KERESÉS search-close

Előzetesek

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Előzetesek"

Sebestyén Balázs keményen beszól Gáspár Lacinak!

Hiába Laci minden igyekezete, Sebestyén Balázs szerint úgy néz ki nyomozótársa Vasember maszkban, mint egy...

Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL KLubon!

Hoppá! Gáspár Laci bezsebeli az év tippje díjat?

Gáspár Laci olyan nevet mond a Békára, ami szinte felrobbantja a stúdiót! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Előzetes: „Milyen az a majdnem aktus?” (10.24.)

Péter újabb randira hívja Dorkát, a gyönyörű elvált asszonyt…, aki a kelleténél többet iszik. Vivien, a nagylány a friss szakítás után munkahelyet vált, Laura pedig még egy szabadulószobába is bemerészkedik, hogy kinyomozza, kivel osztotta meg az ágyát valójában. A nap végén újabb meglepetés vár a Labanc családra – mind közül a legnagyobb.

Előzetes: Félévente új kocsi és új csaj az Apatigrisben? (10.24.)

Péter újabb randira hívja Dorkát, a gyönyörű elvált asszonyt…, aki a kelleténél többet iszik. Vivien, a nagylány a friss szakítás után munkahelyet vált, Laura pedig még egy szabadulószobába is bemerészkedik, hogy kinyomozza, kivel osztotta meg az ágyát valójában. A nap végén újabb meglepetés vár a Labanc családra – mind közül a legnagyobb.

Előzetes: Tibinek olyan helyről jön a segítség, ahonnan nem várta! (10.22.)

Tibi egy bizalmas feladattal keresi meg Szlávent, ami valaki másnak is felkelti az érdeklődését. Stefi bajba kerül, de vajon ki siet a segítségére? Laura trükkös eszközökkel próbálja előmozdítani Kristóf válását. A nagy kalandok után azt is megtudjuk, üres kézzel térnek-e haza Renátóék?

„Bebizonyítom neki, hogy mekkora egy aljas féreg vagy” – a következő részben

Laci és Árpád egyszerűen nem bírnak leállni, képtelenek abbahagyni a marakodást és a gyűlölködést...

Előzetes: Virág senkit sem tűr meg maga mellett?

Az már kiderült, hogy a fiatal lány nem szégyellős és már azt is többször hangoztatta, hogy ő Peti gazdáért jött, nem barátkozni – a feszültség egyre nő Laura, Anett és Virág között.

Előzetes: Vali bevetésre indul! (10.21.)

Margit néni a panzióban talál készséges segítőre. Tibi újabb képtelen tervbe akarja belerángatni Valit. Tamás beavatja Mónikát az örökséggel kapcsolatos nagy felfedezésébe. Marosi és Laura újra egy asztalhoz ülnek, de vajon meg tudnak békélni egymással?

Előzetes: Juli borzalmas dologgal találja szembe magát

Szerencsére Gizi azonnal Juli segítségére siet…

Előzetes: Árpád ismét megmutatja az igazi arcát!

Laci egyelőre nem akarja feladni azt a tervét, hogy bebizonyítsa Gizinek az igazát Árpádról, csakhogy a Harmath apukának is lesz ehhez egy-két szava…

Laci beleveti magát a randizás rejtelmeibe – a következő részben

Gizi elvesztése óriási fájdalom volt Lacinak, de most úgy tűnik, tovább szeretne lépni – vagy mégsem?

Előzetes: Bettinek felcsillan a szeme, mikor befut az első jelentkező

A gazdasszony már izgatottan várta a levelek alapján kiválasztott fiatalembereket, és egyelőre úgy tűnik, elégedett a döntésével.

Előzetes: Tibi vs. Dodi?! (10.20.)

Margit néni lopás miatt ugrasztja a polgárőrséget. Tibi nyomozását le akarják állítani, de vajon hallgat a szép szóra? Lali kéretlen tanácsok helyett új frizurát szeretne; Szláven óvatlanul magára vonja valakinek a figyelmét; Stefi pedig érdekes párbeszédnek lesz fültanúja.

A Konyhafőnök VIP konyhájában eluralkodik a pánik! Jön a legújabb évad!

A gasztro reality legújabb évada még idén az RTL Klub képernyőjére kerül, ahol a hírességek a könnyeikkel küszködve néznek szembe a zsűri kihívásaival.

