KERESÉS search-close

Dr. Csont

85 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dr. Csont"

Sorozatrajongóknak kedvez a Cool!

A tavaszi megújulás a Cool csatornát is érinti. Az ország vezető sorozatcsatornáján hétköznap 11:30 és 20:30 között tömbösített formában még több sorozatot láthatnak majd a nézők. A 20:30 és 22:30 közötti sávban minden nap másik sorozat kerül majd képernyőre, ráadásul dupla epizóddal. Premierként érkezik a csatornára többek között a népszerű Doktor Murphy, emellett modern klasszikusok (Dr. Csont, Halálos fegyver, Gyilkos elmék) és a magyar fikciós sorozatgyártás prémium sorozatai (A mi kis falunk, A Tanár) is helyet kapnak a Cool műsorkínálatában. A kezdési időpontok egyébként úgy lettek kialakítva, hogy harmonizáljanak az RTL Klub és az RTLII esti műsorainak kezdési időpontjaival.

Dr. Csont maraton a Cool-on!


szerző:
2018.08.20. 08:00
Dr. Csont maraton a Cool-on!

Imádjátok Temperance Brennan és Seeley Booth közös nyomozásait? Akkor augusztus 20-a a ti napotok lesz. Most megsúgjuk, miért!

Augusztus 20-án Dr. Csont maraton a Cool-on!

Dr. Csont maraton a Cool-on - augusztus 20-án 10:40-től egészen 21 óráig!

Pünkösdhétfőn Dr. Csont maraton a Cool-on!

Töltsétek a pünkösdhétfőt Dr. Csonttal!

Mi a közös a specialistában, a mentalistában és a Dr. Csontban?

Nem, nem csak az, hogy mindegyiket a Coolon láthatjuk, hanem a valósággal való kapcsolatuk is!

9 dolog, amit nem tudtál a Dr. Csontról!

Kedd este 9 órától új résszel folytatódik a Dr. Csont - ennek örömére következzen 9 érdekesség a sorozatról!

Ti tudtátok a Dr. Csontról, ezeket a meglepő sztorikat?

Múlt héten összegyűjtöttük Brennan és Booth legromantikusabb pillanatait, sőt szemezgettünk már érdekességek között is, most viszont izgalmas sztorikra bukkantunk a sorozat kulisszái mögött.

Összegyűjtöttük a Dr. Csont legromantikusabb pillanatait!

Itthon eddig 11 évadon keresztül követhettük kedvenc párosunkat, akiknek kellett egy kis idő, mire tényleg ki merték mutatni az érzéseiket. Brennan és Booth igazi ikonikus szerelmesekké nőtték ki magukat. Nézzük a kedvenc pillanatainkat tőlük.

Új részekkel tér vissza az RTL-re a Dr. Csont

Magyarországon eddig még nem vetített, vadonatúj részekkel tér vissza ma este a Dr. Csont az RTL képernyőjére. A 19. rész egy fej nélküli holtesttel folytatódik, melyről hamar kiderül, hogy egy híres jégkorongozóhoz tartozik. A ma esti premier epizódot 21:25 perckor láthatják az RTL Klubon.

Jöjjön 8 meglepő tény a Dr. Csontról!

Minden hétfő este 21:35-kor új epizódokkal jön a híres sorozat, mielőtt azonban ma este is elmerülnénk a nyomozásban Booth-szal és Brennannel, összegyűjtöttünk nektek pár izgalmas érdekességet a sorozatról.

Sorozatrajongók, eljött a ti időtök! A legnagyobb kedvenceitek most visszatérnek!

Január első hete a premierek hete is, hiszen rengeteg sikeres történettel találkozhatunk újra az RTL csatornáin. Beszéljünk akár a Dr. Csontról, a Castle-ről, az X-Aktákról vagy éppen az Odaátról. Most összegyűjtöttük nektek a fontos dátumokat!

