KERESÉS search-close

Facebook

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Facebook"

Szabó Zsófi:

A Toplista házigazdája alig emlékezett rá, hogy mit írt ki a Facebookra a Hajdú-Dömsödi balhé kitörésekor, ám Balázs most kutakodott picit a múltban...

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

Ezért nem használja a Facebookot Geszti Péter...

A reklámszakember őszintén elmondta véleményét a közösségi portálról. Bár a rajongói oldalát mindig frissíti, privát célokra sosem használta a Facebookot. Vajon miért nem?

Kétmilliárd Facebook felhasználó privát beszélgetéseihez juthattak hozzá

Több mint kétmilliárd felhasználó privát beszélgetéseihez is hozzájuthattak azok a cégek, amelyeknek a Facebook különleges hozzáférést biztosított. Ezek a vállalatok nem csak olvashatták, de akár módosíthatták is az üzeneteket. A Facebook azzal védekezik, hogy semmi olyan nem történt, amibe korábban a felhasználók nem egyeztek bele.

Lemaradt a szerkesztett képekről a polgármester

Levágták Hajdúdorog szocialista polgármesterét egy fideszes képviselő Facebook-profilján közzétett fotókról, amelyek egy iskolaátadáson készültek. Az MSZP-s Csige Tamás szerint véletlenül lehetetlen úgy szerkeszteni a fényképeket, hogy azokról mindig éppen azt a részt vágják le, amelyen ő látható. A térség fideszes képviselője, Tiba István is elfogadhatatlannak tartja az esetet, ám jelezte, hogy a közösségi oldalát az egyik asszisztense kezeli.

Survivor képkeret a Facebookon: mutasd meg az ismerőseidnek, hogy az Agilának vagy a Gagambának szurkolsz!

Ha nyomon követed a Survivor - A túlélők viadalát, és van kedvenc törzsed, változtasd meg a profilképedet Facebookon, és tudasd mindenkivel, hogy a Gagambának vagy az Agilának szurkolsz!

Ott voltunk Dorina szülinapi partiján

Buli Dorina videói és a róla készült riportok, paródiák is letarolják a magyar internetet. Fellépései vannak, rajongók követik, a születésnapi partiján pedig ezúttal a Fókusz stábja is ott volt.

Ugyanaz az ember zaklatja Facebookon Tóth Gabit és Peller Annát

A titozkatos férfi előszeretettel küld képeket a talpáról és a meztelen testéről Tóth Gabinak és Peller Annának.

Megoldódott egy 13 éves rejtély Olaszországban

2005-ben találták meg egy ismeretlen maradványait, sífelszerelésével, személyes tárgyaival az olasz Alpokban. Miután a tudományos azonosítási eljárások nem hoztak egyértelmű eredményt, az olasz rendőrség a közösségi oldalakon folytatta a munkát. Sikerrel.

Az a fránya Facebook!


szerző:
2018.07.24. 18:00
Az a fránya Facebook!

Eszternek elege van a férje, Gergő kicsapongó életviteléből, hiszen a fiú lányokkal flörtöl a neten. Eszter egy utolsó esélyt szeretne adni párjának, és egyetlen kikötése van: szüntesse meg a Facebook profilját!

Beszélgessünk, mint fiú és lány…

Péter a Facebookon pillantotta meg Líviát, és egyből megdobbant a szíve. A fiatalok rengeteget csetelnek egymással, így a fiú szeretné, ha személyesen folytatódna a beszélgetés közöttük…

Óvakodj a kamu profiloktól!


szerző:
2018.06.19. 18:00
Óvakodj a kamu profiloktól!

Feri a Facebookon ismerkedett meg Jázminnal, és úgy érzi, az egész életét le tudná élni a lánnyal. A fiú csak most szembesült vele, hogy Jázmin nem más, mint a biszexuális barátja, Józsi.

Dicsérik az udvarias bringást

Ritka jelenetet rögzített egy budapesti buszsofőr, amit aztán ki is tett Facebook-oldalára. A zoom.hu vette észre a videót, amelyen az látszik, hogy az egyik forgalmas budapesti kereszteződésben egy biciklis lehúzódik, hogy elférjen a busz.

Nincs pénz gyerekjátékokra az oviban

Játékokat, csúszdát és mászókát szeretne, hogy hasznosan tudja foglalkoztatni az óvodásokat. Erről írt a Facebookon egy kiscsécsi óvónő, aki arról panaszkodott, hogy az óvoda udvarán füvön és betonon kívül nincs más.

Két fiát és menyét veszítette el a ceglédberceli tragédiában

Az Adevarul román hírportál úgy értesült, hogy a 38 éves sofőrnek nem volt érvényes jogosítványa, a kisbuszt pedig a román hatóságok hónapokkal korábban kivonták a forgalomból. A hozzátartozók úgy tudják, az áldozatok holttestét talán már szombaton hazaszállítják a temetésekre a hétvégén vagy a jövő hét elején kerül sor.

