KERESÉS search-close

Fördős Zé

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fördős Zé"

Mi lesz ebből? Zé vásárolt be Jenőnek a piactéren!

A műsorvezető ismét megszívatta a séfet, ráadásul a főzéshez ő maga gyűjtötte össze a hozzávalókat. Bár Jenő próbálta menteni a menthetőt, Zé hajthatatlan volt…

VICCES: Szonja beszállt a saját kóstolásába

Mikor Jenő felajánlotta a színésznőnek, hogy ízlelje meg a saját főztjét, Szonja egyből élt a lehetőséggel. Sőt, véleményezte is munkáját…

Sárközi Ákos nem bírt leállni, felhúzta Zét!

A zsűri összeállt, hogy lerántsa a leplet a csapatokra váró ételekről… egy valaki azonban úgy döntött, rosszalkodni fog a bemutató közben.

Hujber Feri csalt? Lebukott a kóstoláson!

A színésznek meggyűlt a baja a séf ételének egyik elemével, azonban anélkül nagyon lapos lett volna az étele, emiatt kénytelen volt feltalálni magát.

Lia hátráltatott: „A legbujább versenytársamnak adnám, Palinak”

A színész többszörösen hátráltatva figyelte végig Jenő séffőzését: először nem látott, utána pedig nem hallott semmit.

Ki lett a következő kieső: Feri vagy Emese?

Újabb piros versenyzőnek kellett búcsút mondania a Konyhafőnök VIP-nek.

Ákos megkapta a legdurvább hátrányt: elvettek tőle 40 percet!

A séf kihúzta a legrosszabbat... óriási sprintet futva kellett össze raknia az ételét, amire csak 20 perce maradt.

Feke Pali vicces beszéde közben meg sem szólalhatott a zsűri

A színész már a kóstolás előtt megmondta: isteni lett a túrós csuszája... persze a monológ nem itt ért véget. A zsűri nevetve hallgatta végig mi sül ki a marketing beszédből.

Zé és Ákos titokban megdézsmálták a versenyzők meglepetését

Miközben Zé éppen arról mesélt, hogy mivel kell dolgozniuk a hírességeknek, nem tudta megakadályozni Ákost a lopásban…

ADÁS ELŐTT: Palya Bea dalra fakadt a zsűri előtt

Az énekesnő annyira zavarba jött mentora előtt, hogy énekelve mondta el neki, mit is készített. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri? 20:40-kor kiderül!

Sáfrány Emese kiköpte Jenő ételét!

A versenyző vegánként sem akart kibújni a húsos feladat alól, azt azonban már nem vállalta, hogy le is nyeli az ételt... bezzeg Sipos Peti!

Hujber Feri: „Előttetek úgy érzem magam, mint egy hülye gyerek”

Feri zavarba jött a kóstoláson, amikor a zsűri mindegyik tagja az egekig magasztalta az ételét. Nem akarta elhinni, amit hall.

KÁOSZ: eltört edények, eltűnt húsok és fejvesztett rohangálás volt a konyhában

Miközben Cinti a turmixgéppel szenvedett, Palit a spárgák zavarták össze, Lia pedig mindent levert a pultjáról.

Feke Pali vérbeli marketingesként adta el az ételét

A színész mindent megtett, hogy kötényt szerezzen a séfektől. Vajon kortesbeszéde győzelemhez juttatta?

Tészta mikróval? Zé előtt nincs akadály!

Ákos és Jenő rendesen megszorongatta a műsorvezetőt, ám ő egy pillanatig sem esett kétségbe. Sőt, annyira elkápráztatta a séfeket, hogy Jenő még a szénhidrát diétáját is feladta a mai napra…

Zé végre beállt versenyezni: „Ez kemény menet volt”

A zsűritag még sosem állt be a versenyzők pultjába, hogy időre főzzön. Ez most megtörtént, ráadásul extrém pályán, hiszen csak a mikrót használhatta az étele elkészítésére.

ADÁS ELŐTT | Eljött a nagy pillanat: a séfek megszívatják Zét!

Jenő alig tudott aludni az éjszaka, hiszen alig várta, hogy végre visszavágjanak Zének. Vajon mit kezd a műsorvezető két mikrohullámú sütővel?! 

Hujber Feri már az első héten feladja a versenyt?

Mikor az elkeseredett színész szó nélkül kisétált a stúdióból, Zé rohant utána, hogy egy kis lelket öntsön belé. Vajon sikerrel járt?