Ezektől a sorozatoktól függtünk a 2000-es években

Melyik sorozat került főműsoridőbe az RTL-en? Melyikekben szerepeltek magyar színészek? Hány száz méter a leghosszabb autós ugratás? Most mindenre fény derül!

KVÍZ - Kitalálod, melyik sorozatban tűntek fel az alábbi színészek?

Most kiderül, hogy mekkora sorozatrajongó vagy! Felismered a Coolon futó szériákat a színészek alapján?

Nem fogod elhinni, milyen kéréssel fordultak David Boreanazhoz rajongói!

A sorozatsztár elárulta, hogy mik voltak az eddigi legbizarrabb kérdések, amiket a rajongói feltettek neki a közönségtalálkozók alkalmával.

Vissza a laborba! - Dr. Csont visszatekintés

A televíziózás történetének egyik leghosszabban futó drámai sorozata ér véget Amerikában: 12 évad után búcsúzik ugyanis a nézőktől a Dr. Csont. A népszerű sorozat színészei és producerei egy exkluzív videóval készültek a fináléra, amelyet Magyarországon elsőként az RTL Klub online felületén láthatnak a nézők.

Exkluzív videóval búcsúznak a rajongóktól a Dr. Csont sztárjai

A televíziózás történetének egyik leghosszabban futó drámai sorozata ér véget Amerikában: 12 évad után búcsúzik ugyanis a nézőktől a Dr. Csont. A népszerű sorozat színészei és producerei egy exkluzív videóval készültek a fináléra, amelyet Magyarországon elsőként az RTL Klub online felületén láthatnak a nézők. S bár Amerikában lezárul egy korszak, a hazai rajongóknak nincs oka aggodalomra, hiszen az RTL Klubon és a Cool-on továbbra is láthatják a sorozatot.

Ezért fog hiányozni a Dr. Csont főszereplőinek a sorozat

Január 3-án rajtolt el a Dr. Csont tizenkettedik, egyben utolsó évada. A sorozat két főszereplője, Emily Deschanel és David Boreanaz elárulták, hogy mit szerettek leginkább a közös munkában.

9. évad, 23. rész - Bevetésen


szerző:
2016.10.24. 22:15
9. évad, 23. rész - Bevetésen

Booth az előléptetési meghallgatására készül, ezért Sweets vezeti Brian, a főiskolai úszóedző halálával kapcsolatos nyomozást. Kiderül, hogy Briannek a munkáján kívül más hobbija is volt, péntek esténként nőnek öltözve táncolt egy transzvesztita klubban. Bones és csapata mindent megtesznek, hogy a gyilkos minél hamarabb kézre kerüljön, ám most is, több az indíték és a gyanúsított, mint a fellelhető bizonyíték. A kedélyeket tovább borzolja Bones legújabb gyakornoka, a rendkívül okos, de meglehetősen szemtelen Ms. Warren.

9. évad, 22. rész - Piszkos ügyek

Stephanie McNamara holttestére bukkannak az erdőben, és mivel a körmét ugyanúgy letépték, mint a korábbi áldozatoknak, Bonesék azt gyanítják, hogy a Szellemgyilkosnak nevezett tettes visszatért. Ám hamarosan meglepetésszerű fordulatot vesz az ügy. A nyomozás szálai egy korábbi gyilkosság kapcsán 20 éve börtönbe vetett tanárhoz vezetnek, aki látszólag még az FBI-nál is többet tud a McNamara család piszkos ügyleteiről. Az igazgatóhelyettes bejelenti Booth-nak, hogy a mostani ügy sikerességén múlik a kinevezése.

9. évad, 21. rész - Döglött akta

Fiatal nő holttestét találják egy mocsárban, amely több furcsaságot is mutat. Úgy tűnik, mintha a különböző testrészeit különböző időpontban érte volna a halál, ráadásul a belső szervei mintha eltörtek volna. Hamarosan kiderül, hogy a nő a krionika, azaz hibernálás híve volt, és a közeli intézetben fagyasztották le. De vajon szabad akaratából? Miközben a csapat megpróbálja kideríteni az igazságot, Booth arról értesül, hogy a főnökei bekérték az aktáit, és talán előléptetik egy németországi bázis vezetőjévé.

