KERESÉS search-close

Fanni

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fanni"

Fanni


szerző:
2019.02.07. 16:27
Fanni

Az apa harmincas szerelme. Őszinte rajongással szereti a férfit, aki az apja is lehetne. Viszonyukból nem hiányzik az érzékiség, sokszor látványosan nyalják-falják egymást. A családban idegenül mozog, és az összejöveteleken kénytelen tűrni az anya epés megjegyzéseit.

Survivor Fanni: „Számomra a karácsony a család és a szeretet szóval azonosul”

A 2018-as Survivor finalistája elárulta, hogyan szokta ünnepelni a karácsonyt, és egy üzenetet is tartogatott a nézők számára.

Survivor Kibeszélő (6. rész) - Heves indulatok, nosztalgikus pillanatok és jó tanácsok a következő túlélőknek

A Survivor Kibeszélő hatodik, egyben utolsó részében Gábor, Alexandra, Dávid, Fanni, Tamás és Robi voltak a vendégek, a beszélgetést pedig a Survivor két főszerkesztője, Katona Andor és Oláh Ákos moderálták. Ki mit csinálna másképpen, ha újrakezdhetné a játékot? Milyen volt visszanézniük a tévében a szigeten töltött napokat? Sikerült-e rendezniük a nézeteltéréseket? Mit tanácsolnak a 2019-es Survivor jelentkezőinek? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz, ha megnézed a kibeszélő műsor évadzáró részét!

Így búcsúzott Fanni és Dávid a szigettől!

Elérkezett az utolsó nap, Fanni és Dávid pedig méltóképpen elbúcsúzott a szigettől, ahol az elmúlt 42 napot töltötték.

Vera tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban!

Mi volt Fanni és Dávid célja, amikor belevágtak a Survivorbe? Milyen kettejük kapcsolata? Többek között ezek a kérdések is megválaszolásra kerültek, valamint Vera is tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban.

Egy végső párbajon csapott össze Fanni és Dávid!

A finalistáknak egy kötél segítségével kellett egyensúlyban tartaniuk az asztalt és a ráhelyezett fahasábokat. A Párbaj győztese elvehette az egyik "zsűritag" szavazatát.

Ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri a finalistákról!

Mit gondolnak a már kiesett játékosok a túlélő fogalmáról? És vajon milyen véleménnyel vannak a két finalistáról? A videóból minden kiderül!

Fanni: „Nem magamnak akarok bizonyítani, hanem szeretnék segíteni az otthoniaknak!”

Fanni elérzékenyült a Finálé előtt, mert nagyon szerette volna megnyerni a 20 millió forintot, hogy segíteni tudjon nehéz helyzetben lévő családján.

Így alakultak a szavazatok a Survivor Fináléján!

Nóri, Eszter, Alexandra és Emese Fannira, míg Tamás, Jérémy, Gábor, Beni és Vera Dávidra szavazott a Fináléban.

Ki lesz a túlélők túlélője: Fanni vagy Dávid?

Elképesztő küzdelmek útján - és árán - jutott a Survivor döntőjében Fanni és Dávid. Vajon, ki lesz a túlélők túlélője?

Ki nyerheti meg a Survivort 2018-ban?

Péntek este kiderül kié lesz a túlélő cím és ki viszi haza a 20 millió forintot a Survivor nyerteseként. A Story Extra stábja összegyűjtötte, milyen nehéz utat járt be a két finalista, Dávid és Fanni.

Istenes Bence újabb meglepetést tartogatott a szigetlakók számára!

Istenes Bence bejelentette, hogy a családtagok még nem mennek haza, ők is ott lesznek az első elődöntőn. A szigetlakók öröme felbecsülhetetlen volt!

Egy rossz mozdulaton múlt, hogy ki kerül az első elődöntőből a Fináléba!

A játékosoknak az első elődöntőn egy emelvényen állva egy kötél segítségével egy kézzel kellett megtartaniuk egy gerendát. Aki a legtovább bírta, automatikusan a Fináléba került.

Az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy ki nyeri a második elődöntőt!

A második elődöntő során egy hihetetlenül bonyolult pályán kellett átjutniuk a játékosoknak. Az egyik szigetlakó fel is adta a küzdelmet, azonban még így sem volt egyértelmű, hogy kinek sikerül előbb meggyújtania a fáklyát.