Figyelem! Zé új szivatásokkal készül a séfeknek!

Miután Jenő és Ákos is „rajongott” Zé legutóbbi meglepetéseiért, a zsűritag újra elszabadult és még izgalmasabb szivatásokkal készült erre az évadra.

Exkluzív: Rácz Jenő 1 percet tölthet a Piactéren!

Zé és a kártyái ebben az évadban is támadnak! A séfnek nincs sok ideje gondolkozni... vajon milyen ételt készít a séf ennyi alapanyagból? 20:40-kor kiderül az RTL Klubon!

Megyeri Csilla elsírta magát a zsűri előtt

Az influenszernek mindössze egy burgonyapürét sikerült kitálalnia, ami miatt legszívesebben elsüllyedt volna a zsűri előtt.

Így főzött együtt Sárközi Ákos és Fördős Zé

A koronavírus miatt hozott korlátozások miatt A Konyhafőnök ítészei mindenkit arra buzdítanak, tartsák be a szabályokat! És támogassák azokat, akik most hiányt szenvednek.

Zé és Jenő beletúrtak a zsűri titkos zsákjába!

Vajon miért gondolják a zsűritagok, hogy a Konyhafőnök a legdemokratikusabb verseny a világon? Nemcsak ez derül ki a videóból, de az is, milyen meglepetések várnak a hírességekre…

Jenő & Zé: „Ez megint egy nagyon kemény feladat lesz!”

A pultokon várakozó óriás pulykák láttán még a zsűritagok szava is elállt. Nagy küzdelem vár a versenyzőkre…

Sipos Peti könnyeket csalt a zsűri szemébe

Az Irigy Hónaljmirigy zenészének ételét könnybe lábadt szemmel kóstolták meg a séfek. Ez durva menet volt! 

Elvágott ujjak, repülő serpenyők: Zé lett Pamela és Cinti megmentője!

Miután Pamela elvágta az ujját burgonyapucolás közben, Zé sietett a segítségére. A zsűritag akkor még nem is sejtette, hogy két lányt is meg fog menteni…

A séfek hadat üzentek: Zé, menekülj!

Zé alig várja, hogy ismét megszívassa zsűritársait, ám arra nem számított, hogy Ákos és Jenő is kiterveltek már ellene valamit…

A Konyhafőnök VIP versenyzőinek élő békákkal kell dolgozniuk?

Mielőtt mindenki ledöbbenhetett volna a feladattól, a béka suttogó Zé elárulta, valójában milyen nyálkás állatok várnak a hírességekre.

Nemcsak a főzés közös a Konyhafőnök zsűrijében: „Vigyázunk egymásra”

Maszkot fel! Az RTL Magyarország országos kampányt indít a tudatos maszkviselés ösztönzésére! Az RTL Magyarország a Maszkot fel! kampánnyal szeretne minden hasonlóan felelősen gondolkodó embert arra ösztönözni, hogy hordjon tudatosan maszkot, ugyanis a tudatos maszkviselés segít a COVID-19 terjedését lassítani. Ez mindannyiunk közös érdeke.

Vigyázat! Jenő felfalja az összes ételt a bemutató pultból!

Zé lisztet nem kímélve vetette bele magát a sütésbe, hogy a versenyzőket egy látványos pékpulttal nyűgözhessék le…. a finomságok viszont hamar bizonytalan kezekbe kerültek.

Fördős Zé: az új Konyhafőnök VIP rátesz még egy lapáttal

Hétfőn startol a Konyhafőnök VIP legújabb szériája. Fördős Zé szerint nagyon izgalmas versenynek nézünk elébe, két zsűritársa és Zé maga is új oldaláról mutatkozik majd be a nézőknek. Annyit már most elárult, hogy ezúttal sem kímélték a versenyzőket.

Családi receptek és téli finomságok a Street Kitchen magazin legújabb számában

Recepjeinket a Street Kitchen csapata állítja össze, akik az elmúlt időszakban sem tétlenkedtek, hiszen egy vadonatúj magazinnal rukkoltak elő, melyben Zé családi recepteket is elárul. Ezúttal komoly vetélytársra is akadt a szakmában, ráadásul a családtagjai között.

Fördős Zé a plafonról lógva kiabált segítségért...

November 9-én indul A Konyhafőnök VIP, ahol hazai sztárok mérik össze konyhai tudásukat az RTL Klub gasztro reality-jének legújabb évadában!

DURVA! Hujber Feri fogja magát és kisétál a stúdióból...