Szuper hírek érkeztek a Dr. Csont befejező évadáról!

Bár szomorkodtunk amiatt, hogy a sorozat a 12. és egyúttal az utolsó évadához érkezett, most rengeteg információt kaptunk, arról, hogyan is búcsúzik majd kedvencünk. Vigyázat SPOILER-t tartalmaz!

9. évad, 20. rész - Mélyrepülés

Abby Briggs évek óta szenvedett lupuszban, amikor felfedezte az orvosi marihuána által nyújtott enyhülést és gyógymódot. Visszatérhetett a rajzoláshoz, és hálából munkát vállalt a helyi ellátóban. Élete épp kezdett újra élvezhetővé válni, amikor egy gyilkos áldozata lett. A Bones-Booth páros a tettes után nyomoz, s közben maguk is éles vitába keverednek az orvosi fű létjogosultsága miatt.

9. évad, 19. rész - Hamu és gyémánt

Bones csapatának ezúttal Daniel Barr hamvaiból kell megállapítaniuk, hogy miként lelte halálát. A maradványok között Hodgins egy felbecsülhetetlen értékű műkincs nyomaira bukkan, így a gyanú az áldozat dúsgazdag barátjára terelődik, aki azonban a gyilkosság idején elvonókúrán tartózkodott. Később ugyan beismerő vallomást tesz, de a szálak mégsem állnak össze.

9. évad, 18. rész - A zöldfülű

Fiatal férfi holttestét találják egy japán növényben, egy kudzugyökérben. Hodgins szakértelmének köszönhetően hamarosan megállapítják, hogy a megölt férfi a Zöldfülűek, egy népszerű gyerekműsor tagja, Joe Starkel. Joe-ról kiderül, hogy nagy nőcsábász volt, hogy állandóan veszekedett a bátyjával, hogy nemrég kiszállt a műsorból, és hogy egy ritka szívbetegségben szenvedett, amely akár a halálos is lehet, ha hirtelen sokkhatás éri.

9. évad, 17. rész - A cselszövők

A laborba ezúttal egy egész szennyvízülepítő tartály érkezik, benne egy bűnöző, Benny Jerguson maradványaival. A nem éppen hálás feladatokra Bones az új gyakornokot, a Kubából disszidált Dr. Fuentest jelöli ki, aki véleménye szerint eszes, de túlzottan magabiztos. Kiderül, hogy Bennyt, aki a börtön után behajtással foglalkozott, halála előtt többször megverték, majd autóbalesetbe hajszolták. Booth feladata kideríteni, hogy vajon kinek állt érdekében megölni a férfit: a főnökének, egy csalódott adósnak, netán a volt cellatársának?

9. évad, 16. rész - Kettős célpont

Fiatal afgán nő holttestére bukkannak a halastóban. Kiderül, hogy Sari Azeri, az áldozat bátyjával együtt egy éve kapott letelepedési engedélyt Amerikában, mert a CIA-nek segített kézre keríteni egy veszélyes terroristát Afganisztánban. A nyomozás során felmerül a gyanú, hogy a megölt terrorista esetleg mégsem halt meg a bombázáskor, és maga is Amerikában van, hogy bosszút álljon azokon, akik elárulták. Azonban ez korántsem az egyetlen teória, mert Sari az elnyomott afgán nők szószólójává vált, ami sokaknak csíphette a szemét.

A Dr. Csonttal a Cool, Az elnök különgépével pedig a Film+ verte a TV2 Star Academy összefoglalóját csütörtökön

Az RTL Magyarország csatornái jelesre vizsgáztak az iskolai tanévnyitó napján, míg a TV2 Star Academy című énekes-beköltözős tehetségkutató gigaprodukcióját már fel is mentették a nézők ebben a televíziós szezonban a tanórák alól.

