KERESÉS search-close

Gagamba

82 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gagamba"

Elképesztően cuki ajándékot kaptak a Survivor játékosai a rajongóktól!

Facebookon alakult egy csoport, ahol a Survivor rajongók tartják egymással a kapcsolatot. A Fecsegők ezúttal igazán meglepték Robit és Gábort, mert egy hihetetlenül szuper ajándékot kaptak a srácok Eszterrel és Benivel együtt.

Meglepő eredménnyel zárult a Gagamba első egyéni játéka!

Emese kezéből ömlött a vér, de még így is teljesítette a feladatot. Egy valaki azonban az utolsó helyen végzett, így ő nem csatlakozhatott automatikusan a Bayani törzshöz.

Dávid és Gábor már most taktikázik, pedig még az sem biztos, hogy csatlakozhatnak a Bayanihoz...

A Gagamba ma este csatába indul: kiderül, hogy kik válhatnak hőssé a sárga csapatból! Részletek 19 órától az RTL Klubon!

Vera teljesen elgyengült és zokogásban tört ki

Emese plüssmacija láttán Vera sírni kezdett, mert eszébe jutott a kisfia, aki mindennél jobban hiányzik neki. Az összetört édesanyát Dávid próbálta vigasztalni, akinek szüksége van még Verára a későbbiekben, ezért igyekezett lelket önteni bele.

A Törzsi Tanács előtti utolsó pillanatokban sem volt biztos, hogy ki kire szavaz

Több név is szerepelt a kalapban, csak az nem volt biztos, hogy kire hány szavazat érkezhet az esti Törzsi Tanácson.

Emese nem fél hangot adni a véleményének, és irányítani a szálakat!

Emese kerek perec megmondta a többieknek, hogy ő bizony Verát szeretné kiszavazni. Gábor, Dávid és Alexandra véleményéért nézd meg a videót!

Fölényes győzelmet aratott az egyik törzs a védettségi játékon

Az a csapat győzedelmeskedett, amelyik több pontot szerzett a párbajok során. Az egyik törzs technikája azonban sokkal jobbnak bizonyult a másiknál.

A csúcson kell abbahagyni: ez volt Kitty játékának a vége?

Míg Vera és Kitty Emesét beszélték ki, a többiek megegyeztek, hogy Kittytől szabadulnak meg a Törzsi Tanácson.

Mindenkit megrendített a védettségi játék eredménye

Bár a védettségi játékot elvesztette a Gagamba, Kitty úgy érezte, hogy sikerült visszaszereznie a renoméját. Vera és Alexandra között azonban egy parttalan vita bontakozott ki.

Emese: „A hideg ráz ettől a gejl, nyálas történettől...”

Emese nem bírja elviselni, ahogy Kitty és Vera egymással beszélnek, mert nagyon távol áll tőle a „mucikázás”, ezért egyezséget köt a fiúkkal.

Megtört a Gagamba? Az Agila legalábbis így látja!

Az Agila szerint a Gagambát megviseli a Szegény Sziget, és megroppantak, ami szemmel látható a csapaton a játékok alkalmával.

Óriási balhé alakult ki a Törzsi Tanács után!

Sokakat meglepetésként ért, hogy Vikinek kellett hazamennie a Törzsi Tanácsról, így a kiszavazást követően összeült a Gagamba törzs, ahol mindenki elmondta a véleményét a történtekről.

Alexandra újra közel került Gáborhoz?

Alexandra úgy érzi, hogy a törzse teljesen bekorlátozza őt, és saját bevallása szerint még azt is meg kell gondolnia, hogy kinek néz a szemébe, vagy kire mosolyog. Azonban azt is pontosan tudja, hogy csak akkor van esélye játékban maradni, ha nyit valaki felé, ezért felkereste Gábor társaságát.

Gábor napok óta óriási fájdalmakkal küzd!

A Gábor lábán lévő csípések begyulladtak, és ez akár a srác játékára is kihathat. Dávid őszintén bízik benne, hogy szövetségese mihamarabb felépül.

Mindenki mosolygott a bajsza alatt, amikor Kitty a merülést gyakorolta

Kitty bizonyítani szeretett volna a törzsének, ezért bevállalta a merülést, előtte azonban Verával gyakorolt, hogy a játék során ki merje majd nyitni a szemét, és anélkül tudjon lebukni a víz alá, hogy befogná az orrát.

Gábor: „Vera nyíltan játssza, hogy kétszínű...”

Beniék visszatérése után Vera egyáltalán nem volt kiakadva Kittyre, sőt a viselkedése Alexandránál és Gábornál is kiverte a biztosítékot.