November 9-én indul A Konyhafőnök VIP, ahol hazai sztárok mérik össze konyhai tudásukat az RTL Klub gasztro reality-jének legújabb évadában!

Visszanyal a fagyi: a séfek megszívatják Zét!

November 9-én indul A Konyhafőnök VIP, ahol hazai sztárok mérik össze konyhai tudásukat az RTL Klub gasztro reality-jének legújabb évadában!

Feke Pál már oda is adná magának a kötényt?

November 9-én indul A Konyhafőnök VIP, ahol hazai sztárok mérik össze konyhai tudásukat az RTL Klub gasztro reality-jének legújabb évadában!

Indul A Konyhafőnök VIP - ki a legpengébb sztár?

November 9-én indul A Konyhafőnök VIP, ahol hazai sztárok mérik össze konyhai tudásukat az RTL Klub gasztro reality-jének legújabb évadában!

A Konyhafőnök VIP konyhájában eluralkodik a pánik! Jön a legújabb évad!

A gasztro reality legújabb évada még idén az RTL Klub képernyőjére kerül, ahol a hírességek a könnyeikkel küszködve néznek szembe a zsűri kihívásaival.

Újra jön a Konyhafőnök! Jelentkezz!

Ha szenvedélyed a főzés és otthonosan mozogsz a konyhában, akkor itt a helyed, te lehetsz a következő Konyhafőnök, aki 10 millió forinttal és fantasztikus lehetőségekkel lesz gazdagabb. ITT jelentkezhetsz!

Ételek, amelyeknek nemcsak az elfogyasztásához, hanem az elkészítéséhez is gyomor kell!

Bikahere, harcsagyomorpacal, uborkás nyalóka és rántott sertésfenéklyuk. A világ legbizarrabb ételeibe kóstolunk bele, amely szinte egy igazi gasztronómiai merénylet az átlag háziasszonyok ellen. Ősrégi és most újra trendi harapnivalók, amelyeknek nem csak az elfogyasztásához, hanem az elkészítéséhez is erős gyomor és idegzet kell. Mit mond ezekről a Fördős Zé és mit gondol a pszichológus?

BEST OF: A séfek jól megszívták! Ezek voltak a legjobb pillanataik a versenyben!

Zé ebben az évadban is gondoskodott róla, hogy a séfek sokszor akcióba lendüljenek. Most összegyűjtöttük nektek a szivatások legviccesebb pillanatait!

BEST OF: ezek voltak Edit legpikánsabb és leghumorosabb pillanatai!

Már a Válogatón kiderült, hogy Edit és Jenő között remekül működik a kémia: poénok, ugratások és rengeteg nevetés – összegyűjtöttük a legjobb pillanatokat.

A Konyhafőnök győztese: Armando Mundarain!

A háromórás főzés után végül kiderült, hogy Ákos versenyzője viheti haza a 10 millió forintot, aki édesanyja jelenlétében emelhette a magasba a méltón megérdemelt trófeát.

A finalisták értékelésén a zsűri és a sztárvendégek is egymásnak feszültek!

Nagy Ervin már az elején közölte, nem lenne a zsűri helyében, és később be is igazolódott a félelme: izgalmas vita alakult ki arról, kinek a menüsora nyűgözte le jobban a zsűrit és a vendégeket.

A Fináléban Ádám a testvérén vezette le a feszültségét

A piros csapat versenyzője Alexet és Matyit választotta maga mellé: a főzés elején Ádám szépen leosztotta a feladatokat, de hamar kiderült, a segítők nem úgy hozták a munkatempót, mint ahogy azt a konyhafőnök várta, és emiatt több nézeteltérés is adódott, főleg a testvérek között.

Armando: „10-ből 10-et adnék a csapatomnak, annyira jól éreztem magam!”

A kék csapat finalistája nagyon boldog volt, mikor kiderült, hogy Kinga és Krisztián lesznek a segítői. Armando a csapatát higgadtan és bizalommal irányította, így végig szoros munkatempóban és tökéletes egyetértésben tudtak dolgozni.

Zé és Jenő kijelentették: ez volt az eddigi legkeményebb Konyhafőnök!

Armando győzelme után elkaptuk Jenőt és Zét, hogy meséljenek egy kicsit, hogyan élték meg az elmúlt hetek kihívásait és küzdelmeit.

Sárközi Ákos és felesége meglepetéssel készültek a Fináléra!