Fanni győzelmi pillanata, ami egyben a Fináléba jutását is jelentette

A második elődöntő végén Fanninak sikerült behoznia a lemaradását Tomival szemben, sőt át is vette a vezetést, és ő gyújtotta meg elsőként a fáklyájával a torony tetejét.

Exkluzív jelenet: A családtagok megkóstolták, hogy mit ittak és ettek eddig a szigetlakók!

A mai adásból kiderül, hogy mi mindent csináltak még a játékosok hozzátartozói a szigeten a látogatásuk során. Kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

A szigetlakók kiszabadultak az éhezés fogságából!

A Bayani törzsben maradt legjobb három játékos egy exkluzív grillvacsorán vehetett részt, hogy méltóképpen megünnepelhessék, hogy eddig eljutottak. Arról, hogy mi kerül a grillrácsra, nekik kellett gondoskodni, ezért ellátogattak egy helyi piacra.

A játékosok elárulták, hogy kit várnak vissza a Holtak Szigetéről!

Kiderült, hogy kitől tart a legjobban Fanni, Alexandra és Tamás, és hogy kit látnának szívesen a negyedik helyen maguk mellett.

Óriási balhé robbant ki, miután visszatért a párbaj győztese a Holtak Szigetéről!

Miután megérkezett Dávid is a hajóra, véget ért a jó hangulat. Ha kíváncsi vagy, hogy mi generálta a vitát a legjobb négy játékos között, nézd meg a videót!

Ez volt a 2018-as Survivor legmeghatóbb pillanata!

A megható pillanatok garantáltan könnyet csalnak a szemedbe! Fannit a nővére, Alexandrát az öccse, Tomit pedig az édesanyja látogatta meg.

Exkluzív jelenet: Egy kis időre visszatérhetnek a játékosok a civilizációba!

Tomi, Szandi és Fanni már biztosan ott lesznek a döntőben. Ezt egy grillvacsorával ünnepelhetik meg, ám előbb meg kell vásárolniuk a hozzávalókat a piacon! Részletek a ma esti adásban 19 órától az RTL Klubon!

Döntetlen eredmény született a Törzsi Tanácson!

Alexandra és Tamás Robira, míg Fanni és Robi Tomira szavaztak, így párbajjal zárult a Törzsi Tanács.

Tomi már csak Alexandrára számíthat?

Miután Robi elmondta az igazat Tominak, az átejtett srác félrevonult Szandival, és egy óriási szívességet kért tőle.

Fanni: „Ez egy vicc, hogy Robi kitálalt...”

Robi elmondta a lányoknak, hogy mindent bevallott Tominak az előző Törzsi Tanáccsal kapcsolatban. A lányok reakciójáért nézd meg a videót!

Az utolsó védettségi játéknak minden eddiginél nagyobb tétje volt

A Bayani utolsó védettségi játéka egy sorsdöntő csata. A győztes ugyanis nem csak saját magát védheti meg a nyaklánccal, hanem még egy társát, azonban nem a Bayani törzsből, hanem a Holtak Szigetén.

Robi: „Olyan lelkiismeret-furdalásom van...”

A Törzsi Tanács után Robi és Fanni alig találták a szavakat, annyira meglepte őket, ami a kiszavazáskor történt. Alexandra Robira rakott szavazata azonban nem gerjesztett komolyabb konfliktust a Bayaniban, mert a srác pontosan tudta, hogy Szandi vissza tudna vágni a birtokában lévő információkkal.

Tomi és Robi egymás vállán sírtak!

Míg Fanni tartotta magát, Tomi és Robi elérzékenyültek a védettségi játékról visszatérve. Tomi megkérte Robit, hogy ne vegye figyelembe a következő Törzsi Tanácson, hogy neki adta az amulettjét, Robin pedig egyre inkább eluralkodott a lelkiismeret-furdalás.

Óriási fordulat a Törzsi Tanácson!

Az eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből.

Fanni és Robi elvégeztetné a piszkos munkát a többiekkel, így megszabadulva Tomitól!

Robi és Fanni szeretnék, ha Tomi lenne a következő, aki elhagyja a szigetet, azonban azt semmiképpen sem szeretnék, hogy ez kiderüljön, ezért megpróbálják úgy alakítani a szálakat, hogy más elintézze helyettük a piszkos munkát.

Hihetetlenül vicces módon próbáltak rákot fogni a játékosok!

