KERESÉS search-close

Farm Márk

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Farm Márk"

EXTRA: Farm Márk 180 fokos fordulatot vett barátnője miatt

Márk elárulta, hogy a Universal Ambassador férfi szépségverseny szervezőjével hamarosan megköttetik egy szerződés, és nagyon pozitív jövőkép áll előtte. A modell fiú boldog párkapcsolatban él Sacival, bár a lány eleinte nem akarta beadni a derekát...

Farm Márk úgy érzi, hogy Saci miatt érdemes megváltoznia!

Márk egy évvel ezelőtt a Farmban próbált szerencsét, most pedig azért jött el az Anikó Show-ba, hogy megnyugtassa féltékenykedő barátnőjét. Márk egy szoláriumban dolgozik, és bár a műsor után sok lánnyal keveredett össze, most rátalált a szerelem. A 22 éves srác tudja, hogy Sacit bántja, mikor túl közvetlen a vendégekkel, de most ország-világ előtt megígérte, hogy miatta változtat a viselkedésén, és megpróbál kevésbé nyitott lenni.

6. rész (előzetes) - Szerelmes vagyok egy valóságshow hősbe!

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

Farmos fiúk zsűriztek a magyar gyerekszépségversenyen

Farm Sanya és Farm Márk szerencsére egy olyan gyerekszépségversenyen zsűriztek, ahol a természetesség volt a nyerő. Ráadásul nem csak pontoztak, tanácsokat is adtak a szülőknek, hogy tisztában legyenek a siker és a reflektorfény árnyoldalaival.

Story Extra 2016-07-19


szerző:
2016.07.19. 17:25
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való