Évi és Ákos szerették volna megköszönni mindenkinek a rengeteg támogatást, de legfőképpen Jenőnek és Zének. A Konyhafőnök zsűrije újjászületett egy festményen!

Eldőlt, kik versenyezhetnek tovább a Fináléban!

Handi könnyes szemmel búcsúzott a versenytől, eközben viszont a galérián két nagyon boldog finalista ízlelgette a gondolatot, hogy ők küzdenek meg a győzelemért a Fináléban!

Jenő Ádámnak: „Az én szememben tudsz, csak összezuhantál”

A döntős nagyon kikészült a segítője miatt, aki szerinte egyáltalán nem vette komolyan a közös főzést. Ádám emiatt elégedetlenül és nagyon feldúltan állta végig a kóstolást, ahol a könnyeit sem tudta visszatartani.

Ádám nem tudott tovább uralkodni magán: „András, menj innen!”

A piros versenyző a főzés elejétől kezdve próbálta jó irányba terelni Andrást, de segítség helyett inkább hátráltatásnak élte meg az ügyvéd jelenlétét: a végén pedig Ádám teljesen összetört.

Ismerős arcok a konyhában: három segítőt kaptak a versenyzők!

Nagy volt a csodálkozás, mikor kiderült, hogy az első feladatban nem egyedül fognak főzni a versenyzők, hanem mindenki kap egy kis segítséget.

Visváder Tomi: „Boldogan fejezem be ezt a versenyt!”

A piros csapat versenyzőjében azért volt némi csalódás, mikor azzal szembesült, hogy helyette Ádám mehet fel a galériára – de a tudat, hogy Michelin-csillagos séfektől tanulhatott, mindenért kárpótolta.

Tamás mentorával együtt pörgette ki a hátráltatását

Miután a piros csapat versenyzője megtudta, hogy ő kapja a hátráltatást, már csak a szerencséjében bízhatott, hogy nem a legrosszabbat pörgeti ki a keréken. Ezzel a félelmével pedig nem maradt egyedül…

Egyre keményebbek a feladatok: maratoni távot futottak a versenyzők

A szimultánfőzés végén Ákos a tálalásra helyezte a hangsúlyt, miközben a versenyzőknek többször oda kellett szaladniuk a séfhez, hogy a lehető legpontosabb, legszebb tányérokat vihessék majd ki a zsűrinek.

Megható pillanat: a zsűri nehéz szívvel búcsúzott Edittől

Hiába ért véget Edit számára a verseny, ő egy percig sem érzi magát vesztesnek, hiszen annyi élményt kapott a Konyhafőnöktől, amit sosem fog elfelejteni… de a séfek sem.

Edit étele borzalmas gyerekkori emléket idézett fel Jenőben

Ákos versenyzője úgy érezte, muszáj bebizonyítania, hogy tud pörögni a konyhában, ezért minél több alapanyagot szeretett volna felhasználni a főzés során, aminek azonban nagyon nem lett jó vége.

Handi ámokfutását már Ákos sem bírta szó nélkül

A versenyzőknek Jenő utasításai alapján, azaz diktálás után kellett megalkotniuk a tökéletes tányért: a szoros munkatempótól Handi többször bepánikolt, és végül szó szót követett.

Ő esett ki elsőként a Konyhafőnök Döntőjéből

Ugyan szomorúan búcsúzott el a séfkabátjától, Zoltán már most tudta: a verseny boldog és fontos emléke lesz az életének.

Handi: „Mindjárt pofán váglak ezzel a hallal, Ádám!”

A döntő hete nem indult túl jól Handinak, ugyanis ismét ő kapta a hátráltatást: a csalódottságát és az indulatát pedig nem tudta elrejteni.

Edit sokkot kapott az égő olaj láttán

A versenyző szinte fel sem fogta, hogy hatalmas lángok csaptak fel a konyhájában…

Edit elsírta magát a Döntőben: „nem akartam csalódást okozni a séfnek”

A versenyző nem tudott megbirkózni a séfkabáttal járó nyomással és a főzés során teljesen szétesett mentálisan.

A séfek meghatódva ajándékozták meg a versenyzőiket

Sárközi Ákos és Rácz Jenő meglepetésekkel készültek a döntősöknek, akik az első napon végre magukra ölthették a várva-várt séfkabátokat… ráadásul nem is akármilyen üzeneteket kaptak hozzájuk.

Matyi könnyek között árulta el, mit adott számára a Konyhafőnök!

A piros csapat versenyzője a döntő kapujában esett ki, de olyan érzéssel távozott, amit sosem fog elfelejteni.

