KERESÉS search-close

Erdész Hajnal

90 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Erdész Hajnal"

HARTAI PETRA:

Az Oltári csajok fináléjában végül Hajnalnak kötötték be a fejét. Hartai Petrát kérdezte a Fókusz Plusz stábja a telenovella befejezésének kulisszatitkairól.

Boldogító igennel és mesebeli kastéllyal ér véget az Oltári csajok története!

Három vidéki lány felköltözött a nagyvárosba, hogy szerencsét próbáljon. A tündérmesék végén általában a legkisebb testvér jár szerencsével. Lehet, hogy ez az Oltári csajokban sem lesz másként?

Oltári esküvő: Örök hűséget fogadtak egymásnak a szerelmesek

Eljött a nagy nap, amikor nemcsak a családtagok körében, de Isten szent színe előtt is felvállalták kapcsolatukat a fiatal szerelmesek.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla gyermeket vár Márktól!

Mikor elvesztette szerelmét, még nem is sejtette, milyen életreszóló ajándékot kapott tőle. Az esküvőn szembesült a ténnyel, hogy állapotos, de végül az Erdész lányokat és születendő gyermekének testvérét is beavatta a titokba.

A teljes adásért kattints IDE!

A valóságban is érvényes volt Hajnal és Jani esküvője?

Exkluzív! Hartai Petra mesélt a ceremónia után kameránknak arról, milyen érzés volt számára az egész stáb előtt kimondani azt a bizonyos igent, Dér Zsolt szemébe nézve. 

Szexuális zaklatás miatt csinált jelenetet Hajni

A híres ételkritikust úgy tűnik, nem csak a gasztronómiai élvezetek érdeklik. A fiatal séf egy ideig tűrte Anton közeledését, de a férfi végül átlépte a határt...

A teljes adásért kattints IDE!

Hajni: ˝Mióta hazudoztok a pofámba?˝

Angéla már épp készült bevallani, hogy mi van közte és Márk között, amikor váratlan csomag érkezett otthonába Hajninak címezve. 

A teljes adásért kattints IDE!

Jani nem bír Karola közelében lenni

A fiú attól fél, hogy édesanyja észreveszi, hogy előre gyászolja, de Hajnal nem hagyja, hogy emiatt eltávoladjon Jani Karolától.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk bevallja, hogy mit tett Jánossal

Ahogy Hajnit hallgatta, a lelkiismeret-furdalása egyre csak erősödött, míg végül elárulta, hogy valójában hogyan sérült meg János.

János magára haragította Hajnit

"Megnyerted a pénzt a főzősulihoz, és kaptál egy hivatalos meghívót az ünnepélyes átadóra, amit én lehet, hogy eltitkoltam kicsit így előled?"

A teljes adásért kattints IDE!

Megtalálták a titkot az Erdész lányok?

Rengeteg papírt kellett átbogarászniuk, mire végre rábukkantak egy különös dologra. Vajon ez elvezet majd Béla sötét titkaihoz?

Jani megfosztja Hajnit az álmaitól?

Eddig együtt dolgoztak azon, hogy a fiatal séf Párizsban folytathassa karrierjét. Végül meg is kapta a sorsdöntő esélyt, de az örömteli hír Janinál landolt, így az ő kezébe került Hajni jövője.

A teljes adásért kattints IDE!

Kulisszatitkok Hajni és Jani ágyjelenetéről

Meghitt romantikus jelenet csók nélkül? Pontosan! Hartai Petra és Dér Zsolt minden részletet elárultak karaktereik kapcsolatáról.

˝Ez sokkal jobb, mint álmaimban!˝

Éveket pazaroltak el eddig a szerelmesek, míg végül egymásra találtak. Kapcsolatuk azonban nem lehet felhőtlen, ugyanis Márk újra és újra beárnyékolja boldogságukat.

˝Jani számára én a te félig megrágott hamburgered vagyok?˝

Márk agya teljesen elborult a féltékenységtől. Hajni próbálta vele megbeszélni a dolgokat, de ő végig azt hajtogatta, hogy Johnny az ő B változata, aki csak az alfát utánozza.

A teljes adásért kattints IDE!

Az Oltári csajok színésze azt hitte, tényleg szerelmes belé partnere

Február 5-én nagy mérföldkőhöz érkezett a telenovella. A nézők már az első résztől kezdve tisztában vannak azzal, hogy János mit érez Hajnal iránt, ám mire a lány is megtudta, addigra már késő volt. Most viszont végre jókor voltak jó helyen, így beteljesülhetett a szerelmük.