A Bayani törzs rákászni indult, azonban a vadászat után rendezett díszlakoma aligha lakatta jól őket.

Alexandra: „Robi személye megingatja a Fanniba vetett bizalmamat!”

Fanni beavatta Alexandrát is a tervbe, azonban Szandinak egyáltalán nem tetszett, hogy Robi rá akart szavazni, és ez megingatta a hármas szövetséget.

Robi: „Tomi túl veszélyes ránk nézve!”

Tomi óriásit csalódott Dávidban, amikor megtudta, hogy csak manipulálta őt. Gábor Alexandrára akadt ki a Törzsi Tanács után, Robi pedig Tomitól tart.

Aki ellenállt a kísértésnek, dupla szavazatot érő amulettet kapott!

A zsákmányszerzés győztese egy dupla szavazatot érő amulettel lett gazdagabb, valamint részt vehetett egyik társával egy hangulatos pikniken. A kísértés azonban óriási volt, és nem kevés kitartásra és önuralomra volt szükség a győzelemhez!

Fanni: „Szandinak megfelelési kényszere van!”

Robi, Fanni és Tomi értetlenül álltak Szandra döntése előtt, vagyis hogy Gábort vitte magával a piknikre.

A csajok lenyomták a srácokat a védettségi játékon!

Tamás, Robi és Gábor is kiesett a játékból, így a végén Alexandra és Fanni között dőlt el, hogy ki szerzi meg a védettségi nyakláncot. Azonban egyetlen apró hiba végzetesnek bizonyult!

Alig hitték el a többiek, hogy Fanni először látja a tengert

A Survivor játékosa, Fanni nyolc éves volt, mikor a nagypapája váratlanul meghalt. Onnantól kezdve nagymamája egyedül nevelte őt és három testvérét. Azt mesélte kevés pénzből, de a legnagyobb szeretetben éltek és nem bánják, hogy így alakult a gyermekkoruk.

Ezek Dávid utolsó kapálózásai?

A védettségi játék után óriási taktikázás vette kezdetét. Dávid veszélyben érzi magát, mert szerinte Gábor után ő a következő kiszemelt.

Istenes Bence meglepte a Survivor TOP 6 játékosát!

Istenes Bence meglátogatta a Bayani törzset, és miután kifaggatta őket a jelenlegi helyzetről, beharangozta óriási meglepetését.

Alexandra: „Már nem tarthatom Gáborért a hátamat!”

Gábor kiakadt, amiért Alexandra és Fanni megették Robi maradékát, ez azonban már csak hab volt a tortán. Alexandra szeretne a jövőben Fanni felé nyitni, mert nem gondolja célravezetőnek, ha továbbra is Gáborral mozog együtt.

Fanni majdnem elhappolta Tomi elől a védettségi amulettet

Tomi időben kapcsolt, és elárulta Fanninak a titkát: hogy merre található az amulett. A lány teljesen ledöbbent, amikor megtudta az igazságot, mert egy nappal előtte akár ő is rátalálhatott volna a védettséget jelentő tárgyra.

Alexandra: „Jóban kell lenni a legnagyobb sz*rkavaróval!”

Alexandra és Fanni szövetséget kötöttek, és megállapodtak, hogy Gábort minél tovább benntartják a játékban, mert a döntőben úgysem szavaz majd rá senki.

Női szövetség van alakulóban Fanni és Alexandra jóvoltából

Fanni szerint az lenne a legjobb, ha csak csajok lennének a döntőben, Alexandra szerint azonban még előnyükre is válhat, ha Gáborral kerülnek a döntőbe.

Hihetetlen dolog derült ki a Survivor versenyzőjéről!

Miután Alexandra elnyerte egy wellness nap lehetőséget, érdekes dolgok derültek ki versenytársáról, aki még soha életében nem pihenhetett ilyen luxus helyen.

Fanni és Robi között szent a béke?

Úgy tűnik, hogy Fanni és Robi kezdenek közelebb kerülni egymáshoz, és egy újabb szövetség van kibontakozóban! Részletek a Survivor - A túlélők viadala ma esti részében 19 órától az RTL Klubon!

Tomi véleménye Fanniról 180 fokot fordult

Tomi véleménye Fanniról a Törzsi Tanács után teljesen megváltozott. A srácot még Alexandra őszinte vallomása sem hatotta meg, továbbra is Fanninak hisz, aki szemrebbenés nélkül a szemébe hazudott.