Titokzatos lány a múltból


szerző:
2018.05.24. 18:00
Titokzatos lány a múltból

Brigi úgy érzi, hogy párja, Dani egyáltalán nem őszinte hozzá. Sőt, mostanában egyre többet beszélget volt osztálytársával, Flórával. Vajon ezek csak puszta nosztalgikus csevegések vagy van valami komolyabb is a háttérben?

Mit rejt a szerelmed Facebook oldala?

Briginek elege van abból, hogy a párja az interneten ismerkedik. Mivel a lánynak szabad bejárása van barátja Facebook oldalára, újra és újra meghökken az ott látott dolgokon…

HALÁLOS BALESET: Facebokozott a sofőr a baleset előtt

Kilenc ember halt meg a Ceglédbercel közelében kedden délután történt közúti balesetben, valamennyien egy román rendszámú kisbuszban utaztak. A Digi 24 hírtelevízió szerint a kisbusz Szlovéniából tartott Románia felé. Utasai a Maros megyei Désfalváról származtak. A felvétel tanúsága szerint a sofőr a Facebook Live segítségével élő videót indított vezetés közben. Ez terelhette el a figyelmét annyira, hogy áthajtott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy teherautóval.

Te felfüggesztenéd a párodért a Facebook fiókodat?

Erika már nem boldog párja, Szilárd mellett, hiszen mostanában „elég hullámvölgyes” a kapcsolatuk. Szerinte a tűz már csak pislákol, és szeretné, ha még fellobbanna közöttük. A legnagyobb gond viszont Szilárd telefonfüggősége, így Erika rá szeretné venni párját, hogy hagyjon fel a közösségi oldallal.

Élőben közvetítettek agyműtétet a Facebookon

Élőben közvetítettek agyműtétet a Facebookon, Magyarországon először. Az operációt a Pécsi Idegklinikán végezték, egy 43 éves Parkinson-kóros betegnek az agyába ültettek be két elektródát. A férfinak folyamatosan remegett a bal oldala, ezután várhatóan megszűnnek a rohamai. A műtét alatt végig ébren volt, sőt beszélt is.

RENDKÍVÜLI AGYMŰTÉT: Élőben közvetítették a Facebookon

Élőben közvetítettek agyműtétet a Facebookon, Magyarországon először. Az operációt a Pécsi Idegklinikán végezték, egy 43 éves parkinson kóros betegnek az agyába ültettek be két elektródát. Pintér Luca újságíró és Kálló Péter fotóriporter hónapokig szervezte, hogy operációját élőben közvetíthessék. Dr. Balás István és Kovács Norbert egyetemi docensek mondják el, milyen műtétet hajtottak végre.

Endre „nagyon szétszedné” Dórit

Endre a Facebookon két nőtípust különböztet meg: a „nagyon szétszedném” és „a nem mozgat meg bennem semmit”. Mivel Dóri az utóbbiba tartozik, azon nyomban bejelölte őt, hamarosan pedig egy ágyban kötöttek ki. A fiú viszont sokkal többet is el tudna képzelni a lánnyal…  

Zoé és Kíra 18 év után találtak egymásra!

Zoé és Dorina története mesébe illő: egyszerre születtek egy helyen, a szüleik jóban lettek, de aztán megszakadt a kapcsolat. Most, 18 év után ezzel a képpel és a közösségi média erejével sikerült ismét egymásra találniuk!

Most dőlhet el a Facebook jövője

Képes-e a Facebook önmagát szabályozni, vagy törvényekkel kell felügyelni az információ áramlását és felhasználását a közösségi oldalon? Ez volt a fő kérdés Mark Zuckerberg amerikai kongresszusi meghallgatásán.

Veszélyes az interneten ismerkedni?

Krisztián teherautóval érkezett Anikóhoz, ugyanis el szeretné költöztetni magához azt a hölgyet, akivel a Facebookon ismerkedett meg. A férfi szerint olyan ez, mint egy mese, hiszen sosem találkoztak még személyesen. Azonban nem minden történet végződik heppi enddel…

32 ezer magyar adatait lopták el

Több mint 32 ezer magyar Facebook felhasználó adataihoz férhetett hozzá a Cambridge Analytica nevű elemzőcég - értesült a 24.hu. A lap szerint mindössze 13 magyar felhasználó telepítette az adatgyűjtő alkalmazást, és rajtuk keresztül szerezték meg a többiekét. A Facebook vezetője, Mark Zuckerberg közben elismerte: senkinek sincsenek biztonságban az adatai a közösségi oldalon.