9. évad, 15. rész - A fiatal mostoha

A laborba fiatal lány holtteste érkezik. Az azonosítás nem könnyű, mert a testet lúgba mártották, és a fogait is szándékosan szétroncsolták. Hamarosan kiderül, hogy egy igen gazdag család sarja, aki azonban a jólét ellenére boldogtalan volt, s régóta a szökést tervezgetett szerelmével. Booth arra is fényt derít, hogy nem sokkal halála előtt a lányt elrabolták és óriási váltságdíjat követeltek érte. Vajon a mostoha keze van a dologban?

9. évad, 13. rész - Hullócsillag

Fiatal country zenész, Colin Haynes szétmarcangolt holttestét találják meg egy parkban. Hamar kiderül, hogy a tehetséges muzsikus ritka csontsorvadásos betegségben szenvedett, és sosem volt igazán szerencsés sem a munkában, sem a magánéletben. Ez megfordulni látszott, amikor egy kiadó piacra dobta néhány szerzeményét. Ám a siker rövid ideig tartott, vagy mégsem? Booth összetűzésbe kerül egy fanatikus rajongóval. A szálak a Fülöp-szigetekre vezetnek, ahol Colin rendkívül népszerű.
Közben Brennan sokkoló felfedezést tesz Wendell egészségi állapotával kapcsolatban, miután a fiatal gyakornok szilánkos törést szenved egy könnyűnek tűnő eséstől.
 

9. évad, 2. rész - Két legyet egy csapásra

Cam nagyon megdöbben, amikor egy közúti igazoltatás során letartóztatják hitelkártya-csalásért és sikkasztásért. Sweets úgy érzi, az utóbbi időben nem tudja úgy végezni a munkáját, ahogy szeretné, ezért bejelenti, hogy egy időre szabadságra megy. Hogy megtalálják egy koreai férfi gyilkosát, Brennan és Booth álnéven jelentkeznek egy házassági tanácsadó tanfolyamra. Barátai többféleképpen is próbálnak segíteni Cam-en, de ő makacsul elutasítja őket.

9. évad, 1. rész - Kettős zsarolás

Egy hotel légkondicionáló berendezésében emberi maradványokra bukkannak, és a Jefferson csapata munkához lát. Hamarosan kiderül, hogy az áldozat kettős életet élt, és nemrégiben olyan zsarolási ügy aktív részese volt, amelyben egy bájos recepcióslány is benne volt. Angela nem érti, miért viselkedik Brennan megbocsátóan Booth-szal a történtek után.

8. évad, 24. rész - Végső célpont

Az őrült és zseniális Christopher Pelant visszatért. Egy parkban egy FBI-ügynök holttestére bukkannak, és a gyilkos által hátrahagyott nyomok alapján Sweets hamarosan rájön, hogy Pelant áll az ügy mögött. Hamarosan újabb ügynököt ölnek meg, és Sweets rádöbben, hogy Pelant az ő cikkeiből mazsolázva állítja össze a gyilkosságok helyszíneit, ráadásul bérencekkel dolgozik együtt.
Brennan végre rászánja magát, és megkéri Booth-t, hogy legyen a férje, aki boldogan beleegyezik.

A nő az örvényben


szerző:
2016.05.23. 21:55
A nő az örvényben

Booth csoportterápiára kényszerül, miután a játékszenvedélyével veszélybe sodorta a családját.

Gyilkosság a Közel-Keleten


szerző:
2016.05.09. 21:55
Gyilkosság a Közel-Keleten

Saroyan fültanúja lesz, amint Vazirit elrabolják Iránban, ezért úgy dönt, hogy Booth kíséretében utána megy.

Elhagyatva


szerző:
2016.04.25. 22:00
Elhagyatva

A 16 éves Molly Delson összeszurkált holttestére bukkannak az erdőben. Okos, céltudatos, de magányos lány volt, az osztálytársai örök céltáblája.