Jenő kiakadt Ádámra: „Mi a francot csinálsz?!”

A piros csapat versenyzője percekig küzdött, hogy jó galuskákat csináljon, de nem akart neki összejönni. Végül a séfe mentette meg a becsületét.

Óriási szivatás: ledöbbentek a versenyzők a piactéren!

Zoli jól érezte, hogy valami csalafintasággal kell szembenézniük ebben a fordulóban és bizony be is igazolódott a jóslata.

Handin múlt minden: vajon kit áldozott fel a csapatából?

Miután Handi, Matyi és Tamás lettek a jobb csapat, Handi konyhafőnökként eldönthette, ki megy egyenes ágon a döntőbe és kit küld vissza versenyezni…

Hogy mi? Leót megszólította a piros csapat előétele?

Megnyílt Ákos legújabb étterme, a vendégek pedig örömmel vetették bele magukat a kóstolásba – a végeredmény pedig magáért beszélt.

Ádám le akarta üvölteni Kinga fejét!

A konyhafőnök nem volt elégedett a lány munkájával, azonban Kinga nem hagyta magát… a veszekedésüktől volt hangos a konyha.

Handi üvöltve próbálta irányítani a csapatát

A konyhafőnök egyáltalán nem találta a közös hangot a saját embereivel, emiatt nagy feszültségben főztek a pirosak.

Zét nem kímélték a konyhafőnökök: mindenki vele veszekedett

Ákos a mindenesét küldte le a versenyzők közé: tegyen rendet a csapatok között, hogy időben megnyithasson az étterme – csakhogy ennek nem mindenki örült.

Előzetes: Handi nekiesik Zének főzés közben?  (09.10.)

A kékek és a pirosak közös csapatokban főznek a továbbjutásért, de emellett Zé is beugrik hozzájuk segíteni…

Ádám a könnyeivel küszködve búcsúzott kieső testvérétől

Szinte mindenki lefagyott, amikor kiderült, kinek kell elhagynia a konyhát…

Váratlan fordulat: a kékek és a pirosak együtt főznek tovább!

A továbbjutók meglepődtek, amikor a zsűri bejelentette, a következő feladatban „nem lesznek színek”. 3-3 fős csapatokban főznek tovább… de mi lesz így a maradék két versenyzővel?

Edit: „Nem bírom tovább ezt a nyomást!”

A kék csapat versenyzője egymás után kétszer mehetett fel elsőként a galériára, és emiatt úgy érezte, ismét nagyot kell villantania – így a feszültség egyre csak nőtt benne.

Handi dührohamot kapott Armando miatt

A piros csapat versenyzője úgy érezte, ismét direkt hátráltatták őt és nem is leplezte az indulatait…

Zoli pánikrohamot kapott az egyik alapanyag miatt

A műsorvezető észrevette, hogy Jenő versenyzője nagy bajban van és mikor odament, hogy segítsen neki, megdöbbenve tapasztalta: sokkal nagyobb a probléma, mint azt először gondolta.

Ilyen egy igazi tojásparádé: Matyi kézzel-lábbal küzdött!

A piros csapat versenyzőjének ismét meggyűlt a baja az idővel, így Zé és Ákos kikerekedett szemmel nézte végig, hogy mit is fog kezdeni a hátráltatásként kapott strucctojással.

Jenőnek sprintelnie kellett: lent hagyott valamit a piactéren!

A séfnek ismét főznie kellett, amit örömmel vett, de mikor a piactéren kellett válogatnia, valamiről megfeledkezett... Később pedig Zé is előrukkolt valamivel, amitől lefagyott a mosolya…

Ágót Tamás mentette meg főzés közben?

Ágó nagyon megijedt, amikor megint egy szárnyast kellett felbontania – ami korábban nagy kudarcba fulladt. A pánikolásból csapattársa mentette ki, aki rögtön ott termett mellette segíteni.

Edit beszólt Ákosnak „Séf, nem baj, ha hosszabb…”

Zé kivételesen most tényleg nem akart semmi rosszat, a séf viszont komolyan vette és be is állt főzni, persze előtte még Editnek is volt egy-két szava a fordulathoz.

Néma csönd és leállás a konyhában: ilyen hátráltatás még nem volt!

A versenyzők először nagyon megörültek a mostani feladatnak, később azonban szembesülniük kellett azzal, hogy Zé azért tartogatott számukra egy meglepetést.