Sztárdömping: Itt a Keresztanyu első előzetese!

Az RTL Klub bemutatja a Drága örökösök alkotóinak új sorozatát: ebben a történetben egy kicsit mindenki átlépi a határt...

Friderikusz Sándor nem örök fiatalságot ígér, hanem a valóságos jövőt

A műsor házigazdája időutazásra hívja a nézőket. Tanulságos és szórakoztató lesz. Meglátjuk, hogy az emlékek idővel megszépülnek-e, vagy hogy a jelenbeli tévedéseket helyre lehet-e hozni - például meg tudunk-e bocsájtani ha kell, esetleg cipeljük-e a múltunk keserő emlékeit évtizedeken át.

Attila érdekesre nyomra bukkant Áronnal kapcsolatban – a következő részben

Nóráék nem adják fel a nyomozást és mindenáron ki akarják deríteni, hogy hol van a döntő bizonyíték arról, ki gyújtotta fel a Gyermekfalut.

Előzetes: Pestről Budára Csillagkapuval?! (10.25.)

Vasárnap 21 órától az RTLII-n Záhonyi, Orosz Gyuri és Trabarna!

Előzetes: Vigyázat, banyatankos támadás! (10.18.)

Az évad második részében (196. epizód) Al-Gharati Magyed, Gajdos Zoltán és Horváth Gábor fellépését láthatjuk.

Gáspár Laci óriási átalakuláson esik át az Álarcos énekes következő adásában!

A Nyomozók a következő adásban az eddigieknél is különlegesebb szettekben ülnek a nyomozó pultba! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Hargitai Bea felvilágosította Istenes Bencét!

Miután Bence kételkedik Bea tippjében, a Nyomozó visszavág a műsorvezetőnek! Álarcos énekes minden vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Így folytatódik A mi kis falunk 5. évada!

Megbolondul a Polgi? Viki és Lacika együtt? Gyilkosság Pajkaszegen? Ellopják Gyuri kocsiját? MI TÖRTÉNIK MÉG ITT?!

Előzetes: Szifon meggazdagszik?! (10.17.)

Szifon és Baki nem akármilyen harcot vívnak... A mi kis falunk szombaton folytatódik!

Előzetes: Tünde veszélyt érez

A családi pikniken Zsolt és Aliz egyre közelebb kerülnek egymáshoz, így Tündének rossz érzése támad, és a közbelép.

Előzetes: Nóra egy lépéssel közelebb kerül Áron naplójához

Attila jó híreket hoz az ügyvédnőnek, aki úgy érzi, van remény arra, hogy megtalálják Áron naplóját.

Zsolt és Aliz egyre közelebb kerülnek egymáshoz – a következő részben

A családi piknik során Luca és Tündi is felfigyelnek arra, hogy Aliz rég volt olyan boldog, mint most, mikor Zsolt közelében van...

Előzetes: Ma este kiderül, ki lesz 2020. Nyerő Párosa! (10.16.)

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja, Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával, Takács Zsuzsika fitneszedzővel, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli , a Belmondo zenekar frontembere és felesége, Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című show-műsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő-jelölt, aki jelenleg műköröm-építéssel foglalkozik. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

Előzetes: Gömöri András Máté visszatér! (10.19.)

Renátóék egy titokzatos levelet próbálnak lenyomozni. Mónika a kezébe veszi fia kétes ügyeit, miközben Tamás váratlan ismerősbe botlik. Benedek alezredes megdöbbentő információk birtokába juthat, de vajon mihez kezd velük?

Előzetes: Rockpárbaj Ökörapátiban! (10.16.)

Ibolya tárgyalásán végre kiderülhet, ki a valódi bűnös. Subicz rockpárbajra készül a kocsmában, szerencsére az Ökörapátiak nem hagyják egyedül. Mindeközben ismét felbukkan a faluban a Szarajevói szűz, de vajon ki lesz az a szemfüles, aki megszerzi magának?

Előzetes: A sztárpárok a mélybe vetik magukat! (10.15.)

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja, Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával, Takács Zsuzsika fitneszedzővel, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli , a Belmondo zenekar frontembere és felesége, Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című show-műsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő-jelölt, aki jelenleg műköröm-építéssel foglalkozik. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

November 1-től Életünk története Friderikusz Sándorral az RTL Klubon!