Beteljesült Jani és Hajnal szerelme!

Annyi várakozás és tervezgetés után végre kettesben maradtak a fiatalok. 

A teljes adásért kattints IDE!

A Büró irodájában estek egymásnak a szerelmesek

Ketten összezárva? Mi más is történhetett volna az étterem rejtett kis zugában?! A fiatalok megragadták az alkalmat, hogy egy kicsit egymással is foglalkozhatnak.

Hajni és Jani már épp egymáséi lettek...

...amikor valaki közbelépett. A fiatalok aggodalmát csak tetézte, amikor megszólalt a váratlan vendég.

Elcsattant az első csók!


szerző:
2018.02.05. 20:30
Elcsattant az első csók!

Végre eljött a pillanat! János összeszedte a bátorságát, és becsöngetett Hajnalhoz. A lány alig hitt a fülének, amikor meghallotta a srác szavait.

A teljes adásért kattints IDE!

˝Ezek a szerelmi ügyek elég bonyolultak tudnak lenni...˝

János sajnálja, amiért hitt Vikinek. A lány azonban most eltűnt, ami talán azt jelenti, hogy már semmi nem állhat Hajni érzelmeinek útjába...

A teljes adásért kattints IDE!

Hajnal nehezen dolgozta fel, hogy mit kell tennie az információkért...

Mivel Karola nem volt hajlandó elárulni, hogy mit is szed a gyógyszerei helyett, a lány kénytelen volt utánajárni a rejtélynek. A titok megszerzéséért azonban be kellett épülnie a csoportba.

A teljes adásért kattints IDE!

Intim pillanatot zavart meg Hajni

Viki és János éppen egymás társaságát élvezték, amikor váratlanul csengettek. A srác ajtót nyitott Hajnalnak, aki fontos dolgot szeretett volna közölni vele, de a látványtól "sokkot kapott".

Szintet lépett Jani és Viki kapcsolata

Úgy tűnik, Hajnal későn döbbent rá, hogy mit is érez valójában legjobb barátja iránt. Végre rászánta magát, hogy mindent elmondjon Janinak, de ő éppen most mással van elfoglalva...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Nem bíznak Vikiben az Erdész lányok

Legidősebb testvérük furcsa elszólása elbizonytalanította Hajnalt, amit nővéreivel is megosztotott. Angéla is gyanakszik, de úgy tűnik, Pirost nem tudták meggyőzni.

A teljes adásért kattints IDE!

Így lehet zavarba hozni az Oltári csajokat és pasikat!

Biztos hogy sokan elgondolkodtatok azon, hogy ti már rég elpirultatok volna bizonyos a jelenetekben, a színészeken azonban ennek nyomát sem láttátok. Vajon mégis hogy lehet ez?

Hajnal bizonyítékot talált János szerelmére!

Karola elszólta magát Hajni előtt fia érzéseit illetően, amit a lány először el sem akart hinni. Majd úgy döntött, kutat egy kicsit János szobájában, hátha talál valamit, ami igazolná főnöke állítását. Piros segítségével meg is lett, amit kerestek...

A teljes adásért kattints IDE!

Hajni és Márk ismét egymásra talált a ˝babának˝ köszönhetően

Már rengeteg dolgon mentek keresztül a fiatalok, ám most úgy tűnik, a közös gyermek gondolata meglágyította a szívüket. Az intim pillanatnak azonban János is szemtanúja volt...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Márk vállalja az apai szerepet?

János és Hajnal éppen indultak a nőgyógyászhoz, amikor a lépcsőházban összefutottak Márkkal, aki rászánta magát, hogy mint lehetséges jövendőbeli apuka, kivegye a részét a szülői teendőkből. 

Ki lehet Hajni gyermekének az apja?

Jani találgatása teljesen kiborította Hajnit, ezért a lány úgy döntött, elárulja a titkot. 

Hajni: ˝Nem biztos, hogy megszülöm!˝

Ildikó egyáltalán nem leplezi, hogy mennyire lelkes a gondolattól, hogy hamarosan nagymama lehet. Ám sajnos Hajni nem osztozik édesanyja örömében, sőt az is lehet, hogy hallani sem akar babáról...

A teljes adásért kattints IDE!

