KERESÉS search-close

Főnök inkognitóban

90 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Főnök inkognitóban"

Schobert Norbiékhoz igazolt a Főnök inkognitóban pizzafutára

Nemcsak a fogyásban partnerek most már Gáspár Tomi és Schobert Norbi. Tomi ezentúl Norbi cégének dolgozik és folytatja a fogyást, ami ennél a vállalkozásnál elvárás is a beosztottak felé.

Mikorra éri el a vágyott testsúlyt a lombikra készülő Orsi és Tomi?

Schobert Norbi szénhidrát-csökkentett diától ketóra állítja át a házaspárt, akik nagyon készülnek rá, hogy végre babájuk legyen.

Schobert Norbi és Rubint Réka segít lefogyni a Főnök inkognitóban futárának és feleségének

Maga a fitneszguru és fitneszkirálynő vette szárnyai alá azt a házaspárt, akiknek Tomi, a pizzafutár munkájának elismeréseként megfinanszírozza a lombikprogramot a Főnök inkognitóbanból megismert Melhem Saad.

Készül a lombikra a Pizza King megjutalmazott futára

A Pizza King tulajdonosa, Melhem Saad nagyon elégedett volt Tomi munkájával és azt is megtudta, hogy feleségével nagyon vágynak egy babára, de természetes úton nem sikerül nekik. Ezért Saad felajánlotta, hogy állja a lombik költségeit.

Schobert Norbi segíti a Főnök inkognitóban pizzafutárját

Emlékeztek még a Főnök inkognitóban legelső részére? Gáspár Tomi és kedvese megtették első lépéseiket a babavállalás felé, amiben még Schobert Norbi is segít nekik!

Schobert Norbi segít a Főnök inkognitóban családjának

A Főnök Inkognitóban megismerhettük Gáspár Tamást, aki futárként dolgozik. Miután főnöke beépült és eltöltött egy kis időt Tomival, úgy döntött segít neki. Tomi ezután járt a Reggeliben, ahol újabb pártfogókra lelt.

Ajaj! Levente feldühítette a főnököt!

Levente hosszú percekre magára hagyta a kollégáját, holott az ő munkájukat csak párban lehet végezni. A főnök egyből kiszúrta, hogy fiatal alkalmazottja eltűnt, és utánajárt, hogy mi állhat ennek hátterében!

A Főnök inkognitóban 6. részét ITT tudod megnézni!

„Szeretném neked megadni azt az esélyt, hogy ne kallódj el később!”

Levente egy családi tragédia miatt hagyta ott az iskolát, a főnök azonban úgy döntött, hogy finanszírozza a srác továbbtanulását, hogy végzettséget szerezhessen magának.

A teljes adásért kattints ide!

A főnök döntött: Eldőlt, hogy ki lesz az Avermann-Horváth Kft. csoportvezetője!

Horváth Péter a Főnök inkognitóban forgatását egy jó alkalomnak találta arra, hogy eldöntse, Kokó vagy Sanyi legyen az Avermann-Horváth Kft. csoportvezetője.

A teljes 6. részt ide kattintva tudod megnézni!

Horváth Péter gyakornokból lett ügyvezető tulajdonos az Avermann-Horváth Kft.-nél

Az Avermann-Horváth Kft. a hulladékgazdálkodáshoz fontos gépek gyártásával foglalkozik. Horváth Péter ügyvezető tulajdonos a feleségével együtt dolgozik a cégnél, és állításuk szerint nagyon jó a munkakapcsolatuk.

A teljes adásért kattints ide!

A főnököt egyből bedobták a mély vízbe, ráadásul a parókája is kis híján kigyulladt!

Péter azt gondolta, hogy az első napon könnyű feladatot fog kapni, Kokó azonban egyből bedobta őt a mély vízbe. Egy felpattant szikra majdnem felgyújtotta a fején lévő parókát, ráadásul még amiatt is aggódnia kellett, hogy nehogy felismerjék őt.

A teljes adást ITT tudod megnézni!

Így reagált a főnök, amikor megtudta, hogy a dolgozói nem tartják be a munkavédelmi szabályokat!

A főnök egy napra kipróbálta, hogy milyen a lakatos rész végállásánál dolgozni. A munka során Sanyi volt a mentora, aki egyáltalán nem mutatott jó példát neki, mert védőszemüveg nélkül hegesztett.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Családi dráma: Az Avermann-Horváth Kft. dolgozója számos sikertelen próbálkozás után is bízik benne, hogy egyszer apa lesz!