Kitty csúnyán beégett a zsákmányszerzésen

Az Agilából Balázs és Fanni, míg a Gagambából Beni és Kitty küzdöttek meg a hagymáért, olajért és erős paprikáért. A sárga csapat azonban csúnyán leszerepelt...

Emese: „A taktika és a szavahihetőség két különböző fogalom!”

Komoly vita alakult ki a Gagamba Törzsi Tanácsa után. Nem úgy alakult a szavazás, ahogy azt előre megbeszélték. Részletek a ma esti adásban! Survivor - A túlélők viadala 19 órától az RTL Klubon!

Hangos szóváltások a Törzsi Tanácson: Alexandra újra feldühítette a törzset!

A Törzsi Tanács elején újra szóba került a banános konfliktus, és a törzs egy része nekiment Alexandrának, aki állítólag azóta sem kért bocsánatot a többiektől.

Vera Törzsi Tanács előtti taktikázását látva garantáltan eláll a szavad!

Vera elhatározta, hogy ad egy új esélyt Alexandrának, ezért a Törzsi Tanács előtt meggyőzte Emesét és Alexandrát arról, hogy kire szavazzanak.

Ajaj! Gábor elhagyta a szappant!


szerző:
2018.10.10. 20:09
Ajaj! Gábor elhagyta a szappant!

Gábort a reggeli mosdás közben beterítette egy hatalmas hullám, ami elsodorta magával a kőkemény munkával megszerzett szappant. Vera és a többiek reakciója azonban igazán meglepő volt!

Viki: „Ha kiderülne, hogy én nem rád teszek, az nagyon nagy szembeköpés lenne!”

Viki titokban félrehívta Szandrát, hogy elmondja neki, bármennyire is megkedvelte az utóbbi napokban, muszáj rá szavaznia a Törzsi Tanácson.

Dávid és Viki gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt?

Dávid szerint Viki többet érez iránta, mint puszta szövetséges vagy barát iránt, de vajon mit gondol a srác Vikiről?

Alexandra magának már bizonyított, a többiek nem érdeklik

Míg Viki biztosra vette, hogy Alexandrának kell hazamennie, Vera egyáltalán nem látta ennyire egyértelműen a Törzsi Tanács kimenetelét. Alexandra mindenesetre elérte a célját, bizonyított magának, a többi már nem érdekli.

Rendhagyó védettségi játék: Könnyíteni kellett a feladaton, annyira rosszul teljesítettek a játékosok

Istenes Bence többször azt hitte, hogy óvodában játszó gyerekeket lát a védettségi játékon, annyira gyengén teljesítettek a törzsek...

Alexandra: „Az elemekkel meg tudtam vívni a harcot, az emberekkel nem biztos, hogy szeretném...”

Alexandra tudta, hogy a védettségi játék elvesztése után nagy esélye van arra, hogy neki kell majd elbúcsúznia a szigettől. A videóból az is kiderül, hogyan magyarázta a bizonyítványát a vesztes Gagamba.

Vera esti mesével altatta el törzstársait

A sárga csapat esti mesét követelt Verától, aki egy Bogyó és Babóca történetet mesélt el a társainak lefekvéskor.

Viki és Alexandra rejtélyes eltűnését nem nézték jó szemmel a Gagambában

A törzs teljesen kiakadt, hogy amíg ők berendezkedtek az új szigeten, addig Viki és Alexandra eltűntek és kivonták magukat a munka alól. Ráadásul azt sem nézték jó szemmel a többiek, hogy a két lány először összeugrasztotta a törzset, majd pár nappal később kibékültek.

Különös barátság: Alexandra és Viki kibékültek?

Viki megsajnálta Alexandrát,ezért nyitni kezdett felé. Vajon hogyan alakul a két lány kapcsolata a továbbiakban?

A Gagamba azonnal feltalálta magát a Szegény Szigeten

Hiábavaló volt az Agila fáradozása, hogy eldugják az eszközeiket, a Gagamba pár perc alatt megtalált mindent a Szegény Szigeten.

Így telt a törzsek első éjszakája az új szigeten!

Az Agila a Gazdag Szigeten, míg a Gagamba a Szegény Szigeten ébredt a 14. napon. Éjszakai élményeikért nézd meg a videót!

Saját

Beni ásót ragadott és gödröt ásott a tengerparton, hogy a csajok megmoshassák a hajukat az új "fodrász szalonjukban" a zsákmányszerzésen elnyert szappannal.

Így toltak ki egymással a törzsek a szigetcsere előtt!

A kezdeti öröm után az Agila csúf tervet eszelt ki a Gagamba ellen, de a sárgák sem tétlenkedtek a költözés előtt...