Márk megtudta, hogy ő az apajelölt...

Angéla ezúttal sem tartotta tiszteletben húga magánéletét. Hajni egyelőre még nem akarta és nem is tudta beavatni Márkot terhességének részleteibe, de a legidősebb Erdész lány gondoskodott róla, hogy a srác képben legyen.

A teljes adásért kattints IDE!

Hűha! Hajni terhes?


szerző:
2018.01.08. 20:30
Hűha! Hajni terhes?

Már nem jönnek rá a ruhái, és hirtelen rosszul lett - a lány úgy döntött, csinál egy terhességi tesztet, aminek az eredménye mindenkit váratlanul érintett...

A teljes adásért kattints IDE!

Karola rájött, hogy kibe szerelmes a fia!

Miután Hajni újdonsült hódolója személyesen is udvarolni kezdett az Erdész lánynak, Jani féltékenysége nem ismert határokat. Ráadásul mikor Hajni elpanaszolta Karolának a fia „óvodás” viselkedését, az anyuka rádöbbent a lényegre…

A teljes adásért kattints IDE!

Hartai Petra:

Az Oltári csajokban Hajnalt alakító színésznő nem szereti, ha kötelezően buliznia kell, ezért sokszor inkább a családjával ünnepli a szilvesztert. Petra ráadásul az újévi fogadalmakért sem rajong. Hogy miért? Azt ő maga árulta el nekünk!

Piros lebuktatta Kornélt…


szerző:
2017.12.29. 20:30
Piros lebuktatta Kornélt…

Mivel a legfiatalabb Erdész lánynak gyanússá vált barátja furcsa viselkedése, elhatározta, hogy követni fogja őt. Egészen a kórházig nyomozott szerelme után, ahol szívfacsaró látvány tárult a szeme elé…

A teljes adásért kattints IDE!

 

Hoppá! Füves süti készült Karolának...

Miután Hajni tudomást szerzett főnökasszonya bakancslistájáról, nem volt rest, és bele is vágott, hogy teljesítse az egyik kívánságot. Bár Karola először nem értette, hogy mire készül az Erdész lány, végül nem tudta palástolni izgatottságát, és alig várta, hogy megkóstolja azt a bizonyos édességet...

A teljes adásért kattints IDE!

Karola a rendőrök kezére került!

Mivel a Büró tulajdonosa lebukott a sütemény miatt, a biztos urak bilincsbe verve vitték el a kávézóból. Hajni alig tudott hinni a szemének, de Karola még ebben a vészes helyzetben sem tudta visszatartani nevetését.

A teljes adásért KATTINTS IDE

 

Botrányba fulladt Márk és János dupla randija

Márk barátjával együtt tervezett programot a lányokkal, akiket a Büróba vittek a srácok. Ez lehet, hogy nem volt túl jó ötlet?

A teljes adásért kattints IDE!

Egy időben Hartai Petra volt a Jézuska!

Az Oltári csajokban Hajnalt alakító színésznő régebben a nővérével díszítette fel a karácsonyfát, a kisöccsük azonban azt gondolta, hogy a Jézuska járt az otthonukban, hogy ünnepi ruhába öltöztesse a fenyőfát. Ha még több kedves történetre vagy kíváncsi Hartai Petra karácsonyozásával kapcsolatban, nézd meg exkluzív videónkat a színésznővel!

Íme Erdész Hajni álompasija!

A középső Erdész lány éppen egy online randioldalon keresgélt fiút magának, amikor Jani betoppant a Büróba. A fiú fel is tette a nagy kérdést: milyen a tökéletes pasi Hajni számára? A válaszok ráébresztették a titkon szerelmes srácot, hogy nem igazán felel meg a leírtaknak. Vajon Jani ezek után feladja a próbálkozást?

Hajni csellel akarta kiszedni az igazságot Angélából

Miután Hajni gyanakodni kezdett, hogy nővére talán érez valamit Márk iránt, furfangos kis tervet eszelt ki, hogy kiugrassza nyulat a bokorból. Vajon Angéla bedől a cselnek és elárulja magát?

A teljes adásért kattints IDE!

Botrány! Hajni tönkretette Márk és Angéla

Miután Hajni tudomást szerzett nővére aljas húzásáról, alig várta, hogy Márk is tisztán lássa a helyzetet. A lány attól sem riadt vissza, hogy jelenetet rendezzen a Büróban. Vajon hogy reagál erre a srác?