Sanyi 33 éves és 12 éve dolgozik a cégnél, ahol felnőtté vált. A barátnőjével már régóta szeretnének gyereket, azonban eddig nem jártak sikerrel. A dolgozó ebéd közben nyílt meg az álruhás főnök előtt.

A teljes adást ITT tudod megnézni!

Megható meglepetésben volt része a csoportvezetőnek kinevezett dolgozónak!

Sanyi hihetetlenül boldog volt, amikor megtudta, hogy csoportvezető lett, azonban az igazi meglepetés csak ezután következett!

A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Óriási a tét! A Főnök inkognitóban következő részében eldől, hogy ki lesz a csoportvezető!

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. A főnök mindenütt ott van. Csak akkor dereng fel a jól ismert mondat a munkavállalóknak, amikor mindez valósággá válik. A Főnök inkognitóban című műsorban a cégvezetők, tulajdonosok merőben új kihívás elé néznek. Álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Az Undercover Boss hazai adaptációjában a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be például a vendéglátás, vagy az élelmiszeripar egyes munkafolyamataiba. A vállalati háttéren túl a munkavállalók személyes történeteit is megismerhetjük, amely még emberközelibbé teszi az eseményeket. Az pedig, amikor a főnök leleplezi magát és friss tapasztalatai alapján dönti el, hogy miként értékelje munkavállalója teljesítményét, az nem egyszer meglepő, vagy éppen szívszorító pillanatokat eredményez. Főnök inkognitóban - hétfő esténként premier adással - az RTL Klub műsorán!

Az álruhás főnök több milliós ajándéka dolgozójának

Összefogtak a munkatársak, mi pedig elmentünk megnézni, hogyan halad az építkezés?! Török Zoltán egyike azoknak a dolgozóknak, akiket a Főnök inkognitóban című műsorban jutalmazott meg a főnöke, a Csíki Sör alapító tulajdonosa, Lénárd András - mesés módon.

Főnök inkognitóban EXTRA: A saját kutyája sem ismerte fel az Avermann-Horváth Kft. álruhás tulajdonosát!

Horváth Pétert legnagyobb megdöbbenésére a kutyája, Bella sem ismerte fel álruhában. Vajon az Avermann-Horváth Kft. alkalmazottait is meg tudja majd vezetni az ügyvezető tulajdonos? A Főnök inkognitóban hatodik részéből kiderül hétfőn 22:15-kor az RTL Klubon!

Főnök inkognitóban EXTRA: Így alakították át az Avermann-Horváth Kft. ügyvezető tulajdonosát!

A Főnök inkognitóban hatodik részében Horváth Péter, az Avermann-Horváth Kft. ügyvezető tulajdonosa fog beépülni az alkalmazottak közé. Extra videónkból kiderül, hogyan alakították át őt, hogy ne ismerjék fel a dolgozói! Hétfőn 22:15-kor Főnök inkognitóban az RTL Klubon!

Hiába gyakorolt napokig, bakival kezdett a Főnök, aki inkognitóban volt

Boross Dávid a forgatás előtt napokig otthon is Ádámnak hívatta magát, de már az első percben elrontotta a nevét. Azt is elmondta, mi zavarta legjobban az álcájában.

Boross Dávid: „Elég hirtelen személyiség vagyok!”

Ismerd meg az Oázis Kertészet második generációs cégvezetőjét és egyik tulajdonosát, Boross Dávidot! A Főnök inkognitóban 5. részében ő épült be a dolgozók közé, hogy kicsit jobban belelásson a munkafolyamatokba.

Ajaj! Elhallgatja az igazságot az Oázis Kertészet targoncása?

Vajon van targoncavezető jogosítványa Iminek? A főnök nagyon csalódott lenne, ha az alkalmazottja nem mondaná el az igazat! A Főnök inkognitóban 5. részét ide kattintva tudod megnézni!

Az Oázis Kertészet gyakornoka egy idegenvezetőbe oltott Kis növényhatározó

Nem létezik olyan növény az Oázis Kertészetben, amit Beni ne ismerne! A főnök ámulva figyelte a srácot, aki egymás után sorolta a virágok latin neveit, miközben körbevezette őt a kertészetben. A teljes adásért kattints ide!