Meglepő dolog derült ki Fanniról!

Miután Alexandra megnyerte a wellness napot, Fanni elárult néhány titkot a múltjából. Mindenkit meglepett a lány vallomása!
 

Fanni megosztotta a titkát Dáviddal!

Fanni kikérte Dávid tanácsát, hogy mit kezdjen a Bencétől kapott védettségi amulettel. Vajon megbízhat Dávidban a lány?

Ilyen még nem volt: előkerült egy amulett a Törzsi Tanácson!

Fanni mindenkit meglepett a Törzsi Tanácson! A lány amulettje miatt teljesen más lett a Törzsi Tanács eredménye.

Istenes Bence meglepte Fannit: óriási hatalom került a lány kezébe!

Istenes Bence meglepte Fannit, amíg a többiek távol voltak a zsákmányszerzés miatt. A műsorvezető felajánlotta a lánynak, hogy megtarthatja az Emesétől kapott amulettet. Ha Fanni ügyesen használja az amulettet, teljesen meg tudja változtatni az erőviszonyokat a törzsön belül. Csupán két szabályt kell betartania: csak a következő Törzsi Tanácson használhatja fel, valamint saját magát nem mentheti meg vele, csak az egyik társát.

Emese kezébe került Fanni és Eszter sorsa!

Emese nyerte a zsákmányszerzést, így ő dönthetett arról, hogy kit tart bent a Bayani törzsben.

Emese: „Nem mindegy, hogy milyen ellenfelet, milyen szövetségest hagyok itt magam mellett...”

Emese félrehívta Fannit, hogy kiderítse, mi történne, ha neki adná az amulettet, ezzel őt bent tartva a játékban.

Eszter magába zuhant a bizonytalanságtól

Eszter félrevonult, hogy átgondolja a helyzetet. Fanni igyekezett megnyugtatni a lányt, azonban semmi biztatót nem tudott mondani, mert ő maga is belátta, hogy a Survivorben bármi megtörténhet.

Mindenkit meglepett, hogy kit száműzött Emese a Holtak Szigetére!

Emese meghozta a döntést: kiosztotta a szürke kendőt és az amulettet a két veszélyzónás lány, Eszter és Fanni között.

Fanni: „Végre mindenki rájött, hogy miről is szól ez a játék!”

Fanni, Nóri és Eszter megbeszélték, hogy most, hogy sikerült befűzniük Robit is, egy erős játékost fognak kiejteni.

Így győzte meg Gábor a csajokat, hogy Verára szavazzanak!

Nóriék vázolták a tervet Gábornak, aki igyekezett lebeszélni őket Dávidról. Hogy hogyan tette mindezt, az kiderül a videóból!

Az egykori Agilának sikerül befűznie Gábort?

Úgy tűnik, hogy Nóri vezetésével a régi Agila a Bayaniban is összetart, ráadásul Gábort is bevonják a szervezkedésbe, hogy megszabaduljanak Dávidtól vagy Verától. A Bayani első Törzsi Tanácsáért kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Amint a Bayani elfoglalta új szigetét, Fanni máris a rosszaságon törte a fejét

A hősök elfoglalták új szigetüket! Miután leosztották egymás között, hogy ki hol alszik, Fanni egyből a rosszaságon kezdte törni a fejét.

Ezzel a játékkal kezdetét vette a Túlélők Harca!

A játékosok mostantól egyénileg küzdenek, ugyanis véget ért a Törzsek Háborúja, és kezdetét vette a Túlélők Harca. Mutatjuk, hogy kik teljesítették az első kihívást!

Kitty csúnyán beégett a zsákmányszerzésen

Az Agilából Balázs és Fanni, míg a Gagambából Beni és Kitty küzdöttek meg a hagymáért, olajért és erős paprikáért. A sárga csapat azonban csúnyán leszerepelt...

Ördögi ajánlat: Fanni és Eszter ellenáll az ínycsiklandó kísértésnek?

Fanni és Eszter nem mindnenapi ajánlatot kapott Istenes Bencétől: elfogyasztják a hotdogot, hamburgert és pizzát, amit a műsorvezető felkínált nekik, vagy hazaviszik a burgonyát a csapatuknak?

Fanni és Eszter úgy hazudtak a társaiknak, mint a vízfolyás!