10 érdekesség, amit mindenképpen tudnod kell David Boreanazról!

Booth ügynök titkai nem maradhatnak továbbra leplezetlenül, így hát megosztunk veletek néhány információt az őt alakító színészről!

Marhanagy marha


szerző:
2016.04.18. 22:00
Marhanagy marha

Chili Reuben, a híres gyorsétterem-kritikus és showman holttestére bukkannak.

Az őrszem


szerző:
2016.04.11. 22:00
Az őrszem

Egy profi pókerjátékos holtteste kerül elő egy ipari aprítógépből.

A golfkirály


szerző:
2016.04.04. 22:00
A golfkirály

Egy tehetséges minigolf-játékos hullájára bukkannak.

Csókjelenetek, melyekre az örökkévalóságig is vártunk volna!

Aki egyszer beleszeretett egy sorozatba, tudhatja, hogy mindig akad legalább egy szerelmi szál, aminek a beteljesedésére a végtelenségig kell várni. Nem egy ilyen történelmi egymásra találásról volt már szó: nézzük a legjobbakat.

Süti, nem süti


szerző:
2016.03.21. 21:50
Süti, nem süti

Egy nemrég szabadult, jó útra tért fegyenc holttestére bukkannak, aki egy rehabilitációt szolgáló pékségben dolgozott.

A könyvesbolt rejtélye


szerző:
2016.03.07. 21:25
A könyvesbolt rejtélye

Egy hátrányos helyzetű diákokkal foglalkozó tanárnő holttestére bukkannak egy könyvesboltban.

A Dr. Csont sztár mellékszereplői

A nagysikerű sorozatokban gyakran szerepelnek hírességek egy-egy cameó erejéig. Nincs ez másként a Dr. Csontban sem. Egyes mellékszerepekben feltűnt már egy angol komikus vagy rock legenda épp úgy, mint egy rajzfilmkarakter.

Médium a levesben


szerző:
2016.02.29. 21:25
Médium a levesben

A fiatal Justine holttestére bukkannak egy fa belsejében, aki népszerű médium volt. Hamarosan kiderül róla, hogy valójában csak pénzt akart kicsalni az ügyfeleitől, így többeknek volt indítéka megölni őt.

Retró mese


szerző:
2016.02.22. 21:25
Retró mese

A mai epizód különleges, jubileumi adás. Booth és Bones, no meg a csapat: a főszereplők, bár mindenki egy kicsit más szerepben látható

De vajon hol dolgozik az igazi Dr. Csont?

A sorozatban egy szuper kísérleti laboratóriumban mentik meg a társadalmat a kreatív holttest-eltűntetési technikákkal dolgozó gyilkosok okozta pusztulástól. A kérdés, hogy egy valóságos helyszínen folynak a történések, vagy a fantázia szülte a Jefferson Intézetet?

Az ördög a részletekben rejlik


szerző:
2016.02.15. 21:25
Az ördög a részletekben rejlik

Egy neves pszichológia professzor levágott kezét találják egy kukában. Ahogy egyre több testrésze kerül elő a város különböző szeméttelepeiről, arra is fény derül, hogy a professzor a tanítványain folytatott kísérletet, és tudtuk nélkül manipulálta őket.

Az utolsó rejtvény


szerző:
2016.02.08. 21:20
Az utolsó rejtvény

Savval leöntött hullát találnak egy gáztelepen. Hamar kiderül, hogy a híres rejtvényírót, Lawrence Brookst gyilkolták meg.

8. évad, 15. rész - Lövés a múltba

Brennan visszamegy a laborba dolgozni, ahol valaki rálő. Booth még épp időben érkezik, hogy értesítse a mentőket, de a műtőben kétszer leáll Brennan szíve. „Álmában” találkozik halott anyjával, azonban később az élmény valódiságát nem hajlandó elismerni. A csapat nyomozni kezd, hogy hátha a Brennan által épp vizsgált, hídról lezuhant férfi holttestének köze lehet a gyilkossági kísérlethez. Sweets és Sparling több tanút is kihallgat, aki aznap este az épületben volt, de Sweets úgy érzi, mindenki gyanús.