Eltörött a mécses: Alexandra megríkatta Verát!

Bár Verát bosszantja, hogy Alexandra nem csinál semmit napközben, nem szeretné őt elveszíteni. A srácok azonban elkezdtek szövetkezni...

Cápa akadt a Gagamba halászhálójába!

Nem sokáig búslakodtak a sárgák, hogy nem ők nyerték a rántott csirkét, ugyanis egy cápa és egy rája várta őket a halászhálóban.

Meggyűlt a törzsek baja a matematikával

Miután kemény munkával az összes kockát megszerezték a játékosok, úgy kellett elhelyezniük a számokat, hogy a függőleges, a vízszintes és az átlós sorok összege is 15 legyen. Nézd meg a videót, és kiderül, hogy ezúttal melyik csapat bizonyult jobbnak!

Kiderült, hogy melyik törzs a kitartóbb!

A játékosoknak egy falapot kellett a magasban tartaniuk, a zsákmány pedig ezúttal egy szappan volt. Több mint egy órás küzdelem után eldőlt, hogy melyik csapat hajthatja tisztán és illatosan álomra a fejét.

Survivor: Robi feladta a küzdelmet

A Survivor játék ma fordulópontjához ér, a két törzs szigetet cserél. Így a szegények megtapasztalhatják a gazdag sziget előnyeit, a Gagambások pedig kipróbálhatják, milyen viszontagságos körülmények közt éltek eddig az Agilások.

Alexandra „alattomos húzása” generálta a Gagamba eddigi legnagyobb balhéját

Egy ártatlan banán okozta a Gagamba történetének eddigi legnagyobb balhéját. Vajon hogyan hat majd ez a vita Viki és Alexandra további játékéra?

Viki: „A Dáviddal való kapcsolatom a legfontosabb itt a szigeten!”

Viki új erőre kapott Dávidnak köszönhetően, aki igyekezett lelket önteni a lányba, amikor mélyponton volt.

Alexandra teljesen összeomlott!

Hiába Gábor vigasztaló szavai, Alexandra képtelen volt abbahagyni a zokogást. Vajon van visszaút a lánynak a törzsbe?

Alexandra magára haragítja a törzset!

Alexandra konfliktusba keveredett Vikivel, majd Dávid és Vera is becsatlakozott, mert nem értették, hogy Alexandra miért hallgatott el egy ilyen fontos információt...

A Gagamba dilemmája: nyerni vagy elveszteni a védettségi játékot?

Alexandra szerint jobb lenne Törzsi Tanácsot tartani, mint megnyerni a védettségi játékot, Gábor azonban győzni szeretne.

Viki: „Inkább megyek el emelt fővel ezek közül a fogyatékosok közül, minthogy kiszavazzanak!”

Viki összebalhézott Gáborral a védettségi játék miatt, és erősen fontolóra vette, hogy feladja a játékot.

Vera: „Az, hogy nem megyünk Törzsi Tanácsra, még rosszabb, mintha mennénk!”

Veráék szerint Viki csalódott, hogy megnyerték a védettségi játékot, mert így nem tartanak Törzsi Tanácsot, és nem mehet egy darabig haza.

Viki odáig van Dávidért?


szerző:
2018.10.04. 20:13
Viki odáig van Dávidért?

Dávid az egyetlen, aki kiáll Viki mellett, Verának azonban megvan a véleménye a kapcsolatukról.Vajon tényleg többet szeretne Viki a sráctól?

A védettségi játék végeredménye csak másodperceken múlott...

Az Agila vizes edénye jóval hamarabb megtelt, mint a Gagambáé, a sárgáknak mégis sikerült behozniuk a lemaradást, és csupán néhány másodperc döntött arról, hogy kihez kerül a védettségi totem.

Keményebb, mint valaha: Eszti nem bírta tovább, és feladta a Survivort

Az idei Survivor tele van meglepetésekkel. Sokkal keményebb, taktikusabb, és fordulatosabb, mint a tavalyi játék. Kedd este két új túlélő költözhetett be- egy az Agila, egy pedig a Gagamba törzsbe. Balázs és Emese más-más személyiségek és ennek megfelelően máshogy is taktikáznak. Eszti viszont lelkileg teljesen kikészült, tegnap feladta a játékot és önként távozott a szigetről.

Nem fogod elhinni, hogy mit találtak Emese táskájában a társai!

A Gagamba ismét átkutatta Emese táskáját, hátha rábukkannak egy védettségi amulettre. A videóból kiderül, hogy mit találtak a sárgák az új szigetlakó cuccai között!

Vera és Viki összebalhéztak!


szerző:
2018.10.03. 20:12
Vera és Viki összebalhéztak!