Mivel Eszter és Fanni elfogyasztották a hamburgereket és a pizzaszeleteket, ezért egy fedősztorival kellett előállniuk, hogy ne derüljön ki a törzstársaik számára, hogy előtérbe helyezték magukat a közösséggel szemben.

Balázs kihúzta a gyufát a társainál...

Balázs sziesztázott, amíg a többiek keményen dolgoztak a szigeten. Nóri ezután úgy gondolta, hogy tisztázni kéne a helyzetet a sráccal, aki kerek perec kijelentette, hogy nem hajlandó alkalmazkodi a társaihoz.

A lányok dilemmája az Agilában: Balázsra vagy Robira szavazzanak?

Hiába próbálták Jérémyt és Tamást is bevonni a lányok a taktikai megbeszélésbe, a srácoknak konkrét elképzelése volt az esti Törzsi Tanácsot illetően.

Fanni titokban lepaktált a srácokkal?

Fanni titokban szövetségre lépett Jérémyvel és Robival, de vajon a srácok is így gondolják ezt?

Eszti: „Most már jó lenne ide egy normális férfi, aki férfi!”

Balázs szerint a srácok úgy viselkedtek, mint egy falka, akik védik a területüket, a lányok azonban Balázsban látják az igazi férfit, aki gatyába rázza a törzsüket.

Nóri: „Rohadtul nem örülök neki, hogy itt van ez a srác!”

Míg Fanni megpróbált közelebb kerülni Balázshoz, Nóri és Eszter kibeszélték az új srácot, akit ugyanúgy magukhoz akarnak édesgetni, mint Bencét, aztán hátba támadni, ha Törzsi Tanácsra kerül a sor.

A csajok megint hülyét csináltak a srácokból az Agilában

Nóri, Eszti, Eszter és Fanni egy csepp kókuszvizet sem hagytak a srácoknak, és azt kamuzták nekik, hogy romlott volt a kókusz.

Jérémy ellen szövetkezett Bence és Fanni

Fanni és Bence félrevonultak, hogy megbeszélhessék, melyikük kit tart a legnagyobb veszélyforrásnak a törzsön belül.

Nóri: „Nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire naiv legyen! Hogy lehet ekkora hibát véteni?”

Eszti bevallotta a lányoknak, hogy kikotyogta a tervüket Jérémynek. Nóri és Fanni teljesen kikészültek, hogy a naiv lány kiterítette a lapjaikat a fiúk előtt.

Kegyetlen döntést hoztak a lányok: csúnyán átverik az egyik fiút!

A lila csapat lányai megegyeztek, hogy behülyítik Bencét, hogy Jérémyre fognak szavazni, majd jól hátbatámadják a srácot, és kiszavazzák őt a Törzsi Tanácson.

Jérémy: „A lányok hülyének néznek minket”

Míg a srácok két órán keresztül keményen dolgoztak, hogy legyen hol aludniuk, a lányok fürdőzéssel ütötték el az időt, ahelyett, hogy fadarabokat és köveket pakoltak volna. Csoda, hogy kiakadtak a fiúk?

„Ez nem mehet így tovább” - Érik a botrány az Agilában a fiúk és a lányok között

Bár a lila csapat nő tagjai gyűjtöttek köveket az alvóhelyükhöz, a táborig már nem tudták elhozni őket, mert túl nehezek voltak, ráadásul a tűzgyújtás sem jött össze nekik, ami az ebéd elkészültét is akadályozta. Tamás, Jérémy, Bence és Robi teljesen kiakadtak a csajokra!

Sanyi: „Bízom benne, hogy lesz még módom és alkalmam revansot venni”

Alexandra Fannival, Sanyi Jérémyvel, Dávid pedig Gáborral csapott össze. A videóból kiderül, hogy kik győzedelmeskedtek!

Fanni


szerző:
2018.09.16. 08:00
Fanni

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Fannival! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Fanni: „ Szeretek játszani az emberekkel”

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Fannival! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Fanni segíthet csak a Szilvia ellenes kampányban

A kémikus, Fanni felbukkanása igencsak megkavarja az állóvizet a kozmetikában, hiszen egy olyan titkos fegyvernek számító forradalmi eljárás birtokában van, amelyből Angéláék komoly hasznot húzhatnak. Csakhogy az érdekek és elképzelések nem egyeznek, így hamar összeakasztja a bajszát a legidősebb Erdész-lánnyal.Én fogom elénekelni Dóra számát, mert te nekem adod!