Csalódott az Oázis Kertészet cégvezetője: „Ez az egész egy káosz volt!”

Az álruhás főnököt nagyon zavarta a rakodás során tapasztalt szervezetlenség és hatékonytalanság. Saját bevallása szerint nehezen tudta türtőztetni magát, ráadásul az elején azt sem hagyták, hogy ő is kivegye a részét a munkából. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Ancsa férje súlyos betegsége ellenére is pozitív tudott maradni!

Boross Dávid az első napon megismerkedett Ancsával, aki azzal a feladattal bízta meg őt, hogy az évelő növényeket tegye nagyság szerint sorba. A közös munka során kiderült, hogy az Oázis Kertészet dolgozójának férje daganatos betegséggel küzd és kemoterápiás kezelést kap. Ancsa ennek ellenére is igyekszik pozitív maradni! Kattints ide a teljes adásért!

Dekoratőrnek állt az Oázis Kertészet cégvezetője!

Boross Dávidtól rendkívül távol állnak a dekorációs feladatok, azonban Éva megpróbálta megtanítani őt az alapokra, és közösen összeállítottak egy tavaszi kosarat. Mutatjuk a végeredményt!

A Főnök inkognitóban 5. részét ITT tudod visszanézni!

„Ekkora meglepetésben még nem volt részem!”

Ancsa egy 500 ezer forint értékű utazási utalványt kapott az Oázis Kertészet cégvezetőjétől  munkájáért cserébe. A teljes adásért kattints ide!

Megdöbbentek az Oázis Kertészet dolgozói, amikor a főnök felfedte magát!

Így reagált Évi, Beni és Imi, amikor Boross Dávid elárulta, hogy ő volt az, akivel egy napig együtt dolgoztak az Oázis Kertészetben! A teljes adást ITT tudod megnézni!

Óriási lehetőséget kapott az Oázis Kertészet gyakornoka!

Boross Dávid felajánlotta Beninek, hogy az általa termelt növényeket az Oázis Kertészetben értékesítheti! A Főnök inkognitóban 5. részét ide kattintva nézheted meg!

Ilyen még nem volt a Főnök inkognitóban történetében: Imi elintézte, hogy a kollégáját is megjutalmazzák!

Az Oázis Kertészet dolgozója felhívta a kollégáját, hogy elújságolja neki, milyen jutalmat kapott a főnöktől, majd a telefonbeszélgetés után újra kopogtatott a főnök ajtaján. A teljes adásért kattints ide!

Az Oázis Kertészet cégvezetője: „Nem a hatékonyságról szól ez a mai nap...”

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. A főnök mindenütt ott van. Csak akkor dereng fel a jól ismert mondat a munkavállalóknak, amikor mindez valósággá válik. A Főnök inkognitóban című műsorban a cégvezetők, tulajdonosok merőben új kihívás elé néznek. Álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Az Undercover Boss hazai adaptációjában a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be például a vendéglátás, vagy az élelmiszeripar egyes munkafolyamataiba. A vállalati háttéren túl a munkavállalók személyes történeteit is megismerhetjük, amely még emberközelibbé teszi az eseményeket. Az pedig, amikor a főnök leleplezi magát és friss tapasztalatai alapján dönti el, hogy miként értékelje munkavállalója teljesítményét, az nem egyszer meglepő, vagy éppen szívszorító pillanatokat eredményez. Főnök inkognitóban - hétfő esténként premier adással - az RTL Klub műsorán!

Ilyen az Oázis Kertészet cégvezetője inkognitóban

A Főnök inkognitóban ma esti részében újabb elmaszkírozott főnök épül be, mit sem sejtő kollégái közé, hogy testközelből megfigyelje, hogyan dolgoznak az alkalmazottjai. Boross Dávid, az Oázis Kertészet cégvezető tulajdonosa alakul át. A kertészet egy családi vállalkozás: Dávid szülei alapították, és most testvéreivel közösen vezetik. Huszonnégy üzletük van, ami nagyon sok idővel és munkával jár.

Főnök inkognitóban EXTRA: Az Oázis Kertészet cégvezetője rejtett kamerával járt utána, hogy felismerik-e!