Időből végtelenül sok van. Legalább is azt hisszük, mikor még fiatalok vagyunk, de aztán rájövünk, az időnk egyre gyorsabban fogy. Friderikusz Sándor új műsorában ismert párok és párosok néznek szembe az idő múlásával. Mert az idő senkit nem kímél!

Nóra meglátogatja Áront a börtönben – a következő részben

Az ügyvédnő azt reméli, hogy a Gyermekfalu gyújtogatójánál célt fog érni…

Előzetes: Rácz Jenő rosszul lesz játék közben? (10.14.)

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja, Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával, Takács Zsuzsika fitneszedzővel, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli , a Belmondo zenekar frontembere és felesége, Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című show-műsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő-jelölt, aki jelenleg műköröm-építéssel foglalkozik. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

Előzetes: „Ki fogom hozni Mikit a börtönből!”

Az ügyvédnő a fejébe vette, hogy Szántó Áron naplója segítségével megmentheti volt férjét és kiszabadíthatja őt a rács mögül.

Előzetes: Vincének sötét múltja van?

Az építész szorult helyzetbe kerül, és nemcsak magát kell megóvnia, hanem azt a személyt is, akit a világon a legjobban szeret.

Timi bosszúra készül – a következő részben

Emánuel még nem is sejti, hogy hamarosan szembe kell néznie a fiatal lány haragjával…

Előzetes: Ibolya Attila ellen tanúskodik? (10.13.)

Renátóék újra idegenben kalandoznak, Tibi helyettük is idegeskedik. Újrakezdődik Ibolya tárgyalása, de ezúttal vajon sikerül-e előrébb jutni az ügyben? Mihályék az állásukat próbálják megmenteni, a panzióban pedig nagy a készülődés az esti vacsorára, ahol nem várt vendégek is felbukkannak.

Családi tragédia szakítja félbe Adél és Gergő esküvőjét – a következő részben

Adél és Gergő esküvőjét Nóra szakítja félbe, aki borzalmas hírt közöl a násznéppel.

Előzetes: Taktikázás és vita minden mennyiségben! (10.12.)

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja, Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával, Takács Zsuzsika fitneszedzővel, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli , a Belmondo zenekar frontembere és felesége, Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című show-műsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő-jelölt, aki jelenleg műköröm-építéssel foglalkozik. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

Óriási neveket sorakoztat fel az Apatigris!

Október 17-én rajtol el az Apatigris című sorozat az RTL Klubon, melyben többek között olyan nagy nevek tűnnek fel, mint Scherer Péter, Kamarás Iván, Für Anikó, Haumann Péter, Simon Kornél, Rujder Vivien, Michl Juli, Schmidt Sára, Balla Eszter és Gryllus Dorka.

Előzetes: Új szobor Pajkaszegen? (10.10.)

A falu számlájára nagy összegű támogatás érkezik, ami merész ígéretekre és nagylelkűségre sarkallja a Polgármestert. Nézd A mi kis falunk következő részét szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

Előzetes: ˝Laci meghalt!˝


szerző:
2020.10.09. 23:55
Előzetes: ˝Laci meghalt!˝

Adél nem is sejti, hogy vőlegénye mire készül. Már éppen átadná magát a nagy napnak, amikor hirtelen egy szörnyű hír árnyékolja be a pillanatot.

Előzetes: Nóra megtudja, hogy van remény Miki kiszabadítására

Adélt nem hagyja nyugodni a lelkiismerete, ezért úgy dönt, mindent elmond Nórának, ami nyilvánvalóan reményt ébreszt majd az ügyvédnőben...

Gergő és Adél elhagyják a Mátyás király teret? – a következő részben

Most, hogy a szerelmesek megegyeztek abban, az életüket Kambodzsában folytatják tovább, el kell dönteniük, valóban maguk mögött hagyják-e az eddigi életüket.

Előzetes: „Öntsd a gatyádba, Szerelmem!” (10.09.)

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja, Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával, Takács Zsuzsika fitneszedzővel, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli , a Belmondo zenekar frontembere és felesége, Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című show-műsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő-jelölt, aki jelenleg műköröm-építéssel foglalkozik. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

Darth Gáspár:

Gáspár Laci Darth Vaderként érkezik nyomozni a 6. adásba, ám a mindent tudó Hargitai Beának komoly fejtörést okoz ezzel. Majd sarokba szorítja a Banánt! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Rujder Vivien karaktere összeszűri a levet a főnökével?

