KERESÉS search-close

Dublin

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dublin"

Pénz és nyelvtudás nélkül mentek ki Dublinba szerencsét próbálni

Dalmáról és Balázsról először 2016-ban halhattak a nézők az RTL Híradóban, amikor is Dalma nyílt levélben közölte az egész ország előtt, hogy a magyar fiataloknak csak külföldön van esélyük. Az IVM stábja két évvel a levél után a fiatal párral Dublinban találkozott. Ahogy ők fogalmaznak, Miskolcról Anglia helyett, Írországba repítette őket a sors. Egyelőre semmi sem úgy alakult, ahogy tervezték.

Dalma úgy érezte, nincs jövője itthon

A miskolci Simai Dalma történetét két évvel ezelőtt mutattuk be. Úgy érezte, nincs jövője Magyarországon és nyílt levelet is írt a kilátástalan helyzetéről. Ma már Dublinban él a férjével. Az Isten veled, Magyarország stábjának elmondták történetüket.

Kilátástalannak érezték helyzetüket, Dublinba menekültek

Péter és Veronika Abu Dhabiban kezd új életet, hogyan tudnak beilleszkedni? | Dalmáék azt mondják, a kilátástalanság elől mentek Dublinba, megtalálták a számításaikat? | Hogyan lett a sorozatszínésznő Heniből menő ingatlanos Los Angelesben?

Tápiószeléről Írországba mentek a nyugodt életért

A Molnár család egy jól működő pizzériát hagyott otthon a Pest megyei Tápiószelén, hogy Írországban kezdjen új életet. Azt mondják, az otthoni álmokat feladták azzal, hogy ide kiköltöztek, de itt újakat teremtettek. Bár azt azért érzik, hogy az itt megteremtett egzisztenciának kemény ára van.

Christina Aguilera egy izgalmas titkot árult el magáról!

Az énekesnő a napokban Dublinból posztolt képet magáról, ami több szempontból is érdekes a rajongói számára…

Gigantikus szivárvány Dublin felett

Gigantikus szivárvány ívelt át Írország fővárosán vasárnap. A hatalmas boltív azon a napon jelent meg, amikor a köztársaság a brit uralom elleni húsvéti felkelésre emlékezett a 100-ik évfordulón. A szabadságharc rövid volt 1916-ban, a brit katonaság vérbe fojtotta, a vezetők közül többeket kivégeztek. A hívő római katolikus írek közül sokan azt mondták a szivárvány láttán: isten így jelezte, hogy szereti őket.

Hatalmas minyon keseríti meg a dubliniak életét

12 méteres szörnyeteg okozott káoszt tegnap az ír fővárosban. Elkezdődött az armageddon, amelytől mindannyian rettegtünk!

Feledtük a fájdalmat, elrepültünk az élmények birodalmába

A Fókusz felülhetett arra a repülőgépre, amely súlyos betegségekkel harcoló gyermekeket repített életreszóló élményeik birodalmába. A Bátor Tábor írországi központjában megható pillanatoknak voltunk szemtanúi.

Vibrátort ajándékozott diákjának a tanár

A Montgomery megyei hatóságok pénteken letartóztattak egy tanárt Dublinban, mert szexuális segédeszközt adott a tanítványának.

Orbán: Az alacsony adózás hívei vagyunk

A magyar miniszterelnök az ír kormányfővel tárgyalt, ezután beszélt arról, hogy az alacsony adók versenyt hoztak az európai országok között, és erre az Európai Uniónak szüksége is van.

Összecsapások a királynő miatt

Rohamrendőrökkel csaptak össze a brit uralkodó látogatása ellen tiltakozó ír tüntetők Dublinban.

Bombafenyegetés a királynő látogatása előtt

Dublin közelében hatástalanították azt a bombát, amit valószínűleg a királynőnek szántak.

Tojászápor fogadta Tony Blairt Írországban

Az iraki háború ellen tüntetők hajigálták meg az egykori brit miniszterelnököt Dublinban szombaton.

Bocsánatotkérés a gyermekmolesztálásokért

Bocsánatot kért Dublin érseke, miután csütörtökön gyermekmolesztálási botrány tört ki Írországban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való