„A puding próbája az evés” – tartja a mondás, ezért Boross Dávid, az Oázis Kertészet cégvezetője a bevetés előtt rejtett kamerával látogatott el soroksári üzletébe, hogy kiderítse, felismerik-e őt álruhában és elmaszkírozva az ott dolgozók.

A teszt után jön az éles bevetés! Nézd hétfőn este 22:15-kor a Főnök inkognitóbant az RTL Klubon!

Főnök inkognitóban EXTRA: Így alakult át az Oázis Kertészet cégvezetője!

A Főnök inkognitóban ötödik részében az Oázis Kertészet második generációs cégvezetője és egyik tulajdonosa, Boross Dávid fog beépülni az alkalmazottak közé. Extra videónkból kiderül, hogyan alakították át őt!

Hétfőn 22:15-kor Főnök inkognitóban az RTL Klubon!

Ami az adásból kimaradt: További 3 millió forintot osztott szét a Csíki Sör tulajdonosa a dolgozói között!

Exkluzív, adásból kimaradt jelenetünkből kiderül, hogy Lénárd András, a Csíki Sör tulajdonosa és alapítója nem csupán azt a három dolgozót jutalmazta meg, akikkel az álruhába bújt Ingrid együtt dolgozott! A főnök mind a három részlegen 1 millió forintot osztott szét az alkalmazottak között.

A Főnök inkognitóban 4. adását ide kattintva tudod visszanézni!

Amit az adásban nem láttál: A Főnök inkognitóban eddigi legnagyobb jutalmát osztotta ki a Csíki Sör tulajdonosa

Megható pillanatoknak lehettünk szemtanúi a Főnök inkognitóban negyedik részében, azonban a Csíki Sör tulajdonosa még az adásban látottakat is tudta fokozni! Exkluzív, adásból kimaradt jelenetünkből kiderül, hogyan!

Ajaj! Hibával indult a nap a Csíki Sörgyárban?

A főnök direkt hibát generált a sörfőzőben, hogy tesztelje Istvánt. Vajon sikerül megbirkóznia a problémával? A teljes adásból kiderül!

Less be a Csíki Sör töltödéjébe!

Megmutatjuk, hol zajlik a sör töltése, hogyan történik az üvegek címkézése és rekeszekbe rakása a Csíki Sörgyárban! A teljes adást ITT tudod megnézni!

A Csíki Sör tulajdonosa: „A hangulat egy olyan üzemben, ahol alkoholt gyártanak, nem lehet rossz!”

A Csíki Sörgyár tulajdonosa, Lénárd András a cég ügyvezető igazgatóját, Jakab Ingridet bízta meg, hogy épüljön be a dolgozók közé. Az inkognitóban lévő főnökre küldetések is vártak az egyes munkaállomásokon, hogy így térképezze fel a munkafolyamatokat és az esetleges problémákat. A teljes adásért kattints ide!

Megrázó történet: Egyedül nevelte fel két gyermekét a Csíki Sörgyárban dolgozó férfi

István évekkel ezelőtt elvált a feleségétől, és ő nevelte fel a gyermekeiket. Az anya kezdetben megpróbált keresztbe tenni a férfinak, és rájuk hívta a gyámhivatalt, azonban 10 éve végleg eltűnt az életükből, és külföldön kezdett új életet. A megrázó történet teljesen felkavarta az álruhába bújt főnök érzéseit! A teljes adást ITT tudod megnézni!

„Ezek szerint bemondásra el lehet vinni innen egy rekesz sört...”

Az álruhás főnök egy titkos telefonhívást kapott a Csíki Sör tulajdonosától. András arra kérte Ingridet, hogy kérjen egy rekesz sört a töltödében dolgozó Szabitól. Vajon le lesz dokumentálva mindez? A teljes adásból kiderül!

Most kiderül, hogy mivel tölti a munkaidejét a Csíki Sör értékesítője!

A főnök elképzelni sem tudja, hogy az egyik értékesítője miért időzik annyit minden egyes állomáson, ezért arra kéri Ingridet, hogy derítse ki. A Főnök inkognitóban 4. részét ITT tudod megnézni!

Teljesült a Csíki Sör dolgozójának az álma, és kapott egy krosszmotort!

Szabi nem hitt a szemének, amikor a szembesítés során egy krosszmotor hajtott be az üzembe, amit a cégtől kapott jutalomként. A srác évek óta álmodott egy ilyen járgányról, azonban eddig nem engedhette meg magának. A teljes adásért kattints ide!