6. évad, 10. rész - Hamis barátok

Egy gazdag, egyedülálló nő holtestére bukkannak a saját fürdőszobájában, az esetet az áldozat barátja fedezi fel. Booth és Brennan az Amerikában élő kínai kolónia tagjai között kezdi el keresni a tettest. A nyomozás során kiderül, hogy a vélelmezett áldozat nem halt meg, és a holttest az egyik ismerőséé. Booth-nak, Brennannek és Hannah-nak közösen kell elrendezniük hármójuk sajátságos kapcsolatát.

6. évad, 9. rész - Tükörkép


szerző:
2015.07.20. 21:20
6. évad, 9. rész - Tükörkép

Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

6. évad, 6. rész - Titkok a mélyben

Két különös eset ügyében nyomoz a csapat, és mind a kettő a tengerrel kapcsolatos. Booth és Brennan egy fiatalember maradványai miatt kezd nyomozni, akit minden jel szerint egy középkorú nő ölhetett meg, Cam pedig Daisyvel együtt egy másfél százada elsüllyedt rabszolga-kereskedő hajó roncsai között talált csontokat azonosít.

6. évad, 5. rész - Bebetonozva


szerző:
2015.07.06. 21:20
6. évad, 5. rész - Bebetonozva

Egy betontömbben elrejtett koponyára bukkannak. Hodgins és Angela ez alapján képesek rekonstruálni az egész csontvázat. Brennan pedig Arastoo közreműködésével kideríti a halál okát. Booth-nak is van miért és kiért aggódnia, mert az agilis Hannah-t egy riport-körútján lövés éri.

6. évad, 4. rész - A fejvadász


szerző:
2015.06.29. 22:20
6. évad, 4. rész - A fejvadász

Két különböző helyszínen bukkannak rá ugyanannak a hullának a testrészeire. Az áldozat óvadéki fejvadász volt, aki egy gyilkosságért elítélt szökevényt üldözött. Brennannek nincs könnyű dolga, kénytelen elfogadni a Tudós Haver, a népszerű gyermekműsor házigazdájának az ajánlatát, aki hajlandó segédkezni az ügyben, cserében a következő műsorát a laborban forgathatja Bones vendégszereplésével.

6. évad, 3. rész - Gyilkos valóságshow

New Jersey partvidékén egy erősen oszló hullát találnak. Amikor Brennan és Booth nyomozni kezd az ügyben, kiderül, hogy az áldozat egy valóságshow körül csoportosuló bulizós csapat tagja volt. Brennan izgalmas lehetőséget lát az ügyben, de közben depresszióra hajlamos asszisztensét, Colin Fishert is bátorítania kell. Booth és Hannah elhatározza, hogy összeköltöznek, Angela terhességéről pedig tudomást szereznek a többiek is.

6. évad, 2. rész - Szerelem mindhalálig

Egy nemzeti park egyik barlangjában két holttestet találnak: egy férfit és egy nőt, szinte még egymás karjaiban. Clark Edison, aki visszatért a Jefferson intézetbe, segít Brennannek kideríteni, hogy ki és miért lökhette le a párt egy szirtfalról. Booth-t is nagy meglepetés és öröm éri, amikor Hannah visszatér Afganisztánból, de mind neki, mind Brennannek meg kell tanulnia kezelni ezt az új helyzetet.

6. évad, 1. rész - A nagy csapat visszatér

Cam állása a törvényszéki kórboncnoki intézetben veszélybe kerül, amiért nem képes egyértelműen azonosítani egy nagy port felvert gyermekhalál áldozatát. Caroline úgy dönt, hogy azonnal összetrombitálja a csapatot, hogy siessenek Washingtonba, és mentsék meg Camet. Booth Afganisztánból, Brennan és Daisy Indonéziából, Hodgins és Angela Párizsból érkezik, Sweets pedig hosszabb szabadságát szakítja meg. 