A teljes adásért kattints IDE!

Karola bevallja súlyos betegségét Hajnalnak

Miután Karola kisebb balesetet szenvedett otthon, aminek véres nyomait nem tudta eltüntetni időben, kénytelen volt beismerni Hajnalnak, hogy mekkora a baj. Hiszen Hajnalt nem könnyű lerázni...

A teljes adásért kattints IDE!

Hajnal és János szerelmet vallottak egymásnak

Az érzelmeit (eddig) titkoló srác alig hitt a fülének, amikor meghallotta Hajnal szavait, de amint magához tért a döbbenetből, viszonozta a lány szerelmi vallomását.

Noémi szavai lesokkolták Hajnit

Hajnal éppen utolsó cuccait pakolászta Márk szobájában, amikor váratlanul valaki csengetett, mire ő ajtót nyitott. Nagy döbbenetet okozott a lány, aki a küszöbön fogadta...

János bevallja, hogy tudott Angéláról...

A srácot annyira gyötörte lelkiismeret-furdalása, hogy úgy döntött kockáztat, és mindent bevall Hajnalnak. 

A teljes adásért kattints IDE!

János leteperte Hajnalt


szerző:
2017.12.04. 20:30
János leteperte Hajnalt

Miután lebukott, hogy megleste az egy szál melltartóban álló lányt, lerántotta a földre, hogy egy vicces hempergéssel vegye el a pillanat élét. Vajon mi lesz még ebből? 

Márk féltékeny, amiért Hajnal Jánoshoz költözött

A srác megtudta, hogy exe a legjobb barátjánál aludt az éjjel. Márk egyből meggyanúsította Jánost, hogy biztos kihasználta a helyzetet...

Az Oltári csajok szereplői is szavaztak a Comet jelöltjeire!

Idén nem csak a cometlive.hu oldalon lehet szavazni a jelöltekre, hanem az RTL24 applikáción keresztül is. Nézd meg, hogy kire szavaztak az Oltári csajokban Hajnalt és Pirost alakító színésznők!

Hajnal nekiesett Angélának


szerző:
2017.11.30. 20:30
Hajnal nekiesett Angélának

Miután Hajnal megtudta, hogy nővére elárulta őt, egy teátrális jelenettel tudatta Angélával, hogy mit is érez iránta. 

Jánoshoz költözött az elárult lány

A lány nem tudott hova menni, miután mindenki elárulta őt a fővárosban, ezért úgy döntött, egyetlán barátjához és bizalmasához költözik. De vajon mit fog szólni ehhez Enikő, János új barátnője?

A teljes adásért kattints IDE!

Verekedés lett a féltékeny testvérharcból

Eldurvult a veszekedés. Hajnal szerette volna visszaadni a lakáskulcsot nővérének, ám először csak szavakat vágtak egymás fejéhez, végül azonban már az arckrémek is röpködtek a levegőben.

A teljes adásért kattints IDE!

Kulisszatitkok az Erdész lányok cicaharcáról

Hartai Petra (Erdész Hajnal) és Horváth Sisa Anna (Erdész Angéla) meséltek arról, hogy valójában milyen a kapcsolatuk, és hogy hogyan forgatták a verekedős jelenetüket.

Hajnal sokkos állapotban emlékszik vissza a kezdetekre

A lány földbegyökerezett lábbal hallgatja végig a bejárati ajtó előtt állva, hogy mit tett vele Márk és saját nővére. Ez a trauma pedig felidézte benne a kezdeteket is...

Hajnal megtudja, hogy Angélával csalta meg vőlegénye

A lány már épp kezdte túltenni magát a csalódáson, amikor váratlanul megtudta, hogy nem is akárkivel csalta meg őt élete szerelme.

A teljes adásért kattints IDE!

Hoppá! Hajnal rányit Márkra és Verára...

Vera épp lenge öltözékben riszálja magát zenei producerének, amikor hazaér Márk barátnője. Hajnal nem hisz a szemének, amikor meglátja, hogy "a múlt megismételte önmagát"...

Vajon mit szól Hajnal János új barátnőjéhez?

Márk meglepetés bulit szervezett Hajnalnak a Büróban, ahová János meghívta új barátnőjét is. Enikő először az étterem séfjével találkozott, aki teljesen ledöbbent a lány létezésén.

A teljes adásért kattints IDE!