 

Orbán videóban buzdít szavazásra

A Fidesz támogatóit buzdítja szavazásra Orbán Viktor legújabb Facebook bejegyzésében. A kampányban a miniszterelnök minden nap újabb videóval jelentkezett, csütörtökön a március tizenötödikei beszédéből készült felvételeket tette fel közöségi oldalára, amelyben Magyarország megvédésére szólít fel.

Kelemen Anna csábít – ezúttal szavazásra

Nyereményjátékkal próbálja szavazásra bírni Facebook követőit Kelemen Anna. A nyeremény egy este vele. Íme a feltételek!

Mi az a #deletefacebook?


szerző:
2018.04.03. 08:13
Mi az a #deletefacebook?

Mészáros Beatrix közösségi médiaszakértővel a "Delete Facebook" kampány előzményeiről és hatásairól beszélgettünk!

Eljegyzés első látásra?


szerző:
2018.04.02. 18:00
Eljegyzés első látásra?

Zsolti és Ivett hónapok óta ismerkednek a Facebookon, de sosem találkoztak még személyesen. A fiú úgy érzi, hogy megtalálta élete szerelmét, ezért egy saját verssel és egy  jegygyűrűvel készült Ivettnek. 

Vivi: „Jobban szeretem magam ruha nélkül”

Loretta egyre inkább aggódik húgáért, Vivienért, hiszen a lány kihívó, már-már intim képeket posztol a közösségi oldalakon. A nővér szerint Vivinek vissza kellene fognia magát, és inkább az iskolára kéne koncentrálnia, ahonnan már ki is rúgták a 18 éves lányt.

 Szandi: „Rajtad kívül nem kell senki más”

Szandi és Péter boldogságának csak egyvalami áll az útjában, méghozzá Szandi örökös live-ozása a Facebookon. A fiúnak ebből már nagyon elege van, ráadásul féltékeny is, amiért a lányra „pancserek" írogatnak. Szandi már alig várja, hogy meggyőzze végre Petit: csakis ő kell neki!

Facebook jelszó ajándékba


szerző:
2018.03.16. 18:00
Facebook jelszó ajándékba

Zoli úgy érzi, hogy a Dominikával való kapcsolata mostanában nem a legfényesebb, hiszen a maró féltékenység folyamatosan ott lappang közöttük. A fiú most Facebook jelszavával és egy gyűrűvel készült barátnőjének.

Párkapcsolat és/vagy net?


szerző:
2018.03.13. 19:40
Párkapcsolat és/vagy net?

Baj van azzal a párkapcsolattal, amelynek tagjai túl sokat lógnak a Facebookon vagy az Instán? Erre kerestük a választ Kabát Petiék segítségével.

A közösségi média veszélyei a gyerekekre nézve

Dühöngenek a gyerekvédő szervezetek a Facebook gyerekeknek szóló alkalmazása miatt. Több mint 110 gyerekvédelemmel foglalkozó szervezet és szakértő fordult nyílt levélben Mark Zuckerberghez, a Facebook vezetőjéhez, kérve, hogy a cég állítsa le a Messenger Kidset, ami lényegében egy reklámoktól megtisztított, szülői felügyelet alá rendelt Messengert jelent 13 évesnél fiatalabb gyerekek számára. Erről beszélgettünk Matusek M. Zsuzsannával, az Országos Gyermekvédő Liga elnökével.

Szép dolog más Facebook üzenetét olvasni?

Katalin helyre szeretné hozni a kapcsolatát fiával és menyével, akik belenéztek az édesanya Facebook beszélgetéseibe. A fiatalok akkor döbbentek rá, hogy Katalin egy férfivel való kapcsolata miatt elhanyagolja saját családját.

Megütötte kutyáját a rendőr

Azonnali hatállyal felfüggesztették azt a rendőrt, aki ököllel megütött egy kutyát a Pest megyei Dányban - így tette be az állatot a járőrautó csomagtartójába. Az esetet egy családi ház ablakából vette fel egy fiú, majd feltette a Facebook-ra, ahol valóságos lincshangulat alakult ki…

Változik a Facebook - változik a világ?

A világ vállalatainak csúcsára mostanában olyan technológiai cégek jutottak, amelyek egyfelől globális üzleti hatalmak, másfelől – és ez így új jelenség - egyidejűleg emberek milliárdjainak agyát és lelkét is képesek befolyásolni. Az egyik ilyen új hatalom a Facebook, amelyet 2016 ősze óta egyre több bírálat ér, ezért úgy döntött, hogy megváltoztatja működésének szerkezetét. De hogyan?