Visváder Tomi elárulta, kire gondol főzés közben

A piros csapat versenyzője kapott némi kritikát a kóstolás alatt, utólag pedig bevallotta, hogy mi okozta a figyelmetlenségét.

Jenő olyat tett Handiért, amit még soha senkiért!

A piros csapat mentora az Ákostól ellesett módszerrel próbálta megmenteni a versenyzőjét zsűritársai véleményétől.

Előzetes: Hoppá! Jenő séf kóstoláskor kinyalja az egyik tányért! (09.07.)

Hogy kinek a főztje ízlett annyira a sztárséfnek, az hamarosan kiderül…

Megható pillanat: Ákos nem engedi el János kezét!

A kék versenyzőnek most búcsút kellett mondania a versenytől, de itt még nem ért véget a séffel való közös munka…

A zsűri nem hitt a szemének: János HÚST tett a desszertjébe!

A kék versenyző megpróbálta édességként újragondolni a hortobágyi palacsintát… ennek azonban nem lett jó vége…

Zoli felhúzta Zét: a műsorvezető kidobta az egyik ételét

A piros csapat versenyzőjétől egyetlen egy dolgot kért Zé főzés közben – nem jött össze…

Matyi megsértette Alexet: „innentől nincs tisztelet!”

A piros csapat versenyzőjének választania kellett, kit fog hátráltatni – a döntése gyorsan megszületett, viszont arra a reakcióra egyáltalán nem számított, amit viszonzásul kapott. 

Előzetes: a versenyzők újra egyedül küzdenek a továbbjutásért! (09.04.)

A pontszerzős csapatversenyek után a versenyzőknek most újra egyéniben kell bebizonyítaniuk, hogy megérdemlik a továbbjutást.

A kékek előnye hátránnyá vált: Ágota kijátszotta Ákos csapatát?

Kinga konyhafőnökként úgy döntött, hátráltatja a pirosokat: a csapatának meg előnyt szerez azzal, ha Ágotát beállítja magukhoz 10 percre – csakhogy arra nem gondolt, hogy ez visszájára is fordulhat.

Solti Ádámék mindent lenyaltak a tányérról a kóstoláson

A Konyhafőnök VIP egykori versenyzői azért érkeztek Jenő éttermébe, hogy végigkóstolják a piros és a kék csapat menüsorát, záporoztak a jobbnál jobb dicséretek, de a poénok is.

Ákos huncut módon tréfálta meg Jenőt

A kék csapat mentora úgy gondolta, kávé helyett egy teljesen más italt visz a séfbarátjának, akiről kiderült, végül nem is olyan könnyű átverni…

Ágota úgy látja, alkalmazkodott, Ádám úgy érzi, megalázták!

A piros csapatnak nem volt zökkenőmentes az első közös főzése, ugyanis a versenyzők között nagy volt a feszültség – a dolog érdekessége, hogy már mindenki másképp látja a történéseket.

Fagyasztott pizzából éttermi tányér? A séfek megcsinálták!

Ákos és Jenő ismét megmutatták, hogyan tudnak játszani a színekkel és a különböző textúrákkal…

Ádám: „Ágota, ha nem sikerül elfogadni, ki a séf, nem leszünk jóban!”

A piros csapat versenyzőjének nagyon nem tetszett, hogy nem ő az irányító, és ezt minden egyes másodpercben Ádám tudtára is adta, aki viszont nem sokáig tűrte ezt az állapotot.

Előzetes: hatalmi harcok hátráltatják a pirosakat? (09.02.)

A piros csapatban hatalmi csatározások indulnak... megindul a versengés, hogy mégis ki az igazi főnök a konyhában!

A konyhán kívül is nagy az egyetértés a kék csapatban!

Kemény főzésen vannak túl Ákos versenyzői, de a mosoly egyszerűen letörölhetetlen az arcukról – hogy miért, arról ők maguk meséltek.

Handiék bevallották: ha együtt főznek, olyanok, mint az őrjöngő állatok

Matyi és Handi abban egyetértettek, hogy főzés közben egyszerűen átalakulnak, megőrülnek. Ehhez viszont Zolinak is volt némi hozzáfűzni valója.

Edit vs. tésztarugó: a zsűri röhögőgörcsöt kapott

A kék csapat versenyzője egy botmixer végére tekerte fel a nyers tésztát, hogy egy szép rugóformájú alakzatot kapjon, csakhogy arra nem gondolt, ha megsült a tészta, hogyan fogja leszedni…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való