Vivi inkább a főnökéhez költözne, mint az apjához. Hogyan folytatódik a lány története? Október 17-től kiderül az RTL Klubon!

Levente édesanyja megint mindent összekuszál? – a következő részben

Nórának már meggyűlt a baja Evelinnel, és úgy tűnik, ez most sem lesz másképp…

Az Apatigris három nő mellé bevállalna egy negyediket is!

Új sorozat indul az RTL Klubon Scherer Péter, Rujder Vivien, Michl Juli és Schmidt Sára főszereplésével! Apatigris október 17-től az RTL Klubon!

Néha az Apatigrist is kihozzák a sodrából a lányai...

Szandra, a legkisebb lány úgy dönt, hogy hazaköltözik az édesapjához. Az Apatigris és három lányának története október 17-től az RTL Klubon!

Előzetes: Mónika és Nándi újra egymásra talál? (10.09.)

Mónika és Nándi újra közösen lépnek akcióba, de ennek nem mindenki örül a családból. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Rácz Jenő érzékeny pontjára tapintanak (10.08.)

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja, Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával, Takács Zsuzsika fitneszedzővel, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli , a Belmondo zenekar frontembere és felesége, Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című show-műsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő-jelölt, aki jelenleg műköröm-építéssel foglalkozik. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

Így reagál egy Apatigris, ha egy idegen pasit talál a lánya ágyában!

Apatigris október 17-től az RTL Klubon!

Lucára rátalál újra a szerelem? – a következő részben

Lucának eddig nem volt túl nagy szerencséje a párkapcsolatokban, de most talán újra lehetősége lesz arra, hogy megtalálja a boldogságot.

Előzetes: Mire készül Jaskó Bálint Ökörapátiban? (10.08.)

Subicz csalival szeretné teljesíteni titkos megbízását. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Gergő óriási megtiszteltetésben részesül – a következő részben

Az üzletember mindig is büszke volt arra, amit elért a karrierjében és most úgy tűnik, hogy ezzel nincs egyedül.

Előzetes: Berényi Timi most emberére akadt!

A fiatal lány mindenen és mindenkin képes átgázolni, csakhogy elérje a célját, azonban egy valakivel nem számolt…

Előzetes: Szonját sokkolja Vince magánéleti titka

Az építész lány olyan dolgot tud meg kedveséről, amit egyszerűen nem akar elhinni.

Előzetes: Minden nap egy Sztojka, a fogorvost távol tartja! (10.07.)

Subicznak fogorvos kell, de sürgősen! Szerencsére a Sztojka-család intézkedik. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

 Zsolt Krisztián helyébe lépett – a következő részben

Bartháék megállapodtak abban, amíg Krisztián a fronton harcol, addig Zsolt veszi át a testvére helyét és megóvja Aliz mindentől.

Előzetes: Újra DNS-minták után kutatnak Ökörapátiban (10.06.)

Subicztól egy magas rangú személy kér szívességet. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Visszatér a Showder Klub az RTL II-re vadonatúj részekkel! (10.11.)

A 26. évad 1. részében (195. epizód) Csenki Attila, Kőhalmi Zoltán, Fülöp Viktor és Felméri Péter fellépését láthatjuk. A teljes adás visszanézhető majd az RTL Moston!

Sebestyén Balázs a Békánál és a Dinónál is kiveri a biztosítékot!

Balázs először Beának szól be, de a talpraesett Nyomozó cseppet sem jön zavarba. A maszkos énekeseknél viszont telik a pohár... Álarcos énekes vasárnap esténként 19.00 órától az RTL Klubon!

Előzetes: Orosz Gyuri vadonatúj önálló esttel jelentkezik! (10.04.)

Gyuri egész estés műsorában a megoldható és a megoldhatatlan problémákkal foglalkozik. Melyik számunkra a fontosabb? Kinek mi a fontosabb? Meghalt a szomszéd Gyuri bácsi, vagy elromlott a kazán... Ilyen és hasonló filozófiai kérdéseket boncolgat ezen a nem mindennapi estén.

Előzetes: Orosz Gyurinak minden problémára van megoldása! (10.04.)