„Soha ekkora meglepetés engem még nem ért!”

István, a kétgyermekes édesapa egy kétmillió forint értékű utazási utalványt kapott, hogy a Karibi-térségbe utazhasson fiaival. A Csíki Sör dolgozója nem találta a szavakat meghatódottságában. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Kétmillió forintot kapott a Csíki Sör értékesítője, hogy be tudja fejezni az otthona építését!

Nem csak az alkalmazott, de a főnök szemébe is könnyek szöktek, amikor elárulta, hogy milyen jutalmat szán az egyik legjobb értékesítőjének. Török végre befejezheti a háza építését, és ebben a kollégái is a segítségére lesznek! A Főnök inkognitóban 4. részét ITT tudod megnézni!

A Csíki Sör tulajdonosa: „Segítsünk egymáson mindig! Ettől leszünk csapat!”

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. A főnök mindenütt ott van. Csak akkor dereng fel a jól ismert mondat a munkavállalóknak, amikor mindez valósággá válik. A Főnök inkognitóban című műsorban a cégvezetők, tulajdonosok merőben új kihívás elé néznek. Álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Az Undercover Boss hazai adaptációjában a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be például a vendéglátás, vagy az élelmiszeripar egyes munkafolyamataiba. A vállalati háttéren túl a munkavállalók személyes történeteit is megismerhetjük, amely még emberközelibbé teszi az eseményeket. Az pedig, amikor a főnök leleplezi magát és friss tapasztalatai alapján dönti el, hogy miként értékelje munkavállalója teljesítményét, az nem egyszer meglepő, vagy éppen szívszorító pillanatokat eredményez. Főnök inkognitóban - hétfő esténként premier adással - az RTL Klub műsorán!

Megnéztük, hogy áll a Cápák között milliárdos befektetője ígéretével

Balogh Levente tett egy ígéretet a Főnök inkognitóban című műsorban, méghozzá azt, hogy megjavítja beosztottjának, Marikának a kerti kútját, hogy végre rendesen tudjanak locsolni és fürdeni. Levente meglátogatta Marikát a gyárhoz közeli tanyán, ahova a Fókusz stábja is elkísérte!

Főnök inkognitóban EXTRA: Nézd meg, hogyan alakult át a Csíki Sör ügyvezető igazgatója!

A Főnök inkognitóban 4. részében a Csíki Sör ügyvezető igazgatója, Jakab Ingrid épül be a dolgozók közé. Exkluzív videónkból kiderül, hogyan alakították át!

Hétfőn 22:15-kor Főnök inkognitóban az RTL Klubon!

Majdnem lebukott a Főnök inkognitóban cégtulajdonosa

A Főnök inkognitóban forgatását Dr. Losó Viktor úgy élte meg, mint egy osztálykirándulást. Ki volt kapcsolva a telefonja és olyan dolgokat látott, amire egyébként nincs lehetősége.

Hoppá! Lebukott a főnök a dolgozók előtt?

Az átalakított Dr. Losó Viktor Szilágyi Balázsként mutatkozott be a MIRELITE MIRSA Zrt. miskolci gyársegységében dolgozóknak, a gyártásvezető azonban gyanút fogott, hogy nem is egy újonccal van dolguk. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

„Nem szégyellitek magatokat?”

Ricsi pihenőt fújt, hogy beszélgethessen az álruhába bújt főnökkel, azonban a gyártásvezetőnek feltűnt, hogy leállt az egész gyártósor. Miután rájött, hogy mi okozta a leállást, büntetést szabott ki a fiúknak. Nézd meg a teljes adást ide kattintva!

Dr. Losó Viktor: „Én nem olyan igazgató vagyok, aki az irodából irányít!”

Dr. Losó Viktor, a MIRELITE MIRSA Zrt. igazgatója bemutatkozó videójában elmeséli családi vállalatának történetét, és az is kiderül, hogy mit jelent a sokak által tévesen definiált MIRELITE szó! A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Hiába a sok nehézség, Apollónia ennek ellenére is pozitívan áll az élethez!