Vera szóvá tette Vikinek, hogy néha jó lenne, ha ő is kivenné a részét a munkából, mert még egyszer sem látta őt főzni. Viki természetesen teljesen kiakadt Verára, amiért azt állította róla, hogy semmit nem tesz a törzsért.

Gábor: „Nekünk fiúknak ez nagyon jó, hogy a lányok folyamatosan civakodnak egymással!”

Gábor szerint az összes játékon oda kéne tenniük magukat, Alexandra azonban jobbnak látná, ha elvesztenék a védettségi játékokat, hogy hazaküldhessék a nem kívánatos személyeket a törzsükből.

Megvan a Gagamba terve a következő Törzsi Tanácsra!

A sárga csapat megbeszélte, hogy kire teszik a voksukat a következő Törzsi Tanácson, már csak az a kérdés, hogyan jutnak el a Törzsi Tanácsig!

Rosszullétig hajtották magukat a játékosok

Dávid és Balázs hatalmasat küzdött, és úszás közben azzal sem törődtek, hogy begörcsölt a lábuk vagy ájulás közeli állapotba kerültek. A játék végén azonban mindketten elterültek a parton.

Vera rájött, hogyan tudja eltávolítani a szagot a büdös ruhákból!

Vera rájött, hogy ha kifőzi a ruháit, azzal egyúttal szagtalanítja is őket, így beindult a Survivor mosoda a Gazdag Szigeten.

Dávidot és Verát csak egy dolog érdekli az új szigetlakóval kapcsolatban

Dávid és Vera félrevonult, amíg Emese magáról mesélt a többieknek, mert őket egyáltalán nem érdekli az új játékos múltja, csupán egy dolog számít nekik.

Feltúrták Emese táskáját a társai, hátha védettségi amulettre bukkannak!

Nem csak az Agila törzs nyúlt bele az új szigetlakó táskájába, Emese holmijait is átkutatták törzstársai!

Viki és Dávid kitervelték, hogy kitől fognak megszabadulni a következő Törzsi Tanácson

Viki és Dávid Emese ellen szövetkeztek a kulacsok megtöltése közben, és B tervvel is készültek, ha esetleg kiderülne, hogy az új szigetlakónak van védettségi amulettje.

„Vissza a feladóhoz!” - A zsákmányszerzés nyereményét a hátuk közepére sem kívánták a játékosok

Amikor a szigetlakók megtudták, hogy a zsákmányszerzésen egy-egy új játékosért küzdenek, lelankadt a lelkesedésük.

Kiderült, hogy melyik törzsbe kerültek az új szigetlakók!

Mivel az Agila nyerte a zsákmánszerzést, így ők dönthettek, hogy Emesét vagy Balázst szeretnék befogadni a törzsükbe.

Hihetetlenül szoros küzdelem döntött a védettségi totem sorsáról

Bár az Agila előnnyel indult a védettségi játékon, az utolsó feladatig a Gagamba vezetett, azonban a játék végére az Agila is erőre kapott, és másodperceken múlt, hogy melyik csapat zsebeli be a védettséget.

Jérémy: „Egy játék közben soha nem szabad pihenni!”

Jérémy szerint többen azt hangoztatták a védettségi játékon, hogy pihennének, Robi szerint pedig még össze kell szoknia a csapatnak ahhoz, hogy összehangoltan tudjanak küzdeni.

Vera: „Minél többet van rajtam a hangsúly, annál hamarabb szemet szúrok valakinek...”

Vera nem örül neki, hogy mindig őt küldi a törzse, ha a legerősebb játékosra van szükség, mert fél, hogy ezzel felhívja magára a figyelmet, és szemet szúr valakinek.

Ennyi volt Gábor és Alexandra kapcsolata?

Alexandra és Gábor összebalhéztak, aminek az lett a vége, hogy nem szólnak egymáshoz. Vajon örökre elvágták a kettejük lévő szövetséget, vagy van visszaút?

Vera összeomlott és zokogásban tört ki!

Vera az előnyért folyó küzdelem után zokogásban tört ki, mert nem bírta feldolgozni, hogy az ő hibájából elveszítették a játékot.

Dávid és Gábor: „Azt kell elérnünk, hogy a következő Törzsi Tanácson lány essen ki!”

Míg Dávid és Gábor azon agyaltak, hogyan tudnák meggyengíteni a lányok szövetségét, a négy lány azt beszélte, miként tudnának minél tovább eljutni a játékban.

Survivor képkeret a Facebookon: mutasd meg az ismerőseidnek, hogy az Agilának vagy a Gagambának szurkolsz!