Gyuri egész estés müsorában a megoldható és a megoldhatatlan problémákkal foglalkozik. Melyik számunkra a fontosabb? Kinek mi a fontosabb? Meghalt a szomszéd Gyuri bácsi, vagy elromlott a kazán... Ilyen és hasonló filozófiai kérdéseket boncolgat ezen a nem mindennapi estén.

Az Elefánt bemutatott Sebestyén Balázsnak!

Sebestyén Balázs olyat mond az Elefántról a következő adásban, ami felbosszantja a maszkost! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Gáspár Laci kapja az ívet a visszatérése után!

Sebestyén Balázs és Istenes Bence nem kímélik a Nyomozót a következő adásban! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

NőComment PREMIER ELŐTT az RTL Most+-on!

Október 4-től már a televíziós premier előtt 1 héttel láthatod a NőComment új adásait az RTL Most+-on!

Előzetes: Adél álmainak Gergő szab határt

A fiatal lány úgy érzi, a világ másik oldalán olyan boldog lehetne, mint még soha, csak az a kérdés, hogy ehhez mit szól Gergő.

Előzetes: Simon és Vanda között örökre mindennek vége?

Úgy tűnik, a makacsság és az önfejűség a legnagyobb szerelmet is megölheti…

Oszi és Zsolt csapdát állítanak Gergőnek – a következő részben

Mivel az üzletember magától nem akarja visszaadni azt a fegyvert, amin Zsolt ujjlenyomata van, így Osziék más módszerhez folyamodnak. 

Előzetes: Subicz magánnyomozókat fogad? (10.05.)

A faluban rejtélyes támadások történnek, ezért a férfiak akcióba lendülnek. Subicz azon töri a fejét, hogy ússza meg a panzió büntetést. Ibolya tárgyalásán váratlan dolog történik, Marosi pedig kényes beszélgetés elé állítja egyik ügyfelét.

Előzetes:

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja, Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával, Takács Zsuzsika fitneszedzővel, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli , a Belmondo zenekar frontembere és felesége, Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című show-műsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő-jelölt, aki jelenleg műköröm-építéssel foglalkozik. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

Előzetes: Németh Kristóf A mi kis falunkban! (10.03.)

Németh Kristóf bukkan fel a faluban, ami nagy felbolydulást okoz. De vajon miért? Ha kíváncsi vagy, nézd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

Váratlan fordulat: Ilyenre még nem volt példa az Álarcos énekesben!

Ezen a héten az Álarcos énekesben az események olyan váratlan fordulatot vesznek, amire még nem volt példa a műsor történetében. Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Szonja a győzelmi mámorában elveszítheti Vincét? – a következő részben

Hiába figyelmezteti Gigi a barátnőjét, hogy a viselkedésével teljesen tönkreteszi Vince önbizalmát, Szonja egyszerűen nem bír leállni és csak a győzelem a fontos számára.

Hamarosan jön a Házasodna a gazda legújabb évada!

Már nem kell sokat várni, hogy elstartoljon a Házasodna a gazda legújabb évada, amelyben a szerelemé a főszerep! Figyelem, hamarosan Házasodna a gazda az RTL Klubon!

Előzetes: Kiderül a szigorú ellenőrnő titka? (10.02.)

Szláven nyerő tippet ad Vilmosnak, hogyan leplezhetik le az ellenőr legnagyobb titkát. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Dér Heniék direkt elbukják a játékot? (10.01.)

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja, Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával, Takács Zsuzsika fitneszedzővel, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli , a Belmondo zenekar frontembere és felesége, Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című show-műsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő-jelölt, aki jelenleg műköröm-építéssel foglalkozik. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

Négy gazda és egy gazdasszony keresi a szerelmet a Házasodna a gazda legújabb évadában!

Ők kaptak lehetőséget arra, hogy megtalálják az igaz szerelmet: ne feledjétek, hamarosan Házasodna a gazda az RTL Klub műsorán!

Így folytatódik a Házasodna a gazda 3. évada!

Figyelem! Négy gazda és egy gazdasszony tett fel arra mindent, hogy megtalálja az igaz szerelmet! Ez az ő történetük! Hamarosan Házasodna a gazda az RTL Klub műsorán!