A MIRELITE MIRSA Zrt. alkalmazottja, Apollónia évek óta dolgozik a cégnél. Balázs az első napon nála tanulta meg, hogyan kell kiválogatni a burgonyákat. A három gyermekes anyuka a közös munka során elárulta, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie a mindennapokban. A teljes adást ITT tudod megnézni!

Nem is gondolnád, hogy milyen nagy fizikai erőt igényel a MIRELITE kukorica feldolgozása!

Ricsi 4 éve dolgozik a cégnél, és jelenleg az a feladata, hogy az 1 tonnányi zsákokban lévő fagyott kukoricát meglazítsa. A második napon hozzá csatlakozott be a főnök, aki teljesen elképedt, amikor megtudta, hogy egész nap egy beton keménységű zsákot kell püfölnie. A teljes adásért kattints ide!

Így zajlik a MIRELITE zöldségek és gyümölcsök minőségellenőrzése!

Most bepillantást nyerhetsz a fagyasztott borsó, kukorica és meggy minőségellenőrzésének folyamatába! A teljes adást ITT tudod megnézni!

Nem mindennapi jutalomban részesültek a MIRELITE MIRSA dolgozói!

Míg Ricsi egy álomrandin vehet részt a kiszemeltjével, Norbi ingyen tanulhat tovább, és az albertirsai üzemben személyesen a MIRELITE MIRSA Zrt. igazgatója fogja mentorálni őt. A teljes adásért kattints ide!

Még a főnök is elérzékenyült a szembesítés során!

Apollónia nem akart hinni a fülének, amikor Dr. Losó Viktor elárulta neki, hogy milyen jutalmat szán neki a cégnél eltöltött 11 évért és áldozatos munkájáért cserébe. A megható pillanat még a főnök szemébe is könnyeket csalt! Kattints ide a teljes adásért!

Megható pillanatok és könnyek a Főnök inkognitóban következő részében!

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. A főnök mindenütt ott van. Csak akkor dereng fel a jól ismert mondat a munkavállalóknak, amikor mindez valósággá válik. A Főnök inkognitóban című műsorban a cégvezetők, tulajdonosok merőben új kihívás elé néznek. Álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Az Undercover Boss hazai adaptációjában a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be például a vendéglátás, vagy az élelmiszeripar egyes munkafolyamataiba. A vállalati háttéren túl a munkavállalók személyes történeteit is megismerhetjük, amely még emberközelibbé teszi az eseményeket. Az pedig, amikor a főnök leleplezi magát és friss tapasztalatai alapján dönti el, hogy miként értékelje munkavállalója teljesítményét, az nem egyszer meglepő, vagy éppen szívszorító pillanatokat eredményez. Főnök inkognitóban - hétfő esténként premier adással - az RTL Klub műsorán!

Újabb elmaszkírozott vezető épül be a beosztottjai közé!

A Főnök inkognitóban ma esti adásában egy újabb elmaszkírozott vezető épül be mit sem sejtő beosztottjai közé, hogy tesztelje, hogyan működik cége, amikor ő épp nincs jelen. Ma, új időpontban, 22:15-től, dr. Losó Viktor teszteli miskolci gyárukban a világ második legrégebbi gyorsfagyasztott márkájának dolgozóit.

Főnök inkognitóban EXTRA: Így alakult át a MIRELITE MIRSA igazgatója!

A Főnök inkognitóban harmadik részében Dr. Losó Viktor, a MIRELITE MIRSA Zrt. igazgatója épül be a miskolci gyáregységben a dolgozók közé. Mutatjuk, hogyan maszkírozták el a főnököt! Hétfőn este 22:15-kor Főnök inkognitóban az RTL Klubon!

Ha kell, Balogh Levente is bekeményít

A Főnök inkognitóban tegnapi adásában a Cápák közöttből ismert Balogh Levente ásványvíz-gyárában épült be Szabó Balázs, a jogi igazgató (Révész László néven). Balázst meglepte, hogy mennyire könnyen megnyílnak az emberek, ha odafigyelnek rájuk és milyen könnyen beavatnak másokat a privát életükbe.

Főnök inkognitóban EXTRA: Így alakult át a Szentkirályi Ásványvíz jogi igazgatója!

A Főnök inkognitóban második részében Dr. Szabó Balázs, a Szenkirályi Ásványvíz jogi igazgatója épült be az alkalmazottak közé. Extra videónkból kiderül, hogyan alakult át Balogh Levente megbízottja! Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

Miért nem Balogh Levente épült be a dolgozói közé? Eláruljuk!