Emily Deschanel ismét fiút szült

A harmincnyolc éves színésznő június nyolcadikán adott életet második gyermekének.

9. évad, 24. rész - Nagyok játszmája

Booth sejtelmes hívást kap, amelyben közlik vele, hogy információjuk van a Szellemgyilkos kapcsán felmerült tégláról az FBI-ban. A hívót azonban, akiről környezete azt hiszi, hogy csak egy bolond, aki összeesküvés-elméleteket gyárt, még azelőtt megölik, hogy beszélhetne Booth-szal. Az áldozat piercingjében kompromittáló adatokat találnak politikusokról, üzletemberekről, diplomatákról, és az is kiderül, hogy a kormány ölette meg. Mielőtt azonban Angela eljutna az adatok teljes feldolgozásához, és kiderülne, ki a besúgó az FBI-ban, a Jeffersont hackertámadás, Booth-t pedig életveszélyes támadás éri.

Fókusz 15-06-09


szerző:
2015.06.09. 19:25
Fókusz 15-06-09

Fókusz: Nagy pénz, nagy foci? - Százmilliós járgányokkal járnak a magyar sztárfocisták. A magyar szurkolók a teljesítményt várják. Szelfibajnokok - Gyuri bácsiék újult erővel állnak színpadra, a rajongók szétszedik őket egy közös fotóért. Megdöbbentő pusztítás - Magyar régész az Iszlám Állam nyomában. Dezső Tamás már a frontvonalon járt, hogy felmérje a helyzetet.

Zooey Deschanelt nem érdekli a súlya

A Dr. Csont sztárjának testvére igyekszik egészségesen étkezni és sokat mozogni, viszont nem akar úgy kinézni, mint egy modell.

Eladó Emily Deschanel húgának háza

A várandós Zooey Deschanel nemrég új otthont vásárolt vőlegényével, ezért mihamarabb szeretnének megszabadulni régi lakhelyüktől.

Újra angyallá változott David Boreanaz

A Dr. Csont sztárja Twitter oldalán kívánt boldog születésnapot a Buffy, a vámpírok réme főszereplőjének, aki angyalnak nevezte a sármos színészt.

Zooey Deschanel rejtegeti gömbölyödő pocakját

A fiatal színésznő kénytelen elfedni a kamerák előtt napról napra növekvő pocakját a New Girl című sorozat miatt.

Jótékonyságból hokizott Boreanaz

A Dr. Csont színésze köztudottan rajong a jégkorongért, ezért örömmel mondott igent a jótékonysági rendezvényre, melyet árva és örökbefogadott gyermekek támogatására szerveztek.

Eljegyezték Zooey Deschanelt


szerző:
2015.01.29. 10:33
Eljegyezték Zooey Deschanelt

Emily Deschanel húga nemrég jelentette be, hogy babát vár Jacob Pecheniktől, aki az örömhírt követően megkérte a lány kezét.

David Boreanazt megsebesítette egy jégkorong

A Dr. Csont sztárját egy interjúban kérdezték legutóbbi élményeiről, melyek között a színész megemlítette hokizás közben szerzett sérülését.

Emily Deschanel húga is babát vár

A Dr. Csont sztárja és testvére, a szintén színésznő Zooey Deschanel hamarosan anyai örömök elé néz, ráadásul majdnem egy időben.

Emily Deschanel terhessége kapóra jött a sorozat készítőinek

A Dr. Csont színésznője második gyermekével várandós, így valószínűleg Booth és Brennan családja is plusz egy fővel bővül.

David Boreanaz rendezőként is kipróbálta magát

Brennan és Booth népszerű sorozata, a Dr. Csont decemberben ünnepelte kétszázadik epizódját, melyet a széria főszereplője rendezett.