Timi megint készül valamire – a következő részben

Mivel Nóra befagyasztotta Timi összes pénzforrását, azt várja, hogy a lánya bocsánatot kérjen tőle, és így visszaálljon a családi béke, csakhogy a fiatal lánynak más tervei vannak.

Előzetes: Stefiék életveszélyben! (10.01.)

Egyre jobban szorul a hurok Lali, Dani és Stefi nyaka körül, vajon sikerül megmenteni őket? A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Gyuri kórházba kerül?! (10.03.)

Erika első terhességi vizsgálata olajozottan haladna – de sajnos ott van Gyuri is. Nézd A mi kis falunk epizódjait minden szombaton 20 órától az RTL Klubon!

Előzetes: Timi legújabb terve mindenkit lesokkol

Nóra nagy bejelentés tesz, amit Oszinak és Lucának is hallania kell…

Előzetes: Oszkár bosszúból tönkreteszi Gergő és Adél kapcsolatát?

Oszi szeretné visszakapni azt a pisztolyt, ami mindenkit bajba sodorhat, de főleg Zsoltot – a terve azonban némi akadályba ütközik.

„Nem tudok élni nélküle” – a következő részben

Dorka rádöbben, hogy Vandának mi a baja, és mi lehet a megoldás a problémájára.

Előzetes: Subicznál az erő meg az ész verhetetlen kombináció! (09.30.)

A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Előzetes: Ez a feladat szó szerint „pusztító” lesz! (09.29.)

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja, Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával, Takács Zsuzsika fitneszedzővel, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli , a Belmondo zenekar frontembere és felesége, Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című show-műsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő-jelölt, aki jelenleg műköröm-építéssel foglalkozik. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

Novák Laci börtönbe kerül? – a következő részben

A bűnös sorsa most Harmath Gergő kezében van…

Előzetes: Anikó telefonjára titokzatos vészhívás érkezik (09.29.)

Tovább bonyolódik Lali, Sefi és Dani eltűnésének ügye, vajon a nyomukra bukkanak? A Drága örökösök epizódjait 1 nappal a tévés PREMIER ELŐTT láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 20 órától követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Vár a Mellékhatás az RTL Most+-on!

Szept. 22-től okt. 22-ig a Mellékhatás teljes első évada az RTL Most+-on! Részletekért kattints ide!

Hűha! Istenes Bence a Kakas után a Zebrával is kikezd?

Az Álarcos énekes műsorvezetője olyat tett, ami mellett képtelen volt Csobot Adél szó nélkül elmenni! Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Leleplezzük az Álarcos énekes új vendégnyomozóját!

Az Álarcos énekes új vendégnyomozója az X-Faktor mentora, Puskás Peti lesz! Vasárnap 19 órakor kapcsolj az RTL Klubra, mert egy újabb maszk leplezi le magát!

Előzetes: Óriási cirkusz nem csak Pajkaszegen! (09.26.)

Pajkaszeg állatorvosa kénytelen szembenézni legmélyebb gyerekkori félelmével. De mit keresnek a közmunkások az orvosi rendelőben és a cirkusz vadjai között? Ha kíváncsi vagy, nézd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

Előzetes: Kiderül, ki akarta megölni Gergőt!

Oszinak kell visszatartania a dühöngő üzletembert, mikor kiderül, valójában ki tett altatót a kulacsába.

Előzetes: Attila rátalál az eszméletlen Vandára

Attila egy nagyon kedves meglepetéssel érkezik haza, csakhogy egy nem várt szörnyűséggel szembesül a konyhában.

Aliz egy igazán értékes dolgot veszített el – a következő részben

Tünde nem is sejti, hogy igazából saját maga okozta lányának a kellemetlenséget.

Előzetes: Tibi és a szőke, nagymellű nők  (09.28.)

Tibi felajánlotta Tominak, hogy odaköltöztetheti Franciskát hozzájuk, de vajon mi lesz ebből? Az új epizódot már most megnézheted az RTL Most+-on, vagy hétfőn 20 órakor az RTL Klubon!

Előzetes:  A feszültség a tetőfokára hág a Villában! (09.25.)

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja, Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával, Takács Zsuzsika fitneszedzővel, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli , a Belmondo zenekar frontembere és felesége, Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című show-műsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő-jelölt, aki jelenleg műköröm-építéssel foglalkozik. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való