az, aminek látszik? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Szappanos Kálmánról újabb titok derült ki

Tomika épp egy hamburgerezőben volt, amikor valami különös dologra figyelt fel. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Újra együtt a Drága örökösök álomcsapata!

Lali hazatért és vele együtt a régi szokások is. Vajon mit ajánl fel neki Dani és Józsi? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

EXKLUZÍV! Eljött Icuka nagy lehetőségének ideje!

Lehet, hogy a panzió takarítónője végre elhajíthatja a partvist? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Újra DNS-minták után kutatnak Ökörapátiban (10.06.)

Subicztól egy magas rangú személy kér szívességet. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Lánykérés lesz Ökörapátiban?

Lujzi és Margit eljegyzést sejtenek a falu két fiatal lakója között. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Újra fegyveres akció Ökörapátiban! – Lali és Dani bevetésen

Ezúttal Jolika szorult megmentésre, miután Zukai és Mahics el akarták vinni a szobrot az otthonából. Dani és Lali pedig a tettek mezejére lépett. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Vérszomjas fenevadak Ökörapátiban!

Két asszonyt is megtámadott egy veszélyes fenevad a faluban, mindketten Jolikához fordultak segítségért. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Az RTL Klub magabiztosan vitte a hetet és az elmúlt hónapot is

A fő kereskedelmi célcsoportban az Álarcos énekes, míg a teljes lakosság körében A mi kis falunk lett az elmúlt hét legnézettebb műsorszáma.

EXKLUZÍV! Nézz be Kálmán bácsi luxuslakosztályába!

Az ügyvédnő Ausztriába utazott Szappanos Kálmánhoz, hogy felgöngyölítsen egy újabb rejtélyt. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

EXKLUZÍV! Xantus Barbara nem fest túl jól a Drága örökösökben

Végre sikerült hazahozni Józsi édesanyját a thaiföldi börtönből, a tárgyalása Magyarországon folytatódik tovább. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Borbála Subicznak: „Maga sem lógathatja akárhova oda!”

Bár a panzióban mindenre felkészültek Borbála érkezése előtt, valamit, vagy inkább valakit kihagytak a számításból... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Subicz magánnyomozókat fogad? (10.05.)

A faluban rejtélyes támadások történnek, ezért a férfiak akcióba lendülnek. Subicz azon töri a fejét, hogy ússza meg a panzió büntetést. Ibolya tárgyalásán váratlan dolog történik, Marosi pedig kényes beszélgetés elé állítja egyik ügyfelét.

EXKLUZÍV! Renátó bosszút akar állni Olgán

A Sztojka-fiúnak összetörte a szívét a vörös démon és úgy érzi, akkor tudná visszaadni neki, amit vele tett, ha meggazdagszik. De miből fog pénzt csinálni? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Szláven újra akcióban! Vajon ki tudja szabadítani Stefiéket?

Stefi, Lali és Dani már napok óta elérhetetlenek, a szüleik is nyomoznak, de úgy tűnik, Jolika és Szláven összefogását senki nem tudja überelni! A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Kiderül a szigorú ellenőrnő titka? (10.02.)

Szláven nyerő tippet ad Vilmosnak, hogyan leplezhetik le az ellenőr legnagyobb titkát. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Újabb életjelet adott magáról a Szappanos-testvérek édesanyja!

Krisztián édesanyjának, Marikának a történetei kulcsfontosságúak voltak a Zsuzsa utáni nyomozásban és most megint hozott valamit, ami segíthet a Szappanos-testvéreknek megtalálni az édesanyjukat. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Stefiék életveszélyben! (10.01.)

Egyre jobban szorul a hurok Lali, Dani és Stefi nyaka körül, vajon sikerül megmenteni őket? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Fekete Linda 15 éves volt, mikor hazaköltöztek Brazíliából

Fekete Linda most fodrásznak tanul, a korlátozások alatt szobalányként dolgozott. Sokan úgy ismerik, mint a Drága örökösök kocsmárosnőjét. Szinkron ellenőrként is dolgozott már, hiszen anyanyelvi szinten beszél portugálul és oroszul. Vasárnap este ő lesz a Portré vendége.

Szinkron ellenőrként is dolgozott már, és ő a legnézettebb napi sorozat kocsmárosnője

A legnézettebb napi sorozat, a Drága örökösök kocsmárosnője. Prosti és feleség a Hello Again című előadásban, amit az egyik színházi portál az évad legjobb előadásai közé választott. Volt és van saját együttese is, több mint húsz éve énekel ugyanis latin formációkban. Színésznőként természetesen szinkronizál, kevésbe természetes, vagy megszokott, hogy szinkron ellenőrként is dolgozott már, hiszen anyanyelvi szinten beszél portugálul és oroszul. Akik ismerik, csodálattal regélik, hogy képes hajnali háromkor is edzeni, ha máskor nem ér rá. Fekete Linda a Portréban.

