KERESÉS search-close

Gömöry Zsolt

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gömöry Zsolt"

Az Edda két zenésze közel volt a testi-lelki összeomláshoz, végül legyőzték a koronavírust

Szeptember közepén rajongók és zeneszeretők tízezrei olvasták az aggódó híreket az Edda zenészeiről: Pataky Attila és billentyűse, Gömöry Zsolt a koronavírus utáni lábadozás után mindketten az otthonukban fogadták a Fókuszt, hogy elmeséljék, hogy élték meg ezt az időszakot.

Mikor készül el az első koronavírus-vakcina?

Három hét kórházi ápolás után hazamehetett az Edda billentyűse. Gömöry Zsolt kilenc kilót fogyott, még mindig gyenge, de otthon lábadozhat. Liptai Claudia koronavírustesztje újra negatív, már nem kell karanténban lennie. Viszont még mindig gyakran fáj a feje és még nem érzi úgy az ízeket és a szagokat sem, ahogy a betegség előtt. Vajon mikor térhet vissza az életünk a régi kerékvágásba és mikor készül el az első koronavírus-vakcina?

Pataky Attila megtört, miután kigyógyult a koronavírus-fertőzésből

Jó hírek az EDDA háza tájáról: jobban van Gömöry Zsolt billentyűs és Pataky Attilát is hazaengedték a kórházból. A két, igazoltan koronavírusos zenész telefonon nyilatkozott a Fókusznak.

GÖMÖRY ZSOLT: „Pozitívan nézek előre, mert az ember így tud gyógyulni”

Az Edda 58 éves billentyűse az egyike annak az 558 koronavírusos betegnek, akit kórházban ápolnak. Infúziót, egy újfajta antibiotikumot és más gyógyszereket kap. Szerencsére lélegeztető gépre nem volt szüksége, de rendkívül legyengült.

Kórházi ágyából adott interjút az Edda billentyűse, aki elkapta a koronavírust

Aztán hideg zuhanyként érte Liptai Claudiát a pozitív teszt, hogy ő is koronavírusos lett. Ahogy az Edda billentyűse is, aki a kórházi ágyán adott interjút.

GÖMÖRY ZSOLT: „Voltak nehézségek, de a zene ereje minden átsegít minket!”

Az Edda már 40 éve a színpadon! Gömöry Zsolttot kérdeztük arról, hogy mi az, amit az elmúlt évekről el tud, vagy akar mondani.

Az Edda Művek sikere töretlen

40 éve állnak a színpadon, jóban-rosszban kitartottak egymás mellett. Bár azt mondják, hogy nem volt mindig könnyű, ha tehetnék, mindent ugyanígy csinálnának. Elárulták, hogy mi az évtizedes barátságuk titka, milyen tragédia árnyékolta be a pályafutásukat, és melyek a zenekar legemlékezetesebb pillanatai.

Gömöry Zsolt szeretne még egy gyereket

A kis Anna, hamarosan betölti életének első évét, de apukája nem zárkózik el attól, hogy jöjjön a következő. Zsoltnak már van három gyermeke, egy 20 éves lánya, egy 3 éves kisfia, és az egyéves Anna, de ötven év fölött is úgy érzi, hogy képes még plusz apai teendőket bevállalni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való