Karácsonyi fotók: máshogy


szerző:
2017.12.25. 18:30
Karácsonyi fotók: máshogy

Földre borult bejgli vagy jobb híján egy fazékba állított karácsonyfa - valóságos mozgalom indult a facebookon a tökéletes karácsonyt ábrázoló fotók ellen. A közösségi média szakértő szerint egészséges folyamat, hogy sokan idill helyett a valóságos tökéletlenségüket szeretnék megosztani az ismerőseikkel. Az általunk megkérdezett életvezetési tanácsadó szerint ezzel a hozzáállással ráadásul lazábban, boldogabban telhet az ünnep.

Online szerelem


szerző:
2017.12.19. 18:00
Online szerelem

Laci és Niki a Facebookon ismerkedtek meg, és csetelés közben már meg is beszélték, hogy járnak egymással. Mivel azonban a személyes találkozásra még nem került sor, a szerelmes fiú a nagy pillanat alkalmával egy „négysoros rapszöveggel” szeretné meghódítani kiszemeltjét.

Al-Gharati Magyedet előszeretettel szivatják a szülei

Részlet a 20. évad 8. részéből:

Tegye fel a kezét, akinek a szülei ismerősei a Facebook-on! Magyed is közéjük tartozik, és nem egyszer megitta már ennek a levét. De nemcsak szülei miatt kerül kínos szituációkba... nem segít ezen, hogy időnként pucéran nyit ajtót embereknek.

Nézd meg itt a teljes adást!

Így örült Istenes Bence a második Comet-gömbjének!

Istenes Bence nem csak Facebookon és Instagramon aktív, nemrég saját YouTube csatornát is indított, így igazán megérdemelte a Comet legjobb social média szereplő díját. Nézd meg, hogyan fogadta Bence az elismerést!

Kiélezett küzdelem a social média kategóriában

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Az Ti szavazataitokon múlik, hogy ki lesz idén a legjobb social média szereplő! Még mindig szavazhatsz kedvencedre az RTL24 applikáción keresztül és a www.cometlive.hu oldalon.

Istenes Bence:

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Már csak néhány nap van december nyolcadikáig, amikor kiderül, hogy ki viszi haza a Comet-gömböt a nagyágyúk háborújában: ki lesz a legjobb social média szereplő?

Sebestyén Balázs:

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Már csak néhány nap van december nyolcadikáig, amikor kiderül, hogy ki viszi haza a Comet-gömböt a nagyágyúk háborújában: ki lesz a legjobb social média szereplő?

Krisztina: „Még a nevemet is felejtsd el!”

Krisztina boldogan él új párjával, és két gyermekével, de volt párja, Róbert a mai napig zaklatja őt. Ál Facebook-profilokkal írogat a nőnek, és a házuknál való titkos leskelődéstől sem riad vissza…

Halálos fenyegetést kapott a magyar Ken baba!

Alig egy hónapja, hogy bemutattuk Magyarország első élő Ken babáját, Greget. Gregnek az a vágya, hogy minél jobban hasonlítson Barbie szerelmére, Ken babára. Az ismertség viszont nem várt következményekkel is járt. Üzenetben fenyegették meg azzal, hogy ha tovább folytatja ezt a Ken baba őrületet, az életére törnek.

LIKE-MILLIOMOS: A fotós, akinek milliónyi van

Fejes Imre fotóst kérdeztük, mi a titka annak, hogy ilyen sok követője van a Facebookon. Elmesélte... Nézd meg a Fókusz teljes riportját is!

Roland: „Már azért is szól, hogyha nézek”

Roland nem tud mit kezdeni Dzsenifer beteges féltékenykedésével, ami már odáig fajult, hogy a lány közös Facebook profilt követelt magának, ráadásul az utcán is rászól barátjára, ha ő más lányokat néz meg. Sőt, már Roland barátai is azon nevetnek, hogy Dzsenifer milyen rövid pórázon tartja őt. A fiú alig várja, hogy nagyobb teret kapjon barátnőjétől…

Tóth Gabi megható bejegyzése garantáltan könnyeket csal a szemedbe

A 2017-es Comet legjobb női előadó kategóriájában jelölt Tóth Gabi évekkel ezelőtt önzetlenül segített egy embertársán, aki egy hat hónapos babát hordott a szíve alatt.

Mindent a lájkokért!


szerző:
2017.11.06. 18:00
Mindent a lájkokért!

Dávid a féltestvérét, Gábort szeretné jobb belátásra bírni. Öccse ugyanis a Facebookon készít live videókat, és olyannyira elvetemült, hogy fürdött már pocsolyában, ivott már étolajat, és egy alkalommal kutyaürülékkel mázolta be az arcát. Dávid szerint testvére túlságosan gyerekes, és szeretné, ha végre komoly ember válna belőle.