Emily Deschanel babát vár


szerző:
2014.12.29. 20:21
Emily Deschanel babát vár

Hamarosan plusz egy fővel bővül a Hornsby család, hisz a Dr. Csont csinos színésznője második gyermekével várandós.

Téli szünetre mennek a sorozatok

Azonban aggodalomra semmi ok, hisz kedvenceink a jövő év elején visszatérnek a képernyőre.

Már csak kilencet kell aludni és visszatér a Szulejmán!

November 17-től visszatérnek az RTL Klub képernyőjére a nézők által legkedveltebb külföldi sorozatok, köztük a Szulejmán. Ettől a naptól megváltozik a délutáni-esti műsorok kezdési időpontja is.
 

Kobe Bryant nagy rajongója Emily Deschanelnek

​A Dr. Csont színésznője és szintén híres testvére egy helyszínen forgatott, ahova a híres kosaras is ellátogatott.

Mozgalom indult a Szulejmán megmentéséért

Szulejmán, Dr. Csont, A mentalista, a Taxi, és A helyszínelők…. az RTL nézőinek kedvenc sorozatai, de tényleg veszélyben vannak?

 

Mi lesz veled Szulejmán?


szerző:
2014.09.29. 14:45
Mi lesz veled Szulejmán?

Szulejmán, Dr. Csont, A mentalista, a Taxi, és A helyszínelők…. az RTL nézőinek kedvenc sorozatai, de tényleg veszélyben vannak?

David Boreanaz az ALS ellen


szerző:
2014.09.24. 14:28
David Boreanaz az ALS ellen

A Dr. Csont sztárja is elfogadta a kihívást és részt vett az ALS Ice Bucket Challenge jótékony játékán.

Fókusz 13-08-27


szerző:
2013.08.27. 19:45
Fókusz 13-08-27

Fókusz: Légy a feleségem! - Őrült lánykérések földön, vízben, levegőben. És megmutatjuk, melyiken röhög ma az egész világ. Álomnyeremény - Milliókat hozott el az 1 perc és nyersz!-ből és meglátogathatta édesanyját Kambodzsában. A találkozásról videó is készült. Közutálat - Parkolóőr, jegyellenőr, adóellenőr. Sokat szidott szakmák képviselői vallanak az őket ért támadásokról.

Kedvenceink visszatértek a képernyőre

Három sorozat is új évfolyammal tér vissza az RTL Klubra. A Dr. Csont 8. évada már elkezdődött, kedden a Mentalista 5. majd rögtön utána a Döglött akták 7. évadát kezdjük vetíteni. Simon Baker is beszélt a sorozat forgatásáról és a várható fordulatokról.

Bertalan Ági, az RTL II hangja


szerző:
2012.10.02. 07:30
Bertalan Ági, az RTL II hangja

Hogy mi a közös a Sex és New York Mirandájában és a Dr. Csont Temperance-ében? A válasz: Bertalan Ágnes. A színésznő kölcsönzi mindkét vehemens karakter hangját.

Reflektor 12-02-08


szerző:
2012.02.09. 00:20
Reflektor 12-02-08

Reflektor: Nagyágyúk hozzák el a tavaszt az RTL Klubon! A jövő nagy színésznői.

Dr.Csontnál járt a Fókusz


szerző:
2011.01.10. 20:19
Dr.Csontnál járt a Fókusz

Dr. Csont a szép, de különc tudós, és az őt csodáló, jóképű FBI ügynök kapcsolata több mint érthetetlen. Izzik körülöttük a levegő, a nézők talán éppen ezért imádják őket. A népszerű sorozat főhőseit alakító színészekkel a Fókusz riportere Los Angelesben készített exkluzív interjút.

A Dr. Csont sztárjai kemény helyzetbe kerültek

A színészek olyan jelenetet forgattak, amelyre csupán egyszer nyílt alkalmuk, egy percük volt, hogy tökéleteset alkossanak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való