VV Fanni gyilkosa a lány pénzéért ölhetett?

Egyre rejtélyesebbek a valóságshow sztár halálával kapcsolatos infók, most például kiderült, hogy mi lehetett az oka a megölésének. Vajon mi lehet az igazság?

Villa történelem: Ez történt a ValóVilág7-ben!

A ValóVilág7 2014. novemberében indult. Az első három beköltöző Dani, Fanni és Dóri volt, őket Vikcsu és Laci követte, végül pedig Dennis költözött be hatodikként a luxus börtönbe.

ValóVilág kvíz- Lássuk, mennyire vagy képben! (péntek)

Augusztus 27-én indul a ValóVilág powered by Big Brother, ezért arra gondoltunk, hogy veletek együtt elevenítjük fel az előző ValóVilág szériák legnagyobb pillanatait! Kezdjük a sort a ValóVilág7-tel, ami rengeteg felejthetetlen pillanatot adott nekünk. Lássuk, mennyire emlékszel Robinra, Fannira, Dennisre, Macira vagy éppen Dórira!

ValóVilág kvíz - Lássuk, mennyire vagy képben! (csütörtök)

Augusztus 27-én indul a ValóVilág powered by Big Brother, ezért arra gondoltunk, hogy veletek együtt elevenítjük fel az előző ValóVilág szériák legnagyobb pillanatait! Kezdjük a sort a ValóVilág7-tel, ami rengeteg felejthetetlen pillanatot adott nekünk. Lássuk, mennyire emlékszel Robinra, Fannira, Dennisre, Macira vagy éppen Dórira!

ValóVilág kvíz - Lássuk, mennyire vagy képben! (szerda)

Augusztus 27-én indul a ValóVilág powered by Big Brother, ezért arra gondoltunk, hogy veletek együtt elevenítjük fel az előző ValóVilág szériák legnagyobb pillanatait! Kezdjük a sort a ValóVilág7-tel, ami rengeteg felejthetetlen pillanatot adott nekünk. Lássuk, mennyire emlékszel Robinra, Fannira, Dennisre, Macira vagy éppen Dórira!

ValóVilág kvíz - Lássuk, mennyire vagy képben! (kedd)

Augusztus 27-én indul a ValóVilág powered by Big Brother, ezért arra gondoltunk, hogy veletek együtt elevenítjük fel az előző ValóVilág szériák legnagyobb pillanatait! Kezdjük a sort a ValóVilág7-tel, ami rengeteg felejthetetlen pillanatot adott nekünk. Lássuk, mennyire emlékszel Robinra, Fannira, Dennisre, Macira vagy éppen Dórira!

Bence fűszer-tesztnek vetette alá Bonivártékat

Bence fűszer-teszttel készült Fanniéknak, mivel a keddi adásban nem igazán használtak fűszereket. Ági aztán meg is nyalta a fűszereket, de ez sem segített sokat a helyzeten.

Fanni Áginak: „Ne gyere be!”

Fanni hiába kérte Ágit, hogy ne menjen be a konyhába, az utolsó 5 percben berontott, és megízlelte a mártást. Bence aztán megkóstolta a húst is, és közölte a rossz hírt Bonivártékkal, hogy az bizony nyers maradt.

Fanni jó modorra tanítaná a férfiakat

Fanni jó modorra tanítaná a férfiakat, ugyanis nem szereti, ha a fiúk nem udvarolnak. A lány annyira belemerült a témába, hogy a tészta vize kifutott, és a főzőlapot elárasztotta a víz.

Ági jobban tudja mit csinál Fanni, mint ő maga

Fanni hiába mondta, hogy a tészta vizébe tett sót, Ági meg volt győződve arról, hogy lánya még nem sózta meg a tésztát. Anya és lánya ezen is összevesztek, Mimiék pedig attól tartottak, hogy Fanni megeszi az anyukáját.

Ági spontán edzést tartott Istenes Bencének

Kati és Fanni annyira jól álltak a főzéssel, hogy az anyuka rögtönzött body rock edzést tartott Istenes Bencének.

Fanni főzés közben nyers krumplit rágcsált

Fanni megnyugtatta anyukáját, hogy kész lesz a krumplipüré, és evett kedvenc csemegéjéből, a nyers burgonyából. A meggyszósz kikeverésénél aztán anya és lánya összetűzésbe keveredett, de végül megoldódtak a problémák.