Hosszú Katinka:

Hosszú Katinka nemcsak a medencében sztár, hanem a közösségi médiában is. Facebookon közel 502 ezer lájkolója van, míg Instagramon több mint 283 ezer követővel büszkélkedhet.

Hogyvolt: A Survivor összes kulisszatitkára fény derült!

Október 18-án este élőben jelentkezett be Sixx, az index.hu és a hogyvolt.blog.hu újságírója Facebookon a Survivor öt játékosával, Klaudiával, Anitával, Iliásszal, Barbival és Szandival, valamint a műsor kreatív producerével, Rubin Kristóffal. A beszélgetés során többek között az is kiderült, hogyan szépítkeztek a lányok, mi az, amit csak a műsor megtekintésekor tudtak meg, mikor volt a mélypontjuk, valamint a kreatív producer is elárult egy-két kulisszatitkot, például, hogy kiben csalódtak a legnagyobbat – pozitív és negatív értelemben – a műsor készítői, és min mentek keresztül, amikor Barbit megmarta egy kígyó.

Róbertó Király minden nőt elcsábít?

Gyöngyi a Facebookon ismerkedett meg a siófoki Róbertó Királlyal, akivel szívesen találkozna élőben. Viszont kiderült a titok: Róbertónak barátnője van, Mária. A nő nem akart hinni a fülének, és teljesen megrökönyödött, mikor megtudta, hogy párja a Facebookon egy idegen nővel ismerkedik, és hamarosan arra is fény derült, hogy nem Gyöngyi az egyetlen…

Szabolcs:

Szabolcs titkos Facebook csoportok tagja, ahol fikciós erotikus történeteket szokott megosztani. Hogy miért teszi mindezt, azt ő maga mesélte az Anikó Show-ban!

Óriási örömhírt jelentett be Sebestyén Balázs!

Balázs hétfőn még arról beszélt, milyen borzalmas hétvégén van túl, ma reggel viszont óriási hírt osztott meg Facebook-oldalán.

Mi történik az emberek profiljával haláluk után?

Lévai Richárd social média szakember és Dr. Németh Szabolcs jogász arról meséltek, mi történik az emberek profiljával, miután távoznak az élők sorából.

Facebook: a szabadság határai

A digitális robbanás számtalan jogi, etikai és számtalan féle házi feladatot és kérdést prezentál a világnak. Adott a Facebook, amelyen számítások szerint percenként 1,3 millió új bejegyzés jelenik meg. Minden adat és szám azért inkább becslés, mert szinte követhetetlen sebességgel terjedő médiumról van szó. Jelenlegi tudomásunk szerint már több mint 2 milliárdan használják, Magyarországon decemberben majdnem 6 millióan. Kell-e, és egyáltalán lehet-e valahogyan szabályozni a Facebook szövegeit, képeit és videóit?

Pumped Gabo minden követ megmozgat, hogy visszaszerezze Ágit

Miután Gabo megtudta, hogy Ági más sráccal randizik, először dühbe gurult, majd miután lenyugodott, élő Facebookos videóban kért bocsánatot egykori barátnőjétől. Vajon hogyan reagált erre Ági?

Pumped Gabo nagy nyilvánosság előtt kért bocsánatot Ágitól

Pumped Gabo egy Facebookos élő videóban kér bocsánatot szerelmétől, abban bízva, hogy Ági így megbocsát neki.

Debreczeni Zita és Gianni hamarosan családot alapít?

A vasárnapi Havazin kapcsán, melyben az olasz műsorvezetőé és a gyönyörű fotósé volt a főszerep, összegyűjtöttük Gianni és Zita közös életének eddigi legfontosabb állomásait.

Nagy bajban van VV Krisztián!


szerző:
2017.01.10. 15:00
Nagy bajban van VV Krisztián!

A problémát párja, VV Mici is próbálja megoldani, ám egyelőre nem sok sikerrel.

Mit szól Istenes Bence a #holagyerek kommentekhez?

Nemrég beszámoltunk róla, hogy Iszak Eszti mellett Istenes Bence is a 2016-os Comet díjátadó házigazdája lesz. A műsorvezető ezúttal a jelöléséről mesélt kameránknak!

Mit szól Istenes Bence a #holagyerek kommentekhez?

"Mielőtt Zuckerberg kitalálta volna, nekem már azelőtt volt Facebookom!" - viccelődött Istenes Bence, amikor a legjobb social média szereplő kategóriában való jelöléséről kérdeztük őt. A díjátadó műsorvezetője ezen kívül elárulta, hogyan fogadta a jelölést, és mit szól a #holagyerek kommentekhez közösségi oldalán.

Sebestyén Balázs elkövette első Facebookos bakiját!

A Kicsi Óriások műsorvezetője hétfőn reggel élőben jelentkezett be Facebookján a Morning Show soproni kitelepüléséről, majd elfelejtette leállítani a live videót, így a kulisszák mögé is betekintést nyerhettek a nézők.