Dr. Szabó Balázs, a jogi igazgató épült be Szentkirályon a dolgozók közé Balogh Levente helyett. A magyarázat egyszerű: a Szentkirályi Ásványvíz alapítója mindig a tökéletességre törekszik. Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

A Szentkirályi Ásványvíz nyugdíjas kertésze bármit megtenne a családjáért

Józsi bácsi nyugdíjasként dolgozik a Szentkirályi Ásványvíz kertészeként. A beépült igazgatóval való beszélgetés során kiderült, hogy egy lánya és három fiú unokája van, akik a mindenséget jelentik számára. Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

Dráma! A Szentkirályi takarítónője még csak nem is sejti, hogy mekkora kihívás előtt áll!

Marika, a takarítónő óriási problémával küzd otthonában: a kertjében fúrt kút nem megfelelően lett kiépítve. Rövid távú tervei között szerepel, hogy új kutat furasson, azonban ez rengeteg pénzébe fog kerülni. Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

Azt hitted, hogy a kézi targonca kezelése gyerekjáték? Nézd meg, hogyan boldogult a Szentkirályi jogi igazgatója!

Balogh Levente ragaszkodott hozzá, hogy Balázs, a cég jogi igazgatója a targoncások munkájába is belekóstoljon. Így került Balázs Tamáshoz, aki kamion rakodással bízta meg őt. Az igazgató nem is gondolta, hogy ilyen nehéz lesz megbarátkoznia a raklapmozgató békával! Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

Jutalomban részesültek a Szentkirályi dolgozói: „Eldobtam az agyamat! Nem akartam elhinni!”

Marika, Józsi bácsi és Tamás nem akartak hinni a fülüknek, amikor Balogh Levente elárulta, hogy milyen jutalomban részesíti őket áldozatos munkájukért. Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

Balogh Levente, az „ásványvízkirály” a Főnök inkognitóban következő részében!

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. A főnök mindenütt ott van. Csak akkor dereng fel a jól ismert mondat a munkavállalóknak, amikor mindez valósággá válik. A Főnök inkognitóban című műsorban a cégvezetők, tulajdonosok merőben új kihívás elé néznek. Álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Az Undercover Boss hazai adaptációjában a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be például a vendéglátás, vagy az élelmiszeripar egyes munkafolyamataiba. A vállalati háttéren túl a munkavállalók személyes történeteit is megismerhetjük, amely még emberközelibbé teszi az eseményeket. Az pedig, amikor a főnök leleplezi magát és friss tapasztalatai alapján dönti el, hogy miként értékelje munkavállalója teljesítményét, az nem egyszer meglepő, vagy éppen szívszorító pillanatokat eredményez. Főnök inkognitóban - hétfő esténként premier adással - az RTL Klub műsorán!

Főnöke fizeti ki a lombikprogramot az alkalmazottjának

Kameránk előtt is elérzékenyült Tamás, akit a Főnök inkognitóban műsorból ismerhetnek. A futárként dolgozó férfi és párja lombikprogramját mostantól a családfő főnöke fizeti, mert annyira elégedett volt a munkájával, mikor inkognitóban mellette dolgozott.

Balogh Levente: „Minél nagyobb egy vállalat, annál távolabbra kerül a felsővezető az alkalmazottól!”

Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz alapítója azért vállalta el a Főnök inkognitóban című dokurealityben való szereplést, mert így közelebb kerülhet az alkalmazottaihoz, jobban megismerheti őket és a problémáikat. Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

Ilyen egy vérbeli vezető, avagy ilyen egy főnök inkognitóban!

A pizzák királya, Melhem Saad úgy döntött, beépül a beosztottjai közé, hogy felmérje, ki az, aki valójában szívvel-lélekkel dolgozik, és kiderítse, pontosan mi is történik akkor, ha a főnök nincs a közelben.

Megható gesztust tett a Főnök inkognitóban cégtulajdonosa egy beosztottjának

Melhem Saadot, a Pizza King alapítóját lenyűgözte, milyen alázattal végzi a munkáját egyik futára, akinek már csak egy dolog hiányzik az életéből a teljes boldogsághoz, egy gyermek.

Így telik Melhem Saad, a Pizza King tulajdonosának egy napja!