Ha nyomon követed a Survivor - A túlélők viadalát, és van kedvenc törzsed, változtasd meg a profilképedet Facebookon, és tudasd mindenkivel, hogy a Gagambának vagy az Agilának szurkolsz!

Hamuból sampon: a Gagamba lányai így mossák a hajukat!

A sárga csapat lány tagjai hamut kevertek vízbe, majd állni hagyták. Alexandráék néhány óra elteltével a hamus vízzel mosták át a hajukat, ami még habzott is, akár egy igazi sampon.

A Gagamba taktikája jött be a zsákmányszerzésen

A zsákmányszerzésen az a csapat győzedelmeskedett, akinek tovább a levegőben maradt a kókuszokkal teli kosara. Az izgalmas pillanatokért nézd meg a videót!

„Ma még a társad, holnap az ellenséged...” - Vera rájött, hogy nem lesz elég a puszta ereje a Survivorhöz

Az első Törzsi Tanácsot követően Sanyi távozása sokak szemét felnyitotta: kőkemény taktikázásra van szükség ahhoz, hogy valaki a játék végéig eljuthasson.

Többségben a lányok: Gábornak és Dávidnak sürgősen ki kell találnia valamit!

Sanyi távozása után felborult a nemek aránya a Gagamba törzsben, ami veszélyt jelenthet a két nagy taktikus, Gábor és Dávid számára. Vajon mi lesz a következő lépésük?

Hoppá! Viki és Alexandra rájöttek, hogy ki lettek használva...

Viki és Alexandra csak azért kellettek Dávidnak és Gábornak, hogy kiszavazhassák Sanyit? A két lány megbeszélte, hogy igyekszenek fenntartásokkal kezelni a két srácot a jövőben.

Alexandra: „Gábor mindenkit ki akar játszani”

Vera és Alexandra kibeszélték Dávidot és Gábort, és arra a következtetésre jutottak, hogy ha négyen csajok összefognak, nagyobb esélyük lehet a továbbjutásra.

„A lányokat nem szabad együtt hagyni!” – Dávidék tervében hiba van?

Gábor félrehívta Dávidot, mert észrevette, hogy nagyon gyanúsan viselkedik vele Vera és Alexandra: egyik lány sem néz a szemébe, és hozzá sem szólnak.

Alexandra szerint Gábor egy energiavámpír

Gábor igyekezett kiszedni Alexandrából, hogy miért távolodott el tőle ennyire, azonban a lány nem nyílt meg neki őszintén, mert rájött, hogy nem tud azonosulni Gábor személyiségével, és az utóbbi időben a bizalma is megingott.

Gábor Alexandráról: „Ez olyan buta, mint a ...”

Miután Gábor megpróbálta visszaédesgetni Alexandrát maga mellé, kibeszélte Dáviddal a történteket és megállapította, hogy mennyire buta a lány.

Alexandra bevezette társait a banánérlelés rejtelmeibe

Alexandra esőkabátba bugyolálta az éretlen banánokat, hogy besárguljanak és megérjenek, mert úgy sokkal magasabb a szénhidrát tartalmuk.

Vera és Nóri férfiakat megszégyenítő küzdelme döntött a védettségi totem sorsáról

Az a csapat nyerhette el a védettségi totemet, amelyik tovább bírt a folyamatosan emelkedő éken maradni. A védettségi játékot végül Nóri és Vera küzdelme döntötte el, akik teljes erejükből harcoltak törzsükért.

Ami az adásból kimaradt: „Horgászatnak nem nevezném, amit csináltunk”

A Gagamba törzs tagjai közös erővel próbáltak meg halat fogni a halászháló segítségével, azonban a vízi állatok túljártak az eszükön és áthatoltak a hálón.

A Gagamba törzs tagjai nem hittek a szemüknek, amikor meglátták a Gazdag Szigetet

A Gazdag Sziget rengeteg meglepetést tartogatott a Gagamba törzs számára, akik nem győzték felfedezni a sziget nyújtotta lehetőségeket.

A váratlan fordulat sokkolta Tamást és Gábort!

Tamás hiába szerzett két pontot is a Gagamba törzsnek, az első játékot követően helyet kellett cserélnie Gáborral.

Sárban kúszva küzdöttek a törzsek a Gazdag Szigetért

Egyik törzs sem szeretett volna a Szegény Szigetre kerülni, így mindent megtettek, hogy ők szerezzék meg a legtöbb pontot, ezzel elnyerve a Gazdag Szigetet.

Megalakult az Agila és a Gagamba törzs

Vajon kik kerültek az Agila, és kik a Gagamba törzsbe? A videóból kiderül!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való