Digitális utóélet: Mi történik a halálunk után közösségi oldalainkkal?

Hátborzongató belegondolni, hogy halálunk után tovább élhetünk az interneten, és e-mail-t küldhetünk a túlvilágról a szeretteinknek, barátainknak. Vajon mi lesz a közösségi oldalunkkal, adatainkkal, jelszavainkkal, webes emlékünkkel, ha már nem élünk? Szakértőkkel elemeztük a veszélyeket, és az utópisztikus filmekbe illő fejlesztéseket, amelyek néhány év múlva már nem csak a moziban lesznek láthatóak.

Netes feltöltések, amik után garantáltan a kukában landol az életrajzunk

Brutális bulifotók, meztelenkedés, viccesnek szánt, de vállalhatatlan kiírások: vajon mire gondol a HR-es, ha ezeket nézegeti a netes adatlapunkon? Hát egész biztosan nem arra, hogy munkát ajánljon nekünk. Tegyenek időutazást a Házon kívül stábjával a néhai IWIW világába!

Zuckerberget fenyegeti az Iszlám Állam

Az Iszlám Államhoz közeli Kalifátus Hadsereg Fiai nevű csoport megfenyegette a Facebook és a Twitter-atyját, Mark Zuckerberg-et és Jack Dorsey-t a legújabb propagandavideójában, amit szerdán publikáltak. 

Fogadjunk, sosem gondolt erre az összefüggésre Fördős Zével kapcsolatban!

Pedig végig ott volt a szeme előtt! Erre az információra valószínűleg nem számított, de ha megnézi ezt a képet, meg fog döbbenni, hogy eddig nem jutott eszébe. 

Mit tegyünk, ha visszaélnek a képeinkkel?

Mit tehet a celeb vagy akár a civil ember, ha egy ismeretlen valamilyen megfontolásból létrehoz a nevében egy oldalt a közösségi oldalon, vagy éppen illetéktelenül használja fel a fotóit? Főleg akkor, ha ezt a sértett azonnal jelenti is az oldalnak, de vagy nem kap választ, vagy éppen azt írják neki, hogy ez semmilyen jogait nem sérti.

Mark Zuckerberg reagált Kanye West lejmolására, nem is akárhogy!

Zseniálisan reagált Kanye West lejmolós posztjára Mark Zuckerberg, Facebook-alapító.

Zuckerbergnél kuncsorog Kanye West

Egymilliárd dollárt - azaz kb. 276 milliárd forintot - kért ötletei megvalósítására Mark Zuckerbergtől Kanye West amerikai rapper, akinek saját bevallása szerint jelenleg 53 millió dolláros adóssága van.

Híres aktot posztolt, letiltották

Beperelheti egy francia tanár a Facebookot - így döntött a párizsi bíróság pénteken. Az 57 éves férfi még öt éve posztolta egy meztelen nőről készült, híres francia festmény képét. Ezután magyarázat nélkül letiltotta a Facebook. A tanár nem hagyta annyiban a dolgot, mert nem érti, miért lett a cenzúra áldozata.

Zuckerberg vendége volt a magyar zenész

Elküldték a történetüket a Facebooknak, majd nemsokára filmet készítettek róluk, és Mark Zuckerberg meghívta őket látogatóba. Így lett vendég egy magyar zenész és német barátja a közösségi oldal alapítójánál. Az oldal nemrégiben ünnepelte születésnapját, és az évfordulóra a világ minden részéről hívtak vendégeket: köztük Esztegár Lászlót, és barátját, Michaelt is.

Mellrákos nő képét távolította el a Facebook

Egy előrehaladott stádiumú mellrákos nő azzal vádolja a legnagyobb közösségi oldal üzemeltetőit, hogy emberi életeket sodortak veszélybe az egyik képének leszedésével.

Neten szerzett barátokat a kerekesszékes nő

A Facebookon talált barátokra egy kerekesszékes pécsi nő, aki három éve szinte ki sem tud mozdulni a szobájából. A 26 éves Kis Ilona egy sportbaleset miatt bénult le. Amikor úgy érezte, nem bírja tovább a magányt, a közösségi oldalon megosztotta a történetét.

Így kívántak boldog karácsonyt a politikusok

Egyszerre több helyen is megjelenő miniszter, mosolygó, díszbe öltözött gyerekek, virtuális hópihék és egy magányos szív - politikusaink is megosztották hivatalos közösségi oldalaikon karácsonyi fotóikat, vagy jókívánságaikat. Tavaly a fenyőágak mögül kukucskáló Orbán Viktor fotója volt a legnépszerűbb, abból mémek sora is született.