Hajnal balesetet szenvedett


szerző:
2017.11.21. 20:30
Hajnal balesetet szenvedett

János szerette volna jobb kedvre deríteni a lányt, ám a buli kicsit túl jól sikerült...

A teljes adásért kattints IDE!

Vajda Pierre az Oltári csajokban!

Hajnal újabb kihívás előtt áll. Karola benevezte a Bürót, és ezáltal a fiatal séfet is egy versenyre. És akinek mérvadó lesz a véleménye, az nem más, mint a híres ételkritikus, Vajda Pierre! 

János döntött: Elárulja barátját!

A srác örlődött azon, hogy vajon mit tegyen, de végül rászánta magát, hogy felvilágosítsa Hajnalt arról, hogy valójában kivel is csalta meg vőlegénye az eljegyzésük másnapján.

˝Létezik, hogy te rányomultál a testvéred szerelmére?˝

Hoppá-hoppá! Ezt még Angéla le látta előre, pedig számíthatott volna az érkezésére: Hajni csalódottan és idegesen szembesítette nővérét önző tettével.

A teljes adásért kattints IDE!

Piros: ˝Békülős szex? Az a legjobb!˝

A két Erdész lány együtt búslakodott a Büróban, ám végül sikerült megvigasztalniuk egymást. Sőt, Hajnal még azt is elárulta húgának, mit csináltak Márkkal...

A teljes adásért kattints IDE!

Mire készül Angéla?


szerző:
2017.11.10. 20:30
Hajnal új kapcsolatát is tönkreteszi Angéla?

A megcsalt menyasszony már éppen kezdené túltenni magát a történteken, amikor nővére ismét beleüti az orrát az életébe. A kérdés az, hogy Hajnal kinek fog hinni?!

A teljes adásért kattints IDE!

Márk vadnyugati hősként ostromolja Hajnalt

Most hogy újra tiszta a terep, Márk egy igencsak hatásos belépővel érkezett meg a Büróba. Hát lehet egy ilyen fiúnak nemet mondani?

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla kihallgatta Hajnal és Xavér ˝együttlétét˝...

Elmélyítették kapcsolatukat a fiatalok, aminek Angéla is fültanúja volt. Vajon Xavérnak sikerül elfeledtetnie Márkot Hajnalnál?

A teljes adásért kattints IDE!

Intim közelségbe került János és Hajnal

A srác végre karjai közt tarthatja szerelmét. De vajon mi lesz ebből még?

János Hajnalnak: ˝Le kell feküdnöd neked is valakivel!˝

A srác úgy gondolja, hogy megtalálta a megoldást Hajnal bánatára. A kérdés már csak az, hogy ki nyerne ezzel a tervvel, illetve hogy a lány beadja-e a derekát?!

A teljes adásért kattints IDE!

Hajnal hiányos fehérneműben és sztriptízzel próbálta elcsábítani Márkot

Mióta Hajnal "megtudta", hogy kivel csalta meg Márk, még inkább elárulva érzi magát. Nem érti, hogy mit rontott el, ami miatt vőlegénye a pizzafutár lányt választotta.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk Hajnal helyett Angéláról fantáziál

A zenei producer azon van, hogy visszaszerezze menyasszonyát. Épp egy szerzeményén dolgozik, amikor hirtelen emlékek törnek elő, csak éppen nem Hajnalról...

 

A teljes adásért kattints IDE!

István elárulja fia szeretőjét Hajnalnak

Márk édesapja a Büróban keresi meg Hajnalt, hogy kitálaljon neki fia tettéről. Vajon a lány mit szól majd "apósa" vallomásához?

Márk bevallja, hogy kivel csalta meg Hajnalt?

A lány mindent megtesz azért, hogy kiderítse, ki tette tönkre az életét és az álmait. Mivel a nyomok eddig nem vezettek sehova, úgy döntött, egyenesen rákérdez Márknál. Íme a válasz...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Hajnal csalódott Jánosban


szerző:
2017.11.01. 20:30
Hajnal csalódott Jánosban

Két tűz közé került a srác, aki falazott legjobb barátjának. János csak jót akart, mégis sikerült megbántania Hajnalt. 

A teljes adásért kattints IDE!

Mit érdemel az a bűnös, akinek a záloga Hajnal kezében van?

Hajnalt rémálmok gyötrik, mióta megtudta, hogy Márk megcsalta saját ágyukban. Úgy tűnik, az átvert lány közel jár az igazsgához...