Fanni szerint anyukája egy pszichopata

Bence megjegyezte Áginak, hogy nagyon keményen dirigál, de hamar kiderült az is, hogy az anyuka az edzéseken is ilyen szigorú, ugyanis szerinte az emberek azért járnak edzésre, hogy „kinyírják magukat.”

Istenes Bencét lekaratézta Kati

Kati body rock bemutató helyett megmutatta Bencének a legújabb őrületet, a KamiBo-t, ami nem más, mint a karate és a box keveréke.

Reflektor 15-08-04


szerző:
2015.08.05. 01:40
Reflektor 15-08-04

Reflektor: Risztov Éva élete negyedik olimpiájára készül. VV Fanni lemondott a szolikirálynő címről.

Fókusz 15-06-25


szerző:
2015.06.25. 19:25
Fókusz 15-06-25

Fókusz: Mi a véleményük? - Vajon mennyire vagyunk tisztában azzal, pontosan mi történik körülöttünk? Járókelőket kérdeztünk. A tökéletes időzítés - Mikor mutassuk be szerelmünket a szüleinknek? És mit tegyünk, ha választottunk megosztó személyiség, vagy épp közismert személyiség? Családi tragédia - Jogerősen elítéltek egy apukát, mert lányát otthon agyoncsapta az áram! László elmondja, hogyan omlott össze az élete.

Reflektor 15-05-13


szerző:
2015.05.14. 01:20
Reflektor 15-05-13

Reflektor: Dúl a szerelem Dennis és Fanni között. Hajas László és csapata jótékonykodott.

Fókusz 15-04-17


szerző:
2015.04.17. 18:00
Fókusz 15-04-17

Fókusz: Megelőzhették volna? - Mit tehetnek a pilóták és mit az utas, ha gond van a repülővel? Tisztázzuk a félreértéseket. A nagy átverés - A szabadság országának mondták, de valójában nem létezik. Felkerestük Liberlendet, legalábbis ahol lennie kéne. Véget ért a szerelem - Robin lebukott Anett előtt, de meddig tart a többi VV-s kapcsolat? És tényleg terhes Fannika?

Robin lebukott Anett előtt


szerző:
2015.04.17. 17:36
Robin lebukott Anett előtt

Robin és Anett kapcsolata véget ért, de vajon meddig tart a többi VV-s kapcsolat? És tényleg terhes Fannika? Hollósi Szandra riportja.

VV: Fanni terhes?


szerző:
2015.04.17. 17:33
VV: Fanni terhes?

Tündérfalvi elmesélte, mi igaz a pletykákból, és hogy hányadán állnak Dennisszel.

Robin és Anett kameránk előtt is összeveszett

Mintha nem is ért volna véget a ValóVilág, a Villa szerelmespárjai pont ugyanúgy piszkálják egymást, mint annak idején a játékban. A győztes Robinnál azonban véget ért a románc, tulajdonképpen pont a kameránk előtt, egy mindent tisztázó, gyönyörűszép civakodás keretében! Hollósi Szandra riportja.

Reflektor 15-03-30


szerző:
2015.03.31. 01:35
Reflektor 15-03-30

Reflektor: Tóth Andi végre találkozhatott az édesanyjával. VV Fanni nem tud szabadulni volt szerelme emlékétől.

ValóVilág szerelem a való világban

Forró csókok, szerelmes ölelések és heves szócsaták. A ValóVilág 7-ben csak úgy forrt a levegő, pikkpakk álltak össze a párok, akik ráadásul kint is úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Láttunk már százszor ilyet, ám sajnos mostanra egyik kapcsolat sem állta ki az idő próbáját.

Fókusz 15-03-09


szerző:
2015.03.09. 19:20
Fókusz 15-03-09

Fókusz: Szomorú vasárnap? - Körbejártuk a plázákat az utolsó dübörgő vasárnapon. Vásárlók, tulajdonosok és alkalmazottak az új időszámításról. Nem elég a pénzünk! - A gyerekeinkre vigyáznak, de sajátjukat alig tudják eltartani belőle. Mi tartja itthon az óvónőket és dadusokat? Egymásnak estek - A ValóVilág szerelmespárjai a kinti életükben is folytatják a harcot, vajon kapcsolatuk csak a villában volt életképes?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való