Visszakapták az elveszett, 83 éves jegygyűrűt

A facebookozóknak hála került elő egy régi és becses családi kincs. Egy hónappal ezelőtt egy pécsi lakótelepen egy idős férfi elvesztette a jegygyűrűjét, és akárhogy kereste ott, ahol leesett az ujjáról, egyszerűen nem találta. A férfi kétségbeesett, hogy eltűnt a régi családi ereklye, de egy hónap után mintha csoda történt volna. Egy járókelő lenézett a földre, ahol észrevette a gyűrűt.

SZOCSOMA: Anikó nénivel tartottunk Ózdra

Egy civil szervezet, ami a Facebookon szerveződött, ott gyűjti az adományokat, és a tagokat. Már több mint ezren vannak a csoportban. Ez a szociális csomagküldő mozgalom, vagyis a SZOCSOMA. Már hat éve segítik az ország mélyszegénységben élő, főleg roma családjait. A szervezet vezetőjét, ahogy mindenki hívja, Anikó nénit elkísértük Ózdra. És így mi is láttuk, hogy ő nem csak adományt oszt, hanem tanácsot ad, segít, ha nagy baj van. És mindent dokumentál. Fotózza a családokat, mini interjút készít velük, és ezeket posztolja a Facebookon. Így minden segítő megismerheti őket.

Farm már a Facebook-on is!


szerző:
2015.12.21. 15:01
Farm már a Facebook-on is!

Már most rá vagy kattanva 2016 legmenőbb tanyasi műsorára? Akkor lájkolj minket Facebook-on is, és garantáltan semmiről nem maradsz le!

A segíteni akarás újra összehozta az embereket

Nagykanizsán pár éve azt találták ki, hogy pénzt gyűjtenek a Facebookon, hogy aztán abból megvendégeljenek minél több gyereket egy-egy pizzára. Idén már ezer gyereknek jutott a finomságból, és rengeteg felajánlásnak köszönhetően nem csak Nagykanizsán, hanem még három településen is rendezhetnek pizza partyt.

Őket lájkolták a legtöbben 2015-ben

Kik a 2015-ben a legtöbb like-ot kapó celebek Magyarországon? Milyen fotók a legnépszerűbbek, és miért?

A plázában nem népszerű a boltzár

Hivatalos népszavazás nincs, a Házon kívül stábja viszont nem hivatalosan voksoltatta a vásárlókat a vasárnapi boltzárról. Elmentek egy plázába, ahol sokan és szívesen érveltek a zárva tartás mellett vagy ellen. A többség, akárcsak a közvélemény-kutatásokban, a boltzár ellen foglalt állást a bevásárlóközpontban és a Házon kívül Facebook-oldalán is.

Továbbra is gyanúsítottak a Facebookozók

A tízparancsolatra hivatkozott a volt siófoki polgármester, amikor arról kérdezték, miért jelentette fel azokat, akik megosztottak egy szerinte hazug Facebook-posztot. A bejegyzés szerint Balázs Árpád polgármestersége alatt áron alul adott el egy ingatlant az önkormányzat. A megosztók közül többeket rabosítottak. Ügyvédjük panaszt tett a gyanúsítás ellen, de elutasították.

Tíz igazán elragadó illusztáció mindannyiunk függőségéről

Jean Julliens, francia illusztrátor egy igen szellemes sorozattal örvendeztette meg a nagyérdeműt, aminek a középpontjába a közösségi oldalakhoz és az okostelefonokhoz való viszonyunkat helyezte, totálisan abszurd és szórakoztató formában. A művész híres az emberiség megszállotságainak kigúnyolásáról, amely – valljuk be – rejt némi igazságot.

Népszerű a „rabosítós” poszt

Már több mint 2200-an osztották meg azt a Facebook-posztot, ami miatt korábban 17 embert rabosítottak. Nekik annyi volt a bűnük, hogy szintén megosztották a bejegyzést. A posztban egy siófoki ingatlaneladást bírál az írója, aki szerint az épületet áron alul adta el az előző fideszes városvezetés. A rabosított posztolókat védő ügyvéd szerint az egész nyomozás nonszensz, hiszen bűncselekmény sem történt.

Fókusz 2015-12-02


szerző:
2015.12.02. 18:55
Fókusz 2015-12-02

Aurélió teljesen összetört fájdalmában. Michael Jackson megmentette az életét, a kisfiút mégis elhagyták a szülei. Mivel etetik a gyerekeinket az óvodákban, iskolákban? Jótékony gazdagok. Még mindig keveset tudunk az AIDS-ről, vallják azok a sztárok, akik felléptek egy tegnap esti kampányrendezvényen.