Melhem Saad beavatja a nézőket egy átlagos napjába, és elmeséli, hogyan lett egy mindenki által ismert és kedvelt brand a Pizza King. A teljes adást IDE KATTINTVA tudod megnézni!

Sokkoló! 13 éves kora óta súlyos betegséggel küzd a Pizza King dolgozója

A Pizza King alapítója, Melhem Saad először pizzakészítőként próbálta ki magát. A főnököt Janika tanította be, akiről megdöbbentő dolgok derültek ki a közös munka során. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

A pizzafutár, aki éjt nappallá téve dolgozik, hogy legyen elég pénzük a lombik programra

A pizzakészítés után Melhem Saad, a Pizza King alapítója futárnak állt. Így ismerkedett meg Tomival, aki hónapok óta sikertelenül próbál családot alapítani kedvesével. A teljes adásért kattints IDE!

Óriási botrány! A Pizza King tulajdonosa már az első napon bezáratta új üzletét!

A Pizza King új üzletének nyitása áramszünettel indult, majd az alkalmazottak tankönyvi hibák sorozatát követték el. A főnök annyira ideges lett, hogy felfedte magát, és kiosztotta dolgozóit. A teljes adást ITT tudod megnézni!

A Pizza King üzletvezetője fejmosást kapott: „Ez az utolsó esélyed!”

Melhem Saad adott még egy esélyt az üzletvezetőnek, aki az új üzlet nyitásakor nem volt a helyzet magaslatán. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Nem fogod elhinni, hogy mivel jutalmazta meg két alkalmazottját a Pizza King főnöke a szembesítés során!

Jani, a pizzakészítő srác és Tomi, a pizzafutár nem akart hinni a szemének, amikor a főnök felfedte magát! Ami pedig ezután következett, könnyeket csalt a dolgozók szemébe! A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Íme az első képkockák a Főnök inkognitóban című dokurealityből!

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. Ahhoz, hogy a sikeres vezető valós képet kapjon a cége egyes területein folyó eseményekről, álcázza magát és új dolgozóként figyeli meg, mi minden történik akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Főnök inkognitóban április 29-től az RTL Klub műsorán!

A Főnök inkognitóban első részében: a Pizza King alapítója!

A Főnök inkognitóban első részében Melhem Saad, a Pizza King alapítója épül be az alkalmazottak közé, mert szeretné látni, hogy ki az, aki szívvel csinálja a munkáját a főnök távollétében is. A tulajdonos többek között kipróbálja a pizzakészítést és a futárkodást is. Április 29-én 22:05-kor az RTL Klubon!

Vigyázat munkatársak, az állásotok a tét - itt a főnök inkognitóban!

Az RTL új műsorában a főnök beosztottnak álcázza magát és így megy be dolgozni. Vajon ki lepődik meg jobban ő vagy a beosztottjai?

Peller Annából férfit faragtak a hétfői Reggeli alatt

Ma este kezdődik az RTL Klub vadonatúj műsora, a Főnök inkognitóban. A stáb kulcsfontosságú tagjai a sminkes/maszkos és a fodrász, akik új külsőt varázsolnak a munkavállalók közé beépülő főnöknek, Rausch Bettina és Kanizsai Lászlóné Csöpi meséltek az előkészületekről.

Főnök inkognitóban EXTRA: Megmutatjuk, hogyan alakították át a Pizza King alapítóját!

Mielőtt Melhem Saad beépül a Pizza King dolgozói közé, sminkesek és maszkmesterek alakítják át, hogy ne gyanakodjanak az alkalmazottak. Extra videónkban nyomon követheted az átalakítás folyamatát! Ne feledd, hétfőn 22:05-kor Főnök inkognitóban az RTL Klubon!

Álcázott vezetők és cég tulajdonosok épülnek be alkalmazottaik közé

Új műsor indul az RTL Klubon!
Április 29-től jön a Főnök inkognitóban: az álcázott vezetők és tulajdonosok elsősorban cégük fejlődése érdekében épülnek be alkalmazottaik közé: hogy testközelből megtapasztalhassák, mi hogyan működik, vagy épp nem működik akkor, amikor ők nincsenek a közelben.

Főnök inkognitóban az RTL Klubon!

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. Az álcázott főnököket április 29-től hétfő esténként 22:05 órától láthatják a nézők az RTL Klubon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való