A teljes adásért kattints IDE!

Nem mennek férjhez az Erdész nővérek!

A lányok fogadalmat tettek egymásnak, miután Béla közölte velük a nagy családi tervet. Vajon állják a szavukat az Erdész lányok?

A teljes adásért kattints IDE!

Fördős Zé az Erdész lányok konyhájában

A sztárszakács igazi meglepetés volt Hajnal számára. A lány öröme sajnos nem tartott sokáig, ugyanis megtudta, hogy kitől kapta ajándékba Zét...

A teljes adásért kattints IDE!

Kulisszatitkok Fördős Zétől

A sztárséf exkluzív interjúban mesélt arról, hogy milyen volt az Oltári csajok konyhájában főzni Erdész Hajnallal (Hartai Petra) és Farkas Márrkal (Jaskó Bálint). 

˝Te vagy a legjobb pasi a világon!˝

János tudja, hogy mivel kedveskedjen Hajnalnak, amit a lány - szemmel láthatóan - nagyon is értékel...

A teljes adásért kattints IDE!

Egyikőtök egy fél éven belül férhez megy!

A feladat adott: ha törik, ha szakad, első a vagyon - legalábbis Béla szerint. A lányok teljesen lefagytak nevelőapjuk tervétől, de vajon "versenybe szállnak" majd a hozományért?

A teljes adásért kattints IDE!

Ez egy felolvasott üzenetbe bújtatott szerelmi vallomás?

János, a jegyesek legjobb barátja komoly feladatot kapott a vőlegénytől: át kellett adnia Márk szívhez szóló sorait Hajnalnak, aki teljesen meghatódott a romantikus szavaktól és a gondosan előkészített meglepetéstől. Vajon kinek az érzelmei törtek most a felszínre?

A teljes adásért kattints IDE!

Ez lesz a férjből az idő múlásával?

Angélának sikerült összetörnie Hajnal legromantikusabb álmait? Az biztos, hogy a legidősebb Erdész lánynak teljesen más elképzelései vannak a férfiakról... 

 

A teljes adásért kattints IDE!

Keserű magány vs. szerelmes együttlét

A boldog családi esemény nem várt fordulatott vett. Hajnal keményen megmondta véleményét nővérének, aki magányosan, egy bor társaságában töltötte az estét, míg az újdonsült jegyesek egymás társaságát élvezhették...

A teljes adásért kattints IDE!

Ilyenek voltak az Oltári csajok forgatásai

Hartai Petra (Erdész Hajnal), Farkas Márk (Jaskó Bálint), Horváth Sisa Anna (Erdész Angéla), Dér Zsolt (Hegyi János), Michl Juli (Erdész Piros) és Ember Márk (Herczeg Kornél) árultak el kulisszatitkokat egymásról, a stábról és a telenovella forgatásáról.

A színészeket is lesokkolta az Oltári csajok vége

Hartai Petra (az Oltári csajok Erdész Hajnala) és Dér Zsolt (a telenovella Hegyi Jánosa) elárulták, hogy milyen érzés volt szembesülni a 100. epizóddal. A színész száján pedig az is kicsúszott, hogy megkapja-e valaki az áhított vagyont.

 

Story Extra 2017-10-19


szerző:
2017.10.19. 15:40

Ismerd meg Erdész Hajnalt!


szerző:
2017.10.13. 15:47
Ismerd meg Erdész Hajnalt!

Hartai Petra alakítja a középső Erdész lányt az Oltári csajok című telenovellában. A színésznő mesélt kameránknak saját karakteréről.

Kulissza: Less be az Oltári csajok fotózásába!

Az RTLII-n követheted majd nyomon az Erdész nővérek mindennapjait. A fotózáson már túlvannak a szereplők, és hamarosan a televíziók képernyőjén is feltűnnek...

Erdész Hajnal


szerző:
2017.06.26. 15:26
Erdész Hajnal

A szerelemben csalódott Hajnal önmagát szeretné megvalósítani. Egy neves francia szakácsiskolába jelentkezik, és észre sem veszi, hogy a boldogság kéznyújtásnyira van tőle – pontosabban ott lakik a szomszédban. Ha képes túltenni magát az önmaga által generált drámán, ami hétköznapjait bonyolítja, még az is lehet, hogy őt éri utol a szerelem.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való