TASZ: kritikus hangokat akarnak elhallgattatni

A kritikus hangokat akarják elhallgattatni- így reagált a Társaság a Szabadságjogokért arra, hogy 17 embert rabosítottak egy Facebook-poszt megosztása miatt. Vasárnap számoltunk be arról, hogy egy siófoki önkormányzati ingatlaneladásról szóló bejegyzés miatt a volt fideszes polgármester feljelentést tett, ezért indult nyomozás. A TASZ szerint az eljárás törvényes, de a szabályozást elfogadhatatlannak tartják, és változtatnának rajta. Az erről szóló javaslatukat azonban nemcsak a fideszes, de az MSZP-s képviselők sem támogatták az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságában.

Rabosítás egy Facebook-megosztás miatt

Fal elé állították, szemből és profilból is lefotózták, és úgy bántak vele, mint egy bűnözővel. Ezt mesélte Híradónknak annak a 17 embernek az egyike, akiket egy Facebook-poszt miatt rabosítottak. A 444 internetes portál írta meg, hogy egy olyan posztot osztottak meg, amelyben egy siófoki önkormányzati ingatlaneladást bírált valaki. Az ingatlant az előző, fideszes polgármester idején adták el, a posztíró szerint áron alul. A volt polgármester feljelentést tett rágalmazás miatt, ezért indult nyomozás.

Így segít a Facebook megtudni, hogy biztonságban vannak-e az ismerőseink Párizsban

A közösségi oldal segítségével tájékozódhatunk arról, hogy esetlegesen Párizsban élő vagy tartózkodó ismerőseink érintettek-e a terrortámadásban, vagy biztonságban vannak.

Elhunytakat köszöntenek a Facebookon

Időről-időre traumát okozhat a családtagoknak, ha üzeneteket kap a Facebookon elhunyt rokonuk. A híradó által megkérdezett közösségi média szakértő szerint bárki kijelölheti, hogy halála esetén ki férjen hozzá az oldalához, és a családtagok is kérhetik a profil megszüntetését vagy emlékoldallá alakítását. Erről azonban csak kevesen tudnak.

Egy fideszes is megosztotta a Hitler-képet

Újabb politikus, aki állítása szerint figyelmetlenségből osztotta meg Facebook-oldalán a Hitlerrel és a menekültekkel viccelődő képet. Harkány fideszes alpolgármestere szerint véletlenül tette közzé az említett fotót, de már leszedte.

Már a 16. században létezett a közösségi média őse!

Közösségi média a 16. században? Igen! Csak nem úgy, ahogy ma ismerjük és használjuk.

Hitler képet osztott meg a zuglói MSZP-s

Véletlenül osztotta meg Facebook-oldalán a Hitlerrel és a menekültekkel viccelődő képet Sógor László, ezt írta üzenőfalára kedd reggel Zugló MSZP-s képviselője. A kerület Fidesz elnöke lemondásra szólította fel az önkormányzati képviselőt és azt kérte a kerület polgármesterétől, hogy határolódjon el Sógor Lászlótól.

A menekültkérdés felrobbantotta a közösségi médiát

Megállíthatatlanul ömlenek az ismerőseink véleményei az arcunkba, amint belépünk a közösségi oldalunkra. Felidegesítjük magunkat és vitába szállunk, ha nem értünk egyet valamivel?

Figyelem! Napokon belül elköltözik a Villanyleó!

Az RTL Online tartalmait a Facebook-on ezentúl a Villanyleónál keresse! Az RTL official Facebook-ján a jövőben a csatorna hiavatalos közleményeit találja majd. Klikkeljen a cikkre, és lájkolja be a Villanyleót most, hogy ne maradjon le semmiről!

Szavazzon: Ön szerint kire rágott be Varnus Xavér a Heti Hetesből?

A Villanyleó Facebook-on járt utána az ex-stábtag kifakadásának: a zenész szerint a csapat bizonyos tagjai olyan "szellemi mocsarat" képviselnek, amihez ő a továbbiakban nem hajlandó a nevét adni. Ön szerint kire gondolhatott? Szavazzon!

Mi a különbség a vadiúj Villanyleó és a jó öreg RTL official között?

Napokon belül könnyes búcsút intünk az RTL official Facebbok-oldalának: az RTL Online és a Híradó tartalmai átköltöznek a Villanyleóra. Klikkeljen, és rögtön megtudja, melyiket szeresse a kettő közül!

Mi ez a Villanyleó? Elmagyarázunk mindent!

Igen, a hír igaz: különleges génkutató laboratóriumunk kísérletei sikerrel zárultak és nemrég világra jött a gigantikus RTL-falka legújabb kölyke, a Villanyleó.
Az alom legfiatalabb tagja nem mezei oroszlán, ugyanis virtuális pixeltestét elektromos töltés tartja egyben. Mindenre fény derül!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való