EXKLUZÍV! Árpa Attila a Drága örökösökben!

Anikó, Sanyi és Misi kétségbeesetten keresik a gyerekeiket, az útjuk egy németországi szállodába vezet. De sajnos semmilyen nyelven nem beszélnek. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Subicz drogügybe keveredett?

Mónika hiába figyelmeztette a polgármestert, újra bajba keverte magát, méghozzá elég nagyba. Mihez kezd most Subicz? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Subicznál az erő meg az ész verhetetlen kombináció! (09.30.)

A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

EXKLUZÍV! Vilmos végre leveszi a terhet Icuka válláról?

Icuka még mindig forrong azon, milyen piszkot hagytak maguk után a szépségversenyre érkező lányok. De lehet, hogy újabb probléma dagad egyre nagyobbra a panzióban... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Subicz sármjának még a morcos hivatalnoknők sem tudnak ellenállni!

Ellenőrzést kap a Panzió, amitől még a szakmában tapasztalt Vilmos is retteg. Vajon mit ér el Borbálánál, a szigorú, „vérszomjas” ellenőrnél a polgármester? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Anikó telefonjára titokzatos vészhívás érkezik (09.29.)

Tovább bonyolódik Lali, Sefi és Dani eltűnésének ügye, vajon a nyomukra bukkanak? A Drága örökösök epizódjait 1 nappal a tévés PREMIER ELŐTT láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Az RTL Klubon futnak a hét legnézettebb műsorai!

Ezen a héten is tarolt A mi kis falunk, a hét legnézettebb műsora az Álarcos énekes lett a fő kereskedelmi célcsoportban! Az egész hetet tekintve az RTL Klub főműsoridőben (16,9 SHR %), a kiemelt kereskedelmi korcsoportot tekintve továbbra is az élen!

EXKLUZÍV! Elhagyták az Ökörapáti Panziót a csinos fenekű lányok, Icuka tajtékzik!

Végre elhagyták az Ökörapáti Panziót a fiatal lányok, akik Icuka idegeire mentek az asszonycipelő verseny hetén. De nem mindenki örült ennek annyira, mint Icuka... A teljes adást már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon hétfőn 20 órától láthatod a Drága örökösök következő epizódját!

Misi végre jól beintett a legnagyobb riválisának

Eljött a régóta várt asszonycipelő verseny ideje, a fiatal, vékony lányokat pedig sikerült rávenni, hogy vegyenek részt rajta. Misi is rajthoz állt. A Drága örökösök 4. évadának 6. epizódját már láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon minden hétköznap 20 órakor láthatod ökörapáti lakóinak legújabb kalandjait!

Előzetes: Tibi és a szőke, nagymellű nők  (09.28.)

Tibi felajánlotta Tominak, hogy odaköltöztetheti Franciskát hozzájuk, de vajon mi lesz ebből? Az új epizódot már most megnézheted az RTL Most+-on, vagy hétfőn 20 órakor az RTL Klubon!

EXKLUZÍV! Zsóka toborzása az asszonycipelő versenyhez kudarcba fullad?

 Közeledik az asszonycipelő verseny időpontja, Zsóka pedig igyekszik felkutatni a legerősebb férfiakat a faluban. Vajon szerencséje lesz? A Drága örökösök 4. évadának 5. epizódját már láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon minden hétköznap 20 órakor láthatod ökörapáti lakóinak legújabb kalandjait!

Ökörapátit ellepték a fiatal bombázók!

Az asszonycipelő verseny kedvéért Ökörapátiba csábított fiatal, vékony lányok nehezebb esetek, mint azt Subicz gondolta volna. A Drága örökösök 4. évadának 4. epizódját már láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon minden hétköznap 20 órakor láthatod ökörapáti lakóinak legújabb kalandjait!

Előzetes: Zsóka Subiczot is megkörnyékezi egy visszautasíthatatlan ajánlattal (09.25.)

Nagy izgalomban a falu, minden férfi és nő az asszonyfuttató versenyre készül. Az új epizódot már most megnézheted az RTL Most+-on, vagy pénteken 20 órakor az RTL Klubon!

EXKLUZÍV! A fiatal lányok igényeit még Vilmos sem tudja kielégíteni

Teltház van az Ökörapáti Panzióban, ráadásul a vendégek igen mutatósak, de Vilmost a kelleténél jobban felizgatták... A Drága örökösök 4. évadának 4. epizódját már láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon minden hétköznap 20 órakor láthatod ökörapáti lakóinak legújabb kalandjait!

Németh Kristóf:

A Drága örökös rajongók hétfő óta extázisban ülnek a tévé képernyői előtt, hiszen elindult a sorozat 4. évada az RTL Klubon! Most Németh Kristóffal beszélgettünk, azaz Subicz Jánossal!

Előzetes: Megérkeznek Ökörapátiba a fiatal, véknya lányok (09.24.)

A panzióban se a személyzet, se Subicz nem bír a versenyre érkező szépségekkel. Kíváncsi vagy, rá tudják-e venni őket az asszonycipelő versenyre? Az új epizódot már most megnézheted az RTL Most+-on, vagy csütörtökön 20 órakor az RTL Klubon!

Hatalmas bajban Dia – zsarolás áldozata lett!

Diát váratlan vendég fogadta egy nap a fodrászüzletben és hatalmas terhet tett a vállára. Vajon mihez kezd ebben a helyzetben? A Drága örökösök 4. évadának 3. epizódját már láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon minden hétköznap 20 órakor követheted nyomon ökörapáti lakóinak legújabb kalandjait!

Portré Kapitány Ivánnal, a hazai filmes szakma egyik legkiemelkedőbb alkotójával

Rendező, operatőr, forgatókönyvíró és producer. Reklámfilmek és játékfilmek mellett olyan alkotások kötődnek a nevéhez, mint az Üvegtigris, a Drága örökösök és az idei év legjobb sorozatának választott, A mi kis falunk. Kapitány Iván a hazai filmes szakma egyik kiemelkedő alkotója, vasárnap a Portréban.

Exkluzív részlet az új epizódból: Tibi a nászéjszakák hercege!

Tibi épp Vanessát, a kecskéjét sétáltatja, amikor belebotlik a szomorkodó Renátóba, aki pikáns titkot árul el neki... A Drága örökösök 4. évadának 3. epizódját már láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon minden hétköznap 20 órakor láthatod ökörapáti lakóinak legújabb kalandjait!

Mészáros Piroska, a Drága örökösök Olgája mesélt arról, mi várható a 4. évadban

Hétfőn elindult a Drága örökösök negyedik évada! A befejező évad is tele lesz izgalmakkal, de hogy mire számíthatnak a nézők, arról a sorozat Olgáját, vagyis Mészáros Piroskát kérdeztük!

Előzetes: Asszonycserére készülnek a férfiak Ökörapátiban (09.23.)

A panzió forgalma váratlanul fellendül, Mónika azonban nem túl boldog Subicz terveitől. Marosinál új ügyfél bukkan fel. Sándor és Mihály a fiatalok miatt aggódnak, miközben Józsi a kezébe veszi a dolgokat, hogy tisztázza a múltat valakivel.

Hoppá! Zsóka fiatal lányoknak fizetne, hogy jöjjenek Ökörapáti férfijaihoz!

Misinek nem sok kedve van az asszonycipelő versenyhez, de Zsóka mindenképpen le akarja győzni a lenkeháziakat. És támadt is egy remek ötlete, hogyan lehetne végre beinteni a konkurenseknek. A Drága örökösök epizódjai egy nappal hamarabb elérhetőek az RTL Most+-on, mint a tévében! Ha pedig az RTL Klubon szeretnéd nyomon követni ökörapáti lakóinak életét, nézd minden hétköznap 20 órakor a vadonatúj részeket!

Exkluzív! Így folytatódik az új évad - Renátó a kegyetlen!

Vajon mit csinál majd Renátó Szlávennel? Az RTL Most+-on már most megnézheted, az RTL Klubon pedig kedden 20 órakor láthatod a Drága örökösök második részét!

Előzetes: Subicz fiatal nőket rendel magának? (09.22.)

Vajon mire kellenek Ökörapáti polgármesterének a hölgyek? Nézd az RTL Klubon a következő epizódot kedden, 20 órakor és megtudod! Vagy kattints az RTL Most+-ra és nézd meg 1 nappal a tévés premier előtt!

Szexi hancúrozás! Mónika és Józsi így indítja a reggelt

Újra egymásra találtak a régi szerelmesek és nem is akárhogy ébrednek egy ágyban... A teljes adást megtalálod az RTL Moston!

Előzetes: Mónika végre tudja, ki az igazi apja, de vajon mit kezd vele? (09.21.)

Mónikát sokk-ként érte a hír a 3. évadban, hogy nem Szappanos Kálmán az apja, és azt is kiderítette, hogy Goran vére csörgedezik az ereiben! Vajon mit nyomoz ki az új részekben az igazi apjáról? Ne maradj le a 4. évad első részéről szeptember 21-én 20 órakor az RTL Klubon! Az első epizódot az RTL Most+-on 3 nappal premier előtt már láthatod!

Előzetes: Ezért kell a szerbeknek a Szűz! (09.21.)

Hamarosan újra láthatod a Szappanos-család kalandjait, a 4. évadban egyre nő a tét! Ne maradj le a 4. évad első részéről szeptember 21-én 20 órakor az RTL Klubon! Az első epizódot az RTL Most+-on 3 nappal premier előtt már láthatod!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való